It’s Sunday, have a pancake

Denne ukens første, skikkelige fellesfrokost hvor vi dekker på bordet og lager noe ekstra godt. Sånn sett er søndag helt magisk, denne dagen gir liksom den lille ekstra lysten til å tilføre noe mer, spesielt når begge har fri, kan sitte lenge og bare nyte. Frokost er kanskje dagens beste måltid etter min mening, det finnes så mye godt å spise, og i dag ble det minipannekaker. Det er så altfor lenge siden forrige gang, og jeg skjønner ikke helt hvorfor, for det går utrolig kjapt å lage. Oppskriften har ligget ute på bloggen veldig lenge og er også å finne i kokeboken min, du finner alt du trenger her. Og tenk, om 3 måneder sitter det mest sannsynlig en liten jente i den nye tripp trapp-stolen sin fra Stokke og gråter, skriker eller sover på enden her *gledeseg* Stokke har nemlig noe som heter newborn set, slik at stolen kan brukes med en gang. Genialt!

Mange av dere spør hvor jeg kjøper Green Gate-servise, og det varierer litt alt ettersom hvor jeg finner det vi trenger eller har lyst på. Det rosa med prikker fant jeg hos Drømmeverden, og mesteparten av det andre vi har, har jeg funnet i diverse interiørbutikker litt rundt omkring. Green Gate går forresten fint i maskinen!

___________________________________________________________________________________________________________

Dagen i dag skal vi ellers bruke på å lade opp til en ny uke, trene litt, gå langtur med hundene og få ned tredemøllen. Til uken tror jeg nemlig det kommer litt babyutstyr til Siljan 🙂

84 kommentarer

 1. Hei hei. Bare lurer på hvor du hard kjøpt spisestolene deres. Nydelige altså ;). Ønsker deg en god dag 🙂

  1. Fotballfrue

   De er fra TM Design 🙂

 2. Hei Caroline 🙂

  Den frokosten så kjempe godt ut! Du dekker alltid så fine frokostbord 🙂
  Lurte på om du har noen tips til hvordan man kan lage godt hjemmelaget syltetøy?

  🙂

  1. Fotballfrue

   Rett og slett en pose med bær og sukrin pluss litt stevia-vanilje i blenderen. NAM 😀

   1. Tusen takk! Det skal jeg prøve 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *