Spa for mum to be

God morgen til alle sammen  Her er lørdagen godt i gang, ODD møter Lillestrøm i dag, så jeg kjørte Lars-Kristian avgårde til lagbussen for to timer siden, og nå er de nok godt på vei. Før dette våknet vi begge to klokken halv syv med hjertet i halsen fordi Lars-Kristian var overbevist om at det var NÅ han skulle møte. Nå kom han for sent sa han, med det ene beinet i reiseantrekket og det andre beinet i fortsatt sovestilling i sengen. Haha! Har aldri sett ham så kjapt oppe før, og da jeg prøvde å si ifra at han faktisk ikke ba meg sette på vekkeklokken før åtte, nektet han å høre på meg, så jeg ble sittende og gape at han måtte roe seg ned, og det virket som at det var da han først våknet. Stakkar, for en måte å våkne på! Men så hadde vi plutselig veldig god tid, så det kom jo noe godt ut av det.

___________________________________________________________________________________________________________

I går var jeg som nevnt på spa sammen med Charlotte, og det var en utrolig deilig opplevelse. Vi var så lenge som 3 timer på Artesia Spa som ligger på Majorstuen, hvor vi fikk bestille frukt, franske makroner og smoothies ved bassengkanten, i tillegg til hver vår utrolig gode salat før behandling. Jeg var så sulten da jeg kom dit, så jeg ble overlykkelig da jeg fant ut at du kan bestille omtrent hva du vil inn til bassengområdet. Hadde jeg ikke hatt noen boende i magen, ville jeg nok slått til med et glass champagne også. Vi ble sittende og spise, skravle og nyte helt til vi ble hentet for behandling.

Jeg hadde valgt Artesia Fotterapi, hvor jeg fikk fjernet hard hud, stelte neglene og neglbåndene og fikk avslutningsvis skrubb for føttene og massasje for både fot og legg. Jeg har verdens mykeste babyføtter akkurat nå, og tenkte at jeg skulle bli flink til å holde det vedlike fremover. Jeg lovte Rikke, som behandlet meg, å gå over føttene mine med en fotfil én gang i uken fremover for å holde dem myke. Så får vi se om jeg klarer å holde dette løfte, da *kremt* Etter fotbehandlingen byttet jeg terapeut og rom, og var klar for Artesia Mum-To-Be Massasje. Her lå jeg på siden og ble massert med en helt naturlig olje uten lukt, og fikk løst opp stiv og øm muskulatur. Denne type behandling skal øke blodsirkulasjonen og hjelpe mot smerter i rygg, skuldre, hofter og føtter. Muhamed kjente i hvert fall at jeg satt mye foran data og at jeg var veldig anspent, men etter disse 55 minuttene var jeg fullstendig salig. Det var uendelig godt, og det var søren ikke lett å kjøre hele veien hjem etterpå. Når jeg har fått spa-behandling vil jeg helst bare ligge i et varmt badekar, drikke litt te eller sove noen minutter etterpå *mmmm* Men jeg kom meg trygt hjem med god hjelp fra en kaffekopp og steviasjokolade fra besninstasjonen i Drammen, mitt faste stoppested på vei hjem fra Oslo en sen kveld 🙂

Jeg husker ikke helt hva slags behandling Charlotte valgte forresten, men hun var i hvert fall helt salig i blikket da jeg møtte henne i garderoben etterpå, med håret til alle kanter. Haha! En utrolig deilig kveld og avslutning på uken, har mest lyst til å spae meg hver eneste helg, men det hadde vel fort blitt litt drøyt. Anbefaler i hvert alle kommende mødre å unne seg en eller to behandlinger i løpet av svangerskapet, det er en utrolig god følelse.

sponset spabehandling

___________________________________________________________________________________________________________

Tusen, tusen takk for alle fine kommentarer på håret mitt i går kveld! Jeg skvatt jo litt til da jeg møtte mitt eget speilbilde tidligere, men det er vel en vanesak. Håper virkelig jeg vil trives med det. Nå er jeg klar for å løpe meg en tur, satser på masse energi i kroppen etter gårsdagens totalt avslappende dag. Føler meg i hvert fall helt på topp, spesielt når jeg startet dagen med jordbærgrøt *nam* Vi sees senere ♥ 

40 kommentarer

 1. Har du oppskrift på jordbærgrøten? Eller har du eventuelt en link til om du har lagt det ut tidligere? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ligger ute fra torsdagens innlegg 🙂 http://fotballfrue.no/2013/08/29/france-take-me-back/

 2. Jeanette

  så bra dere koste dere 😉 velfortjent etter mye jobbing i det siste kan jeg tenke meg 🙂 skal hive meg på en piloxing økt nå. God lørdag!

 3. karoline E.N

  God morgen søte 🙂 åh, det er så grusomt å våkne på den måte. Har selv opplevd det et par ganger, og får en følelse du får da! Men blir som regel bra da du finner ut at du har god tid! hihi.
  Spa dagen så fantastisk deilig ut, alltid deilig og gi seg selv noe sånt 🙂 Håper du får en kjempe fin dag, kos deg!

  1. Fotballfrue

   Nei, uff. Eneste positive er at vi fikk veldig god tid 😉

   Håper du har en fin dag også 😀

   Stor klem!

 4. Åhh…. *Envy*!!! ;P

  Kjenner at det er altfor lenge siden jeg var i nærheten av en slik deilig luksus! Kanskje det har noe med at jeg
  opplever at jeg blir egosentrisk av å bruke så vidt store pengesummer på meg selv?! Samtidig så bør ikke det
  generere dårlig samvittighet heller?
  Det ser aldeles fantastisk ut, og så herlig at dere venninner koser dere.
  Hvor mye koster en slik behandling, totalt?

  Ellers har jeg lyst å kommentere forrige innlegg; Du kler håret kjempegodt, ingen tvil om det! 🙂
  Dessuten, og igjen, så MÅ du ta mange flere bilder forfra, fordi du er veldig fotogen, og har et
  nydelig ansikt som jeg mener at du IKKE hele tiden gjemmer bort i bilder tatt fra siden…. 😉

  Selv er jeg nå uten hår på grunn av harde cellegiftkurer. Jeg prøver å sminke meg så pent det er
  mulig, og legger stor vekt på å kle meg opp på en stilig måte for å føle meg mer vel i det hele….

  Ønsker deg en superfin helg, med mann og liten baby…
  Klem!

  1. Kjære deg, hvis du går igjennom tunge tider på grunn av sykdom har du virkelig lov til å unne deg litt luksus og velvære innimellom de tunge takene:) Det er overhode ikke egosentrisk og du har ingen grunn til å få dårlig samvittighet. Tvert i mot! Du trenger en boost!

   Stå på! Sender deg varme tanker:)

 5. Det både så og hørtes utrolig deilig ut med en tur på spa 🙂

 6. Hei. Skal på gardeball om 3mnd, så lurte på om du ikke kunne gitt noen tips til kjoler, nettsider, hva som passer hviken kroppstype best osv 🙂
  Er høy å tynn, lite med former så jeg er så usikker på når jeg skal bestille om det er riktig form for meg å slikt. Håper du har en fin dag 🙂

 7. Så flott og viktig å ta vare på seg selv. Dette har du vært flink med før svangerskapet, og under…. lov meg at du også skal gjøre det du kan for å huske deg selv også etter at lille ugle sier «uhuuu» og kommer ut. 🙂

 8. Åh dette hadde jeg trengt akkurat nå! Etter en hel uke med syk liten bebis og ca 7timer søvn sammenlagt! Jeg SKAL spandere en spadag på meg selv eller kanskje meg og mannen i år, det er herved bestemt!

  Og så noe HELT annet: Av og til er jeg inne og sjekker statistikken min (ok, *kremt* litt oftere enn «av og til».) og i går skjønte jeg ikke bæret når det plutselig haglet traffikk fra twitter til bloggen. Jeg bruker jo ikke Twitter! Men så fortalte noen meg at mannen din har tweetet et av innleggene mine!
  SÅ hyggelig at du er innom Mammalivet, Lars Kristian! Morsomt at du likte innlegget 🙂
  God helg til dere begge!

 9. Jeanett

  Hei hei.
  Jeg vil bare si at når det gjelder føttene så er en god fotkrem viktig å
  bruke helst hver dag,
  om man vil unngå hard hud på føttene.
  Jeg har sett det selv.
  Er fotterapeut og de av mine kunder som er flinke til å bruke fotkrem,
  har nesten ikke hard hud.
  Masse lykke til, ta godt vare på hele din lille uglefamilie,
  spesielt den minste

  1. Fotballfrue

   Ja, det er viktig 🙂 har jo utrolig gode produkter for føttene her hjemme, men husker ikke alltid på å bruke dem :/ Hun sa at føttene mine var veldig fine da, så det var (heldigvis) ikke mye å fjerne 🙂 Tyder vel på at litt krem og filing i ny og ne er bedre enn ingeting 🙂 Men jeg skal sbolutt prøve å få det som rutine og smør for eks. hver kveld når jeg like gjerne smører inn magen og hele pakka 😉

   Klemmer!

 10. Hei:-) så deilig med spa det fortjener du etter mange arbeidstimer i løpet av en uke:-)
  Selv prøver jeg å få inn noen fulle spa helger i året er bare nydelig i en hektisk hverdag.
  Du var foresten blitt utrolig fin på håret vakkert var det.
  Ha en fortsatt fin lørdag og kos dere:-)
  Stor klem fra meg:-)

 11. ragnhild

  Så deilig med spa-behandling! det fortjente du vettu 🙂

  1. Fotballfrue

   Finnes nesten ikke noe bedre midt i en travel hverdag 🙂

   Klemmer!

 12. Her i hus er de fast rutine me filing av bein og innsmøring av bein annen hver dag ! 😉

  1. Fotballfrue

   Så deilig! Smart rutine 😉

 13. Hei Caroline, må bare legge igjen en kommentar og si at jeg beundrer klesstilen din:) Synes du er så flink til å sette sammen klær, stiler osv. Jeg blir veldig inspirert!:) Nå har jeg litt annerledes kroppsfasong enn deg, så det er ikke alle snitt som er like flatterende på meg som på deg, men uansett, masse inspirasjon! 🙂 Må bare spørre, hva synes du er de viktigste basisplaggene i en garderobe? Holder på å bygge opp en garderobe:) Og hvilke butikker handler du mest i? 🙂

 14. Er det noen som fortjener en velværedag så er det jo du, som står på og farter rundt <3 Ha en superkos lørdag også krysser vi fingrene for fotballseier 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så synd det ble tap 🙁

   Håper du har en deilig lørdag 🙂

   Klemmer!

   1. Synd LK alltid sitter på benken da… 😉

   2. Bra du følger med, Ida 😀

   3. Liker-knapp hadde vært noe i kommentarfeltet! 😀

 15. Mammapå58

  Åh kjære deg. For en fin blogg du har. Følger med på det datteren min leser nemli 😀 Men,
  Hjelpes , du er jo så tynn lille deg. Du får nok ikke i deg nok mat tror jeg. Hva sier moren din til dette?
  Jeg vet jo at datteren din i magen får det hun trenger. Men hva med deg? Husk at du trenger 3,5 kg ekstra til ammingen begynner! Kanskje kan du få hjelp av jordmor eller den personlige treneren din til å legge på deg. Er jo flott at du trener og fronter en sunn livsstil til alle de unge (og oss litt eldre…) som leser bloggen din. Men du må virkelig få i deg mer mat ! *bekymret mamma*

  1. Fotballfrue

   Det er ingenting galt med vekten min, jeg spiser meg mett (dvs. absolutt nok) og den lille i magen har det veldig bra 🙂

 16. …og nå ser jeg jo at du faktisk også hadde delt 😉 Du er vel god! <3

  1. Fotballfrue

   Selvsagt, du er jo bare herlig 🙂

   Stor klem!

 17. Michelle

  hehehe, uff. bra han faktisk ikke forsov seg da, selv om det ikke ble den beste måten å våkne på dakkar =P Ah, den spa opplevelsen hørtes jo bare helt himmelsk ut!! Så utrolig dumt at spa og alt innen velvære er så dyrt her i landet! Jeg benytter med mye av det hver gang jeg ere ute å reiser, men en agng i blant så må man jo bare slå til her hjemme i Norge også! Det er vel verdt pengene, kropp og sjel har virkelig godt av en slik opplevelse en gang i blant!! Har jo snart bursdag, kanskje det er det jeg skal ønske meg 😀
  Du fikk en kjempe fin farge på håret forresten 😉 God lørdag videre <3

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo en kjempefin ting å ønske seg 😀

   Håper du har en fin lørdag, gode deg <3

   Stor klem!

 18. Christina

  Så deilig det ser ut.. 🙂 lurte på et par ting, skal du på fødselsforberdende kurs? Har du noen tanker rundt fødselen? Som førstegangs vet man jo ikke helt hva man møter, men et tips er å skrive et ønskebrev, både til føden og barsel! 🙂 ikke så lett for deg å snakke når man har vondt. Og mannen kan bli veldig satt ut at smerte!
  Har du tenkt til å amme?! 🙂 det er veldig viktig å sette seg godt inn i det før fødsel. Et annet tips her er å ta med ammesingletter ikke bher på barsel.. Det er mye mer komfortabelt! 🙂
  Ha en fin helg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, vi skal på fødselsforberedende kurs sammen 🙂 Har fått masse tips fra venninner rundt forberedelser til fødsel, og har allerede ønskebrevet klart i hodet 🙂 Ja, jeg vil gjerne amme og håper at det går 🙂

   1. Jeg anbefaler deg ikke å ha alt for mange ønsker ang fødselen, da det som regel aldri blir slik som en har tenkt. Og det er som regel lurt og høre på jordmødrene på fødeavdelingene vill alltid det beste for deg som fødende. Jeg har selv født 2 barn og er gravid med nummer 3, har aldri skrevet noe brev, da alle fødsler er forskjellige, og en vet ikke før en er i fødsel hvordan den utarter seg. Du får mye hjelp og støtte av jordmor, og de vill det beste for deg.
    Med tanke på smertestillende, er det jo mange som skriver at de ikke ønsker dette, dersom de er veldi imot det og ønsker en naturlig fødsel. Men en bør tenke seg godt om! For dersom fødselen blir veldi hard er det bedre å bruke smertestillende en å få en vond opplevelse av fødselen, som egentlig er en fantastisk opplevelse 🙂
    Veldi mange førstegangsfødene har alt for mange ønsker om fødselen, som selvfølgelig er lov, men både av egen erfaring og av og ha snakket med mange som har barn, blir det svært sjeldent slik man tror og ønsker.
    Selv har jeg hatt 2 helt forskjellige fødsler, den første ble jeg igangsatt, og hadde en kjempe fin, relativt rask fødsel. 2 gang hadde jeg en lang og hard fødsel. Men er rart hvor fort man glemmer smertene. Jeg sitter bare igjen med gode minner, og gleder meg til fødsel nr. 3 :-))

   2. Fotballfrue

    Jeg har vel egentlig ingen andre ønsker enn at jeg ønsker henne rett opp til meg på brystet dersom alt er som det skal 🙂 Håper ellers at det blir en levende opplevelse 😉

   3. Det trenger du ikke skrive, det er en selvfølge 🙂 Hun skal ligge hos deg de 2 første timene rett etter fødsel 🙂 Når jeg fikk min andre datter, var jeg veldi skjelven og sliten etter fødselen, og ville helst ikke ha henne oppå meg, men de la henne der, selv om jeg spurte om de kunne ta henne igjen. I ettertid er jeg veldi glad for det, var bare litt mye følelser akkuratt der og da 🙂

   4. Fotballfrue

    Har faktisk snakket med venninner som opplevde at babyen ble båret rett ut, og det skapte selvfølgelig uro hos vedkommende :/ Barnet var bare borte et par minutter, men likevel. Skriver det sånn i tilfelle, jeg :p

 19. Kjære kjære Caroline. Vil bare si at jeg blir litt trist av å lese kommentarene på din babymage. Da jeg ble gravid med min datter gledet jeg meg veldig til å få gavidmage, men den kom aldri. Når jeg skulle føde henne vises det nesten ikke på meg at jeg var gravid. Jeg fikk en liten, men vellskapt datter. Vi er så forskjellige. Synes du er nydelig.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Ja, vi må jo bare akseptere at alle er forskjellige, er det noe vi ikke kan kontrollere, er det størrelsen på den gravide magen. Jeg elsker den uavhengig av størrelse, spesielt det som er inni <3

   Stor klem!

 20. Dwightinha

  Mimre, mimre, husker at dette stedet egentlig het Swim & Trim og var et eksklusivt treningsstudio med ditto lukseriøse ekstratilbud for members only. Men ingen Champagne eller makroner nei, det gikk kun i salater og ferskpressede grønnsaksjuicer. Det ble mitt 2ndre hjem siden jeg bodde rett i nærheten. Må nok ta meg en tur tilbake ser jeg.

 21. Here it is the Spa you were talking about, looking stunning and is defintely something I would need as well since I spend many hours in front of the computer too:) The feet treatment and the massage sound relaxing!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *