Topp 5 seriefavoritter

Jeg skal prøve å ikke gni det inn, men jo, høsten er faktisk på vei, og da kan det være godt å ha noen ess i ermet til de kjølige, mørke og litt kjedelige kveldene som gøles helt greit å legge til sofakroken. Jeg ser sjelden på TV, rett og slett fordi jeg har så mye annet jeg heller vil eller må gjøre, men de gangene både Lars-Kristian og jeg har tid til å sette oss ned, er det kjekt å ha noe spennende å se på.

___________________________________________________________________________________________________________

her er mine seriefavoritter 

 Breaking Bad: Favorittserien til oss begge to. Denne er så bra, at hjelp! Det er vel ikke uten grunn at den nesten topper imdb-listen, i tillegg til å vinne priser for beste tv-serie år etter år. This is good! Vi har sett alt som er å se til nå, så vi venter spent på nye episoder som kommer ut en gang i uken fremover. Breaking Bad handler om Walter White, en kjemilærer som lever tidenes A4-liv, til han en dag får påvist kreft i lungene. Han har en stolthet uten like, behandlingen han trenger for sykdommen er svært dyr, og til tross for at han blir tilbudt hjelp fra både familie og venner i form av økonomisk støtte, er ikke dette noe Walter liker setter pris på ettersom han er veldig opptatt av å på egenhånd forsørge familien sin. Som kjemilærer og den beste innen sitt fag, starter han derfor å lage den reneste matamfetaminen markedet noensinne har sett, og han blir raskt en del av den kriminelle verden. Produktet blir svært etterpurt og Walter blir dratt inn i en helt ny tilværelse, og vi som tilskuere får kjapt kjenne på hvor fort en person kan endre seg. Kategorien til denne serien er krim, drama og thriller.

 Weeds: Dette er også en av våre felles favoritter, og mens vi har ventet på nye episoder av Braking Bad, har vi fått sett en del av dette en kveld i ny og ne. Weeds er avsluttende etter 8 sesonger, men vi har ikke kommet lenger enn til sesong 4, og så langt blir det bare bedre og bedre. Serien utspiller seg i det fiktive nabolaget Agrestic, en kristelig forstad i California. Hovedpersonen i serien er Nancy, som etter å ha mistet mannen sin, ønsker å opprettholder en øvre middelklassefasade utad og derfor ikke ser en annen løsning enn å starte med smarihuana-salg til lokalbefolkningen. Hun blir overrasket over hvor mange som allerede bruker dette og bygger seg opp en god kundekrets. I serien møter du Nancys to sønner, som etter hvert blir ufrivillig dratt inn i morens business, samtidig som Nancy selv stadig opplever å bli dratt inn i mer seriøse og skumle aspekter av det å faktisk selge dop. Denne serien er både morsom, seriøs og alvorlig, og havner i kategorien komedie, krim og drama.

 The Vampire Diaries: Dette er min hang up ene og alene, tror ikke Lars-Kristian ville nærmet seg denne om jeg ga han penger for det engang, haha 🙂 Den scorer veldig høyt på imdb, faktisk med så mye som 8 av 10 poeng, så dette er en veldig bra serie, selv om den kan høres litt sær og kanskje dårlig ut om du bare leser om den. TVD handler om 17 år gamle Elena Gilbert, som bor i småbyen Mystic Falls sammen med lillebroren sin. Forsørgeren til dem begge er tanten deres, ettersom de mistet foreldrene sine i en bilulykke de selv var involvert i for bare ett år siden. Elena er svært preget av tapet og har mistet seg selv, helt til det en dag dukker opp en ny kjekkas på skolen. Hun våkner til liv da hun etter hvert forelsker seg i Stefan. Det skal etter hvert vise seg at Stefan er en vampyr, og som følge av dette blir forholdet deres stadig mer komplisert. Det hele eskalerer når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon Salvatore, returnerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen og for å ta hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet ham til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres store kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Katherine, som senere også returnerer til byen, med planer mot den nye trioen. Serien er i kategorien skrekk, drama, fantasi.

 Modern Family: Denne ser jeg på dager hvor jeg ønsker lett underholdning og føler for en ekstra latter. Hittil har jeg bare sett 2 sesonger, men ser sikkert flere etter hvert om tiden plutselig skulle strekke til. Modern Family er filmet som en slags dokumentar, og handlingen kretser rundt Jay Pritchett og hans strore familie. Jay er gift med vakre, sexy og mange år yngre Gloria fra Colombia, som fra før av har den veslevoksne sønnen Manny. Jay har både en sønn og en datter fra før av, begge godt voksne. Det er Claire, som er godt gift med to barn, og det er den homoseksuelle sønnen Mitchel, som sammen med samboeren Cameron har adoptivdatteren Lilly. Denne serien er utrolig morsom, du følger egentlig bare vanlige hverdagsutfordringer i alle disse familiene og også disse imellom. Favorittkarakterere mine er uten tvil Clair og Cameron. Claire kan faretruende nok minne litt om meg selv til tider. Haha 🙂 Cameron er bare helt fantastisk, ler så jeg revner av alt han finner på og sier. Dette er ren komedie.

 Pretty Little Liars: Denne har jeg falt litt ut av, men oi, så avhengighetsskapende den var da jeg før så på det. Hørte ikke på musikk på nesten et halv år, fordi jeg kun så på dette og The Vampire Diaries under løpeøkten. PLL handler kort og greit om de fire venninnene Spencer Hastings, Hanna Marin, Aria Montgomery og Emily Fields, som har vært venner veldig lenge og som derfor deler ganske dystre og mørke hemmeligheter. Gjengen glir fra hverandre etter at deres felles venninne Alison DiLaurentis dør en mystisk død. Etter begravelsen til Alison får plutselig de fire gjenværende venninnene hver sin tekstmelding med innhold bare Alison kan vite, i tillegg er tekstmeldingene signert med A. Jentene finner sammen igjen etter dette og prøver å finne ut hvem denne A er, samtidig som tekstmeldingene blir verre og verre, og også fører til at jentene havner i farlige situasjoner. Serien har kategorien thriller, drama.

___________________________________________________________________________________________________________

hvor du kan se serier gratis 

Du kan se alle disse seriene på cokeandpopcorn.ch. Det koster ingenting og er utrolig enkelt. Du klikker bare på TV Shows oppe i den grønne fanen, deretter finner du serien du ønsker å se, klikker deg inn på den, scroller nedover og finner både sesong og episode. Når du har funnet det, klikker du på Internet Links. Du skal ikke registrere deg på noen som helst måte, så dersom du får opp noe sånt, må du bare prøve på nytt. Jeg har aldri opplevd å gjøre det. Dette er helt gratis, pass bare på å klikke bort alle pop-up vinduene som dukker opp i prossesen hit. Så er det bare å velge en av videoene, det står som oftest hvilken som fungerer på iPad eller iPhone. Tror alle skal fungerer på PC. Serien har kategorien thriller / drama.

Har hørt mye bra om Netflix-serien Orange is the new Black også, men den får jeg nesten starte å se når jeg er ferdig med alt dette andre 🙂 Noen flere forslag til lignende eller bare knallgode serier?

211 kommentarer

 1. Anbefaler Downton Abbey og selvfølgelig Solsidan.. Ser vi har ganske lik smak. Og så kan du glede deg til Orange is..

 2. When it comes to little bit girly series I really like 2 broke girls and Hart of Dixie. Have a nice day!

 3. Orange is the new black må du bare se. Jeg startet på den etter PLL. Blir like avhengig her…

 4. Anbefaler tvserien Psych. Det handler om Shawn Spencer som later som om han har psykiske evner og sammen med barndomskameraten hjelper de politiet med å løse saker. Sjekk den ut her: http://www.imdb.com/title/tt0491738/?ref_=sr_1

 5. takk for gode tips! et tips til deg, fjern linken, med en så stor blogg tror jeg du fort kan få noen ubehageligheter i og med at gratis streaming stort sett ikke er lov. Si gjerne fra om jeg tar feil, ikke noe hadde vært bedre enn det 🙂

  1. Det er ulovlig å bruke dem, og det er ulovlig å medvirke til ulovlig streaming. Så ja, det er selvfølgelig ulovlig å linke til dem. Forøvrig tilstår jo forfatteren at hun gjør noe ulovlig.

   1. Men… Jeg snakker da ikke om Kulturdepartementet og norske lover! Hva Norges Lover sier om dette aner jeg ikke og det er heller ikke poenget. Dersom det er en lov om opphavsrett i USA hvor disse seriene produseres, gjør man fortsatt noe ulovlig om man ser dem i Norge! Personlig tror jeg ikke enkeltpersoner har noe å frykte, men det er jo helt åpenbart at de som driver disse sidene gjør noe ulovlig. Det er årsaken til at linker kommer/går, sidene som regel forsvinner innen et års tid osv. Mannen bak Megavideo som mange kanskje husker ble jo tatt og dømt. Å linke til en side er sjelden ulovlig, helt enig. Men siden fotballfrue.no har et publikum på rundt 100.000 lesere daglig ville jeg tro at dette dermed kunne regnes som «publisering» av denne siden. Derav mitt utelukkende velmente tips. Men for all del folk får passe på seg selv.

 6. Jeg ELSKER serier! Favorittene er True Blood, Dexter, Prison Break, Mad Men, Heroes, Carnivale, Twin Peaks(kort, men fantastisk), Lost, Sopranos, Six Feet Under, Entourage, My So-called Life, Undeclared, Spaced, Extras, The Office(engelske), Freaks and Geeks, Big Bang Theory, My Name is Earl og ikke minst Arrested Development, det er noe av det morsomste jeg har sett.

 7. Vil absolutt anbefale White Collar. Veldig bra serie om en kjekkas som er kunsttyv/forfalsker. Han blir tatt av FBI og må deretter jobbe for dem. I tillegg skader det jo ikke at det er en fyr som det ikke akkurat gjør vondt å se på:-)

  Og for enda mer eye-candy: Sons of Anarchy! Den beste serien jeg noengang har sett! Uten tvil! Jeg og kjæresten har sett alle 5 sesongene sammen nå i sommer, og vi sitter å tripper i spenning på sesongstart 10.september. En temmelig drøy serie til tider, men du verden for noen MENN! Ikke fullt så spennende med en gang, men etter 3-4 episoder er man fullstendig hekta:-)

  I tillegg er også Homeland veldig bra:-)

 8. True Blood! 🙂 Den serien må du sjekke ut, Caroline !

 9. Nå har jeg slukt to epsoder breaking bad -I LOVE IT!!
  Takk 😉

 10. Kathrine

  The client list og sons of anarchy 🙂

 11. Marianne

  Hart of dixie:-))

 12. christine willemine

  Pretty little liars er på min toppliste! Men ser på de gamle episodene av friends! alltid like bra,Phebe slår aldri feil 😉

 13. Takkkk;) hadde netopp en samtale med mamma der vi diskuterte hvor koselig det hadde vært å begynt å se en serie sammen nå til høsten, og når jeg klikker meg inn her ser jeg at du har laget et innlegg om det.. Guud så bra;)

 14. Rizzoli & Isles 🙂

 15. Orange is the new black er absolutt å anbefale! Artig konsept, og jeg klarer nesten ikke vente til neste sesong. Har nå begynt på True Blood, som jo har holdt på ganske lenge men som jeg selv aldri har hatt tid til å sett. Virker lovende hittil! 🙂

 16. Hei 🙂
  Først vil jeg bare begynne å si at jeg syntes du har en kjempe fin og inspirerende blogg.
  Hver gang jeg titter innom bloggwn din og ser at det er et nytt innlegg får jeg en utrolig god følelse.
  Du virker som en utrolig koselig og sprudlende jente og jeg gleder meg til å følge tiden fremover.

  Jeg og samboeren min har nettopp sett Orange is the new black og vi så sesong 1 på rekordtid. Så den må dere se!!!

  Klemmer fra Fredrikstad.

 17. Liker mange av de samme som deg. Modern Family syns jeg bare blir morsommere og morsommere 😉 har bare sett 3 sesonger eller noe.
  En serie som faktisk er den beste jeg har sett er Sons of Anarchy. Den fins også på netflix. Ble helt overrasket over hvor bra den er, og avhengighetsskapende. Anbefales!

 18. Orange is the new black er sa bra!
  Du burde ogsa se Shameless US version 🙂

 19. Dette er serier jeg har hørt om, men ikke sett. Du har så absolutt gitt meg en god smakebit, jeg skal prøve å få sett noe av det fremover. Tusen takk for annbefalning, Caroline!

  Helene

 20. Vet ikke om du har sett Frustrerte Fruer, men det er virkelig en serie uten like, Grey’s Anatomy også. Wow! De kan ikke sammenlignes, har sett alle seriene du nevnte, liker de veldig godt, anbefaler derfor også disse seriene 🙂 Det er en grunn til at de er så verdenskjente og har hatt en så stor suksess, de er bra til og med i siste sesong. Håper virkelig du en dag tar deg tid til å se dem!
  Masse lykke til med barnet, håper fødselen går bra når den tid kommer! 🙂

 21. Jeg er helt avhengig av drama/action-serien Rizzoli & Isles, som er en detektiv/mordetterforskningsserie med to bestevenninner som hovedpersonene. Den ene er mordetterforsker og den andre er obdusør, og den er utrolig spennende! 🙂 Den finnes på Netflix også!

 22. johanna

  du er klar over at Cler har tre barn det kan du se på det vilde du la ut!!!

  1. Fotballfrue

   Haha, ja! Det stemmer :p

 23. Orange is the new black er veldig bra, men litt… kvalmende og til tider «sterk»? Vanskelig å forklare, men du forstår sikkert hvis du begynner på den, haha 🙂 Skal begynne på Prison Break nå, har hørt mye bra om den serien.

  Ser vi har ganske lik smak ang. tv-serier, bare eeelsker spesielt Modern Family og Cameron! Også TVD <3

  Q- De "klassiske" TV-seriene, som Frustrerte Fruer, One Tree Hill og Gossip Girl, har du sett de? Veldig gode. Anbefaler virkelig Frustrerte Fruer, er vel midt i blinken til deg! OTH og FF er ikke på den norske Netflix, men de har den på den amerikanske.
  Bare google "How to get US Netflix", så får du gode veiledninger. Anbefaler deg virkelig å gjøre dette, de har så mye bedre utvalg! Ikke norsk tekst, men det er verdt det. Anbefal gjerne dette "tipset" til resten av leserene, er veldig greit på PC og Mac, er SÅ fornøyd, lureste jeg har gjort! Der har de også flere sesonger med TVD.

 24. Caroline

  Orange is the new black!

  The Walking Dead! Det er en sinnsykt bra serie som du blir helt hekta på bare du ser første episode. Veldig spennende serie og sesong 4 kommer nå i oktober. Annbefaler på det sterkeste! 🙂

 25. Elsker breaking bad! Den, dexter, orange is the new black og sons of anarchy er mine favoritter. Absolutt å anbefale om du ikke har sett de alt 🙂

  1. Og the wire, må sees 😉

   1. Fotballfrue

    Ja, det er bra 🙂 Men vi fikk litt nok etter 3 sesonger 😉

 26. Hallo, Dexter?

  1. Fotballfrue

   Har prøvd å se det, men det falt ikke i smak hos noen av oss :/

  1. Sesong 1 og 2 er forresten best. Blir helt lenka fast til både TV og pysjamas

 27. Jeanette

  Ser at ingen så langt har anbefalt SUITS, den er helt overlegen bra. Jeg har sett Breaking Bad, Homeland, Orange is the new black, Dexter, House of Cards, Mad Men, men ingen av disse når til anklene på Suits synes jeg. Anbefaler på det sterkeste:-)

 28. Arrow anbefales på det sterkeste! Veldig spennende.

 29. Caroline

  Jeg fikk ikke cokeandpopcorn.ch til å fungere 🙁 Jeg går inn på en serie, trykker på ønsket episode, men så er det jo ingen video der.. :/

  1. Fotballfrue

   Så må du klikke på internett links og deretter velge en som passer til data, Mac, iPhone eller iPad 🙂

   1. Caroline

    Tusen takk! 😀

 30. Hei, hvordan får man tekst?

 31. orphan black

  du burde begynne å se på orphan black.

 32. […] på litt girly world. Jeg har skrevet en anbefaling av andre serier tidligere, klikk gjerne HER om du er nysgjerrig. Med på akkurat denne listen sånn i ettertid er Dexter – uten […]

 33. The Unit,prison break å orange is the new black må sees ☺️

 34. PLL!!❤️❤️ Værdens beste! Den og friends da! Men har bare 4 sesonger av PLL!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *