Be with who makes you smile

Hei, hopp! Nå skal Hugo og jeg ut på tur, så vi er klare for ukens fjerde treningsøkt. Klarer vel maks 3-5 kilometer ute før jeg trenger et toalett, så det blir den faste runden vår og deretter løper jeg litt hjemme før det blir bekkentrening. Har funnet noen kjempefine mage- og bekkenøvelser for gravide som virkelig er effektive, kan jo lage et innlegg på det i nærmeste fremtid.

Etter endt økt er det klart for en fredag med kontorarbeid, og når helgen ringes inn i seks-tiden, skal Lars-Kristian og jeg ut og spise. Gleder meg til romantikk og til å ta på meg den nye kjolen min ♥

Tusen takk for så mange fantastiske ord på gårsdagens innlegg, selv om jeg ikke har kapasitet til å svare alle, så leser jeg absolutt alt og det gjør meg så glad ♥ Ønsker dere en fin dag før helgen setter inn, krysser fingrene at solen kommer og hilser på i løpet av dagen 🙂

131 kommentarer

 1. Kamilla E

  Hei, apropo høst, trenger nye vinter sko og lurer på om du har noen tips? Trenger også en jakke/kåpe som passer til, hadde blitt super glad for tips. Synes det er så utrolig vanskelig, og du er jo så flink når det kommer til klær og mote 🙂

 2. Elisabeth L

  Jeg synes absoulutt at du skal gå for den rosa 😀 den er kjempe søt og ikke minst lekker. En perfekt mamma kåpe synes jeg, og kan jo brukes senere etter svangerskapet også! syns antrekket du satt sammen med den rosa jakka minner meg veldig om et av Kate Middletons antrekk da hun var gravid med den lille prinsen, bare at jakka hennes var mer lyse oransje-rosa aktig, hihi 😀

 3. Mtp at du og mannen din har høyt fokus på kropp og mat; hvordan vil det bli for dere om dere får ei jente som er over 4kg ved fødselen, og fortsetter å være tyngre enn gjennomsnittet? Hva med babylubbenhet og «valpefett» før kroppen når tenårene og jenta får pupper, hofter og rumpe? Vil det være vanskelig for dere som er så opptatt av det «perfekte» kroppsbildet og akseptere det?

  Har dere i det hele tatt tenkt tanken at med to foreldre som er så kost og treningsbevisst kan indirekte forårsake spiseforstyrrelser til ei tenåringsjente?

  1. Nå tror jeg du feilbedømmer vårt fokus på kropp og helse ganske mye.

  2. Merethe

   Du skriver som om det C og LK driver med er en form for slanking som vil videreføres? Treningen og kostholdet deres er en livsstil, og om deres treningsglede og sunne livsstil skulle føres over på deres datter, så er det vel ingenting som er bedre enn det? Det viktigste er hvordan kroppen ser ut på innsiden og ikke utsiden, og verken C eller LK har gjort noe som helst tegn på at det er det ytre som teller. Jeg ville vært mye mer bekymret for de foreldrene som ikke holder barna i noen form for aktivitet og som fôrer de daglig med usunn mat.

   Caroline, du er ikke annet enn en utrolig inspirerende person. Du viser at alt går an med nok viljestyrke og du motiverer andre til å ville være bedre. En veltrent og sunn kropp kommer ikke servert på et sølvfat og hva du har oppnådd og jobbet for er virkelig imponerende!

   1. Fotballfrue

    <3 <3

  3. Det er faktisk ikke helseskadelig for barn å bevege seg og ha et sunt kosthold – merkelig at du kan komme med en sånn påstand, Mina!! Regner med DU hadde følt deg bedre om Caroline og mannen hadde levd på potetgull og sjokolade, og sittet spikra i sofaen hele døgnet…? Vi leser til stadighet her på bloggen at Caroline og mannen både dropper trening og skeier ut fordi de også prioriterer den type kos, så du kan da umulig ha fulgt med på denne bloggen særlig lenge.

 4. Hei Caroline!
  Jeg synes det er så kjedelig at alle ska mene noe om graviditeten og magen din- det viktigste er jo at dere begge har det bra og ikke hvordan den ser ut.
  Jeg er selv gravid og magen min syntes også ganske sent og dette «beskymret» mange og de skulle hele tiden kommentere det, veldig slitsomt. Jeg syns de siste par innleggene dine har vært så fine og jeg syns det er utrolig viktig og flott at du setter fokus på at alle svangerskap og mager er ulike!

  Det virker som om du har mange gravide lesere og kanskje det kunne vært en ide å oppfordret dem til å sende et bilde av de flotte magene sine og så kunne du laget et collage som en fin hyllest til alle gravide? Dette er jo også en fin måte å vise alle disse «uvitende» der ute at forskjellige størrelser på mager er helt normalt.

  Synses det hadde vært flott av deg å gjort noe slikt, selv om jeg vet at du ikke vil at dette skal være en gravid/babyblogg.

  Ha en fin kveld, og kos deg med den fine magen din <3

  Mona

 5. Väldigt fin fru och lika fin omgivning. 🙂

 6. Hei skjønnheta! Kunne du, når du føler for det, skrive et innlegg om løpeskoene dine? Hvem som er best å løpe i når det gjelder lange distanser, intervaller, rolig jogging.. osv? 🙂 Hadde hjulpet så mye!

 7. Love the title so true! And for sure your sweet puppies do it:) You look adorable, you are a beauty inside and outside:) xo

 8. Gratulerer med svangerskapet og med babytulla som kommer til å ligge i armene deres om bare noen måneder 🙂

  Som spesialist i barnefysioterapi, og spesielt da som fysioterapeut, synes jeg det er veldig positivt at du opplyser leserne dine om at bekkenbunnstrening inngår i dine faste treningsrutiner for tiden. Dette er jo så viktig trening både før og etter fødsel. Tommel opp fra meg!! 🙂

  Inspirerende og ærlig blogg. Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet og med treningen!

 9. Ok, her må jeg bare kommentere ellers klarer jeg ikke sitte stille noe mer i dag. Ikke gjort noe som helst tegn på at det er det ytre som teller?????? Hallo!?? Jeg leser denne bloggen for at jeg syns den er en av de beste, så godt gjennomarbeidet. Kostholdet er perfekt etter min mening og perfekt for barn å vokse opp med. Trening og aktivitet er aldri feil. Holdninger og verdier virker sunne og fornuftige. Men å skrive som Merethe gjør, om at ikke det ytre teller i det hele tatt, det blir litt for dumt….ville bare få det ned på papiret.

 10. Mariell

  Hei! Kan ikke se at kommentaren min har blitt godkjent? Skrev den for et par dager siden og du har godkjent flere hundre etter den… Skrev jeg noe galt eller? :/

  1. Fotballfrue

   Finner ingen kommentarer fra deg, den siste er denne:

   Submitted on 2013/07/30 at 12:18 | In reply to Fotballfrue.
   Dobbelt så mye eller halvparten så lite 🙂 Bare siden det var snakk om skrivefeil 😛 Hehe

   🙂

   Kanskje lagt seg i spam?

 11. Hei! 🙂

  Hvem er det som tar alle bildene av deg?

 12. Anne Skyliholdt

  Kos deg masse med trening, og middagen ikveld!! Men hvor er skoene dine fra,
  og hvilken modell er det? 🙂

 13. Hei..:) hyggelig å følge bloggen din..:)
  Jeg vil gjerne høre mer om bekkenøvelsene du tar.. Er selv gravid i uke 30, og trenger noen gode tips..:)
  Gleder meg også til å se hvordan babygymmen din blir..:)

 14. Kathrine

  Hei Caroline.Jeg lurer på om du har noen gode tips for trening av mage. Lenge misunnet magemusklene dine. Føler liksom jeg vil bli kvitt den lille kulen under navlen. Kan du noen øvelser for det? Har trent mye med sit-up, planke og treningsring. Føler det hjelper, men ikke for å fjerne det lille som ligger under navle.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *