Black, white and pearls

Shorts BikBok Arkaden / Veske Mary-Kate & Ashley for BikBok / Sandaler Asos (adlink) / Ringer Asos (adlink) / Smykke Second Female / Topp Asos (adlink) / Solbriller BikBok 

Hei dere! Håper torsdagen behandler deg bra og at du har sovet godt i natt. Selv sover jeg innmari utrolig for tiden, drømmer så mye om fremtiden og babyen vår. Hovedsakelig fine drømmer eller drømmer jeg ikke husker stort av, men også mareritt og helt bisarre situasjoner. Lurer på om det skal fortsette slik i 108 dager til? Det håper jeg egentlig ikke. Ellers sitter jeg på kjøkkenet og jobber til Radioresepsjonen, endelig er det på igjen! Har virkelig savnet den rare gjengen, det er stor underholdning, så nå er det nesten bare å glede seg til neste langtur med bilen. Går det ikke direkte, laster jeg alltid ned podcasten. Neste langtur er i morgen, da skal jeg til Oslo en tur for å gjøre en ting sammen med Coverbrands, og på kvelden skal vi på middag til Charlotte og Philip, så vi blir like gjerne over til lørdag. Gleder meg!

Ha en deilig torsdag ♥

94 kommentarer

  1. Nydelig som vanlig! Du er lekker altså 🙂

  2. Heisann 🙂 Hvordan får du til å lage de krøllene ? Utrolig vakkert

  3. Hei Caroline!
    Jeg vil bare fortelle deg det at jeg syns du ser utrolig flott ut nå, du kler å være gravid! Du ser så sunn og frisk ut. Lykke til videre med svangerskapet, og se frem til dere to blir til tre, det er en ubeskrivelig følelse å bli mor <3 Det er både skummelt og fantastisk på en gang. Kjærligheten til dét barnet vokser for hvert minutt som går, og det stopper aldri.
    Klem fra meg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *