Dress up for friday

(adlinks) Kjole Boozt / Sandaler Asos / Veske GoodNightMacaroon / Smykke By Benedicthe / Solbriller Le Specs 

God morgen og god fredag  Haha, sjekk Believe-benken! Deler noen bilder fra da vi var i Skien i går, måtte en tur inn for noen ærender, og nå har vi endelig bestemt oss for farge på barnevognen også. Gleder oss stort til den kommer i hus, mon tro om ikke alt blir litt mer reelt da. Det var jo godt over 20 grader i går, så begge to – eventuelt alle tre – fikk plutselig et akutt behov for softis i beger med jordbærstrøssel. Så godt! Litt trist å tenke på at kanskje var årets siste. Vil ikke at sommeren skal ende, men samtidig så vil jeg jo nettopp det, med så mye spennende som skjer fremover. Vet dere at i dag er det KUN 100 DAGER til termin? Tenk det!

Uansett, fredagen er godt i gang og jeg åpnet mailinnboksen allerede klokken syv. Har blant annet et samarbeid med Lulus og Coverbrands på gang, og jobber derfor en del med det ved siden av alt det andre. Veldig gøy! Senere i dag kommer svigers Liv Guri og Gunnar helt fra Ålesund, og de blir her frem til søndag. Skal bli så hyggelig å endelig se dem igjen, forrige gang var i Tyrkia, og det er plutselig godt over 2 måneder siden.

Jeg ville bare titte innom for å ønske dere en fin dag. Vi sees garantert senere!

___________________________________________________________________________________________________________

♥ 

70 kommentarer

 1. Et tilbud på Lulus i disse feriedager hadde IKKE vært feil 😀

  1. Fotballfrue

   Lulus <3

 2. God formiddag Caroline 😀 nydelig kjole på deg, du kledde blått utrolig bra !! Jeg lurte på et par ting… Har du en god øyenbrynsfarge du vil anbefale? og evt noe som gir huden litt mer glød utover høsten? mister så fort brunfargen,å blir da fort lys og gusten i huden føler jeg. Vil helst ikke bruke solpudder, fordi det er ofte for stor kontrast utover høsten med blek hud. Vil ikke se orange ut, men litt mer fresh og glød i huden 😀

  God helg vakre!! Klem

 3. enig med Anja,hadde vært utrolig gøy med Lulus rabatt..ønsker meg flere i samlingen 😉

 4. For en lekker kjole, og for ikke å snakke om smykket! Du stråler 🙂

 5. Hei hei!
  Håper du også får en fin, fin fredag 🙂 Vakra 🙂

 6. Hei på deg!
  Helt utenfor tema altså, men jeg lurer på hva slags blender du har?
  Du har jo kitchenaid kjøkkenmaskin, har du artisan blender også? Evt hva syns du om den?
  Er nygift fru og skal kjøpe blender (bla.a) for pengene vi fikk og syns den er så fin!
  Lykke til med bebisen i magen, har selv ei snuppe på 5mnd, det er bare å glede seg! ( Og det gjør du nok;) )
  Så gøy at magen begynner å synes forresten, husker det var stor stas her!
  Klem til deg

  1. Fotballfrue

   Har kitchen aid blender også, og den er helt fantastisk! Like bra etter 4 år i hus, akkurat som ny 🙂

   Klem 🙂

 7. MonicaM

  Du stråler Caroline:) Og for et lekkert antrekk:)
  Jeg var også gravid på denne tiden i fjord, med termin i desember. Så jeg kjenner igjen følelsen! Jeg har alltid gruet meg så til sommeren skal ta slutt, men akuratt dette året gruet jeg meg ikke en eneste gang til vinteren! 🙂 Var jo så mye å se frem til og glede seg til 🙂 Og har akuratt samme følelse i år, skal ha et vinter barn til 😛 <3 Åå, det er så kos 🙂 Masse deilig inne baby kos 🙂

  Ha en strålende helg! 🙂 Jeg har fulgt deg i mange år og gleder meg masse til å følge deg videre inn i din nye tilværelse som mor:)
  Gleder meg med deg 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så stas 😀 Også to så tette da! Masse lykke til <3

   Stor klem din vei!

 8. Karoline E.N

  Hei og god fredag til deg også 🙂 Nå er mailer og diverse godt igjenom, så nå skal jeg snart begynne på fredags vasken min, og deretter en trenings økt før jeg kan ta helg med rent hus og friske blomstrer. Ingenting er bedre en det 🙂 Håper du får en kjempe fin dag i dag! Alltid koselig med svigers i hus.

  Klemmer <3

 9. Fin liten babymage du har fått, Caroline. 🙂 Du ser fantastisk ut!

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Tusen takk!

 10. Johanne

  Har lurt på en ting, kommer du til å legge ut bilder av barnet ditt? Jeg vet hun kommer til å bli helt nydelig, og at veldig mange vil se henne. Men hugs at uansett hvor mye folk maser, så er det ditt valg!
  God helg vakre<3

  1. Fotballfrue

   Vi er svært usikre på om vi skal eksponere henne. Akkurat nå er vi inne i en absolutt ikke-periode, men hvem vet. Vi får føle på det etter hvert 🙂

   1. Johanne

    Skjønner det veldig godt!

   2. Hei Caroline!

    Selv om du ikke har bestemt deg, så ble jeg så glad for å lese at du pr. nå ikke ønsker å dele bilder av prinsessen på bloggen. Enig med Johanne i at hun kommer til å bli slående vakker, men det er til syvende og sist deres skatt 🙂 jeg synes det er så fælt når folk deler private babybilder på nett rett som det er, tenk når barnet blir eldre, så flyter det allerede av bilder fra oppveksten på nett. Det kan jo dog hende jeg kommer til å gjøre dette selv når jeg får barn, men jeg synes det er så flott at du som toppblogger vurderer å holde henne litt skjult for alle og alles meninger. Heier på deg, du er flott!

    God helg, klem fra meg 🙂

   3. neeeeiii…. vi vil også se ugla 🙂 det sier seg selv at dere må gjøre det som dere er mest komfortable med da såklart, men ett «tips»: en venninne av meg legger aldri ut bilder av ungene sine, men delte ett nyfødt-bilde av dem begge da de ble født, bare slik at «alle» skulle få se. Ellers har hun kun vist frem ungene til dem som ser dem «in real life» 😉

   4. Vi gjorde det samme med våre. Vi har ingen bilder av de liggende på nett. Når de blir gamle nok skal de få lov til selv å bestemme hvilke bilder som publiseres av de. Men når det er sagt så vil nok den genrasjonen ville synes det er naturlig at det ligger masse bilder av de på nett, det er jo allerede vanlig. Man må bare tenke på hvilke bilder man legger ut.

 11. Michelle

  så fin kjole!! Ja, trist at sommeren snart er slutt… Men nå kan vi glede oss til koselige stunder inne foran peisen (når den tid kommer).. Dere må ha en fin helg med svigers i hus :)) klemmer

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Også gleder jeg meg til mange fine og nye opplevelser med den lille <3

 12. Susanne

  Du er så fantastisk flott og nydelig! Og så blid og positiv, – det smitter virkelig 🙂

  Ønsker deg en herlig helg med svigers! 🙂

 13. Hei Caroline!

  Jeg ville bare si at du er så flott og fin og inspirerende, og bøyer meg i støvet for hvordan du takler at folk mener det ene og det andre om deg og din voksende familie. Jeg leser bloggen din hver dag og har gjort det i flere år, og jeg kommer stadig over andre blogger eller diskusjoner hvor det menes noe. Folk skal mene så mye, men det er bare å fortsette å la det prelle av 🙂 Heia Caroline, LK og lille Ugla! 😀

  Du er et utrolig flott menneske, og må nesten innrømme at da du avslørte at du var gravid, så ble jeg så glad på dine vegne at jeg felte noen gledestårer <3 Så med det sagt, ville jeg bare si at du ser fantastisk ut! Du kommer til å bli en god mor, det er jeg helt sikker på. Og, du inspirerer mennesker hver eneste dag 🙂 Ha en strålende helg!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode du! En lærer mye etter noen år i offentligheten, og jeg føler at jeg bare blir sterkere og sterkere, mer sikker på meg selv og på de jeg har rundt meg 🙂 Det er viktig 🙂 Glad for at slike som deg finnes 🙂

   Stor klem!

 14. Så nydelig blåfarge – den var du flott i ! – elsker klare, skarpe og fine farger! Ha en flott helg!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Er helt betatt av denne fargen selv <3

   Stor klem!

 15. Catrine

  Vakker som alltid <3

 16. Så fin du er i dag, Caroline! God helg til deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne du <3

 17. kristina

  Så fine bilder av deg❤ koselige bilder!

 18. Og om 50 dager er det bare 50 dager til. Haha:) du må snart begynne å pakke fødselsbaggen:-p veldig fint outfit. God helg!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja tenk det 😀 God helg <3

 19. Så utrolig fin du er Caroline :-)) Blir glad av å være inne på bloggen din!! I går ble jeg beskyld for å være Lars Kristian som utga seg for å være noen annen på bloggen til Kari Jaquesson :-))) Det må bety at jeg var god til å argumentere for deg og bloggen din 😉 Ikke bry deg om usaklig kritikk, du gjør en super jobb! Klemmer

  1. Fotballfrue

   Ja, det må jeg si :p Haha, tusen takk for at du alltid er så god, Bente! Håper helgen din blir fin <3

   Stor klem!

 20. Skulle ønske jeg så ut som deg, du er helt perfekt <3

 21. Hei. først av alt lykketil med den lille:) Er du fornøyd med svea bobblejakka di? vet du om noen butikker som fører dette merket? God helg.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jeg 🙂 Vet at Detaljer på Sagene hadde det, var der jeg kjøpte min 🙂 I år har jeg gått til innkjøp av en fra Norrøna, så fin!

  2. Kouture på Arkaden fører SVEA-jakker 🙂 og på kouture.no.

 22. Skal dere på 3D ultralyd i uke 28? Kan anbefales!

  1. Fotballfrue

   Vi har allerede vært på 3D 😀

 23. Apropos Lulus! I juli skrev du et innlegg hvos en kunne kjøpe ELLE og få med Lulus toalettveske. Jeg bestilte det, men har ikke sett noe til verken blader eller toalettmappe. Har du noen anelse om de bare er treige, eller ble det kaos i systemet når du la ut linken?

  1. Fotballfrue

   Det stemmer 🙂 Du skulle fått august-utgaven og når du betalte regningen som fulgte med, skulle toalettmappen komme. Veldig leit å høre at du ikke har mottatt noe som helst, har du hatt kontakt med kundeservice?

 24. Hei! Vet du hva slags varer fra lulus som det er tilbud på? Eller eventuelt når det kommer? 😀

  1. Fotballfrue

   Det kommer høstnytt om ikke lenge, GLED DEG! Så mye lekkert, jeg svimer av!

 25. For et nydelig antrekk!! Softis med jordbærstrøssel er obligatorisk for meg om sommeren – utrolig godt!! <3

  1. Fotballfrue

   Det er jge heeelt enig i 😀

 26. 100 dager… ja tiden flyver! Nydelig blåfarge på den kjolen!

  http://miniogmeg.wordpress.com

 27. Hei, ville bare tipse om at de har ugledeksel på glitter og kjempesøte uglenøkkelringer på norli! Har selv blitt litt ugledilla 😉 Ha en god helg! 🙂

 28. Fin kjole! Jeg lurer på om du kommer til å slanke deg etter at ungen er født?

  1. Fotballfrue

   Det tror jeg ikke at jeg vil ha behov for, det går nok av seg selv 🙂

   1. For en deilig holdning! Og jeg er helt sikker på at du har rett-den lille.ugla di kommer til å amme av deg alt av babymage 🙂

 29. kristin

  Så pen Caroline! God helg

 30. Hei:) vet du når toalettmappen man skulle få med abonnementet på bladet ELLE blir sendt ut? De fra LULU’s. Har mottatt første blad, men ikke hørt noe om toalettmappen.

  1. Fotballfrue

   Den skulle komme da du fikk det første bladet og betalte regningen 🙂

 31. Ingrid E

  Sååå fint smykke! God helg til deg 🙂

 32. Så fin 🙂 God helg <3

 33. Åh, vakre Caroline 😀 gleder meg til å se trillebilder til jul 🙂

 34. Susanne

  Hei! Du burde sjekke ut smykkene til Marit. Hun har en side på facebook som heter Smykker by Marit. Utrolig mye fint der, og hun lager også andre farger ved bestilling. Anbefaler deg virkelig å ta turen innom! 🙂

 35. Christine

  Her har jeg vel egentlig aldri kommentert før,men nå er det på tide! Du ser bare helt woow ut for tiden,tenk å se sånn ut når man er over halvveis i graviditeten,det er utrolig! Du gjør jo utrolig mye for kroppen din så det kommer ikke som noen kjempeoverraskelse,men er jo flott å se hvor mye man får igjen for å ta godt vare på den! Du er en inspirasjon både innenfra og ut, du har så mange ting å være stolt over! Den lille bebisen kommer til å vokse opp med så mange gleder og gode omgivelser 🙂 gleder meg til å se utviklingen videre og lese mer om tiden som kommer 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så vakre ord, skjønne du!

 36. Hei!

  Synes du det er koselig at leserne kommer med ugletips, eller begynner du å bli litt lei?
  Jeg begynner i hvertfall å bli litt lei av at «alle» må kommentere hver gang de har sett et ugleteppe,
  En uglepute, et ugleglass osv. Tror at du har nok peilingnog smak til å finne ugletingene selv..
  Så, er det fortsatt koselig, eller begynner det å bli litt slitsomt?

  1. Fotballfrue

   Blir aldri sliten av leserne mine, det er helt sikkert 🙂 Synes det er utrolig hyggelig at de tenker på meg i uglesettingen 😉

 37. I juni/juli bestilte jeg denne kjolen i aprikos fargen på bubbleroom, kun 240,-
  Idag har du på deg den, stas 🙂
  Til info! Har lagt merke til at de forskjellige nettbutikker, som f.eks Nelly, bubbleroom og boozt har
  samme produkter med forskjellige priser, så jeg pleier å bestille fra der det er billigst, man
  sparer litt på det tilsammen. Et tips til resten her.
  Have a Nice day 🙂

 38. Hei! Nydelig antrekk 🙂 Elsker skoene der, er de behagelige å gå med?
  Har sett etter slike i hele sommer, uten å finne noen som er slik jeg kunne tenke meg og til en rimelig pris! Disse er jo akkurat slik jeg ville ha 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det synes jeg 🙂

 39. Victoria

  Kjempe lekkert antrekk:) Hvordan type belte er det du har rundt livet?
  Ha en fortsatt fin helg:)

  1. Fotballfrue

   Et jeg hadde slengende hjemme 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *