Nytt tilskudd på treningsfronten

Hei hopp! For en time siden begynte jeg å kjenne i ryggen at jeg hadde sittet nok i ro for dagen, så da ble ukens første løpetur gjennomført, og det var så deilig! Skal ikke legge skjul på at jeg blir fortere varm for tiden, så selv om jeg «bare» løp i 40 minutter, kjentes det lett ut som 2 timer. Haha 🙂

sponset bh

Treningspartneren min i dag ble en ny treningsbh som jeg har fått tilsendt av GetInspired, den gir virkelig den støtten jeg trenger om dagen og holder ting på plass samtidig som den gjør kløften ekstra fin. Dette er en veldig populær power bra med push up-effekt. Tommel opp! Du finner den her.

Så nå er jeg ferdig med trening for dagen og skal spare styrkebiten til ELIXIA i morgen, men jeg fikk levert litt nytt tilskudd til treningsfronten tidligere, og må jo vise dere hva som har kommet seg i hus. Kettlebells! Så nå blir det gående utfall, bulgarsk utfall og sidehev med disse, skal også forhøre meg litt om litt nye øvelser som kan være fint for gravide. Står sikkert en del på nett også. Bestilte disse via Sportsmaster, samme butikk som tredemøllen min er fra. Fikk også kjøpt med en tykk treningsmatte derfra, sånn for å skåne gulvet. Disse er jo ikke akkurat egnet til å stå på parkett 😉 

Vel, nå skal jeg komme meg i dusjen og deretter har jeg planer om å lage middag før jeg skal koke sammen noe godt til kvelden. Snakket med mamma lenge på telefonen i stad og fikk et utrolig lettvint tips til snacks som jeg skal teste ut. Blir det bra, deler jeg det litt senere 🙂

109 kommentarer

 1. Hei fine Caroline!
  I dag laga eg laksesalat og sjokoladefondant frå boka i di til STOR jubel i heimen! 🙂 Kjekt når ting som smakar SÅ godt kan nytast med god samvittigheit! 😀 Stå på vidare, gler meg til å prøve fleire av oppskriftene dine! Klem frå Malin 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig 😀 Håper resten av det du prøver faller i smak også 😀

   Klem!

 2. Karoline!!!!!

  Hvilken størrelse har du i sportsbhen? Har hørt at den er ganske liten i størrelsen nemlig, stemmer det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har strl. S, men kunne fint hatt en M :p

 3. Victoria

  Takk for tips til kettlebells’ene! Jeg har vært på utkikk etter det en stund og det er Ingen som har det! Jeg må på treningsstudioet for å få trent med dem! Forresten må jeg bare få sagt at du er virkelig vakker om dagen, stråler virkelig av deg! Stå på Caroline, og lykke til med babyen:)

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig, er så deilig å kunne ha muligheten til å trene litt mer variert hjemme også 🙂

 4. Heii =)
  Jeg ble skikkelig nysgjerrig på rommet bak deg på dette bildet. Har du tatt bilde av det før? Jeg har ikke klart å finne det. Jeg elsker huset ditt, og bruker det som inspirasjonskilde til vi skal pusse opp, og ønsker enda mer detaljer fra drømmehuset ditt, for det er ihvertfall mitt drømmehus.
  Sku ønske jeg hadde like mye treningslyst som deg ;/ hehe
  Stå på videre med bloggen, den leser jeg 3-4 ganger om dagen <3

  1. Fotballfrue

   Det er kjøkkenet, har postet en del bilder av det 🙂 Så hyggelig at du liker huset vårt, det ligger en del bilder her: https://fotballfrue.no/category/bolig-interior/

   Tusen takk for at du følger med 🙂

   Klem!

   1. Kontoret? 🙂

 5. Jeanette

  elsker fargen på den bh`en!

  1. Fotballfrue

   Pink 😀

 6. Utrolig bra at du tar opp dette Caroline.

 7. Har du vært med i frøken Norge? 😀 Hvor langt kom du?
  Nå har du en ganske lang merittliste, egentlig: Modell, sanger, TV, blogg, Forfatter.. 😉

 8. Du blir bare vakrere og vakrere:-) Den gløden…kler deg utrolig godt. Misunner deg den trenings motivasjonen du har, ønske jeg var like flink..

  1. Fotballfrue

   Snille deg! Det er bare å sette i gang, start med 2 økter i uken, så skal du se at veien blir lettere 🙂

 9. Wow, til og med «henslengt» (misforstå meg rett 😉 ) på stolen i treningsmodus ser du bare helt fantastisk ut 🙂 *drømme utseende*

  1. Fotballfrue

   Dette var før økten, vel og merke 😉 Men tusen takk 😀

 10. Kristine

  Du er så flott Caroline! 🙂 Hvor er den fine puten fra?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, den er fra Kremmerhuset 🙂

 11. Cathrine

  Du er så skjønn som tenker på kløften når du bruker sportsbh<3

  1. Fotballfrue

   hahaha, bonus med fin kløft, da 🙂

   1. Cathrine

    Egentlig helt enig, spes for meg som ser ut som en mann i sportsbh :p Haha!

   2. Fotballfrue

    Øy, det gjør du sikkert ikke! 🙂

 12. Bra att du håller igång. 😉

 13. Du bare gløder om dagen! 😀

 14. Gøril★

  Er det en ny variant av den rosa treningsbh’en?
  Finner bare den med sorte sømmer på nettsiden deres, men synes din med rosa var penere 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det er tydeligvis det 😀

 15. Kule de kettlebellsene… tenkte faktisk på sånne i dag, lurte på kjøpe nemlig 🙂 Hva syns du om de?
  og det går greit med styrketrening når du er gravid? Jeg var livredd den gangen jeg var gravid, turte ikke kondisjonstrening eller å løfte tungt, var jo redd for alt… Det angrer jeg litt på nå. Du viser at man kan selv om man er gravid 🙂

  1. Fotballfrue

   Styrketrening er GULL for gravide, det er ikke tull! Har snakket med flere om dette, og jeg har jo en PT som jeg trener styrke med slik at jeg gjør det riktig 🙂 Fikk jo kettlebellsene i dag, så jeg har ingen erfaring ennå, men de lover godt 😉

   1. tror du at du kan lage et innlegg om enkle styrkeøvelser som passer for gravide? har gått helt tom for inspirasjon, og blir så usikker på meg selv ifht hva som bør gjøres og ikke. regner med at slike øvelser også passer fint for de som ikke er gravide, så blir det ikke så snevert «publikum» til innlegget 🙂 det hadde vært topp!

 16. Hei Caroline…

  Har vel aldri kommentert, men leser hver dag, og liker bloggen veldig godt.
  Som fysioterapeut og nybakt mor (dvs at jeg har fersk erfaring med å trene som gravid) vil jeg gi et lite råd ift noen av styrkeøvelsene du gjør.. Synes for øvrig det er kjempefint at du trener som du gjør og at du lytter til kroppen din. Mange kommenterer at du bør ta det mer med ro, men så lenge du ikke kjenner noen plager, og er så godt trent som du er, kan du bare fortsette som før..
  Men, en ting, ser du gjør mye utfallsøvelser, det er supre øvelser i utgangspkt, men når man er gravid bør du passe litt på akkurat de… i alle fall hvis du utfører de med tunge vekter. Som du vet, blir jo leddene og ligamentene i bekkenet slakkere som gravid, og når man gjør bevegelser som beveger bekkenhalvdelene veldig i motsatt retning av hverandre kan dette faktisk framprovosere betennelsestilstander i symfysen (foran) og IS-leddene (bak) og som ofte er det man kjenner som smerter i bekkenet ved graviditet. Hvis du gjør utfallene uten vekter, og ikke altfor store bevegelsesutslag vil jeg tro det går fint, men det må du jo bare kjenne etter:-)

  Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

   Klemmer!

 17. Birgitte

  Jeg lagde kanelsnurrene dine i dag, men fikk det liksom ikke helt til. De smakte litt for mye mandelmel og var litt vanskelige og rulle sammen. Det er sikkert bare jeg som gjør noe feil, for tviler ikke på at de egentlig er gode. Men kanskje du kunne laget en video hvor du viser fremgangsmåten? Det hadde vært helt supert 😀

  1. Fotballfrue

   Så synd! Skal lage en video i fremtiden jeg 🙂

   1. Birgitte

    Så bra! 🙂

 18. Så flink du er til å trene, jeg hadde aldri klart å være så utholdende som deg!! 🙂

  Men jeg har lurt på om det er så lurt å trene for mye og spesielt det å ha sterke magemuskler som gravid. Jeg ble nemmelig født litt de-formert (beinene mine ble vridd i bueform så jeg ikke kunne gå fordi det var for trangt inni mammas mage og jeg ikke hadde nok plass til å gro (jeg var barn nummer to, og det var ingen problemer med min storestøster, men min mor hadde bygd opp magemuskler før og mens hun gikk gravid med meg så jeg ble presset innover, jeg hadde normal vekt og størrelse ellers da)….

  1. Dette er tull, magemusklene er aldri så sterke at kroppen selv ikke vil utvide dem. De aller fleste gravide får et mellomrom mellom magemusklene som normalt sett går sammen igjen etter fødsel, nettopp fordi magen ikke skal presse innover. Dette skjer uansett hvor sterke magemuskler du har. Jeg kjenner flere kickboxere og fitness utøvere som aldri har hatt noe problemer med dette.. Deformerte bein kan barnet få uansett hvor god plass de har, dette kan ha med fosterets stilling på vei ut å gjøre (hoftene vris under fødsel, da særlig setefødsel) eller om det er tvillinger/trillinger.

 19. Så utrolig fin magen fin er nå! Skikkelig kul! Nyt graviditeten. 🙂

 20. Hei!
  Etter ett års pause fra trening har jeg tenkt til å begynne igjen nå. Jeg lurte på om du hadde noen gode sko å anbefale? 🙂 Jeg er helt lost, jeg. Skal stort sett trene inne på treningsstudio, og det blir aller mest løping på meg – kun styrke en gang iblant. Så det er i første rekke løpesko jeg er ute etter. Hadde blitt superglad for svar 🙂
  Klem

  1. Fotballfrue

   Her er i hvert fall min samling https://fotballfrue.no/2013/05/24/mine-treningssko/ 🙂 Har kommet noen nye etter dette innlegget også, sjekk gjerne kategorien trening 😀

   Klemmer!

 21. Du stråler virkelig om dagen!! Bra at du er i god form – det gjør svangerskapet mye hyggeligere! Har selv en liten jente på en måned, og nyter dagene sammen med den lille. GLED DEG!!:-)

 22. Henriette

  Hei! Lurte på hvorfor du trener på Elixia i Oslo når de har Elixia i Porsgrunn?:) Sports bh-en var kjempefin! Klem❤. .

  1. Fotballfrue

   Hadde vært litt drøyt å reise halvannen time for å trene vel? 😉 Trener ikke i Oslo jeg, trener på Elixia i Skien 🙂

   Klem 🙂

 23. Utrolig fin farge du har i håret nå! Du er jammen meg flott Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Og jeg som snart skal farge det :p Tuusen takk 😀

   Klemmer!

 24. Wii, alltid like stas med nye tilskudd 😀 Også så freshe farger!

  Håper middagen smaker 🙂

 25. Må bare kommentere at du ser virkelig fantastisk ut for tiden! Du er en sånn en som gløder når du er gravid du :-)) Masse lykke til fremover 🙂

 26. Karoline

  Så vakker du er, du stråler så utrolig mye.Gleder meg til å følge deg i fremtiden.
  Spennende og du gir meg så mye inspirasjon! Tusen takk. Herlig å se at det er mulig å være aktiv, selvom man er gravid.

 27. Like vakker som alltid er du!:) Har til vanlig 80 D/E i bh strl og leser at denne kan være litt små i strl. Tror du at jeg kan risikere at XL faktisk blir litt for liten?:S Leste litt lenger opp at du kunne gjerne ha tatt en strl M og da blir jeg litt i tvil når jeg nok er en del større enn deg i omkrets og har en (litt for) stor byste…:S

  1. Fotballfrue

   Det er kun fordi frontpartiet mitt har vokst så, har både sort og hvit i XS fra før av, men de kan jeg bare glemme å bruke nå :p Jeg tipper XL vil passe deg 🙂 Hvis ikke, kan du alltid returnere 🙂

   1. Det er utrolig hva leserne dine husker Caroline, jeg husker du sa du hadde xs i den ene og s i den andre.
    Ikke for å være pirkete assaa :p
    Du er så fin om dagen og kler veldig fint den str du er nå (ikke det at du ikke gjorde det før).
    Ha en fin kveld 🙂

   2. Fotballfrue

    Mye mulig jeg har xs i den sorte og s i den hvite, poenget er uansett det samme 🙂

 28. Maria N.

  Hei Caroline 🙂 må bare si det, fy fader du ser bra ut! Helt nydelig! Om noen sier noe annet er de bare misunnelige 😉 Har lenge fulgt bloggen din, men dette er første gang jeg etterlater spor. Jeg syns du og bloggen din er veldig inspirerende og motiverende, og bloggen er veldig allsidig. Får mange nye tips til alt fra trening og planlegging, til interiør, mote og sminke. Og i tilegg litt baby snakk 🙂 Tommelen opp for deg! Klem!

  1. Fotballfrue

   Uæ, så hyggelig å høre! Snille deg 🙂 Tusen takk 🙂

 29. psykologen

  Ah! Se der ja! Kettlebells er sakene sine! Trente tungt med kuler gjennom hele svangerskapet! Flott funksjonell trening. Anbefaler deg å se på Steve Cotter på youtube for teknikk og øvelser! 🙂 Lykke til og jobb hardt! Hilsen over gjennomsnittet kettlebellsentusiastisk kommentarjomfru

 30. Jeg har også lyst på kettlebells!!

 31. Sååå inspirerende, Caroline! Keep up the good work 🙂
  Du ser foresten helt fantastisk ut (som alltid)

  Sandra/reisedagboka.net

 32. Benedicte

  Er det lang leveringstid fra sportsmaster? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, de er kjappe! Jeg har ventet 1 uke? 🙂

 33. Hei! Hva heter flisene dere har på gulvet i gangen og på badet ? 🙂 Klem i fleng <3

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg dessverre ikke :/

   Klem!

 34. De kettlebells’ ene ser jo bare så delikate ut da! 😀 Syns fremdeles ikke at du ser et dugg gravid ut jeg, de fleste supermodeller og filmstjerner har hvertfall fått mage leenge før deg! Men jeg syns Natalie Portman var nydelig gravid da <3 Gleder meg til å se resultatet av prosjekt babygym! 😀 klem

  1. Fotballfrue

   Finnes så mange nydelige, gravide kvinner 🙂 Eller egentlig er vel alle flotte på sin måte 🙂 Gleder meg SÅ til å vise det frem også! Klemmer 🙂

 35. Det syns ikke at du er gravid engang. Har aldri sett en finere mage på noen, og hvert fall ikke på noen som sitter. Syns det er så bra at du viser hvordan det kan være. Man trenger ikke være flodhest selv om man er gravid eller har fått barn hehe;) På slutten vil du være slank med stor kul:) Du er kjempefin:)

  1. Fotballfrue

   Det synes fra siden altså, tro meg 😉 Men tusen takk! Jeg har vært heldig så langt, håper det holder hele veien 🙂

   Klem!

 36. hvor har du kjøpt stuebordet ditt?og den søte puten som ligger i stolen…

  1. Fotballfrue

   Stuebordet er Skeidar og puten er Kremmerhuset 🙂

 37. Du er så skjønn du, Caroline:-) Du kommer til å bli ei fantastisk mor
  til piken deres:-) Har du tenkt på om dere vil sende henne i barnehagen etter et par år?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 🙂 Vi ser helst at hun starter i barnehagen, ja 🙂 Det er jo en fantastisk tid!

 38. Hei Caroline! Jeg må bare først og fremst si at jeg ELSKER bloggen din! Er innom hver eneste dag, og blir så glad hver gang du har skrevet et nytt innlegg. Du gir så mye inspirasjon til folk, og jeg syns du er ett flott forbilde!
  Jeg har alltid lurt på hvordan og hva gravide bør spise, har hørt så mange uttalelser om dette, men vet ikke helt hva som er myte eller sant. Det hadde vert så kult om du kunne laget ett innlegg om akkurat dette hvor du skrev hva du har hørt/lest er viktig å spise under svangerskap, hva man ikke bør spise og hvor mye/ofte osv. Jeg kan se for meg at du har mye kunnskap om dette temaet, du er jo så opptatt av helse (spesielt når du er gravid kanskje?) 🙂
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk 😀 Jeg kan se hva jeg får til 🙂

   Klemmer!

 39. Sant:) Da går jeg for den, så veldig fin og god ut for en veldig rimelig pris. Takk for tips!:)

 40. Veronica

  Hei! Passer ikke helt til innlegget dette her, men jeg benytter muligheten til å spørre uansett.
  Hvordan fungerte det hos dere når Hugo og Ronaldo «flyttet sammen»?
  Vi har en cavalier jente på 1 år, og har tenkt til og ta til oss en til på 3 år.
  Nå kommer det jo selvfølgelig ann på hvordan hundene går sammen, men jeg lurer på om dere merker godt at dere når har to hunder kontra når du hadde Hugo alene:-)

  Du stråler virkelig om dagen foresten! Alltid en inspirasjon å titte innom her!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   De møttes jo da Hugo var 6 mnd. og Ronaldo halvannet år, så begge var relativt unge 🙂 De bare. . gikk sammen. Lekte med en gang og koste seg sammen, rett og slett. Jeg har aldri tenkt over at de liksom ikke har vært sammen siden startet, for det føler jeg virkelig 🙂 Beklager at jeg ikke kan gi deg noe godt svar :/

   Klemmer!

 41. Marte Lise

  Når det gjelder øvelser for gravide. Så er det beste rådet , og bare trene som før. Kjenne på kroppen og justere ut fra hvordan det føles.
  Bare fortsett å tren styrkeøvelser som du nevner : utfall , bulgarsk , knebøy med kula foran / over hodet. Sving er fin , sittende rotasjon.
  Etterlever vil du kanskje merke at du må ta litt lettere vekter og flere repetisjoner. Men dette vil kroppen din si fra og justere. ( kan variere med dagsform) jeg trente helt frem til jeg fødte både styrke og kondisjon. Som nevnt : lytt til kroppen 🙂

 42. Så fin du er! Og de kettlebellsene står på min ønskeliste!
  Jeg er sikker på at du finner en rekke fine øvelser for gravide selv.. hihi.. både på youtube og andre nettsteder,
  men jeg kom over denne siden, og syntes den var oversiktlig og bra. Bare ett lite tips 🙂

  https://wabby80.wordpress.com/2012/02/13/kettlebelltrening-for-gravide/

  Så regner jeg med vi får se bilder når du svinger deg med kettlebellsene ;-D

  Klem fra Ida

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Kettlebells-svingende innlegg kommer garantert 😉

   Klemmer!

 43. Snakker du ogsa med moren din pa tlf nesten hver dag? 🙂

  1. Fotballfrue

   Snakker med henne hver dag 😉

 44. Hei Caroline!

  Jeg bare lurer på noe av ren nysgjerrighet som ikke har noe med innlegget å gjøre; hvordan kjenner du og Lars-Kristian Siri og Kristoffer? 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Jeg ble kjent med Siri, og så introduserte vi Lars-Kristian og Kristoffer for hverandre etter at vi hadde være litt sammen 🙂

   Klem!

  1. Fotballfrue

   Ja, den var søt 🙂

 45. Charlotte

  Så fint bilde av deg, vakre Caroline! Du gløder virkelig om dagen, og ser rett og slett utrolig lykkelig ut! Hvor mange kilo på kettlebellsene tenker du å ta på de forskjellige øvelsene? Har også veldig lyst til å kjøpe noen, men er så usikker på hvor mange man bør ha, ifht forskjellig kilo altså;)

  1. Fotballfrue

   Må prøve meg litt frem kjenner jeg, men tipper det blir 6 på gående utfall, vil ikke skape noe særlig trykk 🙂

 46. Kunne du linket til butikken på etsy hor du har kjøpt teppe som babyen skal ligge på på gulvet? Leter så veldig etter et passende teppe, men finner ikke butikken du brukte ved søk på navnet du oppga!:( takk i så fall! 🙂

 47. Oda Amalie

  Nydelig du er! Lurte på hvilken type ghd rettetang du bruker, når du skal rette håret? Klem!

  1. Fotballfrue

   Bruker en limited edition som støttet brystkreft i fjor 🙂

 48. https://cathrineslilleboble.blogg.no/
  Anbefaler deg til å lese denne bloggen. Mye bra tips og veiledning i forhold til trening under og etter et svangerskap. Hun har en blogg pause nå, men du kan lese gjennom de aktuelle kategoriene 🙂
  Jeg har fått utrulig masse bra treningstips herfra 🙂

 49. Wow, om du akkurat har trent på det øverste bildet der, må jeg få si at du virkelig ser bra ut til å ha trent! Jeg ser alltid ut som en ødelagt, blek zombie etter trening. Haha!

  Kettlebells er morsom trening, og veldig effektivt! 🙂
  Jeg hørte mye forskjellig om utfall under graviditeten, men jeg ble anbefalt å unngå ungarske utfall, da dette i følge min trener kunne være litt hardt for bekkenet. Den samme treneren satte opp treningsprogram til meg som inkluderte både gående utfall og vanlige knebøy med stang, og dette gikk greit syntes jeg. 🙂
  Jeg kjente veldig tydelig at det stakk og murret en del i bekkenet etter jeg hadde trent ungarske utfall, så treneren min hadde nok litt rett der, vil jeg tro. Men dette er vel også individuelt! Jeg unngikk uansett smertefull bekkenløsning, og jeg håper du gjør det også!

  Ha en fin kveld, og kos deg glugg med mat, sofa og avslapping! Det fortjener du 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Dette var før treningsøkten, så jeg ser nok litt mer dratt ut etterpå 😉 Sjekk kategorien trening, har en del svettebilder der :p

   Håper jeg unngår det jeg også, krysser alt jeg har!

   Stor klem 🙂

 50. Caroline, jeg var nettopp på IKEA og så dette bildet: https://m.ikea.com/no/no/catalog/products/art/20197109/ Tenkte på deg med en gang, det var veldig fint i virkeligheten 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi 🙂

 51. Kristine B

  Hvilke «billig» treningstøy liker du best? 🙂 er det noe du vil si man bør legge litt ekstra penger i? Og hvor mye treningstøy trenger en «normal» person? Altså en som trener ca 3 ganger i uka? Baaah, mye spørsmål, men du er faktisk den eneste bloggeren jeg stoler på når det kommer til trening! Kanskje du kan lage ett innlegg om det? Eller har du kanskje allerede gjort det?

 52. marianne

  Du ser bare helt fantastisk ut! Skulle gjerne sett like bra ut da jeg gikk gravid;)

 53. Hei 🙂
  Så fin sportsbh,
  ville bare tipse deg om at cathrineslilleboble.blogg.no har masse øvelser for gravide 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, hun er kjempeflink 🙂

 54. Jeg er en ny leser og må bare si jeg elsker bloggen din! 🙂

  Du har en så spennende tid fremfor deg, men det vet du jo. Skriver denne kommentaren med hånd, gåendes rundt i stuen. Min prins på 6 uker vil ikke ligge alene i det hele tatt idag. Men det jo bare koselig! 🙂

  Gravidøvninger finner du sikkert ut av, men tenkte bare tipse om at utfall med vekter frarådes sterkt da det gir en skjev belastning på bekkenet. Og når det gjelder mageøvelser må jeg tipse om mammamage.se, masse bra info og en app med øvelser for å få tilbake den flate magen. Det er mye feilaktig info der ute, som feks at planken er bra både under og etter graviditet. Lykke til videre!

  1. Fotballfrue

   Så koselig med ny leser 😀 Takk for tips, jeg har snakket med min PT om diverse øvelser, så jeg håper jeg gjør det riktig 🙂

 55. Hei, Caroline:)

  Jeg synes shortsen din (sort og hvit) er så sykt fin, og lurer på hvor den er fra. Er det nike? Litt dårlig grafikk på mobilen.

 56. Du ser strålende ut, kler å være gravid.
  Lykke til med de siste mnd av svangerskapet <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 😀

 57. Hei Caroline 🙂 har tenkt litt på å investere i en tredemølle og lurte på hvilken du gikk til anskaffelse av tidligere? Er det vits å kjøpe den dyreste eller funker det like greit med en av di billigere variantene? Klem fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har denne https://fotballfrue.no/2012/10/19/svar-pa-sporsmalsrunde-trening/ 🙂 Storfornøyd 🙂

   Klem!

 58. Hvilken størrelse har du i treningsbhen? Hvordan er den i størrelsen? Bruker vanligvis 70C i vanlig bh

 59. Sånne matter er jo nesten et must til baby også, vi brukte den blant annet til å legge barna på under babygymmen, eller på lammeskinn på matta når de er små. Og ikke minst supert når de ligger på magen for å trene hode, nakke og slik, og etterhvert ligger på gulvet og leker. Godt for oss voksne å sitte/ligge på når vi leker på gulvet også. 🙂

 60. Hei Caroline! Når skal du legge ut øvelser om bekkentrening for gravide? Mener å huske at du nevnte dette i et tidligere innlegg. =)

 61. Cassandra

  Hei! Hvordan har du fått de bølgene i håret på dette bildet? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *