Inspiration: Babyshower

___________________________________________________________________________________________________________

Tidligere i dag satt jeg sammen en ganske stor inspirasjoncollage for den som planlegger babyshower. Dette er jo enormt i USA, og det er vel først de siste årene at fenomenet har kommet seg til Norge. Nå begynner det å bli ganske vanlig her også, og jeg ser stadig bilder fra utrolig flotte arrangement, selv om det skal en god del til før vi topper amerikanerne. De er jo detalj-eksperter og rett og slett nummer 1 i verden på slike ting. Man trenger ikke å ta helt av for å arrangere et babyshower, den gravide vil garantert bli rørt, overrasket og utrolig glad uansett. Tanken bak er så god, og i tillegg er det en fantastisk måte å samles på.

Når dere leser dette er jeg i nettopp babyshower for en venninne fra Skien. Ragnhild har termin med en liten jente ca. 6 uker før meg. Kameraet er med, så jeg håper å få tatt noen bilder. Skal i hvert fall ikke stå på været, solen skinner og varmer noe helt utrolig for så sent i august å være. Nydelig!

Håper alt er fint med dere ♥

___________________________________________________________________________________________________________

41 kommentarer

 1. Åh, så mye fin inspirasjon! Jeg liker at babyshowers har blitt større i Norge med årene, det er en fin og koselig ting å gjøre for den gravide 🙂

 2. Karoline

  Ja, eg ble fullstendig overrasket med babyshower forrige helg hos min søster 🙂 Har aldri blitt så rørt og glad for at venninnene mine og min kjære søster hadde tenkt på meg uten at jeg visste det! Trodde ikke eg skulle få en babyshower, det er ikke viktig med gaver eller hvordan babyshoweren er pyntet. Bare tanken bak er det viktigste og det er det man blir glad for 😀
  Gled deg til du plutselig blir overrasket en dag 🙂 Jeg har termin om 2 uker!!

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 Masse lykke til de neste ukene, kjære deg <3

 3. Babyshower er utrolig koselig 🙂 Vennene mine stelte i stand en super babyshower for meg for noen uker siden og jeg koste meg som aldri før. Jeg gleder meg masse til jeg kan planlegge babyshower for en av mine herlige venninner <3

 4. Marianne

  Åå, det hørtes koselig ut! 🙂

  Satser på at venninnene dine har planer om en gedigen babyshower for deg også, om ikke mange ukene 😉

  Hvis ikke hadde jeg blitt ganske fornærmet ! Haha 😀

 5. Hmmmm… Er dette et hint til vennene dine eller? 😉

  1. Fotballfrue

   Uff, så ille at du tror det :O Det er det absolutt ikke, men jeg ble sittende å se på bilder ettersom jeg skal i et i dag, og tenkte et inlegg ville være gøy 🙂

   1. Var ment som en spøk da 🙂

 6. Camilla H.M

  Jeg har et lite spørsmål, du har sikkert fått det før men må bare spørre… Før du visste at du var gravid, merket du en endret adferd hos hundene dine som du reagerte på? Eller merket du en endring på adferden når du visste at du var gravid? (Håper du forstod hva jeg mente, hehe..)

  1. Fotballfrue

   Det har heller vært endringer i ettertid 🙂

 7. Fint innlegg! Jeg skal snart i min første babyshower og prøver å ta inn alle tips jeg kan få, har ikke bestemt meg for hva jeg skal gi enda!

  xxx

 8. Utrolig koselig med babyshower, og sikkert gøy å stelle i stand! Håper det bare blir mer og mer vanlig, slik at jeg får gå i mange sånne etterhvert, hehe 🙂

 9. syns nødvendigvis ikke at babyshower er noe som bør forventes. selvfølgelig er det koselig om noen tar seg bryet med å arrangere det. men gaver og barselbesøk får man jo alltid etter ungen er født. syns selv det blir litt mye hvis man kjenner mange som får barn, også skal de først få gave, og deretter en ny gave noen uker senere. syns kanskje du la lista litt høyt for de stakkars som eventuelt hadde tenkt å arrangere for deg! må det pyntes å ordnes så veldig???

  😉

  1. Fotballfrue

   Håper ingen forventer det, det har jeg ikke skrevet heller 🙂 Men det er en kjempefin ting å gjøre 🙂 Om du leser hva jeg har skrevet i innlegget, så forstår jeg ikke helt kommentaren din. Dette var bare ment som inspirasjon.

 10. Babyshower høres så gøy ut! 🙂 Har ei veninne som eelsker å arrangere slike ting, så får vi se da… om d blir en på meg 😉

  https://miniogmeg.wordpress.com

 11. Så flott! : ) Litt mye oppstyr for min del.. Men, smak og behag 🙂

 12. Huff, jeg syns det er så dumt at vi skal prøve å kopiere alle disse amerikanske greiene…
  Som babyshower, halloween, valentinsdag…
  I Norge har vi grautgave, og den får babyen etter den er født.
  Heldigvis har ingen jeg kjenner hatt babyshower, her går det i grautgaver =)
  Lenge leve norske tradisjoner!

 13. Karoline E.N

  Hei 🙂 Babyshower er så koselig, håper du har det fint der! Klem

 14. Hei! Gratulerer med graviditeten! Du kommer vel til å storkose deg med å kle opp den lille 🙂 Jeg var innom en klesbutikk for barn i går og de hadde så mye unikt og fint! Butikken heter Soup Store og er one of a kind 🙂 Du finner dem på senteret CC-Vest rett utenfor Oslo og jeg råder deg til å dra og ta en titt! De har så utrolig mye fint, og jeg på tenkte å tipse deg om det når jeg sto i butikken 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

 15. Herlig inspirasjon! Jeg har planlagt en uglekake de siste dagene, og håper jeg snart får tid til å lage den. Morsomt om du vil følge oss og se resultatet! Likte også fargepaletten dere har valgt til babyrommet, og henter nok inspirasjon fra den 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy! Jeg skal følge med 🙂

 16. Det er alltid artig med detaljer 😉 Håper du koser deg masse – det er vel snart din tur ;D

 17. Herlig! Kan aldri bli en feiring for mye tenker jeg:) Kos deg med inspirasjon og planlegging- det er en super tid:-) Hilsen tenåringsmamma:-)

 18. Aww! Jeg elsker sånne temabord. Jeg og noen venninder arrangerte babyshower for vår felles venninde nå i vår, men desverre hadde jeg ikke sett temabord ennå, så på henne ble det en 3 etasjes putekake med en liten baby på toppen. Hun ble kjempeglad:) Skulle gjerne likt å vite hvor de fugleburinspirerte fatene på det nederste bildet kommer fra. Utrolig kule:)

  1. Fotballfrue

   Det er jo så mye gøy man kan gjøre 🙂 Skulle likt å vite det selv :/

 19. hei:) du har erfaring med å handle fra Asos, har du ikke? Jeg skal bestille noe småtterier derfra, og lurte på hvordan det er med toll og frakt?

  1. Fotballfrue

   Du må tolle av alt over 200,- 🙂

 20. Christina

  Nå måtte jeg bare legge igjen min første kommentar!
  WOW, Caroline! Lagde sjokoladekaka di idag, og den smakte jo helt fantastisk. Har brukt Sukrin litt tidligere, men har aldri blitt helt fornøyd med smaken. Men nå har du overbevist meg at det funker:-) Tusen takk for så mye flott inspirasjon du gir meg om både mat og trening!
  Vil også bare gratulere så mye med lille tulla i magen. Har selv to barn under tre år, og dere har så mye å se frem til. Hektisk til tider ja, men for en berikelse:-)
  Ønsker dere masse lykke til med siste trimester, fødsel og tiden med den lille:-)
  Gleder meg faktisk til mandag i morgen takket være deg:-)

  1. Fotballfrue

   Hurra, så glad jeg blir 😀

   Stor klem!

 21. Hei, så hyggelig ut. Hvordan kjenner du Ragnhild?

  1. Fotballfrue

   Mannen hennes spiller på ODD med Lars-Kristian 🙂

 22. I kveld var eg på fødeavdelingen i Skien for å helse på mitt nydelige tantebarn.
  Hjertet mitt smelta heilt og eg gledar meg til neste gong eg kan besøke prinsen til tante.
  Eg blir så babysjuk at eg ikkje har godt av det, også bloggen din i tillegg 😀 wæ ..

  Du ser fantastisk ut Caroline, gledar meg på deg og LK sine vegne 🙂
  Helsing verpesjuk student

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig 😀 Gratulerer så mye som tante 🙂

   Stor klem!

 23. kjerstin

  Har ikke helt sansen for slike babyshower….men smaken er som baken den er delt. MEN når det er sagt, dette er super inspirasjon til barnedåp og bursdagsfeiring.

  Klem og fortsatt lykke til med graviditeten 🙂

 24. Tydeligere hint og forventningspress kunne vel ikke vennene dine få 😉 Håper det ikke er småbarnsmødre som er dine nærmeste venninner, vi har nemlig nok å styre med fra før om man ikke skal kjøre i gang et sånt voldsomt opplegg for en gravid venninne.

  1. Fotballfrue

   Alle som arrangerte dette er småbarnsforeldre, det var ingen av de som klagde, men de / vi gjorde det for å glede Ragnhild 🙂 En helt nydelig tanke som handler om å tenke på andre enn seg og sitt 🙂

   Har verken hintet eller lagt press på noen, da bør du lese innlegget om igjen og ta av deg fordomsbrillene 🙂

 25. Heidi V

  Helt utrolig at noen ser på dette innlegget som noe negativt! Folk leter virkelig etter feil med deg, Caroline, og det håper ikke du tar deg nær av (selv om det såklart kan være vanskelig å la være noen ganger). Men du fortjener ikke all driten du får. Jeg vil absolutt ikke si at dette innlegget virker som noe hint, men heller en idé til andre som interesserer seg for slikt, og som gjerne lette etter akkurat denne inspirasjonen 🙂 Gleder meg til å følge deg og lille ugla di videre 😉 Klem

  1. Fotballfrue

   Det var absolutt ment som inspirasjon og ikke noe annet, ble selv inspirert til å skrive det fordi jeg skulle i babyshower 🙂 Jeg synes jo at det er synd at noen leter etter feil og pirker på alt, men sånn er det bare, og jeg kan ikke la meg selv få lov til å ta det innover meg. Da hadde jeg blitt gal :p

   Stor klem!

 26. Solveig

  Herlighet, jeg har igrunn aldri lest over kommentarene til bloggen din før nå… Alt folk får seg til å skrive! Det er så ufortjent Caroline! Du har en fantastisk blogg med mye inspirasjon og spennenes lesestoff.. Alle forstår jo at du ikke la ut dette som hint til vennene dine. Å få en babyshower er noe fantastisk som man nesten ikke tør å forvente og blir kjempeglad for å få. Å man bryr seg ikke om hvordan det er pyntet, fargene, maten kakene. Det handler om den gravde, det kommende barnet og å kose seg i godt selskap med gode venner!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *