iHerb and such

Da var ukens første treningsøkt et tilbakelagt kapittel, og fy søren, den følelsen! Så utrolig deilig. Det ble en hel time med styrke, fokus på bekken, armer, bein og rygg, og deretter løp jeg ned i 30 minutter. På vei hjem handlet jeg ingredienser til sjokoladekake, for den skal bakes i dag *gledeseg* Manglet noen ingredienser her om dagen, men nå har jeg alt som trengs, og i morgen vanker det oppskrift på dere.

Jeg må forresten tipse dere om Quest Protein Bar Chocolate Chip Cookie. Den er. . SÅ GOD! Bestilte den hjem etter tips fra flinke Kristine, hun skrøt så fælt av den at jeg falt fullstendig for fristelsen, og jammen hadde hun rett. Denne er virkelig utrolig god, og veldig mektig også. Fin å knaske på etter en hard og lang økt. Du finner den her. Og dersom du ikke har bestilt fra iherb før, tenkte jeg å komme med noen tips til deg:

___________________________________________________________________________________________________________

iherb-tips

 Unngå toll: Det gjør du ved å holde deg til under 200 kroner per bestilling. Det gjør ingenting om totalsummen blir over 200,- inkludert frakten du velger, men det er altså verdien på det du bestiller som må være under 200 kroner. Du kan fint bestille flere pakker samtidig, men pass bare på at hver enkelt bestilling ikke overstiger 200,-

 Frakt: Holder du deg under vekten på 4 pounds per bestilling, koster det faktisk bare 4 dollar å få den tilsendt. Dette er det alternativet som gjerne tar lengst tid, og du kan fint velge andre alternativer også. Jeg velger alltid DHL som leverer i ekspressfart, fordi jeg er så innmari utålmodig. Da har du varene dine i løpet av maks 5 dager, men dette koster til gjengjeld nesten 16 dollar.

 Kurs: Kursen på dollaren i dag er på 5.98, så det er bare å gange bestillingen din med 6, så har du totalsummen i norske kroner. Du kan alltid sjekke dagens kurs på for eks. hegnar.no.

 Første gang: Dersom det er første gang du handler på iherb, kan du bruke koden FOT850, så får du 5 dollar avslag på bestillingen. Alle som registrerer seg  får en slik unik kode som de kan dele med venner og bekjente, og hver gang noen bruker denne, samler du poeng, slik at du kan få litt ekstra avslag på ordren din neste gang du bestiller.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg handler på iherb i ny og ne, og da spesielt produkter som gjerne koster litt mye her hjemme, som for eksempel proteinbarer som denne, atkinsbarer, shaker fra atkins, sukkerfri sjokolade, steviadråper, gojibær, diverse te-sorter, coco-roons og egentlig bare godsaker. Vet også det er mange som bestiller både kokosmel og mandelmel her, fordi det er såpass rimelig i forhold til her hjemme. Iherb er en hel verden, så du finner utrolig mye annet der også, alt fra hudpleie og kosmetikk til steviadråper og kryddermikser. Det er bare å bruke fantasien og søkefeltet, så finner du frem til alt mulig rart og spennende 🙂 

113 kommentarer

 1. Charlotte

  Å, haha, så innmari morsomt at akkurat det innlegget kom akkurat nå. Jeg sitter nemlig her og gafler i meg min egen Chocolate Chip Cookie Dough fra Quest i iHerb her hjemme, jeg har tatt den et par minutter i ovnen så den er varm – NAM! Lite tips:-) Håper du får en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Å, nammis! Takk for tips, det må jo være godt 🙂 Ha en finfin dag du også 😀

  2. Skriver absolutt under på dette tipset! Hiv herligheten i mikroen i knappe 15 sekunder – aaah, heaven! <3

   1. Fotballfrue

    😀

  3. Ja nydelig varm i mikroen og deretter i biter rett over på vaniljeisen 😛 😀

 2. Åååh, den er så fantastisk god 🙂 Jeg krysser alle mulige ledd for at min pakke skal dumpe i postkassen veldig snart – jeg har nemlig bestilt den nye smaken med hvit sjokolade og bringebær. Bare å skrive det gir meg vann i munnen <3

  Ha en flott dag, fine Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Oooo, den vil jeg også ha 😀

   Ha en super dag du også 🙂

   1. Wiii, gjett hva som kom i posten i dag 😀 Den nye smaken. Favoritten er fortsatt Cookie Dough, men White Chocolate Raspberry ligger på en god andre plass. Veldig veldig god 😉 Gud, hvem trenger dessert med slike barer i hus.. ;D

 3. Michelle

  Jeg kom nettopp hjem fra dagens økt jeg også, helt fantastisk måte å starte en ny uke på 😀 Elsker iherb.. bestiller alt der i fra, bestilte senest en ny pakke i dag 😛 hehe.. Bra prisene er så utrolig gode der!
  Ønsker deg en super mandag <3

 4. Så merkelig. Fikk en sms fra en veninne for litt siden, om å sjekke ut iherb då jeg fullstendig bombet henne med sms med spørsmål om steviapulver, sukkerfri sjokolade og masse slike sunde ting som jeg er så nyskjerrig på da jeg har begynt å trene masse og legger om livsstilen min. Så leste jeg dette nå og det var jo bare så masse bra info:) Tusen takk for det. Her skal det bestilles:). Supert med avslagskode også da:)

  Ha en fin dag og takk for en superblogg jeg leser hver dag.

  Klem fra meg <3

 5. Tusen takk for all informasjonen om trening og kosthold. Har lest bloggen din fra den startet, og jeg har virkelig lært mye.
  Takket være deg begynner jeg i morgen på min 5. uke på treningstudioet, har gått ned 4 kilo av 20 kilo overvekt. TAKK <3

  1. Fotballfrue

   Så flink du er, imponerende innsats fra din side 🙂

   Masse lykke til videre <3

 6. Karoline E.N

  Hei søte 🙂 Skal sjekke ut siden med en gang! Har begynt og trene, og lagdt om kostholde helt (eller er en stund siden nå) Så da skal jeg se om jeg ikke finner noe bra der jeg kan klikke hjem! Kjempe bra tips, tusen takk! Sånne ting som dette er så dyrt her i Norge. Så langt i dag, har jeg kunn hvert i stallen en liten tur.
  – Stor klem til deg <3

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig, glad du kan dra nytte av det 🙂

   Stor klem tilbake!

 7. Hei. Du får sikkert 1000 anbefaling om produkter til deg og baby. Men jeg må bare anbefale deg produktene fra angel baby som du kan kjøpe for en mye billigere penge fra iherb. Det jeg spesielt vil anbefale er denne: https://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-New-Mama-Bottom-Spray-4-fl-oz-120-ml/28284 Jeg kunne ikke klart meg uten. Den var et must både på sykehuset og hjemme etter fødselen. Bruktear også ammesalva til angenbaby og jeg slapp veldig såre brystvorter. http://www.frumaela.com har skrevet mye om disse produktene.

  Du ser btw skikkelig fantastisk ut som gravid 🙂 lykke til videre med svangerskapet 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips, er på jakt etter gode produkter til baby, så disse skal jeg lese om 🙂

   Klem!

   1. Jeg anbefaler tomtombaby produktene=) Jeg bruker bare disse, sønnen min er tre måneder nå og har aldri hatt sår hud eller vært noe særlig rød i stumpen=) De er dyre!! Men verdt pengene =)

   2. Fotballfrue

    Tusen takk for tips 🙂 Hva med burts bees eller weleda?

   3. Jeg er ingen ekspert men jeg leser hildechristina sin blogg og synes hudpleie er spennende. Det er så mye dårlige produkter ute og går som er stappet med masse ingredienser, f eks natusan sin babyolje. Jeg leste om tomtom produktene der, da en venninne av henne hadde skrevet om de. Jeg er ikke flink med ingredienser selv, så derfor leser jeg mye på bloggen hennes=) Burts bees produktene har visst flere gode og noen dårligere. Derfor blir jeg skeptisk he, og jeg gikk for tomtom som er milde og gode og som ikke har noen lumske ingredienser=)
    Jeg har ikke prøvd ut masse forslkellige produkter enda, men bare holdt meg til disse=) Jeg kommer nok til og prøve flere senere, det er sikkert mye bra der ute. Men har skjønt at det er mye som er dyrt og som ikke trenger være bra så jeg synes det er vanskelig! Jeg vil ha trygge og gode produkter. Tomtom er dyrt. 199kr pr produkt….

   4. Har akkuratt bestillt meg proteinbarer fra iherb nå=) Takk for tips!=) Bare lurte på, jeg trener ikke men spiser sånne som ett sunt mellommåltid og når jeg ikke rekker frokost f eks…. Er det greit, eller skal disse brukes i forhold til trening?=)

 8. Ann Kristin

  Hei, jeg leser bloggen din fast og i det siste har jeg blitt spesielt opptatt av LCHF kostholdet og ønsker å teste dette selv 🙂

  Når jeg ser på næringsinnholdet for denne baren på IHERB så står det at den inneholder 21g karbohydrater per.bar, er ikke dette litt høyt i forhold til LCHF?

  Hvor mange gram karbohydrater bør man få i seg i løpet av dagen? Et sted tror jeg at jeg leste at dersom en matvare inneholder over 6 g karbohydrat per.100 g så skal man unngå det helt?

  Går meg litt vill i jungelen her og du er jo litt dreven på dette så håper du kan svare 🙂

  1. Fotballfrue

   Dne inneholder bare 1 gram sukker, så disse karbohydratene kommer da fra nøtter som mandler og cashew samt melk som den jo inneholder. Dte kan også virke som det er noe karbohydrater i proteinblandingen de har benyttet i baren. Jeg kan ikke finne andre kilder til karbohydrater, og i mitt kosthold er nøtter en veldig fin kilde til karber, så for meg passer denne veldig fint. I tillegg er det jo mest for proteinene jeg synes denne er fin å spise, i stedet for for eks. proteinshake. Det er ikke noe jeg spiser hver dag 🙂

   Jeg spiser vel rundt 100 gram karbo om dagen (sånn grovt regnet ettersom jeg ikke skriver eller teller) men det kommer jo helt an på deg og hva du synes er ok. Når det gjelder karboinnholdet i div. matvarer er det i hvert fall for meg viktig å se på hva disse karbohydratene er for noe, hvilke kilder de kommer fra. Er det rent sukker, holder jeg innholdet per 100 gram veldig lavt ettersom jeg prøver å holde meg unna sukker i hverdagen, men er det for eks. fra frukt, grønnsaker, nøtter, melk etc., synes ikke jeg det er noe stress 🙂 Men igjen, dette kommer an på hva du foretrekker og hvordan du vil leve 🙂

   1. Ann Kristin

    Takk for fint svar! Jeg skal prøve å navigere meg frem videre og kanskje jeg får kjøpe noen bøker om lavkarbo som gjør meg litt klokere! 🙂

    Ha en fortsatt fin dag! 🙂

   2. Kan det være mer riktig å si at dere lever på et lav-GI kosthold, Caroline? (GI=glykemisk indeks). Ikke kritikk, bare synes jeg kjenner igjen flere av prinsippene i lav-GI, fremfor lav-carbo i kostholdet deres? Correct me if I’m wrong! 🙂

   3. Lavkarbo er jo absolutt lav-GI, tenker du mer grovkarbo? Karbohydratkildene vi bruker er jo alle lave på GI-skalaen, men vi har jo også en fordeling av makrnæringsstoff som absolutt plasserer oss i lavkarbogruppen. Over halvparten av energiinntaket kommer vel fra fett 🙂

 9. Hei,Tusen takk for tipset! Vil gjerne bestille en del ting fra iherb og det kom så godt med dine tips 🙂 Jeg lurte på om du har bestilt spirulina derfra? evt hvilken merke man kan stole på?
  Takk på forhånd <3
  Han en fantastisk dag videre!

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke gjort, dessverre :/ Men vet at Anette (søster) pleier å bestille det derfra, så jeg kan jo høre med henne 🙂

   1. Tusen takk 🙂 Om de er like bra som her i Norge? altså kvaliteten? Takk

   2. Fotballfrue

    Ja, det er det garantert, hvis ikke hadde hun ikke kjøpt der 🙂 Du får sikkert tak i samme merke som her hjemme også 🙂

  2. Eirin Kristiansen bruker å kjøpe det 🙂

 10. christine

  Jeg handlet nylig på iHerb, og venter fremdeles på pakken. Har bestilt ny ladning av Harney and Sons teen (Orange and Cinnamon) du snakket om tidligere, den er bare sååå nydelig. Har i tillegg bestilt nye smaker av denne teen: bl.a. Chery Blossom. Har du prøvd andre smaker av denne teen? Jeg er så spent. Blir deilig med en kopp te når høsten snart inntrer.

  Du skriver en fantastisk blogg Caroline, det stråler kvalitet 🙂

 11. Hvor har du kjøpt det speilet? Veldig enkelt, men superfint og passe størrelse! 🙂
  Utrolig kjekt at magen begynner å synes forresten 🙂 De små gleder <3

  1. Fotballfrue

   🙂

   Det er fra IKEA 🙂

 12. IHerb – mye godt ja! Takk for gode tips til oppskrifter med produkter derfra! Her i India feirer vi i dag – festival til ære for søskenkjærlighet! Love it:-)

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk 😀

 13. Å, så herlig å se at de falt i smak 🙂
  Jeg er blitt avhengig. Det er nesten litt skummelt å ha flere bokser tilgjengelig.
  Ha en super dag Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Herlighet, jeg kjøpte to og ja. . Skummelt 😉 Snart tom den ene! Haha 🙂

   Ha en super dag du også, flinke deg <3

 14. Hi!!!!, i realy love this blog, but i would like read something in English, please:)kiss

 15. Er det gele eller acryl negler du har? 🙂

  1. Fotballfrue

   Akryl 🙂

 16. Jeg bare lurer på en ting jeg, er gravid selv og er snart 3 mnd på vei men får ikke lyst å dra ut å jogge lenger selvom jeg gjorde det før, er litt redd for baby’n. Men har du ikke hjemme trening tips du kunne har gitt meg? (Rumpe,armer, osv) vil ikke gå såpass mye opp i vekt skjønner du…
  Elsker bloggen din 🙂
  Ha en super dag!

  1. Fotballfrue

   Er det noen spesiell grunn til at du er redd for babyen? Dersom du jogget før, er det ingen grunn til å kutte ut dette nå, det eneste du skal gjøre er å lytte til kroppen din og gi deg om du skulle få vondt / om det kjennes ubehagelig på noen måte 🙂 Tidligere løp jeg i gjennomsnitt 50 km. i uken, og det holdt jeg gående helt til for ca. 3 uker siden, da kjente jeg at det ble for mye. Nå er jeg i uke 26, altså 6 mnd. på vei og trener mye mer styrke og litt mindre jogg, lavere intensitet og litt kortere distanser fordi jeg kjenner at det må trappes ned. Men som sagt, det er ingenting som tilsier at trening / jogging er farlig for babyen din 🙂 Hjemmetrening er fint å gjøre, du kan jo søke etter zumba eller andre ting på youtube for eks. 🙂

   Klemmer!

   1. Nei, det er ikke noen spesiell grunn, men føler bare at babyen skal opp og ned og opp og ned igjen osv! Jeg vet at det ikke er farlig men om jeg kunne velge mellom dra ut å jogge og hjemmetrening, da går jeg for hjemmetrening, jeg tror det hadde passet bedre for meg. Du ser så bra ut at jeg blir gal og lei meg! Haha, Ta det som en komplemang altså 🙂 Så jeg bare lurer på om du kunne har gitt meg hjemmetrening rutinen din? Har søkt på YouTube men finner ikke noe som kan hjelpe med armene, rumpe, og mage. Selvom jeg er bare 3 mnd på vei, så føler jeg at jeg må nesten gjøre noe med magen før det blir litt for seint!

 17. Hei! Kan du ikke legge ut øvelsene du gjør nå mens du er gravid? Tips også til trening under graviditet? 🙂

  Stor klem!

 18. et lite ikke-relatert spr.: hvorfor har du begynt å skrive overskriftene dine på engelsk?

  1. Fotballfrue

   Har alltid gjort det, egentlig. Tar det på feelingen, har ingen regler 🙂

 19. Hvor mye sparer du på å velge ekspressfart i fht å kjøpe produkter her hjemme? Kk

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke regnet på, kommer jo an på hva du kjøper 🙂 Ekspress blir jo «bare» 90,- så jeg regner med det fortsatt er en del å spare 🙂

  2. Handler jo ikke bare om prisen heller, men at man får et mye større utvalg enn det vi har her hjemme. Men er pakka lett, så koster jo ikke Dhl frakten så veldig mye.

 20. Åh, morsomt! Bestilte meg en pakke av disse for et par dager siden, gleder meg stort til de dumper ned i postkassen min! 😀
  Ha en fantastisk fin dag videre Caroline, det fortjener du! 🙂

 21. Da har jeg bestilt meg proteinpulveret HealthSmart Foods, Inc., ChocoRite Protein, French Vanilla og en pakke med Quest Nutrition, Quest Protein Bar, Chocolate Chip Cookie Dough. Jeg har så lyst til å lage protein pannekaker for det ser sååå godt ut! Håper det blir bra med det proteinpulveret jeg har bestilt. Har du prøvd det proteinpulveret?

  1. Fotballfrue

   Ja, chocorite brukte jeg før, men så fikk jeg så vondt i magen av det :/ Men det er helt nydelig smak på det! 🙂

 22. Hei! Har handlet hos iherb i ca 1 år nå, og min klare snack-favoritt er disse: https://m.iherb.com/Navitas-Naturals-Power-Snack-Cacao-Goji-Superfood-8-oz-227-g/43469
  Bør virkelig prøves! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂 Goji med sjokolade er jo så godt! 🙂

  2. Jeg bestilte disse og gledet meg som et lite barn, men dessverre ble det aaaltfor sterk kakao-smak på de for min del :/ Kjenner heller ikke særlig til gojibæra. Men ellers er produktene fra Navitas fantastiske!!

 23. Hurra for baby bump! Du er så nydelig Caroline<3

 24. vil egentlig bare gi deg litt skryt for at du er så flink til å svare på alle mulige spørsmål som kommer innom daglig 🙂 er ikke mange andre bloggere som er like flinke til det! ha en fortsatt fin dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂

 25. Aaah, cookie dough er den beste! Har lagt min elsk på questbar for lenge siden og den er blitt en av favorittene. Anbefaler deg også å prøve cinnamon roll, rett og slett himmelsk 🙂

 26. Til alle som er glade i nøttesmør, vil jeg anbefale de fra serien Artisana som kan bestilles på Iherb (valnøtt, pekan, cashew, mandler, macadamia… ja you name it :)). ALLE er helt farlig gode, og det kommer fra en peanøttsmørelsker på sin hals 😀

 27. Du har sådan strålande hy, har du några tips på hur du tar hand om den?

 28. Handler der HELE tiden. MAsse tips på bloggen om du vil se.

 29. Å, denne så fristende ut! Kanskje jeg må bestille.. 🙂

 30. Hei::)) Så fine briller, hvilket merke er det, og hvor er de kjøpt???? Jeg jakter og jakter etter de perfekte brillene, men finner ikke akkurat de jeg har lyst på…..!!!!! Klem

 31. Hei 🙂 Har funnet utrolig mange produkter på iherb som jeg har kunnet tenkt meg. Det er jo en del rimeligere enn her i Norge, samt at de har et bedre utvalg. Men hvordan betaler du på denne nettsiden dersom du bestiller? De har vel ikke PayPal? Er det trygt å legge inn kortopplysninger på nettsiden?

  Du har forresten en utrolig inspirerende og god blogg! 🙂

 32. Hvilket program har du brukt for å sette sammen bildene med hjerte i midten her? 🙂
  https://fotballfrue.no/2013/08/14/oppskrift-onsdag-indrefilet-med-syrlig-tilbehor/#comments

 33. Hei Caroline 🙂
  Bestilt fra iherb nå, takk for tipset! Ett aldri så lite tips tilbake da, er vell på sin plass! 🙂 Siden deres lille skatt i magen din skal få et herlig rom med pastell, lekker innredning og UGLER! Da bør du titte på denne siden ; http://www.nikknakk.no

  🙂

  Peace’n Love

 34. Hei Karoline =)

  Jeg skal gifte meg til sommeren, og lurte på hvor du kjøpte brudekjolen din?
  Og omtrent hvor mye selve bryllupet deres kostet?

 35. Hei. Denne har jeg lyst til å bestille.
  Lurer bare på om du kan fortelle meg hvor mange kalorier det er i en bar.
  På forhånd takk.
  🙂

 36. Vet ikke om dette blir for privat, men jeg spør nå likevell. Hvor lang tid gikk det fra dere startet prøving til det klaffet? Vi har nemlig tenkt å starte baby prøving i november. Jeg har tenkt å gå over til mere hjemmelaget mat. Ikke så mye ferdig mat som jeg ofte kunne ty til før. Du spiser jo bare hjemmelaget så tenkte kanskje det kunne hjelpe litt på? Håper ikke du syntes det var frekt av meg og spørre, og du må selvfølgelig ikke svare om du syntes det blir for privat. Ha en fin kveld 🙂

 37. Er den baren sukkerfri? 😀

 38. Du kler virkelig å ha en liten kul på magen! Vakker du Caroline!:)) Lykke til i svangerskapet, fødselen og barseltida. Går sikkert strålande!:))

 39. Great advices!

  xoxo
  Greetings from Warsaw 🙂

  zabic-garsonke.blogspot.com

 40. Veronica

  Hei Caroline!

  Jeg har et spørsmål til deg, jeg har tenkt ganske lenge på å spørre deg om, men har hver gang glemt det!
  Spørsmålet er om du kan lage et innlegg eller svare på denne kommentaren (jeg hadde satt veldig stor pris på et utfyllende innlegg) om hva jobben din egentlig går ut på. Jeg vet at du jobber innen journalistikk. Men jeg er en jente som skal søke videregående skole neste år og har veldig lyst på en jobb innen journalistikk, men jeg klør etter noe mer enn å bare være en journalist for avisen til byen min. Jeg lurte da på om du hadde hatt lyst til å skrive et utfyllende innlegg om hva jobben din går ut på, når arbeidstidene dine er, hvor mye jobben din går handler om dagens media(jeg tenker på om du jobber for TV-bransjen, radio, store aviser, ja you name it). Og om hva du valgte fra VGS og videre til der du er nå. Jeg hadde blitt utrolig glad om du kunne svart på dette. Det hadde hjulpet meg veldig mye med valgene mine fremover!

  Klem!

 41. Magnhild

  Ville bare tipse deg om at dersom man bruker søkefeltet på bloggen din, kommer det opp reklame/bilde/link til den gamle nettbutikken din. Har sikkert bare glemt å fjerne den 🙂
  Ps. FOR en nydelilg baby-bump <3

 42. Du burde virkelig være stolt over deg selv, Caroline! Bloggen din er så motiverende og inspirerende. Innleggene dine er så gjennomførte og det synes at du legger mye arbeid i dem. Tusen takk for den fanktastiske jobben du gjør dag etter dag! 🙂

 43. Oda Amalie

  Den questbaren må prøves ut! Ser utrolig god ut! Hvordan varmer du opp før en treningsøkt, forresten? Klem!

 44. Your bump looks so pretty 🙂

  Tine
  https://solastdecadeblog.blogspot.dk/

 45. Hei, bare lurte på hvilken sukkerfri sjokolade du bestiller? 🙂

 46. For en søt baby bump som stikker ut av treningsskjorten 🙂 Syntes det er så kjekt å følge med på hele denne utrolige prosessen altså, selv om jeg ikke har barn selv. Og jeg gleder meg til å få vite navnet dere har valgt.
  Ønsker deg alt godt videre i graviditeten 🙂

  ps: litt sen kommentar, men syntes det er så kult at du står opp for deg selv ang. kulen på magen. Hadde en venninne som fødte for to år siden i eksakt samme situasjon. Hun hadde også «innovervendt» gravidmage. Det er da helt normalt det og, og jammen for en nydelig liten jente hun har 🙂

 47. Fint innlegg 🙂

  Ville bare spørre om en ting: Er det slik at så lenge ikke hver vare koster mer enn 200 NOK så blir det ikke toll selv om totalen blir tundt 700 kroner? Må få det inn med t- skje 😉

  1. Nei alt du handler totalt må være på maks 200 kr ! Frakt kommer utenom 🙂

 48. Hei nydelige Karoline! 🙂
  Lest bloggen din i omtrent 2 år og dette blir første kommentar 🙂
  Måtte bare kommentere før du sløser bort alle questbarene dine på «helt ok-gode» barer.
  1 min i micro eller 5 min i ovn, så er den nydelig!

  Håper du har hatt en flott dag, takk for mye god inspirasjon og lesestoff opp gjennom årene.
  Hilsen Elise 🙂

 49. Kanskje beveger jeg meg ut på et litt personlig tema her nå. Men mannen min å jeg har tenkt å starte baby prøving i november. Kan jeg spørre hvor lenge det tok for deg og Lars Kristian fra dere begynte prøving til det klaffet? Forstår om du ikke ønsker å dele dette da det er veldig personlig for noen. Men du er så sunn, å jeg er fæl til å ta litt for kjappe løsninger i hverdagen, men har nå startet å lage mere hjemmelaget mat. Tror dette kan være en påvirkende faktor når det kommer til hvitt fort man blir gravid.

 50. Må bare gi deg skryt for så mange fine innlegg. Må inn på bloggen din flere ganger daglig, og takket være deg så er jeg godt i gang med treningen igjen, og har børstet vekk støvet fra lavkarbo bøkene mine:-) Etter jeg fikk min sønn har motivasjonen blitt helt borte, men man kan faktisk trene, lage sunn og god mat selv om man har en travel hverdag. Dette har jeg ikke klart før nå, så stooor takk til deg<3 Du bare gløder om dagen, og lykke til med alt framover.

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk 😀

   Stor klem din vei <3

 51. Ååååh, fine babymagen! 🙂

 52. Therese Sophie

  Hei flotte Caroline:) jeg lurer bare på hvor man kan få kjøpt drikkeflaske med navn på, slik som du har på bildet her? Eller er den kanskje spesialdesignet til deg 🙂 hadde passet perfekt til lille mini-me i barnehagen:) ha en fortsatt fin uke og ta vare på deg selv og lille tulla i magen <3 klemmer fra hovedstaden

  1. Fotballfrue

   Den er fra barerips, så søt 🙂

   Klemmer!

  2. Hei,

   når du
   handler på Iherb, kommer det toll og moms i tillegg.

   Hilsen Vigdis

 53. Du stråler, Caroline! De barene må jeg virkelig teste ut. Nå har jeg snart knasket meg lei på atkins (trodde ikke det var mulig, men), haha! Takk for tips 😀 Ønsker deg en riktig fin kveld videre. Og forresten, for en herlig babymage! Gleder meg såånn til å følge bloggen din videre. Den blir jo bare bedre og bedre 🙂 Stor klem <3

 54. Kristine D

  Hei.

  Er det 3 karbo eller 21 karbo per bar?

  Jeg må bare takke for en fin blogg, som jeg har latt meg inspirere mye av etter jeg begynte med lavkarbo. Har funnet mange gode oppskrifter på bloggen og i boka di. Jeg har også blitt mer glad i å løpe og trene nå. Mye pga inspirasjon fra deg:-)

  1. Fotballfrue

   21 gram hvor 1 gram av disse er sukker, resten fra nøtter og melk bla. 3 gram fiber 🙂

 55. Caroline

  Jeg vil ha den flasken, slurper meg gjennom timene på skolen, hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Fotballfrue

   barerips.no 🙂

 56. Iherb er genialt! Trur denne må med i neste bestilling 😀

 57. Åh, for en herlig babykul på magen 🙂
  Du er en stor inspirasjon og du ser utrolig flott ut nå!
  Masse lykke til videre i graviditeten <3

 58. Hei 🙂
  Lurte på hvilke sukkerfri sjokolader du bestiller fra iherb?
  og om det er noe annet sukkerfritt du har å anbefale..? 🙂

  ellers har jeg bestilt proteinbaren du anbefalte + (d siste Kristin anbefalte) cashew clusters som er kun nøtter å rå sjokolade 🙂
  så nå gleder jeg meg til pakke 🙂
  ha en fin uke!

 59. Tusen takk for masse god inspirasjon og motivasjon for trening fine du. Har hatt ukens første joggeøkt i dag, og det er søltid like deilig 🙂 Mye av grunnen til at jeg kom meg ut i dag, er din utrolige treningsinnsats!! Måtte skaffe meg barnevakt for å kunne ta den joggeturen, men det var så verdt det 🙂 Ikke alltid like lett når mannen er offshore, men viss viljen er stor nok då ordner det seg med treningsmuligheter 🙂 Viktig at det ikke blir en unskyldning for å bli sittende i sofaen i alle fall.
  Det er så flott at du trener gjennom svangerskapet!! Jeg fikk nr.2 for 6mnd siden, og trente frem til uke 38, etter det ble det mest spaserturer 🙂 Hadde en grei fødsel, og tror absoludt at treningen såiller en viktig rolle der 🙂 Masse lykke til videre i svangerskapet skjønne du 🙂
  (veldig lang kommentar, beklager)

 60. Nå kan jeg se den søte magen vokse:) Masse lykke til med resten av svangerskapet og med fødselen.
  Du er utrolig vakker og jeg kan se du stråler! Du kler virkelig å være gravid!
  Masse kjærlighet og klemmer fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er jo så stas 🙂

   Klemmer!

 61. Ta å sjekk ut den norske siden vekt 123 🙂 En rekke av de samme produktene som på iherb, men man støtter da en norsk lokal leverandør, samt gratis frakt for en større ordre! 😀

 62. Heisann! Astrid Dyson her. Jeg lurte på om jeg kunne få lov til å publisere dette bilde av deg i sofaen og siste bilde på Instagram for å lage en artikkel på tv2.no om at «nå synes magen»! En positiv artikkel om kjendiser som er gravide. Gi lyd om det er ok! Lykke til videre i svangerskapet! Koselig å følge med. Hilsen Astrid

  1. Fotballfrue

   Astrid, hei 🙂 Det er i orden!

 63. Bildene dine kunne sklidd rett inn på http://www.istockphoto.com

  1. Fotballfrue

   😀 det tar jeg som et stor kompliment 🙂

 64. ann kristin

  Den baren der har jeg også nå nylig fått i posten fra iherb og ja helt enig i at den absolutt sto til forventningene:D men anbefaler videre og putte den i micro noen min, da får den en brownie konsistens:) veldig god da også! om man i ny og ned vil ha en vri:D

 65. Hei Caroline,
  Gratulerer! Gled dere!
  Du, supert med kjappe barer ol,- bare hold deg unna de med aspartam. Det finnes i en del sportsbarer ol- ( Atkins og Nutrilett bla), men Stevia som jeg vet du kjenner og bruker, er helt ok! 🙂
  Lykke til videre!

  Inger

  1. Hvorfor holde seg unna aspartam? Og hvorfor er Stevia et bedre alternativ?

 66. Hei 🙂
  Vi selger PUKKA-te på Boots apotek, er bare å komme og kjøpe. Nå er det faktisk på tilbud også 😉

 67. Åh! Kan du ikke gjöre en «iHerb Favoritter» inlegg? Jag elsker iHerb, men det er så otroligt mye der att jag trenger litt tips og inspirasjon.
  <3

 68. Som hun over meg skrev!
  Hadde personlig blitt veldig glad hvis du skrev et «mine iherb» kjøp, favoritter eller lignende innlegg. Du kan jo relatere det til din kost så får vi litt supre, billige og andre tips! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *