Surprise

Kan jo ikke annet enn å hvine av fryd når slike ting dukker opp på døren? I hvert fall ikke når innpakningen i tillegg viser seg å være en midt i blinken-match til dagens antrekk. Gøy!

Det beste av alt er likevel dette: Myggen på haugen! Så skjønn 

Jeg fikk tilsendt bits and pieces fra en ny kolleksjon som nettopp er kommet til Bubbleroom, den heter Make Way, om noen skulle lure 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Her kom jeg nettopp hjem fra sentrum, har vært og tatt noen bilder og en liten kaffe, og så har vi hentet flisene vi bestilte før helgen. Nå er snart hele bakgården gravd opp og rettet ut, og jeg gleder meg så uendelig masse til å se hvordan det blir bak der. Garasje før vinteren blir gull, for ikke å snakke om sene høstkvelder foran utepeisen, ullpledd og noe varmt i koppen, den ene hånden hvilende på gravidmagen og mine øyne stirrende dypt inn i Lars-Kristians. Yes, det er virkelig klissete kliss jeg ser frem til nå *haha* Beklager, men en sånn setting er jo faktisk alt annet enn feil, så for min del kan høsten og vinteren bare komme. Jeg vil hilse på ugla! Det skal faktisk ikke være mulig å bli utålmodig allerede nå, men jeg tror mye av grunnen er at vi ikke har noe særlig annet enn tøy som en påminnelse her hjemme. Håper å få noe i hus i løpet av neste uke, så da blir det sikkert litt utstyrsprat og sikkert også litt mer virkelig så jeg heller kan nyte ventetiden. Brace yourself!

Ellers skal jeg vrenge av meg finstasen og komme meg ut med hundene, deretter blir det en løpetur og så skal det bli middag. I morgen tidlig setter jeg kursen mot Oslo, can’t wait!

 ___________________________________________________________________________________________________________

54 kommentarer

 1. Hihi, lille ugla :-)) Gleder meg til utstyrsprat, spesielt til å se hvilken vogn dere velger! Har akkurat funnet ut at jeg er gravid også, og det er virkelig skrekkblandet fryd! Glad i den ene øyeblikket, livredd i det neste.. Normalt? Huff :p
  Ønsker deg værtfall en fin torsdagskveld fine Caroline!
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Veldig, veldig normalt! Og bare vent, det blir ikke bedre 😉 Gratulerer så mye, dere har en fantastisk tid i vente <3

   Stor klem!

 2. 🙂
  Dere to må bare nyte dagene så mye dere klarer 🙂

 3. SurpriSe…?

  1. Du er god, lå ute i ti sekunder før jeg endret det :p Henger nok igjen på Pc’en din.

   1. I move quickly!
    Hehe var nok bare flax;) et klikket meg inn i samme sekund som du postet og når jeg skrev denne fikk jeg opp error. Da forsto jeg at du hadde rettet opp. Men kommentaren kom igjennom likevel.

   2. Fotballfrue

    Haha :p

 4. Kos dere og hils de Søte hundene fra meg. ))))Ha en knallkveld)Klem Astrid

 5. Løp du ikke i dag tidlig? 😉 *flinka* ! men du! hva er greien med denne ugla egentlig? :p

  1. Fotballfrue

   Løper mest langkjøringer utover dagen for tiden, morningene kan være litt tyngre enn før 😉 Å, du tenkte på instagram! Det var typ 15 min. morgenjogg / powerwalk, rakk ikke mer 🙂

 6. Hei Caroline!

  Dette er litt urelevant i forhold til innlegget, men jeg lurte på om det er noen mulighet for at du kan lage et innlegg der du foreslår eller viser frem forskjellige jobbantrekk? Jeg jobber på kontor der det kreves at man kler seg penere enn «hverdags», men ikke dress. Noe midt i mellom altså, og jeg synes det er vanskelig å få til noe spennende. Det blir fort mørke jeans, lys topp og en blazer, og det er jo så kjedelig! Det hadde vært supert med litt inspirasjon! 🙂

  Ellers lykke til videre med graviditeten, og gratulerer så mye! Gleder meg til å følge deg videre.

 7. Jeanette

  Kan du legge ut før og etter bilde når dere er ferdig ? Er gøy å se 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 8. karoline

  jeg er 7 uker til lørdag og er livredd for at dette ikke skal gå bra:( har du noen tips eller gode ord for denne jenta :)?

  1. Fotballfrue

   Det går så fint! Bare gjør akkurat som før, så går dette rette veien 🙂

  2. søte du. Naturen har allerede bestemt seg for om dette går bra eller ei, og mest sannsynlig gjør det det. Så bare senk skuldrene og pust 🙂 <3

 9. Syns det bare er veldig hyggelig med babyprat på bloggen din jeg! Nesten så jeg blir pittelitt babysyk (skal vente noen år altså) 😀 Nyt resten av denne siste dagen før helgen kommer! <3

 10. Hemmafru

  Så mye fint du har, fått fotballfrue! Gleder meg til antrekksbilder! Og FOR en høstdrøm du beskriver. Elsk på utepeis! Er så herlig å høre at du har ro til å bare sitte sånn og nyte livet. Før følte jeg at du var i overkant stressa om jeg skal være helt ærlig. Bare en liten ting: Mener du ikke «brace yourself» (=stålsett deg) som i «stålsett dere for mye babysnakk»? Embrace yourself betyr omfavn deg selv og det passet liksom ikke helt inn i teksten. Hvis det var en glipp, får du skylde det på the pregnancy brain…. Du er jo ellers den bloggeren med best rettskrivning i Norge etter min mening. Selv skulle jeg på min første gravide-yoga time i dag, men så viste det seg at den var på tirsdag, så jeg vet SÅÅÅÅ godt hvordan du har det.

  1. Jo, har rettet det 🙂 Jeg prøver å slappe av, men er ikke alltid like flink til det.

   Hehe, godt å høre at vi er flere, forresten! Tør ikke engang tenke på ammetåka :O

   1. Så godt og høre at du skal amme!! 🙂 Da blir ugla di glad da! Tenker ofte tilbake på mine ammestunder, herremin for en kos! Da skaper dere verdens fineste kontakt, gleder meg til neste barn og ammingen. Om 2-3 år skal vi prøve å bli gravide igjen, da er jeg halvveis i jordmorutdanningen og kan ta en pause så det ikke blir så stort sprang mellom barna 🙂

    Gleder meg til å følge deg i tiden fremover… Skjønner at du er fan av ugler. ( Jeg selv er så LEI dem..) Fikk BARE ugleting til min datter da jeg gikk gravid, så ikke annet enn ugler i 9 mnd. Ble nesten gal!!

   2. Fotballfrue

    Håper bare at jeg får det til 🙂 Haha, ugler er jo så søte!

    Stor klem!

   3. Trodde også at jeg skulle amme. Funka i tre uker med mye tårer, brystbetennelse og legevaktbesøk. Mista til slutt melka pga for mye stress… Fant ut at skal både jeg og junior ha det bra, så må det nok bli flaske. Nå er han en fin og blid gutt på 4 mnd og mammaen er også glad 🙂 skulle gjerne ammet, men noen ganger sier kroppen nei :/

 11. Tenk deg, på søndag er første høstdag! Bare å nyte tiden framover – den blir bare bedre og bedre!

  1. Fotballfrue

   For en deilig tanke 🙂

 12. Tror du mener brace yourself / yourselves, og surprise 🙂
  Ikke meningen i pirke, men må bare rette på slik, driver meg helt til vanvidd! Hehe

  1. Fotballfrue

   har skrevet brace yorself 🙂

   1. Ja så det på iPaden nå. Henger alltid veldig igjen på mobil, da tar det ofte opptil en dag før kommentarer og endringer er synlige. Så vet du det 🙂

 13. yaya nova

  hei fine Caroline:) ville bare dele denne søte videoen av en ugle 🙂 siden du er så glad i ugler for tiden 🙂
  http://www.youtube.com/watch?v=3G1PFLuTrgM

  1. Fotballfrue

   Å, hjelpes! De er så fine!

   1. yaya nova

    hehe så godt at du likte videoen 🙂 er kjempe glad i ugler selv!

   2. Fotballfrue

    Skjønne lille ugla! Jeg smeltet helt :O

 14. Hei Caroline,
  Har vært fast leser av bloggen din en god stund
  Men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar.
  Bloggen er alltid gjennomført og du skriver godt.
  I tillegg gir du meg masse inspirasjon både hva gjelder
  mote og trening- og et lavkarbokosthold blir både mer spennende
  og mer smaksrikt takket være deg;)
  Men husk at surprise skrives med s og ikke c;)
  Takk for den jobben du gjør for oss lesere hver eneste dag!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig med en første kommentar 😀 Takk for fine ord 🙂 Har rettet feilen for lenge siden 😉

   Klem!

 15. Hi Caroline!:) I can imagine the happiness when some stuff is delivered at home, the chain is amazing!:) Here there is still summer but I am looking forward to the upcoming new season as well. How sweet the image you gave, fireplace-hotdrink-blanket-love: the perfect moment!:) Kisses, take care! xo

 16. Hei Caroline:-)
  Så morsomt å få pakke på døra:-)er veldig spent på hva om er i de to neste elskende:-)
  Lille Hugo hvet og sjarmere han:-)
  Ha en fortsatt fin kveld Caroline.
  Ps:fantastisk inspirerende blogg du har.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 😀 Ja, han er litt av en skjønning! Det gjelder jo begge hundene, men Ronaldo hadde aaaldri klart å sitte oppå der 😉

 17. Kristin

  Babyprat på bloggen din er så koselig! 🙂
  Kom forresten over en søt lampe idag: http://kremmerhuset.no/node/1655 🙂

 18. Hyggelig lesning, som alltid ;P
  Spennende med jordmortime. Å høre det lille hjertet banke og vite at magen vokser som den skal er herlig <3
  Du må bare nyte denne høsten og kose deg med graviditeten. Kjenner til følelsen av å bli utålmodig av å vente, men det må jo nødvendigvis ta litt tid for den lille skapningen å vokse seg ferdig 🙂
  Du er en fantastisk inspirasjon for meg på så mange måter! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er så utrolig flott, jeg blir helt rørt hver gang. Tusen takk for gode ord <3

   Mange klemmer!

 19. Hei hei, Ville bare slenge inn en kommentar om at det er kjempe koselig med litt babysnakk på bloggen, gleder meg til å se jenta deres 🙂 nå har jeg en liten jente på 7 mnd selv og det er kjempe koselig. Håper bare at du ikke har alt for høye forventninger til deg selv etter at den lille har kommet for det er kjempe mye jobb. Mye mer jobb enn du tror men også mye mer glede og mammalykke enn du kan tenke deg 🙂 lykke til 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vi gleder oss veldig mye <3

 20. Du snakka tidligere om at du gjerne ville ha en silvercross itillegg til emmaljunga, har du bestemt deg? 🙂
  Her har jeg ei snill bestemor som ville kjøpe en slik til oss 🙂 Så her blir det både mondial og silvercross 🙂 Gleeder meg til å trille 🙂

  1. Fotballfrue

   Ååå, det skjønner jeg! Jeg vet ikke ennå, vi får se 🙂 Hadde jo vært innmari stas 🙂

 21. Bryr meg ikke om mote i det hele tatt, men stakk innom fra en side om graviditet (?) og ble glad i å følge med likevel så det er godt gjort:p Synes du takler både ros og kritikk på en veldig god måte:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

 22. Har du noe tips til en god øyesminkefjerner? 🙂 finner aldri en jeg er 100% fornøyd med, og har hatt god erfaring med å følge dine tips tidligere 😀

  1. Fotballfrue

   Serviettene fra Ole Henriksen er utrolig gode 🙂

 23. Jeanette

  Jeg er så utrolig spent på hva den lille ugla skal hete! Har du tenkt til å vente til hun er født før du deler det?

  1. Fotballfrue

   Hihi, må nok vente til hun er født 🙂

 24. http://strikkehikke.blogspot.no/2012/06/uuuuhu-vottemnster.html?m=1
  kom over en strikkeoppskrift på uglevotter til baby, tenkte på deg med en gang :p Vi har en dress til jenta vår i brun/gammelrosa farge, kjempe fin kombinasjon =) hjemmestrikket er bare herlig <3 nå strikker ikke jeg selv men er så heldig å få litt hjelp 😉

  1. Fotballfrue

   Tror jeg må få litt hjelp selv, er ganske så elendig på å strikke 🙁 Skulle ønske mimmi var her så hun kunne lære meg :O Tusen takk for nydelig oppskrift!

 25. Ville bare anbefale dere denne fra Akta Graco, veldig lettvint hvis man skal på butikken eller en tur til byen. Kjekt å slippe og vekke en sovende baby for å flytte han/henne fra bilstol til vogn 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=RamKoQxHTgg

 26. Hei caroline.
  Synes bloggen din er helt fantastisk inspirerende!
  Hadde du kunnet lagt ut bilder av magen din, så vi fikk se hvor stor den er blitt?
  Synes selv baby mager er det fineste i hele verden!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *