A Romantic View

Skjørt Nelly.com (adlink) / Skjorte Mary-Kate & Ashley for BikBok / Veske Red Valentino / Sandaler Red Valentino / Solbriller BikBok

God søndag  Å, jeg liker denne skjorten fra Olsen-tvillingene sin kolleksjon for BikBok så utrolig godt! Virkelig romantisk og søt, og den kan med fordel rockes litt også, ved å kombinere den med litt røffere materiale som sort skinn eller fløyel, men så er jo jeg en sucker for den romantiske looken, da.

Her øser regnet ned på tredje timen, så da er det godt å ikke ha noen planer for dagen 🙂 Det eneste jeg tenker å gjøre er å forberede den kommende uken som jeg alltid pleier, planlegge litt og lage de obligatoriske listene mine *hehe* Kanskje jeg til og med skal svinge meg litt på kjøkkenet og få laget den etterspurte sjokoladekaken som jeg serverte da vi hadde gjester på rekeaften her hjemme, den skal nemlig ut på bloggen førstkommende oppskrift-onsdag og regnværsdag er en perfekt bake- og kakedag. Håper bare vi har alle ingrediensene. Dette blir en skikkelig søndag-søndag, kjenner jeg. Så deilig!

 

83 kommentarer

 1. Jeanette

  du er kjempefin som alltid! Bare elsker stilen din <3 Håper du får en fin søndag!

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre, tusen takk 😀

   Ha en fin søndag du også 🙂

 2. kristin

  Du er alltid så flott!
  Jeg lurer på en ting; Må man betale toll når man bestiller klær og div. fra Asos?
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Bestiller du over 200,- må du betale toll fra utlandet 🙂

   Klem tilbake!

 3. Hei igjen søte! Spurte på fredag, men fikk ikke svar, så jeg prøver en gang til 🙂

  Hvilken krøllstav synes du er best, om du må velge mellom gorgeus curl wand, eller Mast? Har nemlig kjøpt Gorgeous, men jeg har ganske tykt hår, så begynte jeg å tenke på at jeg kanskje vil foretrekke Mast sin 38 mm, og lurer på om jeg skal bytte 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er superfan av denne: http://fotballfrue.no/2013/04/14/lansering-mast-vol-2/

   Klem!

   1. Hei! 🙂

    Lurte på hvilken av tengene Mast VOL. 1 eller 2 du ville anbefale til meg når jeg har skulderlangt hår+ og ikke så tykt? Og hvor finner jeg de hårsprayene du anbefaler i det innlegget nå? På forhånd takk! 🙂

 4. Så fint antrekk, og superfin Caroline som alltid <3
  Ha en finfin søndag videre! 🙂

 5. du er simpelthen bare sååå smuk 😉
  elsker dit outfit og især din nederdel <3

 6. Elsker veska og skoene, så søte og sommerlige 🙂 Lykke til med baking (håper det går i orden)!

 7. Perfekte plassen å ta antrekksbilder, ser ut som du kommer ut fra et eventyr 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Var så overrasket over at det ikke var noe særlig mennesker der, men også ganske deilig når man skal ha en liten shoot :p

 8. Susanne

  å wow! du ser så fin ut!!! og de skoa <3

 9. Bare lurte på hvor «hoppebildet» på innlegget om : motivasjon nye anti Shake ( bildet nr.1) har blitt av?

  1. Fotballfrue

   Oi, kanskje det forsvant med designendringene? Jeg skal sjekke opp 🙂

 10. Christina

  Vakkert antrekk ! 🙂
  Du, jeg prøvde å lage den kornblandingen/granolaen din i går kveld, men det smaker brent og ikke godt rett og slett. Hadde det inne 40 min på 200 grader tenker jeg, og snudde flere ganger på det underveis… Noen hemmelige triks? 🙂
  jeg som skulle gi det bort til naboene mine i dag, haha 🙂

  1. Fotballfrue

   Så synd! Det vil nok variere litt fra ovn til ovn, så kanskje du skal ha den kortere i neste gang? Evnt. sette ned temperaturen til 180 grader 🙂

  2. Jeg skrudde ned til 175grader og 15+15+15+10 min og da syns jeg det ble bra 🙂 ekstra superdigg å smelte sjokolade og låg knekk som det ble skrevet om 🙂

 11. So amazing! I love this shirt and blouse 🙂
  Have a nice day,
  DaisyLine

 12. Karoline E.N

  Hei 🙂 For er sukkersøtt antrekk du har på deg der, og jeg bare elsker skoene! Det regner som bare det her i Trysil også, så det er virkelig sofa dag i dag! Åh, hva er ikke bedre en og bare bake å kose seg på kjøkkenet i regnværsdager?
  Ha en kjempe fin søndag, Caroline 🙂

  Stor klem

  1. Fotballfrue

   Kjøkkenkos er så absolutt perfekt tidsfordriv i dag 🙂

   Stor klem!

   1. Karoline E.N

    Ja, abselutt 🙂 Kjempe koselig er det også!

 13. For et utrolig lekkert og skjønt antrekk! Jeg syns den blusen er såå fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Er veldig glad i den selv, så den må jeg ta frem igjen og igjen, tror jeg 🙂

 14. Kristine

  Du virker som en fantastisk herlig person caroline! Du er utrolig inspererende, og gir gode tips som inspererer alle og en hver! Spesielt nå under graviditeten din, så viser du at du fremdeles kan ha en «classy» stil i stede for å bruke graviditeten til å gå bare i joggetøy! du må ha lykke til videre og med deres lille 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre, og det samme til deg, Kristine <3

 15. Solveig

  Så fin! Jeg elsker den romantiske looken <3

 16. Fine, fine, fine Caroline. Den looken var veldig «deg» følte jeg 🙂
  Kos deg med baking og kvalitetstid med familien – både firbente, mann og den i magen. Her er det mye av det samme på planen. Sjelero på sitt beste 😀

  1. Fotballfrue

   Gode, fine deg <3 Var nettopp innom bloggen din og du har vært SÅ flink denne uken! Hjelp! Må bli flinkere til å bruke skogen litt jeg også kjenner jeg, trenger bare noen som er litt lommekjent rundt her, så jeg ikke går meg bort 😉

   Håper di nyter søndagen <3

   Stor klem!

   1. Aw, takk, du er så god! Du har sikkert helt fantastiske skogsturmuligheter rett utenfor døren! Men det er ikke bare-bare å vite hvor man skal gjøre av seg, når man ikke aner hvor stier og veier fører hen. Du får pønske ut noe, så får nok både du og voffsene glede av det 😀
    Takk, i like måte! Nå står laging av nøttesmør på agendaen. Om å gjøre å ikke spise opp alt med en gang, haha.
    Klemmer

   2. Fotballfrue

    Å, nøttesmør 😀 Hva lager du det av? Så snart jeg ikke må tisse annet hvert minutt lenger, skal jeg ut på tur 😉 Tipper det blir en del på nyåret, med både vogn og vofser <3

    Stor klem!

   3. Vogn og voffser <3 Jeg ser det for meg, hele gjengen på tur. Blir nok en herlig form for kvalitetstid 🙂

    Har laget både valnøttsmør og mandelsmør. Går selvsagt an å blande også. Steker nøttene i ovnen først, og så kjører jeg dem i blenderen til det blir smør. Tar ca. ett minutt (har riktignok en ganske kraftig blender fra KitchenAid). Også blander jeg inn havsalt og kanel(!) til slutt. En rute med mørk sjokolade, med en skje mandelsmør på… Åh, du må smake 😀

   4. Fotballfrue

    OI! Dette skal jeg prøve, takk for tips fine du! Og hei, god mandag 😀 <3

 17. Gledet meg skikkelig til dette antrekket! Du ER så fin!! Jeg ble kjempe inspirert:) xxx

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, jeg blir så glad 😀

   Stor klem!

 18. Nydelig:)

 19. Hei!
  Elsker bloggen din!
  Men jeg lurer på hvordan du klarer å unngå gnagsår når du går på høye hæler?
  Jeg får gnagsår etter en kveld og kan ikke bruke høye hæler før det er grodd…

  1. Fotballfrue

   Hmm, gnagsår får jeg ikke så ofte, det er heller det at jeg blir sliten i føttene, men nå går jeg svært sjelden med høye hæler en hel dag. I tillegg kommer det vel an på hvordan skoen sitter på foten? Gnagsårplaster er jo alltid kjekt å ha i vesken, de fra compeed er kjempegode 🙂

 20. Dette tror jeg må være favorittantrekket fra bloggen så langt! er nok også en sucker for det romantiske.. 😉

 21. Hei Caroline, du er et stort forbilde
  Hva koster solbrillene?
  Klem

  1. Fotballfrue

   Tror de kostet 249,- eller mindre? 🙂

 22. Hei! Kan du lage et innlegg om hvordan du pleier føttene dine? Produkter, sokker, såler…? De ser alltid fine ut selv om du løper mye.

 23. Elska sånne søndaga, nyt det 🙂

 24. Great look, love the skirt!
  Kisses from Sicily 😉
  Shadow Of Style

 25. Helluuu 🙂

  Etter noen år som veldig gravid(førtstemann kom i juni 2011 andremann i mars 2013) så har jeg hatt en garderobe som hadde dått hufsa i mumidalen til å skinne.. sier sitt!!! Så syns det er så deilig å se en feminin stil!!!! Bllir lix litt inspirert til å kle meg litt bedre selv. Er i en slankeprosess nå men jeg tenker når jeg har nådd idealvekten min så vil jeg prøve å se litt bedre ut 🙂 enn så lenge gjør jeg det beste m det jeg har og lar meg inspirere 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du kan bli litt inspirert 🙂 Masse lykke til i tiden fremover 🙂

   Klemmer!

 26. Henriette

  vakkert anterkk, så gjennomført og behagelig 😀
  jeg vil bare få si at du er en fantastisk dame! eller vertfall så virker det sånn på bloggen 😀 angående kommentarer som kom på forige innlegg må jeg si jeg ble lei meg når jeg leste mangen av de. håper ikke du tar deg nær av kommentarer som rett og slett er ufine og upassende. jeg unner både deg, Lars-Kristian og det lille barnet alt godt. Min familie lever et kosthold basert på lavkarbo, og det som vi alltid har hatt fokus på er at dette ikke er en diett eller en slankemetode på noevis slik som det ofte blir framstilt men et kosthold.

  håper du får en finfin søndag Caroline!
  klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for at du er så nydelig! Håper mandagen blir god <3

 27. Så flotte bilder! Kan jeg spørre hvor de er tatt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Frognerparken, bak 🙂

 28. Hei Karoline <3 har lest bloggen din ei stund, men aldri kommentert! Du er så utrulig smashing, gleder meg til magen viser enda meir 😀 berre lurte på ein ting, går du alltid så fint kledd når du er ute av huset, eller er det mest pga jobb/blogg du gjer det? Kunne SÅ tenke meg å sjå deg i f.x dongeribukse og nåke attåt! Trur ikkje eg har sett deg i det? Fins forresten firestjernesmiddag-episoden tilgjengelig enda? stor klem:-*

  1. Fotballfrue

   klesstilen jeg fronter gjennom bloggen er slik jeg kler meg til daglig 🙂 Personlig har jeg aldri vært noe fan av dongeri, og kler meg heller litt mer feminint i dressbukser / løse bukser, skjørt, kjoler og shorts 🙂
   Episoden finner du her 😀 http://www.youtube.com/watch?v=r1fef6WCTqQ 🙂

   Klem!

 29. Monica M.

  Åååå…. Guuud for noen heeerlige sko… :o) Og det fine været også. (Misunnelig…. :o( ) Her på nordvestlandet skulle en tro at høsten alt hadde satt inn… :o( En fin dag og uke til deg og dine. :o)

 30. Nydelig som alltid. Hvilket merke er vesken. Den var kjempesøt §:o)

  1. Fotballfrue

   Red Valentino 🙂

 31. Så flott! 🙂
  Hva var gjennomsnittet ditt da du gikk ut av videregående?

  1. Fotballfrue

   Åå, det husker jeg ikke nøyaktig, men det var over 5 etter realfagspoengene i hvert fall 🙂

 32. Hei fine Caroline!

  Har bare et lite spørsmål – du har tidligere sagt at du bruker SmileLab. Gjør du det under graviditeten også? Står på pakken at man skal rådføre seg med lege før bruk under graviditet. Har bare aldri fått gjort det og lurte på om du har?

  Synes forresten du er tøff som klarer så mange kommentarer og mye kritikk, både til vanlig, men spesielt nå når du er førstegangsgravid. Jeg er i samme situasjon, og vet hvor sårbar og bekymret man kan være i denne perioden, og jeg synes til og med svigermors velmenende tips og triks kan være i meste laget noen ganger! Stå på videre og fortsett og hev deg over smålige kommentarer – de aller fleste er bare misunnelige!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker det ikke under svangerskapet, så det skal bli godt med en update når jeg kan bruke det igjen 😉

   Tusen takk for fine ord, skjønne deg <3 Man lærer å takle mye etter mange år i offentligheten, det skal være sikkert 🙂

   Stor klem!

 33. Hie caroline 🙂
  Håper du har tid til å svare på noe angående smilelab. Hvis jeg ikke husker feil så mener jeg du tildligere en gang har nevnt at du bruker smilelab 1 gang per uke i stedet for å bruke en en «kur» på 7 dager 3 ganger i året ( det er det som er maksimum annbefaling ikkesant?). Bruker du da 2 pakker i løpet av en dag, altså en på morgen og en på kveld? Eller kun en pakke. Håper du skjønner hva jeg mener, er så syyykt dårlig til å forklare hihi.
  Klem <3

 34. Bildene er nydelig i denne bloggen bestandig! Men akkurat den sammensetning av antrekk var ikke jeg noe fan av, hadde heller sett den blusen til en skinnshorts/bukse, jeans eller en grøvre dressbukse! Men igjen super kvalitet på bildene. Fortsatt god søndag!

 35. For et nydelig og gjennomført antrekk, Caroline! 🙂 Du gløder 😀
  Og en ting til, pleier lese gjennom kommentarene på innleggene dine tilfelle noen har spurt om ting jeg lurer på før meg osv. Men så ser jeg at det finnes folk som hakker ned på deg osv. Jeg får helt vondt i magen jeg, jeg finner ingenting negativt med hverken deg,magen din eller mannen din. Du er et forbilde, du holder meg positiv 😀 Også drømmer jeg meg litt bort i flotte bilder du legger ut, feelgood blogg for meg dette 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 36. Nydelig antrekk. Ha en finn søndagskveld videre! 🙂

 37. Nydelig antrekk 🙂

 38. Andrine

  Elsker bloggen din, og ikke minst deg 🙂 Lurte bare på om du ikke kunne legge ut noen av klærne du ikke bruker til salgs på bloggen? Hadde vært kult om du kunne gjort det 😀

  1. Fotballfrue

   Snille du! Jeg har dessverre ikke mulighet til det, gjorde det en gang og det tar så mye av tiden min. Men du kan jo sjekke ut bloppisen min 🙂

   Klem!

 39. Luftstjerna

  Du er så nydelig med den vesle struttemagen 🙂 hadde ikke trodd jeg skulle klare å lese bloggen din fremover, og det er fortsatt litt vemodig.. Skulle selv vært 21 uker på vei i morgen, men mista i uke 12.. 🙁 vanskeligste i verden .. Så, kos deg med det vesle miraklet som er på gang <3 klem

  1. Fotballfrue

   Jeg er så lei meg på dine vegne, kjære deg <3 Sender deg gode tanker og krysser fingrene for at alt går bra neste gang <3

   Stor klem!

 40. Etter å ha hørt og lest om denne «ikke eksisterende» gravidmagen tok nysgjerrigheten overhånd og jeg måtte ta en kikk.
  For en fantastisk flott gravidmage!!! Man ser jo tydelig at du har fått en leietaker, så jeg forstår ikke alle disse kommentarene. Jeg hadde selv ingen enorm mage under mine svangerskap, var i fin form og fikk to friske og vidunderlige barn 🙂
  Gøy å se hvor fint du kler deg i graviditeten. Ønsker dere til lykke med den lille prinsessen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det gleder meg å høre 🙂 Den kommer nok mer og mer fremover nå, men det er jo svært individuelt hvor tidlig man ser den 🙂

   Klem til deg og takk igjen 😀

 41. Hei Caroline. Må bare si du ser helt fantastisk ut! Jeg kjenner jeg, som mange andre, blir litt oppgitt over kommentarer om magen din. Selv hadde jeg en god kul allerede i uke 12/13, mens ei venninne ikke hadde noe som helst. Det er jo helt forskjellig fra person til person. Du strååååler og er vakrere enn noen sinne!

  Jeg har en på 14 måneder (tiden flyr – som du vel har hørt 1000 ganger før…). Han har aldri vært den enkleste å få til å sove, så jeg fikk et tips fra ei venninne. Hennes jente hadde aldri hatt søvnproblemer, men hadde likevel hatt stor nytte av tipset, og jeg føler nå et behov for å anbefale den videre til alle gravide… 😉 Det er en «madrass» som heter Sleepyhead, fås kjøpt hos babycare.no. Babyer liker jo å ligge trangt, og selv om vi hadde vugge, så ble det for romslig for en liten kropp inni der. Han sov kjempegodt i sleepyheaden, og den var også super å ha i sofaen for eksempel, så slipper man å sitte fast ved siden av i sofaen når lille sover. Vi var nettopp på en flytur, og jeg syntes den airbed’en man kan leie for babyer så for liten ut for vår. Vi tok med sleepyheaden, og lille sov hele flyturen i den (5 timer!). Så med andre ord, så har den vært med oss i lang tid. Den er også beregnet for samsoving, så slipper man å være redd for å rulle over barnet. HELT fantastisk er den!!! 🙂

  Lykke til i tiden som venter, det er så fantastisk! Og jeg ELSKER når du skriver om svangerskapet!!:)

 42. Michelle

  Nydelige bilder av deg, du er bare så vakker! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønneste <3

 43. Du ser helt nydelig ut, som alltid!

 44. Det første jeg tenkte da jeg så de første bildene: Gud så nydelig 🙂 du ser strålende fin ut, love the outfit 🙂

 45. Here you are with lace and pastel together:) You look simply stunning Caroline, drooling over your shirt, how fab is! And definitely suits you very well! This kind of romantic style is perfect on you, fantastic, you always remind me of a disney princess:) Yum for the choco cake, looking forward to see the recipe!:) Kisses! xo

 46. hello :))) i think you should change your hair color and model …im a girl from iran and im following you ….every thing is amazing but you have to chang your hair color B|

 47. Wauw du ser helt fantastisk ud!

 48. Herregud, for en midje du har! Og det er så absolutt ikke ment negativt! 🙂

  1. Fotballfrue

   Neimen, takk! Det gjør en gravid veldig glad skal jeg si deg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *