Babyshower – bildedryss

___________________________________________________________________________________________________________

Noen bilder fra dagens babyshower for Ragnhild. Det var så fint stelt i stand med verdens nydeligste kake, cakepops, fruktfat, friske roser, vimpler, ballonger, bleiekake, tidenes gavedryss og selvfølgelig en stykk flott mom to be. Hun ble veldig overrasket og kjempeglad, og hadde ikke en anelse om hva som ventet, og da er det jo ekstra gøy. Vi var mange mødre og en del barn, så jeg fikk øvd litt på hva som venter meg i tillegg til å høre mange tips og erfaringer fra blant annet fødsel. Kjenner at dette kan bli interessant *kremt*

For andre som skal arrangere babyshower må jeg anbefale noen leker vi hadde i dag, blant annet quiz til den vordende mor som handler om alt fra kjente barnesanger til for eksempel hvor lenge det anbefales å amme, alle tar med hvert sitt babybilde og lar mom to be gjette hvem som er hvem, og ikke minst: Gjette størrelsen på magen! Dette gjøres ved hjelp av et rosa eller blått silkebånd, du kan for eksempel måle på deg selv og klippe av det du tror er riktig. Hun som feires må også gjette, men får selvsagt ikke bruke seg selv som mål. Tonje og jeg gjettet omtrent prikk likt og ca. helt riktig, så det var stas 🙂

Nå har jeg vært hjemme et par timer og skal gå i gang med å åpne mailinnboksen, har hatt som regel i det siste at den skal være urørt gjennom helgen, men i frykt for å sitte med for mye i morgen starter jeg like gjerne nå. Så blir det en langtur med dyra før Lars-Kristian kommer hjem. For en fin søndag ♥ 

___________________________________________________________________________________________________________

30 kommentarer

 1. Så ut som en herlig babyshower 😉 Det er så koselig, husker min egen 🙂 Ser du har fått høre mye om andres fødsel, alles fødsel er så forskjellige. Ett tips : Ikke gru deg eller tenk negativt på det. Det klarer du fint, vi jenter er jo så skapt til det 🙂 Jeg gruet meg mye og den fikk fortere enn forventet faktisk til å være førstegangsfødende 😉 Vannfødsel anbefales 🙂 Klem fra en stolt mamma til en snart 12 uker gammel gutt <3 Ha en flott kveld 🙂

 2. kathrine

  Ååh så nydelig 🙂 hvor har du foresten kjøpt den fine kjoln din?

 3. Så koselig! <3
  Men personlig synest jeg babyshower er å ta det litt for langt, kan ikke innføre aalt fra Statene hit til Norge, men det er jo en morsom og gøy tilstelning 🙂

 4. Så herlig det så ut. Veldig fin pynt 😉 Nesten så en blir verpesyk, men bare nesten! 😛 Haha.

 5. Så koselig – det så jo helt nydelig ut med kaker, presanger og all pynten!

  Jeg lurer på om det kunne vært mulig å få vite hvor den blå kjolen med blomster er kjøpt hen? Den var så utrolig søt 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke hvor den er fra, dessverre :/

   1. Den er fra Lindex;)

   2. Fotballfrue

    😀

   3. Herlig – tusen takk! 🙂

 6. Hei, Caroline!
  Jeg fødte ei nydelig jente i april, og ville bare si at du ikke må grue deg til fødselen. Jeg trodde jeg hadde lav smerteterskel, men da jeg kom inn på føden for en sjekk (jordmoren trodde det var en mulig begynnende fødsel), hadde jeg 6 cm åpning..! Hehe, alle på fødeavdelingen ble helt sjokkert, det hadde de aldri trodd. Jeg savner faktisk den dagen, det var så spennende!
  Så ville jeg bare si at jeg begynte å følge bloggen din etter at du ble gravid, synes det er kjempekoselig både å følge med hvordan det går med deg, og å sammenligne hvordan mitt og ditt svangerskap er. 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 🙂 Og så deilig at du føler så positivt ang. fødselen 🙂 Veldig koselig med ny leser 🙂

   Klem til deg!

 7. Ser utrolig hyggelig ut! Jeg håper at du får babyshower også 😉 Everyone deserves a surpriseparty… 🙂

 8. Å, det så ut som en fin babyshower! Gleder meg til noen (forhåpentligvis) skal arrangere det for meg en gang i fremtiden 🙂

  1. Fotballfrue

   Oi, den var stor 🙂

 9. Så koselig! 🙂

 10. Så fine bilder! Gleder du deg til evt. DIN babyshower? 🙂

  1. Fotballfrue

   Selvsagt 😀

 11. Det så koselig ut! =)

 12. Lise Marie

  Hei!

  Vet ikke om du kan svare meg… Men den bilderammen på veggen over gavebordet var fantastisk fin!! Du vet ikke tilfeldighvis hvor den er kjøpt? Eller har de laget den selv?

  Mvh

  Lise Marie

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, dessverre :/

  2. Marianne

   FotoKnudsen har denne og flere liknende:)

 13. Jag är själv gravid just nu, är i gravidtetsvecka 36:). Ingen stor mage här, men allt ser bra ut. Får också alltid höra «men åhh så liten du är». Tar verkligen inte åt mig av det och tycker inte du heller ska göra det. Tänkte tipsa om en fantastisk sida för babykläder https://www.livlyclothing.com/
  Otroligt söta saker!

 14. Så koselig! Hvor er kjolen din fra?

  1. Fotballfrue

   Den er fra Love 🙂 Denne https://fotballfrue.no/2012/07/15/love-ivory/ 🙂

 15. Hei. Er uglebleiekaka fra deg? Siden du har ugletema for babyen din mener jeg? 🙂

 16. Vilken fin tårta! Ser riktigt mysigt ut. 🙂

 17. Fødsel er virkelig ikke noe å grue til! Det er den største dagen så langt i mitt liv! Selv uten noen form for smertestillende så kan jeg med hånden på hjertet si at den vakre skapningen overskygger all smerte! Gleder meg såå til neste gang (om jeg er så heldig). Lille Tomine må jo få søsken;) Ønsker deg masse lykke til videre i svangerskapet, ta godt vare på deg selv, og lytt til kroppen din:) tenk, snart har du din egen lille nyfødte jente. Ah, nyfødt-babylukt <3.

 18. Jeg tenker at fødsel er noe man kan glede seg til;) Hørte så mye forskjellig, alt fra pytt-pytt til revning all over the place:P Men det går seg som regel til og ut må jo barnet, og tenker at rier er jo positive smerter og man får verdens fineste premie. Spennende å følge med deg! Har selv en sønn på 5 mnd, og som myrsnipa jeg er, så synes jeg han er verdens fineste:D Titter innom bloggen din hver dag:)

 19. So cute pictures! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *