Favourites: Glo Minerals

annonse 

I disse dager er det kampanje på alle Glo Minerals-produkter hos Coverbrands, du får 20 prosent på absolutt alt, og det er jo ikke annet enn en god deal 🙂 Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg har mine favoritter fra dette merket som jeg har vært trofast mot lenge nå, vårt kjærlighetsforhold startet vel for 3 år siden da jeg testet sminkeprodukter i forbindelse med bryllupet. I dette tilfellet snakker jeg hovedsakelig om concealerne til Glo, som utgjør mirakler for urenheter, røde prikker og blå ringer under øynene. Jeg har aldri testet noe som kan måle seg med disse og jeg begynner å få noen produkter på baken nå. En god concealer troner faktisk listen over mine must haves i sminkepungen, og jeg kunne ikke klart meg uten. Sammen med disse har jeg også noen andre favoritter fra samme merke, og disse tenkte jeg å dele med dere i dag.

__________________________________________________________________________________________________________

Camouflage Concealer: Som allerede nevnt, stor favoritt! Dette er en oljefri concealer som dekker rødheter, kviser, arr, sprengte blodårer, hyperpigmentering eller andre hudproblemer. Du kan påføre et tynt lag med denne under foundation der du måtte trenge det, men for ytterligere dekkevne anbefaler jeg å legge et lag både over og under foundation før du forsegler med et lett pudder. Denne concealeren anbefales også til uren hud ettersom den faktisk tørker ut for eksempel kviser. Kjempefin å legge med foundationkost. Jeg bruker fargen natural.

Under Eye Concealer: Dekker mørke og blå ringer under øynene samtidig som den tilfører fukt og næring, og gir et mer åpent blikk. Nettopp på grunn av dette er det viktig at denne ikke brukes på for eksempel kviser, samtidig som den vanlige concealeren til Glo (camouflage concealer) ikke skal brukes under øynene da den blant annet tørker ut urenheter. Jeg bruker fargen natural også her, mest av den lyse siden da dette er kjempefin for å åpne blikket.

__________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________

Liquid Foundation Brush: Den beste foundationkosten! Jeg bruker alltid flytende foundation og har lagt fra meg svampen for mange år siden. Kost er virkelig tingen, og denne er knallgod. Den glir lett over huden, og etterlater den med akkurat passe mengde foundation, det er umulig å få et klumpete resultat med en så god børste. Denne kan også fint brukes for å påføre concealer, primer og highlighter. Jeg legger alltid foundation på litt papir før påføring, og dypper kosten i foundation på papiret før jeg påfører den i ansiktet, mye lettere enn å ta foundation direkte fra tuben og over på børsten.

Brush Cleaner: Denne er utrolig kjekt å ha, for det lønner seg å vaske kostene sine regelmessig for å  hindre bakterievekst. Brush Cleaner er veldig enkel i bruk ettersom det kun er en spray som du kjapt kan gå over kostene dine med, du sprayer den bare på og tørker deretter av med litt papir, så er de rene for bakterier på 1-2-3. Ved siden av denne anbefales det at du én gang i måneden bruker mildt såpevann for å vaske kostene dine grundig, det vil si fjerne overflødig farge etc. Sminkekoster skal alltid tørkes liggende.

Glo Moist Hydrating Mist: Dette er en utrolig god spray som er full av antioksidanter og som i tillegg har anti-aging effekt. Denne gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden, lukter rent og godt og skal brukes når huden trenger en liten boost. Perfekt for meg som sitter så mye foran datamaskinen, jeg pleier altid å ha enten denne eller african red tea mist fra Ole Henriksen i nærheten. De har mye av samme effekten, bortsett fra at denne fra Glo i tillegg gjør at sminken sitter bedre.

Sheer Lipstick i fargen Tahiti: Helt nydelig leppestift som i tillegg ser veldig naturlig ut ettersom den kun gir en svak farge. Tilfører mye fukt og er like fin å bruke i hverdagen som til fest.

__________________________________________________________________________________________________________

Glo Minerals tester ikke på dyr. Du finner hele utvalget her Har dere forresten fått med dere at Coverbrands nylig ble kåret til den beste norske nettbutikken innen sitt felt? Du kan lese artikkelen her. Det er virkelig fortjent! 

59 kommentarer

 1. Marianne

  Hei Caroline. Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og liker godt sminketips. Jeg vet at flere norske og internasjonale nettsider som selger sminke og hudpleieprodukter har fått mye refs. Noen selger utgitte varer, noen selger falske merker osv. Jeg har derfor alltid vært skeptisk til å kjøpe dette over nett. Mitt spørsmål til deg er derfor om du kan gå god for at Coverbrands selger «ekte» produkter, det vil si direkte fra forhandlerne?

  1. Fotballfrue

   Coverbrands ble faktisk kåret til den beste norske skjønnhetsbutikken nylig 🙂 https://minmote.no/2013/08/minmotes-guide-de-beste-nettbutikkene-for-skjonnhet/ Jeg kan forsikre deg om at de ikke driver med noe tull, jeg har som nevnt vært fast kunde der siden før jeg startet å blogge 🙂

   1. Anonym

    Nå kjenner ikke jeg til coverbrands, men de aller fleste selektive serier har enerett på all import og distribusjon av merke i Norge og skal kun selges av autoriserte forhandlere som i de aller fleste tilfeller er butikker så det er bra og være litt skeptisk, finnes mye «tull» der ute 🙂

   2. Camilla Hansen

    Coverbrands er autorisert til å selge glo minerals og glo therapeutics, det står også på hjemmesiden til cosmedic 🙂

 2. Mye fint!

 3. Elisabeth

  Kunne du ikke laget et innlegg om kameraet du bruker, innstillinger, redigering og slikt? 🙂 Du tar så fine bilder og har alltid så fin skrift på bildene dine. Generelt hva du gjør med bildene dine før du publiserer dem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk 😀 Bruker for det meste cs5 for å legge over tekst og noen ganger diverse filter. Magien ligger i kameraet og instillingene der, brker som regel bare originalfilene 🙂 Her er et innlegg om det https://fotballfrue.no/2013/03/03/ukens-lesersporsmal-fotoutstyr/ 🙂

 4. Selges disse produktene kun online? Eller er det noen butikker som selger de i Norge ogsaa? Naa som jeg faktisk skal hjemom en tur mener jeg 🙂 xoxo

  1. Fotballfrue

   Neida, de kan kjøpes i utvalgte butikker også 🙂 Litt usikker på hvor, men vet at enkelte spa-avdelinger og frisørsalonger har det i hvert fall 🙂

   Håper du har hatt en fin tur, ser virkelig sånn ut 😀

 5. Herlig innlegg! Veldig fine produkter 🙂
  Hvilken skrifttype/font har du brukt på bildene? Den er så fin!

 6. Hvilken skrifttype har du brukt på bildene?

  1. Fotballfrue

   Det er en skrifttype jeg kjøpte og lastet ned online for en stund siden, jeg husker dessverre ikke hva den heter ettersom jeg ga den et nytt navn da jeg lastet den ned og lagret den i cs5. Men det er i hvert fall bare å google script + download, så får du opp en del 🙂

 7. All the products look very good, you know I havent tried this brand yet, what a shame!:) xo

  1. Fotballfrue

   You just HAVE to try the camouflage concealer and the under eye concealer, they are the best!

 8. Hvilken fondation bruker du! 😉

  1. Fotballfrue

   Kommer snart et innlegg om hverdagssminken min 🙂 Jeg bruker sheer tint base fra glo nå som det er sommer, og ellers i året bruker jeg en fra studiomakeup som har litt bedre dekkevne 🙂

   1. Takk for svar! 🙂 syns du er så flink til å svare leserne 🙂 du er så pen <3

 9. Hei! Bruker du sheer tint base fra Glominerals? Tenkte å kjøpe den, men blir ikke klok på fargene. Jeg er veldig lys, med gul/neutral undertone. Må ha en som er lys og ikke rosa. Vet du noe om fargene? Ha en fin dag:-)

 10. Uheldige meg

  Okey, jeg må nesten fortelle deg hva som akkurat skjedde her i huset.
  Jeg satt og vokset mine bryn (da jeg er utdannet hudterapeut) og leste så nøye gjennom dette innlegget mens jeg la på voks UTEN å se meg ordentlig i speilet. Jeg legger stripsen på mens jeg fortsetter og lese – og røsker av stripsen … Og jammen, der satt hele brynet mitt på stripsen!
  Klarer ikke annet enn å le akkurat nå. Et øyebryn fattigere!

  Ha en fin søndag, søte 😀

  1. Fotballfrue

   Å, nei! SÅ ILLE :O Håper det vokser fort ut igjen!

   Håper dagen blir fin likevel 🙂

   Klem!

   1. Hærregud…. utdannet hudterapeut men likevel så gjør du denne feilen??? Lese blogg og vokse bryn samtidig, jaja håper du har bedre fokus når du er på jobb:) Alt til sin tid…..;)

  2. Det er sikkert stygt å le, jeg havner sikkert i helvetes forgård, men herlighet for et syn du må ha vært!

   Jeg sender over en stor boks is og skje, legg deg i sofaen og spis hele boksen alene….

   Håper de gror styggfort tilbake igjen!

 11. Hei Caroline.
  Klikker meg lett inn for å bestille noe av dette. Fantastiske tips 🙂 Men har du noe tips til flytende foundation? 🙂 Klem

 12. Hei! Jeg har ganske dype og mørke ringer under øynene, i hovedsak fordi jeg har brukt briller hele livet. Trur du denne concelearen vil hjelpe til å dekke dette? Sliter også mef å velge farge. Er opprinnelig frs India, så kan naturlig nok ikke gå for samme farge som deg. Har du noen aning hvilken farge som hadde passet? Har veldig lyst til å prøve ut den! Er for øvrige fast leser av bloggen din, og den er uten TVIL, den beste! 🙂

 13. Benedicte

  Hvilken farge har du i conselerene? Synes det er helt umulig å velge farge =

  1. Benedicte

   Ups så nå at du allerede hadde skrevet det i teksten, sorry =

   1. Fotballfrue

    Det går så fint 🙂

 14. nina :D

  HEI 😀 DU er sååå nydelig vakker!!!

  er dette din daglige sminkerutine? Kan du ikke lage et innlegg, eller en sminkevideo? du er jo så fin!!! jeg vil og sminke meg sånn =O)
  <3

 15. Den leppestiften var bare nydelig! I’m i love!

  Skulle gjerne gått sminkekurs, jeg. For jeg er virkelig elendig på å legge foundation og skygger…. altså, farger som passer og ikke minst teknikker. En dag, vøtt, en dag får jeg det til! 🙂

  *evig optimist*

  Kanskje jeg rett og slett bare har hatt feil kost?

 16. Hei Caroline 🙂
  For litt siden skrev du om et slags pudder du tok i håret for å få farge(rosa/blå?)
  Uansett, jeg husker jeg fikk så lyst på dette selv, men husker ikke hvor du hadde fått det fra?
  Ha en fin kveld!
  Klem

 17. Å nei, hvor ble det av det forrige coverbildet ditt? Der hvor du er solbrun med håret i en diger hairbun, og med en ermeløs, sort kjole? Det er nemlig slankeinspirasjonen min! Har du link til dette bildet?? Hadde vært utrolig snilt av deg! Hehehe 😀 Ha en fortsatt fin kveld du vakreste 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er kun på mobilutgaven 🙂

   1. Aha 🙂

 18. Lure på om under eye concealeren legger seg i linjene/ smile linjene? Eller om den linjer seg ut over dagen?

  1. Fotballfrue

   Det lønner seg å forsegle med pudder 🙂

   1. Margrete

    Jeg opplever å få unormalt tørr hud under øynene etter jeg begynte å ta ibruk concealeren;o
    Men dekkevnen har jeg INGENTING å si på!:))

 19. Fint innlegg. Hva tenker du om selvbruningsprodukter når du er gravid, og ved amming? Ser det er varierende anbefalinger på det.

  Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   I følge Sunspa skal ikke deres produkter være skadelig for gravide, jeg har bare brukt selvbruning en gang i graviditeten og vet ikke helt hvordan jeg vil gjøre det fremover. 🙂

   1. siljus

    Har sjekket ingredienselista til en del av sunspa produktene, og har ikke sett at de inneholder noen hormonforstyrrende stoffer. Er jo mange av disse, med forskjellige navn, man bør holde seg unna. De fantes hvertfall ikke. Men vet ikke om de inneholder noe annet man skal passe seg for? Er disse hormonforstyrrende ingrediensene jeg har hørt at man bør holde seg unna hvertfall. Noen med peiling?:)

 20. Hei! Jeg lurte på: nå har jeg nettopp lastet ned flipborad appen. Hvordan får man den på norsk?

  1. Flipboard fungerer vel ikke lenger :/ Google reader la ned virksomheten sin i juni.

   1. Men jeg lastet den ned nå? Og har lagt til insta og Face?

   2. Det er mulig Instagram og Facebook fungerer fortsatt. Jeg brukte den til det + rss, og når google reader la ned virksomheten så virket det som om de sluttet å oppdatere Instagram og Facebook også. Får du oppdateringer på de to mediene da?

 21. Bestilt under eye concealern, og lebestiften 😀 passet bra siden søsteren min gifter seg om 2 uker 🙂

 22. Elsker slike innlegg! Kan se at du legger ned mye arbeid også 🙂 Du er god!

 23. Da ble det et nytt burgunder skjørt på meg i dag, pluss to
  concealere. Skummelt å være alene hjemme på en regnfull søndag 😉

  Jeg må også få si at du stråler ekstra mye for tiden 🙂 Det er sååå spennende å følge med på alt som skjer fremover!

 24. Susanne

  Vedlig godt kjent med Glo! fantastisk merke gikk selv på makeup skole og der brukte vi GLOminerals. det er en grunn til det:). favoritt er blush og Under eye concealer! kan ikke leve uten de 2!

 25. Hei:-)
  Hva er ditt forhold til Id bare minerals?:)

  1. Fotballfrue

   Jeg får det bare ikke til, dessverre :/

   1. Liljus

    får det ikke til?

   2. Fotballfrue

    Det kladder seg på huden min og blir ikke pent :/

 26. mami Frøydis

  Da er under eye consealer og Glo MH mist klikket hjem 😉
  billig ble det og med supre tilbud.
  Klem

  1. Fotballfrue

   GLED deg 🙂

   Klem!

 27. Hei Caroline 🙂

  Jeg lurer litt på hva du tenker om hudpleie/kosmetikk og graviditet, sjekker du innhold og om produktene du bruker er «trygge» og fri for hormonforstyrrende stoffer?

  Det er mange som ikke bryr seg eller tenker over det, men det er også mange som tar veldig hensyn til det 🙂

  1. Fotballfrue

   Har vært så nøye jeg kan være 🙂

   1. Ja, det kommer nok jeg også til å være når den tid kommer. Det er liksom når man vet om det så er det litt vanskelig å overse det.
    Kom gjerne med tips til «trygge» produkter!

 28. Har du prøvd glo minerals mineralpudder også, og hva synes du i såfall om det?

  1. Fotballfrue

   Dessverre :/

 29. Cecilie

  Hei,

  Jeg vurderer å bestille Camouflage Concealer, så jeg lurer på hvilke av fargene som er lysest? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *