Kveldssyssel

Goood kveld fra stuen  I dag ble det kveldsløp til en hel episode av The Vampire Diaries, så ja. Der har du det. Nå er jeg på seriekjøret igjen, men mine minutter med mølla er liksom mine og bare mine, og det er helt skjønt å bruke det til noe jeg vanligvis ikke får tid til. Enda en grunn for å glede seg til løpeøkten!

Middagen kom seg i magen rundt halv ti, og nå blir jeg sittende på stugulvet til det er sengetid for å sy silkebånd til disse små, vakre skapningene. Ikke hundene altså, men filtdyrene. Prosjekt babygym er nesten ved veis enda, og det tok jo bare et par måneder? *haha* Får god hjelp av de to som etter hvert skal bli storebrødre, Hugo er egentlig mest ivrig på å spise opp elefantene, men jeg tror han vet at det egentlig ikke er lov.

Vel, tittet egentlig bare innom for å ønske dere en god natt! Vi sees i morgen ♥ 

119 kommentarer

 1. Hei:) kan du ikke vise i et innlegg hvordan du lager den?
  Eller tips til hvordan man kan lage andre babyting.
  Jeg har termin noen dager etter deg og har kjempelyst til å lage noe til babyen min:)

 2. Jeanette

  Hei, Caroline. Har du sjekket denne siden? http://www.casainterior.no/. Der har de mange søte «ugle-ting :-). Just sayin’.

 3. Hi doll,
  I think it is so cute! Really beautiful for a baby girl 🙂
  I have a question, where did you buy your shirt and pants? I think they look adorable and i love it!! 🙂

  Much love, Elke

 4. Vil anbefale deg å ha et speil på babygymen::)) Der elsker å sitt eget speilbilde etter hvert::)) Husker godt min lille første gang hun så seg selv, hun fikk det merkeligste uttrykk:::)) Smelt<3

  1. Fotballfrue

   Ja, det må jeg ordne, takk for tips 🙂

 5. Hvordan skal figurene henge? Hvis de bare henge fra «toppen og ned» om du skjønner så vil jo barnet bare se undersiden av alle og det er lite spennende kanskje..

  1. Fotballfrue

   de skal henge som de henger på alle andre babygym 🙂

 6. For en nydelig babygym du lager…! Og så søte figurer du skal henge opp på den. Og btw er jeg helt sikker på at man syr ting kjempe godt på når man gjør det selv 🙂

 7. Sååå herlig den blir

 8. Så flink du er!

  Var så koselig å stelle i stand og forberede seg til å få den lille i hus, husker jeg 🙂 Og helt enig med deg når det kommer til løpingen, det å kunne koble ut med musikk, en episode av en serie eller bare dagdrømme gjør underverker.

  Ha en flott dag!

 9. Det «beste» med å være borte en uke er å komme inn på bloggen din og finne 19 nye innlegg jeg kan lese 😉 Ha fin fin dag!

  1. Fotballfrue

   Så herlig 😀

 10. Å, de uglene er bare så nusselige!

 11. Martine

  De har fått inn MASSE ugle «ting» på babybutikken på Svinesund
  og nordby :-))

 12. Hei hei

  Noen få spørsmål… hvilken farve har dere på veggen bak de stolene? Og hvor var de stolene fra igjen? *teflonhjerne*

  Håper dere har hatt en herlig helg så langt 😀

  Mange klemmer

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke, dessverre :/

   Klem!

 13. Hvor har du kjøpt figurene og ugleteppet? 🙂

 14. Nå våkna jeg vet du, leser i bloggen din rett som det er – men nå ble jeg mega imponert altså- sying har du jo talent for! Ser ut til å bli en kjempe fin babygym!

 15. Martine Elise

  Hei Caroline!
  Babygymmen blir kjempefin. Så flink du er til å sy!
  Og så lurer jeg på hvor du har kjøpt sokkene du har på deg på bildet?
  De så virkelig deilige ut 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld.

 16. Husk at svært mange babyer kan åle seg rundt sin egen akse og rulle allerede ved 4 mnd alder, kanskje litt begrensa med tumleplass for veslefrøkna under der? Og hun blir jo bare liggende og se på undersiden av alle figurene? 🙁 Husk at de fra 4 mndalder utvikler gripeevnen og elsker å dra ting mot seg og inn i munnen. Min yngste på 4 mnd har allerede fått ei tann og gnager og sikler på alt han får tak i <3 Syns babygymmen du lager kanskje blir mest praktisk om den står over vippestolen til vesla så hun får sett og tatt på figurene? Men kjekt med en skikkelig babygym også med leker i sterke kontrastfarger som knitrer 🙂 🙂 Ikke meningen å kritisere den flotte babygymmen din, bare noen råd fra en tobarnsmamma som har "been there done that" 🙂 Ha en fortsatt fin kveld vakre deg!

 17. Hvor er sokkene fra? De var sååå søte 🙂

 18. Haha, de to er så søte! Babygymmen ble veldig fin 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *