Too Faced Makeup Look

annonse

Too Faced er et merke jeg nylig har oppdaget hos Coverbrands, og de fører så utrolig mye spennnede! Designet er superfresht og ikke minst er produktene veldig gode, i hvert fall disse som jeg har testet de siste ukene. Faktisk er Too Faced ansett som det hotteste sminkemerket blant makeupartister og stylister i Hollywood, og produktene brukes i flere filminnspillinger, musikkvideoer og TV-serier som Desperate Housewives, American Idol og The OC, så dette er ikke noe tull!

På bildet over har jeg brukt disse produktene: 

Boudoir Eyes: Et helt nydelig sminkeskrin med de fineste fargene for å skape en naturlig look med litt shimmer. Lash Injection: Utrolig god mascara som virkelig seprarer vippene og som ikke klumper. Påfør flere lag for en mer intens look. Bronze & Poreless Pore Perfecting Bronzer: Kjempebra finishing powder til å ha over foundation for å forsegle, for å gi litt solkysset glød og for å minimerer synligheten av fine linjer og porer. For ekstra glød er det Sweetheart Beads du skal sveipe over hele ansiktet. Dette er utrolig fint og gir finere glød enn noe solpudder. Kan brukes som pudder alene også, men jeg synes det blir litt tynt med bare dette, og foretrekker å bruke det over et som dekker litt mer. På leppene har jeg La Creme Color Drenched Lip Cream i fargen Coral Fire sammen med Perfect Lips Lip Liner i fargen Perfect Pink og Lip Injection (som svir noe vanvittig på leppene!). Perfekt match til gårsdagens kjole!

Før jeg glemmer det: Husker dere forrige ukes sminkeinnlegg? Der brukte jeg samme leppestift og liner, men i fargene Stiletto Red og Perfect Red. Glemte helt å linke til disse, men de er på tilbud nå, hvor du får begge deler i én pakke for bare 299,- Sjekk ut tilbudet her

Med rabattkoden TFF får du 20 prosent rabatt på hele sortimentet fra Too Faced, og denne koden varer til og med lørdag 10. august ♥

68 kommentarer

 1. Ååh, så nydelig du er Caroline!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vakre <3

 2. You are so pretty!

 3. Elisabeth

  Så utrolig fin sminke, Caroline! Dette må jeg prøve! Sminken ser naturlig ut, samtidig lekker og fresh ut! Håper alt står bra til med deg! Skjønner at du har mye på agendaen fremover med den lille på vei 😀 Klem!

 4. Martine

  Åh som jeg elsker disse innlegga <3
  Du er så dyktig 🙂

  1. Fotballfrue

   TAKK! Jeg blir så glad for slike tilbakemeldinger 😀

 5. Hei;) hvor er sengeteppe ifra? Det var kjempefint.

 6. Cathrine R

  Hei Caroline 🙂

  Satt bare å koste meg på ebay og kom over denne: http://www.ebay.com/itm/Crochet-knit-Newborn-Baby-Girl-Owl-Hat-Photo-Shoot-Prop-Gift-birthday-party-/141028540196?pt=UK_Baby_Hat_Gloves&hash=item20d5f4bf24 og tenkte på deg og den lille jenta deres 🙂 Var den ikke bare kjempe søt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi, jo! Fikk tilsendt en ganske lik for noen uker siden av en skjønn bloggleser 😀 Ligger på instagram!

   Klem 🙂

 7. Nydelig sminke på en nydelig jente (har forresten nevnt deg på et innlegg på bloggen min. Hintehinte…)

 8. Hei!
  Gratulerer så mye med graviditetet, du har så mye gøy i vente <3
  I den anledning lurer jeg på om du kommer til å legge ut bilder av lillemor når hun kommer?
  Ser det er mange bloggere som bevisst ikke legger ut bilder av barna, og lurer på om du har tatt noe standpunkt til dette?

 9. Ragnhild

  Kun til deg, ikke for å dele.
  Gratulerer med baby i magen. 🙂 Sikkert kjempe teit, men da jeg gikk gravid sa min kjære storesøster til, kjøp deg en god og støttende bh.
  Et supert råd, for å støtte puppene best mulig. Tror det var et godt råd for ettertiden.
  All mulig lykke din vei.
  Sove godt og fine drømmer.

 10. så fin du er, du stråler jo:)

 11. Elisabeth L

  Ble jeg skikkelig nysgjerrig, tror jeg må forte meg å finne noen favoritter og klikke hjem:D det første bildet av deg er helt fantastisk pent, du har jo helt flawless porselenhud!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Blitsen hjelper nok litt på her 😉

   Klem!

 12. Martine

  Kjempefint! Kjøpte akkurat det samme øyenskyggepalettet i forrigårs, men jeg kjøpte det på Sephora i Barcelona da! God søndag!

 13. Nydelig kjole og sminke! 🙂 Så noe helt annet. Jeg vurderer LCHF, er vel i dag nær grovkarbo. Jeg er godt voksen, trener ikke så mye for tiden pga en operasjon, men det skal bli bedre. Tips til hvordan jeg «starter»? Jeg har sett på oppskriftene dine, mye godt der. Jeg finner ikke så mange lunsjforslag, bruker du det samme som til frokost ( har sett innlegget med mange frokostforslag) Hvor mange måltider spiser du pr dag, hoved/mellom? Fin blogg ( eneste jeg leser da..). Tenkte på at du må jo ha noen fridager du også da som alle oss andre!!! Vi har jo både fridager og ferie 🙂

  1. Takk 🙂

   Om det ikke er noen spesiell grunn til at du skal legge om er det kun små endringer som skal til for å kunne ha et lavkarbokosthold.

   – Kutt ut all drikke med sukker (Juice, brus, saft)
   – Kutt ut karbohydratrikt tilbehør til middag og bruk heller mer grønnsaker og salater med fete dressinger.
   – Skjær så tynne brødskiver som mulig, evt kutt de helt ut og erstatt de med andre frokoster. Vi spiser mye eggerøre, omelett og frokostblandinger av cottage cheese/tyrkisk yoghurt og nøtteblandinger.

   Jeg spiser ca 3 måltider pr dag, men er fryktelig god på å småspise fra kjøleskapet 😉

 14. Hei fine deg! Kom over en artikkel i dag. Tror det var fra vg, og der stod det bla at coverbrands var Norges beste nettbutikk på skjønnhet/sminke. Og det er jo tommel opp. Har alltid vært fornøyd med produkter jeg har fått derfra. Men jeg leser i kommentarfeltet under artikkelen, og der står det mye om folk som mener noen av disse nettbutikkene, deriblant strawberrynett og blivakker.no selger falske og gamle varer. Så filmen fra forbrukerinspektørene også. har liksom aldri tenkt så mye over det. men det ligger vel noe i det. Hva tror du?

  Klem til vakre gravide deg.

  1. Fotballfrue

   Har vært kunde hos Coverbrands side 2009, de er virkelig bra 🙂 Jeg har hørt mye om div. nettbutikker som tar inn store partier av gamle varer og derfor kan selge det mistenkelig rimelig, og det er veldig synd. Det skal finnes en kode i bunnen av enkelte produkter slik at de kan scannes, da vil det være mulig å finne ut av om produktet er gammelt eller ikke 🙂

   Klem 🙂

 15. Hlilken foundation har du brukt? (marke og eventuellt nr). Du er sa vakker!

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukt en fra Glo Minerals i fagren golden http://www.coverbrands.no/sheer-tint-base-foundation 🙂

 16. Åå, Too Faced sine produkter er så fine å se på! Jeg brukte sjokoladepudderet derfra før og det var jeg veldig fornøyd med 🙂

 17. Kristina

  Har forresten bestillt meg tint hairchalk,syntes det så kult ut <3 Så prøver i party pink,fikk tipset fra deg. Du har alltid så mye insprasjon å komme med at det er en fryd hver gang 🙂

  1. Fotballfrue

   Spennende! Det er jo så fint 🙂

 18. Too Faced is one of my fav make up brand! I adore their products, they are so great and the packaging is one of the most adorable! The heart beads are fab, I want them!:) In the first photo you looks like a doll, you are a true beauty Caroline, what a sweet face you have!:) The make up is eyecatching. Baci! xo

 19. jeg bare lurer på… tenker å kjøpe en leppestift i rosafarge. Mer intens rosafarge gir La Creme Color Drenched Lip Cream eller Perfect Lips Lip Liner?

  1. Fotballfrue

   Leppestiften er La Creme Color Drenched, mens den andre kun er liner 🙂

 20. Har du løsvipper også, eller er det bate mascara?

 21. Too Faced er et merke som selges bla. på Boots i London. Det er billig! Men, … som makeup-artist må jeg dessverre si at billig ikke er bra i dette tilfellet. Øyenskyggene er vanskelige å blende OG de drysser veldig mye.
  Foundation/pudder gir ofte akneutbrudd.

  Må bare si fra, for det er jo synd om mange av dine lesere skulle finne på å kjøpe too faced pga at du «reklamerer» for det.
  Innpakningen, derimot, er søt. Thats it.

  1. Fotballfrue

   Jeg synes dette merket er utrolig bra, og det er jo også en grunn til at det er såpass mye brukt av makeup-artister 🙂 Ville aldri skrevet om noe jeg selv ikke likte, og som jeg ikke har testet over tid. Har aldri hatt et akneutbrudd i hele mitt liv, og heller ikke etter å ha brukt Too Faced sitt solpudder i over ett år, ei heller nå etter å ha testet deres bronzer. Akneutbrudd kan man selvsagt få av alle produkter, noen kan sikkert reagere på disse også. Foundation har jeg dessverre ikke fått testet ennå, så der kan jeg ikke uttale meg. Dette kittet med øyenskygger drysser i hvert fall ikke, nå kan jeg ikke uttale meg om deres andre skygger, men dette drysser virkelig ikke og blendes veldig bra etter min erfaring 🙂 Bonus for fin innpakning!

   1. Maylinn

    Jeg har flere slike øyenskygger fra too faced, og jeg elsker dem! Jeg synes ikke de er vanskelige å blende, heller ikke at de drysser uvanlig mye. De sitter lenge på og i tillegg er fargene veldig fine:)

   2. amalie

    Du bør prøve foundationen fra Too Faced – utrolig bra, hvert fall til min hud. Jeg elsker øyeskyggepallettene og jeg har omtrent alle fargene som er ute på markedet nå, de drysser ikke!

   3. Fotballfrue

    Da skal jeg teste den 🙂

 22. mami Frøydis

  Hei! Ja, Too Faced produktene er fine 🙂 Lip Injection svir innmari, men funker veldig bra! Klemmer

 23. For en flott glød du fikk i ansiktet, Caroline! Fantastisk, spør du meg. Jeg bare lurte på en ting. Når du sier at du skal sitte å arbeide et par timer foran dataen, hva mener du med det?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 All jobb jeg gjør foregår stort sett på data, mailkorrespondanse, planlegging av innlegg, ordning av bilder, skriving av innlegg, regnskap etc. 🙂

 24. Du ser nydelig ut, Caroline!
  Jeg må bare spørre deg om du ikke har noe løsvipper og kun mascaraen på bildet?
  I såfall ser det ut som den holder det den lover og må prøves ut! 😉
  Tusen takk for mange gode tips og inspirasjon <3

  1. Fotballfrue

   Har punktvipper også 🙂

   1. Tusen takk for svar!
    Jeg hadde blitt utrolig glad om du kunne vise oss hvordan du setter på løsvipper? Gjerne både punkt og hele remser, Syns det er så utrolig vanskelig og vil gjerne lære:-)
    Stor klem

 25. Oh my gosh, du er vakker <3 Mitt forbilde!

  1. Fotballfrue

   Alltid gode Lene <3

 26. Michelle

  Så utrolig fin du var på disse bildene 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 27. Hei vakre:) har du vippeextensions nå eller har du så utrolig fine vipper?:) nydelige farger på øyenskyggene så denne må jeg klikke hjem:)

  1. Fotballfrue

   Her har jeg brukte noen punktvipper innimellom mine egne 🙂

 28. Dorthea

  Hei Caroline! 🙂
  Du, eg har eit spørsmål som ikkje har med dette innlegget å gjere, men eg lurte på kvar du har kjøpt kommoden på soverommet som er med på det siste bildet? Den var superfin og eg er på jakt etter ein stor, kvit kommode til soverommet. Har ikkje klart å finne nokon andre enn Hemneskommoden frå IKEA men den har eg hatt før i svart så er littegranne lei av den.

  Ha ein flott dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er fra IKEA 🙂

   Klem!

 29. Hvor er sengeteppet ditt fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Living 🙂

 30. Victoria

  Skjønne deg! 🙂
  Det kunne ikke passet bedre med en rabattkode nå, satt uansett og skulle bestille fra nettopp Too Faced, meen rabattkoden fungerer ikke..
  Gjør jeg noe galt eller er den ikke aktivert enda?
  Nydelig sminke på en nydelig jente! 🙂
  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Det skal fungere :/ Send en mail til kundeservice 🙂

   Klemmer!

 31. I really like Too Faced!

 32. Du vil komme til å se ut som Bree fra Desperate Housewives når du blir eldre!

 33. Susanne

  Hvorfor omtaler du produktet som et produkt du «nylig har oppdaget» når du laget denne produktomtalen i 2011?! http://fotballfrue.no/2011/04/28/caroline-tester-9/

  1. Fotballfrue

   Har ikke testet det siden, bortsett fra solpudderet deres 🙂 Så jeg har nylig oppdaget det, dvs. det er først nå jeg har testet flere produkter 🙂

 34. Hei har sweetheart beads farge i seg? Kan eg legge det opp på solpudder eller?

 35. Hei har sweertheart bead farge i seg? Kan det brukes over solpudder?

  1. Fotballfrue

   Det har ingen farge, lager bare en glød 🙂

   1. Ok, so då brukes den over heile ansikte?

 36. Susanne

  Hei kjære fotballfrue!

  Hvor har du kjøpt den fine reolen som du har på soverommet? Den var utrolig fin, og jeg har lett lenge etter en slik! 🙂

  Takk for svar!

  1. Fotballfrue

   tenker du på kommoden? 🙂

 37. Benedicte

  Du verden hvor vakker du er! Du er en 16 år gammel jentes forbilde 😉 Du er flink du, Caroline!

 38. Je lurte på hva slags hår/teip du bruker om dagen? Synes håret ditt er helt utrolig vakkert! Har aldri fått så god fylde på mine teip 😮 hvor mange pakker har du i?

 39. Hei Caroline! Takk for rabattkoden, det er første gang jeg har bestilt noe gjennom bloggen din, men det blir sikkert ikke den siste 🙂 Bestilte meg en øyenskyggepalett fra Too Faced her om dagen, og jeg ble kjempeglad da den kom i posten allerede i går! Var så fornøyd med det jeg fikk, at jeg nettopp har lagt inn en bestilling på 2 TF-produkter til 🙂

  Ha en superfin kveld <3 Klem

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀

   Stor klem til deg!

 40. Benedicte Andreassen

  Har akkurat klikket hjem øyenskyggepaletten! Utrolig vakker, og perfekt for høstens festligheter!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *