Topp 5 seriefavoritter

Jeg skal prøve å ikke gni det inn, men jo, høsten er faktisk på vei, og da kan det være godt å ha noen ess i ermet til de kjølige, mørke og litt kjedelige kveldene som gøles helt greit å legge til sofakroken. Jeg ser sjelden på TV, rett og slett fordi jeg har så mye annet jeg heller vil eller må gjøre, men de gangene både Lars-Kristian og jeg har tid til å sette oss ned, er det kjekt å ha noe spennende å se på.

___________________________________________________________________________________________________________

her er mine seriefavoritter 

 Breaking Bad: Favorittserien til oss begge to. Denne er så bra, at hjelp! Det er vel ikke uten grunn at den nesten topper imdb-listen, i tillegg til å vinne priser for beste tv-serie år etter år. This is good! Vi har sett alt som er å se til nå, så vi venter spent på nye episoder som kommer ut en gang i uken fremover. Breaking Bad handler om Walter White, en kjemilærer som lever tidenes A4-liv, til han en dag får påvist kreft i lungene. Han har en stolthet uten like, behandlingen han trenger for sykdommen er svært dyr, og til tross for at han blir tilbudt hjelp fra både familie og venner i form av økonomisk støtte, er ikke dette noe Walter liker setter pris på ettersom han er veldig opptatt av å på egenhånd forsørge familien sin. Som kjemilærer og den beste innen sitt fag, starter han derfor å lage den reneste matamfetaminen markedet noensinne har sett, og han blir raskt en del av den kriminelle verden. Produktet blir svært etterpurt og Walter blir dratt inn i en helt ny tilværelse, og vi som tilskuere får kjapt kjenne på hvor fort en person kan endre seg. Kategorien til denne serien er krim, drama og thriller.

 Weeds: Dette er også en av våre felles favoritter, og mens vi har ventet på nye episoder av Braking Bad, har vi fått sett en del av dette en kveld i ny og ne. Weeds er avsluttende etter 8 sesonger, men vi har ikke kommet lenger enn til sesong 4, og så langt blir det bare bedre og bedre. Serien utspiller seg i det fiktive nabolaget Agrestic, en kristelig forstad i California. Hovedpersonen i serien er Nancy, som etter å ha mistet mannen sin, ønsker å opprettholder en øvre middelklassefasade utad og derfor ikke ser en annen løsning enn å starte med smarihuana-salg til lokalbefolkningen. Hun blir overrasket over hvor mange som allerede bruker dette og bygger seg opp en god kundekrets. I serien møter du Nancys to sønner, som etter hvert blir ufrivillig dratt inn i morens business, samtidig som Nancy selv stadig opplever å bli dratt inn i mer seriøse og skumle aspekter av det å faktisk selge dop. Denne serien er både morsom, seriøs og alvorlig, og havner i kategorien komedie, krim og drama.

 The Vampire Diaries: Dette er min hang up ene og alene, tror ikke Lars-Kristian ville nærmet seg denne om jeg ga han penger for det engang, haha 🙂 Den scorer veldig høyt på imdb, faktisk med så mye som 8 av 10 poeng, så dette er en veldig bra serie, selv om den kan høres litt sær og kanskje dårlig ut om du bare leser om den. TVD handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Forsørgeren til dem begge er tanten deres, ettersom de mistet foreldrene sine i en bilulykke de selv var involvert i for bare ett år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan. Det skal etter hvert vise seg at Stefan er en vampyr, og som følge av dette blir forholdet deres stadig mer komplisert. Det hele eskalerer når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Katherine, som senere også returnerer til byen, med planer mot den nye trioen. Serien er i kategorien skrekk, drama, fantasi.

 Modern Family: Denne ser jeg på dager hvor jeg ønsker lett underholdning og føler for en ekstra latter. Hittil har jeg bare sett 2 sesonger, men ser sikkert flere etter hvert om tiden plutselig skulle strekke til. Modern Family er filmet som en slags dokumentar, og handlingen kretser rundt Jay Pritchett og hans strore familie. Jay er gift med vakre, sexy og mange år yngre Gloria fra Colombia, som fra før av har den veslevoksne sønnen Manny. Jay har både en sønn og en datter fra før av, begge godt voksne. Det er Claire, som er godt gift med to barn, og det er den homoseksuelle sønnen Mitchel, som sammen med samboeren Cameron har adoptivdatteren Lilly. Denne serien er utrolig morsom, du følger egentlig bare vanlige hverdagsutfordringer i alle disse familiene og også disse imellom. Favorittkarakterere mine er uten tvil Clair og Cameron. Claire kan faretruende nok minne litt om meg selv til tider. Haha 🙂 Cameron er bare helt fantastisk, ler så jeg revner av alt han finner på og sier. Dette er ren komedie.

 Pretty Little Liars: Denne har jeg falt litt ut av, men oi, så avhengighetsskapende den var da jeg før så på det. Hørte ikke på musikk på nesten et halv år, fordi jeg kun så på dette og The Vampire Diaries under løpeøkten. PLL handler kort og greit om de fire venninnene Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery og Emily Fields, som har vært venner veldig lenge og som derfor deler ganske dystre og mørke hemmeligheter. Gjengen glir fra hverandre etter at deres felles venninne Alison DiLaurentis dør en mystisk død. Etter begravelsen til Alison får plutselig de fire gjenværende venninnene hver sin tekstmelding med innhold bare Alison kan vite, i tillegg er tekstmeldingene signert med A. Jentene finner sammen igjen etter dette og prøver å finne ut hvem denne A er, samtidig som tekstmeldingene blir verre og verre, og også fører til at jentene havner i farlige situasjoner. Serien har kategorien thriller, drama.

___________________________________________________________________________________________________________

hvor du kan se serier gratis 

Du kan se alle disse seriene på cokeandpopcorn.ch. Det koster ingenting og er utrolig enkelt. Du klikker bare på TV Shows oppe i den grønne fanen, deretter finner du serien du ønsker å se, klikker deg inn på den, scroller nedover og finner både sesong og episode. Når du har funnet det, klikker du på Internet Links. Du skal ikke registrere deg på noen som helst måte, så dersom du får opp noe sånt, må du bare prøve på nytt. Jeg har aldri opplevd å gjøre det. Dette er helt gratis, pass bare på å klikke bort alle pop-up vinduene som dukker opp i prossesen hit. Så er det bare å velge en av videoene, det står som oftest hvilken som fungerer på iPad eller iPhone. Tror alle skal fungerer på PC. Serien har kategorien thriller / drama.

Har hørt mye bra om Netflix-serien Orange is the new Black også, men den får jeg nesten starte å se når jeg er ferdig med alt dette andre 🙂 Noen flere forslag til lignende eller bare knallgode serier?

211 kommentarer

 1. Elisabeth

  Bra tips! Men jeg får beskjed om at jeg må lage en konto før jeg kan streame filmene. Det står at det er gratis, men de ber meg oppgi diverse kortinformasjon… Blir litt skeptisk jeg da:-/

  1. Bruk letmewatchthis.ch, det krever ingen kortinformasjon, bare å klikke på linken til filmen der og trykke play.
   Anbefaler å bruke putlocker- linkene hvis du har mulighet til det, putlocker har den desidert beste kvaliteten, og er fra hva jeg har erfart også en av de tryggere alternativene du finner på slike sider 🙂

 2. Therese Jacobsen

  Har du sett noe på The Lying game?
  Har sett alle episodene av de 2 sesongene (sesong 2 pågår på FEM)
  Alle episodene ender på en måte som gjør at du bare MÅ se neste episode også 😀

  1. Ikke begynn å se den! Likte serien kjempe godt, men den er kansellert, så stopper midt i historien :´(

  2. Den ble kanselert ;( så d komme ikkje fler 🙁

 3. Egentlig tenkte jeg å skrive en kommentar til deg for en tre ukers tid siden ang PPL, for det var du som fikk meg til å sjekke ut den serien da du begynte å snakke om den. JA så avhengighetsskapende den første sesongen men JIZUZ KRAIST så IDIOTISK den har blitt nå (midt i sesong 4). Jeg klarer naturligvis ikke slutte å se det, men jeg blir søren meg oppriktig irritert hver episode, fordi de jentene gjør de samme, teite feilene om igjen og om igjen. Reaksjonene deres på alt de utsettes for er heeeelt usannsynlige, handlingsmønstrene likeså. Karakterer forsvinner for lange perioder i slengen uten nærmere forklaring, for så å dukke opp igjen som om ingenting var hendt. Håret til Hannah kan variere 20 cm i lengde og drastisk i struktur i en og samme episode, og vis meg gjerne den 17 år gamle jenta som har råd til en garderobe som disse jentene ser ut til å ha på… kafearbeiderlønn. Og ikke minst, plotet er nå så utflytende og historien er så komplisert, at hele greia snart går LOST sesong hundreogfjørti i næringen. BAH! Jeg har vært sekunder fra å opprette en bruker på et eller annet fjortis – PPL diskusjonsforum, bare for å få blåst av meg denne regla – men nå slapp jeg jo det, siden du tok det opp her, hehe.

 4. Anbefaler serien drop dead diva, søt og bra

 5. Kristina.

  Game of Thrones og Dexter er helt FANTASTISKE! Dere burde ikke gå glipp av de! Disse to og Breaking Bad er min og kjæresten min sine absolutte favoritter 🙂

 6. Anbefaler også serien dexter for dere begge,sykt avhengighetsskapende 🙂

 7. stine:))

  Greys anatomy?:)

 8. Telemark;)

  Orange is the new black! Veldig bra serie, gleder meg til neste sesong.
  Er både humor å drama, det er veldig spennende å se hvordan hovedpersonen utvikler seg i fengsel.
  En annen bra serie jg ser om dagen er fra netflix;
  The killing! Dette er mer krim.
  Denne serien sender deg i ulike retninger hele tiden, og en må virkelig drive med hjernetrim for å finne ut hvem som står bak mordet!
  Håper du liker dem;)
  Tillykke med svangerskapet;))

 9. scandal! min nyeste obsession. fantastisk. også house of cards på netflix er utrolig fascinerende og avhengighetsskapende til å være en serie om politisk makt, men det er genialt gjort og verdt å kikke på om man har netflix 🙂

 10. Tvd og pll er mine favoritter etter frustrerte fruer. Har sett helt til episode 10 på sesong 4 av liars og nå er det virkelig spennende!

 11. Veronica

  Tusen takk for tipset. Gikk inn i http://www.cokeandpopcorn.ch/, men jeg måtte opprette en konto og oppgi kredittkort informasjon før jeg kan se. Er det vanlig? Har ikke så lyst å gi fra meg kortinfo.

  1. Fotballfrue

   Nei, da har du ikke gjort som jeg pleier å gjøre / beskrev. Har aldri gjort det før 🙂

   1. Veronica: du må trykke på «close Ad and Watch as Free User». Jeg hadde litt oppstarts-problemer med reklamer som dukker opp og det kom opp «ukjent feil», men andre gangen jeg prøvde gikk det som smurt 🙂 Lykke til!

    Caroline: Tuuuusen takk for at du deler små tips som dette!! 🙂

 12. Kjersti

  Du burde se på Castle og The Good Wife, det er mine favoritter 🙂

 13. Silje Vanilje

  Anbefaler virkelig Orange is the new black, samme med Hemlock Grove. Begge er å finne på Netflix.

 14. Åh ja, elsker også Weeds og Modern Family! Anbefaler deg å se Suits, veldig spennende og en litt annerledes advokat-serie. En av mine all-time favoritter er Friday Night Lights, som handler om en småby i Texas der alt kranser om den lokale high school’en sitt football-lag og alle menneskene rundt det – og ellers i byen. Realistisk og jordnær serie. Serien er dessverre over nå, men den er like god for det!! Dersom du ønsker mer klein og enkel humor som i Modern Family, kan jeg anbefale New Girl på det sterkeste. Latterkulene kommer på rekke og rad, og ny sesong starter snart! Litt for enhver smak altså. Kos deg, og ha en herlig tv-seriehøst 🙂

 15. Du MÅÅÅ se Hart of Dixie- fantastisk fin serie!!!:))

  1. isabelle h

   Er såååå enig, elsker hart of dixie…<3

  2. ElisabethH

   Ja! helt enig, Hart of Dixie er fantastisk koselig og morsom! 🙂 New Girl også, anbefales varmt!

 16. Linn :-)

  Ut av disse er det VD jeg følger, men er også hekta på true blood, game of thrones, greys, og må innrømme at jeg har sett ferdig sesong to av Dallas;-) skal prøve meg på vikings sammen med mannen, får se om den faller i smak:-)

 17. Innenfor jente/drama/spennende kategorien vil jeg anbefale Mistresses (US). Kommet ut 10 episoder så langt.
  Og ser du ikke True Blood???

  Annet jentete, Keeping up with the karadshians.

  Ellers vil jeg også anbefale noen serier utenom, som du kan sjekke ut på imdb 🙂

  – Perception
  – Project Runway
  – Sons of Anarchy
  – The Good Wife
  – Unforgettable

 18. Christina

  Synes babyen deres kan hete Carla (nesten en blanding av Caroline og Lars Kristian hehe:) Synes det er et såå nydelig navn og det hadde passet så bra:)

 19. Tror kanskje jeg har nevnt det til deg før, og det har sikkert mange andre også, men du bør absolutt sjekke ut Hart of Dixie. Nydelige klær, herlig sørstatsidyll, kjekke menn og en god dose hverdagsdrama. Handler kort og godt om nyutdannet lege Zoey som overtar et legekontor i en sørstatsby. New York-jenta må med andre ord finne seg til rette med både krokodiller, kjekke menn i bar overkropp og nye fiender. Herlig, morsom og søt serie!

  Ellers er det verdt å se Supernatural, Arrested Development, Rizzoli and Isles, True Blood, Suburgatory, Revenge, Once Upon a Time, Raising Hope og Happy Endings. (Ja, jeg er en seriejunkie! Du har masse å glede deg til.:)

 20. Martine

  Dexter og Prison Break er verdt å sjekke ut 🙂

 21. Jeg ser noen av de samme seriene som deg, blant annet Breaking Bad og The modern family. Foruten dette ser samboeren og jeg på Sons of anarchy og Game of thrones. Begge helt helt fantastisk bra serier som jeg overhodet ikke trodde jeg skulle like da jeg først leste om de. Begge er virkelig verdt å sjekke ut! Men vær obs…det er stor fare for å bli hekta 😉

 22. Anbefaler deg til å starte på «Orange is the new black». Jeg har sett både breaking bad og weeds, og vil faktisk si at Oitnb er mye bedre!!

 23. Jeg synes The Client List som går på TV3 hver onsdag kveld er en veldig bra serie!Men den har gått noen onsdager nå+at serien kom ut i 2012 i USA så mulig du har sett den?:)

 24. Susanne Hansen

  Ååååå, du må jo bare se disse seriene også: «Californication», «The walking dead», «True Blood», «Dexter» og «Game of thrones» 🙂 Knall bra serier!

 25. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du kunne legge ut noe tips eller en «oppskrift»
  På den babygymmen du lager? 🙂
  Jeg skal ha ei lita jente i januar, og jeg fikk så lyst til å lage en selv!:)
  Elsker ting som er hjemmelaget og som ikke alle andre har:)
  Stor klem!:D

 26. Sex and The City er min favoritt! Utrolig hyggelig og morsom serie. Tror jeg har sett hver episode minst 5 ganger, blir aldri lei… Og så er Dexter veldig bra! Denne tror jeg du vil like, litt som Breaking Bad har jeg hørt. Og Six Feet Under er i følge mange verdens beste serie, tror jeg skal begynne på denne selv 🙂

 27. Camilla

  Suits! Knallbra serie med supre karakterer som man faller pladask for! Klærne i serien er også til å dø for!

 28. Sons of anarchy! Denne så kjæresten min mye på, så jeg ga den til slutt et forsøk. Det er jeg så glad jeg gjorde! Vi ser mye på breaking bad også, disse to ligger i samme gate 🙂

 29. Camilla

  Hvilket program har du brukt for å sette sammen bildene slik som i dette innnlegget?:)

 30. Heisann. Sjekk ut disse seriene også; Orange is the new black (Netflix egen serie), Games of thrones, Mad Men (her kan du få mye inspirasjon til 50- talls klær i samme slengen), True Blood og HOMELAND den er bare helt fantastisk!!

 31. The good wife og The big bang theory!! 😀 How I met Your mother er jo og en klassiker, men begynner å drøye vell bra med den mora nå synes jeg, så det spørs om jeg gidder å henge med lenger… 😛
  Noen som husker LOST? haha, hva i alle dager skjedde der?? Datt av i sesong 3 eller 4 jeg,og etter det var det ingen vei tilbake ( fremover)

 32. Linn-Therese

  Anbefaler virkelig Orange is the new black, ble helt hekta og så alt på kort tid!
  Du burde se Dexter, Homeland og Sons of Anarchy hvis du ikke har sett disse.
  Begynte på Weeds for noen dager siden, og gleder meg til fortsettelsen etter at du skreiv at den blir bedre og bedre 🙂

 33. Mest sannsynlig har du sett det, men om du ikke har det så MÅ du se Prison break. Favoritt nr en, og jeg faller tilbake på den serien alltid. Og siden det viser seg at vi er lik i smak på serier så tror jeg nok du hadde elsket den, Lars Kristian også 🙂 (Om du ser den så må du fortelle hva du synes)

 34. Anbefaler The Newsroom! Virkelig god serie. Orange Is the New Black er også morsom 🙂

 35. Anniken

  House of cards, på Netflix. Tidenes beste serie! Foreløpig bare en sesong, neste er under innspilling nå.
  I vente på den ser vi nå The Unit – 4 sesonger. Basert på boken Inside the Delta Force. Handler om et team i de amerikanske spesialstyrkene, oppdragene deres, men også like mye om konene deres og livet på basen. Hardbarka versjon av Desperat vousewifes med macho menn! 🙂

 36. Takk for mange flotte tips, skal absolutt sjekkes ut:) gleder meg til høsten nå jeg:). En serie som virkelig er verdt å se: homeland !!! Helt fantastisk! Anbefales åå det sterkeste:) ha en riktig fin dag:) klemmer

 37. Enig i Breaking Bad altså, det er virkelig tidenes beste serie!! Blir nesten lei meg av å tenke på at jeg bare har 6 episoder igjen å se, så er det ikke mer Breaking Bad 🙁
  Har du sett Dexter? Anbefales på det sterkeste. Kommer på en andre plass bak Breaking Bad mener jeg 🙂

 38. Claire har tre barn, ikke to 🙂

 39. Solsidan

  Solsidan 🙂 Fantastisk morsom svensk serie som både mannen min og jeg elsker og ler masse av 🙂
  Den går som en farsott blant kollegaer på jobben nå – og alle elsker den!
  Kan se den gratis på denne http://www.swefilmer.com/

 40. Tuuuusen takk for et fantastisk tips! Gud så lenge jeg har leita etter en side hvor jeg kan se fra ipaden :)) da blir det endelig the VD og PLL! Du er best <3

 41. Mad Men! Sons of Anarchy, og Downton Abbey 🙂

 42. Dexter og Sons of Anarchy er de råeste seriene jeg har sett noen gang! Lars Kristian kommer til å elske de- og du også! 🙂

 43. Takk for tips. Finnes det med tekst?

 44. Anbefaler også «House of Cards» og «Sherlock Holmes» (den moderne) – begge på netflix!! 🙂

 45. Privat praksis er bra!! 🙂

 46. Breaking bad er fantastisk!! Beste serien noen sinne! Dersom du bruker Cokeandpopcorn, vil jeg anbefale deg å bruke Google crome og laste ned «add block» Du kan velge om du vil betale for det eller ikke. Dersom du bruker det, slipper du å få alle pop-ups’ene på siden.
  Anbefaler Orange is the new black også! 🙂

 47. Er en skikkelige tv-serie junkie og elsker alle de seriene du har nevnt.
  Anbefaler deg å se; dexter, revenge, girls, sons of anarchy, game of thrones, orange is the new black, heart of dixie og true blood. Alle knallgode serier, noen av de trenger en sesong på seg før de virkelig slår til, men de alle er hvert hver enste time. Vil virkelig anbefale deg å sjekke ut de tre første jeg anbefalte, virkelig fine serier på hver sin måte 😉

 48. Linn Therese

  Sons of anarchy er den beste serien jeg noengang har sett!!:) anbefaler også orange is the new black.

 49. Ettersom alle dine topp 5 er mine seriefavoritter, tror jeg vi kan like mye av det samme. Savnet disse blant seriefavorittene: Dexter (muligens min nr.1), Friends (går aldri lei), Frustrerte Fruer og Greys Anatomy («klassikere» og elsker at det finnes så mange sesonger) i tillegg til den litt mørkere serien Sons of Anarchy! 🙂

 50. DEXTER og Sons of Anarchy 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *