Video: Vår Frankriketur 2013

God morgen ♥ Nå har vi klippet sammen en liten snutt fra den første delen av turen vår til Frankrike tidligere i sommer. Faktisk er det bare litt over 3 uker siden vi kom hjem, men det kjennes så fjernt og langt borte! Lengter tilbake og skulle gjerne gjort alt om igjen, kanskje bare i et litt roligere tempo, for det var virkelig full fart! Bortsett fra de tre første dagene i Cannes, de var herlig rolige! Turen var altså Cannes – Annecy – Paris. Har jo lagt ut en snutt fra Paris allerede, så denne har vi flettet inn i slutten av denne videoen. Her er altså alt samlet, du som har sett fra Paris trenger jo ikke å se hele 😉 Lars-Kristian eeelsker starten, det gjør ikke jeg. Haha! Klokken var jo fem på morgen, var så trøtt! Uansett, kos dere med filmen og se den i 1080 HD ♥

___________________________________________________________________________________________________________

80 kommentarer

 1. Caroline!
  Jeg tror du har gjort noe feil med denne videoen. Jeg ser mange personlige filmer som du sikkert ikke mente aa legge ut

  1. Fotballfrue

   Det er ingen personlige filmer her, null stress 🙂

   1. Godt det da, jeg ville bare si fra i full fart i tilfelle du hadde gjort noe feil. Imidlertid kommer jeg (fortsatt) ikke inn paa den filmen fra Frankrike-turen naar jeg klikker paa linken. Jeg kommer inn paa You Tube kanalen til Lars Kristian med mange andre filmer, men altsaa ikke denne. Kanskje fordi jeg ikker i Norge? Rart uansett.

   2. Naa fant jeg riktig film, men faar ikke sett den pga. manglende musikkrettigheter her hvor jeg bor. Jeg faar meldingen «Unfortunately, this SME-music-content is not available in Germany because GEMA has not granted the respective music publishing rights.» Kanskje har du en video uten musikken som du kan legge ut i tilfelle andre har samme problem? Hvis det er bare meg, maa du selvsagt bare droppe det.

   3. Fotballfrue

    Dessverre er det pga. musikken at den ikke kan sees i enkelte land, veldig leit :/

   4. Jeg også ser hva du mener, Hege! En video av lars Kristian som ligger på en benk å får behandling nedentil, og en film av en suite på christiania hotell + + ser jeg også på som personlige filmer. Dem kommer bare på rekke å rad etterhverandre etter hvert som en film er ferdig..

   5. Fotballfrue

    Han har lastet det opp av en grunn, så det er ingenting personlig eller privat, men ligger offentlig for alle på youtube-kanalen vår 🙂

 2. Veronica

  Dere må ha hatt en fantastisk og minnerik tur, såg helt magisk ut!:) Kan jeg spør hvilke kamera dere bruker? Kjempebra redigert film, dere er så flinke!:) Ha en fin lille lørdag!:) Klem

  1. Fotballfrue

   GoPro Silver Edition 🙂

   Klemmer!

   1. Hvilket program redigerer dere i?

   2. Fotballfrue

    iMovie 🙂

   3. Takk for svar 🙂 Koselig å se.

 3. God morgen Caroline! The video is just amazing, you did an excellent job with it! It was I also have traveled a bit this morning!:) And you look always very charming and beautiful! Have a great day! xo

 4. Hej,

  Mitt namn är Tania Martin från Varkeen. Jag skulle gärna vilja träffa dig för en presentation och ett eventuellt samarbete med din blogg.

  Har du någon personlig email jag kan nå dig på så kan jag berätta lite mer om oss.

  Ha en bra dag!

  /Tania

  1. Fotballfrue

   Send gjerne en epost til adressen under «kontakt meg» 🙂

 5. Det så ut som en kjempefin ferie! Fine plasser alle tre 🙂

 6. HERLIG!!!!!!! Dere er så fine, blir så glad av å se på:)

 7. You two are so perfect together :)!
  Thank you so much for sharing your trip to France with us.
  I must say, that I love your hair. I have been thinking about getting tape-hairexctentions myself, but have read so many bad reviews.
  How many packs of hair do you have in now and how long can you have that hair until you need to get new sets?
  Have you noticed any damage on your own hair? I have heard that it is really hard to get ridd of the glue remains in the hair afterwards and that scares me a bit :(.

  Huge hugs from Estland :)!
  PS! I read that you are going to a spa vacation with your mom to Jurmala.
  I have been there, it’s really nice and the food is amazing.
  Check out spas in Estonia too, we have pretty nice spas here.
  On of my favourites is this one https://www.grandrose.ee/ and they have spa packages for moms to be 🙂

 8. Elisabeth

  Hei! Jeg har ett spørsmål Ang. Lav karbo. Jeg har planer om å starte på dette kostholdet pga. en sykdom og jeg har lest at mange blir friske av lavkarbo. Problemet er at jeg alltid har spist brød o.l til frokost og vet ikke hva jeg skal erstatte det med, har lest en del på nett men sliter med å finne ordentlig informasjon.
  Vet du om noen bøker eller noe som gir eksakt informasjon om hva man skal og ikke skal spise ved dette kostholdet?

 9. Hei Caroline! Så fin resten av filmen var! Jeg kommenterte på det forrige innlegget ditt med Paris-film, at jeg ble så inspirert av filmen du hadde lagt ut og at reiselysten vokste inni meg for hvert minutt som gikk av filmen. Derfor må jeg nesten fortelle deg at jeg endte opp med å bestille tur til Paris i bursdagsgave til min kjære. Hehe! Vi hadde uansett snakket om å reise på en storbytur, og etter jeg hadde sett filmen din, ble Paris et naturlig valg. Tusen takk for god inspirasjon 🙂 Ingen av oss har vært i byen før, og vi gleder oss kjempemasse!

  1. Fotballfrue

   Så herlig! God tur til dere begge 🙂

   Klemmer!

 10. Ah, kjenner jeg vil ta med meg mannen og reise på ferie nå med en gang!!!! Fint filmet og så utrolig søte dere er sammen;)) Hadde heller ikke takket nei til de butikkene der nede, men kanskje lommeboken min hadde det etter en stund;)

  1. Fotballfrue

   Hehe, uten tvil 😉

 11. Såå kuuul, en skikkelig gla film 🙂 🙂

 12. sååå fin video 🙂 får lyst å reise selv.
  kan jeg spør hvilket stativ dere har til kameraet ? ser lk holder et når dere tar bilde av begge to sammen. Jeg har samme kamera som deg, hvilket objektiv bruker du ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er et stativ som hører til kameraet 🙂 Finnes på Elkjøp tror jeg 🙂

   Her er et innlegg om objektivene mine: https://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/

   Klemmer 🙂

 13. Really nice video! I had to watch it twice 🙂

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀

  2. Og for å presisere; det er ikke Arkaden som ligger i Oslo. Det ligger et Arkaden senter i Skien også.

 14. Ragnhild

  Så fin film!:) Men jeg klarte ikke å finne noe lyd?

  1. Fotballfrue

   Så rart :O Det er fin lyd her 🙂 Sikker på du ikke har på mute? :p

 15. Hei 🙂 lurer på hvorfor mine spm aldri blir godkjent? Har kommentert flere ganger, men får aldri svar. Sist hadde jeg et som ang glo minerals conceleren, men fikk aldri svar 🙁 spørsmålet bme såvidt jeg ser ikke godkjent engang. Så jeg prøver IGJEN. Tror du dden dekker dype, mørke poser under øynene? Har nemlig ganske mørke ringer fordi jeg har brukt briller hele livet. Er opprinnelig fra India, så vet ikke hvilken farge jeg skal gå for :/

  1. Fotballfrue

   Alle dine spm. er godkjent, jeg har bare ikke svart deg. Beklager det! Ang. concealeren, så tror jeg kanksje at du kan gå for honey? Det kommer helt an på hvor lys / mørk du er 🙂

   Klem!

 16. Så utrolig koselig film! Virket som dere hadde en veldig fin tur. Filmen fikk i alle fall meg til å tenke på når kjæresten og jeg var i Paris tidligere i sommer, og det var helt fantastisk! Vi hadde alt for lite tid der, syns jeg da, og håper virkelig vi kan tilbake igjen snart. Paris er en herlig by 🙂
  Ikke minst må det være fint å ha en film derfra! Det må jeg virkelig prøve å få til neste gang!

  1. Fotballfrue

   Vi hadde også liten tid i Paris, bare 2 dager :/ Men vi fikk sett veeeldig mye 🙂 Skulle gjerne hatt litt tid til å bare nyte også 🙂

 17. Dere spiser og drikker i alle klippene omtrent:p btw: hvordan smaker egentlig makroner? Har aldri smakt..kansje du kan finne opp en lchf versjon:o

  1. Fotballfrue

   Haha, livet handler jo mye om mat 🙂 Har en lchf-versjon av franske makroner i boken min, Fotballfrues Dagbok 🙂 Men de kan ikke måååle seg med de originale, kanskje noe av det beste jeg vet innen bakst etter hveteboller <3

 18. Hei! Fin film 🙂 Ser imidlertid at du har lagt ut 33 filmer, og det var kanskje ikke meningen at alle disse skulle legges ut? En del av dem er jo vist på bloggen før, men noen andre var kanskje private? Trenger ikke legge ut denne kommentaren altså, var bare for å tipse deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ingen av filmene på youtubekanalen er private 🙂 Nesten alle ligger på bloggen fra før av, også er det noen Lars-Kristian bare har lastet opp, men det er ingenting privat 🙂

 19. Martine Borthen

  Åå, så nyforelsket og lykkelige dere ser ut sammen. Barnet er heldig som får så flotte foreldre som dere to! Ser ut som dere hadde en fantastisk tur, filmen var iallefal helt magisk! Ønsker deg en fin dag! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Å, det kiler i magen når jeg tenker på at vi skal ha barn sammen! Helt fantastisk 🙂 Tusen takk, søte deg <3

 20. Så utrolig morsom og koselig film! Å jo, jeg er helt enig med Lars-Kristian! Digga starten! 😀

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 21. Å, for en herlig film! Det ser ut som dere har det SÅ bra sammen 😀 Søstra mi har flyttet til Frankrike sammen med kjæresten sin, og skal bo der det neste halvåret! Spennende, håper virkelig jeg får besøkt henne en gang i løpet av tiden hun er der 🙂 De bor i Nant (?).

  Du stråler ekstra om dagen! 🙂

  1. Nantes?;)

 22. Hei! Dette har egentlig ikke noe med innlegget å gjøre, men det er noe jeg har lurt på en stund. Jeg ser at du nesten alltid nevner BilBok arkaden når du skriver om BikBok. Hva er grunnen til det? Har du et spesielt samarbeid med Arkaden? Har stusset litt over det i og med at den butikken er knøtt liten og at BikBok sin flagship store er 100 meter oppi gata! Har lurt på det så lenge så måtte bare spørre, haha!

  1. Fotballfrue

   Den er nærmest meg og har alltid oppdaterte nyheter og den strl eg trenger 🙂 Ikke noe annen grunn enn det 🙂

  2. Frua snakker om kjøpesenteret Arkaden i Skien og ikke Arkaden i Oslo. Skal love deg at det ikke er noen BikBok flagship Store 100 meter oppi gata for Arkaden i Skien. 😉

   1. Fotballfrue

    Stusset veldig på det selv :p

   2. Åja, hahahahah! Nå lo jeg godt:) da forstår jeg:)

 23. Så søte dere er sammen <3

 24. Jeg bruker golden light/medium/dark ettersom årstidene forandrer seg da naturligvis. Men jeg lurer da på, er consileren samme tone som pudderet? Skal jeg da gå for golden?<3 setter pris på svar! Du har forrestenen utrolig inspirerende blogg! Stå på å lykkerus med baby!:)<3 klem!

 25. Så arti! 🙂
  Vurderer du å lage mer videoer?

  1. Fotballfrue

   Gjerne det, men det er jo aller morsomst når vi har vært på tur og slike ting 🙂

 26. Åå, det er så herlig med «levende» bilder. Video er bra 🙂 dere er skikkelig søte sammen. Tror dere blir et supert foreldre-par, gleder meg virkelig på deres vegne til den store dagen deres, haha!

 27. You two are just perect together :)!
  Thank you so much for sharing this video.
  Your hair is so nice! How many packs of extensions do you have in now? I am really tempted to get tape hairextensions, but I have read so many bad reviews about them. That they can fall out or it’s hard to get the glue remains off afterwards.
  Have you notices any damage on your own hair? That it has gotten thinner?

  PS! I read that you are going on a spa vacation at some point to Jurmala 🙂
  I have been there and it is really nice + the food was so delicious.
  Check out also spas in Estonia.
  This is my favourite one and they have a spa package for moms to be and mommy-moon for couples :
  https://www.grandrose.ee/en/spa-packages-price-list/#expecting

  Huge hugs fra Estland 🙂

 28. Hei 🙂 For en utrolig søt film. Lett å se at dere er veldig lykkelige, utrolig koselig 🙂

  Tenkte jeg skulle spørre deg om et tips, du som er en sånn organisator. Bilder, hvordan organiserer du dem på pc-en? Jeg har mapper som heter «London 2013» og «Fjelltur våren 2012» osv, men jeg har jo 200 slike mapper nå, og det er jo håpløst å lete etter ting 🙂 Hvordan gjør du dette?

 29. Herlig film! Tydelig at dere har kost dere masse!

  Ville vare tipse deg om denne babyboken som har et eget kapittel om ventetiden. Sitter å fyller ut nå, er sider om tanker, navnevalg, gaver mini fikk før fødsel, innredning og innkjøp, så koselig!

  Et lite pluss at den er herlig nostalgisk også!

  https://www.bokkilden.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=153595

 30. Kristina

  du er bare så fantastisk <3 du inspirer meg så mye! Etter å ha sett filmen fikk jeg lyst til å reise til Paris igjen, du har en farlig blogg må jeg si!
  En stor klem, nydelige deg!

 31. KristineN

  Caroline, Caroline, Caroline. . Hvordan er det mulig å se så fantastisk ut hele tiden? Du ser like vakker ut klokken 5 om morningen som du gjør ellers. OG elsker antrekkene dine. Uansett om du kler deg comfy eller ikke, så ser du så bra ut!

  MEN, grunnen til at jeg tenkte å kommentere var egentlig en annen. Jeg kjente godfølelsen helt hit når jeg så deg stå utenfor LV etter kjøpet av stellevesken! DEN følelsen! Du ser så strålende fornøyd og lykkelig ut. Jeg gleder meg veldig til alle babyinnleggene som kommer, og den voksende mage. Den lille jenta deres kommer til verden med noen utrolige flotte foreldre : )

  Lykke til, C! 🙂

  1. Fotballfrue

   Whaaat, jeg ser så trøtt ut! Hahah! Tusen takk :O 🙂

   Tusen, tusen takk for fine ord! Jeg gleder meg masse til å dele, dette er en fantastisk tid <3

   Stor klem!

 32. Heihei!
  Hva med et matpakke innlegg nå i disse studie-og skolestart dagene? Det tror jeg nok mange(meg selv VELDIG inkludert:)) hadde satt stor pris på. Det blir jo fort både dyrt og fryktelig kjedelig å alltid handle seg lunsj..

 33. Takk for en flott film, Caroline! Det så ut som en super ferie og du og Lars-Krisian er jo bare sååå fine sammen 🙂
  Jeg lurte på om ikke du kunne ha en spørsmålsrunde med han, der leserne stiller spørsmål til dere og dere svarer?
  F.eks.
  Lars-Kristian, hva var det første du la merke til ved Caroline?
  Caroline, hva var det første du la merke til ved Lars-Kristian?
  Det hadde vært superdupert :)!

  1. Fotballfrue

   Det er mye mulig vi kan ha, kommer helt an på om han vil 😉 Det første jeg la merke til var i hvert fall det fine smilet hans og dialekten som jeg nesten ikke skjønte bæret av 😉

 34. Caroline, jeg kan ikke si annet enn at du stråler for tiden! Du er den vakreste gravide kvinnen jeg har sett.
  Bloggen din er så gjennomført og har utrolige bra bilder. Ser godt at du legger vanvittig mye tid i den! Og det sette jo alle leserne dine pris på:)

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Tusen takk <3

 35. Så morsom video! 🙂 Synes det er så koselig at dere lager sånne videosnutter av turene deres og deler med oss lesere! 😀

 36. Hei Caroline!

  Dette er litt utenfor tema og har ikke noe med blogginnlegget å gjøre, men jeg har hatt så lyst til å spørre deg om dette! Jeg blir veldig inspirert av deg på trenings- og matfronten, og jeg har lenge tenkt på hvor fint det hadde vært om du ville skrive et innlegg om kondisjonstrening. Kan godt være du har gjort det for lenge siden og jeg ikke har sett det, men jeg hadde ønsket meg veldig at du kunne skrive et innlegg om hvordan du legger opp treningen og hvilke tanker som ligger bak 🙂 Hvordan bør man trene for å oppnå størst mulig effekt innenfor utholdenhet? Jeg vil løpe lange økter, er ikke så utrolig glad i intervalltrening og «eksplosiv utholdenhet», liker bedre å kunne holde lenge og føle meg i grei form underveis. Jeg trener flere ganger i uken, men er dessverre litt større fan av styrketrening enn kondisjonstrening og skulle ønske det var litt annerledes! Jeg løper tre ganger i uken, men jeg gleder meg ikke så utrolig mye til de øktene, og når jeg samtidig føler meg litt rådvill om hvordan jeg bør trene for å utrette mest mulig hadde det vært superkjekt med gode råd og inspirasjon fra en som deg! Jeg beundrer deg veldig mye, og jeg syns det er så utrolig gøy at du er gravid! Gleder meg til å følge reisen deres videre og ønsker dere masse lykke til!
  Klem fra Siri 🙂

 37. Beautiful video! It looks like you had a wonderful time in beautiful places!

  https://kingstreetfashionista.blogspot.hu/

 38. Hei Caroline!
  Kan du ikke lage ett innlegg om hva som er høstens store trender? Ser i butikkene, og det er så utrolig mye at jeg blir helt forvirret.. Farger, ruter, lær, parkaser i ulike størrelser, svære gensere, boots, skjorter osv.. Vet ikke helt hva jeg skal «satse» på, for å si det sånn. Vil jo gjerne følge med, men med en studentlommebok må man tenke seg nøye om før man går til innkjøp, og vil nødig bomkjøpe..
  Hadde satt utrolig stor pris på et innlegg om akkurat dette, og kan tenke meg at det er flere tusen andre studenter som tenker det samme 🙂

  På forhånd takk!

  Ps: lykke til med graviditeten 🙂

 39. nice!

 40. Hei, jeg er en jente på 14 år som trenger et tips. Jeg må kjøpe meg nye løpesko, og lurte på om du kunne ambefale noen gode. Skal både løpe på Bislett stadion, og ute. Håper duu kan hjelpe meg!! Er stor fan av bloggen din. Du er så fantastisk:-)
  P.S.Er ikke flink til å løpe:-)

  1. Fotballfrue

   Her er et innlegg om mine treningssko i hvert fall 🙂 https://fotballfrue.no/2013/05/24/mine-treningssko/

 41. Å du ser så flott ut Caroline!:) Ønsker deg lykke til med alt nå fremover mot graviditeten!

 42. Fin film:) hvor har du kjøpt den stripete jumpsuiten? :)?

 43. Hej! Fin film 🙂 Jag bor i Paris sà du har varit riktigt nära här flera gànger ser jag! Var ni inne pà den Laduréen vid Madeleine? Skulle ha kommit och gett ett vàr ‘uggelgàva’ om jag vetat! 🙂 😉

 44. For en søt film! Skikkelig fransk stemning. Og dere ser så nyforelsket ut <3

 45. Nei men, for en utrolig fin og godt laget video Caroline! Fantastisk! Men det jeg likte best var «Au Champs Elysées» sangen (Joe Dassin!!!) det minner meg om mitt barndom! Den og flere av sangene hans!!!! men hvordan i alle verden visste du om den gamle sangen?!!!!!! À bientôt ma chérie 🙂

  1. Fotballfrue

   Den minner meg så om da jeg var liten 🙂 Vi (familien) sang den hele tiden da jeg var i Paris forrige gang, for . . 18 år siden? Haha, så jeg måtte jo bruke den!

   1. So nice, da 😉
    Jeg var såpass liten og likte han siden jeg var 4 år kanskje… familien er veldig knyttet til Frankrike og den franske måten, så derfor. Det gjorde at jeg likte videoen din enda bedre 🙂 God helg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *