Time to break bad

God kveld  Nå kaster vi inn arbeids- og studiehåndkleet og har tenkt til å slange oss på sofaen med to episoder av Breaking Bad før vi tar kvelden. Hundene vil også se på, og jeg vurderer sterkt om jeg ikke snart bør kjøpe en hundeseng som de kan ha her oppe også. De liker jo så godt å være hvor vi er hele tiden, og det er mye bedre om de har sin egen seng på gulvet i stedet for å være i sofaen med oss når vi spiser. Spesielt når det er kyllingsalat som står på menyen og det er sånn ca. det beste de vet 😉

Jeg har hatt en hektisk start på uken, mye å gjøre og enda mer blir det neste uke. Jeg får jo disse ligamentsmertene med en gang jeg stresser for tiden, så kroppen vet godt hvordan den skal si ifra. . Derfor er det på sin plass med sofakos nå, og i morgen skal jeg ta det litt roligere. Håper dere har lagt grunnlaget for en knallfin uke!

___________________________________________________________________________________________________________

Vi sees i morgen tidlig ♥

85 kommentarer

 1. Hei !Elsker bloggen din<3 Lurte bare påom du kunne ta sånn uke for uke bilde av hvor stor magen din har blitt?:D Jeg syns sånt er ganske spennende 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer jeg ikke til å gjøre, det blir så mye oppstyr og jeg blir så sliten av det. Er i uke 27 nå, og la ut bilde i uke 23. Det er ikke så veldig stor forskjell, den forskjellen som er synes nesten bedre med klær på 🙂 Mye mulig jeg legger ut et bilde når jeg går inn i siste trimester, vi får se 🙂

   1. Hei caroline;) har vært fast leser siden i fjor sommer og dette er første gangen jeg legger igjen en kommentar..
    Jeg vil bare si at takket være deg har jeg blitt en løper og jeg har gått fra å synes trening er kjett
    og tungt til å totalt digge det!! Tusen takk for det og tusen takk for all inspirasjon jeg og veldig mange flere får igjennom bloggen din!
    Jeg blir oppriktig lei meg når jeg ser hva folk klarer å lire av seg av kommentarer til en utrolig nydelig gravid dame med en mage jeg syns ser fantastisk ut!! Gleder meg til å følge deg videre og til når prinsessa kommer!!
    Ønsker deg og mannen en fantastisk dag og uke videre:)

   2. Fotballfrue

    Så utrolig deilig! Løping kan virkelig være noe av det mest befriende på denne jord 🙂 Tusen takk for fine ord, skjønne deg <3

    Stor klem!

 2. Hei Caroline 🙂 Lurte på hvor dere har det sofabordet fra? Vi er på jakt etter nytt i den stilen, og deres var veldig fint! Ha en fin kveld med mann og søte hunder.

  1. Fotballfrue

   Det er fra TM Design, så fint 😀

 3. Elisabeth L

  Jeg er helt sikker på hundene er så takknemlige for å ha deg som matmor! Du er jo så omtenksom og snill 😀 kan jeg spørre hvilke oppskrift du brukte i dag på kyllingsalaten? er det «Kyllingsalat med pesto og honning» eller «Kyllingsalat med rosmarindressing»?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det er kyllingsalat med pesto og honning, den beste salaten jeg kan få!

   Stor klem 🙂

   1. Med pesto og honning? Det hørtes da veldig godt ut! Skal definitivt testes i løpet av uken 🙂

   2. Fotballfrue

    Du må! Den er så god 🙂

 4. Dere har det såå fint! Love it! Holder på å pusse opp her, og gleder meg til alt er så fint og ferdig som dere har det! Ha en fin mandagskveld<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så koselig å høre 🙂

 5. Michelle

  Høres herlig ut med sofakos og kyllingsalat, nam ;D Jeg er klar for sofakos jeg også etter 2 timer sykkeltur etterfulgt av 30 min rask styrke på overkroppen.. phu, sliten (men en god følelse) 😀 Kos dere :))

  1. Fotballfrue

   Å, så skjønt! Høres veldig deilig ut 🙂 Håper dagen i dag blir fin 🙂

   Klemmer!

 6. Du er nydelig!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 7. Kan du ikke legge ut nytt bilde av den fine baby megen snart? 😀
  Ps. elsker bloggen din, er vedlig inspirerende både når det gjelder mote, mat og trening osv 🙂

  1. magen*

 8. Karoline E.N

  Hei (: kjenner jeg snart er klar for senga selv, å kjenner det skal bli godt og legge seg! I morgen er det tid for møter, så da skal jeg ta turen inn til bygda. Håper du har hatt en fin fin dag/kveld, å at du får sove masse godt i natt! så dumt du skal ha sånn smerter da, så du får slappe litt av og til også!

  Nattinatt, sov godt <3 klemmer!

 9. the cool picture 🙂

 10. sida du e gravid nå så hadde det vert kjekt om du hadde lagt ut bilde av magen din en dag i uka eller noe for å se utviklinga, er så fint med gravid mager 😀

  1. Fotballfrue

   Har vært ganske klar på fra starten at det ikke er noe jeg kommer til å gjøre 🙂 Gjorde det for 4 uker siden og det ble så mye oppstyr at jeg ikke orker det. Men jeg får se hva jeg gjør i siste delen av svangerskapet, det er jo allerede til helgen 🙂

   1. Stå på ditt, ikke føl deg »pressa» til å da magebilder (ser det er mange som spør og maser) 🙂 Jeg syns magen din er noe du kan få lov til å »ha for deg selv» og dele med de du kjenner og vil dele den med! Skjønner ikke alt styret med magebilder og at det er så viktig, vi ser jo fint hvordan den vokser når du tar antrekksbilder! 🙂 Noe mer enn det har vi som lesere ikke krav på spør du meg…

    Jeg fikk også noen rare spørsmål i begynnelsen av mitt svangerskap, folk jeg ikke hadde prata med på MANGE år, spurte om de kunne få magebilde og ukentlige oppdateringer 😛 Noe så sært! hehe… Jeg sa ganske klart fra at jeg syns andre kunne få legge ut bilde av sin mage, men for meg så vil ikke det være noe alternativ, fordi jeg følte meg ikke vel i den settingen! …Er 40 uker i morgen, så nå håper jeg at jeg blir kvitt den kulemagen snart *høhø* 😀

 11. Hei søte Caroline!

  Jeg datt innom en interiørnettside, og så da at de hadde en del «ugleting». Slike som du er ute etter til deres lille engel. Så jeg tenkte at jeg skulle tipse deg om denne siden: https://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=48

  Ha en nydelig kveld videre og ikke minst uke. Du inspirerer meg mye, noe som medfører at jeg er innom bloggen din flere ganger for dagen 🙂

  Takk for at du er du og at du deler så mye med oss 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, der har jeg kikket 🙂 Tror det er shoppestop på ting til rommet til den lille nå, nærmer oss fullt 😉

   Klemmer 🙂

 12. Breaking Bad e favoritt serien i hus , gøy med «kjæresteserie»:-)
  Oppskrift på kyllingsalaten? 🙂

 13. Monica G

  Jepp her er grunnlaget lagt for en fin uke. Klarte ny rekord i dag og løp intervaller 30 min og klarte faktisk 4 km, og til og være meg er det knall bra.

  1. Fotballfrue

   Så deilig 😀

 14. Oppskrift ? 🙂

 15. Hvor gjør dere av hundene om natten?
  P.S den hårfrisyren er såååå fin!!

  1. Fotballfrue

   De sover nede på stua i sengen sin 🙂

 16. Vil bare si at du ser NYDELIG ut Caroline!!
  Du stråler som gravid, og jeg gleder meg masse til å få se bilder av den skjønne inni magen 😀

  Lykke til videre med nurket 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 17. Kommer du til å legge ut magebilder? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det ligger allerede noen ute 🙂

 18. Nyt resten av kvelden, Caroline! 🙂 Har hatt en knallfin mandag i dag, mye takket være all inspirasjonen fra deg! Begynte dagen med spinintervall! Du er så flott og tøff! Jeg hadde ikke orket at folk skulle diskutere hvor ofte jeg dusjet, for når jeg får lyst tar jeg meg en ekstra dusj! Så det så! <3

 19. Kos dere, nyt det<3 Er så glad på deres vegne ang. baby og det hele, har fulgt bloggen helt siden du begynte! Og nå skal du plutselig ha barn. Ahh *smelt* Du er en superwoman Caroline, jeg beundrer deg virkelig 🙂

  Oppskrift på kyllingsalat/kjapp oppramsing av ingridiensene? Trenger inspirasjon til mer sunn og god mat. Du har ALLTID gode oppskirfter, trofast bruker av onsdags-oppskirftene dine 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er oppskriften https://fotballfrue.no/2013/06/19/oppskrift-onsdag-kyllingsalat-med-pesto-og-honning/ 🙂

   Tusen takk for så fine ord, jeg setter utrolig stor pris på det 🙂

   Mange klemmer!

   1. Helene

    Jammen den har jeg jo laget før! SÅ utrolig god 🙂 Skal prøve meg på sjokoladekaken din til helgen, ahh som jeg gleder meg!

    Klem, ha en fin dag videre <3

 20. Hundene er sååå søte 🙂 »Se så fine vi er, vi kan godt få smake litt. Dere må ikke spise opp» hihiii <3

 21. Så skjønne hundene er, sånn er det med min også! Vil alltid være med når det skjer noe. Veldig koselig at de er så sosiale dyr, da 🙂

 22. Hvor er sofan fra? Den må jeg ha 😀 og hvor mye kostet den?

  1. Fotballfrue

   Den er fra TM Design 🙂 15000,- var dte for den 🙂

 23. Har vert ein litt travel mandag her også, så gjett om det skal bli godt å stupe til sengs no 🙂 Zzz…
  Ha ein nydelig dag i morgon <3

 24. Jeg har ett forslag til bebissen i magen:-D Ellomine!! Det er så fint, venninnen min heter det! Eneste i Norge, det er ett gammelt dansk navn:-)

  1. Fotballfrue

   Ja, det var et fint navn 🙂

   1. Benedicte

    Da er det to i Norge som heter det nå 🙂 Der jeg kommer fra ble det født en jente med det navnet i sommer!

   2. Benedicte

    Da er det i såfall to i Norge som heter det 🙂 Der jeg kommer fra var det født en liten jente med det navnet i sommer.

 25. Hei!

  Skrev en kommentar i går på et innlegg fra tidligere av, men nå husker jeg ikke hvilket ;-P Det var ang hvordan det er å flytte fra byen og ut på landet? Er nemlig i samme situasjon selv, og tenker på å kjøpe drømmehuset 15 min bilkjøring fra byen. Men det er en terskel kjenner jeg. HVor mange kvadrat er huset deres, og vet du hva hustypen heter?

  Hilsen trofast leser i årevis 🙂

  1. Fotballfrue

   Her er svaret mitt Vi har tilsammen 4 soverom, 3 oppe og 1 nede 🙂 Huset er 197 kvm. 🙂 Det går helt supert å bo 15 min. unna byen, ikke noe stress 🙂

   Klemmer!

   1. Tusen takk for svar! 🙂 Huset deres er bare helt nydelig. Klassisk og symmetrisk, akkurat som jeg selv vil ha det 🙂 Og du har gjort en fantastisk innredningsjobb 😀
    Veldig, veldig inspirerende blogg! Lykke til videre i graviditeten 🙂

    Klem

 26. Hei Caroline!
  Jeg har lagt igjen et par kommentarer, men kan absolutt bli bedre på det!
  Ville bare si at jeg har fulgt rådet ditt om og starte uken med en god treningsøkt,
  uansett hvor vanskelig det er å komme seg inn i treningsklærne og over dørstokkmila.
  Denne sommeren har jeg virkelig kommet på vei mot «min ideale» drømmekropp,
  og det er kun takket være rådet ditt! Så, tusen takk!
  Og du ser helt smashing ut for tiden, det gjør du uansett, men du kler virkelig graviditeten 🙂

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å høre, du er utrolig flink 🙂

   Og tusen takk for så fine ord <3

   Stor klem!

 27. Du er fader meg den peneste jeg vet om. Enkelt og greit.

  1. Fotballfrue

   Uæ, snille du :O

 28. Hvor kjøper du de hodeplaggene du har på flere av bildene?:-)

  1. Fotballfrue

   De er fra asos 🙂

 29. God morgen!:)

  Her er det full fart fra tidlig morgen med små tøffinger i hus! 😉
  Godt du lytter til kroppen din. Jeg var plaget med kynnere når jeg stresset og hadde noen episoder med knestående og pusteteknikk pga ligament smerter. Pyton…spesielt når man bærer for første gang! Det er likevel fint at vi har kropper som varsler i god tid!:))

  Vi er forresten stor fan av BB vi også. Vi er på siste sesong nå….veldig spennende!!

  Ønsker deg en rolig og fantastisk dag!!:) Her skal barna i barnehage og jeg skal til ei venninne og sy kjole til prinsessa vår! Her er det bare å nyte og benytte sjansen til litt mammatid!;)

  KlemKlem L 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er bare å roe ned. Er så fort gjort å ikke tenke at man faktisk må slappe av litt, jeg glemmer jo at jeg er gravid :O Men så kommer disse smertene og DA er det vanskelig å glemme 😉

   Håper du får en deilig tirsdag 🙂

   Klem fra C

  2. Hei!
   Fint at du tar det med ro 😀
   Synes forresten det er så teit med de som sier at «hva hvis du blir dårlig og ikke kan trene, så går du opp i vekt før du får bebyen», man blir jo ikke dårlig når man går på lavkarbo, haha! 😀
   Klem!

   1. Man blir jo ikke dårlig når man går på lavkarbo!??
    TAKK! Jeg har spydd i 38 uker og 5 dager, og jeg har et karbofattig kosthold.. Så jo, man KAN bli dårlig da også….

 30. Hvordan er formen din om dagen Caroline?
  Er så lite bilder av deg på bloggen…
  Litt stille er det også…

  1. Fotballfrue

   Formen er veldig bra 🙂 Jeg trodde ikke det var mulig å bli lykkeligere enn jeg var, men det er det visst, for jeg har det så bra om dagen. Tenk at jeg skal bli mor og dele et mirakel med mannen i mitt liv 🙂 Jeg føler meg så heldig som faktisk fortsatt glemmer at jeg er gravid, det er vel også grunnen til at jeg ikke klarer å stresse ned, fordi jeg ikke tenker over det. Jeg blogger som alltid og har like mange bilder av meg selv som tidligere, så jeg skjønner ikke hva du mener 🙂

   1. Renate

    Hun er vel den eneste bloggeren som er flink og faktisk har mange innlegg,
    de fleste bloggere bruker tiden sin på å unnskylde seg for at de ikke blogger.
    Du er fantastisk flink Caroline !
    Er forresten kjempe koselig at du skriver om graviditeten 🙂

 31. Kan du ikke legge ut bilde av magen din? 😀

 32. Nå fikk jeg ide til dagens middag, tror det må bli kyllingsalaten din 🙂 Men jeg lurte på hva som er forskjellen på akasie honning og vanlig honning? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er SÅ god! Jeg mener helt seriøst at jeg kunne spist den hver dag, men i dag skal vi ha ostegratinert laks 🙂 Vanlig honning er jo gjerne på boks, mens akasie er flytende og er lettere å bruke i matlaging. Det er i hvert fall derfor jeg bruker denne og ikke «vanlig», men mye mulig det er andre forskjeller også 😉

 33. Pernille

  Hei Caroline 🙂
  Du ser helt fantastisk ut på alle bildene! Hvilken linse og kamerahus bruker du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hjertelig takk 😀 Her er det standardobjetiv som brukes 🙂 https://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/

 34. Dere som hevder dere synes Caroline burde legge ut magebilde fordi det er så «fint». Det er kun av ren nysjerrighet at dere ønsker bilde. Dere klager uansett bare når dere ser magen ikke er så stor som forventet. Jeg synes du er en flott og sterk kvinne, som kommer til å bli en fantastisk mor. Synes det er flott at du setter grenser 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Jasmin! Det setter jeg pris på 🙂

   God klem 🙂

  2. Slenger meg på denne kommentaren fra Jasmin 🙂 Så enig!

 35. Du er vakker, Caroline- stråler lykke! 😀
  Lagde kyllingsalaten til kjæresten min for ikke så lenge siden, og han snakker om den hele tiden! Den er så god!
  Klem 🙂

 36. For noen nydelige spisebrikker! Hvor er de fra? 😀 Jeg er også forelsket i alt fra greengate og Maison riviera, har akkurat det samme serviset dere bruker her ;))

 37. Når har du tenkt å røpe navnet på prinsessa? ! 🙂 Lurte også på hvorfor du ikke har så mange bilde av baby magen, er det pga kommentarene fra tidligere?
  Lykke til videre i svangerskapet:)

 38. Du stråler, Caroline!
  Den kyllingsalaten skal jeg prøve neste uke!

 39. Hei Caroline, håper du har en super kveld med din kjære Lars Erik.

  Må bare takke deg for at du gav ut boken din =) Etter langt om lenge klarte jeg å ønske meg den i bursdagsgave da jeg fylte år, her på våren. Og jammen fikk jeg den ikke hos mine foreldre ( var jo da det eneste jeg ønsket meg, ettersom den beste gaven jeg kunne få, kom 14 dager tidligere, min lille datter <3 )

  Men i alle fall, jeg har prøvd noen av oppskriftene og min mor har blitt hekta, slik som jeg 😉 Så her går det i Mimmis grove rundstykker, knekkebrød og kokos yoghurt <3

  Fikk bare ordre her om dagen; du MÅ lage nye knekkebrød, det er tomt!!

  Lykke til videre med siste trimester, tenk ca 100 dager til så er du mamma =) <3

  Ha en riktig god kveld, klem <3

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk for fine ord, er så glad du liker boken 🙂

   Stor klem din vei!

 40. åhh herreguuud er det mulig, jeg skylder på ammetåka jeg… Jeg gav mannen din nytt navn jeg.. Gud så flaut.. :O :S

  1. Fotballfrue

   hahaha, ikke tenk på det :p

 41. Linda Marie

  Du ser flott ut! 😀
  Jeg er selv 22 uker på vei, og har fått en fin mage allerede, men så er dette nr 2 da, så det har vel litt å si. Kynnere er noe jeg også er kjent med, men de går heldigvis over bare man slapper av og tar ting litt rolig. Viktig å høre på hva kroppen forteller framover 🙂

  Det er fint å se hvor godt du fortsatt passer vanlige klær, selv om magen begynner å vises godt. Men blir det ikke stramt og ubehagelig?

  Du har forresten sååå mye glede og kjærlighet i vente; det kan ikke beskrives hvor herlig det er å bli mor! <3

  1. Fotballfrue

   Gratulerer så mye med nummer 2 på vei 🙂 Nei, jeg går ikke noe som er stramt og ubehagelig, det orker jeg ikke 🙂

   Klemmer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *