Just get it done

Tenk at jeg allerede på lørdag går inn i tredje og siste trimester, det er så uvirkelig alt sammen. Jeg har faktisk vært gravid i 186 dager og har bare 96 dager igjen. 96 dager! Det er kanskje ikke så rart at baby opptar mye av plassen i hodet mitt for tiden? Det er bare det at dagene går så altfor fort, og jeg får aldri gjort det jeg har lyst til. Det er jo evigheter siden jeg sa til meg selv at babygymmet skulle stå ferdig, men det mangler fortsatt et lag med maling før jeg kan feste på lekene. Det samme gjelder rommet hennes, det er tømt, men mangler møbler. På en annen side har jeg jo gått til innkjøp av alt som heter pynteting og vi har også bestemt oss for seng både oppe og nede, møbler, vogn og annet utstyr. Nå gjelder det bare å få ting på plass, og jeg gleder meg som et barn til siste finish er gjort og vi begge to kan stå midt i rommet, klø oss litt i hodet og tenke at dette er virkelig. Her smeller det om bare noen uker.

Så gleder jeg meg selvsagt til å vise dere hvordan alt blir!

___________________________________________________________________________________________________________

Vi er nesten hundre prosent sikre på at vi lander på møbler fra Oliver Furniture, har dere sett så mye lekkert de har til barn? Det er en fryd! Så klassisk, tidløst og elegangt. Stellebordet er så fint og kan i tillegg brukes som kommode ved senere anledning. Vi ønsker hvite møbler og vil heller krydre med farger, så jeg tror disse blir midt i blinken. Så har vi landet på en Stokke Sleepi Mini som hun skal ha på rommet sitt, og Leandervuggen som vi ønsker å ha nede i stuen. Her er noen bilder av litt forskjellig, men det blir så mye bedre når vi får det i hus og jeg kan vise dere live:

Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og gjennomføre noen kilometer. Er uendelig taknemlig for at formen er så bra, krysser alt jeg har for at det holder hele veien nå *krysserfingreogtær*

___________________________________________________________________________________________________________

182 kommentarer

 1. Blir nok kjempebra det der. Mye fint! Skulle ønske jeg hadde plass… :b

  http://miniogmeg.wordpress.com

 2. Hei

  Mye lekkert der ja. Vi hadde hvit Stokke seng. Helt fra krybben til toddler. Utrolig fin seng. Anbefaler også Leandervuggen. Den er knall å ha i stua for eksempel. Vi hadde den der til mini ble så stor at hun snudde seg, da turte jeg ikke la henne sove i den lenger. Hun heiste seg opp og ville ut nemlig. Grunnen til at vi valgte å ha en vugge i stua var fordi hun skulle lære seg å sove selv med litt lyder rundt seg. Musikk, tv og folk som snakker. Har dessverre endel venner som man ikke kan ringe på etter kl 19, for da våkner ungene. Eller at vi satt 2 etasjer over rommet til dattern til en venninne, snakka og lo og da våknet jenta. Barn bør tåle litt «leven». Det har både dere og hun igjen for.

  Lykke til med møbelvalgene.

 3. Trodde jeg snart skulle slutte og la meg overraske over deres vanvittige materialistiske forbruksmønster, men den gang ei!!

  Nå har dere vel snart brukt minst 100 000 på utstyr til babyen, før hun i det hele tatt er født! Alt nytt, alt design og dyrt. Og du trenger ikke trekke fram en body kjøpt på H&M og en arvet strikkegenser fra ei tante som eksempler på «vi kjøper noe nytt og dyrt, og noe billig og brukt»…

  At folk er fra seg av beundring og hyller kjøp av stellebord og senger som hver for seg koster mange tusen er ikke noe annet enn merkverdig.

  Og den «den skal vi ha i maaaange år» argumentasjonen er også håpløs, dere kjøper jo nytt og nye ting hele tiden, du viser jo fram nye innkjøp i fleng hver uke. Har du snart alt nå da, så da blir det slutt på innkjøp fremover?

  Tar dere en haug med Ultralyder kun for moroskyld også?

  1. Er det i det hele tatt mulig?! Hvis du blir så fryktelig provosert er det ikke verre enn at du slutter å lese bloggen!:)

  2. Christina

   Huff, ja. Tenk at de bruker penger de selv har tjent på å kjøpe det de ønsker å kjøpe.

   Hadde jeg hatt mulighet til å kjøpe alt jeg kunne tenkt meg til mini-me,
   så hadde jeg gjort det – uten å blunke! !

  3. Støtter….

 4. Ann kristin

  Det går nåkk veldig fort, gleder meg til å se barnerommet 🙂 lurer på om du kan lage ett innlegg om uteråde der hvor dere skal legge Stein osv. Holder seg på å ordne på uteområdet og trenger litt inspirasjon. Ett «før og etter innlegg «. Ha en fin dag søte deg 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   De kommer hit på torsdag, så jeg kan jo ta litt bilder etc. underveis, kanskje før / etter for eks.? 🙂

   1. Jeg vil også seee 😀

 5. Leandervugga er helt fantastisk. Det beste kjøpet av alt man kan kjøpe noen gang:-)) minste elsker den! Anbefaler å henge den i taket! Ekstra kroker kan man montere i ulike rom så er det bare å hekte vugga av og på. Vi har på soverommet vårt og stua! Lykke til videre i svangerskapet!

  1. Fotballfrue

   Så stas å høre! Den både ser og høres fantastisk ut 🙂 Vi skal henge den i taket i stuen 😀 Gleder meg til å få den i hus 🙂

 6. Caroline

  Det kommer til å bli kjempefint!! Hun kommer til å få det fineste barnerommet! Gjett om jeg skal stjele ideer fra deg:)
  Flinkiser!!!

 7. Eplemos

  Det er bare å komme i gang, jeg fødte min lille frøken 12 uker før termin helt plutselig! Og med en toåring også i hus har hun ennå ikke fått noe skikkelig rom.. Jeg hadde masse planer og synes det er kjempegøy å lese bloggen din og se hvor fint det kan bli 🙂

 8. Hei Caroline! Så utrolig inspirerende blogg du har! Hvor redigerer du bildene dine forresten? Tror dere får en kjempefin tid, og vinterbarn er ikke så aller vært, selv er min født i november! Masse lykke til! 🙂

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukt cs5 og tych panel 🙂

   Tusen takk 😀

 9. Kristin

  Utrolig søte møbler da. Jeg tenker det blir kjempefint 🙂

  Apropos møbler; husker du skrev en tid tilbake om skatollet som har vært i familien din, og som din mamma hadde brukt som skrivepult som barn. Ser dere for dere den lille jenta deres sitte der over leksene sine om noen år kanskje? 🙂 Er så koselig og nostalgisk med møbler og ting som går i arv i generasjoner 🙂

  1. Fotballfrue

   Åja! Det kan være at hun gjør 😀 Det er jo så fint! Står i gangen fortsatt 🙂

 10. Så mange nydelige ting du skal innrede barnerommet med!! 🙂 Jeg har ryddet og puslet rundt på baby-rommet idag…vasket det babytøyet jeg har fått til nå å bare kost meg,, 😉 Men piffen gikk litt utav meg når jeg hadde glemt ta prislappen av den ene overallèn jeg hadde fått, å to av de fine beige bodyene ble lyse rosa,,, hoff,,,å vi skal ha en gutt… humørsyk som jeg er så trilte det noen tårer. Men snille kjæresten min bare tørka tåren min å sa: det går helt fint kjære. Du vet det er bare til å kjøpe de to bodyene en gang til? 🙂 Jajaja,,,, bare 12 uker igjen til gullgutten endelig kommer. Jippi.. ha en strålende tirsdag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Oh no! Så ille! Haha, fort gjort 😉

 11. Karoline

  Så spennende å følge med deg og alt det spennende du har i vente 🙂 Tenkte bare å tipse deg om leandervuggen. Jeg hadde selv den med første, men måtte bytte den ut med nummer 2. Den var veldig vanskelig å rengjøre og tiltrakk seg mye støv. Forstår hvorfor de fleste møblene til barn er i tre. Nå har vi Stokke vuggen og er veldig godt fornøyd med den !:) Bare tips! Synes selv det var greit å få tips om sånne ting.

  Åh, dere har så mye fint i vente Caroline! Kos dere og nyyyt alt sammen 🙂

 12. Dwightinha

  Jeg valgte akkurat det samme som deg og i samme stil. Det ble så fiiint og delikat.
  Alltid hyggelig med helt nye klær til en nyfødt. Særlig førstefødte, så kan andre gode ideer komme senere om behovet skulle melde seg.

 13. Skuffende å se at du lar deg så lett provosere, fotballfrue… Den som er med på leken, må tåle steken….osv.osv…?
  Hilsen fast leser, men som revurderer….

  1. Fotballfrue

   Jeg kan ikke helt si at jeg forstår hva du mener, jeg har ikke blitt provosert på noen som helst måte, men har prøvd å forklare meg så reflektert og godt som mulig 🙂

   1. Elisabeth Øvretveit

    Ligger her på nattestid og leser blogg. Jeg menet ikke du lar deg lett provosere, men jeg derimot!!!#@#/ så mye unødvendige kommentarer. Regner med mye ikke kommet igjennom også! Men det jeg har skummet igjemmnnom her nå. Greit du er en offentlig person nå, men folk blander seg FOR mye. Du sår sikkert helt villt med spørsmål om ting vi lesere ikke får se engang :p

    Med så mange rare mennesker der ute og fordomsfulle sjalusifolk håper jeg ( vil sååå gjerne se bilde av lille) at dere ikke eksponerer henne. Hørtes utrolig fint ut med feks bilde langt fra, tær etc. Du har jo så rett. Hum vil jo bli diskutert til de grader! Håper dere gjør det dete føler er rett og lar presset fra oss ivrige lesere gå forbi. Når jeg leser det du skriver så tenker jeg at imorgen skal lillejenta mi vekk fra facebook!!

    Stå på frue 😀 så koselig og ha en så flott, inspirerende og blid dame her i skien ! Hurra 🙂 natta til dere og de to skjønne voffsene 🙂 klem fra skikkelig fast leser :p

 14. Maria Andersen

  Hei!

  Kom over denne siden når jeg surfet gjennom interiør og vet du liker uglemotiv, her har de mye fint 🙂 Ha en finfin kveld! 🙂

  http://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=58

 15. det er såååå gøy når du skriver om graviditeten og det om følger med. gleder meg til hvert slikt innlegg, det er så mer ekte enn å lese om mote og trender hele tiden. dette er noe som i det store bildet betyr noe og jeg gleder meg hver dag etter jobb til å se om det står noe nytt om svangerskapet, babyen din, deg og kroppen eller ting dere har kjøpt til ugla 😀 hihi! håper vi får se mye mer av det 🙂

 16. Gud, så mye lekkert! 🙂 Virkelig. Det blir veldig magisk når alt er på plass – og i mellomtiden kan man ikke annet enn å kose seg med planleggingen.

 17. Hærlighet, som dere kan glede dere!

  Oliver Furniture er forresten nydelige og solide møbler som vil vare i generasjoner:)
  Tanta mi driver den søteste barnemøbelbutikken der de fører Oliver Furniture (i tillegg til mange andre kvalitetsbarnemerker). Den ligger på Holmen-senteret i Asker og er absolutt verdt et besøk:) http://missmuffet.no
  Du kan også sjekke ut et merke som heter Opsetims. Det er ekte prinsessesenger 😉

  Lykke til!

 18. Hei! Mener ikke å være en festbrems, men tenk om det er gutt? En venninne dro til sykehuset med en bag med rosa babyklær og hjemme var det ferdigmalt rosa rom. Det ble en gutt, gitt 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun var 99 prosent sikker, men skal vi tilbake i uke 30 🙂 Det vil vel alltid være en mikroskopisk sjanse for at det er feil, det gjelder for alle gravide, og vi er nok ikke alene om å gjøre forberedelser 🙂 Er det en gutt er han like velkommen, spiller ingen trille 🙂 Nå skal vi også ha hvite møbler, så det er ikke noe problem å endre rosa detaljer til for eks. blå 🙂

 19. Så mye fint 🙂 blir en heldig liten jente det der 😉
  Ville bare tipse om en liten ting, Stokke daybed er helt fantastisk i stede for leandervuggen! Vi har testet begge å forelsket oss i daybed’en istede då den er kjempe lett å ta med seg over alt i huset også om dere skal på overnatting etc. Pluss at ungen føler seg veldig trygg i den! Vi hadde kolikk baby å dette var det eneste som hjalp 🙂 men selvfølgelig hver sin smak ! Sier ikkje at leandervuggen er noe dårlig, ville bare si vår mening om at vi syns den blir litt stor å ukoslig for barnet! Men igjen vår mening 🙂

 20. Så utrolig mye fint interiør! Det er så kjekt å planlegge og drømme seg bort i fint babyinteriør 🙂 Ville bare tipse deg om Leandervuggen. Jeg og en i min barselgruppe hadde denne og det gikk ikke lenge før ingen av oss kunne bruke den. Den er nok rett og slett finest å se på, men lite praktisk til en baby. Helt umulig å rengjøre, og babyen voknet av bevegelsen som han lagde selv 🙂 Med en gang han hadde sovnet så voknet han plutselig til igjen når den bevege seg. Det ble utrolig slitsomt for en sliten småbarnsmamma! 🙂 Du kan få min gratis dersom du ønsker det :):) Gleder meg til å følge dere videre 🙂 🙂

 21. Så nydelig inspirasjonsbilder. Jeg har selv ugledilla og kjøpte masse fint fra merket Pumpkin. Vi hadde også leandervuggen, kan anbefales på det sterkeste. Vanskelig å bestemme seg for navn? Vi hadde to navn, fornavn og mellomnavn, men måtte se henne først før vi endelig bestemte oss. Våres datter heter Ellla Sophie og er i dag 11 mnd. Tiden flyr avgårde. Skal snart vi begynne å forberede hennes første bursdag. Lykke til med barnerommet, er så stas med «rede» bygging. Når du vasker alle klærne hennes, ta et bilde av det når det tørker. Er så koselig minne fra den tiden hun var i magen og alle forberedelsene dere gjorde for henne. Kos dere med magen fine dere:)

 22. the hungarian girl

  Hun kommert til ó főle seg som en ekte prinsesse 😀 og det blir jó hun, en iten prinsesse 😀

 23. Hei

  Så fint jeg digger Oliver Furniture de har så mye fint og det er ok kvalitet synes jeg. Jeg erfarte når jeg gikk gravid at det var veldig få som hadde barnetingene på lager og mange hadde laaang leveringstid så har du bestemt deg for hva du vil ha – bestill:-) Jeg var nemlig uten stellebord en stund og det er ør litt upraktisk. Dessuten er det gøy å ha alt på plass når den lille kommer. Lykke til med alle forberedelser. . Sporadisk innom å synes du har en fin og inspirerende blogg.

 24. Så utrolig fint! Hvilket redigeringsprogram bruker du til bildene dine? 🙂

  1. Fotballfrue

   picasa og cs5 🙂

 25. Catrine

  Skal hun sove på eget rom fra starten, eller flytter dere Stokkesengen inn til dere om natten?
  Utrolig fine møbler dere har valgt! Det er en heldig liten jente dere venter 🙂

  1. Fotballfrue

   I starten sover hun i sin seng på vårt rom tenker jeg, men vi vil heller ikke at det skal være for lenge. Vil gjerne venne henne til eget rom alene ganske fort 🙂

   Tusen takk, gleder oss til å få alt i hus, men mest av alt henne 🙂

   Klem!

 26. Hej, jeg vil gerne anbefale Leander sengen. Vi har den i hvid til vores datter og den er fantastisk! Det er stærkt og solidt dansk håndværk! Vi overvejde at købe Stokke sengen men fik at vide, at kvaliteten ikke var helt så god som Leander. Vi valgte derfor en hvide Leander seng og er meget glade for den!

  I would like to recommend the Leander bed. We have it in white for our daugther and it is amazing! It is a strong and solid Danish craftmanship! We talked about buying the Stokke bed, but was told that the quality was no where near the Leander. We chose the Leander in white and we are very happy with it.

 27. Åh,for en nydelig uro;) kan jeg spørre hvor du har fått den laget?? 🙂

  1. Fotballfrue

   etsy.com 🙂

 28. Cathrine

  Hei, jeg elsker også Oliver furniture møblene. Jeg har stellebordet,liker at jeg kan ta av toppen og bruke den som kommode senere. Jeg har også den søte lille benken og kuben til å ha leker i. Praktisk og veldig lekkert på barnerommet:0) Jeg var så heldig å finne alle møblene på finn.no. De så helt nye ut da jeg kjøpte de så kvaliteten er bra syns jeg. Jeg har også stokke sengen, VELDIG fornøyd med den.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *