Argyle Print and Faux Fur

(adlinks) Kjole Michael Kors / Vest Michael Kors / Pumps Aldo / Ring Hasla / Veske Mulberry / Solbriller BikBok / Øredobber Dyrberg Kern

Å, denne kjolen vil jeg ha i alle farger i hele verden! Den er så comfy og fin på samme tid, ikke altfor stram og ikke for løs, akkurat passe. I’m in love! I dag står treningsfri på planen, og nå skal jeg avgårde til Oslo. Har tatt meg fri fra alt som heter kontorarbeid fra det sekundet jeg setter meg i bilen, for i dag er det kun pleasure som står på planen. Jeg skal endelig farge håret og etter det skal Charlotte og jeg på spa. Det skal bli så skjønt å bli knadd litt på, kjenner jeg. Og dere, i dag er jeg offisielt i det siste trimesteret av svangerskapet. Da jeg var hos jordmor i går kom vi frem til at i følge hennes måleskive var jeg akkurat 27 uker på vei, og det betyr at jeg i dag er 27+1 – altså har jeg gått inn i uke 28 og jeg er klar for siste innspurt. Fy søren, dette har gått fort *bankibordet* Nå gleder jeg meg bare til resten av reisen, og til at magen heiser seg enda lenger opp, det er så fint! Har hørt rykter om at det er fryktelig vondt i bli sparket i ribbeina da, men 🙂

Forresten, tror dere jeg skal farge håret mørkere, lysere eller bare ta etterveksten? Jeg gleder meg uansett til litt forandringer, kjenner at jeg trenger det nå.

___________________________________________________________________________________________________________

Ha en deilig fredag og en fin innspurt før helgen ♥ 

185 kommentarer

 1. Tror d blir mørkere jeg:) det kler du <3 du er flott:)

 2. Gorgeous dress! You look beautiful. Pregnancy is good for you and you look more sexy 😉 . I would like look like you. How do you a perfect bun? I try and I can’t… I cordially greet.

 3. Victoria

  See så fin mage du har fått<3 😉
  Elsker antrekket:) tror du ser bra ut uansett hårfarge;)
  Helgeklem 🙂

 4. Wow, for ein flott kjole…. Sånn vil eg og ha.. Ser den sitter eindel lausare på modell, enn på deg.. Har du kjøpt den xtra liten for å få den passformen. Eg ønsker den stram, ikkje som på modellen.. Lurer fælt på str.. Ca 176, tynn.. Hvilken str trur du eg bør bestille? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har strl. xxs, og måtte nok hatt den uavhengig av gravidemagen. Jeg vet ikke, du er jo litt høyere enn meg, men bruker du xs til vanlig kan du fint bruke xxs. Bruker du small til vnalig ville jeg gått for xs 🙂

 5. Du ser helt nydelig ut:))

 6. For en fin liten babymage!<3 du kan være glad den er så liten, det hadde jeg å:) kunne bruke vanlige klær hele svangerskapet,å det var veldig greit:) Men du må nyt den så lenge den varer, jeg kjenner jeg savner min! Plutselig blir den bort, hehe. Men ønsker deg lykke til videre i svangerskapet, håper alt blir like bra som det har vært til nå:) klem!

 7. Så fin kjole! Og med den gravide magen ser du helt fantastisk ut! Jeg lurer på om du kan lage en treningsvideo på mage-, rumpe- og innside-lår øvelser en gang jeg? (Jeg vet det er vanskelig kanskje nå som du har magen, men kanskje en annen gang?) Jeg har et treningsprogram på spenst som jeg kjører, men jeg syns ikke mageøvelsene er gode nok og at aparatene ikke fungerer på mine lår. Om du skjønner hva jeg mener?:) Kos dere masse i helgen, og lykke til med den lille fremover! Thea

 8. Michelle

  Elsket den vesten, fin! ah, dagen din høres jo helt himmelsk ut! Du må nyte dagen og god helg fineste deg =D <3

 9. Hvilken modell er Mulberry vesken din? Og hvor mye kostet den? Har så lyst på deg selv, så fin!

  1. Fotballfrue

   10.000,- er det for den, det er en oversized mulberry alexa 🙂

 10. Så fiiin kjole 🙂

  Kan ikke du begynne med magebilder? Moro å se forandringer:)

 11. Hei du!
  Vet du forskjellen på stevia-sukker og sukrin?
  Litt usikker på hva jeg skal kjøpe:) Takk for svar, vakre!!!

 12. Ååååh så fin kjole! Den var mye finere på enn den så ut på bilde. Perfekt!

  1. Fotballfrue

   Den er helt rå! Vil ha flere, denne i pastellfarger *drømme*

 13. Vakreste Caroline med den nydelige magen <3 Ah, jeg savner skikkelig å ha en liten skatt i magen når jeg ser disse bildene, det er en magisk tid! Og som den flyr – så nyt det (noe jeg både vet og ser at du gjør 🙂

  Ha en nydelig helg alle fem <3

 14. Jeg blir så glad av å se bilder av deg! Vakre vakre babymagen og vakre vakre deg 🙂

 15. Så fin du var! Så på instagram at du har blitt brunette 🙂 Gleder meg til å se flere bilder!

 16. Christina

  Så fin du er idag:) Og den nydelige babymagen<3 Kunne du vært så snill å skrevet den linken der man kan se 4 stjernes middag? Den episoden du er med i. Har så lyst å se den ikveld:)

 17. Pergoberta

  Det er ikke sikkert hun sparker deg i ribbeina, minien min var aldri i nærheten av mine 😉
  Men, blæren derimot 😉

  1. Fotballfrue

   Nesten litt godt å høre :p Hun trives godt ved blæra her også, for å si det sånn 😉

   1. Trenger ikke bekymre deg for spark i ribbeina, det er ikke vondt i det hele tatt. Bare ubehagelig, så ingenting å tenke på det 🙂

 18. Jeg får helt gåsehud av å se på deg! Sitter her å smiler når jeg ser disse fine bildene av deg. Du er bare heelt nydelig <3

  Hadde selv treningsfri dag i dag, og fy det var utrolig godt 🙂 Håper du har hatt en fin dag skjønne, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Treningsfri må til innimellom, kommer jo dobbelt så sterkt tilbake også 😉

   Sotr klem!

 19. For en vidunderlig kjole. Hvordan er den er i størrelsen?

  1. Fotballfrue

   Synes Michael Kors er noe stort i strl. 🙂

 20. Nydelig kjole;) Den passer deg perfekt;) er så spennden å lese om svangerskapet ditt. Jeg tror du ville blirr fin å un farget etterveksten. Men en tone mørkere enn resten av håret, Det skaper dybde og volum;)

 21. Kristine

  To med siden jeg fødte å fortsatt vondt i ribbeina der lille sparket meg hihi, så ikke ønsk for mye.. Du ser flott ut 🙂

 22. Du er så nydelig Caroline!
  Jeg lurte på hvilken sminke du bruker? Huden din er så perfekt!

  Lykke til videre!

  1. Fotballfrue

   Det ligger en del om sminke og hudpleie under kategorien «skjønnhet» 🙂

 23. MÅ bare få takke deg for den fantastiske oppskriften på laks med ostesaus!! Serverte mann og barn det til middag i dag, og det slo virkelig an hos alle sammen <3 Fem-åringen spiste som aldri før, og mannen sa jeg måtte hilse fotballfruen og takke…hehe. Så – tusen takk 😉
  Ha en fin kveld og ei god helg, nydelige du!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så stas at det falt i smak, det er virkelig SÅ godt 🙂 Ønsker dere en god helg!

   Stor klem!

 24. Hei. For og få sånn stor dott bak på håret, bruker du en mwga stor hairdonut eller gjør du noe annet? Var så fint. Kunne tenkt meg å lært å lagd sånn selv, classy å elegant frisyre. Loveit

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukt en DIGER donut fra asos.com 🙂 Linket den tidligere denne uken 🙂

   Klem!

 25. Karoline

  Hei Caroline.
  Vet du at denne siden http://skvallerbloggens.se/
  har skrevet om deg?
  Det er ikke noe farlig. Men ville bare tipse om det.
  Ofte skriver hun mye dritt om de svenske bloggerne.
  God helg 🙂

 26. Jeg kommenterer aldri her, men leser daglig. Den kjolen var nydelig:-) Du ser fantastisk ut.

 27. Kathrine

  Nydelig kjole og superfin til den fine lille babymagen du har fått. Har selv en liten jente på 2 uker som kom i uke 37. 10 uker fra der du har nå. Du har masse herlig å glede deg til 🙂 Synes du tiden til nå har gått fort, frister det å si at den siste tiden går enda raskere. Nyt tosomheten og hverandre nå mens dere har den. Før du vet ordet av det er dere TRE og ei lita tulle som krever sitt av dere begge 🙂 Lykke til skjønne du!

 28. Du er bare så søt med gravidemagen din<3 Kjolen er bare nydelig, den satt perfekt på deg! Jeg er så glad for å se høstklær i butikkene og denne kjolen er så fin, så jeg tror jeg må klikke den hjem:-) Er glad for at vi har så ulike årstider, etter en flott sommer og ferietur hilser jeg nå straks høsten velkommen. Og dere har virkelig noe fantastisk se fremover til denne høsten/tidlig vinter<3

 29. kjempefin kjole! Har helt dilla på slike morsomme mønstre.

  Her er jeg bare 26+5 og har et brista ribbein allerede! Er godt over gjennomsnittet i symfysemål da – men tenk magen min er ikke egentlig så stor! Men ja, håper du slipper altfor mange vonde spark altså… er ikke noe særlig… brist eller ikke brist – ubehagelig er det uansett. Men så kosli samtidig da, det er jo liv! 😉

  http://miniogmeg.wordpress.com

 30. WOW- herlig outfit/stil! 😀

 31. Hei Caroline:-)
  Får et lekkert og stilfult antrekk du stråler som alltid:-)
  Blir så imponert av deg og hvordan du setter sammen klær,hår,smykker ja rett og slett alt du gjør:-)
  Klem til deg:-)

  1. Fotballfrue

   <3lig takk!

   Stor klem :)

 32. Anita A.

  Jeg har nesten ikke ord som kan beskrive hvor vakker du er!! Og så nydelig mage da 😀 Gleder meg selv til å endelig få hilse på den lille ugla.

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, snille deg!

 33. Kjempefint antrekk, som alltid! 😀

  Blir du forresten noen gang plaget med gangsår? Jeg får alltid gnagsår av nye sko..
  Har du noen tips? Kanskje lage et innlegg om det? 🙂

  Klem, Pia. 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det er sjelden 🙂 Det er viktig å unngå for trange sko, spesielt i varmen 🙂

 34. Åå, her kommer jo den fantastiske fine kulen din fullstendig til sin rett. Du er nydelig! Jeg kan bare drømme om at jeg ser halvparten så fin ut de dagene jeg dorhåpentligvis skal gå gravid en gang i fremtiden 🙂

  1. Fotballfrue

   du kommer til å være kjempeflott 🙂

 35. Så fin…!:)jeg var nesten som deg da jeg var gravid,
  bare ta det med ro, magen kommer:) husker jeg syns det var litt kjipt
  å ikke ha en rund, hard kul som «alle andre» har, for med en sånn liten ser
  man jo egentlig bare litt oppblåst ut, hehe. Hvertfall når det bare er en bul
  nederst. Få som drar den koblingen at man er gravid med mindre man vet
  det fra før. Men bare slapp av, du får en rund kul du og, det tar bare litt tid!:)

 36. Dette kler deg så godt Caroline! Nydelig mage, på vakker jente! Gleder meg til å følge deg i siste innspurt, og etterhvert i tiden som nybakt mamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er så koselig å høre 🙂

 37. Anne Marte

  Så utrolig fint antrekk! Den donuten må være den største jeg har sett <3 Ha en fin dag, Caroline <3

 38. Man går vel ikke inn i tredje trimester før man er 28 fulle uker på vei? Du har hvertfall mye å se fram til 🙂 ligger i skrivende stund med min 4 dager gamle prinsesse i armkroken 🙂

  1. Fotballfrue

   I følge min jordmor pluss studiebøkene til Lars-Kristian og heftet vi får av lege ved første kontroll, er uke 28 (altså 27+1) starten på sitse trimester 🙂

 39. Fine sko! Ufattelig at du klarer å gå med de nå, det orket ikke jeg under noen av mine graviditeter:)

 40. Ååå, fine magen!

 41. Åååå, så fin kjole 😀 åsså så nydelig babymage <3

  Et lite spørsmål. Når du har på deg kjole/skjørt som er korte(litt under rumpa) og løse, blåser det ikke opp da? Har du noe under? 🙂 slik som den ene H&M kjolen du nettopp hadde i et innlegg 🙂 alltid lurt på det der og tør ikke gå meg kjoler eller skjørt for livredd for at det skal blåse opp!

  1. Fotballfrue

   Nei, har ikke opplevd at de blåser opp med mindre det er kraftig vind 🙂 Har selvsagt på meg undertøy :p

 42. Kristin

  Hei! Elsker bloggen din, og leser den fast nesten hver dag 🙂
  Vet du hvor mye alexa oversized koster i mulberrybutikken i oslo? Vurderer å bestille en fra nettet men med moms så blir det kanskje billigere å kjøpe i oslo. Ha en fin dag.

  1. Fotballfrue

   betalte 10.000,- hos Mulberry i Oslo 🙂

   1. Kristin

    Tusen takk 🙂 Da blir det billigere å kjøpe i Oslo 🙂

 43. Hi Caroline! The dress is so gorgeous, I like the geometric pattern and the colors, you styled it perfectly. The shape suits you, how sweet is your tammy now!:))) The waistcoat goes well with the whole look and I also love the choice of the bun!:) Flawless! Kisses! xo

 44. Samantha

  Jeg er ofte innom bloggen din, men har aldri kommentert før. Men idag måtte jeg bare kommentere; du ser bare så vakker ut på disse bildene! Jeg elsker antrekket ditt. Jeg fikk veldig lyst på vesten du hadde på deg. Men jeg lurte på om det er pels på hele innsiden av vesten, eller bare på fronten? Kan man altså vrenge jakken og gå med den på begge sidene? Slik at man får en pels vest også?

  1. Fotballfrue

   Snille du, så hyggelig å høre 🙂 Det hadde vært utrolig kult å vrenge den, men da vil strl.-lappen etc. synes, så det er nok ikke meningen 🙁

 45. Så gøy å se flere som skal få baby nesten samtidig med meg:) Du er heldig som ikke har så stor mage, du skulle bare vist hvor slitsomt det er med kjempe stor mage – for ryggen!! Nå har jeg morkaka på baksiden av navlen i tillegg da. Så jeg kommer til å få enda større mage… haha. Men, men. Hva vi kvinner lider for å skape verdens vakreste <3

  1. Fotballfrue

   Mener du at du har morkaken i front? For det har jeg også 🙂 Gud ja, tenk hva som kommer ut av det <3 Og du ser garantert helt nydelig ut!

 46. For en herlig liten baby-bump! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *