Hjelp meg å velge

Jeg tenker det er på tide å oppdatere høstgarderoben, og my-wardrobe har fått inn så utrolig mange lekre nyheter denne uken, blant disse har allerede to ytterplagg blitt store favoritter hos meg. Jeg sikler på en brun fuskevest fra Michael Kors, men også på en babyrosa kåpe fra Red Valentino. Fuskepelsvesten er utrolig lekker, kommer til å bli mye brukt fordi den går til så å si alt, og ikke minst vil den gjøre seg over høstens mange strikkeplagg. Den rosa kåpen fra Red Valentino er en jentedrøm, så yndig og vakker. Den kommer nok ikke til å bli brukt like mye da den ikke går til alt, men den kommer til å brukes over høstens brune, hvite eller kremfargede kjoler, skjørt og også noen bukser i duse, sarte farger. Jeg har ikke planer om å klikke hjem begge to med det første, men en av disse blir det. Og dersom den andre er der om en måneds tid, blir det den også, men dette blir sikkert fort utsolgt, så jeg skal ikke gamble på det. Derfor trenger jeg hjelp! Hvilken synes du er finest, hva ville du valgt? Har satt sammen to forskjellige antrekk for å illustrere:

(adlinks) Hvit kjole Goat / Rosa kåpe Red Valentino / Veske Aldo / Pumps Raoul / Mønstrete kjole Michael Kors / Vest Michael Kors / Veske Marc by Marc Jacobs / Sko Sugarfree 

Å, disse veskene er jo også helt nydelige. . Men fokus nå: Red Valentino eller Michael Kors?

206 kommentarer

 1. Kjære nydelige deg!
  I dag skal jeg prøve oppskriften din ! Gleder meg allerede! Veldig lekkert alt du presenterer!
  Jeg tror forresten at du også vil kle den rosa kåpen utrolig godt!
  Lykke til videre i svangerskapet. Ved bekkenløsning bør du ikke løpe på asfalt. Det kan være sundt å ta det litt roligere også 🙂
  Alt godt til deg!
  Ingrid. 25 år. Fysioterapeut.

 2. Henriette

  Jeg bare ELSKER den rosa kåpen!

 3. Ny leser

  Hei!
  Jeg har et spørsmål: Er det slik at du blogger mindre enn før? Det kan være jeg har misforstått, men jeg mener at du tidligere har sagt at du blogger tre ganger om dagen på hverdager og to ganger om dagen i helga. Den siste uka er det flere ganger du har blogget mindre enn det. Er så glad i innleggene dine, så håper at du kan blogge like ofte som før. Vil ellers benytte anledningen til å takke for en veldig bra blogg med masse inspirasjon. 🙂 Hilsen ny leser

  1. Fotballfrue

   Jeg blogger 2 ganger om dagen fredag og lørdag, det har jeg alltid gjort. Ellers i ukedagene prøver jeg å få til 3 innlegg så godt jeg kan. Ettersom det er sommerferie og mange av leserne mine nettopp er på ferie og ikke får vært innom her, har jeg tatt det litt roligere de siste ukene, men føler at jeg har blogget 3 ganger relativ ofte 🙂

 4. Den rosa kåpen var NYDELIG!!

 5. Red Valentino definitivt 🙂

 6. Annette J

  Båda är väldigt fina, men femtiotalsstilen till vänster är underbar

 7. Mikael Kors 🙂 den var kjempe fin og du får sikkert brukt den mer enn den kåpen 😉

 8. Mk kjolen eller vesten:) jeg syns ikke veskene var noe fine, og de var kjempedyre. Den rosa kåpen var nydelig, hadde passet deg perfekt, men føler det er mer vårfarge

 9. Rosa! Utrolig søt.

 10. Du hadde sett nydelig ut i begge, men jeg ble helt forelsket i Red Valentino!
  Ikke bry deg om stygge kommentarer, de er nok bare sjalu fordi du er det peneste mennesket som finnes:-)

 11. Dwightinha

  Be inspired! Klart du skal ha den rosa kåpen! Jeg er ihuga Valentino fan enten det er RED eller hovedlinjen, så personlig hadde jeg gått for RED Valentino siden jeg ser på det mer som en «investering». MK har fine, trendy og også klassiske ting, men helt klart influert av alle de andre store, mens Valentino alltid går egne veier. Bare min «take» på det siden du spør oss lesere….

 12. Den rosa kåpen!

 13. Jeg klikket meg inn på den rosa kåpen m/tilbehør. Dette koster over 10 000 kroner. Skal du velge en av disse «antrekkene»? dette blir bare latterlig. 5 000 for en kåpe.. og sko har du nok av.

  1. Fotballfrue

   Nei, nå må du lese hva jeg skriver 🙂 Kåpe eller vest, det er en av disse to tingene jeg skal ha. Har forsåvidt bestilt meg vesten, så det ble den og kjolen 😉

  2. Kan vel strengt talt ikke få nok sko, og for en vakker kåpe 🙂 *drømme seg bort* God helg!

 14. Your picks are utterly classy and glam!:) Love the first set, the coat and the dress are so feminine and girlie!:) Kisses! xo

 15. Red Valentino! 🙂

 16. Henriette

  Kåpen var absolutt finest! Minner meg om Kate Middelthuns 🙂 ser for meg at den passer perfekt til en gravid kvinne, som i tillegg venter en jente 😉

 17. Likte den hvite jeg! Blir nok veldig fin med mage, ser vertfall for meg den på meg selv 😉

  http://miniogmeg.wordpress.com

 18. Karoline

  Den rosa kåpen synes jeg var fullstendig nydelig!! 🙂

 19. Jeg likte ingenting av det , syns det ble litt konete.. Mn vesten likte jeg litt hvis jeg skal velge 😉

 20. Red Valentino, nyyyydelig!

 21. Fuskepelsen var heilt klart den aller finaste! Kjempefin og stilig 😀

 22. Red Valentino!! utrolig nydelig 🙂

 23. Red valentino, helt fantastisk fin!!

 24. Camilla

  Red valentino kåpen! Utrolig fin! Veldig Charlotte fra Sex and the city 😉

 25. Så flotte klær, jeg ville hatt alt 🙂 Jeg syns den rosa kåpen var utrolig nydelig og flott snitt, men jeg bare elsket den brune kjolen fra Michael Kors!!! Har så lyst å klikke den hjem….

 26. Du seriøst måååå kjøpe den kåpen, jeg ser virkelig for meg deg i den og med lillejenta på trilletur<3 Ååååh, smelter her jeg sitter

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *