Etter frokost-prosjekt

__________________________________________________________________________________________________________

Tidligere i dag satt jeg og puslet med babyboken rett etter frokost, et prosjekt jeg har bestemt meg for å gjøre grundig og gjennomført, og som jeg bare skal kose meg med når jeg har tid. Enn så lenge er det ikke så mye som kan fylles ut, ettersom mye av det handler om henne og hennes utvikling, så jeg leker litt med tanken på å lage en helt egen også, en som handler om tiden før. Våre tanker, hans tanker, mine tanker, tanker fra besteforeldre, opplevelser under svangerskapet, ultralyd-bilder og slike ting. Og nå som jeg skriver det, så tror jeg jammen at det må bli en realitet, for det hadde vært utrolig gøy! Boken bør hete Ventetiden. Ja, det tror jeg faktisk at jeg skal gjøre. 

Hundene er fryktelig nysgjerrige som alltid, Hugo betraktet det hele på avstand mens Ronaldo var mest interessert i å spise opp leppepomaden min. Haha 🙂 Can’t blame him, den lukter jo så godt!

__________________________________________________________________________________________________________

Flere av dere spør hvordan jeg har det om dagen, og det setter jeg stor pris på, så jeg tenkte bare å fortelle dere at jeg har det veldig fint. Alt er egentlig som før, bortsett fra at jeg kjenner at jeg må bli flinkere til å tenke en tanke om gangen, og ikke stresse meg selv unødvendig opp. Jeg ligger alltid rundt punkt nummer 5 på lista til tross for at jeg enda ikke har kommet i gang med punkt nummer 2, og er jo i utgangspunktet en som aldri klarer å sette meg ned for å slappe av, for da blir jeg rastløs. Men dette fungerer ikke akkurat nå, for det fører faktisk til at jeg nesten sovner under middagen, at jeg er altfor sliten når jeg skal legge meg og at jeg lettere får disse ligamentsmertene som ikke er noe særlig godt. Stikkordet er rett og slett at jeg må roe ned og ta en ting av gangen. En uvant tanke for meg, men jeg skal nok få det til å fungere det også.

Så bortsett fra det er alt veldig bra, men fortsatt uvirkelig. Jeg kan egentlig ikke forstå hva som skjer og hva som skal skje, og hver morgen jeg våkner må jeg kjenne på magen min for å konstatere at jeg ikke har drømt hele tiden.  . Vel, det var status på formen i hvert fall 🙂 Vi sees senere ♥ 

126 kommentarer

 1. Cathrine

  Ventetiden høres ut som en super ide! I går fant en venninne av meg den rosa EOS-leppepomaden helt oppspist.. var en liten hund inne i bildet der og. Haha 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

   1. Jeg hadde en engang jeg også, helt til 2 åringen fant den – og også synes den luktet godt 😉

   2. Fotballfrue

    Uuuuu :p Stakkar, må ha blitt fryktelig kvalm :p

 2. Jeanette

  boken blir nok kjempefin! Du er jo så flink med sånt 🙂 Søtt at Ronaldo liker rosa,hihi 😉

 3. Hvor har du kjøpt den søte pysjen, de fine sokkene og hårbåndet? Liker stilen! :))

  1. Fotballfrue

   Pysjen er fra H&M, sokkene fra Cubus og hårbåndet fra asos 🙂

 4. Er det en periode i livet man skal senke skuldrene og tenke mer på seg selv, enn alle andre, er det når man er gravid 🙂 Jeg kom dessverre ikke så langt med min, men jeg lærte hvertfall at stress, DET kunne jeg bare slutte med, og det jobber jeg fortsatt med (ganske deilig i grunn 😉 ). Kos deg masse med bebis i magen 🙂

 5. Kirsten Elisabeth

  Hei Caroline:)
  Så koselig å se at du koser deg med babyboklaging:) Du burde lage en om ventetiden også. Det gjorde jeg. Eller dvs, boken jeg kjøpte var en slags ringperm så jeg kjøpte løse, hvite ark og puttet inn foran alt det andre.
  Der skrev jeg som om det var datteren min som fortalte.. «i dag har mamma vært på ultralyd og fikk se meg for første gang» ja, noe sånt.;)
  Tegnet, klipte og limte. Både ultralydbilder, magebilder etterhvert som den vokste og alle slags mulige klistremerker i fleng.
  Fremdeles elsker de å finne frem albuma sine og sitte å se på alt. Spør meg hva som er hva på ultralydbildene og jeg svarer villig vekk.
  Elsker de kosestundene, selv om de nå er 12 og 15.
  Å gå gravid er det mest sprøeste, villeste og emosjonelle jeg noengang har vært igjennom, og nyt hvert sekund sier jeg bare, tross voksesmerter og andre plager man måtte merke;)
  Tenker tilbake på mine egne graviditeter og sitter her og smiler for meg selv:) Kos deg 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så koselig 🙂 Og jeg er helt enig med deg, dette er utrolig fascinerende og spennende 🙂

   Stor klem!

 6. Den boken er så innmari fin! Vi har den selv til vår lille skatt, det blir nok kjempekoselig å se tilbake på tenker jeg 🙂

  ♥ Lizbethosnes.com

 7. Synes absolutt du maa lage Ventetidenbok. Vi tror vi husker alt naar vi er i oyeblikket, men saa noen dager senere er alt glemt. Derfor er det saa fint aa skrive ting ned paa papiret naar det skjer, for det er saa fint aa se tilbake paa senere, ogsaa helt sikkert for lillejenta naar hun vokser opp 🙂 Har lest meg opp paa de siste par dagene, digger mandagsinpoen din, jeg er jo som deg; Mandag er bra! let’s go! 🙂 Ha en herlig tirsdag, ta en ting av gangen, ingen grunn til aa slite seg ut unodvenig! 🙂 Klemmer

  1. Fotballfrue

   Jo, jeg må absolutt gjøre det 🙂 Håper du får en fantastisk uke, mandagselskere liker vi 😉

   Klem!

 8. De har en utrolig fin uglelampe på kremmerhuset 🙂

  1. Fotballfrue

   🙂

 9. Charlotte

  du kommer til å bli en fantastisk mor! 🙂
  min mor lagde også en slik bok til meg da jeg var baby, og er veldig takknemlig for det idag. alltid like koselig å se tilbake på gamle barndomsbilder og morsomme «gullkorn».
  -lykke til videre

  ps. lurte på hvilken rase ronaldo og hugo er ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Har en sånn bok hjemme hos mamma og pappa jeg også, og det er så stas å bla i den! Hugo er en langhåret chihuahua og Ronaldo er en tibetansk spaniel 🙂

   Klem!

 10. Hvor kjøper du de fine hårbåndene dine?:)

  1. Fotballfrue

   På asos 🙂

 11. God morgen kjære Caroline 🙂

  Det er alltid en fryd å komme inn på din blogg hver morgen og se de herlige bildene og gode humør!:-) Bloggen din er en av de første tingene jeg går innpå når jeg våkner og har karret meg ut av sengen og inn på pcn om morgenen. For min del kunne du oppdatert hver time uten at jeg gikk lei bloggen din.Det er alltid noe spennende og inspirerende å lese om og din positive holdning smitter utrolig over på meg. Du bør være utrolig stolt over hva du har oppnådd gjennom bloggen og at du har oppnådd det på en bra måte! Jeg har vært fast leser av bloggen din nesten siden du startet men, legger ikke så ofte igjen kommentarer (noe jeg garantert bør bli flinkere til!!) og jeg kan si at bloggen din har utviklet seg til å bli helt fantastisk! Ikke er den bare en inspirasjonskilde innen mote og trening, men jeg synes den er en inspirasjon innen hvordan å se på livet 🙂 Kan ikke få sagt det nok men, for hver gang jeg kommer innom bloggen din blir jeg litt mer glad i den personen du er på bloggen og som jeg har en ganske stor følelse av at du er som privatperson også! Du kommer til å bli en helt fantastisk mamma og den lille jenta deres kommer til å bli verdens nydeligste lille jente 🙂

  Ville bare legge igjen en liten kommentar til deg og ønske deg en nydelig dag videre 🙂 masse masse lykke til med bøkene du lager, gleder meg til å se resultatet 😀 Ha en fin dag kjære deg 🙂 <3

  Hilsen Silje Helen – Fast leser!!

 12. Å, jeg tipper den boken blir kjempefin! En «ventetiden» bok hørtes også ut som en strålende ide, tenk så fint å kunne se tilbake på 🙂

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Det må jeg gjøre 🙂

  1. Fotballfrue

   Aaaw 😀

   1. Fotballfrue

    Hihi 🙂

 13. Marita Ø

  Så koselig! Må være gøy å holde på med dette prosjektet, bare kose seg 🙂 Ønsker deg en fin dag! Her er det shopping på planen, men regnjakken og støvlene må på, for her detter det ned :O Perfekt shopping-vær med andre ord, hihi!

  1. Fotballfrue

   Sender deg litt sol! Her er den på plass, men det ser litt utrygt ut der oppe :p Regn kan jo være koselig også da, men ja, en må kle på seg 😉

   Håper dagen blir god <3

   Klem!

 14. Du har sikkert svart på det før. Men hvor får man kjøpt de søte hårbåndene du har? Det er jo det fineste!

  1. Fotballfrue

   Dette er fra asos 🙂

 15. Hei!

  Dette er muligens første gang jeg legger igjen en kommentar, men jeg har fortsatt lest bloggen din veldig lenge. Jeg ville bare si at jeg syns det er så fint at du tar deg tid de små tingene, som akkurat dette med å lage babybøker. Min mor lagde også en om meg, og det er så utrolig gøy for meg å bla gjennom den nå og da 🙂 Det kan absolutt være tidkrevende, men jeg kan love deg at din datter kommer til å sette stor pris på det når hun blir eldre og kan lese om seg selv på den måten 🙂

 16. Synes det er så stas med innleggene om graviditeten din! kjempespennende å lese, å må jo bare si at du kler den lille søte bumpen utrolig godt 😉

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Tusen takk! 🙂

 17. Hei:)

  Herlig «tidsfordriv»! Hvor er boken kjøpt? Jeg har selv «da jeg var liten» til lille jenta mi, det er den beste jeg har funnet til nå… men den er elendig!!!

  1. Fotballfrue

   Denne fant jeg på Ark 🙂 Kjempesøt og fine ting man skal fylle inn 🙂

 18. Å så nydelig innlegg! :)) Take care! Og babyen din er heldig som har en så omtenksom mor. 🙂

 19. Elisabeth L

  Du ser så lykkelig ut på bildet, Caroline, og det syns jeg du ser vært i det siste 😀 jeg forstår det med å være rastløs! Jeg klarer veldig sjeldent å se på en hel film på pc’n uten at jeg må ta pause for å søke på noe annet eller finne på noe annet å gjøre i huset. Så du er ikke alene om det, jeg må nok lære meg å tenke en tanke om gangen og slappe litt mer av jeg også. Tror prosjektet ditt er en ganske god ide, for da har du på mange måter kvalitetstid med deg selv der du kan slappe godt av og bare kose deg 😀

 20. En bok om opplevelsen rundt tiden frem til den lille kommer, høres veldig koselig ut. Mor min skrev en slik da hun var gravid med meg, og gav den til meg da jeg fyllte 18. Nå som jeg bor langt hjemmefra, synes jeg det er stas å lese litt i den når hjemlengselen tar meg. Det er fortsatt like koselig selv om jeg har passert 30 🙂

  Ta vare på deg selv, Caroline :-).

  Klem Nina

 21. Boken blir sikkert kjempefin! Håper å se bilder av den etterhvert. Ha en fin dag 🙂

 22. ElisabethH

  Så koselig 🙂 Du kommer til å bli en fantastisk mor, det er jeg sikker på! Bare husk at om dere får flere barn er det viktig å lage like fine bøker til alle sammen – jeg er yngst av 4 og jeg er fortsatt bitter på at det kun står navnet mitt i boken om meg, haha! Kan forsåvidt forstå det da, er nok rimelig travelt med fire små barn og en mann som jobber hele tiden (i tillegg bodde de i utlandet uten familie rundt seg). Men jeg er bitter likevel! 😉

 23. Hei! Igår så jeg en episode fra 4-stjerners middag der det var hjemme hos deg. Liker deg bare mer og mer for hver dag som går 🙂 Du er helt fantastisk. Du tar bilder som gir meg glede, og jeg liker å klikke meg inn på bloggen din. 🙂 Du legger mye tid i hvert eneste innlegg, og du er den eneste bloggeren jeg har sett som faktisk har helt gjennomførte innlegg. Du er så flink! 😀 Skikkelig feelgood blogg 🙂 Og så kreativ du er! Du inspirerer 🙂 Godt å høre at du har det bra og at du skal roe ned litt, stolt av deg jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Så utrolig koselig å høre 🙂 Tenk at det er 1 år siden innspillingen allerede :O Tiden flyr!

   Stor klem 🙂

   1. Får man sett det på internett? Gikk glipp av episoden hjemme hos deg, vilnså gjerne se den 🙁

 24. Goboken har en bok hvor man også kan fylle ut en del ting før fødsel 🙂 hvordan ventetiden var, formen, hvor man bodde når babyen kom, magen til mor historien til mor og far, av mor og far, bilde av mor og far når de var små, ultralyd bilde, hvordan der var å se babyen på UL, hva mor og far følte da de fikk vite at de skulle bli foreldre, forberedelsene man koste seg med, mors og fars ønsker, håp og drømmer for babyen. Og etter babyen har kommet er det selvfølgelig flere ting å skrive 🙂 Veldig ålreit bok som jeg har brukt til begge mine gutter 🙂

 25. Du må senke skuldrene og tenke på deg selv:)
  Laget en sånn bok selv, ventetiden. Utrolig koselig å ha. Min datter er 6 år nå, og hun sitter ofte å titter i boken. Et lite tips: Hvis du er på nordby en dag, så har de en kjempe fin hobby butikk nede der, jeg kjøpte masse fine ting til disse bøkene:-)
  Kos deg videre med prosjektet.

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Kanskje jeg skal ta meg en tur neste gang jeg er hjemme i Sarpsborg 🙂

 26. Er utrolig glad i å lese bloggen din! Koser meg med bloggen når jeg har tid, og det er alltid et eller flere bra innlegg å lese! 🙂 Ser ut som det blir en kjempefin bok som både barnet kommer til å få glede av å se i senere :)!

 27. Du svarer aldri på om du kan lage et innlegg om hverdagssminken din/video. =(

  1. Fotballfrue

   Joda, jeg har svart flere ganger at innlegg om hverdagssminke kommer 🙂 Ligger også et ute allerede, basic makeup 🙂 https://fotballfrue.no/2013/01/13/morning-bliss-basic-makeup/

   1. TUSEN TAKK!!! 🙂

 28. Iphonedekslet <3 Hvor får jeg kjøpt det? Må ha! Üü

  1. Fotballfrue

   Accessorize i Cannes 🙂

 29. Så nydelig det blir 🙂 Men bare husk at det du lager til det første barnet også må lages til det neste osv. Så ikke lag altfor tidkrevende saker, du har jo ikke like god tid når du blir mamma. Jeg merker hvertfall veldig godt hbor mye mer jobb det føkes å lage et album nå til nr 2, med nr 1 hadde jeg liksom all verdens tid 😀 hehe! Jeg er også veldig rastløs slik som deg og det kommer veldig godt med når man blir mamma 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja, det er sant 🙂 Mamma har vært veldig flink og laget til både meg og søster, veldig glad for det ettersom jeg kom sist 😉

 30. Kjæreste Caroline – jeg har vært fast leser i fire-fem år snart tror jeg!? Men jeg har aldri kommentert før, men syntes det var på tide med en nå da du er i lykkelige omstendigheter! Du er så fantastisk flott å fin, utrolig inspirerende og jeg elsker å lese bloggen din. Og det at du nå også forteller om din graviditet, og om hvordan det påvirker hverdagen din syntes jeg er kjempespennende.

  Jeg blir så utrolig frustrert av mengden av negative kommentarer du får! Jeg kan ikke fatte at folk vil blande seg inn i alt du gjør, og slenge teite kommentarer i hytt å pine. Forsett å være som du er, og jeg syntes det er så utrolig imponerende hvordan du takler alt – alltid med et profesjonelt og vennlig svar, uten å synke til deres nivå!

  Klem fra fast leser i Australia, lykke til videre!

 31. Du er utrolig pen, rett og slett vakker!

  Hvordan får du håret ditt så skinnende?

  1. Fotballfrue

   Olje fra Moroccan 😀 bruker også en shine spray fra samme merke 🙂

 32. Du har så mye fint hodepynt, hva med et innlegg om dette? Tips, triks og inspirasjon? :):)

 33. God morgen kjære Caroline 🙂

  Det er alltid en fryd å komme inn på din blogg hver morgen og se de herlige bildene og gode humør!:-) Bloggen din er en av de første tingene jeg går innpå når jeg våkner og har karret meg ut av sengen og inn på pcn om morgenen. For min del kunne du oppdatert hver time uten at jeg gikk lei bloggen din.Det er alltid noe spennende og inspirerende å lese om og din positive holdning smitter utrolig over på meg. Du bør være utrolig stolt over hva du har oppnådd gjennom bloggen og at du har oppnådd det på en bra måte! Jeg har vært fast leser av bloggen din nesten siden du startet men, legger ikke så ofte igjen kommentarer (noe jeg garantert bør bli flinkere til!!) og jeg kan si at bloggen din har utviklet seg til å bli helt fantastisk! Ikke er den bare en inspirasjonskilde innen mote og trening, men jeg synes den er en inspirasjon innen hvordan å se på livet 🙂 Kan ikke få sagt det nok men, for hver gang jeg kommer innom bloggen din blir jeg litt mer glad i den personen du er på bloggen og som jeg har en ganske stor følelse av at du er som privatperson også! Du kommer til å bli en helt fantastisk mamma og den lille jenta deres kommer til å bli verdens nydeligste lille jente 🙂

  Ville bare legge igjen en liten kommentar til deg og ønske deg en nydelig dag videre 🙂 masse masse lykke til med bøkene du lager, gleder meg til å se resultatet 😀 Ha en fin dag kjære deg 🙂 <3

  Hilsen Silje Helen – Fast leser!!

 34. Du eer så vakker! Har fulgt bloggen din siden 2010, og gleder meg veldig til å følge deg videre som mor 🙂 men jeg har et spørsmål, har du tenkt noe på om du skal ta krisersnitt, normal fødsel eller smertestillende? Valgte selv keisersnitt ettersom at jeg er svært smal i hoftene.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Man kan ikke velge mellom vanlig fødsel og keisersnitt :/ Så det får jeg ta som det kommer. Mamma måtte ta både meg og storesøster med keisersnitt, så om det er beslektet kan det jo være at jeg også må det. Men jeg prøver å ikke tenke for mye på fødselen ennå. Vet heller ikke om jeg ønsker smertestillende i det hele tatt, per i dag ønsker jeg ikke annet enn kjærlighet, hjelp, støtte og et varmt bad 🙂

 35. Så fint å høre at alt er bra med deg 🙂 Hvordan redigerer du bildene dine når du setter dem sammen slik som du gjør? Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Har et program som heter tych panel 🙂

 36. Benedicte

  Alltid gøy å følge deg og bloggen din, og det er fotballfrue og facebook som alltid står oppe på pc min.
  Du har fenget meg som leser i mange år nå, og jeg blir ALDRI lei. Det morsomste var når jeg slo på pcen etter eksamen, og leste at dere skulle ha baby. Jeg husker hvor artig jeg synes det var, og jammen sitter jeg nå å er 8 uker på vei selv 🙂 Nå som jeg også er gravid synes jeg det er ekstra stas å titte innom for å hente inspirasjon, selv om jeg ikke er mange ukene på vei ennå.

  Har også ett spørsmål til deg: Ser at du har boken «snart mamma» er det en bok du anbefaler? og har du andre bøker du leser?

  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Egentlig har jeg ikke satt meg skikkelig inn i den, men den er jo fin å bla i. Oppdaget litt for sent at man kan gjøre notater ol. på de siste sidene, så det var litt synd. Om du kjøper den og går inn for å bruke den, synes jeg den er kjekk 🙂

   Klem 🙂

 37. Kjempekoselig med bok fra tiden før også, og det er nå du har tid. Jeg skreiv ei ventebok og det er ganske morsomt å lese den nå. Vi venta jo ganske mye mer enn 9 mnd og i boka er det MYE frustrasjon gitt 😀 Så skreiv jeg ei slags dagbok (ikke daglig) fra eldstemann kom og til han var 4 år, utrolig morsomt å ta frem for oss alle. Men bøkene mine er ikke fine og forseggjorte, slikt har jeg ikke tålmodighet til. Men ei slik bok er gull verdt både for dere og ikke minst for barnet! Lykke til!

 38. KamillaM

  For et koselig prosjekt! Selv elsker jeg å bla i min babybok som mamma puslet sammen under barndommen min, det er like stas i dag som det var da jeg var ei lita jente 🙂
  En bok om ventetiden hørtes kjempe smart ut! Den vil jo være spennende å se i både for dere foreldre og for lille jenta dere venter 🙂 Det er jo veldig spennende for barn å høre om når de var i mammas mage osv. På den måten kan dere bla i minnene og ikke bare tenke tilbake på de 🙂 Og dette er jo ypperlig for deg som liker å ha noe pusle med! Igjen kommer du med et supert tips som jeg skal legge i minnepennen i hjernen og ta med meg videre til den dagen jeg forhåpentligvis blir velsignet med et barn 🙂

  Og jeg må bare legge til at du er jo like vakker når du har på deg pysj/koseklær som når du har du pyntet deg! Da snakker vi naturlig skjønnhet, Caroline <3

 39. Det er så koselig med sånne bøker 🙂
  Kan tipse om boken: «Da jeg var liten» og «min svangerskapsdagbok». Jeg har «Da jeg var liten»-bøkene til mine gutter på 4mnd og 3år, og det er så koselig å skrive ned alt de gjør og milepæler 🙂 I «Da jeg var liten» bøkene er det flere sider som man kan skrive ned tanker under graviditeten, lime inn UL-bilder, innkjøp og dekorering av barnerom før fødsel m.m. Videre er det selvsagt sider om utvikling og man kan lime inn bilder 🙂 Du kan jo lage to? Så kan hun få en når hun er voksen, så har dere en når hun flytter hjemmefra og kan mimre 🙂 Det føles lenge til, men årene flyr av sted! Bare spør foreldrene deres 😉 Den kan virkelig anbefales!

 40. Bea Lill

  Hei Caroline! Så flott at du lager babybok! Jeg fant min hjemme hos mor for et par uker siden, og det var kjempekoselig å lese! 🙂
  Mitt første ord, hårlokk og ultralydbilde fra 8 mnd, hvor keg ser at jeg ligner meg selv 🙂

  Så er det kjempekoselig å se bilder av Ronaldo. Hadde selv en tibetansk spaniel, men så fikk jeg en sønn som er allergisk mot aøt med pels, så den måtte desverre omplasseres.

  Fortsett og kos deg med bøkene! Dattern din vil nok sette stor pris på den i framtiden! 🙂

 41. :- ) I really love your pictures. And really love what you write on your blog… but each time I have to copy this, put into google translator and change into english or polish, because in your language I know only a few words.

  It’s nice to follow blog, which is created by so energetic, fresh, still smiling girl like you. Nice to see your pictures, on which you looks like a lady, like a sportswoman, like housewife, like so-in-love person… :- )

 42. Gratulerer så mye med graviditeten! Gleder meg til å følge deg videre nå som dere skal bli foreldre! Nå har peisen fra Jøtul som jeg vant her på bloggen kommet godt på plass i det nye huset. Den skal vi ta i bruk når det blir kaldere ute! 🙂

  Et album om ventetiden lagde jeg til min datter også, og det er så kjekt å lese igjennom nå. Datteren min er 1,5 år, og jeg har virkelig glemt mye av alt som skjedde under svangerskapet allerede. Mitt heter «(navnet hennes). Din ferd fra frø til folk» 🙂 Du må lage deg et sånt 🙂 kjekt å ha noe å pusle med når mørketiden kommer 😉
  Klemmer

 43. Utrolig koselig innlegg å lese 🙂 Liker bloggen din så godt! 🙂

 44. Isabelle

  Du er så flink 🙂 Og det er alltid godt å si det høyt (evt skrive det, slik du gjorde i dette innlegget) at man må bli flinkere til å ta èn ting av gangen, og rett og slett senke skuldrene litt. Dette er noe jeg har jobbet med masse siden jeg ble student, da jeg også alltid har vært på punkt 5 i hodet mitt, selv om det er punkt 2 sin tur! Jeg har nylig blitt samboer med min fantastiske kjæreste, og han er min rake motsetning når det gjelder dette. Og vet du hva? Det er faktisk helt skjønt. Det å ha en person som kan fortelle deg at: «Du, det gjør ingenting om klesvasken henger på snora fram til i morgen, vi kan ta det da» f.eks.

  Ellers vil jeg takke så mye for det herlige mandagsinnlegget du hadde i går. Jeg lå på sofaen i fosterstilling hele dagen, pga en viss tid i mnd….. Når mannen skulle dra på trening etter middag var det ingenting som fristet meg mer enn å fortsette fosterstillingen med en god film. MEN, jeg dro meg selv i nakken, fikk meldt meg inn på nytt treningssenter siden vi har flyttet, og kjørte styrke på hele kroppen. Resultat: Fosterstilling i dag tidlig også, men nå fordi jeg er så innmari støl:p

  Ha en fin dag videre, og en fin uke, jeg heier på deg!
  Stor klem fra en fast leser 🙂

 45. a great website for specific movement for optimal positioning of baby and it also deals with ligament pain.
  https://spinningbabies.com/more-info/for-pregnancy/what-to-do-first

 46. Mihiii, the stickers are so sweet 🙂 Nice pyjama, by the way ^^

 47. HALLO!
  Må bare si at jeg digger deg utrolig masse og du er et stort forbilde!
  Du kommer til og bli en fantastisk mor og barnet blir sikkert like vakker som du er!
  Jeg bare lurer på om du kan ha svagnerskaps oppdateringer 🙂 med magebilder osv?
  Du er så GOD på alle mulige måter! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, søte deg! Jeg har for lenge siden bestemt meg for at jeg ikke ønsker å skrive den type innlegg, så det kommer jeg nok ikke til å gjøre. Det får holde med litt nå og da, og neste magebilde kommer sikkert når jeg er i uke 28, dvs. ved inngangen til siste trimester 🙂

 48. Hei. Ingen reklame i det hele tatt, kom helt tilfeldig over denne siden i går: https://artandmabel.com/shop/ og tenkte at den kanskje kunne gi deg litt inspirasjon til barnerommet:-)

  1. Fotballfrue

   Aaaw 😀 Så mye fint!

 49. Dette så utrolig koslig ut!:-) håper du koser deg i tiden nå:-)
  Jeg lurte bare på en ting; jeg har nettopp flyttet inn med kjæresten min i leilighet og jeg tenkte å kjøpe meg tredemølle, så lurer jeg på hvilken du har og hva den kostet?:-)

  1. Fotballfrue

   Så koselig, gratulerer som samboere! Det er en kjempedeilig tid 🙂 Her er et innlegg om tredemøllen vår: https://fotballfrue.no/2012/10/19/svar-pa-sporsmalsrunde-trening/

   Klemmer 🙂

 50. Fantastiske Caroline <3

  Så utrolig koselig å lage en babybok, både før og etter at den lille kommer:) Det blir fint å se tilbake på alle de minnene, og ikke minst vise henne etter hvert også:) Du er så god og gjennomført, det smitter over <3

  Selv om jeg ikke har fått vært så mye inne her i det siste, så følger jeg med deg på Instagram:) MYE som skjer her nå for tiden, vi skal jo flytte til Australia nå i September og har solgt leiligheten vår:( Det er så trist, men samtidig så blir det spennende å starte på "nytt" der også! Alt blir nok bedre når vi kommer oss til rette etter hvert:)

  Godt å høre at du har det fint, og du stråler på alle bildene jeg ser <3 Du får si fra om dere skal på ferie i Aussie-land i løpet av 5 år da, hihi:) Så kan vi ta en løpetur i en av de MANGE parkene der, men vognen på slep selvfølgelig;)

  Ha en fin fin dag videre, stor klem fra meg!

 51. Hei! Jeg tenkte også på å lage en slik «ventebok», men tiden gikk så innmari fort og nå er jeg allerede 29 uker på vei… Nå er jeg på utvikk etter en sånn vanlig bok til å skrive i etter fødselen. Har funnet en søt en som er skrevet som et eventyr, men kunne egentlig tenkt meg å kunne kombinere boken med litt scrapping også, slik at den blir enda litt mer personlig. Hvor har du kjøpt den boken du bruker? Lager du hele selv, eller er det allerede litt tekst i den?

  1. Fotballfrue

   Denne har jeg kjøpt, så den er bare til å fylle ut, lime inn bilder etc. 🙂 Skal kjøpe en til som altså skal dreie seg om ventetiden, og da skal jeg gjøre alt selv 🙂

   1. Josefin

    Hvor er den kjøpt ? 🙂

 52. Lykkelig mamma

  Kjempeartig med bok fra svangerskapet 🙂 Jeg laget en slik da jeg venta min lille tulle, og der limte jeg inn ul-bilder, skrev ned tanker, limte inn helsekortet, skrev fødselshistorien og limte inn et brev som en god venninne av meg skrev skrev til henne før hun ble født. Jeg så ikke i denne boka igjen før nå nylig, på ettårsdagen hennes. Det var fantastisk å lese i den <3 Lykke til!:)

  Ps. Hvis du skal skrive om fødselen i den boka råder jeg deg å notere det ned ganske med en gang, ammetåka er ikke oppskrytt 😉

  1. Fotballfrue

   Hehe, kan ikke si jeg gleder meg til den :p

   1. Lykkelig mamma

    Haha, joda, det er bare å glede seg :p Det blir nemlig mange morsomme historier ut av det 😉

    1) Jeg har glemt alle matvarene på butikken etter å ha betalt dem 2) jeg har tatt på meg to forskjellige sko (der den ene var samboeren sin som har mye større føtter enn meg), 3) jeg har hatt babygrøtpulver i brøddeigen (det så da virkelig ut som havregryn da jeg så det i sidesynet!!!) og 4) jeg har glemt å ta på meg bikinitoppen da jenta mi og jeg skulle på babysvømming. Var noen ungdomsskolegutter som fikk seg en god latter der borte ved bassengkanten. Klarte jo selvfølgelig å gå hele veien fra garderoben bort til varmebadet før jeg oppdaga tabben.

    (Selvironi er veien til mye her i livet, har jeg skjønt!;))

   2. Fotballfrue

    Haha 😀 Både herlig og ikke 😉

 53. Hei! Skulle ønske du hadde lagt ut oppskrift på frokostblanding/granola uten nøtter:)

  1. Fotballfrue

   Hvordan lager man det uten nøtter? :/

   1. Cassandra

    Unngår å putte nøtter i 🙂

  2. Du kan jo bare ta oppi det du liker/tåler best selv…. Fremgangsmåten blir lik uansett..
   Det er bare å bruke fantasien:)

  3. Det er bare å lage med det du liker/tåler best… Fremgangsmåten er den samme… Kan jo heller putte oppi tørka blåbær, gojibær, mer frø, gresskarkjerner osv….er bare fantasien som stopper deg. Havregryn, og bokhveteflak kan jo også brukes. 🙂

 54. Nå har jeg ikke lest gjennom kommentarene dine, men du kan jo f.eks lage en sånn fotobok som heter Ventetiden:) da har du dt som en bok og du kan jo lage den akkurat som du vil! Jeg har brukt Japanphoto sin til eldste og minste mann, da slipper jeg at bilder ramler ut med tiden og du får plass til så mye du bare ønsker 🙂

 55. Hei! Det har jeg laget til barna mine, veldig veldig stas. Fyller inn morsomme sitater, kommentarer fra de med dato/år. Men når du har født, og går i en slags svangerskapspermisjon. Er du selvstendig næringsdrivende slik at du har krav på noe foreldrepengeer?

 56. Kan du legge ut bilder av magen?? er veldig nysjerrig på hvor stor den har blitt!!
  Ja du burde absolutt lage en om ventetiden også!

  1. Fotballfrue

   La ut et for litt over en uke siden, har ikke skjedd så mye mer 🙂

 57. Hei 🙂 Det er sikkert flere som har sagt dette allerede, men det kan være en stor fordel å sette seg inn i og forberede seg på dette med nytt familiemedlem og hunder i god tid før den lille kommer. Det finnes mange triste historier der hunden ikke takler et tilskudd til familien og blir så sjalu at familien ikke ser annen råd enn å kvitte seg med hunden. Og dette kan skje uansett hvor familiekjær og godt lynne hunden(e) måtte ha. Jeg vet at det finnes forskjellige gode råd og ting en kan gjøre for å få hundene til å akseptere den lille, og jeg pleier gi det som tips til gravid som har hund. Lykke til videre i svangerskapet 🙂

 58. Hurra!! Positiv graviditetstest og jeg er vettskremt og overlykkelig på en gang!!! 🙂 Vanskelig å ikke dele det med andre enn mannen, det er jo så overveldende 🙂 Håper formen holder seg fin, nå skal jeg hvertfall finlese alle babytipsene dine 😉 Har du forresten noen gode generelle tips til begynnelsen av graviditeten, når kontaktet du lege for første konsultasjon? 🙂 Har veldig lyst til å fortelle det til de nærmeste,men får vel vente litt 😉 Ha en fin kveld, flinke, vakre du! Klem

  1. Fotballfrue

   Åååå, Janne 😀 Kjenner til følelsen! Dette går så bra! Det er et lite mirakel, det er bare å glede seg <3 Gratulerer så mye 🙂 Jeg kontaktet lege dagen etterpå og kom på en rutinekontroll ca. 1 uke senere, bare for å konstatere graviditeten, ta blodprøver og få med meg info. Deretter var det nye time måneden etter, og så fikk jeg kontaktinfo til jordmor hvor jeg var første gang i mai, tror jeg? Neste kontroll etter denne er bare 2 uker siden, nå går jeg altså bare til jordmor 🙂

   Mange klemmer 🙂

 59. Dette her så virkelig utrolig koselig ut! Fine og behagelige farger, søte bilder, og innlegget laget virkelig en kjempekoselig og varm stemning for meg. Gleder meg så til jeg kan gjøre det samme! Lykke til videre i graviditeten, tenk for en flott tid du har foran deg 🙂

 60. Nina Rekstad-Johnsen

  Se om du kommer over boka Babykrøniken -fra mors mage til barnehage-
  Den inneholder alt du nevnte, og mere til.
  Ingen over og ingen ved siden når det kommer til slike barnebøker 😉

 61. Anne Synnøve

  Da jeg var gravid skrev jeg svangerskapsdagbok. De to første gangene kun i en notatbok. Men med nummer tre (som er 6 mnd) kjøpte jeg en bok som heter «Svangerskapsdagbok», der jeg skrev hver eneste uke. Har limt inn bilder også 🙂 https://www.bokkilden.no/SamboWeb/mobil/produkt.do?produktId=153599 Anbefales virkelig for den som ikke orker å lage selv 🙂 Lykke til med resten av svangerskapet! Håper selv å bli gravid før året er omme 🙂

 62. Hei! Vi anbefale deg og titte innom nettsiden personligalmanakk.com/NO/ -almanakk A5 og 2010-kategorien. Utrolig søtt ugle/fugletema, og almanakken kan du bruke til å notere hva den lille har gjort dag for dag:)

 63. Hei og takk for en veldig inspirerende blogg! Det er alltid en fryd å titte innom her 🙂 jeg ser at ugle-temaet fortsatt går igjen, så jeg ville bare tipse om at Lindex har veldig mye søte babyklær – også div. bodyer, pysjer, tepper osv. med ugletrykk. Tenkte på deg da jeg oppdaget det. Og de har fått nettbutikk! Bare et lite tips til en som er så flink og kommer med så mye fine tips til oss 🙂 Lykke til med alt videre!

 64. Hei
  Jeg har en sånn ventetid bok ( husker ikke hva den heter, graviditeten ?) kjøpt for ca 250-350,- på en av de større bokhandlerne og veldig fin. En er gul, en er vel rosa og en er blå.
  Den hadde jeg glede av 🙂
  Dette var til mitt 3. Barn, til de to fortige brukte jeg bare legens lille søte svangerskapsbok, men nå er vel disse mer » ei blekke» og litt mindre personlig.

  Lykke til – skjønne du <3

 65. Enjoy this time to the maximum. I didn’t let myself relax as much as I should have when I was pregnant last time, and even though I had a normal pregnancy and everything seemed perfect, we lost our little baby three hours after birth, 41 weeks into the pregnancy. This is an amazing, precious time in your lives – don’t let anything or anyone get you down. You and your baby come first!!

 66. Anbefaler deg å ta en titt i diverse interiørbutikker! Jeg ser stadig nye «ugleting» dukke opp 🙂 Kanskje det er du som har skapt trenden, hehe! Blir veldig spennende å se når alle prosjektene dine er ferdige

 67. kathrine

  Kjempefint med bok om svangerskapet 🙂 tenkte å lage sånn jeg å 🙂 hvor har du kjøpt alle di fine klistremerkene??

  1. Fotballfrue

   På Panduro 🙂

 68. Hei:) Hvor kjøpte du babyboken og finnes den til gutt? <3

  1. Fotballfrue

   Ark 🙂 Og ja, den finnes for blå til gutter 🙂

 69. Jeg lagde scrapbøker under mine svangerskap. Tok bilde av magen hver uke så jeg fikk se hvor mye den vokste etter hvert, og skrev ned alle mine tanker, opplevelser, jordmorbesøk, alt positivt og negativt rundt svangerskapet. La inn ultralydbilder, og hverdagsbilder. Skrev også ned mine fødselshistorier, og limte inn alle kort vi fikk i etterkant av fødselen, båndene med navn babyene fikk på sykehuset, de små luene de fikk, navlestrengen da den falt av osv..:-) Det er et omfattende arbeid og tar en del tid, men er veldig glad for at jeg gjorde det! Tenker at mine barn en dag kan ha nytte av å lese hvordan deres mor opplevde svangerskap og fødsel når de selv skal bli foreldre en dag..?:-)

  ..så skrev jeg i vanlig babybok etter fødselen..;-) Oppdaterer de fortsatt med jevne mellomrom da mine babybøker tar for seg barnet fra fødsel og til fylte 7 år. Min mor skrev også sånne babybøker da jeg og mine søsken var små. Gull verdt!

 70. Denne er kjempe fin!!! Ventetidboken for deg og dine:)

 71. Lol I know that lip balm is so good, thats why your sweet puppy wanted eat it!:) Btw, these photos are so sweet and tender, Caroline, take your time and dont stress too much!:) Send you a hug! Take care xo

 72. Hei!
  Så flott blogg du har, er innom flere ganger 🙂
  Navnet på den boken du holder på å fylle inn i nå, heter den «da jeg var liten»?
  Vi venter tvillinger, gutt og jente 🙂 så vurderer å kjøpe en slik bok 🙂
  Lykke til videre i svangerskapet 🙂

 73. denne er kjmpe fin;)

 74. Hei Caroline! 🙂 Elsker bloggen din, du inspirerer meg veldig:) Du er utrolig kreativ og flink, synes det er kjempemoro å lese om prosjektene dine, ideer og planlegging av ting 🙂 Var innom bloggen din hver dag når du skrev om bryllupsplanlegging, det var så gøy å lese og å se 🙂 Leser fortsatt her jevnlig, og er alltid noe spennende. Er veldig spent på barnerom, kommer det snart noe mer om det? Du kan gjerne skrive mer om graviditet og barneting for min del, synes det er kjempe hyggelig å lese om. Jeg har ingen barn selv, og er bare 22, så blir nok en stund til også, men synes alikevel det er gøy å lese både bryllup, barn og om hus og hage, etc 🙂 Savner også litt interiør, det er så fint hos dere, fortsett å vis det frem og inspirer 🙂

  Stå på! 🙂 Og du er nydelig som gravid, blås i alle kommentarer som tilsier noe annet, misunnelse er en synd. Det må gå ann å være velykket uten å bli hetset. Typisk norge og jantelov. Tullete 😉

  Mvh. Julie Victoria. <3

  1. Fotballfrue

   Ja, babyrom kommer etter hvert, vi venter bare til vi finner de møblene vi vil ha hundre prosen sikkert 🙂

   Stor klem!

 75. Håper du får et fantastisk svangerskap, den tiden som er igjen. Kos deg med planlegging.
  Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den englefiguren som står på gulvet sammen med rosene? Leter etter en hvit, stor engel jeg kan ha på gulvet, men finner ingen dessverre. 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra Nille 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *