Glatte legger: Vinn 1-års forbruk

Dere husker kanskje at jeg ved flere anledninger har nevnt Mrazor of Norway som favoritt når det gjelder å holde leggene glatte? Dette er et norsk brand som leverer produktet sitt internasjonalt, og fungerer slik at du får barberblader hjem i posten så ofte du selv ønsker. Jeg har sverget til dette systemet i over 1 år nå og er superfornøyd, og nå har jeg fått lov til å dele ut forbruk for et helt år til en heldig leser i tillegg! Samtidig deler jeg ut et kjempefint armbånd fra Sophie by Sophie, Heart Bracelet til en verdi av 890,-

♥♥♥

___________________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________________

♥♥♥

Alt du trenger å gjøre for å delta er å like Mrazor på facebook her, og deretter besvare dette spørsmålet: Mrazor of Norway har et abonnement som er ment spesifikt for par. Hva heter dette kitet?

I tillegg må du ikke glemme å fortelle meg hvilket kit du ønsker å vinne 1-års abonnement av. Du kan velge mellom tre forskjellige: 1. for dame – Mrazor Queen med 8 blader per utsendelse 2. for menn – Mrazor Boss 8 blader per utsendelse  3. for par – 8 blader til mann og 4 blader til dame per utsendelse.

Startpakken kommer med selve høvelen og en fin pose til å ha alt sammen i. Legg igjen svar og ønske med riktig kontaktinformasjon i kommentarfeltet mitt, så er du med i trekningen. Du kan lese et fyldigerer innlegg jeg har skrevet om Mrazor her.

Du må være 18 år for å delta, masse lykke til!

390 kommentarer

 1. Jeg vil gjerne vinne Mrazor The Perfect Match, som også er svaret på spørsmålet.
  Fantastisk flott blogg du har og lykke til med graviditeten!:)

  Mvh

  Hanne Synnøve Tønnessen
  Erik Aanestadsvei 9
  4070 Randaberg

 2. Anneli Kolås

  Kitet for par heter Mrazor The Perfect Match

  Jeg ønsker meg alternativ 1. – Mrazor Queen for dame.

  annelikolaas@hotmail.com

 3. Cecilie

  Hei!:)

  The s(h)ave for couple is Mrazor The Perfect Match 🙂 I’d really really wish for the subsciption for couple. Alternative 3 🙂 So I could share it with my husband 🙂 <3

  Love <3 Cc

 4. Kristin Haugo

  kitet heter «S(H)AVE COUPLE – The perfect match».
  Hvis jeg vinner, vil jeg gjerne ha alternativ nr.1.
  Håper jeg vinner 🙂 virkelig ikke fornøyd med det jeg har…

 5. Helene Larsen

  Svaret er: Mrazor The Perfect Match, som er for par 🙂
  Jeg ønsker meg Mrazor Queen abonnement om jeg skulle være så heldig å vinne.
  Liker på facebook.
  Ha en flott kveld videre!

 6. Therese

  Likt siden 🙂
  Barbersettet for par heter: Mrazor The Perfect Match <3

  Hvis jeg vinner onsker jeg meg barbersettet for par 🙂
  Ha en flott kveld 🙂

 7. Hege Anita

  Shave Couple – The Perfect Match
  For dame 😉

 8. Ragnild

  Det heter The Perfect Match 🙂
  Jeg ønsker kitet som er for oss begge to, nr 3 perfect match – svært gjerne! 🙂 Her deler vi alt …. 🙂

 9. Sandra Tønnessen

  S(h)aved couple – the perfect match 🙂

 10. Sandra Tønnessen

  S(h)ave Couple – The Perfect Match
  🙂

 11. Andrea N

  Kit for par: Mrazor The Perfect Match
  Jeg ønsker meg alternativ 1 for dame – Mrazor Queen 🙂

 12. Hei Caroline 🙂
  Jeg liker Mrazor på facebook. Og svaret på spørsmålet ditt er: The Perfect Match.
  Hvis jeg vinner så ønsker meg alternativ 3 – for par – 8 blader til mann og 4 blader til dame per utsendelse 🙂
  Ha en perfect dag 🙂
  Edyta (edytaaa.d@gmail.com)

 13. Anna Husøy

  Kitet for par heter «the perfect match kit». Jeg vil gjerne ha for dame «Mrazor Queen» 🙂

 14. S(h)ave couple – the Perfect match heter kitet. Jeg håper jeg vinner, da vil jeg vedlig gjerne ha kit nummer 3 for par! Hadde vært så gøy å vinne:)

 15. Navnet på kit’et heter «The Perfect Match»
  Om jeg skulle vinne vil jeg gjerne ha alternativ 1, tusen takk
  Ha en fortsatt fin kveld, Caroline

  Hilsen fra signe
  (Signe_grete@hotmail.com)

 16. Kitet heter Mrazor The Perfect Match
  Jeg vil ha alternativ 1. – Mrazor Queen for dame.

 17. Helene Nilsen

  Kitet heter Mrazor The Perfect Match.

  Jeg vil gjerne ha alternativ 1 – Mrazor Queen for dame

 18. Synnøve Sunde

  Kitet for par heter Mrazor The Perfect Match.

  Om jeg vinner vil jeg gjerne ha 1. for damer -Mrazor Queen

 19. Rätt svar: Mrazor S(H)AVE COUPLE – The perfect match!

  Om jag vinner så önskar jag alt 3, S(h)ave couple!

  Med vänlig hälsning från Sverige,

  Åsa Ljunggren
  Kolningsberget 46
  44441 Stenungsund
  Sverige

 20. Anne Stine

  Mrazor the perfect match er for par 🙂 jeg vil gjerne ha alternativ 1 – mrazor queen. Hadde passet perfekt for meg – er fattig student og barberblader er såå dyrt. I tillegg er jeg så uheldig at hårene vokser utrolig fort ut igjen, så jeg må barbere ekstra ofte og da blir bladene fort slitt! Så jeg krysser fingrene for å vinne her! 😀

 21. Ragnhild Brønstad Parnasa

  Hei, kitet for par heter Mrazor The Perfect Match, og jeg ønsker meg alternativ 1. – Mrazor Queen for dame.

  Tusen takk, ha en fin kveld!:)

 22. Hei!

  Svar på spørsmålet:
  Kitet for par heter (28) S(H)AVE COUPLE – The perfect match
  (Mrazor The Perfect Match).

  Jeg vil gjerne vinne kit nr. 1. for dame – Mrazor Queen med 8 blader per utsendelse.

  Beste hilsener! 😉

 23. Hei!

  Svaret på spørsmålet er: Mrazor The Perfect Match! 🙂

  Jeg ønsker meg gjerne kit nummer 1, for dame, hvis jeg skulle være så heldig å vinne!

  🙂

 24. Hurra! Jeg fant, jeg fant:)

  Melder meg så klart på denne, selv om jeg flytter til Sydney om 3 uker:) Da får de hjemme bare sende det i posten til meg, sammen med brunost og smågodt, hihi;)

  Håper du har hatt en fiiin dag hittil frøken, og at resten blir ENDA bedre <3

  Vi er på roadtrip i Trøndelagen, og bilen er fyllt opp med Pepsi Max og Atkins barer! Btw: Kjøpte de du anbefalte her på bloggen, gleder meg til å teste!!

  Koskos:)

 25. Hei! Settet for par heter Mrazor The Perfect Match, å det er akkurat dette settet jeg ønsker meg til min kjære og jeg 🙂 Har likt på facebook. Hilsen Tone, frklangenes@hotmail.com

 26. Og ja!! Glemte å svare på spm.. Svaret er: Mrazor The Perfect Match, og jeg vil veldig gjerne ha nr.3:)

  Daaa håper jeg på det beste:)

 27. Shave Couple – The Perfect Match
  Alternativ 1. – Mrazor Queen for dame.

  andrea.hjeldnes@hotmail.com
  -A

 28. Mrazor the perfect match…skulle jeg være så heldig å vinne ønsker jeg alt 1 🙂

 29. Navnet på kit’et heter “The Perfect Match”
  Hvis jeg vinner vil jeg gjerne svært gjerne ha alternativ 1, tusen takk.

 30. Lone Kristine

  Kitet for par heter «S(h)ave Couple – The Perfect Match». Høres jo helt genialt ut! Skjønner ikke hvorfor vi ikke har slengt oss på dette tidligere. Vil veldig gjerne ha abonnementet for par hvis jeg vinner! Hvis jeg ikke vinner kommer det nok hjem i posten om en liten stund likevel, hihi! 😀

 31. Kristina

  Det heter S(h)ave Couple – The Perfect Match! Det er også dette jeg ønsker meg hvis jeg vinner.
  Ha en fantastisk dag vakre deg! 🙂

 32. Hei! Når skal du kåre vinneren av denne konkurransen? 😉

 33. Ja, hva skjedde egentlig med denne konkurransen?

  1. Fotballfrue

   Vinneren er kåret og kontaktet 🙂 Hun som vant het Lise Kristoffersen 🙂

 34. You are obviously a gorgeous woman who works hard on herself. But you’re missing a huge piece of the world market. By not addressing the fact that you are working out and were working out, aggressively, your entire pregnancy. And I understand. I really do. I understand the pressures of trying to remain beautiful, young, wanted, and successful. As a woman in business it’s difficult just being relevant, but as a woman in the public eye you are always drawn to criticism. So try and do something for the women of the general market, help them to help themselves. You can’t understand these women till you step into their shoes and see what is happening in their lives. They can’t afford a gym, they can’t afford the foods you eat, some don’t have any time as they work two and three jobs to support their families. So give them something, help them. That would be a gift to those who are interpreting your drive as obsession. Truly I know, when a man has money every woman wants him, so you work 10X harder to make sure he wants you. It’s admirable. But please don’t forget the general public are a MUCH wider audience. Don’t forget to share something for them, with them, be approachable and not some barbie they want to avoid. That’s part of being a woman and we all grow old. One day you will also grow old and those things we do to impress others won’t matter, it’s what we will do to help others and make a difference that will be remembered.

  Truly

  Maria S.

  1. By not addressing the fact that you are working out and were working out, aggressively, your entire pregnanc

   I didn’t work out aggressively during my pregnancy. For every month and week that went by I stepped down on the intensity.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *