Ready for fall

annonse

Selv om temperaturen ikke har tenkt til å endre seg akkurat her med det første, kan det være lurt å finne seg en jakke for høsten allerede nå. Jeg vet hvor fort ting blir utplukket, og bestilte derfor en jeg synes var veldig fin hos Boozt i forrige uke. Den er nok litt for varm å bruke ennå, men jeg ville likevel vise den på, og samtidig tipse dere om at nettopp Boozt har et kjempebredt utvalg av fine høstjakker. Du finner alt fra Vero Moda og Ichi til Baum und Pferdgarten og Hugo Boss Black. Jakker og kåper i alle prisklasser med andre ord.

Her er noen andre av mine favoritter:

1. Vero Moda 2. EDC By Esprit 3. YAS 4. Ichi 5. 2ND DAY 6. Vero Moda 7. Vero Moda 

Min jakke er fra Ichi, du finner den her 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

31 kommentarer

 1. Maren A.

  For en nydelig jakke, den kledde du 🙂 Håper høsten kan vente litt på seg! Ha en fin kveld, fine deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gleder meg til å kunne bruke den for alvor 😉

   Klem!

 2. Hei!
  Lurte bare på ett kjapt spm..
  Bestilte meg ELLE abonomentet som du annonserte, det med Lulu’s sminkeveske, og lurte på når sminkevesken kommer??
  Har fått bladet for ca 2-3 uker siden, men har ikke fått sminkevesken enda :/

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Så leit! Den skal komme når du har betalt regningen 🙂 Ha is i magen litt til, men ikke altfor lenge til. Kontakt kundeservice 🙂

   Klem!

   1. Det kan ofte ta litt tid bare så du vet det:) Sist jeg bestilte costume hadde jeg glemt gaven da jeg fikk den (men da blir man litt ekstra glad når man gave helt «uventet» 😉

 3. Den var superfin! Hvor varm er den? Er den noe fóret inni? 🙂

  1. Fotballfrue

   VARM! I hvert fall i dag :p Veldig fin høstjakke, men ingen vinterjakke 🙂 Den er ikke fóret, men stoffet er jo veldig tykt 🙂

 4. Hei Caroline! For noen dager siden skrev jeg på siden din, og spurte om du kunne legge ut et magebilde. Du repliserte at du ikke kom til å gjøre det pga så mye mediaoppstyr. Jeg vil unnskylde på vegne av alle som sender deg ekle kommentarer! Du er fantastisk flott person, og alle gravidmager er forskjellige. Jeg håper/ vet at du er veldig stolt av din. Til lykke videre med graviditeten 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 5. Martine

  Nydelig jakke! Men syntes skjørtet ditt også var nydelig. Hvor er det fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Det er en kjole fra Jones+Jones 🙂

   Klem!

 6. love the coat. . . i’m looking forward to autumn but hopefully the sun is still shining a while.

  http://jainfiorella.blogspot.de/

 7. Hei supre deg!

  Jeg bare lurte på en ting. Har du en jakke du bruker mye om vinteren, slik som moncler, parajumpers eller woolrich? Jeg har bare aldri sett deg i en slik jakke, så bare lurte på om du hadde en slik du bruker konstant. Hvis du ikke har, er det noe med pels å gjøre? Jeg skal kjøpe en slik jakke til vinteren, og er ikke noe særlig i mot pels, men lurte på om du har det 🙂 Du er utrolig flott, gleder meg til den lille prinsessen kommer! Stor klem

  1. Fotballfrue

   Jeg har en jakke fra svea som jeg bruker om vinteren, men jeg er veldig obs på at det må være uten pels, så om det kun er å få kjøpe med, vil jeg ikke ha. I år er det en jakke fra Norrøna som skal holde meg varm. Den nyeste modellen, så fin!

   Klem 🙂

 8. Hvilken størrelse har du på jakken din?

  1. Fotballfrue

   Den er normal i størrelsen, jeg har 36, trenger plass til magen fremover 😉

 9. Nå fikk du meg til å handle med delbetaling for aller første gang i hele mitt liv. Enten så var det på tide eller så slo dette ned mange broer videre mht nettbetaling 😉 Uansett, takk for tipset om flotte jakker!

 10. Synest høstmoten er den beste! Falt helt for den 2ND DAY jakken. Kjempefint innlegg, igjen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, blir så glad når noen liker det jeg gjør 🙂 Og ja, er så enig! Veldig fin 🙂

 11. Flott inspirasjon!

 12. Marianne

  Jeg elsker stilen din! Må også ønske deg lykke til videre i graviditeten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

 13. Mari-Lene

  Caroline, plis ikke pin oss lenger magebilde pliiis ! <3
  Før og nå bilde !

 14. Såå masse fint! Jeg har aldri vært noe jakkemenneske, men i fjor fant jeg ut at fra september til april så går vi jo bare i jakke, og det er det eneste folk ser av antrekket vårt, så da hadde jeg plutselig en haug med jakker! Kjekt å føle seg fin helt ytterst også 🙂 Blir kanskje en jakke eller to til denne høsten/vinteren også 🙂

 15. Karoline E.N

  Hei fine deg : ) jakken din var fantastisk fin, og du kledde den kjempe bra! Er på utikk etter ny jakke selv, så får vel se på den siden om jeg finner den perfekte. Syns jakken du har kjøpt var fantastisk, så får se om jeg kanskje ikke klikker den hjem, om jeg ikke finner en annen jeg faller for.

  Klem

 16. Takk for inspirasjon. Den hvite jakka fra med sorte detaljer fra Vero Moda er på vei hjem til meg i posten! Denne sommeren har jo vært så fin at nå kan høsten bare komme:) Lykke til med magen, så stas at dere får en jente! (jeg har to jenter = dobbel glede!)

  1. Fotballfrue

   Den er så fin, kommer nok godt med i tiden fremover 🙂

   Tusen takk for fine ord, vi gleder oss så enormt mye 🙂

 17. Martine Elise

  Deilig med litt høstinspirasjon. Din var kjempefin! Likte også den fra YAS 🙂
  Kanskje du kan komme med noen forslag til høstens vesker også?
  Jeg sliter med å finne den perfekte vesken..
  Ha en fin kveld!

 18. Flott blogg du har! Gratulerer også som mum to be. Du har virkelig noe å glede deg til! Gleder meg til å se hvordan du styler prinsessen. Har et par spørsmål til deg: Flotte antrekk du viser på bloggen – går du så oppdresset hele dagen eller er det kun for foto til bloggen? Og hvilket kamera bruker du? Er du fornøyd? Har tenkt å invistere i et nytt og ønsker kameratips 🙂

  1. Fotballfrue

   Antrekket jeg har på meg er antrekket jeg har på meg, ikke noe jeg tar på meg på grunn av bloggen 🙂 Bortsett fra på dette innlegget for å vise jakken 😉 Her er innlegg om kameraet / fotoutstyret mitt http://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/ 🙂

   1. Takk for rask tilbakemelding!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *