New in: Daniel Wellington

annonse 

I utgangspunktet har jeg aldri vært et klokkemenneske, ironisk nok, ettersom jeg er ekspert på å gå etter klokken, men det siste året har klokker blitt en mer og mer nødvendig accessoar hos meg. I fjor fikk jeg tilsendt mine første fra Daniel Wellington, og da var jeg solgt. De er så utrolig lekre, går til det meste og kan kombineres med andre armbånd selv om de er utrolig fine alene også. Jeg er spesielt glad i klokkene med skinnreim, men jeg synes også de maritime er utrolig lekre. Ekstra pluss for at du faktisk kan bytte rein på dem, så slipper du å kjøpe nytt ur hver gang. Utvalget av reimer finner du her.

Hele samlingen min:

Southampton Lady / Trinity Lady / York Lady / Bristol Lady / Classy Sheffield 

__________________________________________________________________________________________________________

dagens klokkevalg 

__________________________________________________________________________________________________________

Hele august får du som leser bloggen min 15 prosent på absolutt hele nettbutikken til Daniel Wellington ved å bruke koden fotballfrue. Du finner hele utvalget deres her.

0 kommentarer

 1. Åååh, har veldig lyst på dagens klokkevalg! 🙂 Sååå fin, og passer til min stil som er litt mer »slabbedask» enn pynta, hehe… Meeen må nok spare en stund før jeg kan ta meg råd til den. Kanskje jeg må ønske meg en sånn til jul 🙂 hmmm…

 2. de er SÅ fine, men de er så dyre for en stakkars student. Sparesparespare!

 3. Kristine^^

  Såå lekre! 🙂 Et lite spm, vet du hvor mye en mulberry lily koster? 🙂 klems

  1. Fotballfrue

   Jeg betalte 7000,- for min, medium 🙂

 4. Har meget lyst på én av disse! 😀 Meen, hvordan er det med toll og moms ved bestilling til Norge?

 5. Love this brand! Their watches are so classy and feminine! Perfect on you!:) The Classic Southampton is my fav!:) xo

 6. Hei!
  Jeg lurte på om du kunne svare meg på hvilket program du bruker til backup av bloggen din? Jeg har installert et som heter Online Backup for WordPress, men jeg får beskjed om at online filene mine er for store for backup… Og jeg tipper din blogg er ganske så mye større enn min! 😀

  1. Fotballfrue

   Bloggen min ligger hos tv2, så det vet jeg ikke :/

 7. AnnChristin

  De er så utrolig fine! Jeg fikk en Classic Trinity Lady i gave forrige uke. Men vet du om man kan bytte til skinnrem på disse også? De som originalt har den «tøy-remmen»? Er jo veldig kjekt å kunne bytte på både tøy og skinn.
  Blir det noe toll eller dyr frakt fra nettbutikken til Daniel Wellington? Tror nesten jeg får skaffe meg Classy Sheffield også, den var jo så lekker 🙂

 8. Takk for det, kanskje jeg skal bestille meg en. fin var den.Klokker er jo et smykke, stilig når klokka matcher klærne synes jeg.Ha en fin kveld)))

 9. Jippi! Kunne ikke passet bedre da kjæresten min har lovet meg en slik klokke etter lønning 😀 Har siklet såå lenge på Bristol Lady!

  1. Fotballfrue

   Den er så lekker!

 10. Disse klokkene er utrolig lekre! Har vurdert i et par dager nå om jeg skal kjøpe en klokke der i fra eller ikke, men nå er jeg ikke i tvil. Hvor lenge varer rabattkoden?

  1. Fotballfrue

   Hele august varer den 🙂

 11. Kan man bruke samme ur på de med skinn som de med maritim?

 12. Helene Cecilie Einlien

  Så fantastisk med rabattkode! Jeg har lenge ønsket meg en klokke fra Daniel Wellington. Men må man betale toll om man bestiller fra denne siden?

  1. Fotballfrue

   Det må du 🙂

 13. Åååå, de er så fine! Står høyt oppe på ønskelista, men det er så vanskelig å velge farge..

  Sandra/reisedagboka.net

 14. Hei Caroline! Hvilke type sko ville du gått for til denne kjolen? 🙂 https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/nly-trend-917/dreamy-dress-917173-29/

  Sandaler (f.eks de fra asos) eller pumps? Skal på immatrikuleringsball etter skolestart 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Sandaler, absolutt 🙂

   Klem!

 15. Min favoritt var også de med skinnreim! Ikke det at jeg har en, men det jeg ser på bildet. Jeg kjører billig bling fra CMYK, og mot solbrun hud ser det veldig bra ut om jeg får si det selv (jeg ser ut som en innfødt spanjol i huden etter to uker i Mijas).

 16. Å, de er så utorlig fine! Kanskje dette er tiden for å klikke hjem en..

 17. Så flott! Dette passet meg perfekt! Har gått og siklet på st. andrews i hele sommer, og bestemte meg for at den skulle bli en gave til meg selv (ny jobb) når ferien er over neste uke:)

 18. Når kommer vinnerne av ringene?

  1. Fotballfrue

   De ble avslørt på tirsdag 🙂 Sjekk innleggene, vinnerne er kontaktet 🙂

 19. hei! er det så at man kan bytte reim på klokkene med skinnreim, eller er det bare på reimene med mer maritimstil? 🙂 nydelige klokker, tror jeg skal innvestere i en selv!

  1. Fotballfrue

   Du kan bytte på alle 🙂

 20. Fantastisk fine klokker! Et spørsmål; kommer det noen ekstra tollkostnader når man får tilsendt klokken?

  1. Fotballfrue

   Ja, de sender fra Sverige, så det må man :/

 21. Charlotte

  Tøffe 🙂

 22. Heihei, pene caroline! Jeg virkelig elsker håret ditt, både fargen og lengden.
  hehe, teit spørsmål.. men kunne du lagt ut bilde av håret ditt bakfra når det er stritt, jeg kunne godt tenke meg å ta med bilde til frisøren min så hun kan gå etter det. jeg har helt mørkt hår nå, men skal lysne det, og da passer din(e) farge(r) helt perfekt:)

  1. Fotballfrue

   Her er det stritt, står litt info om fagre også 🙂 https://fotballfrue.no/2013/07/12/hendrix-hair-2/

   Klem!

 23. Jeg så deg og mannen din i Sandvika i går 🙂
  Jeg kjørte fordi dere mens han tok bilder av
  deg utenfor kommunehuset, og jeg ble helt –
  Wooow, er det Caroline??! Ble så overrasket,
  og du var så utrolig vakker! Kjempegøy å se
  deg i virkeligheten etter å ha lest bloggen din
  fra starten 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha 🙂 Så hyggelig, søte deg 🙂

   Klem!

 24. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg trenger litt treningshjelp faktisk. Jeg har fått beskjed om at jeg ikke får lov til å drive med trening som involverer rygg og hofter, faktisk får jeg ikke lov til å støvsuge heller, så hvis jeg gjør en treningsøvelse feil, er det ikke enkelt etterpå. Uansett, hvordan skal jeg få til å trene som før, uten å legge press på rygg eller hofter? Det er jo så håpløst, for det finnes virkelig ingen øvelser i verden jeg kn gjøre, og jeg vil, vil, vil, trene, foreløpig har knebøy fungert greit, men jeg vil trene mage også, har du tips til noen fine mageøvelser, som kun går på mage?

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit å høre, kjære deg! Jeg ville hørt med en personlig trener eller en treningsveileder på helsestudio, slik at du vet at du får riktig hjelp 🙂

   Klem

 25. Har du begynt å blogge 2 ganger om dagen?
  Jeg elsker bloggen din og savner det tredje, hehe <3 Men jeg ser jo at du legger mye tid i alle innleggene dine 🙂
  Ha en fin onsdag!

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke 🙂 Noen ganger strekker ikke tiden til, i går måtte jeg prioritere Oslobesøk og familie, hadde jo tre innlegg både tirsdag og søndag, mandagen vet du jo grunnen til hvorfor det ble to 🙂 Planen er 3 innlegg mandag – torsdag som alltid, er bare noen unntak i ny og ne 🙂

 26. I really like classic york lady!

 27. Fine klokker! Jeg har et rart spørsmål, jeg er veldig var for lyd og takler ikke klokker som jeg hører tikkinga til, så da spør jeg: tikker de høyt? Som feks, hører man de i et stille rom?

  Takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Haha 😀 Nei, disse er ikke hørbare for meg i hvert fall :p

   1. Hehe, bra! Da kan jeg kanskje finne noe som er mer feminint enn casioklokker. Takk for svar igjen!

 28. 😀 Åh, d er så mange fine klokker der ute….disse var ordentlig lekre!

  Har et bittelite (og rart) spørsmål til deg: den skriften du bruker på bilder og sånt, hva heter den? (Den som ser litt håndskrevet-isch ut;))

  Ha en tryllende fin torsdag videre!:D

  1. Fotballfrue

   Jeg vet ikke, dessverre :/ Da jeg lastet den ned fra nett omdøpte jeg den, så jeg har bare kalt den skrift1. Jeg var inne på en side hvor jeg måtte betale for å laste ned tekst, husker ikke hva den het, men fant den via google 🙂

 29. Jeanette

  Hei vakre!

  Hvilken størrelse er det på urskiven som er avbildet på håndleddet ditt? 36mm eller 26mm? 🙂

  1. Fotballfrue

   36 mm 🙂 Den minste, sorte som du ser her er 26 mm 🙂

 30. Benedikte

  Hei!
  Er det jeg som er dårlig til å lete, eller er det ingen av klokkene som har ur i sølv lenger? Mener å huske det gikk an å velge det tidligere? Har en fra før med brun reim og rosé gold-ur, men har lyst på en med mindre ur i sølv og sort lenke 🙂

  1. Fotballfrue

   Så etter det jeg også, men jeg tror ikke det finnes lenger, dessverre :/

   1. Classic Sheffield lady finnes med svart reim og sølv:)

   2. Når jeg går inn på danielwellington sine sider kan jeg velge mellom gull- eller sølvur på alle klokkene. Synes selv sølv er finest, så ble veldig glad da jeg oppdaget det! Men rart om dere ikke får opp både sølv og gull :-/

   3. Fotballfrue

    Jeg har nok båre oversett det :/

 31. Hei!
  Jeg bare lurte på hvor lang tid det tar fra du bestiller klokken til du får den i postkassen, ca? Og hvor mye toll kommer på om du kjøper en klokke? 🙂

  1. dette lurer jeg også litt på:)

 32. Hei!
  Jeg har så lyst til å bestille en Daniel Wellington klokke, men lurer på hvor mye ekstra det blir i toll. Hvor mye betalte du?
  Veldig fint med svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bestilte to klokker, så jeg måtte betale 600,- og noe 🙂

 33. Victoria

  Hei!
  Kom tilfeldigvis innom bloggen din da jeg søkte på David Wellington klokke. Utrolig fin blogg!
  Dilemma mitt, rosegull eller sølv kasse? Brun eller svart reim?
  Synes rosegull og brun/svart rem er så fint men passer det så godt hvis jeg bruker mye sort og sølv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Egentlig synes jeg du kan mikse med hell 🙂 Synes rosegull er utrolig lekkert, men dersom du bruker mest sølv, burde du jo gå for det. Ta utgangspunkt i hva du bruker mest 🙂 Ooog, det høres jo ut som du må ha sølv med sort reim 🙂

 34. Høsten er det nye nyttår, og da er det perfekt med en klokke på armen for enda bedre rutiner 🙂 Takk for rabatten. God lørdag!

 35. Er CLASSY SHEFFIELD liten som på bildet? iforhold til de andre?

 36. aurora jeppedal

  hei!
  Jeg skal kjøpe den Bristol, den med swarovski steiner. Du hadde bilde av den.
  Men jeg vet ikke hvor man får kjøpt dem, bortsett fra på nettet..
  Hadde vært fint om du kunne nevnt noen steder 🙂
  I området oslo/akershus.

 37. Hei. jeg vurderer å kjøpe med Daniel Wellington klokke. Men hvis jeg kjøper selve klokkeuret med en maritim reim. går det an å kjøpe en skinnreim, og den vil passe til det uret da? Eller er det forskjell på skinn og ikke skinn på hva som kan byttes ut med uret og ikke? Hvis du skjønte hva jeg mente? 🙂
  Håper på svar 🙂
  Hilsen Oda, en fast bloggleser i alle årene du har blogget. Elsker bloggen din <3
  gleder meg til å se den lille ugla di. Er selv tante til 8 stk, kun i en alder av 19 🙂

 38. Kristine

  Hei, jeg lurer virkelig på om det går ann å bytte reimer på det samme uret? Er ikke uret på skinn reimene sydd fast?
  Siden du sier at det absolutt går ann, har du prøvd det? Kan du ver så snill å legge ut en video på hvordan man gjør det? Dette lurer jeg virkelig på! Hilsen Kristine 15 år

 39. Julie S.

  Hmm, har et lite dilemma… Vet ikke om jeg skal velge Classic St Andrews Lady eller Classic Bristol Lady… Synes begge er fantastisk fine, så klarer ikke velge! Virker kanskje som om Bristol passer mer til alt i og med at den er mørkebrun og ikke brunoransje som St Andrews, men samtidig er St Andrews veldig gyllen og fin i fargen… Hvilken anbefaler du meg å velge? 🙂

 40. Hei Kristine og Julie. Det er kun klokkeren med maritim armbånd, altså de kokkene med stoff remm hvor mange kan bytte. De med skinn remm kan også byttes. Men du må da ta ut sprinten som på alle andre klokker. Men de maritime rammene bytter du på 3sekunder uten noen form for spesialverktøy 🙂 håper det hjalp 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *