Flowers for friday

Hei fredag og hei helg!

Denne uken har gått farlig fort, er det flere som er enige? Tipper den om mulig går enda fortere for de som snart starter med både studier og skole igjen etter en lang ferie, husker selv den følelsen så utrolig godt. Jeg trippet nesten da august var i gang, for jeg ville så gjerne bare komme i gang igjen, spesielt når jeg hadde nye bøker, nye klær og nye sko å vise frem. Ekstra stas! Mamma og jeg reiste alltid til Oslo for å storshoppe ny høstgarderobe dagene før skolestart, det var jo nesten årets høydepunkt, spesielt da den store shoppingdagen ble avsluttet på Druen på Aker Brygge med 3-retter og alle handleposene strødd rundt omkring, slik at vi måtte ha bord for 4 i stedet for 2. Haha, jeg har alltid vært så veslevoksen, spesielt i matveien. Men det er jo overhodet ikke det jeg skulle skrive om nå. Jeg kom nettopp hjem fra byen en tur, har vært på et etterlengtet besøk hos negledesigneren min Katrine, og før dette satt jeg hjemme på kontoret noen timer.

Nå skal jeg fortsette der jeg slapp, og etter enda noen timer skal jeg trene litt før helgen er i gang. Åå, jeg måtte innom blomsterbutikken før hjemreise også, nye blomster betyr jo helg. Så fant jeg denne søte boken, og kunne ikke la være. Og så kom jeg på at det faktisk er fredag, så da vil jeg ha yoghurtnøtter, ettersom jeg ikke kan huske forrige gang jeg kjøpte slike. Disse skal nytes med dagens første kaffekopp 🙂

Ha en deilig fredag, dere 

78 kommentarer

 1. Morsomt å lese bloggen din og se alle de fine bildene dine 🙂 det er bare syv uker til min termin med min første tulle, og jeg følger med og får noen tips til hjemmet fra bloggen din. Lykke til videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til med innspurten, tenk så herlig det blir å endelig få treffe henne 🙂

   Klem!

 2. Kristin

  Hei Caroline. Nå er ikke dette noe jeg skriver for å befale deg å slutte med kaffe. Men jeg vil bare fortelle hvordan mine barn har reagert på det når jeg har drukket kaffe. Etter amming fikk mine to første tydelig noen form for abstinens når jeg hadde drukket kaffe flere dager på rad og plutselig ikke drakk en dag. Urolig ble de også,skriking på ettermiddag/kveld. Magevondt tror jeg også var en reaksjon på min kaffenytelese. Med sistemann nå drakk jeg kaffe i starten,og merket fort at også denne gutten var likens som de to andre. Men etter at jeg gikk over til koffeinfri kaffe,ble mye bedre. Hadde bare ønsket at jeg hadde vist det ved første barnet mitt.

  Ellers vil jeg si at du skriver godt og inspirerer meg til å holde hjemmet ryddig og fint og å holde familien sammen. Sette pris på de daglige ting;)
  Lykke til med resten av svangerskapet og nyt helgen;)

  1. Hvorfor skriver du det da Kristin?

   Koffeinfri kaffe inneholder faktisk veldig ofte også koffein… Bare til opplysning.
   Dessuten vil jeg tro at littegrann kaffe godt kan være bra, det inneholder masse antioksidanter og kan være med å minske risikoen for kreft.

   Jeg skal ikke blande meg i hva andre erfarer, eller ønsker å gjøre under sine graviditeter – og liker heller ikke at andre folk blander seg i andres. Hver sin business/barn:)

   Sier som pappa: «For mye og for lite er «gæli» begge deler.»

   God helg, Caroline! Digger ugle-manien din…! Love owl`s:D

   1. Fotballfrue

    Jeg drikker i hvert fall 1 kopp kaffe om dagen, en kan faktisk drikke opp mot 3 uten at det gjør noen skade, men jeg synes 1 holder, sjelden det blir mer 🙂

    God helg til deg også 🙂

   2. Hvorfor ikke, Nina? Hun delte jo bare sin erfaring 🙂

   3. Hvorfor? Fordi hun vil dele sin erfaring, kanskje? Å dele erfaringer er ikke alltid å blande seg. Hun sier jo selv at hun ikke ber Caroline om å slutte. Det er bare noe hun kan ha i bakhodet om det skulle hende noe lignende, så det kanskje blir lettere å finne ut av. Jeg ser i hvert fall ingenting vondt med kommentaren til Kristin 🙂

 3. Blomster hører helgen til, det er jeg helt enig i! Hjemmet deres er så utrolig fint og delikat 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så koselig at du synes det 😀

 4. Ha en flott helg Caroline! Takk for at du er den du er, og at du deler deg med oss 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for at klikker deg innom, kjære deg <3

   God helg 🙂

 5. Haha, kjenner meg så latterlig godt igjen. Begynner på skolgen 19. august, og sitter allerede og tripper fordi jeg gleder meg sånn til å være i gang igjen 😀
  Druen, for et herlig sted <3 God helg til deg og dine! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahah, herlig! Dielig at man finner frem barnet i seg fortsatt, sånn skal det være 🙂 God helg, skjønne deg!

 6. Hei!
  Skulle ønske at tiden gikk like fort for meg som for deg, for her går det innmari tregt. Er sykmeldt igjen etter lang ferie og jeg som hadde gledet meg tilbake på jobb igjen. Men det ble bare en dag og en halvtime før jeg måtte sykmelde meg. (Har slitt med formen i hele år) Jeg er ikke en person som liker å være hjemme og ikke gjøre noe. Liker å lese bøker, men må ha noe mer å gjøre. Kan du lage et lite innlegg over hva man kan gjøre i løpet av en dag/uker når formen ikke er på topp? Hvordan kvele en dag?:) Det hadde vært kjekt! Trenger inspirasjon nå:) Hilsen fast leser:) PS: Fine bilder og positive tekster du har på bloggen din. Keep up the good work:)

  1. Fotballfrue

   Uff, så kjedelig, kjære deg! Krysser fingrene for at du kommer deg 🙂 Jeg skal se hva jeg får til 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk, jeg gleder meg:)

 7. Caroline Christine

  Ser du hjertet i kaffekoppen, Caroline? <3

  1. Fotballfrue

   JA 😀 Holdt på å svime av da jeg så det, så skjønt 😀

   1. Caroline Christine

    Det er et godt tegn, kjære deg <3
    Ønsker deg en fin helg!

   2. Fotballfrue

    Krysser fingrene for det 🙂

    God helg tilbake 🙂

 8. Kristin

  Åh, nå fikk jeg utrolig lyst på yoghurtnøtter. Det er så godt!

  God helg, Caroline <3 Kos deg masse og nyt den lille i magen som spreller!

  1. Fotballfrue

   Utrolig godt! Deilig med noe annet enn mørk sjokolade eller cashew hele tiden 😉 Skulle gjerne laget mine egne, men orker ikke i dag :p

   Klemmer 🙂

   1. Hvilken oppskrift bruker du på yoghurtnøtter?

 9. Jeanette

  koffeinfri kaffe inneholder også koffein? 😛 haha,da er det vel ikke koffeinfri kaffe da 😉

  Fine bilder ! Og youghurtnøtter er SÅ godt 🙂

 10. Åh, jeg blir i et så godt humør av å lese bloggen din! Har btw den babyboka selv, og liker den såå godt 🙂 selv om jeg lager egne bøker til begge barna i tillegg 😉 goood helg!

  1. Fotballfrue

   Ja, det å lage egen er også veldig fint 😀

 11. Utrolig søt bok 🙂
  Har termin i dag med ei jente, men hun trives visst veldig godt i magen min, så dagen går til å få unnagjort husarbeid, sånn at det er relativt ryddig når fødselen er overstått.

  Ønsker deg en god helg 🙂

  1. Fotballfrue

   Masse lykke til, hun kommer nok ut snart 😀

   Klem!

 12. Hei! Synes du har en så koselig blogg, jeg blir i godt humør av å lese den 🙂 Takk for at du blogger! Kunne du kommet med noe skoinspirasjon? Jeg trenger nye sko og er litt blank. Har trålet butikkene, men finner ikke helt det jeg vil ha, uten at jeg helt vet hva jeg vil ha, hehe. Ønsker deg ei god helg.

 13. kathrine

  Hvor kjøpte du den fine boken? 🙂 *vill å ha * God helg Caroline.

  1. Fotballfrue

   På Ark 🙂

 14. Briketten du har under kaffekoppen, hvor er den fra? Den var så søt.
  Ha en fin helg Caroline, det skal jeg ha 🙂

  1. Fotballfrue

   Fra Nille 🙂

 15. MonicaM

  En slik bok har jeg også til min lille prinsesse 🙂 Den er så søt<3 Husk å notere ned ting med en gang:) Vi glemmer fort, skjer så mye med dissa små hele tiden;) Ha en strålende helg 🙂

 16. Viktoria

  Hej!
  Tack för en underbar blogg!
  Jag undrar vart man kan köpa tröjan du hade i gårdagens inlägg, när du tvättade fönster.
  Kram Viktoria

  1. Fotballfrue

   Den er fra Lexington 🙂

   Klem 🙂

 17. Ingerh90

  Angående dette med kaffe. Gjør da vell ikke noe å kose seg med en kaffe eller to tre under graviditeten. Man kan ikke være helt hysterisk heller:) har tre barn. Tre jenter. Tvillingjenter på 1 og ei jente på 3. Og jeg er ganske så avhengig av en kaffe eller to om morgenen. Og barna mine reagerte aldri på dette. Nei kos deg du så tenker jeg du selv finner ut hva barnet dit tåler og ikke tåler når du ammer:) . For dette er jo ganske så forskjellig:)

 18. Camilla Teigen

  Kan ikke du lage et innlegg hvor vi får se bilder av deg gjennom oppveksten din? 🙂

 19. Hei Caroline! Jeg blir så glad hver gang jeg ser en ny blogpost fra deg. Alt av bilder, antrekk, mat-tips osv inspirerer meg veldig. Også er du SÅ nydelig! Takk for at du deler litt av deg og livet ditt med oss 🙂

  God helg og lykke til videre med den lille <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, og takk for at du følger med 😀

   Stor klem!

 20. Hei Caroline:-)
  Må bare beundre deg på alle måter:-)nylig begynt og lese bloggen din er jo bare fantastisk alt du klarer og gjøre på en dag:-)
  Du er fantastisk flott på alle måter:-) vakker er du:-)
  Ha en fin helg og kos dere masse og hils til hundene flotte er de der de ligger:-)

 21. Christina

  Hei:) hvor er hundekurven fra? Har vært på jakt etter en fin en i evigheter:) god helg:)

  1. Fotballfrue

   dyrebutikken på Herkules i Skien, er vel 1 år siden jeg kjøpte den snart 🙂

 22. hvor har du kjøpt den nydelige boka? ♥

 23. Huset ditt ser ut som et interiørmagasin:O Så fint!!

 24. Hei:) og riktig god helg til deg og din kjære, og den bitte lille da)))

  Har et spml:
  Jeg spurte for en stund tilbake ang den rosa kvarts ringen fra Hasla. Jeg klarte å knuse min i flisgulvet på badet:( (den jeg kjøpte gjennom nettbutikken din) Du svarte aldri på mitt spml om hvordan jeg nå kunne få tak i en ny en.
  Var med på konkuransen, men vant ikke (som vanlig) – hihi – Jeg er født uten flask og tror helt seriøst at jeg aldri har
  vunnet noe i hle mitt liv. Var innom for å sjekk om du hadde svart meg der, men det var umulig å finne igjen innlegget mitt.
  Defro spørr jeg nå igjen. Hvordan kan jeg få kjøpt en ny en?

  Over til noe annet: Ønsker deg lykke til med magen osv, du ser fantastisk ut – du kler virkelig det å være gravid. Vakker er du.
  og ikke minst i de siste inleggende dine, du stråler…. :))

  klem fra Tonje

  1. Fotballfrue

   Så synd! Beklager så mye at jeg ikke svarte deg. Hasla har egen butikk i markveien i Oslo, du kan også sende en epost hit og høre om de kan sende deg en ny, kanskje? 🙂 post@hasla.no

   Klemmer!

 25. Kjenner meg så igjen i det du skriver, husker det var så stas å dra på shopping med mamma å kjøpe nye skoleklær og ikke minst ny skolesekk og penalhus.. For ikke å snakke om det følelsen å se på at mamma satt å hadde på nye trekk på bøkene. Åh, nostalgi <3
  Ellers vil jeg ønske deg en fin helg du nydelige menneske! Du lyser opp en ellers så trist hverdag, ting er virkelig vanskelig for tiden, men det hjelper stort å klikke seg inn på bloggen din. Du gjør virkelig mye for meg for tiden, uten at du vet det selv. Jeg får liksom et håp når jeg leser bloggen din, alt blir bedre, sant?
  Klem <3

  1. Fotballfrue

   Å, bokbind <3

   Tusen takk for så fine ord, snille du! Setter stor pris på det 🙂

   Og ja, alt blir bedre med tiden, neste alltid. Uansett. Sender deg gode tanker <3

   Klemmer <3

 26. Ååå, se hvor søte hundene var i bakgrunnen på det første bildet da 😀 såå herlige! God helg 🙂

 27. God helg – alltid deilig å starte helgen med friske blomster.
  Side du skal ha vinterbaby, tenkte jeg anbefale deg vognposene fra RisaRosa http://www.risarosa.no/wordpressin/produkter/vognposer/ De er håndlaget og veldig gode og varme i vinterkulden, også er de kjempefine! Vi hadde til vår novemberjente og den var gull verdt, nesten så jeg gleder meg til vinteren igjen :p

 28. Hei! Flott blogg, første gang jeg kommenterer, håper du svarer;) lurer på
  hvor ofte du bestiller klær hjem og om
  du handler mest på nett! Klem

 29. Begynner faktisk å bli litt nostalgisk, ettersom at jeg er ferdig med utdannelsen min (for denne gang). Så jeg opplever en ørliten utviklingskrise, men det går nok over. Er godt å starte med en ny fase i livet. Så får jeg se hvor veien leder meg 🙂 Nå står jeg på jobb nr.2 og koser meg med bloggen din, også håper jeg du og dine kjære, får en super fredagskveld!

  1. Fotballfrue

   Alltid både spennende og skummelt når nye ting skjer i livet 🙂 Masse lykke til videre, og tusen takk for at du fortsatt klikker deg innom 🙂 Håper helgen blir god!

 30. Den boka har jeg også til min lille prins (som har rukket å bli over 3 år) 🙂 Minnet meg på å ta den frem i kveld og oppdatere litt. Boka er veldig kjekk å se tilbake på. Man glemmer fort, som andre også skriver.
  Friske blomster på bordet her også. Og litt rødt i glasset 😉
  Ha ei god helg søte deg!

 31. Elisabeth

  De hundene deres altså! Herligfreeeeed så skjønne! De trøtte øynene da, smelter jo 😀 får så lyst på hund selv når jeg ser de fine bildene du har av dem 🙂

 32. Michelle

  Hei, og for en fin blogg du har!

  Begynner på journalistikkstudier nå på tirsdag, og kjenner meg igjen i det du skriver 🙂
  Vet at du også er utdannet journalist, og lurer på hvor du gikk på skole, og var du fornøyd med studiet og studietiden?

  God helg og stor klem 🙂

 33. Hvor er spisestuemøblene deres fra? Utrolig fine!

  1. Fotballfrue

   TM Design og Skeidar 🙂

 34. Nå sendte du meg assosiasjoner til min egen graviditet 🙂 da spiste jeg yoghurtnøtter hele tiden!
  Ikke liker jeg det spessielt godt heller.. hehe

  Du er nydelig caroline, å vere gravid er en fantastisk opplevelse 🙂

 35. Hi Caroline! Loving to have fresh flowers at home as well, I think they give a beautiful and relaxing atmosphere!:) Yum for the coffee and the yogurt snacks!:) Kisses! xo

 36. Åh, yoghurtnøtter. Det hadde jeg nesten glemt. Lenge siden jeg har spist det. Søren altså. Jeg kan ikke spise det, og jeg som fikk så lyst på. Hehe 🙂 Håper du ihvertfall fikk kost deg med dine, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Noo, hvorfor kan du ikke det? Så leit :O

 37. Du er så vakker! Har hørt at man blir veldig hoven i føttene når man er gravid, har en søster som akkurat fødte en liten gutt og hun har blitt veldig hoven i føttene både mens hun var gravid og nå også.. vet du noe om det?

  1. Fotballfrue

   Det kan hende med enkelte, men ofte ikke før mot slutten, kommer sikkert an på 🙂 Selv er jeg ikke plaget med det ennå *bankibordet*

 38. Hei!
  Jeg elsker bloggen din Caroline, gleder meg til neste innlegg.
  Men jeg har et lite spøsmål, hvor har du kjøpt den skålen du har youghurt i, og hvor mye kostet den?
  Foresten jeg hadde aldri smakt youghurt nøtter før men siden du sa det hva r så godt måtte jeg prøve, lg det hvar faktisk kjempe godt.

  1. Fotballfrue

   Ja, det er veldig godt 🙂 Den er fra Green Gate 🙂

 39. Elsker de stolene dine. Hvor har du kjøpt dem? Jeg holder på med innredning av ny leilighet. klem

 40. Hei igjen Caroline. Må innom bloggen din hver dag! Takk for alt du deler! Lurer på hvor du har kjøpt den bast-senga til hundene? Og hvor får man kjøpt yoghurt nøtter?

  Mvh.
  Nina

 41. Hvor har du kjøpt den te koppen? 🙂 PS: Du er kjempe pen!!!

 42. Ann Iserid

  Hvor kjøpte du babyboka? Er på jakt etter en sånn blå 🙂

  1. Fotballfrue

   På Ark 🙂 De har blå også 🙂

 43. Hei! Lurer på hvor du har kjøpt hundekurven din?:-) Har lett over alt, men ingen såm har en som er stor nok:-) Håper du kan svare! Lykke til med fremtiden!!:-k)
  Klem

 44. For et fantastisk liv du har. Elsker bare garderoben din, hvor naturlig vakker du er, at du er gift, et kjempe flott hus og ikke minst så flink og strukturert du er. Så elegant:). Fantastisk forbilde!

  1. Fotballfrue

   Skjønne deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *