Monochrome: Black and White

God lille lørdag, fine mennesker! Håper dere tåler at oppskrift-onsdag kommer noe senere i dag, ettersom gårsdagen gikk med til middag ute, fikk jeg ikke laget noe middag, så den kommer i fem-tiden, og det er ostegratinert laks som står på menyen. Utrolig godt, så det er bare å glede seg 

___________________________________________________________________________________________________________

En litt nærmere titt på gårsdagens antrekk, fikk jo tatt noen bilder i stormen. Brevik er vakkert, synd at visitten ble så kort. 

Kjole H&M / Sandaler Asos (adlink) / Veske MK & Ashley for BikBok / Klokke Daniel Wellington / Armbånd GoodNightMacaroon / Solbriller Le Specs / Hairdonut Asos (adlink) 

Denne hår-donuten er seriøst den største jeg har sett noensinne! Men det er jo perfekt for deg som har masse hår! Synes det blir absolutt finest når den lages litt lavt, om en så diger dott får plass på midten av hodet, kan det kanskje bli litt mye?

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg sitter her med tidlig lunsj for en gang skyld, speilegg toppet med creme fraiche og ost, du må prøve! Dagens treningsøkt er et tilbakelagt kapittel, og vet du hva ? Nå føler jeg ikke lenger det enorme presset mot blæra mi, FOR en følelse! Jeg hadde helt glemt hvordan det var. Det gjør joggeturen så mye mer behagelig, kanskje ikke så rart. Nå er planen å sitte her på hjemmekontoret resten av dagen, det er alltid nok å gjøre, spesielt når hele fredagen er satt av til en mom to be-velværedag i Oslo. Gleder meg så!

Ønsker dere en glad onsdag, tune in for oppskrift om noen timer ♥ 

66 kommentarer

 1. marianne

  Jeg lurer på hvordan du lager en sånn hår donut, jeg har prøvd selv med får det ikke ordentlig til. Noen tips? Kanskje du kan lage en video om hvordan du gjør det? 🙂 Ha en fortsatt fantastisk dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Denne er kjøpt hos asos.com 🙂 Det er veldig lett å bruke den, her er et innlegg: https://fotballfrue.no/2013/01/23/to-lekre-frisyrer-pa-1-2-3/

   Klem!

   1. marianne

    Hjertelig takk, nå skal jeg hjem å prøve igjen:)
    Du er enestående som vil og tar deg tid til å svare på spørsmålene, takk igjen!

   2. hej caroline… kan du inte skriva lite om hur det är å vara gravid? har du mått illa första tiden, cravings osv..? jag frågar för jag kommer inte ihåg om jag har sätt något om det på din blogg. Hoppas allt går bra med dig och eran bebis 😀 ser fram imot å få se bilder på bebis rummet senare 🙂 (om ni väljer å lägga ut bilder såklart). MVH jennifer ifrån Jönköping

   3. Fotballfrue

    Her er et innlegg om det https://fotballfrue.no/2013/06/20/sporsmal-rundt-graviditeten/ 🙂

    Stor klem!

   4. marianne

    Et spørsmål til. Jeg har bare tid til å trene 3 ganger i uken, hva ville du prioritert og hvordan ville du lagt opp øktene? Har du noen tips å komme med? Er ganske godt trent fra før.
    Har endelig fått tredemølle hjemme (lik din i 30års gave JIPPI :)) og har da mulighet til å trene på kveldstid etter lille frøkna har sovnet 🙂 Blir veldig taknemmelig for svar!! 🙂

   5. Fotballfrue

    Hurra, den er så fin! Jeg ville kanskje trent en ren løpeøkt, en ren styrkeøkt og en økt med litt lett blanding? Men det er jo sånn jeg liker det 🙂

 2. du stråler, nydelig 🙂 og den lille fine magen ser man nå !

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Tusen takk 🙂

 3. Elisabeth L

  Må si jeg blir imponert gang på gang av hvor flink du er til å posere + Lars-Kristians fotografskills! bildene dine blir så profesjonelle 😀 jeg klikket disse sandalene hjem som jeg fortalte deg forrige gang, men vet du hvor lang tid det pleier å ta før man mottar varene? På forhånd takk 😀

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂 valgte du ekspress eller gratis frakt? Med gratis frakt har jeg erfart at jeg må vente i inntill 3 uker, og det er jo uutholdelig. Men de kommer tilslutt 🙂 Med ekspress er de her ila. 3-4 dager 🙂

   1. Elisabeth L

    Takk for god hjelp som alltid:D tror jeg kun tok vanlig gratis levering! men jeg fikk en mail om at de ville komme innen 6 dager, den 16.august… men har ikke hørt eller sett noe mer til dem, enda det har gått mer enn 6 dager, så da tror jeg du har rett det med at jeg må vente inntil 3 uker:(

   2. Fotballfrue

    Uff, så synd. De kan jo plutselig komme før også, men det kan gå veldig sakte :/

 4. You look so beautiful I’m so jealous! 😉 Go Girl!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie!

 5. Ostegratinert laks hørtes himmelsk godt ut, venter på oppskriften 🙂 selv skal jeg ha klippfisk i dag, aldri smakt eller laget det før så d kan bli spennede:)

  1. Fotballfrue

   Klippfisk er kjempegodt 🙂

 6. Ostegratinert laks høres godt ut. Vi hadde en stekt variant i går med pesto og sandefjordsmør servert med blomkålmos. Og heldige meg, det er mer igjen så jeg rekker få i meg sunn mat før treningen. Ungene derimot, de gleder seg til pappas pannekaker. 😉

  En annen ting å glede seg til…. og som er rar og litt vemodig men aller mest fantastisk….. hvor lett du føler deg etter at «lille ugle» har forlatt redet sitt. Hvor lett du snur deg. Hvor lett det er å gå i trapper osv.

  PS. Jeg får aldri festet min donut skikkelig….

  1. Fotballfrue

   Sandefjordsmør <3 Det er så godt! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til hun kommer ut, men det blir nok veldig rart også. Har du sette innlegget om donut jeg gjorde for lenge siden? https://fotballfrue.no/2013/01/23/to-lekre-frisyrer-pa-1-2-3/ Bruke en strikk under, det er kjempelett 🙂

   1. Jupp, den delen er grei, men jeg får den ikke sånn «ren» i kanten, hårtuster som stikker ut både her og der. Øve mer!

 7. Du ser veldig bra ut altså! Og jeg er SÅ imponert over de høye hælene! Rart med det, men siden jeg ble gravid har jeg ikke klart tanken på høye hæler! Og nå i sommer har jeg vært så hoven i føttene at det er like greit å putte de ned i et par sko i stedet… Da jeg hadde ca 7 uker igjen til termin fikk jeg DET presset på blæra igjen- så nyt det mens du kan 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, det kommer sikkert tilbake igjen :p Men jeg skal absolutt nyte det så lenge det varer 🙂

   1. Du er vant til å gå i dem Fotballfrue, du kommer til å fullføre svangerskapet med slike sko. Det gjorde jeg, fordi jeg var vant til det, helt ut til fødsel. Men da jeg gikk hjemme i perm var det mye flatt og DEN overgangen når jeg kom tilbake til jobb og på hæler jeg tidligere løp på. 😉 Kroppen sier uansett i fra, svangerskap er og blir forskjellige.

 8. Susanne

  Så utrolig vakker du er! 🙂

 9. Nydelig antrekk og for noen fine omgivelser! Det ser kjempefint ut der 🙂

 10. Hej,
  Du ser smashing ut och før en søt baby mage du fått:) läser ofta din blogg och är imponerad hur du hanterar de fräcka kommentarerna som dyker upp ibland. Måste vara så jobbigt att gång på gång försvara sitt jobb, kropp eller kosthåll! Tycker du gör ett fantastiskt jobb och är superduktig! låt dig inte knäckas och ge igen vilket du blivit så mycket duktigare på!
  l själv har jag gått av nattvakt och känner mig lite trött men tänkte få undan en runda med hunden och en löpetur samt tillagning av middag innan det är dags att hämta lilla sessan i barnhagen.
  Ha en fortsatt strålande dag. Dagens middags recept låter frestande gott:)

 11. Så fin 🙂 Hva bruker du under en slik kjole? Har mange kjoler i den lengden, og jeg er ikke helt komfortabel med å bruke stringtruse under, er så redd de skal blåse opp/rumpa skal synes når jeg går i trapper ol. Har prøvd hotpants med snøring, men noen ganger syns tråden fremme ved magen under kjolen om du forstår 😛 Så, har du noen gode tips? Eller kjører du bare på med alminnelig undertøy, og det går som regel greit?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker helt vanlig undertøy, under slike kjoler bruker jeg som regen hipster 🙂 Det blåste ganske kraftig i går, så jeg måtte jo holde litt i kjolen for å unngå å blotte trusa :p

 12. Susanne

  Brevik <3 der har jeg bodd i mange år!! herlig liten by! faktisk bodd nedi gata der du står på det første bilde!

  Selv om solen ikke skinte i Brevik igår,så gjorde du det! herlig glød!

 13. Cathrine

  Så fin du er! Noe du alltid er 🙂 Hadde faktisk vært litt morsomt å sett den donuten midt på hodet! Haha! Enig med deg at den er finest sånn du har den 🙂

  Ha en super dag 🙂 Jeg kommer innom igjen senere!

  1. Fotballfrue

   Haha, kanskje jeg skal prøve en gang 😉

   Klem!

 14. Kristine

  Hei. Ville bare tipse om snipetorpsmarknaden på søndag i Skien! Var der i fjor og mange hadde stands med hjemmelagde finsaker til babyer 😉 jeg har en ti uker gamme gutt så jeg håper å finne noe fint til!

 15. Very beautiful post! I especially like your swallow bracelet. x

  rougeuse.blogspot.com

 16. Hei Caroline.
  Jeg sendte en e-post til marked@fotballfrue.no og fikk et automatisk svar der det sto noe om stor pågang og «vi ber deg derfor spesifisere forespørselen din». Litt usikker på hva det betyr og hvordan jeg skal få spesifisert forespørselen. Skal jeg bare vente å se om jeg får svar? 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan bare vente på svar 🙂

 17. I totally love monochromatic looks. Very nice dress and bag!

  1. Fotballfrue

   Thank you, sweetie 🙂

 18. Birgitte

  Du ser helt fantastisk ut, håper du nyter hver sekund av graviditeten 🙂 Jeg lurer på hvor øredobbene er fra ?

  Hilsen en prins og prinsesse mamma <3

  1. Fotballfrue

   De kjøpte jeg i Cannes i fjor, Ráda heter merket 🙂

   Klemmer til begge!

 19. Hei! Du ser så utrolig flott og veltrent ut! 🙂 Selv er nettopp blitt gravid (5-6uker på vei), og jeg er så redd for å spontanabortere at jeg tørr ikke trene før jeg iallefall er 10-12uker på vei. Hadde du treningsopphold i starten av graviditeten?

  1. Fotballfrue

   Nei, men jeg kuttet ned på treningen fordi jeg var så tappet for energi. Trente 4 ganger i uken kanskje, og mye mindre og roligere løping, mye gårturer, jeg var rett og slett ganske sliten. Etter uke 10 var jeg i fin form igjen, så da fortsatte jeg som før til kanskje uke 22 (husker ikke helt) og etter dette har jeg trent 5-6 ganger i uken, men løper ikke i snitt 50 km. lenger som tidligere, trener mer styrke og løper mellom 35-40, alt ettersom 🙂

   1. Lege-dama

    Ingen grunn til å frykte at trening i svangerskap skal medføre spontanabort hos ellers friske damer! dette er det forsket mye på. Trening er sunt for både mor og den lille. Caroline går foran som et godt eksempel!

    Dette er en veldig fin folder med mye bra informasjon utgitt av Helsedirektoratet med gode råd om bl.a trening:
    http://www.helsedirektoratet.no/publikasjoner/gravid/Publikasjoner/IS-2184_2010.pdf

 20. Så deilig å slippe presset mot blæra! Jeg har nettopp begynt slitet med dette: holder på å bli gal! Hvor lenge gikk du med press før det slapp opp?
  Jeg går hele dagen å tror jeg holder på å tisse på meg,helt til jeg kommer på do og det ikke kommer noe som helst! FRUSTRERT! Legen sa faktisk at jeg kunne prøver å stå litt på hodet,og at kanskje livmora ville flytte seg litt! hehe! verdt ett forsøk!

  1. Fotballfrue

   Lenge! Det er fortsatt litt press, men kan ikke sammenlignes. Det var ille fra uke 15 til 25-26, og nå begynner det altså å slippe litt 😉 Hehe, ja, du kan jo prøve :p

 21. Så fin du var også når det blåste opp 🙂
  Jeg lurte på noe, har du laget et innlegg en gang om stylingprodukter til håret? Hvis so, kunne jeg fått en link? Syns det er vanskelig å finne noe jeg er fornøyd med, som gir volum og hold, men ikke gjør håret helt stivt. Takk på forhånd. 🙂

  1. Fotballfrue

   Har ikke noe spesifikt innlegg om dette, men har nevnt noe her og der 🙂 Synes bla. hårsprayen til Gun-Britt er veldig bra og gir godt hold uten å bli for stiv 🙂 Hempz sin er også god!

 22. Anne Marte

  Hei! Jeg elsker bloggen din, du er så inspirerende :)) jeg lurer på om du kan legge ut oppskrift på jordbærgrøten du snakket om tidligere? Hørtes så godt ut!

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg gjøre 😀

   Klem!

 23. Hei,

  Jeg bare lurer på om du vet om de fortsatt har kjolen på HM, eller om det er lenge siden du kjøpte den. 🙂

  Julie

  1. Fotballfrue

   Jeg kjøpte den på mandag 🙂

 24. Hiver meg på denne, fant ut i dag!!! at jeg er gravid. Og har time med pt på lørdag. Synes det er _litt_ tidlig å si det til ham.. eller burde jeg det? Lurer på om jeg bør avlyse..

  Det pleier å være superhard styrketrening.

  Hva ville du gjort, kjære Caroline?

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye! Det skal ikke være noen fare å trene under svangerskapet, men jeg skjønner at du tenker litt ekstra på det ettersom det pleier å være såpass hardt. Du skal jo unngå for hardt trykk på buken bla. Hmm. Si at du vil ta det litt roligere bare? Nå har jo PT-en din taushetsplikt, så du kan også si det om du stoler på ham 🙂

 25. Merker du noe til at du er en såpass offentlig person som du er mye til daglig? F.eks på restauranter, i butikker eller bare på gaten? Har ikke sett du har skrevet så mye om akkurat det, og ble plutselig så nysgjerrig…:)

  Ha en fortsatt fin dag, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør jeg 🙂 Som oftest er de folk som snikfotograferer meg når vi tar antrekksbilder 😉 Eller søte lesere som kommer for å si hei, det er bare koselig 🙂

 26. Hei

  Savner deg på side 2 blogg innlegg! Noen grunn til at jeg ikke finner deg der lengre?

  1. Fotballfrue

   Det er ikke jeg som bestemmer hvem som skal ligge der, det er det Nettavisen som gjør 🙂 Så jeg vet ikke :/

 27. Hej

  Du är så himla cool! Fortsätt med din stil. Älskar den!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 28. Michelle

  nice frisyre på deg her! Fatter ikke hvordan du greier å fikse så fine frisyrer selv.. Jeg får det bare ikke til! Har utrolig tykt hår og my hår, så jeg har gitt opp (nesten). Men blir stadig inspirert av å prøve ut noe gøy når jeg ser på hvordan du får det så fint til 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du! Det er ikke vanskelig, dette er noe av det enkleste jeg vet, så på dager med dårlig tid er det gull å ha en donut :p

   Klem!

 29. Ikke noe med dette innlegget å gjøre, men skriver her likevel. Dere har sikkert tenkt å lage endel hjemmelaget mat til den lille jenta som kommer? 🙂 Vi lager babymaten til gutten vår selv, og det er kjempestas! Besøk gjerne bloggen min om hjemmelaget mat til barn: https://lagbarnemat.wordpress.com

  🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 😀 Takk for tips 😀

 30. Utrolig fint antrekk! 🙂
  Lurte på hvilket merke armbåndet er? Var vanskelig å finne det innpå goodnight macroon.

  1. Fotballfrue

   Kanskje det er utsolgt? Fant det ikke lenger selv skjønner du :/

 31. Wow, I neither have seen a bun bigger, the hair is so cool in that way!:) You got one of the most fashionable and classy style I have seen Caroline, I really love see your outfits since they are inspiring for me. The dress is beautiful and the shape is perfect on you! Glad you are feeling better, hope you will be cuddled this weekend in family!:) Kisses bellissima, take care! xo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *