Brynstyling: Få perfekte bryn

annonse

Husker dere for et par uker siden da jeg var i Oslo for brynstyling i samarbeid med Coverbrands? Jeg hadde en time hos den britiske brynstylisten Aria Dylan, som nylig har kommet til Norge for å jobbe som Billion Dollar Brows sin profesjonelle brynstylist. Her plukket jeg opp noen tips og triks som jeg gjerne vil dele med dere.

Bryn er faktisk noe av det jeg bruker lengst tid på med hele sminkeprossesen, og det er fordi det er utrolig viktig med riktige bryn til akkurat ditt ansikt. Dersom du synes det er vanskelig å forme brynene dine selv, er dette noe Aria kan hjelpe deg med, slik at du lærer hva som er riktig. Å skape symmetri ved hjelp av øyenbryn er utrolig viktig med tanke på helheten i et ansikt. Riktig form kan gjøre at du ser både yngre og mer våken ut.

Min opplevelse var at Aria virkelig er ærlig og kommer med oppriktige tilbakemeldinger. Han ville aldri rørt brynene til en som ikke hadde noe å røre kun for å gjøre noe, men i slike tilfeller vil han heller gi litt tips og be vedkommende komme tilbake etter å ha spart ut litt som han kan jobbe med, og dette er jo et stort pluss.

Det var ikke mange endringer å gjøre med mine bryn, for det første er jeg flink til å nappe dem regelmessig selv, og for det andre er det ikke så altfor mye hår å ta av, og derfor endte vi med å heller nappe noen småhår her og der, og å klippe de hårene som var litt lange. Her bruker Aria trådmetoden, som faktisk er den mest effektive. Det er ikke noe særlig vondt, men egentlig ganske behagelig, det eneste er at det kan føre til noen ekstra nysenafall her og der.

___________________________________________________________________________________________________________

Arias bryntips 

Slik skaper du symmetri: Bruk gjerne en brynpennen din, eller du kan gå til innkjøp av Billion Dollar Brows sin egen måleskive, som du finner her. Denne er veldig kjekk og sørger for at du får det helt riktig fordi du holder den rett. Aria lærte meg at brynet skal ende der hvor øyet ditt ender, mål opp en strek som vist på nummer 1 under til høyre. Det høyeste punktet skal være fra nesevingen og skjære gjennom midten av øyet ditt når du ser rett frem, se strek merket med nummer 2. Brynet skal starte der du kan trekke en rett linje som vist ved punkt 3.

På det øverste bildet av meg har Aria kun formet brynet til venstre, det til høyre er slik jeg alltid gjør det selv. Han ønsket at det skulle starte mer naturlig og ikke med en såpass hard kant, men jeg klarer ikke helt å venne meg av med dette. Kanskje når jeg har fått litt mer hår der. Han har også brukt higlighter under brynet. Som du sikkert ser på bildet, så lyser det mye mer opp til venstre enn til høyre, jeg ser rett og slett litt mer våken ut på hele venstre øye. Jeg blir nesten litt gal av å se på det bildet, for du ser virkelig at det mangler symmetri! På bildet under har han formet begge brynene.

___________________________________________________________________________________________________________

Generelle tips 

 Bruk en highlighter på brynbenet, det vil si rett under det høyeste punktet på brynene dine. Dette vil gi deg et mer våkent blikk. Til dette har Billion Dollar Brows et utrolig godt produkt. Duo Pencil har concealer i den ene enden og highlighter i den andre . Bruk gjerne concealeren på denne pennen også, dersom du trenger å definere eller ramme inn brynene dine ytterligere. Duo pencil finner du her.

 Aldri napp over brynene, men alltid under. Pinsetten til Billion Dollar Brows er ganske unik, lett å jobbe med og utrolig god. Den finner du her.

 Klipp overflødige, lange hår med en god saks. Kan virkelig anbefale den kurvede saksen til Billion Dollar Brows dersom du vil bruke noe annet enn kjøkkensaksen. Curved Scissor finner du her.

 Boost: Jeg holder på å spare ut hårene helt i starten av brynene mine så jeg kan få en mer naturlig overgang og etter hvert slippe å fylle inn i dette området. Dette vil virkelig ta sin tid, og derfor tenkte jeg å prøve Billion Dollar Brows sitt booster etter tips fra Aria. I følge ham er dette noe som skal fungere i de fleste tilfeller, det krever bare litt is i magen og at det påføres riktig. Brow Boost skal brukes på hårene som allerede er der fra før av, slik at de vokser fortere. Det skal ikke brukes på områder som er hundre prosent uten hår, for som han sa: Dette er en booster, det kan ikke gro hår ut av ingenting, da ville det vært et mirakelprodukt. Jeg mottok Brow Boost fra Coverbrands for noen dager siden og har startet å påføre det hver eneste kveld. Håper det virker! Du finner det her.


For å fylle inn brynene bruker jeg pennen fra Universal brow Pencil fra Billion Dollar Brows, denne er lett å duse ut og har en veldig fin farge til mine bryn, spesielt etter at jeg ble mørkere i håret. Samtidig kan den fort bli litt mørk, så jeg veksler mellom denne og brynpudderet til BDB i fargen Light Brown. Brow Powder finnes i fem forskjellige farger, her.

Det finnes til og med en egen bok som handler utelukkende om bryn, The Plain Truth About Brows. Dette er en samling av alt BDB-grunnleggeren Natalie Plain har lært om øyenbryn og skjønnhet gjennom sin karriere. Her finner du inspirasjon, brynets historie gjennom tidene, steg for steg-guider, i tillegg til tips og triks for både nybegynnere og profesjonelle. Kjempegøy for en jålejente! Du finner den her.

Har du lyst til å teste noen av produktene, kan du bruke koden BROWS som gir 25 prosent rabatt på alt fra Billion Dollar Brows. Denne varer til og med 3.september.

Så må jeg nevne at det er fullt mulig å få brynstyling med Billion Dollar Brows-produkter i over 30 salonger over hele landet. Sjekk ut facebooksiden deres for konkurranser, tips til bryn og nyheter her. Dersom du bor i Oslo kan du kontakte Aria på mobilnummer 984 59 709.

___________________________________________________________________________________________________________

81 kommentarer

 1. Ulrikke

  Hadde vært utrolig moro å sett et innlegg på sminkekolleksjonen din! 🙂

 2. hei Caroline,
  det var en forandring. det ble superfint!
  hva koster en time hos Aria?

  1. Fotballfrue

   400,- uten farge og 500,- med 🙂

 3. Ingrid E

  Synes det ble veldig fint på deg 🙂 Kunne godt tenke meg hjelp til å fikse mine egne bryn, kanskje noe å spandere på seg en gang!

 4. Charlotte

  Hei . Lurer på hva du bruker i våtkanten på øyet, og litt under..?
  Det var så fint!! 😉

  1. Fotballfrue

   Ingenting på våtkanten, men jeg har brukt skrinet fra Too Faced både over og under 🙂 https://fotballfrue.no/2013/08/04/too-faced-makeup-look/

   Klem!

 5. Hei Fotballfrue.

  Vil du høre og se en fin sang som heter «Bravo» mens du venter på at fargen på brynene skal bli perfekt?

  Jeg har laget tekst, melodi og synger selv.
  Du kan kjøpe låten overalt det musikk selges elektronisk, feks ITunes eller wimp om du liker den.

  https://m.youtube.com/results?q=bravo%20christine%20underland&oq=bra&gs_l=youtube-reduced.1.0.41j0l3.527.1003.0.1891.3.3.0.0.0.0.106.220.2j1.3.0….0…1ac.1.23.youtube-reduced..0.3.218.y_vhrSvLniY

  Fint hvis du vil gi meg en tilbakemelding og si hva du synes om den 🙂

  Klem

 6. Michelle

  Takk for tipsene! Har helt dilla på bryn som jeg nevnte for litt siden!! Sparer selv ut mine. Hadde vært så gøy å kunne gå til en proff å fikse de når de er klare for det. Du har vel ikke peiling på hva en som han tar for å fike? 🙂 Syns øyenbrynet ditt (det vesntre) som han fikset på det øverste bilde så sykt bra ut Caroline!! ;D

  1. Fotballfrue

   Synes du det? Det er vel en vansesak tror jeg :p Men jeg synes det ble bra da han fikk tatt begge 🙂 Det koster 400,- uten farge og 500,- med 🙂

   Stor klem!

   1. Michelle

    Takk! Ja, det syns jeg absolutt!! Du fikk et enda mer intens blikk 😉 Ja, er nok bare en vane sak :))

 7. Må si at jeg har sett at du har hatt penere header enn den du har nå.. Ser nesten ut som om du gråter! Du som er så pen til «vanlig»..

 8. Så fine dei vart! Sjølv har eg veldig mykje augebryn, altså dersom dei skulle vore heilt naturlege. Eg har ganske fin form på dei, sånn som på bileta, men eg sliter litt med å stelle dei. Eg bur på ein liten plass heilt innerst i ein svær fjord, og er innestengt av fjell på alle sider. Eg har altså ikkje ein sånn fancy salong der ein kan få fiksa bryna i nærleiken. Men korleis kan ein gjera det sjølv? Eg har prøvd voksing, men det får eg ikkje til. Napping kjem til å ta altfor lang tid, fordi eg har veldig mykje å nappa dersom dei byrjar å vekse ut. Eg har høyrt om slike man skjærar bryna med, fungerar dei godt? Er det nokon sånn skjære-ting du vil anbefala? Takk på førehand 🙂 Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Du kan for eks. kjøpe boken og take back your brows kit? Du får 20 prosent akkurat nå i hvert fall 🙂 En god pinsett er et must, noe å gre med og en saks, samt noe du evnt. kan måle med, og alt får du i denne pakken 🙂 Jeg har aldri turt å skjære mine, og vil ikke anbefale det heller :/ Sånn i tilfelle. Her er i hvert fall kittet jeg snakker om: https://www.coverbrands.no/merker/billion-dollar-brows#colorbox_quick232861894-7228

   Klem!

  2. Jeg «skjærer» øyenbrynene, da dette er en veldig kjekk løsning for å bli kvitt småhår når øyenbrynene allerede er formet, ulempen er selvfølgelig den samme som med shaving av feks legger at hårene kommer fort til syne, men om du er stø på hånden er det absolutt en veldig grei løsning da det ikke tar så lang tid (:

 9. Treading er supert! Har blitt avhengig av det her – så raskt og greit- og naturlig:-) Og det vokser sakte ut igjen etterpå- det er min erfaring iallefall:-) Du var kjempefin:-)

 10. «Denne er veldig sjekk»?? Sjekk?! Jeg håper du mener kjekk:p

  1. Fotballfrue

   Wups, ja, selvsagt :p

 11. Hvor lenge blir han i Oslo? 🙂

  1. Fotballfrue

   Han holder til i Oslo og har planer om å bli 🙂

   1. Oki:) men om jeg ønsker å ringe han må jeg snakke engelsk?:p hvilken salong holder han til så kanskje jeg kan stikke innom isteden?:) har utrolig lyst å komme meg til en spesialist:D

   2. Fotballfrue

    Han forstår norsk, men snakker tilbake på engelsk. Jeg synes det var greit å snakke engelsk med han også jeg da, så var jeg sikker på han forstod 🙂 Han holder til på Egertorget, redd ved siden av David Andersen, Mona Lisa salongen 🙂

 12. Savannha

  I LOVE a product called Gimme Brows from Benefit!!!! ! It is the most amazing brow product I have ever tried!!

  1. Fotballfrue

   I will look into it 😀

 13. Brynene dine ble veldig mye finere nå!!:)
  Helt enig med Aria at brynene dine må ha en mer naturlig overgang ved nesen:D Jeg har syntes at brynene dine er litt for markante akkurat inn ved neseroten, men nå ble de SÅ bra!!;) Du blir vant til det. Hehehe:)
  Hilsen hudpleier og frisøren;)

  1. Fotballfrue

   Tror det er en vansesak, ja 😉 Tusen takk, forresten! Må spare dem ut litt i enden der 🙂

 14. Viktoria

  Hi Caroline, I don’t usually like reading about products promoted on blogs, but I thought this was a rather innovative and interesting way to promote products and services:) I also thought about improving my eye brows, so I might try those products. Thanks

  1. Fotballfrue

   This is so nice to hear, thank you for your nice words 😀 Makes me so happy!

   Hugs 🙂

 15. Du er så fantastisk vakker, Caroline <3 Åh, de øynene dine bare lyser opp! Tror virkelig jeg må ta meg en tur til Aria 😀
  Jeg har alltid vært så fascinert og jeg har alltid likt dine bryn. De har så fin form og farge. Håper ikke det er lang ventetid for å få stylet øyebrynene 🙂 Hihi!

  Jeg håper du har det bra, fine! Du stråler som en sol <3 Elsker energien jeg får av å se på bildene og lese innleggene dine! Håper du får en flott uke videre <3 Mange klemmer!

  1. Fotballfrue

   Snille du! Jeg håper DU har det bra, tenker ofte på deg og håper de gode tankene kommer frem 🙂 Stor klem!

   1. Ååå, du er så fantastisk god <3 Det varmer hjertet mitt. Jeg blir alltid så glad for kommentarene dine og de fine komplimentene fra deg.
    Du er virkelig et veldig godt menneske! Skulle ønske du var søsteren min, hihi! Ha en fin dag, vakre <3

   2. Fotballfrue

    Det hadde jeg aldri sagt nei til <3

   3. Åh, ønskedrøm <3

 16. Hei, jeg bare lurte på hva du helst ville anbefale av en time hos Aria Dylan og en time hos Fred Hamelten?
  Har lenge hatt lyst til å få fikset brynene mine hos en profesjonell, men vet ikke helt hvem.

 17. Helt enig med Aria. Formen du tegner selv er så og si helt lik hvordan jeg tegner mine, men må si det så utrolig mye bedre og naturlig ut slik Aria gjør det.. Så vi får vel legge om begge to 😛

 18. Heia 🙂 Jeg tenkte å spørre om noe annet enn bryn jeg da 🙂 Men kan du ikke blogge litt gravidantrekk for oss som ikke kan gå så mye i hæler, og skjørt og kjoler og sånn (vi som bor lengre nord;) ). Jeg synes det er fantastisk om du blogger om graviditet og etterhvert mamma-blogging, for vi er en stor lesegruppe vi og 🙂 jeg leste ikke bloggen din så mye før, kun av og til, men nå er jeg daglig innom, og da skal jeg innrømme at jeg setter veldig pris på gravid-blogging 🙂 Men om du kunne lage en «guide» til hvordan kle seg fint som gravid, så hadde ihvertfall jeg blitt veeeeldig gla!

  Ps: brynene ble superlekre 🙂

 19. Hei! Har du noen gang vurdert permanent makeup på brynene hos feks sol pmu? Synes det ser så bra ut?! Men er jo så vanskelig å vite? Takk for at du er du 🙂

  1. Fotballfrue

   JA! Det har jeg tenkt mye på, kaaanskje jeg gjør det 😉 Hun er jo helt rå!

   Klem 🙂

 20. så fine øyenbryn du har og så brae tips!!:) Det er en ting jeg virkelig lurer på. Jeg tåler ikke gluten eller laktose(melk) og det er så utrolig bra at du ikke spiser det for da får jeg så mange gode oppskrifter hos deg og det er til stor hjelp, men glutenfritt mel og generellt andre matvarer er det lavkarbo?:) er så nyskjerrig på det:D

  1. Tillater meg å svar deg, da jeg har glutenintoleranse og min datter har cøliaki – NEI! Glutenfritt mel og andre glutenfrie ferdigprodukter er så langt fra lavkarbo du kan komme. Styr unna alt ferdig glutenfritt, her er det kun masse stivelse og tomme kalorier og høyt karbohydratinnhold – ingen fiber og ingen god næring. Anbefaler deg å heller holde deg til lavkarbo-kosthold og bake brød/pizza/knekkebrød etc med meltyper som kokosmel, soyamel, mandelmel og bruke frø og glutenfrie havregryn. Kan anbefale deg denne flotte bloggen: https://lovelyliller.com/ – her er alt du finner glutenfritt – og Kristines flotte blogg hvor det aller meste også er naturlig glutenfritt : https://www.kriweb.no/ 🙂 Dessuten er de aller fleste av Fotballfrues oppskrifter også naturlig glutenfrie, jeg har testet mye av det og har mange favoritter som hele familien spiser (bl.a. pizza og vaffel-oppskriftene til Caroline blir flittig brukt hos oss) Lykke til ! 🙂

   1. Tusentakk for ett so fint og bra svar:-)

 21. Hei Caroline!

  Jeg MÅ bare anbefale deg disse fantastiske Cocoon Couture sittesekkene. Jeg har til alle mine tre barn, og alle sammen er superglade i dem og så er de jo så fine! 🙂 Den ene har jeg hatt i hele fem år til gutten min, og jammen meg er den så god som ny enda! Dette er KVALITET med SKJØNNHET 😀 Anbefales! Og duu.. De har med ugler på 😀 Den har minstejenta mi, så når lørdagskosen kommer så må vi alltid finne «uggestolel» (uglestolen) ♥

  https://www.toispann.no/categories/sittesekker2

  1. Fotballfrue

   Så skjønne! Takk for tips 😀

 22. Anne-Lise

  Hei!

  Så flott du er! Du kler graviditeten så godt 🙂

  Kort forespørsel;
  Jeg driver å leter etter en fin planlegger/dagbok til å holde styr på jobb, studier og fritid.
  Tenkte plutselig på at du kanskje er den rette personen til å tipse om en classy og praktisk planlegger 🙂

  Hadde vært morsomt med et innlegg om ulike planleggere, som passer for damer på farten 🙂
  Håper du kan tenke på det!

  Ha en fin kveld!

 23. Kine Karoline

  Så fine bryn!
  Tittet nettopp innom bloggen til Isabella Lowengrip (Blondinbella), og hun er jo gravid hun også! Kjenner du henne?
  Norges og Sveriges største bloggere, og begge med fine mager 🙂 Det er så koselig! Hun skrev et innlegg om yoga for gravide, har du prøvd det?

  1. Fotballfrue

   Ja, hun er vel bare 1-2 uker lenger enn meg også? Gøy 🙂

 24. du ble kjempefin, C! Jeg er veldig opptatt av bryn selv. klem H 🙂

 25. Isabell

  Hvis du vil ha øyenbryn som gror raskere og blir mørke og tettere bør du prøve Xbrow fra Xlash-serien, som er Norges mest solgte vippeserum. Jeg har brukt både den for bryn (xbrow) og vipper (xlash) og den fungerer utrolig bra. Jeg har prøvd serum fra mange ulike merker, men denne er den beste. Man får lange, tette og mørkere bryn og vipper. Denne bør du prøve, Caroline!

 26. Caroline, du er ikke den eneste angående et «trøtt» øye, jeg har der samme selv! :p irriterer meg alltid over, men de jeg har nevnt det for skjønner ikke hva jeg mener, haha :p er jo litt greit å være unik også! 😉 jeg føler med deg i hvert fall! :p og du ble kjempefin btw!! 🙂

 27. Jeg skvetter hver gang jeg ser jenter med slike enormt tykke bryn som er tydelig påtegna. Det er så unaturlig og så stygt at jeg klarer ikke lavære å glo…. På bildet her er det den venstre øverste øyet/brynet som er den fineste…og den er ikke så stylet.

 28. Regner med du mener venstre for leserne?
  Det høyre for leserne/ venstre for deg
  ser jo trøtt ut..

  1. Fotballfrue

   Til venstre rett foran deg, altså til venstre når du ser på skjermen. Speilvender du det (som det er i virkeligheten) er det høyre 🙂

 29. Har vel ikke tenkt over formen på brynene dine før, men jeg må faktisk si at de ble utrolig fine når Aria hadde gjort dem «mykere» 🙂 Du ble faktisk utrolig fin med det. Skjønner at det sikkert er en overgang, men det kledde deg virkelig.

 30. Hei,
  Jeg har lest bloggen din ei stund nå. Og liker den kjempe godt! Det er ikke vanskelig å se, at du legger ned mye arbeid i bloggingen. Grunnen til at jeg begynte å lese bloggen din, er at jeg søkte etter bryllupssminke. Og etter alle de supre tipsene om hvordan legge bryllupssminken selv, har jeg blitt en fast leser 🙂

  Men jeg har et spørsmål. Jeg får fort veldig blank hud. Har du tips til foundation og produkter for oss som ikke har så matt og fin hud? Hva bør vi være ops på når vi velger primer osv?

  Takk for en kjekk blogg! 🙂 Og dette var et bra innlegg om brynstyling. Som jeg personlig syns er veldig vanskelig.

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk 😀 Tenker du da på produkter til fet hud? Det er et hav der ute 🙂

 31. Må si dette innlegget virkelig snakket til meg! Jeg gjør samme «feilen» som deg, Caroline. Har bare ikke tenkt så nøye over det før! Ser jo godt hvor mye mer naturlig og mindre opptegnet det blir. Takk for gode tips!

 32. Karoline E.N

  Hei fine 🙂 Så gode tips du gir her! Jeg selv bruker veldig lang tid på bryna mine, da jeg har så lyse bryn så dem syns ikke om jeg ikke tegner på! Så det er noe jeg gjør hver eneste dag, så er vedlig nøye å bruker god tid på dem hver dag. Har farget dem et par ganger, men aldri blitt noe serlig fornøyd, for får dem ikke sånn jeg vil. Hehe! Litt kresen da vettu 🙂 Men her er det gode tips, tusen takk!

  Klemmer!

 33. Har lenge tenkt på at brynene dine ser merkelig ut med den harde kanten.har sett veldig fjortis ut. Uuuuutrolig mye penere nå!!

 34. Wow, flotte bryn! Vet du om han har lange ventelister? (han blir vel overflømmet av bestillinger nå etter innlegget ditt på bloggen :-)) Ser han skriver noe på facebook om pris mellom 750-850 men han tar altså 500 med farge?

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke 🙂 Hmmm. Jeg fikk oppgitt 500,- for fagre og 400,- uten, men ring og hør 🙂

   Klem!

   1. Takk for bra tips igjen, jeg fikk time neste uke – gleder meg til å bli bryn-fin! 😀 Ha en fin helg!

   2. Fotballfrue

    Håper du blir fornøyd 😀

 35. Wow, you look good
  thanks for sharing!

 36. Brynene dine ble utrolig mye finere slik han formet dem og man ser virkelig markant forskjell!
  Men, Caroline… Nå har du vel satt på løsvipper på det øyet han har formet ferdig også? Det ser ihvertfall ut som om vippene også er ganske annerledes og det bidrar jo en del det også:-)
  Ikke kritikk altså, tenkte bare det kunne vært greit å nevnt det:)
  Du ser forresten smashing ut om dagen!

  1. Fotballfrue

   Nei, det er vipper på begge øynene, men de ser lenger ut på det han har formet kanskje, fordi det jo ser større ut? 🙂

 37. Hvilken øye vipper bruker du?

  1. Fotballfrue

   Punktvipper fra andrea lashes 🙂

   1. Er det heil remse?

   2. Fotballfrue

    Nei, punkter 🙂

   3. Kor mange punkt vipper har du brukt her? Ser so naturlig å fint ut 🙂

 38. Hei, jeg har lenge hatt lyst til å få fikset brynene min hos en profesjonell, men så lurer jeg veldig på hvem, så jeg lurte på om du har en å anbefale? Du har sikkert vært hos en del opp gjennom årene, så hvem er din favoritt?
  Og forresten jeg prøvd å kommentere på mobil flere ganger før, men har ikke funket.
  Ha en fin dag videre ♥

  1. Fotballfrue

   Jeg har egentlig kun erfaring fra Fred og Aria 🙂 Hos Fred følte jeg kanskje han tok litt mye og farget de litt for kraftig :/ Men det er klart at det er en smakssak, han er jo kjempefink 🙂 Aria gjorde akkurat som jeg ville, tok ikke for mye og kom med generelle tips. Jeg ønsket ikke farge, og det mente han heller ikke var nødvendig, for jeg har allerede en mørk farge på dem 🙂

 39. Hi everyone this Aria Dylan here. I just wanted to clarify one thing about my eyebrow styling prices so we avoid confusions. Caroline is correct with my prices. Its kr.400 for eyebrow styling without coloring, and kr.500 with coloring. Some other prices that have been mentioned in some of the above comments are actually prices for other services NOT for eyebrow styling. And, If you want to find out more then please feel free to visit my website.

  Klem 🙂

 40. Hei! jeg lurte bare på hva du egentlig mener når du sier at du må spare ut brynet? Jeg har veldig lite brynshår helt innerst, men napper aldri, men det blir aldri noe bedre eller tettere heller.. Bør jeg stusse hårene for at dem skal gro tettere og bedre?
  Veldig flott innlegg forresten! ha en fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Som nevnt tester jeg ut brow booster og håper at det vil bli tettere hårvekst foran av den 🙂

 41. Hei Caroline! :))
  Jeg tenkte å kjøpe brow booster, men er litt redd for det er bortkastet penger! Tror du at du kan skrive om det funket for deg, forskjellen også videre, når du har testet den ut? :))
  Du er kjempe pen og en stor inspirasjon! Stå på videre!! <3

  1. Fotballfrue

   Jeg kan oppdaterer litt etter hvert, jeg 🙂

   Klemmer!

 42. Supergode produkter, hadde faktisk bestilt booster, pinsett, gel og fargeblyant før jeg leste dine anbefalinger 🙂
  Men jeg lurer på hvilken farge Aria brukte på deg? Sliter med å finne riktig farge og den som ble brukt på deg ser ut som den ville passet greit til meg…

  1. Fotballfrue

   Blyanten er det bare en farge på, han brukte den pluss pudderet i fargen light brown 🙂

 43. Hei 🙂 Veldig nysgjerrig på om du har merket noen forskjell med detta produktet jeg? 🙂

 44. Lavaniya

  Heei!
  jeg lurer på hvor man får tatt time hos Aria?! men kjenner du noen som napper bryn billigere?!

 45. Mithuna

  Hei
  Kan du fortelle meg adressen til Aria. Altså der han former dem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *