Cowgirl

Veske Guess (adlink) / Skjørt Zara / Hatt Zara / Klokke Daniel Wellington / Armbånd Lindex / Skjorte BikBok Arkaden 

Møtte Lars-Kristian på vei hjem fra Oslo for å ta litt antrekksbilder, men akkurat i det vi hadde satt i gang, ble plutselig sola til et sort hull som bare kastet ut mengder med vann. Så ja. Det pøsregner, og da er det jammen godt å søke ly innendørs. Egentlig veldig synd, for dere skulle så absolutt ha sett nærmere på denne vesken fra Guess. Den er så utrolig fin! Og skjorten fra BikBok er så myk og god, anbefaler alle å gå til innkjøp av en eller flere myke flanellskjorter til tiden fremover. De finnes i så mange fine farger for tiden.

Jeg kom som sagt nettopp fra Oslo og der har jeg vært siden klokken elleve i dag. Kjørte hjemmefra rundt ni og var oppe rett før seks, så nå begynner jeg å kjenne at jeg er litt sliten. I det minste er jeg superklar for middag! Både håper og tror at fotoshooten var vellykket, det var i hvert fall utrolig morsomt å få være med og jeg kan avsløre så mye som at det inkluderte en veldig gammel rekvisitt fra et sykehus, så jeg er kjempespent på resultatet og sier ifra når det er tilgjengelig.

Etter en så lang dag borte fra datamaskinen, kan du trygt si at jeg henger greit etter på det meste, så nå skal jeg ta tak i noen få mail (sparer det meste til i morgen tidlig) og deretter besvare kommentarer fra dere. Etter det blir det middag, og så en løpetur, og så er jammen kvelden et faktum igjen. Tiden går for fort! Nå har resten av lekene til babygymmet kommet, så jeg vil så gjerne, gjerne, gjerne bli ferdig. Til helga kanskje?

107 kommentarer

 1. Chahrazed Guez Guez

  Hej

  Du verkar vara en helt otroligt fin manniska och nu vill jag be om en sjukt stor tjanst, jag jobbar enbart ideellt och har precis kommit in i denna media varld. Har ett projekt som jag behover hjalp med att sprida eller om du sjalv vill stodja, sa skulle jag vara mer an tacksam. Hor garna av er om ni skulle vilja ha nagot i utbyte med att ni donerar eller hjalper till att skriva om mitt projekt.

  https://gorilafilms.nationbuilder.com/forms/donations

  TUSEN TACK I FORHAND!

  1. Hei!

   Lurte på om du har sett alt det tullet som er skrevet om deg her: https://karijaquesson.blogg.no/
   Jeg ble helt sjokkert når jeg leste det. Viser deg ikke dette for at du skal bli lei deg eller såret, men hva feilet det mennesker. Jeg synes ikke du prøver å virke som du er perfekt eller sykelig opptatt av utseende. Jeg synes du er jordnær, morsom og vakker. Ja du har alt kanskje mange drømmer om, men gir det andre rett til å være så dømmende og sjalu! De burde skamme seg! Jeg har hatt spisevegring siden jeg var 12 år og er 26 år nå og har denne sykdommen ennå, men jeg har aldri blitt påvirket negativt av deg. Jeg har faktisk fått lyst til å bli frisk! Spise normalt sunt og trene og ha det bra med meg selv. Du er en stor inspirasjon og å lese bloggen din gjør meg så glad! Du er en nydelig dame som jeg tror er godheten selv! Du fortjener ikke all denne søppelet kastet etter deg som bare er oppspinn og usannheter på grunn av den værste folkesykdommen SJALUSI! Takk Caroline for at du er den du er! Du gir meg styrke til å kjempe for å bli frisk og du viser at det er fortsatt godhet i noen av oss! Klem Lisa

 2. Du er kjempeflink, Ta det litt med ro også da, så ikke babyen blir stresset. Nydelige bilder som vanlig. Kos dere med god middag,og de søte hundene.)))klem

  1. Fotballfrue

   🙂 tusen takk!

   Stor klem <3

 3. Så fin skjorte! Hvor mye kostet den?

  1. Fotballfrue

   299,- 🙂

 4. Du har alltid så å fylle dagane med, derfor dagane går så fort 🙂 Elska sånne daga igrunn. Ha ein fin kveld vakre!

 5. So stylish look! Great! Perfect for some country festival 😉

  xoxo

  1. Fotballfrue

   Haha, yes! Thank you 😀

 6. Hei

  Vi planlegger tur til Nice i høst, hva het hotellet dere bodde på og var det fint?

  Takktakk!

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke vært der siden 2011, har vær ti Cannes i ettertid, så jeg anbefaler heller det 😉 Men i Nice bodde jeg på Elysée Palace 🙂

   Klem!

 7. Ikke vondt ment, men du ser ganske annerledes ut på bilder!
  Så deg på 4-stjerners middag og har sett deg på andre intervjuer, og det er jo to helt forskjellige ansikt. Når det er sagt er begge ansiktene veldig vakre, men husk at du har stor grunn til å være fornøyd med deg selv uten å se ut som noe helt annet. <3

  1. Fotballfrue

   Det er jeg ikke enig i, et bilde fryser ansiktet, mens i video er det jo levende. Her er et par ganske nye intervjuer https://www.tv2.no/underholdning/gkn/fotballfrue-med-lavkarbo-og-trening-i-4stjerners-middag-3971598.html og https://www.xn--seoghr-fya.no/918736/fotballfruen-gleder-seg-til-aa-faa-babymage I tillegg legger jeg jo ut videoblogger. Synd at du føler for å legge igjen en slik kommentar, jeg kan i så fall ikke gjøre noe med at bilder og virkelighet er litt annerledes, slik er det med de aller fleste 🙂

   1. Jeg er ikke enig jeg heller. Du er nydelig uansett hvordan/hvor mye du sminker deg og helt klart alltid deg selv lik. Lykke til med alt!

   2. Mari S

    Det er jeg ikke enig i. Synes Caroline er like nydelig både på bilder, film og på innsiden 🙂 Du virker fantastisk Caroline! Klem

   3. Jeg også synes du ser utrolig annerledes ut live enn på bilder, skjønner ikke at det skal være noe å ta ille opp

   4. Jeg har ikke tatt det ille opp 🙂

   5. Hva var galt m Vildes kommentar?

   6. Er det noen som har sagt at det var noe galt med Vildes kommentar? :/

   7. Jo dette tar du HELT tydelig ille opp som vanlig vil jeg si og det er utrolig synd. I tillegg til at vilde som posta det der overhodet ikke mente noe ille med sin kommentar. Skjerpings. Hver kommentar kan ikkje være perfekt i din favør

   8. Fotballfrue

    Hehe, jeg gjør nok ikke det 🙂 Så flott at du kjenner meg bedre enn jeg selv gjør 😉

   9. Cathrine R

    Hvorfor er det synd at Vilde føler for å legge igjen en slik kommentar? :/

   10. Fotballfrue

    Jeg fikk inntrykk av at hun trodde jeg ikke er fornøyd med meg selv som jeg er, ettersom hun skrev akkurat det. Og det er jo synd at hun tror det, når jeg hele tiden har fokus på at man skal være fornøyd med seg selv som man er skapt 🙂 Skjønte bare ikke helt hvor hun har det fra, det var bare det 🙂

   11. Skjønner overhodet ikke hvor du fikk det inntrykket fra. Les innlegget hennes igjen.

   12. Så det blusset litt opp, det var ikke meningen. Var ikke meningen å fornærme heller, kanskje en litt teit kommentar av meg. Jeg mente bare at du er like pen på videoer som bildene på bloggen, og det håper jeg du vet. 🙂

   13. Cathrine R

    Aaa, skjønner:) Tror bare Vilde ordla seg litt feil:)

   14. Skjønner ikke hvorfor det har kommet så mange inn på bloggen som legger igjen så mange usaklige kommentarere. Virker bare som de er ute etter å såre! Blir så irritert! Må man pirke så på andre så burde man ta en titt i speilet på seg selv og gå noen runder i seg selv! Du er herlig Caroline! Du er ikke perfekt som mange mener du prøver å fremstå som! Du er bare et vanlig menneske! Et vakkert;)

 8. Christine :)

  Har lenge tenkt å skrive en kommentar som denne, nå fikk jeg motivasjonen. Etter å ha lest et innlegg på Kari Jaquessons blogg, merker jeg at jeg egentlig ble ganske forbanna. Vet ikke om du har lest innlegget, men kort oppsummert inneholder det mye av den samme kritikken du har fått tidligere (dårlig forbilde osv). Ville bare si at den beste starten på dagen for meg er å drikke en dobbel nespresso, mens jeg oppdaterer meg på bloggen din. Du skriver så godt, inneholdet er variert, og jeg blir glad av å lese. Det er et kjempefint avbrekk i hverdagen hvor jeg setter av tid til bare meg selv. Kunne ønske kritikerne dine kunne forstå at selvtillitt og lykke må man skape selv, og kommer ikke gjennom å rakke ned eller misunne andres liv. La igjen en kommentar på bloggen til Kari Jaquesson også, håper hun tar den til seg. Fortsett videre sånn som du gjør – du er FLINK!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Christine <3

 9. Anne Stine

  Jeg også har samme skjorte, den er såå herlig :)) Så myk og god og varm fremover 🙂

 10. charlotte

  Uff, så harry…..

  1. Amen.. Merkelig egentlig hvordan jeg kan elske og hate antrekk som samme person har satt sammen!

  2. Her burde du hatt en mer naturlig look. Uten sminke kanskje? Du er jo så pen når du ikke later som. Blir for mye posering.

   1. Fotballfrue

    Hvorfor burde jeg det? Jeg har vært på fotoshoot 🙂 Trives med litt mer sminke til tider, har vist meg uten mange ganger i passende situasjoner, og i dag passet det ikke 🙂

   2. Trodde du hadde lyst på respons, men det har du tydeligvis ikke. Unnskyld!

   3. Joda, var ikke meningen å virke sur/sint :/ Beklager om du følte det slik! 🙁

 11. Riktigt snygg outfitt. Avslappnad men ändå elegant!.

  1. Fotballfrue

   🙂

 12. det er rart det der med moter… herregud, hvor glad jeg var da flanelskjorta sa ‘bye, bye’ for en god del år tilbake (vet jeg høres veeeldig gammel ut akkurat nå), men nå er den altså skikkelig inn igjen, hvilket er helt uforståelig for meg 🙂 men sånn er det med det meste, det kommer igjen, bare i en litt annen variasjon. uansett, det kledde deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for det 🙂 Ja, alt returnerer egentlig, i samme eller ganske ulik form 🙂

 13. Kjære fine deg =) Jeg syns det er så trist å lese alle de usaklige og teite kommentarene folk kommer med til deg ! Du er en inspirasjon for mange (meg inkludert) , og skriver en helt fantastisk blogg =) Stå på , fine deg =) Masse lykke til med videre blogging , mamma rollen og fremtiden din <3 Klem

 14. Hei 🙂
  Utrolig stilig antrekk!
  Jeg har et spørsmål til deg som gjelde valget i år. Jeg lurte på hva du skal stemme? Skjønner at slikt er privat, men kanskje du kunne sagt litt om det?

  1. Fotballfrue

   Jeg har såpass stor påvirkningskraft, at jeg føler det er helt feil for meg å dele hva jeg skal stemme. Det kan føre til at andre bare stemmer det samme for å stemme, og det blir ikke riktig. Men jeg skal i hvert fall bruke stemmeretten min, og er veldig sikker på valget mitt 🙂

   1. Magnhild

    Kunne du tenke deg å dele valget ditt etter stortingsvalget? 🙂

   2. Emma Angelica

    Tror du virkelig at noen vil bli påvirket av hva du stemmer? Trorr nok noen handler greiene du annonserer for hele tiden, og at du har påvirkningskraft når det gjekder hvilken sminke fjortisene bratiller fra Coverbrands, men politisk påvirkningskraft?? Ærlig talt, tror ingen vil stemme på et parti bare fordi du gjør det.

   3. Ja, det tror jeg. Jeg vet hvor utrolig stor påvirkningskraft jeg har, og da synes jeg det er uheldig at jeg skal dele mine personlige tanker rundt valg av parti. Om bare én person lot seg påvirke, er det én person for mye. Valg av parti er noe som bør være personlig, så kan man heller diskutere de ulike kampsakene. Leserne mine er nok mer enn fjortiser 😉

   4. Emma Angelica

    Hmmm. Mulig set, du vet vel mer enn oss om det. Tipper du får en del mailer om hva bloggen din og du betyr for folk. Men du, hvilke kampsaker er du opptatt av? Er de helse, skole, miljø, skattenivå, pappaperm (!) eller andre ting som styrer hvilket parti du stemmer på?

   5. Fotballfrue

    Viktige kampsaker for meg er skolepolitikken, eldreomsorgen og skatte-/avgiftsnivået. Jeg ønsker også økt individuell frihet / mindre statlig styring. Mer frihet i forhold til fødselspermisjon er jeg blant annet er for 🙂

   6. Jeg er over 50 år, dvs ingen fjortis! Har ungdommer i huset og liker å følge med. Synes bloggen din er veldig bra og liker oppskriftene og mye annet. Og ja, jeg tror du har stor påvirkningskraft, og tøft av deg å tørre å si det og stå for det. Stå på videre. Lykke til med resten av svangerskapet og hvil når kroppen sier du skal. 🙂 hilsen sykepleier

   7. Fotballfrue

    Tusen takk, Maya! Setter stor pris på de voksne og reflekterte leserne mine, og vet at de er i flertall 🙂 Det er helt topp 🙂

   8. Jeg er HELT sikker på at mange der ute som er usikre på hva de skal stemme, kan finne på å stemme på det samme som Caroline, nettopp fordi det er mange som ser opp til henne pga den hun er og hva hun står for.
    Jeg har alltid elsket dyr, men har likevel først de siste årene blitt veldig opptatt av, eller heller mer oppmerksom på, dyrevelferd etter at jeg begynte å lese denne bloggen!
    Og jeg er voksen 😉

    Creds til deg, Caro 😀 Klem!

   9. Det er en uskreven regel at man ikke skal spøre hva folk stemmer. Man spør hverken tilfeldige mennesker, venner eller andre «kjendiser» hva de stemmer, for det har man ikke noe med. Det er en grunn til at stemmeprosessen foregår i en egen luke. Spør ikke engang mine foreldre om hva de skal stemme. Syns faktisk det er et ekstremt frekt og upassende spørsmål å stille.

   10. Huff, jeg vet sannelig ikke hva jeg skal stemme, jeg! Synes det er vanskelig å velge sko, og politikk blir liksom enda verre, he he! Er du/har du vært politisk aktiv, Caroline?

   11. Fotballfrue

    Jeg var veldig politisk engasjert da jeg var yngre, derfor var det naturlig for meg å være med i elevrådstyret og slike ting på både ungd.skolen og vgs. ettersom jeg ønsket å være med å påvirke. Å bruke min demokratiske rettighet er også noe jeg ønsker i dag, og derfor bruker jeg altså stemmeretten min og setter meg inn i politikken. Noe engasjement utover dette har jeg ikke.

   12. Takk for svar! 🙂 Nå har du inspirert meg til å se litt nærmere på partiene og bruke stemmeretten min på valgdagen, og det håper jeg mange andre gjør også! Synes blått kler oss bedre enn rødt, men alle må gjøre som de vil… 😉

   13. Fotballfrue

    😉

   14. Amanda

    Så er det, ut i fra kampsakene dine, riktig å si at du kommer til å stemme på et parti på høyre siden?

   15. Fotballfrue

    Hvorfor er det relevant hva jeg skal stemme egentlig? 🙂 Jeg har som sagt, ingen planer om å dele hva jeg stemmer, men du kan jo synse selv ut fra hva jeg har skrevet 🙂

   16. Nå avslørte du nettopp at du stemmer på Høyre, ikke at det er noen bombe. De fleste med en viss inntekt stemmer på Høyre 🙂 Men de er det beste partiet.

   17. Fotballfrue

    Har ikke avslørt noe som helst jeg 🙂

   18. Det hadde vært flott om du skrev et innlegg som oppmuntrer folk til å stemme! Du når jo ut til, og har påvirkningskraft på, veldig mange! Det er de yngste som dropper å stemme, og du har jo mange unge lesere, så jeg syns det hadde vært fantastisk bra om du gjorde det. Du kunne helt sikkert ha fått noen fler ut av sofaen 🙂

   19. Mariell

    Åh, det gleder meg sånn å høre at du syns det er viktig å bruke stemmeretten 🙂 Jeg har full forståelse for at du ikke ønsker å påvirke i den ene eller andre retningen, men kanskje du kunne utbrodert litt fra kommentaren din, og skrevet et innlegg om hvor viktig det er å benytte seg av stemmeretten sin? Ser flere aviser har en stor kampanje pågående for å få flere under 30 til å stemme. Vet hvor utrolig stor påvirkningskraft du har, og håper og tror det hadde fått i hvertfall et par stykker opp av sofaen :):)

   20. Du er fornuftug. Noen ting skal være privat, og du som alle andre har rett til å holde visse ting for deg selv. Liker at du har innsikt i hvor stor påvirkningskraft du har, uansett temaer. Du har mange lesere, og vet aldri hva som påviker hvem. Dette viser karakter, syntes nå jeg. Stå på 🙂

 15. Kristine

  Skjorten var rå lekker 🙂 Vet du hva den heter? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, dusseldorf 🙂

 16. Kristine

  Skjorten var rå lekker 🙂 vet du hva den heter ? 🙂

 17. Hei Caroline 🙂
  Pleier normalt ikke legge igjen kommentarer, men ville bare si at jeg synes bloggen din er veldig god og allsidig fortiden 🙂 Lagte muslien din og sjokoladeknekken igår, og det er nesten tomt allerede :O Tenker å prøve meg på kaken i helgen 🙂

  Ha en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Ha en fin kveld du også <3

 18. who’s throwing a bad taste – party? dette havner nok ikke på listen over dine best kledde øyeblikk, dessverre

  1. Fotballfrue

   Alle kan ikke like alt 🙂

  2. Jeg synes det var søtt 😀

   1. Jeg elsket det antrekket! Smaken er som baken… 😉

 19. Start to rain also here, hope sun shine soon here and also from you! Looking forward to see the whole outfit, you look really great Caroline and the shirt is so nice, I see it is in a good quality!:) I get you, hours fly and the day is just over without you ralize how! Have a nice evening and dinner! Baci! xo

 20. Fin skjorte 🙂

 21. Hei Caroline:)
  Du er bare nydelig:) liker bloggen din veldig godt, og du har inspirert meg mye både når det gjelder klær, sminke, trening, mat osv. Å må bare si at jeg elsker at du blogger om graviditeten og alle forberedelsene du gjør. Gleder meg til den lille skatten din kommer, og til å få følge ditt liv med en liten familie. Er selv småbarnsmor, så skal ikke legge skjul på at jeg er glad i å lese om alt som har med slikt å gjøre. Håper vi får se det ferdige resultatet av babygymmen.

 22. Hei

  Har eit spørsmål angående den turkis/grønne dressen fra La Femme. Eg varierer mellom tre størrelser på bust, waist og hip. Lurte på hvilken mål du bruker og hvilken eg skal gå etter av dei tre? Har 36,8 i bust, 30 i waist og 40,8 i hip. Vil gjerne bestille riktig størrelse på første forsøk 🙂 Takk!

  1. Fotballfrue

   Hmm. Hvilken strl. bruker du til vanlig?

   1. Mailin

    Hmm, det eg er litt usikker på :/ Dei fleste kjolane eg har varierer fra s til m, og 10-12. Kjem jo an på merket. Vanskelig!

   2. Fotballfrue

    LaFemme er stor i strl., så du kan med fordel gå ned 🙂

   3. Mailin

    Er 8 i bust, men 10 i waist og hip. Gå for ein 8 då? 6 blir vel for lite? Takk for svar 🙂

   4. Fotballfrue

    Jeg tror en 8 vil passe 🙂

   5. Mailin

    Beklager maset, med hvor høy er du? Tenkte bare på lengden på kjolen. Stod ikke såmye på hjemmesiden :s
    Er ikke så enkelt det her, mulig eg er en 6 på bysten, målte med BH, men kan jo ikke bruke det med denne kjolen. Men når bysten er en 6 og hoftene er 10, vil det ha mye å si? For kjolen er vel mer løs enn trang?

   6. Fotballfrue

    Jeg er 170 🙂 Kjolen er veldig lang! Skulle helst ha lagt den opp før jeg brukte den, men rakk ikke :/ Ja, den er mer løs, men litt tight i livet. Ikke noe spesielt trang over bysten hos meg, heller litt stor. Du kan nok gå for en 6’er 🙂

   7. Mailin

    Men om eg er 10 i livet blir vel kanskje ein 6 for lite? Tusen takk for svar! Setter pris på det 🙂

   8. Fotballfrue

    Bedre med for stor kjole enn for liten, så kan du heller sy den inn 🙂 Jepp. ta 10! Hehe 🙂

  2. Hei igjen.

   Då har denne kjolen nettopp landet i min postkasse! Kjempe fin, men desverre som du sa aaalt for stor i bysten. Selv om jeg tok en str 6. Tror du denne kjolen kan leveres og fikses av en skredder? Vet du forresten om en god en i Oslo. Vil så gjerne beholde den, men då må den fiksast på! :s

   Takk for svar 🙂

 23. Jeg synes alt for mange detaljer chrashet sammen i dette antrekket, men alle har hver sin smak 🙂 Jeg gleder utrolig mye til å se resultatet av fotoshooten. En ting som jeg er 110% sikker på er at bildene vil bli utrolig fine på grunn av hvor nydelig du er 🙂 Jeg må bare si hvor amazing du er til å skrive. Ordene smelter sammen som en vakker symfoni, hihi. Jeg skulle ønske de andre bloggerne var like flinke til å skrive, men det er kanskje en av tingene som gjør at bloggen din skiller seg ut. Jeg tipper du fikk en 6-er i norsk 🙂 Ha en fin kveld 😀

 24. CamillaA

  Hvis du synes du har mye å gjøre nå og at dagene går fort nå…
  Bare vent til du har fått barn! Da forsvinner en hel dag til deg selv og ikke minst; å kunne gjøre det du vil når DU vil det… Særlig med nr to… Håper du er innstilt på at dagene dine vil bli totalt forandret og at du selv ikke kommer i første rekke lenger! (Ikke vondt ment!!)
  Bare et lite tips fra tobarnsmamma! 🙂
  Forøvrig har du en super blogg jeg er innom flere ganger hver dag! Og jeg er 35 år… 🙂

 25. Hei Caroline! Jeg må bare fortelle deg hvor mye jeg beundrer deg og LK for hvordan dere responderer på negativ og unødvendig kritikk. Jeg leste akkurat noen kommentarer i et tidligere innlegg som handler om uttalelser fra LK om vektoppgang i svangerskapet. Jeg klarte ikke å dy meg og måtte lese kommentarfeltet til lizbeth osnes ang. dette. Jeg ble mildt sagt helt sjokkert hvordan dere blir fremstilt! Den som driver en blogg må da ha et visst ansvar for hva som publiseres? Jeg har lest bloggen din i så mange år og jeg har ALDRI sett at du skriver negativt om andre bloggere, eller henger ut andre. Dette til tross for alt du/dere til tider må gjennoomgå! Jeg synes det er så bra – så beundringsverdig at du holder deg for god, for slikt 🙂 Det står det respekt av aktså!

  Ah, jeg ble bare oppgitt over hvor trangsynte enkelte kan være, og måtte bare skrive til deg! Også synes jeg at du ser amazing ut, som alltid! Ønsker deg en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille du! Dette varmet virkelig 🙂 Tusen takk for fine ord <3

 26. sukk, dette var ikke så fint synes jeg, men nå har jeg aldri likt country stil heller, sikkert mange andre som gjør det 🙂 og de fleste som leser her stemmer nok ikke 😉
  please lag flere oppskrifter ala baconsurret torsk og laks i limesaus, elsker dem 🙂
  ha en fin kveld, positive du!

  1. Hvorfor tror du at de som leser bloggen til Caroline ikke stemmer?

 27. Karoline E.N

  Hei fine 🙂 Litt sen kommentar, men bedre sent en aldri! Syns antrekket ditt var kjempe fresht jeg, kledde det gjorde du også. Ser ut som du har hatt en kjempe fin dag, og det er bra. Jeg har hatt en treningsøkt, små puslett litt i huset og hvert en tur på besøk til en venninne og barnet hennes (3 år. Dem har nettopp flyttet inn i ny leilighet) Ellers har jeg ikke gjort store greiene i dag!

  Stor klem <3

 28. susanne

  Hmm, dette ble litt for Cowboy-Laila for min smak. Fin plagg hver for seg, men sammen så ble det litt for mye av det gode.. Her ser det ut som om du prøver litt for hardt, dessverre :/

 29. Kaja Emilie

  Hei Caroline! Jeg må bare beklage for at jeg har dømt deg så lenge. Har alltid trodd at du var en arrogant og overfladisk jente, men så feil kan man ta! Du er jo så ufattelig vakker, sprudlende og herlig! Blir i så godt humør av bloggen din:) Og du har jo fått verdens søteste babymage. Masse, masse lykke til med graviditeten, og tiden etter. Dette kommer du til å klare med glans:)

  Hilsen en ny fast leser!

  1. Fotballfrue

   Tusen, tusen takk!

 30. Hei!
  Ville bare si at jeg synes det er utrolig bra gjort av deg å ikke fortelle oss hva du stemmer (selv om andre over her mener det motsatte…). Som du sier selv har bloggen din stor påvirkningskraft, så jeg synes det står respekt av at du ikke utnytter dette i retning av å «reklamere» for hvilket parti du vil skal vinne!:) Og dessuten er det jo hemmelig valg.. 😉 Ville bare rose deg litt for det 🙂 håper du har en fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, er så glad for at du ser det fra min side 🙂

   Klem til deg 🙂

 31. Så fin du er Caroline! Du stråler virkelig 🙂 Jeg er innom bloggen din å leser hver dag, og blir aldri skuffet! Stå på videre, jeg ønsker deg alt godt videre i graviditeten! Du kommer til å bli en flott mor.

  Ha en fin kveld!

 32. Caroline! Hærregud, du e rett å slætt nydelig 🙂 synes du virke så bra på alle måta, beundringsverdig altså:) håpe du får en kjempefin svangerskapstid videre! Bloggen din e åsså helt fantastisk, variert å flott, takk førr at du lage den!

 33. veronica

  Dette ble alt for mye på en gang:p kræsjet litt, men man har jo forskjellig smak og du skal ha for at du tør å prøve selv om det ikke alltid funker:) Dette ble litt harry etter min smak;) men det er min mening..

 34. Too matchy-matchy.. Country/cowgirl stilen kan være ganske kult hvis man ikke gjennomfører den fra topp til tå. Det blir bare..for mye..
  Det skinnskjørtet med en lekker ullgenser i creme feks, aaah hadde vært fantastisk!

 35. Hei Caroline! Trur eg har kommentert her eit par gangar før (men eg er ganske sikker på at eg har hatt ulike navn og skriftspråk- for ein eller anna grunn har det vore skummelt å kommentere!), men det har eg tenkt å gjere noko med! Det er ganske merkelig at ein person eg ikkje kjenner kan ha så stor (positiv!) innvirkning på min kvardag, og det har tatt litt tid før eg ville innrømme for meg sjølv at det er sant :p Eg er kanskje ueinig med deg om nokon ting, men slik er jo det med alle. Uansett så har eg eit inntrykk av at du er ein flott person med eit godt hjarte 🙂 Gratulerer så masse med graviditeten til deg og Lars- Kristian. Gler meg til å sjå fortsettelsen! Klem, Heidi.

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, Heidi! Det er jo nettopp det jeg vil, bidra positivt 🙂 Men ja, jeg er helt enig i at det er veldig rart å tenke på, for meg også 🙂

   God helg til deg <3

 36. Jeg plukker alltid opp så mange tips fra deg så her er et fra meg: Kjøp en sånn baderomsknagg med sugekopp( eller gjerne flere) og heng opp leker fra babygymmen. Knaggen er det lurt å henge på steder som feks rett over Stellebordet. Jeg hadde også en festet på utsiden av dusjen så kunne barnet ligge lenge opptatt på gulvet mens jeg fikk både dusje og ordne meg foran speilet.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *