Michael Kors: Faux Mink Shearling Moto Gilet

Det ble vesten! Er den ikke fin? Den er i hvert fall helt utrolig lekker i virkeligheten. Så virkelig for meg, at sammen med den mønstrete kjolen fra samme designer, ville jeg ha det ultimate høtsantrekket, så jeg klikket hjem begge deler. Gleder meg virkelig til å bruke dette, og til å vise dere hvordan kombinasjonen blir, selvsagt. Kåpen fra Red Valentino ligger fortsatt og gnager i bakhodet mitt, men det får kanskje bli september-kuppet i stedet, om den fortsatt er online 🙂

/ vesten finner du her (adlink) 

Her er nettopp en svett treningsøkt unnagjort, det var tungt å løpe 8 kilometer i dag, tror det kommer av den fantastisk støle skrotten min etter gårsdagen, så jeg brukte en god halvtime på å tøye skikkelig ut, og nå venter dusjen på meg etterfulgt av middagslaging, og sååååå skal jeg bake enda en runde med kanelboller. Yes! De falt virkelig i smak her hjemme, kjempestas 🙂

Vinnerne av hver sin Halsa-ring er trukket, og de heldige ble Lene, Michelle og Ida. Dere blir kontaktet på epost av enten meg eller Hasla. Gratulerer så mye!

0 kommentarer

 1. Charlotte

  Hei! Siden det står under «kontakt meg» at vi kan stille spørsmål i kommentarfeltet og få et svar, så gjør jeg det. Lurer på hvor du redigerer bildene dine? Hvilket program?

  Det gløder veldig av deg om dagen. Vakra!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille du! Jeg redigerer som regel ikke bildene mine, jeg stiller på lys i picasa om jeg gjør noe med dem 🙂 Tekst legger jeg over i photoshop, det samme gjelder enkelte filter 🙂

   Klem!

 2. Kjempe fin vest! Og for en nydelig header, kjempe fint bilde av deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne 😀 Den er jo superpraktisk, kommer til å bli mye brukt kjenner jeg 🙂

   Stor klem!

 3. Caroline

  Hei,

  Kunne du fortalt meg hvilken frisør du bruker på hendrix hair? Har du gode erfaringer med flere av de? 🙂 Jeg tenkte å ta en tur selv, men lurer på hvilken frisør jeg burde book. Synes du ble veldig fin med den fargen du har i håret nå!
  Lykke til videre med tiden fremover. Jeg gleder meg til å følge dere videre! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har brukt Carina hele tiden, men det har bare blitt sånn. Filosofien deres er at det ikke skal spille noen rolle hvem du går til 🙂

   1. Marikken

    Hilde Christina er desidert den flinkeste på extentions !

 4. Du tar så mange fine bilder av deg selv Caroline! Så ødlegger du alt med en sikkelig rett og alett fæl header, fake a smile liksom..

  1. Fotballfrue

   Jeg liker bildet, jeg :/

   1. Anniken

    Jeg liker bildet jeg også 🙂 Brun og flott!

  2. Er enig med Liv. Ser ut som du holder på å gråte. Det er på ingen måte kritikk, men det bilde er bare ikke godt av deg. Du har 1000-vis av gode bilder av deg, og det allerbeste i nyere tid, er fra 30.7.13. https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2013/07/salonom.jpg
   Fullstendig henrivende er du på det bildet – synes jeg!! ♥ 😉

   1. Jeg er helt uenig med Liv og Evas, det bildet er jo kjempefint! Er jo ikke meningen hun skal smile skikkelig på det bildet, men det er veldig fint! Fin kjole, fint hår, fin sminket og vakkert ansikt 🙂

   2. Filippa

    headeren er fin den 🙂 men jeg er enig med Eva – det bilde er bare sååå fint 🙂

    før hadde du 4 ulike (?) du vekslet mellom – jeg likte det 🙂

   3. Fotballfrue

    Tusen takk 😀 Men det er jo ikke et bilde man har i en header 😉 Ja, det er en stund siden, får se om jeg kan få til det igjen 🙂

   4. Sophia

    Enig!!! Og slapp av med sminken.. du er jo såå nydelig naturlig!!

   5. Syns du er helt utrolig nydelig på bildet jeg <3

  3. Her må jeg si meg enig med Liv, det ser ut som du skal til å gråte / har lukta på noe vondt ;D Du har veldig mange andre bilder av deg selv som er finere!

  4. Må si meg enig med Liv i dette tilfellet, du er jo helt utrolig pen, men på dette bildet er det liksom noe underlig med munnen eller noe. Det forrige var tusen ganger finere 🙂

  5. Kan jeg spørre om det er reflektoren som er grunnen til at du myser litt i noen av bildene fra Nelly? Jeg får tårer i øynene når noen setter en reflektor foran meg, sliter skikkelig med å holde øynene åpne og se «normal» ut 🙂

 5. Heisann, hva betyr egentlig adlink? betyr det at du har fått vesten i gave eller at du har inngått et slags samarbeid med michael kors-leverandøren du linker til?

  1. Fotballfrue

   adlink betyr at ved et eventuelt salg via denne lenken kan jeg tjene x-antall prosent av salget, som regel 5-10 prosent 🙂

   1. vil det si at du faktisk betaler selv for tingene du kjøper hos de? altså hele beløpet? 🙂

   2. adlink

    WOW, du snakker 🙂 Ikke verst. Gjelder det kjolen også?

   3. Fotballfrue

    Det gjelder alle plagg hvor adlink står bak, disse kjøper jeg selv.

 6. Hei og takk igjen for fin og herlig motiverende blogg.
  Drømmer stort om den vesten selv også, men lurer på om du kan si noe om den er stor/ liten i str..?
  Klem til flotte du:-)

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig, kjære deg! Og takk for at du klikker deg inn 🙂 Synes den er normal i størrelsen 🙂

   Klem!

 7. Hvordan går du frem når du inngår samarbeid om reklame på bloggen din? er det vanlig at bloggere kontakter firmaer de ønsker å reklamere for eller kommer firmaene til deg siden du er stor i bloggverden? =)

  1. Fotballfrue

   Jeg kontakter svært sjelden aktører selv, de kontakter min markedsavdeling (marked@fotballfrue.no) eller det går gjennom Nettavisen 🙂

   1. Mathilde

    Oi har du en egen markedsavdeling? Hvor mange ansatte er det der?:) tror «alt» rundt bloggen din er litt «større» enn vi lesere klarer å forestille oss alltid!

   2. Fotballfrue

    Det er som sagt Nettavisen, i min markedsavdeling er det bare en ansatt, og utover dette har jeg ekstern hjelp.

   3. Egen markedsavdeling?? Ikke verst 😉

   4. Hei! Hvordan fungerer det i praksis ifht inntjening og annonser?;)

 8. Charlotte Nathalie

  Wow! Det var jammen raskt levert!
  Glad du hørte på meg 😉 og glad du tok kjolen også!
  Det blir aldeles lekkert!

  Puss och kram og god middag!

 9. That jacket is nice, i’m jealous!

 10. Er ikke det ekte pels? Trodde du var i mot pels?

  1. Fotballfrue

   Jeg er motstander av pels. Vesten heter som du ser falsk mink – faux mink.

   1. Åh hvor blev jeg glad for at læse at pelsen er falsk 🙂

 11. Den ser rålekker ut og kombi m kjolen hørtes spennende ut!
  Gleder meg til oppskrifta i morgen:))
  Ha en fin kveld!

 12. Ej, hvor er du sindsygt smuk (vakker) på dit header billede, det er helt vildt! Blev bare lige nødt til at skrive det 🙂 God dag og tak for en god blog <3

  1. Fotballfrue

   Så koselig at du synes det! Tusen takk 🙂

   Klem!

 13. hvordan har du/dere råd til å handle så mye dyrt? stellebag til den lille fra lv, eget walk in closet, stort hus, dyr bil osv!
  drømmelivet må jeg si 🙂

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg er voksen og jobber 🙂

   1. Det er vel mer fordi hun er norges største blogger. Håper dere yngste som leser forstår at alle disse tingene er ikke noe man automatisk får når man blir voksen og jobber. Mange voksne i 20-åra med jobb har faktisk veldig lite å bruke på seg selv etter at regningene er betalt, og de fleste ville vel vært i heftig sparemodus med en baby på vei, men de er heldigvis lykkelige likevel!

    Det er veldig lett å la seg friste av de fine annonsene og rabattkodene på denne bloggen, og derfor tjener nok Caroline mye penger. Slik havner hun i en helt annen liga når det gjelder forbruk enn oss vanlige voksne, men det er jo igjen litt av jobben hennes 😉

   2. + 1 Caroline!

    Tycker det är fräckt av folk att fråga sådana saker.

    Otroligt vacker bild till headern <3

    Klem
    // Amanda

    Shopping och inspo direkt från Oslo

   3. Fotballfrue

    Tusen takk 🙂

    Klem tilbake 🙂

   4. Fins voksne md lite penger og men alle er ikke unge og med muligheten tjene seg rik på skrive dagbok og har utseendet.mange voksne i omsorgsyrker tjener bare litt over 200 000 i året og uten atdet er uvanlig.selv om yrkene er de mest slitsomme.

   5. Minstelønna i Norge er mer enn litt over 200000 i året, Ella – også for ufaglært arbeidskraft. Mannen min og jeg er sykepleiere, jeg tjener ca 450.000 og han nesten 600.000. Riktig jobber vi mye ubekvem arbeidstid, men vi tjener iallefall greit.

    Dessuten bruker Caroline masse tid på denne bloggen, og jobber nok flere timer enn gangske mange andre. Tror ingen kan forstå hvor mye arbeid som ligger bak et ordentlig blogginnlegg. Caroline har mulighet til å leve av bloggen sin nettopp fordi hun har jobbet seg oppover gjennom år.

    Jeg synes en sånn kommentar rett og slett er en nedvurdering av den innsatsen Caroline legger ned i bloggen, og den vitner også om liten kunnskap generelt.

   6. Vel kjenner fler som bare tjener rundt 200 tusen og er man uheldig være på Navtiltak Pga sykdom lever man for litt over 100 000 i året.det får vel dere blærete rikfolk sjokk av.kunne sikkert skrevet blogg selv for er flink skrive og ta bilder m verden er så overfladisk at kun ungdommer i tyveårene el yngre blir populære blogger som tjener,helst med bra utseende i tilegg så er ikke en jobb alle forunt .alle menerdet er så hard jobb,men mange har hardere.vilnå si jobbe hjemmefra må være mye bedre,mange står i kulda venter på buss og kanskje tar både buss og tog hver morgen og ettermiddag og bruker mange timer på dette i tilegg til jobben hvor hardt er ikke det?i regn ogstorm.neppe særlig morsomt,nesten mer slit enn selve jobben.man blir nå bare litt sjokka over at noen tjener like mye på en mnd som jeg gjør på et år.alle har da langt fra sykepleier lønn heller,selvsagt er den god,prøv å se hva hjelpepleier og barnehageassistent har.. Og de jobber da hardt hvert sekund av arb.dagen med mye støy og stress i tilegg dagene gjennom.

   7. Skjønner ikke hvordan noen kan lure på det! Caroline jobber jo egentlig 24/7 (nesten da..), masse arbeid med sponsorer og masse annet kontorarbeid sikkert, hun må ta masse bilder hver dag og skriver jo som vanlig tre innlegg for dag, kanskje i helgen så har hun to innlegg, så da blir det jo penger av det! I tillegg er jo dette Norges mest leste blogg 🙂 (hehe, i tillegg til at Lasse er fotballspiller da, han tjener gode penger han med sikkert, men Caroline bidrar sikkert med nesten like mye med penger i hverdagen :))
    Ha en fin kveld videre Caroline 🙂

   8. Hahahha! Fantastisk svart! Ha en nydelig kveld;)

 14. Hei, hvilken str har du i vesten? Jeg tipper jeg bruker en str større enn deg, men vil forsikre meg om at jeg ikke bestiller for stor vest. Den var dødslekker<3

  1. Fotballfrue

   xs 🙂

 15. Er det ekte pels på vesten?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg er motstander av ekte pels. Som du ser heter den faux, som betyr falsk.

 16. Jippi, det ble vesten! Var det jeg håpet på 😉
  Og for et nydelig bilde av deg på nye headeren. Du ser smashing ut, vakre deg!
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 17. Vesten var kjempefin! Den fikk jeg skikkelig lyst på selv. Takk for «tips».. :))

 18. Du kjem til å kle vesten kjempegodt 🙂 !
  Sidan det var så dårlig vær i dag, så har eg bladd meg
  Gjennom arkivet ditt frå når du starta og blogge.
  Eg ler meg ihjel, for eg kjenner meg så igjen i det du skriv
  Om Tippeligaen, teltturer og offside.. 🙂 Bloggen din har vore eit høgdepunkt
  I så mange år allerede, for da kan eg draume meg vekk i ditt herlige glamorøse liv.

  Takk for at du held ut med oss lesarar på godt og vondt, eg håpar at du aldri sluttar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hahahaha 😀 Håper solen skinner i dag <3

   Klem 🙂

 19. Kjempe fin vest 🙂 Bare lurte på om du må betale noe toll når, du handler hos – My Wardrobe ? 🙂

  1. Alt er inkludert i prisen 🙂

 20. Vet du, jeg stemte på den rosa kåpen, for den syns jeg var noe for seg selv og veldig fin. Men jeg ble overrasket, for vesten er jo sååå lekker! Den var mye finere enn jeg hadde trodd, så du gjorde det riktige valget 🙂 Ahh, nydelig var den… Haha! Uansett, gleder meg stort til å se sammensettingen med kjolen! Ha en fin tirsdagskveld, Caroline <3

  Klem, fast leser

  1. Fotballfrue

   Ja, den er så fin 😀 Kåpen er sikkert finere i virkeligheten den også, men :p

   Klem tilbake!

 21. Hei, har du noen gang klipt deg hos Nikola på Inch? Hvis nei, hvorfor ikke? Du har jo virket så fornøyd når han har stylet deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Mest fordi jeg har vært kunde hos Hendrix i flere år og fordi jeg er veldig fornøyd der 🙂 Nikola er en utrolig dyktig stylist 🙂

 22. Det brune antrekket var så nydelig, forstår godt du valgte det! Jeg har såå lyst å klikke hjem den brune kjolen, teller på knappene tihi:-) Før jeg eventuelt gjør det, kan jeg spørre deg om du har fått prøvd den på allerede og hvordan den er i størrelsen? Jeg bruker vanligvis xs eller s, den virker så «firkanktet og telt-aktig» i fasongen, er den det?

  Nydelig header forresten!

  Klem.

  1. Fotballfrue

   Den er litt stor i strl. synes jeg. Jeg måtte ha xxs 🙂

   Klem!

   1. Tusen takk for svar, nå skal jeg (prøve) slutte å mase om klærne hele tiden;-)

 23. Hei!

  Jeg lurte på noe litt utenom posten. Fører du ditt eget regnskap eller har du regnskapsfører? Jeg lurte på om hvis du fører ditt eget om du har noe tips til regnskapsprogrammer? 🙂

  Takk på forhånd for svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har regnskapsfører 🙂

 24. Veronica

  Hei:-) bare lurer på hvor du har kjøpt vetrineskapet?

  1. Fotballfrue

   Det er fra IKEA 🙂

 25. Flink du er! Så fin vest! 🙂

 26. Gud som jeg gleder meg til å bake kanelsnurrer i helga:)
  Synes du var så utrolig stilig på håret på det bilde for Nelly hvor du har solbriller på. Masse lekre krøller, er det brukt vanlig krølltang? Og så stilig makeup på det med leopard-jumpsuiten. Tok vel litt lang tid å kommentere det, men men bedre sent enn aldri;)
  Forresten helt utrolig vakker på gårsdagens innlegg. Stilig combo, elska blazeren.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Det er brukt tilsvarende krølltang som mast vol. 2 🙂

   Klem!

 27. Jeg lurte på om du kunne ha hatt ett innlegg om mywardrobe.com angående, frakt, toll og lignende. De selger såå utrolig mye fint!! Og ville også bare si det at du ser helt smashing ut på det nye header bildet ditt! Du er like vakker som alltid du 🙂

 28. Nyydelig! Men det var da virkelig kjapt levert… Synes jeg alltid må vente så lenge når jeg bestiller på nett… Også litt vanskelig med dette med str når man bestiller sånn… Hvordan visste du f.eks at du måtte ha en mindre str enn du pleier? Sto det i beskrivelse el at den var stor i str?

  1. Fotballfrue

   Tar ikke mer enn tre dager eller mindre fra my-wardrobe, helt fantastisk 🙂

 29. Hei.
  Venter spent på oppskriften på kanelsnurrer 😀

 30. Åh, så deilig at det er falsk pels <3

 31. Å Gud så lekker den var 🙂 jeg mååååå ha:-) ser du har skrevet at du har den i str Xs. Jeg er mellom Xs-s i str. Hva str ville du anbefalt meg å bestille den i ? Altså hvordan er den i størrelsen ? Du ser foresten døds bra ut. Elsker bloggen din:)

  1. Fotballfrue

   I og med at du mest sannsynlig skal bruke tykke gensere under og slike ting, ville jeg gått for en S? 🙂

 32. Hei Caroline:-) lurte litt på om oppskriften på hundekaken fortsatt ligger ute på bloggen. Har letet i arkivet men fant den ikke. Hunden min blir snart 1 år og vil gjøre litt stas på han:-D

  1. Fotballfrue

   Ja, den skal ligge der 🙂 Tynn brødskive, leverpostei, kalkunpålegg + diverse hundegodteri 🙂 Her er et innlegg: https://fotballfrue.no/2012/09/10/its-a-pawty-part-ii/

   Klem!

   1. Tusen takk for svar!:-) nå blir det snart en fornøyd hund her hjemme! Klem

 33. Christine

  Hei Caroline!

  Kjempefin vest, og riktig valg vil jeg si 🙂

  Litt off topic dette her, men jeg lurer på om du kanskje snart har en rabattkort fra Sunspa på lur? 😉
  Nå når det begynner å gå mot sensommeren, er det kjekt med litt hjelp for å holde på fargen, og
  selvfølgelig ekstra kjekt om man kan spare litt. Har hittil hatt flaks med rabattene dine, ser du 🙂

 34. Er vesten slik innsvinget fasong på? Eller sånn rett ned? Ser du skriver at den er stor i str. Og du har skrevet at du hadde den først i Xs deretter i Xxs? Er 36 til vanlig. Noen ganger 34. Ambefaller du meg å kjøpe den i Xs da?

  1. Fotballfrue

   Nei, kjolen har jeg i xxs, vesten i xs 🙂 Kjolen er stor i strl., ikke vesten. Det er kanskje noe innsving på den, men ikke sånn veldig 🙂 Du kan helt sikkert ha s i veste om du skal ha tykke gensere under etc. 🙂

 35. Jannicke

  Ser det er flere som kommenterer headeren, men hos meg er det den samme som du har hatt lenge nå.
  Er det hos meg det ikke blir oppdatert eller??? Skjønne liksom ikke hvorfor den plutselig ble et tema 🙂 Uansett, den som jeg ser hos meg er kjempefin, det ser ikke ut som du skal gråte! Men kanskje på tide med en ny? Elsker forandring 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg endret header for bare et par mnd. siden også endret jeg igjen i dag 🙂

 36. Åh, den er bare så utrolig kul! Tipper den kommer til å bli mye brukt i høst 😀

 37. Hei 🙂 hvor mye kostet vesten?

 38. For en vest! Den var lekker. Fikk lyst til å klikke den hjem selv .. Kan tenke meg den passer perfekt til tiden vi har i vente fremover.

 39. elisabeth

  heisann fine deg:)
  kunne du vært så snill å sett på denne linken og sett om det er samme vest? syns fargeforskjellen på denne og den du har bestilt er så stor. Mer gull detaljer på din? Tusen takk:)

  https://www.zalando.no/michael-michael-kors-vest-brun-mk121g00f-703.html

  Ha en smashing dag

  1. Fotballfrue

   Det er den samme 🙂

  2. AndrineK

   Oi, der var den forferdelig stylet! Den kom jo ikke til sin rett i det hele tatt.. Caroline, you show them how to do it! 😉

 40. Dear Caroline, I’m drooling over your vest!! MK is one of my fav brand and I love the fact it is it faux! Well done, beautiful choices! xo

 41. «Klikke hjem» Nå begynner jeg snart å bli kvalm av alle dere som skriver det…. Penger og materialisme og i tillegg et forferdelig ord. Kommer vel fra bloggen. Jeg blir trist av pengebruken på klær. Mange unge som leser her som ikke har råd til slike innkjøp. 🙁

 42. Dwightinha

  Kjempelekker vest! Har handlet hos My Wardrobe siden de startet, eller Designer Fashion Desireables som de først kalte seg. Det var mye rot og utvalget ikke like smakfullt. Men min erfaring er at de ligger over i pris på en rekke merker, så om man gidder å lete litt kan man få de samme tingene hjem billigere fra andre nettbutikker.
  Helt greit at den er faux fur, og jeg aksepterer selvsagt at du er imot pels. Faux fur gjør også et kult plagg rimeligere. Men ingen snakker om hvor lite nedbrytbare disse stoffene er i naturen og hvor mye gift de avgir i lang tid etterpå. Da spørs det egentlig hvor mye det gavner dyrene på sikt. De som faktisk lever ville i naturen. Jeg tar derfor ikke et resolutt standpunkt for eller imot ekte pels.

  1. Fotballfrue

   Grunnen til at prisen er noe høyere hos my-wardrobe er fordi både moms og toll er inkl. i prisen 🙂 Når det gjelder pels vs. faux fur byr det meg helt i mot, samme hvor nedbrytbare stoffene i faux-vesten er eller ei. . .

 43. For noen søte puter i bakgrunnen, hvor har du kjøpt de? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 🙂

 44. Er det ekte pels på Kors sine varer ? Fin blogg forresten 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

 45. Oh, yes! I need something like that for autumn! Perfect.

 46. Hvem størrelse er det?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *