Det finnes alltid en unnskyldning

Jeg skulle egentlig vaske vinduer i dag, ettersom min faste vaskedag i morgen går med til Oslotur, men så sitter jeg her i stedet, med hund, kanelsnurrer og Jo Nesbø. Noen ganger finnes det alltid noe bedre å gjøre. Dessuten regner det. Spør du meg, kunne det ikke kommet på et bedre tidspunkt. Jeg var faktisk på vei mot terrassen med nalen i den ene hånden og bøtta i den andre, også åpnet hele himmelen seg.

Lurer på om ikke denne lille myggen forstår hva som foregår, han er fryktelig innpåsliten om dagen og skal absolutt ligge PÅ magen min hele tiden.

I utgangspunktet skulle jeg inn til Oslo for å få med meg Mary-Kate og Ashley Olsen, idoler for meg og mange med meg da jeg var yngre. De lanserer jo sin kolleksjon i samarbeid med BikBok i morgen, men så blir det heller til at vi reiser til tante Vivi for å besøke henne, for der er nemlig farfar fra Ålesund på storfint Oslobesøk, så det kan vi ikke gå glipp av ♥ Oslotur blir fint uansett, har ikke vært der på. . 2 uker?

Håper tirsdagen deres har vært bra, vi sees over oppskrift-onsdag i morgen tidlig!

0 kommentarer

 1. Karoline

  Ååå! Jeg elsker bloggen din, Fotballfrue! Du er til stor inspirasjon for meg! 🙂 God tur til Oslo!!

  1. Fotballfrue

   Søte du, tusen takk <3

 2. Sender du en kanelsnurr hit, eller?
  Hugo er så skjønn! God natt, til dere alle fem 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg sender deg gjerne alle sammen <3

   Sov godt, gode deg 🙂

 3. Skulle du egentlig møte Olsen-tvillingene? :O

  1. Fotballfrue

   De er på BikBok i morgen 🙂

   1. Da er du jammen glad i familien, som velger de over Mary-Kate og Ashley 😉 hihih
    De var mine store idoler for noen år siden. Å møte dem hadde jo vært stort!
    Kos deg MASSE med svigers 🙂 Det blir helt sikkert like fint!

 4. Høres ut som en god prioritering. Har akkurat lest politi selv og den er bare utrolig spennende!
  Fin kveld ønskes deg og Hugo gutt

 5. Den boka må være laaang altså… Du har jo holdt på med den i en eeevighet

  1. Fotballfrue

   Det er fordi jeg nesten aldri har tid til å sitte i ro mer enn 10 minutter, dessverre :/ Så det blir litt lesing nå og da, har ikke mulighet til å lese den ut på 3 dager som på ferie 🙂

   1. Lisa D

    Heldige deg som ennå ikke har lest den ut! Jeg slukte den på to dager, og følte meg nesten litt tom etterpå:p den er SÅ bra! 😀

 6. Da jeg var i England på ferie kom jeg over en butikk med flere søte ugleting – akkurat den typen du har skrevet om at du leter etter. Jeg ville kjøpe med alt til deg, men da hadde jeg måtte betalt masse overvekt. Da jeg dro fra butikken spurte jeg om de hadde noen nettbutikk, og det hadde de! Rjbstone.com, sjekk den ut hvis du vil ha noen flere ugler til den lille 🙂 -Forresten, digger bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Så søt du er! Tuusen takk for tips, skal jeg sjekke asap 🙂

   Stor klem!

 7. Ha en fin kveld, og kos deg med kanelsnurrene 🙂 fine du og de fine hundene <3

 8. Ah, det er så søtt med disse firbente. De merker nok at noe er på gang ja;

  jeg har vært gravid tilsammen 5 ganger (mistet 3, dessverre), og alle gangene er det oppførselen til hunden som har vekket mistanke og fått meg til å teste. Han blir innpåsliten, skal være med meg overalt- til og med på do, bo oppå meg (dog ikke på magen, mtp at han veier over 50 kg! :)) og blir kjempestressa når jeg er borte. Han blir også overbeskyttende og litt muggen om noen bøller for mye med meg.
  Hver gang skjer dette. Så jeg trenger ingen test for å oppdage når jeg er gravid! 😉

  Som om ikke det var nok har han blitt helt merkelig rett før fødsel, begge gangene. Peser masse, lukter masse og er helt fjern. Lukter han noe, tro?

  Og dessuten er han overbeskyttende med ungene, vokter på dem og han som ellers er snill som et lam har blitt skikkelig sint på andre hunder som kom for nære barnevognen. Og han som aldri har knurret på et menneske i hele sitt liv, knurret på en gjeng ungdommer som var litt for voldsomme, litt for nærme vognen.
  Herlig, min nydelige, gode pelsdott. Storebror og bodyguard! 😉

 9. Søte dere begge to <3
  Han vet godt hva som skjer med deg. Hunden min en samojed oppførte seg helt anderledes gjennom hele svangerskapet, gikk turer sammen ute hver dag helt til uke 40+6 og han var så søt og passa på meg når vi gikk noe han ellers aldri gjør han drar som en gal 😉
  Håper du nyter tiden 🙂

 10. Jeanette

  så skjønn han er.Blir spennende å se hvordan han reagerer på babyen 🙂

 11. Haha, dyr er rare! Tanta mi fortalte meg at når hun hadde besøk av venninnen sin som var gravid skulle katten hennes absolutt sitte under stolen hennes når de spiste. Haha, det var akkurat som om den passet på henne! Katten er jo egentlig veldig sky for folk og liker å gå ut når det er folk på besøk 😉

 12. Oj, nå fikk jeg lyst på kanelsnurrer jeg også… Foresten bra jeg nå ble mint på den kolleksjonen, reiser hjem til Oslo i morgen så må kanskje springe en tur å se!

  https://miniogmeg.wordpress.com

 13. Det er så deilig å se at du kan dytte i deg 5 kanelsnurrer på en gang uten å bli dårlig, akkurat som meg 🙂
  Kose deg skikkelig 🙂
  Masse lykke til med baby og ny epoke i livet, er sikker på at dere blir fantastiske foreldre !!!

 14. sånn fullstendig malapropos er menn som heter Lars-Kristian VELDIG BRA 😀

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 😀 Går ut fra at daten var vellykket 😉

   1. jaaaa 😉 ny date om noen dager, hihi 😉

 15. Så utrolig fin header du har fått! Åh, skulle virkelig ønske jeg hadde fri fra jobb i morgen, så jeg kunne tatt turen inn til Oslo. Men det er godt vi er flere som må stå over denne gangen 🙂

 16. Så herlig å høyre at du også av og til «gir katten»!!
  Du virka så utrulig strukturert!
  Du er til STOR inspirasjon både når det gjeld mat og trening
  og det må du huske å ta med deg når du får alle desse
  mindre hyggelege kommentarane…
  Blir heilt dårlig når eg les kva enkelte skriv!
  Nydelig som gravid er du også, lykke til vidare i svangerskapet!
  Å få barn gir verkeleg livet ny meining og eg er overbevist om at
  dokke blir perfekte foreldre for babyjenta dokka!! ❤
  Klem frå 3 barns mamma

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for veldig fine ord! Klart at alle kan gi katten innimellom 😉

   Stor klem 🙂

 17. Hei!
  Har du bakt kanelsnurrene selv? Har du oppskrift å dele?:)

  Så moro med familie fra verdens vakreste by…er fra Ålesund selv…utflytter og nyinnflyttet i Sarpsborg!:)

  Ønsker deg en fin dag i morgen!:)

 18. Heisann, hvordan er boken du leser ? kan du anbefale noen gode spennende bøker so man får lyst ti å lese på 1-2-3 hehe.
  God natt:)

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig fan av alle bøkene til Jo Nesbø om Harry Hole, dette er den siste 🙂

  2. Les Djevelkysset av Unni Lindell! Jeg leste halve på en dag, over 400 sider, og jeg eregentlig den tregeste i verden.. Superbra bok, vil lese den igjen og igjen, hihi

 19. Herlig kveld! Syns headeren din er utrolig vakker.
  Sov god gode Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne 😀

 20. Fine deg, hvem tar alle de
  flotte bildene dine? Klem

  1. Fotballfrue

   Alle bildene som ikke er av meg, er det jeg som tar. Resten er det for det meste Lars-Kristian som tar 🙂

 21. Du minner meg om Cleopatra på den nye headeren din! Stolt og nesten gudommelig, fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig 😀 Tusen takk!

 22. Kanelsnurrer er digg ja! Bare å bytte ut hvetemel med noe annet som kokosmel, bakepro etc, så blir de jo lavkarbo;-)
  Jeg lagde forresten noen supergode sjokolade-/peanøttcookies i dag (proteinrike og lavkarbo).
  Det er ikke alltid de blir like gode, så denne oppskriften måtte jeg skrive ned etterpå! 🙂
  Gleder meg til å se din oppskrift..

  Kristine

  1. Fotballfrue

   For ikke å snakke om sukkeret 😉 Noen ganger treffer man bare, jeg synes cookies er det vanskeligste, de har så lett for å bli seige 🙁

 23. Hei Caroline!

  Hva skjedde egentlig med samarbeidet mellom deg og Trine Grung?

  1. Fotballfrue

   Dette har jeg svart på så mange ganger nå 😉 Jeg tror ikke helsematen blir noe av dessverre, jeg hadde aldri ansvar for noe annet enn oppskrifter, så jeg er litt usikker på hvor utviklingen stoppet opp, men jeg tror det var vanskelig å finne sponsorer til prosjektet.

 24. Hvilken rase er hunden? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hugo er chihuahua (langhåret) Ronaldo er en tibetansk spaniel 🙂

 25. Veronika

  Heija, ka syns du om overvektige jenter på rundt 140 kg + blir gravide? Og hva syns du om over vekt stattestikke hos befolkningen?

  1. Synnøve

   Spørsmålet burde vel ikke være hva Caroline syns, men hva legen syns….. Når man bestemmer seg for å reprodusere har man faktisk et ansvar ovenfor barnet sitt, og å utsette seg for livstruende sykdommer som man faktisk gjør når man er så overvektig er ikke å ta ansvar for barnet sitt syns ikke jeg. ….Man vil vel gjerne være der den dagen barnet blir konfirmert, gift og får sitt første barn?
   For ikke å snakke om at selve svangerskapet vil være mye lettere, og man har mindre sjans for komplikasjoner om man er mer normalvektig.

   Jeg vet ikke hva Caroline syns, men jeg personlig syns det er en unødvendig risiko, både for mor og barn.
   Og man har jo strengt tatt en fantastisk treningsmotivasjon om man bestemmer seg for å endre kosthold og treningsvaner for å gi barnet bedre forutsetninger=))

   1. Veronika

    tror du ikke overvektige kan være til stede får barnet sitt på grunn av overvekten? husk at det er forskjll på det å være feit og det å ha masse fett i kroppen, jeg har snart gått 2 fullgåtte svangerskap med 114 + har ikke hatt noe problemer er godt trent fra barndommen frem til ungdomstiden, er nå snart 22. Eneste problemet har vert bekkenet på slutten, noe som ganske så mange normalvekt har også. Ender rundt 140 på begge, men frisk som en fisk.. Legene tok mange så tester der han sa at jeg lå på gjennomsnitt skalaen på de fleste noen under som var mer en perfekt. Å blodtrykket er stabilt og fint ikke noe problem, jobber gjør jeg også…

    Mener du at

    Men jeg personelig tenkte på hva hun synte i og med at hun trener soppas og har litt annen livstil en meg for ekspemel, og om hun kunne skrive litt om ulike treningstyper får bekken, armer lår i gravidtiden…

    Men tenker du svarte får henne siden, det ikke kom noe tilbakemelding 🙂

 26. Matilde Emily

  En venninde hadde en hund som merket når en kvinne var gravid! Når de gikk tur, pleide hunden å stoppe forran fremmede damer for å «passe på dem», og da måtte de liksom spørre om den fremmede var gravid, og det var hun hver gang. Hugo vet det helt sikkert :)!

 27. Når jeg var gravid, så var kattene våre myyyye mer kosete med meg og ville absolutt ligge på magen min, så det kan være noe med det altså 🙂 Hehe.

 28. Hvilken hudsminke bruker du? Så fin! <3

 29. Bah, det er lett å finne en unnskyldning til å slippe unna vindusvask 😛 Så ut som en idyllisk kveld <3

  Ha en fin onsdag. Halvveis til helg – som tiden flyr..

 30. Hunden vår ble også veldig innpåsliten under svangersapet og lå ved magen min og halvveis oppå den mesteparten av tida. Tror nesten de skjønner hva som foregår 🙂

  1. Sverre Pettersen

   Det forundrer meg ikke. De siste ukene katten min levde, lå han enda nærmere hodet mitt enn vanlig. Krøp helt opp i halsen min og koste meg. Så døde han 🙁

 31. Kristine

  Hei Caroline

  Lurer bare på om onsdags oppskriftene er mye av det samme som står i boken din?
  I såfall, kan jeg kjøpe boken på nett eller finnes den forsatt i butikkene?
  Har overasket kjæresten flere ganger med dine oppskifter og vi blir aldri skuffet. De inspirerer til å spise bedre mat! 🙂

  Ha en fantastisk dag kjære deg :):)

  1. Fotballfrue

   Nei, det er ikke de samme 🙂 Du kan bestille den online (for eks. coverbrands eller lillemaane), litt usikker på om butikkene har den ennå :/

   Klemmer!

 32. Et lite tips om du ikke allerede vet om det: når babyen blir født så tar du teppet fra fødeavdelingen og legger det med hundene så de kan sove på teppet. Da blir de vant med babylukten og blir automatisk beskyttende overfor babyen:-) nå er jo ikke hundene dine så store og «skumle» da:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det har vi fått tips om 🙂 Mimmi hadde hund da mamma og pappa fikk søsteren min, som mamma hadde hatt fra hun var liten, så de gjorde som du beskriver og det gikk veldig fint 🙂

 33. Jeg tror hunder skjønner tegninga:) vi hadde en dachs hund før og når jeg var gravid, etter en stund inn i svangerskapet begynte han å spise på teppet sitt i kurven, knurret mot meg og ble fryktelig sjalu når jeg nærmet meg mannen min når de kosa sammen. så dessverre måtte vi gi han bort for vi var redde han kom til å skade babyen vår:(

  Ser ut som din koser seg og gir deg omsorg, han kommer til å bli en god «storebror» til lille tulla i magen:) Og jeg synes det er såååååå koselig at du lager gravid innlegg, gjør bloggen din mer personlig:)

  Ha en god onsdag:)

  Klem Anette

  1. Fotballfrue

   Å, nei! Så trist 🙁 Håper det går bedre her med disse to <3

   Klemmer!

 34. Vår hund skulle også absolutt oppå magen da jeg var gravid. Så de kjenner kanskje livet? Så ble han fryktelig sjalu da babyen kom ut, men nå er han veldig beskyttende overfor babyen. Tror de to skal bli gode venner 🙂

  1. Fotballfrue

   Håper det, er så spent på hvordan de vil reagere 🙂

 35. Hei! Kan du anbefale en rettetang? 🙂

  1. Fotballfrue

   jeg synes GHD er best, men gorgeous er også bra 🙂

 36. Disse firbeinte vennene våre skjønner nok mye. Da min eldste ble født ble lå ene katten min tre uker på vaskerommet fordi hun var så fornærmet. Hun var mamma sin jente mente hun og syns ikke det var noe stas med en skrikende baby i hjemmet. Det kom seg heldigvis og med de andre svangerskapene skjønte jeg at jeg var gravid da hun begynte å legge seg på magen min. Der ligger hun vanligvis aldri, bare de gangene jeg har vært gravid! 🙂 Ønsker deg en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Å, så søtt 😀

 37. Ja, hunder vet som regel det, rar ting! Veldig koseli da 😀

 38. Henriette

  Så utrolig skjønn Hugo er. Du tar så utrolig nydelige bilder av hundene, og ellers også. Noen tips / triks du vil dele om noen innstillinger du bruker? Har et speilreflekskamera selv, men vet liksom ikke helt hvordan jeg best utnytter det. Blir veldig mye autoinnstillinger, og det er bra det, men vil gjerne lære å bruke det mer 🙂
  Ha en super onsdag Caroline.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker for det meste manuell, stiller på iso, lukkertid og fargebalanse 🙂 Har du et brukervennlig kamera? Det er jo utrolig viktig 🙂 Har aldri lest en bruksanvisning i hele mitt liv, ikke til kameraet heller, det er bare selvlært 🙂

   Klem!

 39. Den lille myggen din vet hva som foregår;) pusen vår «beviste» det gang på gang under graviditetene mine, og når jeg kom hjem med babyene mine fra sykehus kunne jeg nesten se henne smile, haha. Det er jo viktig for dyr å vite hva som skjer med flokken, og beskytte de minste, er jo egentlig ikke rart i det hele tatt at de må skjønne det av rent instinkt! Hvis du synes det er rørende nå, bare vent til den lille blir født, han kommer til å passe godt på!

 40. Michelle

  hehe, det der så jo en del koseligere ut enn å vaske vinduer! Herlige bilde av Hugo under, han er bare nydelig, smelt <3
  Ha en fantastisk Onsdag Caroline 😀

  1. Fotballfrue

   OM det er 😉

   Stor klem 🙂

 41. Henriette

  Hunden skjønner sikkert hva som foregår inn i magen. Katten min ble også litt rar da jeg gikk gravid og skulle hele tiden følge etter meg og sitte ved siden min.

 42. Jannicke

  Gratulerer så masse med babyen i magen!!!
  Ville bare si at jeg er enig i at det ser ut som om du lider, eller holder på å begynne å gråte på bildet i headeren. Ikke ett veldig bra bilde;-)
  Du har jo sååå mange andre fine bilder, så hvorfor ikke velge ett hvor du ser lykkelig ut;-)

  1. Mari Kristine

   Whaaat? Lider? Griner?
   Synes det er kjempefint jeg… Og at Caroline ser lykkelig ut.

 43. Er du nærsynt eller langsynt? ❤
  Hvor har du kjøpt den fine pysj boksen??? ❤

  1. Fotballfrue

   Nærsynt 🙂 -2 har jeg. Den er fra H&M 🙂

 44. Hei. Har så innmari lyst på både oppskrift på kanelsnurrer og sjokoladekaka fra rekefesten så håper de kommer:) Ellers må jeg si at kokeboka/dagboka di er topp og flittig brukt:) Ha en fin dag og tenk vakre tanker for bebisen i magen!

  1. Fotballfrue

   Nå er kanelsnurrene ute 😀

   Klem!

   1. Tuusen takk snille:) Klem A

 45. Karoline

  hei, kan vi ikke få ett bilde av magen? 😀

  1. Fotballfrue

   Det er jo bare en liten uke siden forrige gang? :O Har ikke skjedd endringer siden da: https://fotballfrue.no/2013/08/01/update-jordmorkontroll-og-den-voksende-mage/

 46. Hei Caroline!
  Jeg og samboeren min har kuttet ned en hel del på karbohydrater. Men når vi trener, går vi så fort tom for energi og føler at blodsukkeret synker raskere. Har du eller Lars Kristian noen ernæringsråd eller tips?
  Du er en stor inspirasjon når det kommer til trening for meg 🙂

  1. Vanskelig å gi råd på så lite grunnlag. At dere har «kuttet ned» på karbohydrater er jo veldig relativt, og det samme er «trening».

   På generelt grunnlagg så er det jo en risiko for at man havner i negativ balanse hva gjelder kaloriregnskapet. Og om du spiser færre kalorier enn du inntar er det en relativt stor sannsynlighet for at man vil merke det som «å være tom for energi» under trening. Blodsukkeret synker nok ikke, i de fleste tilfeller stiger det i forbindelse med trening, så det er nok ikke der problemet ligger. Jeg tror det du beskriver her er mer en sultfølelse, så så jeg ville heller tatt en titt på det totale matinntaket 🙂

   Du sier ikke noe om når dere startet å kutte ned på karbohydratene, men om dere har kuttet det såpass mye at det defineres som et lavkarbokosthold er det naturlig å føle seg slik som dere gjør i starten. Det tar litt tid for kroppen å venne seg til mindre karbohydrater. Dette er forbigående, og kan vare 3-5 uker.

 47. merkelig at kommentaren min er slettet, stod ikke noe støtende der…..

  1. Fotballfrue

   Kommentaren din er jo her? :/ Jeg godkjente nettopp over 65 kommentarer, har ikke hatt tid før i går 🙂 Får dessverre ikke godkjent med en gang alltid.

   Submitted on 2013/08/06 at 22:35
   Søte dere begge to <3
   Han vet godt hva som skjer med deg. Hunden min en samojed oppførte seg helt anderledes gjennom hele svangerskapet, gikk turer sammen ute hver dag helt til uke 40+6 og han var så søt og passa på meg når vi gikk noe han ellers aldri gjør han drar som en gal 😉
   Håper du nyter tiden 🙂

   Klem! 🙂

   1. unnskyld 🙂

   2. Fotballfrue

    Trenger ikke si unnskyld, kjære deg 🙂

 48. Så nydelige dere er altså 🙂 Her merket også hundene at det var noe på gang lenge før jeg visste det selv; plutselig var favoritt-stillingen å ligge på sofaen ved siden av meg (ja, det ble en del sofasliting i begynnelsen – såååå trøtt!) med hodet på magen min 🙂 Merkelig at jeg ikke tenkte noe over det når de egentlig foretrekker å ligge på gulvet.. Snodige dyrene! De er også fryktelig forsiktig med å for eksempel hoppe opp etter meg og lignende 🙂 Alt de forstår altså!

  ♥ Lizbethosnes.com

 49. This is my kind of relax: laying down on the sofa with a good reading, puppies and just pure silence!:) Looking too adorable!

 50. Heihei. Lurte på om hundene dine røyter mye og hva du gir til dem om de eventuelt gjør det 🙂 Må gå rundt med støvsugeren hver dag…

 51. Hei. Deilig å ta en rolig dag innimellom. Alle har godt av det, særlig du som er så strukturert og flink:-) Ønske jeg hadde all energien du har. Men kan du anbefale noen gode løpe sko? Har så store problemer for å finne de rette skoene. Tenkte jeg skulle ta meg en tur til Fr.stad på løpe labben der, men hører at det er rå dyrt..Ha en fin dag:-)

   1. Tusen takk 🙂

 52. fast leser

  Hei, fine vakre deg! SOM du stråler om dagen!! 🙂
  Jeg lurer på om du har noen erfaring med Ole Henriksen cc cream med solfaktor 30?

 53. Hei Caroline!

  Hvorfor lar du hunden sitte på bordet? Syns du egentlig ikke at det er utrolig ekkelt med tanke på at han har masse bakterier på seg, i tillegg til at maten din står rett ved siden av? Haha, eller gjør du alt dette kun for å ta et perfekt bilde til bloggen?

  1. Du vet at du har bakterier over hele kroppen din, i munnhulen, i svelget, i tarmen, i nesehulen osv?

  2. Det er tydelig at du ikke er hundeeier;)

  3. Jeg trøkker trynet inni pelsen på hunden hver eneste dag, han får sove på hodeputa mi om han vil og sleiker alle bare flekker av hud på kroppen min om han når frem. At de vandrer litt på bordet er bare småtteri i forskjell.

   1. Fotballfrue

    Hurra 😀 Elsker hundekos!

 54. Så deilig med sånne daga 🙂 Kos deg!

 55. Klokkeslett til lansering av kolleksjonen, vet du det?:)

 56. Julie Kristine

  Du er helt fantastisk! Du er et flott forbilde for alle – gleder meg til å følge deg videre i svangerskapet:):)

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk <3

 57. så utrolig fine glass!! hvor er de fra? 😀

  1. Fotballfrue

   Åhlens 🙂

 58. Har merker det nok ja, at du er gravid! Utrolig hva dyr merker. Jeg fikk en jente i år og kattepusen vår kom å la seg tidlig i svangerskapet oppå magen min, noe han verken brukte å gjøre før eller nå etter svangerskapet 🙂
  Kos deg videre!

 59. Angelica

  Hei Caroline! lurte på hvor brillene dine er ifra? hvilket merke er det og hvor er de kjøpt? på forhånd takk for svar 😀

 60. Hei,Caroline!
  Så søt hunden din er! Da jeg var gravid lå hunden vår med hodet inntil magen min, eller med hodet oppå magen min hele tiden. Har hørt at de merker hjerteslagene og roer seg med det! 🙂 Veldig koselig da!
  MAsse gratulerer med graviditeten og lykke til med den lille! Du har såååååå mye å glede deg til! Det er det mest fantastiske i hele verden!

 61. Ingeborg

  Når jeg var gravid skulle hunden til svigermor ALLTID ligge på magen og sove, han avslørte meg lenge før vi fortalte det til noen. (Vi skjønte det ikke da, men etter hvert ble det tydelig at det var MIN mage som var tingen.)
  Aldri vært interessert i å ligge med hodet på magen min og sove verken før eller siden 🙂

  Du ser fantastisk ut, virkelig!

 62. I love Jo Nesbo! Great writer 🙂

 63. Hvor er brillene dine fra? Hvilket merke er det?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *