In the garden

Jeg har allerede kastet meg på pastellfargene, og i dag ble det å dra frem denne skjønne blusen fra skapet igjen. Tips: Bruk deg ihjel på kortermede topper og shorts i tiden fremover, sånn at du blir skikkelig lei. Det er ikke lenge til slike plagg må gjemmes bakerst i skapet.

___________________________________________________________________________________________________________

Bluse Asos / Bukse DKNY / Pumps Bianco / Veske New Look / Ring & Armbånd Hasla / Solbriller Zara / Brillesnor Grannycords / Skinnjakke Cubus 

___________________________________________________________________________________________________________

Ellers har jeg. . sviktet meg selv litt i dag. Ettersom intervjuet drøyet, drøyet alt, og her sitter jeg da, i treningstøyet uten så mye som en svetteperle på nesa. Noen dager rekker man rett og slett ikke over alt, og det må jo være greit det også. Får heller gjøre en innsats i morgen, da skal jeg være på ELIXIA allerede klokken åtte, og det gleder jeg meg til!

Vi sees ganske så snart etter den treningsøkten, tenker jeg. Sov godt om noen timer 🙂

67 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Hvor man tak i slike brillesnorer? Ser du har skrevet hvor den er fra, men finnes det ikke en nettside som man kan handle på? Jeg kunne i såfall ikke finne den…har du feks en lenk? På forhånd takk 🙂

  Du ser forresten strålende ut!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg fikk den tilsendt i posten, men her er hjemmesiden https://www.grannycords.com/ 🙂

 2. Hi 😉
  i found something for your baby
  https://www.lamillou.com/shop/la-millou-by-anna-mucha

  kisses;*

  1. Fotballfrue

   Aw 😀

 3. Så herlig antrekk, fine du <3

 4. Elsker stilen din, bildene dine og ikke minst huset og møblene!
  Men jeg lurer på en liten ting; Hvem tar bildene av deg?

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian er antrekksfotograf 🙂

 5. hei kjære caroline. jeg må bare beundre hvordan du kan være så perfekt fra top til tå. selv lever jeg en stressende hverdag som dansestudent i england, men bloggen din klarer på ett eller annet vis å roe meg ned og få fattningen tilbake for å klare å holde orden på livet. takk, vakre du

  1. Fotballfrue

   Høres ut som du har en spennende hverdag 🙂 Håper du oppnår alt det du drømmer om, og at du klarer å nyte øyeblikkene 🙂

   Stor klem <3

 6. Du er så fresh og vakker Caroline, men er det ikke veldig mye jobb med så masse extensions? Det ser overhodet ikke ekte ut, men det er kanskje heller ikke meningen? Syns blusen din er supersøt forresten, kunne godt ha tenkt meg en selv <3

  1. Fotballfrue

   Neida, det går helt fint det 🙂 men de har dessverre oppført sge litt merkelig denne gangen, så jeg skal til frisøren om en ukes tid, da blir det nok bra 🙂

 7. *puh* nå kjenner jeg at jeg ble en smule lettet her, jeg har heller ikke rukket i trene i dag :/ Jeg som tenkte å få en knall start etter ferien, som har inneholdt et minimum av trening. Men det er tross alt slik ferier skal være 🙂 Det er heldigvis ikke bare jeg som synest mandager til tider har for lite timer i døgnet! Vi får satse på en knall start i morgen 🙂

 8. Paulina Aanmoen

  Hei, kan du være så snill å dele denne liken på bloggen din, slik at flere mennesker engasjerer seg for slike ting.

  https://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2013/08/Tva-miljoner-valdtagna-i-krigets-Kongo/

 9. Dette var creepy, tenkte akkurat at jeg skulle inn på bloggen for å se om du hadde postet dagens antrekk, og tenkte at du kom til å ha på deg blå pastell:O Og niemen hadde du ikke det!

  1. Fotballfrue

   Hehe 🙂

 10. Ada Leonora Estelle

  Hei, Caroline! Du ser så fantastisk ut, du virker som et helt fantastisk menneske også! Kjenner deg jo ikke men du fremstår sånn gjennom intervjuer og bloggen din, og å fake så godt tror jeg ikke du kan:)
  Håper du koser deg masse og nyter tiden som er og tiden som kommer.
  Men jeg har et spørsmål: jeg lurte på om du vet et sted der de selger glō minerals camouflage concealer i fargen honey, om den finnes, jeg har camouflage under eye concealer i fargen honey, men finner ikke den andre i honey.
  Ha en god kveld❤

  1. Fotballfrue

   Lurer på om golden honey er den samme? Den har de på coverbrands i hvert fall 🙂 https://www.coverbrands.no/merker/glo-minerals/camouflage-concealer

 11. Very lovely pictures!

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie <3

 12. Noen ganger kan man ha noen planer og så blir det ikke noe av, av en eller annen grunn.
  Det betyr ikke at du svikter deg selv..
  Det betyr bare at det blir en liten utsettelse 🙂
  Og det er fullt lovlig vet du 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sant 🙂

 13. Utrolig fint og delikat antrekk! Du er veldig fin i pasteller 🙂

 14. Karoline E.N

  Heii 🙂 fantastisk antrekks bilder, du er vakker! Jeg skal straks ta natta selv, så da snakkes vi vel i morgen.
  Sove godt, drømme søtt – Klem <3

 15. Ikke så mange ukene du ikke kan gå med de, da.. med tanke på hvor langt du er på vei 🙂 Spent på navnet til jenta, jeg . Får vi lov å tippe? ;)) Vet du hvor jeg kan få tak i hekla vognleke/vognpynt?

  1. Fotballfrue

   Tipp i vei, men jeg tror ikke noen klarer det 😉 Jeg vet at sebra har noe heklet til baby 🙂

   1. Dalana

    Hehe, i så fall tipper eg Amalie. Gudane veit kvar det namnet kom ifrå, men datt ned i hovudet mitt når det kom til namn på jenta di 😉 Spanande å sjå om namnet de har landa på er det riktige når de ser ned på lisje knøttet 🙂

   2. Fotballfrue

    Ja, det blir spennende 🙂

   3. Jeg tipper Ingrid eller Johanne!:) nydelig blir det uansett! 🙂 lykke til – vi lesere gleder oss med dere!

   4. Fotballfrue

    Mimmi het faktisk Inger-Johanne 🙂

 16. Digger alle bildene du tar. De er så perfekte:)

 17. Kjempe fin!! Elsker den fargen, det minner om noen av mine outfits:)

 18. Heisann Caroline!

  Så i princess-katalog nå for akkurat 2 minutter siden og tenkte jeg bare MÅTTE tipse deg om alle de søte ugletingene de har fått inn! Sengesett, gardiner ++. Perfekt til den lille ugla!!

  Ville også bare si hvor utrolig fin du var i den grå kjolen fra bikbok du hadde på her om dagen, er så herlig å se babymagen din! Gleder meg masse til hun kommer, og følge med framover 😀

  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Så gøy, jeg skal ta en titt, selv om jeg begynner å bli ferdig med innkjøp nå 😉

   Stor klem tilbake 🙂

 19. Kristina

  Så pen du er, Caroline! Også så inspirerende og motiverende det er å lese bloggen din. Den siste tiden har jeg virkelig fått et nytt syn på mandager, og jeg må bare spørre meg selv – hvorfor har jeg ikke tenkt slik før?? Haha 🙂 Håper du fortsetter med bloggingen i laaang tid fremover. Du er en stor motivator for meg på treningsfronten og det er så koselig å titte innom her hver dag.
  Stoor klem fra meg 🙂

 20. Kristine

  Hei! 😀 Jeg begynte på journalistikk på NKF i Oslo idag, og jeg lurer på om du har noen tips til skoleåret fremover? Var du fornøyd med utdanningen? 🙂

 21. Nydelige pumps!!! Og flotte bilder 🙂 xx

 22. Vakker! Her har høsten allerede kommet, så shortser og sommerkjoler er allerede gjemt bak i skapet og blitt erstattet med tykke gensere 🙂

 23. Helt fantastiska bilder! Kan inte bli annat än superinspirerad av din stil!

  https://pernillabredolt.com

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, tusen takk 😀

 24. Uææ, fikk en klump i halsen da jeg begynte å tenke på å måtte pakke vekk sommertøyet 🙁 Sommeren er altfor kort, så det er bare å utnytte den siste tiden med sol 🙂

  Ha en fin treningsøkt og tirsdag, søte du 🙂

  1. Fotballfrue

   Uff, ja. Det går dessverre litt for fort :/ Men i år gleeeder jeg meg til vinteren, da kommer jo den lille babyen vår til verden 😀

 25. God morgen Caroline! 🙂

  Jeg er helt målløs av de fine bildene som alltid dukker opp på bloggen din! De er gjennomført, akkurat slik som alle antrekkene dine er. Jeg syns det er utrolig kjekt å lese bloggen din, og innlegg som over her er av favorittene. Det er utrolig gøy og ikke minst inspirerende å se gjennom outfitbildene av deg, for de er ikke som alle andre sine. Alltid en fresh og stilfull setting rundt deg – digger det!:)

  Må jo bare spør, er det tilfeldig at du er der du tar bilder når du gjør det, eller reiser du ens ærend rundt å leter etter settingen til bildene dine ? Det er vertfall ikke tvil om at du har en gjennomført blogg fra topp til tå! 🙂 Og at du har norges mest lese, er jo ikke så rart ! 🙂

  Ønsker deg en fin tirsdag.
  klem Rebekka
  https://rebekkafylling.com

  1. Fotballfrue

   Å, jeg blir så glad! Det er jeg dette inntrykket jeg jobber så hardt for, jeg vil jo at dere som leser skal sitte igjen med en god følelse, i det minste en følelse av å bli litt inspirert 🙂 Så tusen takk 😀

   Akkurat i går reiste vi til byen for å ta bildene, det kommer litt an på planene for dagen, prøver å få gjort flere ting på en gang når jeg først er der inne 🙂

   Klemmer 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

 26. Michelle

  <3 <3 <3

 27. Hei!
  Jeg har fulgt bloggen din lengre enn jeg kan huske og må virkelig rose deg for den personen du er! Du ser helt fantastisk ut med den voksende magen, og jeg ønsker deg en kjempe fin tid framover! Gleder meg til å følge bloggen din videre og håper du legger ut litt bilder av det kommende barnerommet etter hvert 🙂
  Ha en fin dag!:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk snille deg, det gleder meg å høre <3

   Stor klem!

 28. Hei Caroline!

  Tusen takk for at du gir oss lesere så mye glede, inspirasjon og motivasjon gjennom bloggen din!

  God tirsdag <3
  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk det samme, kjære deg!

   Stor klem 🙂

 29. You look so fresh and beautiful! Fantastic hair! 🙂

  https://nieotym.wordpress.com/

 30. Åå, nydelig antrekk, Caroline! Syns virkelig den skinnjakken var prikken over i’en. Er den kjøpt nylig? Superfresh, kunne tenkt meg sånn selv 😉 Ha en super tirsdag, min tilbringes hjemme med masse te med sitron, og halspastiller. Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Kjøpte den i mai faktisk, men det kan jo være at de for eks. har dne på tilbud nå? 🙂

   Klemmer!

 31. Du er nydelig! Og for noen fantastiske bilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 32. For en stil! Og for ei dame! Du ser smashing ut Caroline, du kler deg alltid så bra 🙂

  Nettopp flyttet til Skien jeg da pga praksisår i forbindelse med studier. Jeg er overhodet ikke kjent her, men det virker som en ålreit by og det blir sikkert bra. Som du sier, det blir jo akkurat hva man gjør det til så jeg satser på å få et kongebra år her 🙂 Kanskje jeg får sett deg her i byen en dag da 😉

  Ha en flott kveld!

  1. Fotballfrue

   Så spennende, jeg er sikker på at du kommer til å trives her 🙂

   Stor klem og masse lykke til <3

 33. Utrolig nydelig!! Du er så flink til å sette sammen antrekk. Utrolig gøy og se at du stråler om dagen med den flotte kulen på magen.
  Da jeg var gravid hadde jeg ikke spesielt stor mage selv i starten, noe som du vet er individuelt fra person til person. Vil bare med dette si at du ikke må bry deg om alle som skal ha en mening om hvor stor magen din skal være. Så lenge man er priviligert og kan få barn, så har man all grunn til å smile uavhengig av størrelsen på magen! Klem Monica

 34. Takk for tips :)) Jeg tipper Martine eller Olea 🙂 Lykketil videre i svangerskapet, og håper du er frisk og rask.

 35. Mammamia

  Jeg tipper dere har valgt et navn på E 😉 Hihi.. Har jeg rett?

  1. Fotballfrue

   Nei :p

   1. i eller j da? 🙂 eller begge?

   2. Fotballfrue

    Neeeiii 😀

 36. Hjelp! Hva skjer? Kommentarene mine blir ikke godkjent? Hva er galt?

  1. Fotballfrue

   Den er jo goskjent og besvart? Du spør i eller j? 🙂

   1. Beklager! Min feil! Så ikke det. Nok gjetting nå- blir uansett en flott jente med et flott navn:)

 37. Hi Caroline! Also here the weather is getting chiller, but dont want summer end!:) You look truly beautiful, I think they stand out on you! The shirt is super nice and girlie, love the photo of the sunnies and the one where you smell the flower, very romantic!:) Kisses! xo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *