Topp 5 seriefavoritter

Jeg skal prøve å ikke gni det inn, men jo, høsten er faktisk på vei, og da kan det være godt å ha noen ess i ermet til de kjølige, mørke og litt kjedelige kveldene som gøles helt greit å legge til sofakroken. Jeg ser sjelden på TV, rett og slett fordi jeg har så mye annet jeg heller vil eller må gjøre, men de gangene både Lars-Kristian og jeg har tid til å sette oss ned, er det kjekt å ha noe spennende å se på.

___________________________________________________________________________________________________________

her er mine seriefavoritter 

 Breaking Bad: Favorittserien til oss begge to. Denne er så bra, at hjelp! Det er vel ikke uten grunn at den nesten topper imdb-listen, i tillegg til å vinne priser for beste tv-serie år etter år. This is good! Vi har sett alt som er å se til nå, så vi venter spent på nye episoder som kommer ut en gang i uken fremover. Breaking Bad handler om Walter White, en kjemilærer som lever tidenes A4-liv, til han en dag får påvist kreft i lungene. Han har en stolthet uten like, behandlingen han trenger for sykdommen er svært dyr, og til tross for at han blir tilbudt hjelp fra både familie og venner i form av økonomisk støtte, er ikke dette noe Walter liker setter pris på ettersom han er veldig opptatt av å på egenhånd forsørge familien sin. Som kjemilærer og den beste innen sitt fag, starter han derfor å lage den reneste matamfetaminen markedet noensinne har sett, og han blir raskt en del av den kriminelle verden. Produktet blir svært etterpurt og Walter blir dratt inn i en helt ny tilværelse, og vi som tilskuere får kjapt kjenne på hvor fort en person kan endre seg. Kategorien til denne serien er krim, drama og thriller.

 Weeds: Dette er også en av våre felles favoritter, og mens vi har ventet på nye episoder av Braking Bad, har vi fått sett en del av dette en kveld i ny og ne. Weeds er avsluttende etter 8 sesonger, men vi har ikke kommet lenger enn til sesong 4, og så langt blir det bare bedre og bedre. Serien utspiller seg i det fiktive nabolaget Agrestic, en kristelig forstad i California. Hovedpersonen i serien er Nancy, som etter å ha mistet mannen sin, ønsker å opprettholder en øvre middelklassefasade utad og derfor ikke ser en annen løsning enn å starte med smarihuana-salg til lokalbefolkningen. Hun blir overrasket over hvor mange som allerede bruker dette og bygger seg opp en god kundekrets. I serien møter du Nancys to sønner, som etter hvert blir ufrivillig dratt inn i morens business, samtidig som Nancy selv stadig opplever å bli dratt inn i mer seriøse og skumle aspekter av det å faktisk selge dop. Denne serien er både morsom, seriøs og alvorlig, og havner i kategorien komedie, krim og drama.

 The Vampire Diaries: Dette er min hang up ene og alene, tror ikke Lars-Kristian ville nærmet seg denne om jeg ga han penger for det engang, haha 🙂 Den scorer veldig høyt på imdb, faktisk med så mye som 8 av 10 poeng, så dette er en veldig bra serie, selv om den kan høres litt sær og kanskje dårlig ut om du bare leser om den. TVD handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Forsørgeren til dem begge er tanten deres, ettersom de mistet foreldrene sine i en bilulykke de selv var involvert i for bare ett år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan. Det skal etter hvert vise seg at Stefan er en vampyr, og som følge av dette blir forholdet deres stadig mer komplisert. Det hele eskalerer når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Katherine, som senere også returnerer til byen, med planer mot den nye trioen. Serien er i kategorien skrekk, drama, fantasi.

 Modern Family: Denne ser jeg på dager hvor jeg ønsker lett underholdning og føler for en ekstra latter. Hittil har jeg bare sett 2 sesonger, men ser sikkert flere etter hvert om tiden plutselig skulle strekke til. Modern Family er filmet som en slags dokumentar, og handlingen kretser rundt Jay Pritchett og hans strore familie. Jay er gift med vakre, sexy og mange år yngre Gloria fra Colombia, som fra før av har den veslevoksne sønnen Manny. Jay har både en sønn og en datter fra før av, begge godt voksne. Det er Claire, som er godt gift med to barn, og det er den homoseksuelle sønnen Mitchel, som sammen med samboeren Cameron har adoptivdatteren Lilly. Denne serien er utrolig morsom, du følger egentlig bare vanlige hverdagsutfordringer i alle disse familiene og også disse imellom. Favorittkarakterere mine er uten tvil Clair og Cameron. Claire kan faretruende nok minne litt om meg selv til tider. Haha 🙂 Cameron er bare helt fantastisk, ler så jeg revner av alt han finner på og sier. Dette er ren komedie.

 Pretty Little Liars: Denne har jeg falt litt ut av, men oi, så avhengighetsskapende den var da jeg før så på det. Hørte ikke på musikk på nesten et halv år, fordi jeg kun så på dette og The Vampire Diaries under løpeøkten. PLL handler kort og greit om de fire venninnene Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery og Emily Fields, som har vært venner veldig lenge og som derfor deler ganske dystre og mørke hemmeligheter. Gjengen glir fra hverandre etter at deres felles venninne Alison DiLaurentis dør en mystisk død. Etter begravelsen til Alison får plutselig de fire gjenværende venninnene hver sin tekstmelding med innhold bare Alison kan vite, i tillegg er tekstmeldingene signert med A. Jentene finner sammen igjen etter dette og prøver å finne ut hvem denne A er, samtidig som tekstmeldingene blir verre og verre, og også fører til at jentene havner i farlige situasjoner. Serien har kategorien thriller, drama.

___________________________________________________________________________________________________________

hvor du kan se serier gratis 

Du kan se alle disse seriene på cokeandpopcorn.ch. Det koster ingenting og er utrolig enkelt. Du klikker bare på TV Shows oppe i den grønne fanen, deretter finner du serien du ønsker å se, klikker deg inn på den, scroller nedover og finner både sesong og episode. Når du har funnet det, klikker du på Internet Links. Du skal ikke registrere deg på noen som helst måte, så dersom du får opp noe sånt, må du bare prøve på nytt. Jeg har aldri opplevd å gjøre det. Dette er helt gratis, pass bare på å klikke bort alle pop-up vinduene som dukker opp i prossesen hit. Så er det bare å velge en av videoene, det står som oftest hvilken som fungerer på iPad eller iPhone. Tror alle skal fungerer på PC. Serien har kategorien thriller / drama.

Har hørt mye bra om Netflix-serien Orange is the new Black også, men den får jeg nesten starte å se når jeg er ferdig med alt dette andre 🙂 Noen flere forslag til lignende eller bare knallgode serier?

211 kommentarer

 1. Criminal minds!! Fantastisk bra serie, og selv etter 8 sesonger er den fortsatt like god 🙂 Anbefales på det sterkeste!

 2. Du må se Six Feet Under! Helt fantastisk serie.

 3. Gode serietips! Og å streame gratis er jo bare det beste. Hihi 🙂

 4. The lying game!!!!! Avhengighetsskapende og såå spennende 😀

 5. Caroline

  Orange is the new black er kjempe bra. Dexter kan anbefales og passer godt å se sammen med kjæresten 🙂

 6. Benedicte

  Kan nesten ikke tro at ikke Desperate Housewives er med i denne listen! Det er virkelig den beste, morsomste, mest spennende og avhengighetsskapende serien jeg noen gang har sett! Anbefaler også Greys Anatomy, men det kan også bli litt kjedelig til tider.

  1. Fotballfrue

   Greys er jeg ikke noe fan av, og Desperate Housewives hoppet jeg av når de spolte frem tiden :p Men absolutt en bra serie 🙂

 7. Elisabeth

  The client list med Jennifer Love Hewitt!

 8. True blood!! Utrolig bra serie!!

 9. Orange is the new black er kjempebra, ja!! Også har jeg forelsket meg litt i Life Unexpected, den serien er så koselig og søt 🙂 Siden du liker PLL anbefaler jeg en ny serie fra ABC Family som heter Twisted, utrolig spennende og i samme sjanger som PLL!

 10. Åh, The Vampire Diaries… Gleder meg sånn til neste sesong, ble helt hekta jeg!

  https://miniogmeg.wordpress.com

 11. Ser stort sett på Netflix; Orange is the new black er fantastisk! Også,har jeg sett Life unexpected, Nikita, White Collar, Californiacation, Drop dead diva, Rizzoli & Isles 🙂 alt veldig bra syntes jeg!

 12. Ser på alle bortsett fra Modern familiy. er jo så mye dødsbra. du MÅ se sherlock og dexter. og spartacus 😀

 13. Anbefaler The Big C!

 14. Elsker Pretty Little Liars! Man kan også se serier på ch131.so 🙂

 15. Anbefaler «orange is the new black» hvis du liker weeds og breaking bad.
  Laget av samme fyren som lagde weeds og er en fantastisk serie. MÅÅÅÅÅ SES!
  Finnes kun en sesong så langt, på netflix. Men ny sesong er visst på vei 🙂

 16. Hei,
  Du må se dexter, søk på nettet..;-) Amerikansk serie om en person som lever ett dobbeltliv som massemorder og som etterforsker. Jeg trodde først at den serien absolutt ikke var noe for meg, men ble helt hekta ! 🙂

 17. weeds er skikkelig bra fram til seson 5, da taper den seg enormt mye 🙁 syntes vi iallefall, så måtte bare slutte å se den :-p

 18. Hei Caroline

  Et lite tips jeg håper du tar med deg.
  Det er tvilsomt hvor lovlig det egentlig er å streame filmer og serier på nett.
  Og om sjansen for å bli tatt kanskje er svært liten så er det hvertfall moralsk sett
  litt betenkelig. Jeg tenker at det kanskje er noe du bør informere leserne dine om, så
  kan de ihvertfall ta et informert valg.
  Les for eksempel her, av en jussprofessor ved UiO https://blogg.torvund.net/2010/02/16/lovlig-streaming-av-ulovlig-materiale/

  1. Jepps, det er et godt poeng. Dette er ulovlig streaming av film.

 19. Du må bare prøve noen episoder Grey’s Anatomy! En mer underholdene og spennende serie med engasjerte og unike karakterer skal du lete lenge etter. Og du som drømte om å bli lege, tror denne serien hadde vært perfekt for deg 😉

 20. Jeg liker for tiden the paradise på nrk( kan se fulle episoder på YouTube ) og the midwife den går på NRK og netflix.

 21. Mange kjekke seria herja 😀 sjøl lika e komedie og romatiske seria/filma, men ville anbefalt å prøve ut Homeland! Det e en fantastisk serie, som e ei blanding av krim, kjærlighet og drama. Anbefala den virkelig! Ha en fin kveld søte du 🙂

 22. Har du sett «Broen»? En helt fantastisk dansk-svensk krimserie, superspennede og morsom også faktisk! 🙂

 23. Topp innlegg.mange gode tips her.Men hvilken tv kanaler går disse seriene på.

 24. Har merket at vi har veeeldig lik smak når det kommer til serier! Weeds er den eneste jeg ikke har sjekket ut, så den skal sees! Du burde absolutt sjekke ut Orange is the new black ja!! Elsket dette innlegget 🙂 Ååh, Vampire Diaries <3 er på runde to nå 😛 Og herlig at Breaking Bad har startet igjen! Lurer fælt på hvordan det ender. Ha en fin kveld Caroline! 🙂

 25. Ser alltid på pretty little liar når jeg løper. Ellers er Breaking Bad fantastisk. Meg og kjæresten ser The Mentalist, Supernatural og Dexter. Ellers er Drop Dead Diva utrolig morsom, men den får jeg nok ikke kjæresten med å se. Uansett anbefaler jeg den virkelig! 🙂

  Nå fikk jeg lyst å begynne å se Vampire diaries. Har bare sett en og annen episode på tv. Kanskje det er noe jeg skal begynne med når kveldene blir mørkere og kaldere:)

  Ha en faktastisk kveld Caroline!

 26. Prison break! En utrolig bra serie som jeg anbefaler deg å se 🙂

 27. Åååh, Breaking Bad og PLL er storfavoritter her også, i tillegg til Suits 😉 Har ikke rukket å se så mye på de andre, men de skal skrives opp på lista 😉 Blir ikke så mye tid til serietitting her heller, så det tar en evighet å komme seg gjennom en hel serie 😛

  Men veldig bra tidsfordriv på mølla 😀

 28. Siden du liker Vampire Diaries må jeg tipse deg om Hemlock Grove på Netflix 🙂

 29. Vampire Diaries og Pretty Little Liars er såå bra! Gleda meg sånn til Vampire Diaries starta igjen. Har hatt store plana om å sjå Breaking bad og no må eg jo nesten det. Orange is the new black var ganske bra også 🙂

 30. Du må se Orange is the new black! Fantastisk bra serie – du kommer til å elske den 😀

  Ellers kan jeg anbefale:
  – Revenge
  – The Client List
  – The Lying game
  – Scandal

  Ha en fin kveld Caroline! Takk for at du lyser opp hverdagen! 🙂

 31. Er også utrolig glad i å se serier om høsten 🙂 Fyr på peisen, et mykt ullpledd, armkroken til kjæresten og en spennende serie – da kan det faktisk godt regne og blåse litt ute. Er også stor fan av PPL (okei den får jeg ikke lurt med kjæresten på). Ellers er vi begge glade i Dexter (som er inne i siste sesong nå – så spennende!), Homeland og sist men ikke minst hovedfavoritten Suits. Anbefales!

  Til slutt: Takk for at du er til så stor glede og inspirasjon, Caroline! Det er så fint å se at du både koser deg og er sunn og sprek som før «selv om» du er gravid. Jeg husker at jeg leste i et tidligere intervju med deg at du var opptatt av å ta vare på kroppen din og leve sunt blant annet fordi du ønsket å bli mamma en dag. Det syntes jeg var en flott tanke når jeg leste det. Selv om det at svangerskapet ditt så langt har gått så fint sikkert er dels genetisk (jeg skjønner at alle er forskjellige) tror jeg nok du kan takk deg selv mye for dette også. En stor motivasjon for alle oss andre som også har lyst til å bli mamma en vakker dag 🙂

 32. Sikker på at du ikke promoterer ulovlig streaming av filmer/serier nå…?

  1. Streaming er ikke ulovlig;)

   1. Å tilgjengeliggjøre innhold uten rettighetshavers tillatelse er ikke lovlig selv om man legger det ut for streaming i stedet for nedlasting. Dermed er nettsiden ikke lovlig (med mindre den faktisk har en avtale med rettighetshaverne. De liker som regel å få betalt for det de har laget, så at det gjøres tilgjengelig gratis på en tjekkisk nettside tyder på at det nok ikke er tilfellet her.. Å sitte hjemme og se streamet innhold som er tilgjengeliggjort uten rettighetshavernes tillatelse er heller ikke lovlig. Så nei, det stemmer ikke.

 33. Serietips tas alltid godt imot, spesielt nå som høsten er rett rundt hjørne 🙂
  Selv ser jeg og samboeren på «24» for tiden og full house for å mimre om gamledager <3

 34. One Tree Hill, The Walking Dead begge kjempebra serier!

 35. karoline bøhm

  Lost 🙂

 36. Karoline E.N

  Hei fine deg 🙂 Helt enig med deg, veldig koselig og kunne sette seg ned i sofaen av og til å se på en god serie! De du har tipset om, er j så enig i. Har sett en del av dem, og begynt på noen. Netflix er ganske bra, men det er ikke alltid at dem har alle sesongene, å det syns jeg er litt dumt da! Men da er det jo bare og se videre på en Engelsk nettside. Håper du får en fin fin kveld videre Caroline 🙂

  Stor klem

 37. Ble akkurat ferdig med Sons of Anarchy i dag så dette innlegget passet veldig bra 😉
  Kan absolutt anbefale Sons of Anarchy! Veldig spennende og avhengighetsskapende, sett 4 sesonger på 12 dager nå!! 😛

 38. Hei og takk for tips!

  Dere MÅÅÅÅÅÅÅÅ se «Homeland» Kjempespennende og like gøy for han og henne=)

 39. Du burde se «Under the dome», en ny amerikansk serie som handler om en by som blir fanget under en «dome», og isolert fra resten av landet. Det er kjempespennende! 😀

 40. Hei! Dette har ingenting med innlegge ditt å gjøre men, måtte bare få si at jeg fikk boken din i posten idag, og satt oppslukt i over en time å leste! Såå mange gode oppskrifter og kjempemye inspirasjon! Du er flink! 😀
  Klem fra Alice 🙂

 41. Berit Johanne

  Hvorfor ugler? Hvilket barn er det vel som vil våkne av å bli uglesett hver natt? Jeg personlig mener at dette er noe som vil fremkalle mareritt å påvirke barnets psyke svært negativt.

  Hilsen psykologistudent.

  https://kurs.hihm.no/naturfag/fuglesider/NSM/ugler%20hauker.htm
  Sov godt.

 42. Jeg har blitt hektet på Gossip Girl. Ellers er Dexter en utrolig spennende og morsom serie. BBC sin serie om robin hood er også morsom og spennende. Likte aldri pretty little liers, synes det var så vanskelig å komme inn i den.

 43. Dersom du ikke har sett Dexter, anbefaler jeg det på det sterkeste! Utrolig bra serie 🙂

 44. Katarina

  Liker du weeds er orange is the new black absolutt noe for deg 🙂

 45. Suits er absolutt verdt en titt;) Ellers er true blood veldig lett å bli avhengig av!

 46. Det var forresten utrolig gøy med et slik innlegg 😀 Variasjon er virkelig supert!

 47. Hei! Vil anbefale Suits og Entourage, og ikke minst The O.C – sistnevnte er favoritten, og etter å ha sett alt på nett, kjøpte jeg hele serien på dvd og så det en gang til! 🙂

 48. MammaTilTo

  Du må jo se på Castle! Han er skjønn… Den hemmelige romansen mellom han og detective Beckett, de ville teoriene hans, forholdet mellom ham og datteren hans… Den serien er så herlig!

 49. Har dere sett Solsidan? DET er verdens beste serie!!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja 😀

 50. Orange is the new black bare MÅ dere se! Vi (jeg og min kjære) begynte å se den enkelt og greit fordi alle seriene vi følger med på hadde pause. Vi så ferdig hele serien på 3 dager, og ble helt hektet. Den er veldig vellaget, og alle karakterene er så mye mer enn i andre serier. Utrolig vellaget, spennende og underholdende serie som annbefales på det sterkeste! 🙂

 51. Har sett både weeds, pretty little liars og orange is the new black. Elsker alle tre! Ellers vil jeg anbefale white collar, absolutt verdt og se. Helt suuper serie! Også walking dead, denne var jeg litt i tvil om til å begynne med. Men bare elsker det nå<3<3

 52. Jeg har utrolig lyst til å begynne å se vampire diaries! Men viss jeg skal anbefale en serie må det bli One tree hill. De har vært min favoritt fra dag en. Spesielt liker jeg sesong 1-6. Du har sikkert sett noe av serien før eller hørt om den.

 53. Hei,
  bare lurte på om du må opprette konto der?
  Klikket bort alle pop-ups men kom ikke videre uten å opprette konto..
  Vil jeg det eller mottar man masse søppelpost da?

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke opprett noen konto. Det har aldri jeg gjort! Trykk bare på internet links, ingen av de andre 🙂

 54. digger breaking bad! har nettopp bestillt weeds, så gleder meg til å begynne på den 🙂 felles favoritter her i heimen er dexter og sons of anarcy, det er to skikkelig spennede gjennomførte serier. ellers liker jeg dansk krim, type broen og forbrytelsen. sitter klar med riget på dvd nå og venter på mannen som lager innbakt laks :))

  klem

 55. Mari Krey

  Dere må se «Solsidan»:) supermorsomt!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja det er priceless! Har sett alt som er å se 🙂

 56. Jeg prøver å se Friends på siden du linker til, men ser ikke ut til å virke. Jeg sitter iPad, har det noe å si?

  1. Fotballfrue

   Du må bare finne en av videoene som fungere, ikke alle fungerer på iPad 🙂

 57. Liker alle seriene som du nevnte. Kan aboslutt anbefale Homeland(!!) og den dansk/svenske serien Broen.

 58. Dexter må du/dere få sett, det er kjempebra. De 4 første sesongene er på norske netflix! 🙂

 59. Karoline

  Flott innlegg som jeg skal ta med meg inn i høsten 🙂 Må bare få sagt at Orange is the New Black er en ny favoritt hos meg! Fantastisk manus, skuespillere, humor og alvor. Alt er perfekt! Det er dessuten en bonus at historien er basert på en sann hendelse! Håper du kaster deg over den, den er så utrolig bra!

 60. Hei 🙂 jeg bar litt helt hekta på pretty little liars, men får dessverre ikke til å streame det, fra sesong 2, da det står at jeg må opprette en konto. Noen tips?

 61. Du burde prøve deg på hart of dixie og the client list:-) Like avhengighetsskapende som de andre på listen din 🙂

 62. Har du sett Six Feet Under? Tror det er 6 sesonger. Fantastisk bra serie. Begynner å bli noen år siden nå men jeg tror likevel den er bra den dag i dag!
  Og Dexter, Forbrytelsen er gode serier.

 63. Vet ikke om du har sett denne,men..
  Du,og alle andre,MÅ se Shameless!! (Den amerikanske,ikke den britiske..)

  Ler så jeg griner,blir flau,sjokkert,og sjarmert..
  Sååå verdt det! 😉

 64. Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men har så lyst til å tipse deg om Sofies Villa! De har så mye fint! Kikket akkurat igjennom nyhetene i nettbutikken og kom over disse små uglene jeg har sett i noen av innleggene dine, og da måtte jeg bare legge igjen en kommentar hos deg.
  Ellers ønsker jeg dere en fin kveld!

 65. Revenge er en veldig bra serie 🙂 Går under thriller, drama og action. Hovedkarakteren er helt fantastisk, og det er ikke så kjipt at handlingen foregår i eksklusive Hamptons, med fine hus, dyre biler og fantastiske klær. Ender opp med kortere negler etter hver episode 🙂

  Homeland er også ufattelig bra, mye spenning og under sjangeren thriller, drama. Er opprinnelig en Israelsk serie, men den er også laget til en amerikansk versjon. Vunnet masse priser, og er fantastisk bra. 🙂

 66. Viktoria

  Er seriene med undertekst på denne nettsiden? 🙂

 67. Du MÅ begynne å se Orange is the new Black Caroline! Det er så fantastisk bra 🙂 Det er dessverre kun en sesong ute, men tror det kommer fler snart!

 68. Caroline

  Orange is the new black må du få sett ja, den er kjempebra! Ellers liker jeg god frustrerte fruer, prison break, gossip girl, sons of anarchy og dexter! 🙂

 69. Anne Lene

  Jeg har også Breaking Bad som en av mine absolutt favorittserier. Men helt på toppen har jeg Dexter – den mest spennende serien noensinne <3 Andre seriefavoritter er Mad Men og Six Feet Under 🙂 Anbefales Anbefales!! <3

 70. Dere må prøve ut «White Collar», ligger på Nettflix – fantastisk!

  1. Malene: DEN elsker jeg også! Jeg og mannen pleier å se den sammen. Matt Bomer må være den perfekte mann! Han er bare et helt sykt nydelig smil <3
   Du burde se den, Caroline 😉
   Ellers ser jeg på følgende serier som ikke er avsluttet enda; Homeland, Mad Men, Grey´s, PLL, Nikita, Revenge, The Carrie Diaries og The Client List. Disse kan alle anbefales og er alle ganske forskjellige:) Kjenner at jeg savner både Gossip Girl, Private Practice, One Tree Hill og 90210….Men ingen serier (nesten) varer jo evig 😉

   1. Perfekt for det samme kjønn kanskje? Matt Bomer er (dessverre for oss jenter) homofil.

 71. Måtte slenge inn en kommentar da jeg føler med på de samme seriene som deg.
  I tillegg har jeg sett det som er å se av
  «Revenge», «Homeland», og «Sons of Anarchy» . «Revenge» er nok litt «girly» , men sistnevnte passer for alle:):)
  Kan love deg mange timer med good underholdning!:)

 72. Seriene jeg følger med på er Pretty Little Liars, Grey’s Anatomy, Nashville, The Carrie Diaries, Hit the Floor, Glee og Awkward. Så på The Lying Game og Make it or Break it før de ble kansellert 🙂 Favoritten er definitivt Nashville, anbefales veldig! 🙂

 73. I watch vampire diares, pll, too. Did you hear about The following with Kevin bacon? its thriller but is very good. I also watching a Supernatural, first 4 season are little boring but from 5 season is really good! for fun i watch a Bing bang theory AND Califrnication.

 74. utroliiiig at du ikke tok med Grey’s Anatomy!! Det er en MUST «)

  Også anbefaler jeg REVENGE: Emily har akkurat ankommet The Hamptons. Hun er rik, ung og vakker og leier et strandhus like ved «palasset» til byens ukronede dronning, Victoria Grayson. Gjennom flere flashbacks blir vi gjort oppmerksom på at Emily slett ikke er så ny som hun skal ha det til. Faktisk så tilbrakte hun tid der som barn sammen med faren sin (spilt av James Tupper), men lykkelige barndomsminner er ødelagt av marerittet som utspilte seg da faren ble fengslet og dømt for en forbrytelse han ikke hadde begått.

  Emily har skapt seg en ny identitet og er tilbake med et mål for øyet: Hevn over alle som var medvirkende til fengslingen av faren og ødeleggelsen av barndommen hennes.

 75. oioi! ikke vent med orange is the new black! begynn nå! haha! gleder meg sånn til sesong 2 kommer, hysterisk morsomt men likevel tankevekkende 🙂

 76. Masse bra her, nettopp beggynt på Breaking Bad selv. Beggynte å se Vampire Diaries etter omtale fra deg, og ble helt hekta 🙂 En annen «må ses» er White Collar, typisk serie som passer for begge kjønn 🙂

 77. Dexter er bra. Hadde ikke sett for meg jeg skulle se den serien, helt til jeg så en episode – og da var jeg solgt. Fint å kunne ha en serie å se sammen med kjæresten som begge liker 🙂

 78. Hei, vil bare anbefale The Killing og Scandal – utrolig spennende serier 🙂

 79. Orange is the new black ble sett fortløpende her i huset! Gled deg! 🙂 Ellers kan jeg anbefale Nikita. Ligger også på netflix.

 80. Prison break er en knallbra serie, det er verdt å se på! Men orange is the new black er også utrolig morsom, synd det bare har kommet en sesong av den hittil 😀

 81. Sjekk ut White Collar:-)

 82. Dexter! 😀 Denne er jeg blitt helt hekta på :p Ellers er 90210, Grey´s Anatomy, Under The Dome og The Lying Game (uheldigvis ble denne avlyst i USA etter to sesonger:/) absolutt å anbefale! Jeg ser på så mye tv-serier at det nesten er litt skummelt :p Likevel får jeg tid til både studier og alt annet jeg holder på med 🙂 Dette er forresten bare noen av seriene jeg ser på, siden det er disse som er storfavoriter (sammen med PLL og TVD) 😀

 83. Hei. Men må man registrere seg for å se film/serier på denne siden? Jeg får nemlig opp at jeg må registrere meg når jeg prøver å trykke play?!

 84. The Vampire Diaries er bare helt herlig! gleder meg til neste sesong starter!

 85. Jeg har sett alle Orange is the new black og serien er helt super. Venter på neste sesong. Anbefales virkelig. Der er det kjærlighet, drama og kvinner i fengsel. Haha! Skikkelig underholdende

 86. Pretty little liars som du har nevnt liker jeg godt, det må du fortsette å følge med på. Jeg synes Glee er veldig bra. Den er sånn high school aktig, men sangene er så bra! 😀 håper du har hatt en fin dag 🙂

 87. Jeg synest uten tvil den klart beste serien er Prison Break! Fantastisk serie! Du kan se den på Netflix 🙂
  Handling:
  Michael Scofield er ingeniør og regnes som geni. Broren hans, Lincoln Burrows, er uskyldig dømt til døden for drapet på visepresidentens bror. I begynnelsen er det kun Michael som tror på hans uskyld, så han lager en plan for å redde broren. Etter fire måneders arbeid får han tatovert fengselets blueprint «kryptert» på kroppen. Han har planlagt alt ned til den minste detalj. Michael begår et væpnet bankran for å komme seg inn til fengselet der broren sitter. Han lykkes i det, og sammen med en gjeng andre innsatte forsøker de å rømme fra fengselet sammen med Lincoln, som sitter på «death row». Kilde: Wikipedia.
  Og dette er bare begynnelsen på første sesong, jeg garanterer deg, om du begynner å se blir du hekta! 😀
  Anbefaler på det sterkeste 🙂
  Den har fått 8,5 av 10 stjerner på IMDb 😀

 88. Takk, nå får jeg noe nytt å se på! Jeg anbefaler Game Of Thrones på det sterkeste. Det er en veldig brutal serie, men veldig interessant og avhengighetsskapende. Jeg tåler vanligvis ikke å se blod osv, men den serien er så bra at jeg holder ut, haha. Men ja, advarer.. brutalt.

 89. Drop Dead Diva 🙂 Den er ganske lett fordøyelig 😉

 90. Regner med dette tipset hagler inn, men The Client List!
  Jeg er elendig å forklare, så det overlater jeg til proffene: Riley is a single mother living in a small Texas town and leading a shocking double life. Her secret would send shockwaves through the community and possibly land her in jail if it was ever exposed. Riley’s taken a job at a seemingly traditional day spa, but soon realizes that the parlor offers a little more than just massage therapy. It’s not the happy ending she was expecting but it does open her eyes to a world she’s never seen before.
  Bør ses! 🙂

 91. Vampire Diaries og Pretty Little Liars er kjempe bra serier 😀

 92. Mad men! Ingen over – ingen ved siden av.

 93. Orange is the new black er super, MÅ sees! Ellers anbefales Californication, om du ikke har sett den. Hank Moody (hovedkarakteren) er en kul og forfriskende antihelt.
  Takk for en fin blogg, du er en kilde til inspirasjon. Jeg må si jeg beundrer positiviteten din, men også din persistens. Skulle ønske jeg var like flink til å opprettholde gode vaner som det du er. 🙂
  Lykke til videre med graviditeten forresten, du gløder!

 94. Digger Breaking Bad, er så spennende nå (laster ned de nyeste episodene)!! Kan du linke til yoghurtnøtter-oppskriften din? Finner den ikke igjen – og vil så gjerne prøve å lage, da jeg har cravings på yoghurtnøtter for tiden.. Farlig godt!:-)

 95. Helt besatt av TVD! Men falt ut da jeg holdt på med bacheloren min 🙂 MEN skal prøve å ta det opp igjen når det nærmer seg høsten!

 96. Åherreguuuuuud, du må jo se True blood og Suits! 🙂 Om du trodde stefan og damon er lekre, vent til du møter Harvey Specter <3 sex on a stick!

  Jeg har fått min bedre halvdel hekta på true blood, og homeland! Veldig kule serier med fantastiske skuespillerprestasjoner!

  Hilsen avhengig kvinne på 27 år med en avhengig samboer på 30 😉

 97. Er selv begeistret for VP 😀 Gleder meg til den nye sesongen kommer! 🙂 Har akkurat sett ferdig Breakout Kings på Netflix- kjempe god serie! 🙂 Orange is the new black er også ganske god, men til tider litt irriterende 😛 Men det er vel kanskje bare en smak sak? 🙂

 98. Ut fra alle disse tror jeg du vil digge White Collar – du finner den på Netflix 🙂

 99. Hei!
  Jeg er selv veldig glad i Vampire Diaries, Pretty Little Liars og Breaking Bad +++, men har personlig én serie å komme med som virkelig er i en KLASSE FOR SEG. Game of Thrones. Den er helt fantastisk. Og om du vil prøve deg, så burde du se med teksting og gjerne forbi episode 4 for å kunne avgjøre om du liker det.
  Jeg har blitt så bergtatt av hele verdenen til R. R. Martin at jeg til og med har begynt å lese bøkene serien er basert på.
  Game of Trones utspinner seg i en verden kalt Westeros, hvor somrene varer i tiår og vintrene kan vare i århundrer og kampen om «The Iron Throne» er i gang. Kampen strekker seg fra sør og hetebølgene regjerer til det frosne nord hvor en flere hundre meter høy mur av is beskytter kongeriket fra de mørke kreftene som ligger bak. Om ikke det er alt, så er serien verdt å se på kun for å bergta karakteren Danenerys Targeryen (en yndig og nydelig kvinnelig karakter)!
  🙂

 100. Elisabeth

  Bra tips! Men jeg får beskjed om at jeg må lage en konto før jeg kan streame filmene. Det står at det er gratis, men de ber meg oppgi diverse kortinformasjon… Blir litt skeptisk jeg da:-/

  1. Bruk letmewatchthis.ch, det krever ingen kortinformasjon, bare å klikke på linken til filmen der og trykke play.
   Anbefaler å bruke putlocker- linkene hvis du har mulighet til det, putlocker har den desidert beste kvaliteten, og er fra hva jeg har erfart også en av de tryggere alternativene du finner på slike sider 🙂

 101. Therese Jacobsen

  Har du sett noe på The Lying game?
  Har sett alle episodene av de 2 sesongene (sesong 2 pågår på FEM)
  Alle episodene ender på en måte som gjør at du bare MÅ se neste episode også 😀

  1. Ikke begynn å se den! Likte serien kjempe godt, men den er kansellert, så stopper midt i historien :´(

  2. Den ble kanselert ;( så d komme ikkje fler 🙁

 102. Egentlig tenkte jeg å skrive en kommentar til deg for en tre ukers tid siden ang PPL, for det var du som fikk meg til å sjekke ut den serien da du begynte å snakke om den. JA så avhengighetsskapende den første sesongen men JIZUZ KRAIST så IDIOTISK den har blitt nå (midt i sesong 4). Jeg klarer naturligvis ikke slutte å se det, men jeg blir søren meg oppriktig irritert hver episode, fordi de jentene gjør de samme, teite feilene om igjen og om igjen. Reaksjonene deres på alt de utsettes for er heeeelt usannsynlige, handlingsmønstrene likeså. Karakterer forsvinner for lange perioder i slengen uten nærmere forklaring, for så å dukke opp igjen som om ingenting var hendt. Håret til Hannah kan variere 20 cm i lengde og drastisk i struktur i en og samme episode, og vis meg gjerne den 17 år gamle jenta som har råd til en garderobe som disse jentene ser ut til å ha på… kafearbeiderlønn. Og ikke minst, plotet er nå så utflytende og historien er så komplisert, at hele greia snart går LOST sesong hundreogfjørti i næringen. BAH! Jeg har vært sekunder fra å opprette en bruker på et eller annet fjortis – PPL diskusjonsforum, bare for å få blåst av meg denne regla – men nå slapp jeg jo det, siden du tok det opp her, hehe.

 103. Anbefaler serien drop dead diva, søt og bra

 104. Kristina.

  Game of Thrones og Dexter er helt FANTASTISKE! Dere burde ikke gå glipp av de! Disse to og Breaking Bad er min og kjæresten min sine absolutte favoritter 🙂

 105. Anbefaler også serien dexter for dere begge,sykt avhengighetsskapende 🙂

 106. stine:))

  Greys anatomy?:)

 107. Telemark;)

  Orange is the new black! Veldig bra serie, gleder meg til neste sesong.
  Er både humor å drama, det er veldig spennende å se hvordan hovedpersonen utvikler seg i fengsel.
  En annen bra serie jg ser om dagen er fra netflix;
  The killing! Dette er mer krim.
  Denne serien sender deg i ulike retninger hele tiden, og en må virkelig drive med hjernetrim for å finne ut hvem som står bak mordet!
  Håper du liker dem;)
  Tillykke med svangerskapet;))

 108. scandal! min nyeste obsession. fantastisk. også house of cards på netflix er utrolig fascinerende og avhengighetsskapende til å være en serie om politisk makt, men det er genialt gjort og verdt å kikke på om man har netflix 🙂

 109. Tvd og pll er mine favoritter etter frustrerte fruer. Har sett helt til episode 10 på sesong 4 av liars og nå er det virkelig spennende!

 110. Veronica

  Tusen takk for tipset. Gikk inn i https://www.cokeandpopcorn.ch/, men jeg måtte opprette en konto og oppgi kredittkort informasjon før jeg kan se. Er det vanlig? Har ikke så lyst å gi fra meg kortinfo.

  1. Fotballfrue

   Nei, da har du ikke gjort som jeg pleier å gjøre / beskrev. Har aldri gjort det før 🙂

   1. Veronica: du må trykke på «close Ad and Watch as Free User». Jeg hadde litt oppstarts-problemer med reklamer som dukker opp og det kom opp «ukjent feil», men andre gangen jeg prøvde gikk det som smurt 🙂 Lykke til!

    Caroline: Tuuuusen takk for at du deler små tips som dette!! 🙂

 111. Du burde se på Castle og The Good Wife, det er mine favoritter 🙂

 112. Silje Vanilje

  Anbefaler virkelig Orange is the new black, samme med Hemlock Grove. Begge er å finne på Netflix.

 113. Åh ja, elsker også Weeds og Modern Family! Anbefaler deg å se Suits, veldig spennende og en litt annerledes advokat-serie. En av mine all-time favoritter er Friday Night Lights, som handler om en småby i Texas der alt kranser om den lokale high school’en sitt football-lag og alle menneskene rundt det – og ellers i byen. Realistisk og jordnær serie. Serien er dessverre over nå, men den er like god for det!! Dersom du ønsker mer klein og enkel humor som i Modern Family, kan jeg anbefale New Girl på det sterkeste. Latterkulene kommer på rekke og rad, og ny sesong starter snart! Litt for enhver smak altså. Kos deg, og ha en herlig tv-seriehøst 🙂

 114. Du MÅÅÅ se Hart of Dixie- fantastisk fin serie!!!:))

  1. isabelle h

   Er såååå enig, elsker hart of dixie…<3

  2. ElisabethH

   Ja! helt enig, Hart of Dixie er fantastisk koselig og morsom! 🙂 New Girl også, anbefales varmt!

 115. Linn :-)

  Ut av disse er det VD jeg følger, men er også hekta på true blood, game of thrones, greys, og må innrømme at jeg har sett ferdig sesong to av Dallas;-) skal prøve meg på vikings sammen med mannen, får se om den faller i smak:-)

 116. Innenfor jente/drama/spennende kategorien vil jeg anbefale Mistresses (US). Kommet ut 10 episoder så langt.
  Og ser du ikke True Blood???

  Annet jentete, Keeping up with the karadshians.

  Ellers vil jeg også anbefale noen serier utenom, som du kan sjekke ut på imdb 🙂

  – Perception
  – Project Runway
  – Sons of Anarchy
  – The Good Wife
  – Unforgettable

 117. Christina

  Synes babyen deres kan hete Carla (nesten en blanding av Caroline og Lars Kristian hehe:) Synes det er et såå nydelig navn og det hadde passet så bra:)

 118. Tror kanskje jeg har nevnt det til deg før, og det har sikkert mange andre også, men du bør absolutt sjekke ut Hart of Dixie. Nydelige klær, herlig sørstatsidyll, kjekke menn og en god dose hverdagsdrama. Handler kort og godt om nyutdannet lege Zoey som overtar et legekontor i en sørstatsby. New York-jenta må med andre ord finne seg til rette med både krokodiller, kjekke menn i bar overkropp og nye fiender. Herlig, morsom og søt serie!

  Ellers er det verdt å se Supernatural, Arrested Development, Rizzoli and Isles, True Blood, Suburgatory, Revenge, Once Upon a Time, Raising Hope og Happy Endings. (Ja, jeg er en seriejunkie! Du har masse å glede deg til.:)

 119. Dexter og Prison Break er verdt å sjekke ut 🙂

 120. Jeg ser noen av de samme seriene som deg, blant annet Breaking Bad og The modern family. Foruten dette ser samboeren og jeg på Sons of anarchy og Game of thrones. Begge helt helt fantastisk bra serier som jeg overhodet ikke trodde jeg skulle like da jeg først leste om de. Begge er virkelig verdt å sjekke ut! Men vær obs…det er stor fare for å bli hekta 😉

 121. Anbefaler deg til å starte på «Orange is the new black». Jeg har sett både breaking bad og weeds, og vil faktisk si at Oitnb er mye bedre!!

 122. Jeg synes The Client List som går på TV3 hver onsdag kveld er en veldig bra serie!Men den har gått noen onsdager nå+at serien kom ut i 2012 i USA så mulig du har sett den?:)

 123. Susanne Hansen

  Ååååå, du må jo bare se disse seriene også: «Californication», «The walking dead», «True Blood», «Dexter» og «Game of thrones» 🙂 Knall bra serier!

 124. Hei Caroline!
  Jeg lurte på om du kunne legge ut noe tips eller en «oppskrift»
  På den babygymmen du lager? 🙂
  Jeg skal ha ei lita jente i januar, og jeg fikk så lyst til å lage en selv!:)
  Elsker ting som er hjemmelaget og som ikke alle andre har:)
  Stor klem!:D

 125. Sex and The City er min favoritt! Utrolig hyggelig og morsom serie. Tror jeg har sett hver episode minst 5 ganger, blir aldri lei… Og så er Dexter veldig bra! Denne tror jeg du vil like, litt som Breaking Bad har jeg hørt. Og Six Feet Under er i følge mange verdens beste serie, tror jeg skal begynne på denne selv 🙂

 126. Suits! Knallbra serie med supre karakterer som man faller pladask for! Klærne i serien er også til å dø for!

 127. Sons of anarchy! Denne så kjæresten min mye på, så jeg ga den til slutt et forsøk. Det er jeg så glad jeg gjorde! Vi ser mye på breaking bad også, disse to ligger i samme gate 🙂

 128. Hvilket program har du brukt for å sette sammen bildene slik som i dette innnlegget?:)

 129. Heisann. Sjekk ut disse seriene også; Orange is the new black (Netflix egen serie), Games of thrones, Mad Men (her kan du få mye inspirasjon til 50- talls klær i samme slengen), True Blood og HOMELAND den er bare helt fantastisk!!

 130. The good wife og The big bang theory!! 😀 How I met Your mother er jo og en klassiker, men begynner å drøye vell bra med den mora nå synes jeg, så det spørs om jeg gidder å henge med lenger… 😛
  Noen som husker LOST? haha, hva i alle dager skjedde der?? Datt av i sesong 3 eller 4 jeg,og etter det var det ingen vei tilbake ( fremover)

 131. Linn-Therese

  Anbefaler virkelig Orange is the new black, ble helt hekta og så alt på kort tid!
  Du burde se Dexter, Homeland og Sons of Anarchy hvis du ikke har sett disse.
  Begynte på Weeds for noen dager siden, og gleder meg til fortsettelsen etter at du skreiv at den blir bedre og bedre 🙂

 132. Mest sannsynlig har du sett det, men om du ikke har det så MÅ du se Prison break. Favoritt nr en, og jeg faller tilbake på den serien alltid. Og siden det viser seg at vi er lik i smak på serier så tror jeg nok du hadde elsket den, Lars Kristian også 🙂 (Om du ser den så må du fortelle hva du synes)

 133. Anbefaler The Newsroom! Virkelig god serie. Orange Is the New Black er også morsom 🙂

 134. House of cards, på Netflix. Tidenes beste serie! Foreløpig bare en sesong, neste er under innspilling nå.
  I vente på den ser vi nå The Unit – 4 sesonger. Basert på boken Inside the Delta Force. Handler om et team i de amerikanske spesialstyrkene, oppdragene deres, men også like mye om konene deres og livet på basen. Hardbarka versjon av Desperat vousewifes med macho menn! 🙂

 135. Takk for mange flotte tips, skal absolutt sjekkes ut:) gleder meg til høsten nå jeg:). En serie som virkelig er verdt å se: homeland !!! Helt fantastisk! Anbefales åå det sterkeste:) ha en riktig fin dag:) klemmer

 136. Enig i Breaking Bad altså, det er virkelig tidenes beste serie!! Blir nesten lei meg av å tenke på at jeg bare har 6 episoder igjen å se, så er det ikke mer Breaking Bad 🙁
  Har du sett Dexter? Anbefales på det sterkeste. Kommer på en andre plass bak Breaking Bad mener jeg 🙂

 137. Claire har tre barn, ikke to 🙂

 138. Solsidan

  Solsidan 🙂 Fantastisk morsom svensk serie som både mannen min og jeg elsker og ler masse av 🙂
  Den går som en farsott blant kollegaer på jobben nå – og alle elsker den!
  Kan se den gratis på denne https://www.swefilmer.com/

 139. Tuuuusen takk for et fantastisk tips! Gud så lenge jeg har leita etter en side hvor jeg kan se fra ipaden :)) da blir det endelig the VD og PLL! Du er best <3

 140. Mad Men! Sons of Anarchy, og Downton Abbey 🙂

 141. Dexter og Sons of Anarchy er de råeste seriene jeg har sett noen gang! Lars Kristian kommer til å elske de- og du også! 🙂

 142. Takk for tips. Finnes det med tekst?

 143. Anbefaler også «House of Cards» og «Sherlock Holmes» (den moderne) – begge på netflix!! 🙂

 144. Privat praksis er bra!! 🙂

 145. Breaking bad er fantastisk!! Beste serien noen sinne! Dersom du bruker Cokeandpopcorn, vil jeg anbefale deg å bruke Google crome og laste ned «add block» Du kan velge om du vil betale for det eller ikke. Dersom du bruker det, slipper du å få alle pop-ups’ene på siden.
  Anbefaler Orange is the new black også! 🙂

 146. Er en skikkelige tv-serie junkie og elsker alle de seriene du har nevnt.
  Anbefaler deg å se; dexter, revenge, girls, sons of anarchy, game of thrones, orange is the new black, heart of dixie og true blood. Alle knallgode serier, noen av de trenger en sesong på seg før de virkelig slår til, men de alle er hvert hver enste time. Vil virkelig anbefale deg å sjekke ut de tre første jeg anbefalte, virkelig fine serier på hver sin måte 😉

 147. Linn Therese

  Sons of anarchy er den beste serien jeg noengang har sett!!:) anbefaler også orange is the new black.

 148. Ettersom alle dine topp 5 er mine seriefavoritter, tror jeg vi kan like mye av det samme. Savnet disse blant seriefavorittene: Dexter (muligens min nr.1), Friends (går aldri lei), Frustrerte Fruer og Greys Anatomy («klassikere» og elsker at det finnes så mange sesonger) i tillegg til den litt mørkere serien Sons of Anarchy! 🙂

 149. DEXTER og Sons of Anarchy 🙂

 150. Anbefaler Downton Abbey og selvfølgelig Solsidan.. Ser vi har ganske lik smak. Og så kan du glede deg til Orange is..

 151. When it comes to little bit girly series I really like 2 broke girls and Hart of Dixie. Have a nice day!

 152. Orange is the new black må du bare se. Jeg startet på den etter PLL. Blir like avhengig her…

 153. Anbefaler tvserien Psych. Det handler om Shawn Spencer som later som om han har psykiske evner og sammen med barndomskameraten hjelper de politiet med å løse saker. Sjekk den ut her: https://www.imdb.com/title/tt0491738/?ref_=sr_1

 154. takk for gode tips! et tips til deg, fjern linken, med en så stor blogg tror jeg du fort kan få noen ubehageligheter i og med at gratis streaming stort sett ikke er lov. Si gjerne fra om jeg tar feil, ikke noe hadde vært bedre enn det 🙂

  1. Det er ulovlig å bruke dem, og det er ulovlig å medvirke til ulovlig streaming. Så ja, det er selvfølgelig ulovlig å linke til dem. Forøvrig tilstår jo forfatteren at hun gjør noe ulovlig.

   1. Men… Jeg snakker da ikke om Kulturdepartementet og norske lover! Hva Norges Lover sier om dette aner jeg ikke og det er heller ikke poenget. Dersom det er en lov om opphavsrett i USA hvor disse seriene produseres, gjør man fortsatt noe ulovlig om man ser dem i Norge! Personlig tror jeg ikke enkeltpersoner har noe å frykte, men det er jo helt åpenbart at de som driver disse sidene gjør noe ulovlig. Det er årsaken til at linker kommer/går, sidene som regel forsvinner innen et års tid osv. Mannen bak Megavideo som mange kanskje husker ble jo tatt og dømt. Å linke til en side er sjelden ulovlig, helt enig. Men siden fotballfrue.no har et publikum på rundt 100.000 lesere daglig ville jeg tro at dette dermed kunne regnes som «publisering» av denne siden. Derav mitt utelukkende velmente tips. Men for all del folk får passe på seg selv.

 155. Jeg ELSKER serier! Favorittene er True Blood, Dexter, Prison Break, Mad Men, Heroes, Carnivale, Twin Peaks(kort, men fantastisk), Lost, Sopranos, Six Feet Under, Entourage, My So-called Life, Undeclared, Spaced, Extras, The Office(engelske), Freaks and Geeks, Big Bang Theory, My Name is Earl og ikke minst Arrested Development, det er noe av det morsomste jeg har sett.

 156. Vil absolutt anbefale White Collar. Veldig bra serie om en kjekkas som er kunsttyv/forfalsker. Han blir tatt av FBI og må deretter jobbe for dem. I tillegg skader det jo ikke at det er en fyr som det ikke akkurat gjør vondt å se på:-)

  Og for enda mer eye-candy: Sons of Anarchy! Den beste serien jeg noengang har sett! Uten tvil! Jeg og kjæresten har sett alle 5 sesongene sammen nå i sommer, og vi sitter å tripper i spenning på sesongstart 10.september. En temmelig drøy serie til tider, men du verden for noen MENN! Ikke fullt så spennende med en gang, men etter 3-4 episoder er man fullstendig hekta:-)

  I tillegg er også Homeland veldig bra:-)

 157. True Blood! 🙂 Den serien må du sjekke ut, Caroline !

 158. Nå har jeg slukt to epsoder breaking bad -I LOVE IT!!
  Takk 😉

 159. Kathrine

  The client list og sons of anarchy 🙂

 160. Marianne

  Hart of dixie:-))

 161. christine willemine

  Pretty little liars er på min toppliste! Men ser på de gamle episodene av friends! alltid like bra,Phebe slår aldri feil 😉

 162. Takkkk;) hadde netopp en samtale med mamma der vi diskuterte hvor koselig det hadde vært å begynt å se en serie sammen nå til høsten, og når jeg klikker meg inn her ser jeg at du har laget et innlegg om det.. Guud så bra;)

 163. Rizzoli & Isles 🙂

 164. Orange is the new black er absolutt å anbefale! Artig konsept, og jeg klarer nesten ikke vente til neste sesong. Har nå begynt på True Blood, som jo har holdt på ganske lenge men som jeg selv aldri har hatt tid til å sett. Virker lovende hittil! 🙂

 165. Hei 🙂
  Først vil jeg bare begynne å si at jeg syntes du har en kjempe fin og inspirerende blogg.
  Hver gang jeg titter innom bloggwn din og ser at det er et nytt innlegg får jeg en utrolig god følelse.
  Du virker som en utrolig koselig og sprudlende jente og jeg gleder meg til å følge tiden fremover.

  Jeg og samboeren min har nettopp sett Orange is the new black og vi så sesong 1 på rekordtid. Så den må dere se!!!

  Klemmer fra Fredrikstad.

 166. Liker mange av de samme som deg. Modern Family syns jeg bare blir morsommere og morsommere 😉 har bare sett 3 sesonger eller noe.
  En serie som faktisk er den beste jeg har sett er Sons of Anarchy. Den fins også på netflix. Ble helt overrasket over hvor bra den er, og avhengighetsskapende. Anbefales!

 167. Orange is the new black er sa bra!
  Du burde ogsa se Shameless US version 🙂

 168. Dette er serier jeg har hørt om, men ikke sett. Du har så absolutt gitt meg en god smakebit, jeg skal prøve å få sett noe av det fremover. Tusen takk for annbefalning, Caroline!

  Helene

 169. Vet ikke om du har sett Frustrerte Fruer, men det er virkelig en serie uten like, Grey’s Anatomy også. Wow! De kan ikke sammenlignes, har sett alle seriene du nevnte, liker de veldig godt, anbefaler derfor også disse seriene 🙂 Det er en grunn til at de er så verdenskjente og har hatt en så stor suksess, de er bra til og med i siste sesong. Håper virkelig du en dag tar deg tid til å se dem!
  Masse lykke til med barnet, håper fødselen går bra når den tid kommer! 🙂

 170. Jeg er helt avhengig av drama/action-serien Rizzoli & Isles, som er en detektiv/mordetterforskningsserie med to bestevenninner som hovedpersonene. Den ene er mordetterforsker og den andre er obdusør, og den er utrolig spennende! 🙂 Den finnes på Netflix også!

 171. du er klar over at Cler har tre barn det kan du se på det vilde du la ut!!!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja! Det stemmer :p

 172. Orange is the new black er veldig bra, men litt… kvalmende og til tider «sterk»? Vanskelig å forklare, men du forstår sikkert hvis du begynner på den, haha 🙂 Skal begynne på Prison Break nå, har hørt mye bra om den serien.

  Ser vi har ganske lik smak ang. tv-serier, bare eeelsker spesielt Modern Family og Cameron! Også TVD <3

  Q- De "klassiske" TV-seriene, som Frustrerte Fruer, One Tree Hill og Gossip Girl, har du sett de? Veldig gode. Anbefaler virkelig Frustrerte Fruer, er vel midt i blinken til deg! OTH og FF er ikke på den norske Netflix, men de har den på den amerikanske.
  Bare google "How to get US Netflix", så får du gode veiledninger. Anbefaler deg virkelig å gjøre dette, de har så mye bedre utvalg! Ikke norsk tekst, men det er verdt det. Anbefal gjerne dette "tipset" til resten av leserene, er veldig greit på PC og Mac, er SÅ fornøyd, lureste jeg har gjort! Der har de også flere sesonger med TVD.

 173. Caroline

  Orange is the new black!

  The Walking Dead! Det er en sinnsykt bra serie som du blir helt hekta på bare du ser første episode. Veldig spennende serie og sesong 4 kommer nå i oktober. Annbefaler på det sterkeste! 🙂

 174. Elsker breaking bad! Den, dexter, orange is the new black og sons of anarchy er mine favoritter. Absolutt å anbefale om du ikke har sett de alt 🙂

  1. Og the wire, må sees 😉

   1. Fotballfrue

    Ja, det er bra 🙂 Men vi fikk litt nok etter 3 sesonger 😉

 175. Hallo, Dexter?

  1. Fotballfrue

   Har prøvd å se det, men det falt ikke i smak hos noen av oss :/

  1. Sesong 1 og 2 er forresten best. Blir helt lenka fast til både TV og pysjamas

 176. Jeanette

  Ser at ingen så langt har anbefalt SUITS, den er helt overlegen bra. Jeg har sett Breaking Bad, Homeland, Orange is the new black, Dexter, House of Cards, Mad Men, men ingen av disse når til anklene på Suits synes jeg. Anbefaler på det sterkeste:-)

 177. Arrow anbefales på det sterkeste! Veldig spennende.

 178. Caroline

  Jeg fikk ikke cokeandpopcorn.ch til å fungere 🙁 Jeg går inn på en serie, trykker på ønsket episode, men så er det jo ingen video der.. :/

  1. Fotballfrue

   Så må du klikke på internett links og deretter velge en som passer til data, Mac, iPhone eller iPad 🙂

   1. Caroline

    Tusen takk! 😀

 179. Hei, hvordan får man tekst?

 180. orphan black

  du burde begynne å se på orphan black.

 181. […] på litt girly world. Jeg har skrevet en anbefaling av andre serier tidligere, klikk gjerne HER om du er nysgjerrig. Med på akkurat denne listen sånn i ettertid er Dexter – uten […]

 182. The Unit,prison break å orange is the new black må sees ☺️

 183. PLL!!❤️❤️ Værdens beste! Den og friends da! Men har bare 4 sesonger av PLL!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *