Familie på fem

Håper egentlig flere av dere ligger under dyna akkurat nå, det er jo søndag! Her i huset var vi oppe klokken syv, Lars-Kristian er endelig så godt som skadefri og er derfor på vei til Trysil i skrivende stund for litt kamptrening, så da måtte jeg jo opp og lage den obligatoriske lykke til-frokosten  Krysser alt jeg har for at han kan være skadefri resten av sesongen nå, så uflaks som han har hatt i år unner jeg ingen, og jeg beundrer han så innmari for å holde både humøret og motet oppe. Det er jo allerede et halvt år siden operasjonen, men ting tar virkelig tid.

___________________________________________________________________________________________________________

Litt familiekos altfor tidlig i ukens siste dag. Til og med syvsover Ronaldo ville joine oss!   

 ___________________________________________________________________________________________________________

Jeg sitter her med kaffekoppen min og en knekk med Freia Premium 70 prosent Marsipan. Farlig god og farlig grei å nyte på en søndag. I nærmeste fremtid må jeg prøve å lage en så godt som sukkerfri variant av denne, mon tro om det går, men jeg tror jeg vet hvordan jeg skal få det til. Konfektformer, mørk sjokolade og lavkarbomarsipan? Det må jo funke!

Ville bare titte innom for å ønske dere en kjempedeilig søndag! Vi sees om ikke lenge ♥ 

66 kommentarer

 1. Sove nå nei. Du har virkelig en fordel av å være et morgenmenneske. Jeg er IKKE det, men med en femåring i huset må jeg opp. Men min mann og jeg bytter på i helgene, slik at en kan sove litt lengre.
  Har du smakt Cavalier sjokoladene? Jeg er veldig fan av stevia så jeg skal prøve de. Skulle bare man gikk kjøpt en pose med alle i. Så man kan finne ut hvem som er best. 😀
  Ha en knall søndag.

  1. Fotballfrue

   Ja, de med stevia er veldig gode 😀

   Klem!

   1. Takk for svaret. Bare en liiiten ting. Den blå kjolen fra Bootz.. Er den stor eller liten i str? Syns den var så lekker, også skal jeg i konfirmasjon i høst. Har bare sommerkjoler nesten. Og jeg ser at de bare har den i L og S igjen. Jeg bruker M stort sett, men noe i small (men har litt brede skuldre). Er 175 lang så jeg vil heller ikke at den skal bli for kort. Bør jeg gå for L tror du eller vil den bli for posete?

    Ha en fortsatt super søndagskveld.

   2. Fotballfrue

    Den er helt normal 🙂

    Klem!

 2. Michelle

  God morgen :)) så kjekt å se at flere er oppe tidlig på en søndag.. skulle virkelig ønske jeg lå under dynen å sov videre, men når katten er sulten så er det ingenting som heter å la mat mor sove videre 😛 jaja, solen skinner og jeg er klar for en skikkelig viddetur i dag 😀
  Håper du får en strålende søndag søte deg <3

  1. Fotballfrue

   Når man først er oppe, er det jo egentlig bare deilig 😀 Får gjort så mye!

   Stor klem 🙂

 3. Haha herreguud, jeg drømte at du var alkoholiker i natt – at du drakk hveer dag mens du var gravid og sånn. Skjønner liksom ikke helt hvor jeg har fått det ifra 😛
  Kos deg og nyt søndagen 🙂

 4. Ser utrolig koselig ut! Ha en fin søndag <3

 5. Såå fine bilder! Så ut som dere koste dere veldig<3
  Ha en kjempefin søndag videre!

 6. Irene Thorsen

  Lykke til, Lars-Kristian, nå trenger du ikke skade deg mer på noen år:)
  Åh, ja! Den sjokoladen er himmelsk. Prøv deg på hjemmelaget, og se om det blir vellykket, det blir spennende! Og apropos god mat, hvordan uttaler man navnet på gojibær? Sier man gojbær eller goji, liksom? Åh, det er så frustrerende når man ikke greier å uttale ord!

  1. Fotballfrue

   Sier bare gojibær, jeg 😉 Hehe!

   Klem 🙂

   1. Det uttales «godsjibær» 🙂

 7. Susanne

  God søndag til dere og.
  Her er det klargjøring for å kjøre fra Stavanger til Haugesund for å heie fram gutan til seier over FHK =)

  1. Fotballfrue

   Heia 🙂

 8. Håper du får en finfin søndag Caroline! 🙂

 9. Bruker dere tiden før han drar til å sitte og posere foran selvutløseren?

  1. Fotballfrue

   Svigerforeldrene mine er her, så nei 🙂

   1. Caroline Otilie

    så utrolig teit spørsmål Vida.

  2. Dette er faktisk JOBBEN til Caroline, Vida!!

 10. Jeanette

  jaaa,det funker nok! Det blir sikkert kjempegodt det. Ha en fin søndag 🙂

 11. Camilla

  Elsker den sjokoladen selv, har faktisk prøvd å lage lchf vennlig versjon med marsipan fra boken din og 70% sjokolade, ble kjempegodt!:)

 12. Skal LK ha sine 14 uker med dedikert pappaperm? Får man lov til det som fotballspiller … ?

  1. Fotballfrue

   Nei, som fotballspiller er det ikke mulig med permisjon.

   1. Bømmer! 🙁

 13. Søteste bilde av dere! Lurte på om vi kunne få se et nærbilde av babymagen snart?

  1. Fotballfrue

   Kanskje når jeg går inn i siste trimester 🙂 er bare et par uker til 🙂

 14. Hei! Helt utenom denne posten,bare fordi du er klok 😉 – hvordan er det med produkter som stevia,sukralose,yacon,agave etc når man er gravid og/eller ammer? Jeg spør fordi jeg har begynt et «bedre liv» på kostholdsfronten,og prøver å redusere på karbo og sukker – og du har så mange fristende oppskrifter på kosemat man kan unne seg til tross for dette 🙂 Men ammer,så vil være sikker på at dette er trygt for snuppa!
  Lykke til med din graviditet og alt framover! 🙂

 15. Åh, Caroline! Jeg så deg i Typen til nå, Hihi, du er jo såå skjønn! Jeg misunner virkelig hverdagsgleden din, og treningsmotivasjonen! Hadde blitt superglad om du kunne blogget litt om det, og legge ut litt videoer. Ha en fin søndag! Klem! ❤

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk! Utrolig koselig å høre: ) Akkurat hva tenker du på at jeg skal blogge om og legge ut videoer av? Trening eller andre ting? Typen til blogget jeg om da det ble sendt og da vi spilte inn, er snart 1 år siden 🙂

   1. Jeg vet ikke noe helt konkret, men små ting for å gjøre hverdagen hyggeligere? Du virker så positiv, og det er jo så kjekt! Snå tips til å gjøre hverdagen generelt litt bedre – eks. hvordan vi lett kan gjøre frokosten litt bedre, og rett og slett bli mer lykkelig og fornøyd selv i en vanlig hverdag. Nå tror jeg nok at mye av gleden din kommer av den lille ugla du bærer på da, men ellers er du jo også helt fantastisk på det viset! 🙂

   2. Fotballfrue

    Å, sånn ja 😀 Jo, det kan jeg helt sikkert få til 🙂 Har laget noen innlegg om akkurat dette før faktisk 🙂
    https://fotballfrue.no/2013/08/12/5-tips-gjor-hver-mandag-amazing/
    https://fotballfrue.no/2013/01/15/15-steg-til-treningsglede/
    Det var de jeg fant i farten, men skal ligge mer i arkivet 🙂 Kan helt sikkert ta det opp igjen også!

    Klem 🙂

 16. Så koselige morgenbilder! Ha en fin søndag 🙂

 17. lyst til å røpe hvor har du kjøpt den utrolig fine greengate-bollen til å ha brød i, i et tidligere innlegg? den var utrolig fin!

 18. ragnhild

  søtt familiebilde 🙂

 19. Therese Jacobsen

  Jeg prøvde å gå inn på den siden du ser serier på for litt siden, jeg trykket på en serie, men så kom det opp at jeg måtte logge inn.(?) Må man lage en bruker eller har jeg bare gjort noe feil?

  1. Du har gjort noe feil, du skal aldri lage bruker eller oppgi noe som helst. Du skal komme rett inn på filmen. Husk å lukke alle pop-up vinduer 🙂

   1. Therese Jacobsen

    tusen takk, skal prøve igjen =)

   2. Du må scrolle heeelt ned, episode guide, og klikke på episoden du vil se 🙂 Jeg fikk også innlogging først, men så titta jeg litt rundt på siden, og fant det tilslutt 🙂

   3. Hvilken side er dette? 🙂

 20. Denne er utrolig god om du vil prøve: https://www.melissaspania.no/paskemarsipan-pa-lavkarbovis/

  Fortsatt god søndag!

 21. Når du snakker om lavkarbogodis: Har du et enkelt forslag til hvordan man gjør lavkarbovri på denne kjappe, fantastik gode ostekaken?
  Smuldrebunn: To pakker safarikjeks knuses og legges i middels stor form.
  Topp: En pakke fløte, piskes (trengs ikke sukker).
  En pakke smøreost naturell (Philadelphia feks) og kjøres sammen med 2-3 dl melis og litt vaniljesukker. Deretter blandes krem og ost og legges på kjeksen. Friske bær eller annet godis på toppen.

  Melisen bytter en lett med feks sukrinmelis, men hva med kjeksen?

  Utrolig godt – og veldig kjapt!

  Hjertelig hilsen Line

  1. Fotballfrue

   Dette med kjeks er dessverre vanskelig på lavkarbo, så har ingen kjapp versjon dessverre :/

 22. Kom over denne og tenkte på deg, hehe – https://www.net-a-porter.com/product/382554

 23. Aww, for en koselig start på søndagen 😉 Var tidlig oppe her også – solen stekte, og soverommet var glovarm. Perfekt måte å våken på 😀 Nå er det snart tid for en søndagsøkt.

  Ha en deilig søndag videre <3

 24. Søte bilder av dere. Det ser så deilig og avslappende ut. Jeg har fulgt bloggen din lenge nå og det er helt sinnsykt å tenke på at du skal ha en lille engel som skal kalle deg for mamma :’) Tenk på hvor herlig det blir når forholdet deres blir like godt som forholdet mellom deg og moren din. Ha en fin og avslappende søndag! 😀

  1. Fotballfrue

   Det håper jeg av hele mitt hjerte at det vil bli <3

 25. Kjøp creamy almond butter, og lag dine gen «marsipan» med sweet drops o.l.

  Jeg lager disse marsipansjokoladene selv med kakaopulver, kakaosmør, kakaomasse, agave nectar (erstatt med foretrukket søtning). 100% veganske, 100% sukkerfrie, 100% glutenfrie. Bruker silikon hjerteformer fra Jernia, som jeg stapper denne marsipanen i før jeg legger i fryseren i 10 minutter, tar ut og dypper i sjokoladen. Gjør dette i noen runder. Blir kjempe godt, og er latterlig enkelt! 😀

 26. Så utrolig koselig! Nyt dagen videre, vakre deg!

  Klem <3

 27. Gratulerer med babylykken! Hvor har dere kjøpt de stolene som er med på bildet?

  1. Fotballfrue

   TM Design 🙂

 28. Hei 🙂
  Jeg ville bare fortelle om en hudpleieserie jeg kom over i går. Har ingen erfaring med det (enda), men har kun lest gode omtaler om det, og etter å ha lest all infoen på siden er jeg overbevist om at dette er gode produkter som jeg skal prøve ut så fort som mulig.

  Merket heter Maria Åkerberg og er svensk. Det er en økologisk hudpleieserie med kun naturlige ingredienser. Ingen av produktene er testet på dyr. Damen bak merket vil at folk skal bli mer bevisste på hva de velger og har masse informasjon om alle ingrediensene som er med (de er også oversatt så det er enklere å forstå) og hvorfor de er bra for deg. Serien består av alt fra ansiktspleie, håndkremer, shampoo og balsam, lotion, deo, sminkekoster og alt du kan tenke deg av sminke (øyenskygge, pudder, fundation, maskara osv.)
  Det finnes også produkter til barn, siden du er kommende mor, tenkte jeg 🙂

  Hadde vært bra om du ville skrive om de/teste de, siden du når ut til så mange. Det er viktig at folk blir mer bevisst over hva de velger og alle andre serier jeg har kommet over har masse skadelige stoffer i seg som ødelegger huden. Disse produktene er også mer miljøvennelige og de er ikke testet på dyr. Alle omtalene jeg har lest har sakt at disse er superbra produker som faktisk holder det de lover. Ikke er de kjemedyre heller 🙂

  All informasjon og alle produktene finner du her:
  https://www.mariaakerberg.no/display.aspx

  Ha en strålende tid fremover, gleder meg på dine vegne 🙂 Barnet deres kommer til å få fantastiske foreldre!

 29. Therese

  Så herlige bilder! 🙂
  Når jeg går inn på bloggen din med min Samsung tab, kommer jeg til en «gammel» versjon? Toppbildet er det der du har håret i en ball og skinnaktig kjole på, fra en ferietur. Har ikke lastet ned appen din så skjønner ikke hvorfor, er det mobilversjon kanskje? Får den vanlige på Ipad.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er slik mobilutgaven er, jeg vet ikke hvorfor de ikke har endret det :/

 30. For noen herlige bilder!! Dere er utrolig flotte sammen, du og mannen din. Ooooog … jeg er en smule forelsket i huset deres – sååå fint og koselig interiør og dekorering:D Ha en fortryllende søndag videre, Caroline <3

 31. Karoline

  Dersom du klarer å få til en god lavkarbomarsipan, så må du for all del dele oppskriften! Jeg gjorde et forsøk på nettopp det ved juletider, erstattet bare vanlig melis med sukrinmelis.. Det smakte rett og slett pyton, sukrinmelisen ga en altfor «metallisk» smak, så jeg måtte rett og slett kaste hele greien! Vet du om noe som kan erstatte sukrinmelis?

 32. Silje Løvhaig

  Hei 😀

  JEG har den perfekte oppskriften på det du etterlyser her! 🙂

  1,5 scoop med Sjokoladeproteinpuler (Bruk hva enn du har) Jeg brukte CocoPeanut fra Myoprotein
  1 ss fettredusert mandelmel
  1 ss kakaopulver
  2 ss sukrin
  100 – 150 g mager kesam

  Bland alt det tørre, ha oppi kesamen – rør til en fin deig, rull de i ønsket str, sett i frysern til de har størkna
  Ha mørk sjokolade i vannbad og rull bollene rundt – la de stå litt i frysern. Voila, verdens beste goddis 😀
  Dette smaker sjokolade med marsipansmak pga mandelmelet ^^,

 33. Karoline E.N

  Hei søte deg 🙂 Nå har jeg endelig lagdt meg på sofaen, da jeg i hele helgen har drevet med hest. Så har rett å slett ikke hatt tid til og være på dataen! Godt i et i hele helgen 🙂 Håper du har hatt en strålende helg, å kost deg max! Beklager for 0 kommentarer, men har rett og slett ikke hatt tid. hehe! Jeg bor i Trysil, så morsomt å lese at Lars-Kristian er på vei hit! Håper også han blir skadefri resten av sesongen! Nå skal jeg hoppe i dusjen, å få av meg litt heste lukt. Vi snakkes 🙂

  Klemmer <3

  1. Fotballfrue

   Ikke tenk på det, synes det er så koselig at du titter innom 🙂

   Klemmer!

 34. Var ikke hu hvis jeg husker riktig på lansering av Stevia med masse smaksprøver? Skulle ønske du hadde delt noen av disse oppskriftene med oss, for du fikk vel noen ideer? Er du fornøyd med Stevia eller bruker du kun sukrin?

  1. Fotballfrue

   Bruker kun sukrin ettersom jeg synes doseringen av stevia i bakst er veldig vanskelig. følger jeg opskriftene i boken er det lett, selvsagt 😉

 35. Hei, jeg lurte på noe om fettredusernt Mandel mel?
  Kan du ikke bare kjøpe Mandler og ta de en marsjen slik at du får mandelmel?
  eller er det noe forskjell på fettredusert og slikt..?
  håper på svar!

  1. Fotballfrue

   Det er forskjell på malte mandler og mandelmel, faktisk kan det ikke sammenlignes :/ Det fra funksjonell mat er fettredusert, og i frykt for at noen skal få et totalt annet resultat om de bruker en type mel fra en annen leverandør, føler jeg det er mer safe å skrive nøyaktig hva jeg har brukt. For min del kunne det like gjerne vært ikke-fettredusert, spiser jo en del fett på lchf 😉

 36. Fin familie på fem :))

 37. Therese

  Hei, hva er oppskriften på den hjerteformede
  sjokoladen med rosa fyll igjen? NAAAM:)

 38. Hei!

  Jeg ville bare tipse deg om litt ugleting til barnerommet. 🙂
  Så noen fine ugle figurer i tre som skal henges på veggen på Feel.
  Og en fin liten knaggrekke med ugle på på IKEA. 🙂

  Masse lykke til! Å få barn er det beste i hele verden!!! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *