Let’s do this!

JA! Middagen er i magen og jeg er KLAR for det kjedeligste i HELE verden: Å vaske vinduer. Noen som er enige? Det ble litt senere enn planlagt, men samme det, jeg tar det jeg rekker. Det er i hvert fall en start, og så kan jeg legge meg med god samvittighet og forhåpentligvis sovne kjapt for en gang skyld. Den lille er nemlig altfor glad i å våkne når jeg skal sove, så det har vært litt trøblete å få ro i det siste. Men jeg skal absolutt ikke klage, det er jo egentlig bare hyggelig 🙂

Tusen takk for så mange fine kommentarer den siste tiden, jeg sier det igjen: Dere gjør meg så glad! Tenk å være gravid og få så mange komplimenter og lykke-ønskninger! Jeg føler meg veldig heldig ♥

I morgen får vi besøk av Siri og Kristoffer, og det gleder jeg meg SÅ til! Det er altfor lenge siden sist, tror vi snakker at forrige gang var da vi arrangerte rekefest i hagen her hjemme i starten av juli. Vi har invitert til fondue og hadde planlagt å spille Buzz, for det er jo så fantastisk morsomt, men da Lars-Kristian var i byen for å se etter det tidligere, fant han det ingen plass. Noen som vet hvilke butikker som selger det bortsett fra Elkjøp og de klassiske spillbutikkene?

Uansett, jeg får komme i gang, selv om jeg myyyye heller vil sitte her *kremt* Vi sees i morgen! Tenk, helg allerede ♥

132 kommentarer

 1. Angelina

  Hehe, ingenting er gøy når det MÅ gjøres 😉 Men jeg syns faktisk vindusvask er litt artig, spesielt hvis vinduene er veldig skitne, for da ser man resultatet så godt 😀 God helg!

 2. Victoria

  Hei!
  Jeg hadde veldig lite å gjøre igår og leste meg gjennom bloggen din etter litt inspirasjon osv, selv om jeg hadde lest alle innleggene dine før!
  Så kom jeg på at du tar de perfekte bildene til header osv, så jeg bestemte meg for å redigere noen!
  Her er ett av de totalt 3 jeg lagde, hva syntes du?

  http://farm6.staticflickr.com/5342/9471542546_d351942fa5_o.jpg

  klem fra meg 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   Snille du! Tusen takk 🙂

 3. Nydelige bilder! Ha en fin fredag 🙂

 4. Herlig bilde! Ny header? 🙂 Det hadde vært så tøft!

 5. Charlotte

  Anbefaler dere å prøve et annet spill! Bezzerwizzer, utrolig gøy !! 🙂

  1. Charlotte

   Det er et brettspill vel og merke 😉

  2. Fotballfrue

   Det har vi 😀

 6. Charlotte

  Det er da et brettspill vel og merke 😉

 7. Først å fremst vil jeg bare si at du virkelig er et stort forbilde!!
  Du er så fantastisk!
  Når begynte du å trene? Var du like aktiv som liten?
  Klem;-)

  1. Fotballfrue

   Jeg var ikke aktiv annet enn ved lek og i gymtimene, og på fritiden holdt jeg på med piano, ballett og teater 🙂 Startet på treningssenter da jeg var 16, det var da interessen for trening kom 🙂

 8. Nå er det lenge siden jeg har kommentert, men her var du helt nydelig. Jeg har flyttet til Praha, og ble kjent med en tsjekkisk jente her om dagen. Til og med hun leser bloggen din. Tror du er til inspirasjon for mange. Jeg gleder meg bare til å se ansiktet til den lille i desember jeg. 🙂

  Ønsker deg en fin helg!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig 😀 Du må hilse henne!

   Klem og god helg 🙂

 9. Birgitte

  Hei hei 🙂 Virker som dere alltid har det så skinnende rent. Har dere vaskehjelp? Det anbefales, verdt hver eneste krone 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, vi vasker selv 😉

 10. Susanne

  Jeg er også på utkikk etter BUZZ, hvor fikk du tak i det?

  1. Fotballfrue

   Får låne det av noen snille naboer 🙂

   1. Susanne

    Ååå.. da var dere heldige. Ingen i denne bygda mi har det 🙁
    Dere får kose dere masse, ha en fin dag videre.

 11. Åh så godt du kler magen! Ønsker deg alt vel og ser virkelig frem til å følge deg fremover <3

 12. 5-6 mnd på vei er jo ikke så mye. Mager vokser jo knapt i starten. Mage får du først når du er 7-9 mnd på vei. Min mage begynte først å vokse når jeg var 7 mnd på vei:-) på slutten vokser den i rekordfart og du kan se enorm forskjell fra uke til uke.

  1. Fotballfrue

   Tror du skal være veldig forsiktig med å si noe om magestørrelse og gravide, det er en kjent sak at dette varierer veldig fra person til person. Noen får mage allerede i uke 12, så det som er normalt for meg og deg er kanskje ikke normalt for noen andre. «Mage får du først når du er 7-9 mnd. på vei» stemmer overhodet ikke.

   1. Syntes det er flott at du korrigerer, også i de tilfeller det er «motsatt» av hva du selv opplever. Jeg feks fikk med andremann mage allerede fra uke 8 (den var flat før jeg ble gravid), og i uke 12 var den umulig å skjule uansett klær 🙂 Alt er forskjellig: magestørrelse, grad av plager, kroppens evne til å tåle trening osv osv. Det er derfor det er så rart at så mange skal ha formeninger om hva du kan og ikke kan gjøre når du er gravid 🙂 Folk prater og sier mye rart om de fleste av oss. Vi andre blir imidlertid «skånet» fra å få det i kommentarfeltet i bloggen sin, men jeg er sikker på at de fleste av oss hadde blitt hoderystende til hvordan noen sitter hjemme og vurderer og analyserer andre. Det er noe vi alle bør være bevisst og tenke på: mener man virkelig alt man lirer av seg? Kan man stå inne for dette? Ville man blitt sitert med navn og bilde i VG? Hvis nei: dropp kommentarene og fokuser på en selv og hvordan gjøre sin egen hverdag best mulig for en selv og de rundt seg 🙂 Klem

 13. Åh, du er nydelig! <3

 14. Elsker bloggen din, og du er jo bare nydelig! Håper virkelig du klarer å se bort fra disse bedreviterne ang magen din. Stor eller liten har da ingenting å bety? Må bare tilføye at du er utrolig heldig som har hatt et så lett (?) svangerskap til nå 🙂 Lykke til videre, og jeg gleder meg masse til den store dagen kommer!

 15. Selger det på Obs 🙂

  Burde prøve Terapi som brettspill. Morsomt spill:-)

  Du ser forresten fantastisk ut. Ikke tenk på hva folk sier ang størrelse
  På magen. Er man godt trent tar det som du vet lenger tid:-)
  Magen min ble aldri kjempestor, men jeg fikk ei velskapt snuppe på 3 kg for 9 mnd siden.
  Tiden flyr. Masse å glede seg til 😀

 16. For et antrekk å vaske vinduer i.. LOL!!

  1. Fotballfrue

   Ja, det riktige hadde vel vært en kjeledress fra Felleskjøpet og ikke olashorts, gummistøvler og en varm genser? Kler meg akkurat som jeg vil når jeg vil, må være dødskjipt å tenke på hva som er passende og ikke. LOL tilbake og god helg 🙂

   1. Haha, nydelig comeback;) Jeg syns du ser fantastisk ut! God helg 🙂

   2. Syns dette ser ut som et godt gammeldags vaskeantrekk jeg (bare litt mer moderne) Bestemora mi vaska klær i kjole og strømper, fant ikke ei dame på den tiden som gikk i bukser.. 🙂

   3. Stinek

    Mega stilig antrekk å vaske vinduer i.. Du er bare feiende flott..
    Å et fantastisk bilde av en voksene mage..
    Dette bilde var utrolig fint..
    Lykke til med magen og alt annet i livet ditt..
    Hilsen 3 barnsmor som leser fotballfrue så ofte jeg kan!!

 17. Anette S

  Et lite tips til deg: bruk jif sin vindu system! det blir en lek å vaske vindu da 😀

 18. Bare et tips , hvis du synes det å vaske/pusse vinduer er like forferdelig kjedelig som meg, så må du invester i en karcher vindusvasker!!! Det har jeg gjort og det ble virkelig moro å vaske vinduer 😀 Kjempe enkelt og med supert resultat…try it!!! 😉 Goood helg, vakre du <3

 19. Ser du har fått låne, men hvis ikke så selger de også slike spill i leketøysbutikker. Helst da de store som toys r usv…

  1. Fotballfrue

   Det har visst gått ut av produksjon 🙁

 20. Du er alltid like fresh søte deg, blir glad hver gang jeg titter innom bloggen din, flere ganger per dag:-) får masse inspirasjon av deg. Flott med alle trenings tipsene dine. Vært sløv i det siste, pga mye rygg vondt. Men i dag tenkte jeg at det var på tide med en løpe tur igjen…hadde virkelig lyst etter dine tips, men nå er ryggen heelt låst igjen:-( har du noen tips til hva en bør trene når rygg og bekken ikke er seg selv igjen etter en fødsel? Klem til deg

  1. Jeg slet med bekkenløsning på slutten, men begynte med svømming allerede 2-3 mnd på veg, kjente ikke så mye virkning i starten, men da jeg fikk bekkenløsning hjalp det utrolig godt med svømming syns jeg 🙂 Hør med fysioterapaut om øvelser du kan gjøre i bassenget 😉

 21. caroline

  Hej, vad er det før merke på dine regnstøvler??

  Hilsen, Caroline

  1. Fotballfrue

   Ilse Jacobsen 🙂

 22. Hvor er solbrillene fra? 😀

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *