iHerb and such

Da var ukens første treningsøkt et tilbakelagt kapittel, og fy søren, den følelsen! Så utrolig deilig. Det ble en hel time med styrke, fokus på bekken, armer, bein og rygg, og deretter løp jeg ned i 30 minutter. På vei hjem handlet jeg ingredienser til sjokoladekake, for den skal bakes i dag *gledeseg* Manglet noen ingredienser her om dagen, men nå har jeg alt som trengs, og i morgen vanker det oppskrift på dere.

Jeg må forresten tipse dere om Quest Protein Bar Chocolate Chip Cookie. Den er. . SÅ GOD! Bestilte den hjem etter tips fra flinke Kristine, hun skrøt så fælt av den at jeg falt fullstendig for fristelsen, og jammen hadde hun rett. Denne er virkelig utrolig god, og veldig mektig også. Fin å knaske på etter en hard og lang økt. Du finner den her. Og dersom du ikke har bestilt fra iherb før, tenkte jeg å komme med noen tips til deg:

___________________________________________________________________________________________________________

iherb-tips

 Unngå toll: Det gjør du ved å holde deg til under 200 kroner per bestilling. Det gjør ingenting om totalsummen blir over 200,- inkludert frakten du velger, men det er altså verdien på det du bestiller som må være under 200 kroner. Du kan fint bestille flere pakker samtidig, men pass bare på at hver enkelt bestilling ikke overstiger 200,-

 Frakt: Holder du deg under vekten på 4 pounds per bestilling, koster det faktisk bare 4 dollar å få den tilsendt. Dette er det alternativet som gjerne tar lengst tid, og du kan fint velge andre alternativer også. Jeg velger alltid DHL som leverer i ekspressfart, fordi jeg er så innmari utålmodig. Da har du varene dine i løpet av maks 5 dager, men dette koster til gjengjeld nesten 16 dollar.

 Kurs: Kursen på dollaren i dag er på 5.98, så det er bare å gange bestillingen din med 6, så har du totalsummen i norske kroner. Du kan alltid sjekke dagens kurs på for eks. hegnar.no.

 Første gang: Dersom det er første gang du handler på iherb, kan du bruke koden FOT850, så får du 5 dollar avslag på bestillingen. Alle som registrerer seg  får en slik unik kode som de kan dele med venner og bekjente, og hver gang noen bruker denne, samler du poeng, slik at du kan få litt ekstra avslag på ordren din neste gang du bestiller.

___________________________________________________________________________________________________________

Jeg handler på iherb i ny og ne, og da spesielt produkter som gjerne koster litt mye her hjemme, som for eksempel proteinbarer som denne, atkinsbarer, shaker fra atkins, sukkerfri sjokolade, steviadråper, gojibær, diverse te-sorter, coco-roons og egentlig bare godsaker. Vet også det er mange som bestiller både kokosmel og mandelmel her, fordi det er såpass rimelig i forhold til her hjemme. Iherb er en hel verden, så du finner utrolig mye annet der også, alt fra hudpleie og kosmetikk til steviadråper og kryddermikser. Det er bare å bruke fantasien og søkefeltet, så finner du frem til alt mulig rart og spennende 🙂 

113 kommentarer

 1. Camilla

  Ååååh, fine babymagen! 🙂

 2. Therese Sophie

  Hei flotte Caroline:) jeg lurer bare på hvor man kan få kjøpt drikkeflaske med navn på, slik som du har på bildet her? Eller er den kanskje spesialdesignet til deg 🙂 hadde passet perfekt til lille mini-me i barnehagen:) ha en fortsatt fin uke og ta vare på deg selv og lille tulla i magen <3 klemmer fra hovedstaden

  1. Fotballfrue

   Den er fra barerips, så søt 🙂

   Klemmer!

  2. Hei,

   når du
   handler på Iherb, kommer det toll og moms i tillegg.

   Hilsen Vigdis

 3. Du stråler, Caroline! De barene må jeg virkelig teste ut. Nå har jeg snart knasket meg lei på atkins (trodde ikke det var mulig, men), haha! Takk for tips 😀 Ønsker deg en riktig fin kveld videre. Og forresten, for en herlig babymage! Gleder meg såånn til å følge bloggen din videre. Den blir jo bare bedre og bedre 🙂 Stor klem <3

 4. Kristine D

  Hei.

  Er det 3 karbo eller 21 karbo per bar?

  Jeg må bare takke for en fin blogg, som jeg har latt meg inspirere mye av etter jeg begynte med lavkarbo. Har funnet mange gode oppskrifter på bloggen og i boka di. Jeg har også blitt mer glad i å løpe og trene nå. Mye pga inspirasjon fra deg:-)

  1. Fotballfrue

   21 gram hvor 1 gram av disse er sukker, resten fra nøtter og melk bla. 3 gram fiber 🙂

 5. Caroline

  Jeg vil ha den flasken, slurper meg gjennom timene på skolen, hvor har du kjøpt den? 🙂

  1. Fotballfrue

   barerips.no 🙂

 6. Iherb er genialt! Trur denne må med i neste bestilling 😀

 7. Åh, for en herlig babykul på magen 🙂
  Du er en stor inspirasjon og du ser utrolig flott ut nå!
  Masse lykke til videre i graviditeten <3

 8. Hei 🙂
  Lurte på hvilke sukkerfri sjokolader du bestiller fra iherb?
  og om det er noe annet sukkerfritt du har å anbefale..? 🙂

  ellers har jeg bestilt proteinbaren du anbefalte + (d siste Kristin anbefalte) cashew clusters som er kun nøtter å rå sjokolade 🙂
  så nå gleder jeg meg til pakke 🙂
  ha en fin uke!

 9. Tusen takk for masse god inspirasjon og motivasjon for trening fine du. Har hatt ukens første joggeøkt i dag, og det er søltid like deilig 🙂 Mye av grunnen til at jeg kom meg ut i dag, er din utrolige treningsinnsats!! Måtte skaffe meg barnevakt for å kunne ta den joggeturen, men det var så verdt det 🙂 Ikke alltid like lett når mannen er offshore, men viss viljen er stor nok då ordner det seg med treningsmuligheter 🙂 Viktig at det ikke blir en unskyldning for å bli sittende i sofaen i alle fall.
  Det er så flott at du trener gjennom svangerskapet!! Jeg fikk nr.2 for 6mnd siden, og trente frem til uke 38, etter det ble det mest spaserturer 🙂 Hadde en grei fødsel, og tror absoludt at treningen såiller en viktig rolle der 🙂 Masse lykke til videre i svangerskapet skjønne du 🙂
  (veldig lang kommentar, beklager)

 10. Nå kan jeg se den søte magen vokse:) Masse lykke til med resten av svangerskapet og med fødselen.
  Du er utrolig vakker og jeg kan se du stråler! Du kler virkelig å være gravid!
  Masse kjærlighet og klemmer fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er jo så stas 🙂

   Klemmer!

 11. Ta å sjekk ut den norske siden vekt 123 🙂 En rekke av de samme produktene som på iherb, men man støtter da en norsk lokal leverandør, samt gratis frakt for en større ordre! 😀

 12. Heisann! Astrid Dyson her. Jeg lurte på om jeg kunne få lov til å publisere dette bilde av deg i sofaen og siste bilde på Instagram for å lage en artikkel på tv2.no om at «nå synes magen»! En positiv artikkel om kjendiser som er gravide. Gi lyd om det er ok! Lykke til videre i svangerskapet! Koselig å følge med. Hilsen Astrid

  1. Fotballfrue

   Astrid, hei 🙂 Det er i orden!

 13. Bildene dine kunne sklidd rett inn på http://www.istockphoto.com

  1. Fotballfrue

   😀 det tar jeg som et stor kompliment 🙂

 14. ann kristin

  Den baren der har jeg også nå nylig fått i posten fra iherb og ja helt enig i at den absolutt sto til forventningene:D men anbefaler videre og putte den i micro noen min, da får den en brownie konsistens:) veldig god da også! om man i ny og ned vil ha en vri:D

 15. Hei Caroline,
  Gratulerer! Gled dere!
  Du, supert med kjappe barer ol,- bare hold deg unna de med aspartam. Det finnes i en del sportsbarer ol- ( Atkins og Nutrilett bla), men Stevia som jeg vet du kjenner og bruker, er helt ok! 🙂
  Lykke til videre!

  Inger

  1. Hvorfor holde seg unna aspartam? Og hvorfor er Stevia et bedre alternativ?

 16. Hei 🙂
  Vi selger PUKKA-te på Boots apotek, er bare å komme og kjøpe. Nå er det faktisk på tilbud også 😉

 17. Åh! Kan du ikke gjöre en «iHerb Favoritter» inlegg? Jag elsker iHerb, men det er så otroligt mye der att jag trenger litt tips og inspirasjon.
  <3

 18. Som hun over meg skrev!
  Hadde personlig blitt veldig glad hvis du skrev et «mine iherb» kjøp, favoritter eller lignende innlegg. Du kan jo relatere det til din kost så får vi litt supre, billige og andre tips! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *