Be with who makes you smile

Hei, hopp! Nå skal Hugo og jeg ut på tur, så vi er klare for ukens fjerde treningsøkt. Klarer vel maks 3-5 kilometer ute før jeg trenger et toalett, så det blir den faste runden vår og deretter løper jeg litt hjemme før det blir bekkentrening. Har funnet noen kjempefine mage- og bekkenøvelser for gravide som virkelig er effektive, kan jo lage et innlegg på det i nærmeste fremtid.

Etter endt økt er det klart for en fredag med kontorarbeid, og når helgen ringes inn i seks-tiden, skal Lars-Kristian og jeg ut og spise. Gleder meg til romantikk og til å ta på meg den nye kjolen min ♥

Tusen takk for så mange fantastiske ord på gårsdagens innlegg, selv om jeg ikke har kapasitet til å svare alle, så leser jeg absolutt alt og det gjør meg så glad ♥ Ønsker dere en fin dag før helgen setter inn, krysser fingrene at solen kommer og hilser på i løpet av dagen 🙂

131 kommentarer

 1. Du er fantastisk Caroline! Jeg har fulgt bloggen din 2 år og har bare blitt mer og mer glad i deg 🙂 Jeg var litt skeptisk i starten, det fordi jeg ikke kjente deg (gjennom bloggen) og jeg kjente ikke til den varmen og godheten du viser gjennom hverdagen din! Selv om du får mye positive tilbakemeldinger daglig, så vet jeg at det er enkelte som rakker ned på deg for de merkeligste ting. Ville bare fortelle deg hvorfor jeg tror de gjør det, og det er fordi de ikke har fulgt bloggen din over tid 🙂 Det syns jeg du skal være stolt over, at de som har fulgt deg lenge er de som beundrer deg mest!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig fine ord, snille deg <3 Jeg setter så stor pris på det 🙂 Ønsker deg en god helg!

   Stor klem!

   1. Jeg slenger meg på denne, jeg har hatt akkurat samme opplevelsen. Skeptisk til deg i begynnelsen, men etter hvert som jeg har blitt «kjent» med deg har skepsisen forsvunnet og nå forsvarer jeg deg i diskusjoner. 😉

    Lykke lykke til med magen og baby og livet, jeg håper virkelig ikke kritikerne får slått deg i bakken!

    Og god helg! 🙂

    Klem

   2. Fotballfrue

    Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk 🙂

    Good helg tilbake 🙂

    Klemmer!

  2. Å, så friske bilder! 🙂 Vil bare legge noe til ang. grunnen til nedsettende kommentarer; Misunnelse kommer det ikke noe godt ut av. (Jeg tenker ikke på det å «misunne et fint antrekk, eller håret etc» på en sånn lett måte, men misunnelse hvor man ikke vil den andre vel, og ikke unner den andre vel.) Og hvis man velger å være negativ, så kan det meste bli galt i den personens øyne! Virkelig! Det er mest synd på de som har det sånn.

   Ha en god dag, og så søte hunder du har!
   klem

 2. Så koselig! Ha ein fantastisk og romantisk dag med din kjære 🙂

 3. Så fine bilder, og den hunden er bare så søt 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Ja, Hugo er en skjønning <3

   1. 🙂 Du får gi begge hundene en klem fra oss lesere hehe 🙂 Nydelige begge to!

    Synes det er bra at du kan heve deg over de negative kommentarene og glede deg over tilværelsen!
    Det er trist at noen synes det er greit å hakke på andre, du virker som en flott dame og ønsker deg masse lykke til videre med graviditeten! Det virker jo som om alt er som det skal, og en glad i sunn mor er jo det beste !! 🙂

    Ha en fin dag!

   2. *glad og sunn mor* skulle det stå 🙂

 4. Marianne

  Så flott du ser ut!!

  Hadde blitt så glad om du hadde laget et slikt innlegg med treningstips. Regner med det er mange som hadde det. Kanskje du også kan skrive litt generelt om trening i svangerskapet? Hvordan er det med intervalltrening for eksempel?

  Klem fra meg som har lest bloggen din fast i to år og det går ikke en dag uten at jeg er innom :):)

  1. Fotballfrue

   Nå kan jeg kun basere meg på enkelte artikler, utsagn fra legen min, jordmor og egen erfaring, men jeg kan absolutt se hva jeg får til 🙂

   Stor klem 🙂

  2. «Trening for kule mager» av Jill Jahrmann gir en svært god innføring i trening under svangerskap.

 5. Åh! Bekkenøvelser hadde vært helt topp! Har fått bekkenløsning allerede:( Fryktelig kjipt!

  Kos dere på løpetur, fininger:)

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Har en venninne som fikk det også helt plutselig og uventet, det kan skje alle :/ Håper det ikke vil være altfor vondt altfor lenge! God bedring <3

  2. Camilla M

   Vill bare spytte inn her at alle gravide får bekkenløsning, men det er bare noen som får smertefull bekkenløsning.
   God helg:-)

   1. Fotballfrue

    Jeg tror ikke det klassifiseres som bekkenløsning før det er smertefullt? Ikke som jeg har fortstått det når jeg har spurt i hvert fall 🙂 Men alle får jo mer tøyelig sener og muskulatur rundt bekkenet 🙂

   2. Alle gravide får fysiologisk bekkenløsning, men kun noen får symptomgivende bekkenløsning. Og det er au! 🙂

    Ikke glem å trene bekkenbunnsmusklaturen!! Du trenger en sterk bekkenbunn for å holde innvollene på plass etterhvert som magen blir tyngre, for å presse ut ungen og holde på urin. Anbefaler på det sterkeste å sette seg inn i effektive øvelser. 🙂

   3. Fotballfrue

    Har gjort øvelser for bekkenet helt fra starten av svangerskapet 🙂 Håper det viser seg å hjelpe 🙂

   4. Camilla M

    Det karakteriseres som bekkenløsning ja, med eller uten smerter. Bekkenløsning er sener muskulatur som blir tøyelig som du sier ja.

    Første svangerskapet hadde eg bare mage men med nr 2 hadde eg smerter fra første uke. Grunnen til det var at eg hadde bekkenlåsning etter nr 1 som resulterte i smertefull bekkenløsning i svangerskap nr 2. Gikk til behandling for dette hele svanger skapet og nesten ett år etter fødsel. Nå fokuserer eg på å trene og være sterk kroppslig. Merker smerter etter bare liten treningssstopp hehe:-)

   5. Det er jeg klar over, Camilla! Men regner med at du forstår at det er en INTENS bekkenløsning siden jeg nevner det;)

    Takk, Caroline<3

 6. Marita Ø

  Overskriften kunne ikke passet bedre akkurat nå 🙂 Ønsker deg en fin dag, sporty! Her er det siste arbeidsdag før jeg tar en etterlengtet ferie før studiestart. 1 1/2 uke med maks fri skal gjøre godt for kropp og sjel! 🙂

  1. Fotballfrue

   Håper det går fint med deg <3 Så deilig med ferie, håper du klarer å nyte den og slappe helt av 🙂

   Stor klem!

 7. Elisabeth

  Du får trening til å virke så lett! Men vet du om noen bra sider man kan finne treningssko/joggesko? vil helst ha fra asics eller nike. 😉

  1. Fotballfrue

   GetInspired har mye fint 🙂 Ellers er det jo en fordel å dra til en sportsbutikk slik at du får testet etc. 🙂

 8. Glemt «those» i overskriften?;)

  1. Fotballfrue

   Nei, det er et ganske vanlig utdrag fra et ordtak: Do what makes you happy. Be with who makes you smile. Laugh as much as you breath. Love as long as you live.

   🙂

   1. Det er fortsatt galt, da… Det skal enten stå «those who» eller «whoever».

    Og dersom du bruker «those who» eller «whoever» skal det være «make», ikke «makes».

    «Breath» er forresten også galt. «Breath» betyr pust. Det skal være «breathe», altså puster.

    🙂

   2. Fotballfrue

    Den quoten copypastet jeg fra qoutegarden, så da er det hos forfatteren feilen ligger. Same same for meg 🙂

   3. Cathrine

    Det er en uformell og morsom overskrift på en blogg! Ikke norsk eksamen… Hadde vært kjedelig hvis alle overskrifter og ordtak skulle være helt «korrekt» alltid! Det er jo også litt av poenget at det ikke skal være. Litt ordspill er jo bare gøy av og til. Jeg syns det er helt utrolig at noen her kommenterer dette!!

   4. Camilla

    Jeg er enig i at det kommer en del irrelevant kritikk og tåpelig synsing her i kommentarfeltet, men kommentaren til Kaja er verken dum eller feil. Jeg skulle ønske at du ved konstruktive kommentarer som dette tok til deg det som står. Det er jo feil skrevet, så hvorfor ikke bare si «åja, takk, nå vet jeg det». Å skylde på qoutegarden blir feil; da kan du skrive ukorrekt hele tiden da, for noen andre har helt sikkert gjort det før deg.

    Selv er jeg fast leser, men jeg kommenterer sjelden. Når du går veldig i forsvarsposisjon ved kritiske innspill (selv om det er naturlig), så ender man fort opp med at de faste leserne som ikke er kjipe og latterlige, men som faktisk har konstrukive innspill blir «redde» for å komme med disse; i frykt for hva reaksjonen kan være. Jeg tenkte faktisk på å kommentere feilen selv, men ønsket ikke å utsette meg selv for en halvkjip kommentar med et smiletegn bak.

    Som foregangsblogger i rettskrivning (for du skriver godt og korrekt) hadde jeg håpet at du ville sette pris på å få vite hvordan det egentlig skulle være. Enten for senere gjentakelse, eller for å endre overskriften slik at det blir riktig. At det er same same for deg med rettskrivning blir jo litt kunstig, når du jo er opptatt av å gjøre det riktig (som du fortjener all honør for).

    Jeg syntes i alle fall at kommentaren til Kaja var helt berettiget.

   5. Fotballfrue

    Jeg har aldri sagt at kommentaren ikke er berettiget, jeg sier bare at dette er en quote som er skrevet slik den er skrevet og jeg har kopiert den 🙂 Den finnes overalt på nett også, så det er en populær quote til tross for evnt. skrivefeil 🙂

   6. Camilla: Caroline siterer noen, da endrer man ikke på det. Hun sier jo selv at det kan godt hende at det gramatisk er feil, men spiller jo ingen rolle i og med at det er et sitat.

   7. Franciska

    Skjønte hva du mente jeg hvertfall. Utrolig hvor mye en kan finne på å pirke på. Godt det finnes noen PERFEKTE der ute,som gjør mest galt er jeg sikker på;)

   8. Camilla

    Hetta: Jeg er enig i at man ikke skal endre på sitater. Nå er det ikke selve sitatet som er bunnlinjen i kommentaren min, heller Carolines stil når hun svarer på kritiske kommentarer. For det første så kunne hun ha svart at det er et sitat, uten same same kommentaren, og for det andre er det rett ut skrivefeil når det skrives breath istedet for breathe.

    Og så kommer vi tibake til nettopp det som jeg ønsket å ta opp, måten det blir svart på kritikk. Caroline svarer meg med forsvar. Det er forsåvidt greit, jeg skjønner at det er mye kjipe utsagn ute og går og at hun må tåle mye; men her er det snakk om (i alle fall for min del) en fast og hyggelig leser som bare ønsker å komme med et kontruktivt innspill. Jeg trenger ikke å vite at Caroline har rett fordi sitatet finnes som wallsticker – jeg bare ønsket å forsvare Kaja litt da jeg så det jeg mener er en småfrekk kommentar tilbake. Det hadde vært hyggelig å se et hyggelig svar, selv på kommentarer som ikke bare er overøsende positive.

    Og nå kommer det sikkert å komme tilbake at Caroline er kjempehyggelig og at jeg er kjip, men mine intensjoner er gode her. Det er mye kritikk ute i media og i ymse kommentarfel blant annet om at Caroline og Lars-Kristian er dårlige på å motta kritikk og at de bruker så mye tid på å forsvare seg osv. Det er jo helt naturlig å forsvare seg mot latterlige utspill (akkurat dette har jeg hatt en konstruktiv diskusjon med Lars-Kristian om tidligere her i kommentarfeltet), men kanskje ikke all kritikk bør behandles likt? I verste fall så har man håndfaste tilfeller å vise til hyggelige tilsvar på kritikk neste gang noen hevder at Caroline ikke tar til seg kritikk.

   9. Dersom det er et sitat, skal det merkes med anførselstegn. Da vil det ikke være noe i veien med overskriften slik den står, og det vil også tydeliggjøre at det er et sitat. Ellers er det riktig som Kaja sier. Dersom det estetiske spiller en rolle, og man syns det ser rart ut med anførselstegn i en overskrift, bør man vurdere å skrive det grammatisk korrekt.

   10. Cecilie

    Camilla: Skjønner ikke helt hva som var konstruktivt med kommentaren til Kaja, det var jo bare pirking i et forsøk på å ta Caroline på noe, fatter ikke at du ikke ser det. Og mener du virkelig at Caroline ikke skal få lov til å forklare seg, eller forsvare seg? Mye av kritikken her inne er jo ikke konstruktiv, det er hets, pirking, mobbing osv. Du skriver at vi faste lesere ikke tør å komme med kritikk i redsel for å få en kjip kommentar tilbake, vel hadde jeg hatt behov for å komme med kritikk og irritert meg over alt hun gjør så hadde jeg faktisk ikke giddet å lese bloggen. Jeg er et voksent menneske som leser bloggen som en hyggelig avkobling, det er skremmende å se hvor besatte og onskapsfulle mennesker kan være.

   11. Til Camilla og Mari! (under her)
    Festlig at dere retter på Carolines «skrivefeil» når dere begge skriver feil selv. Det virker som dere er veldig opptatt av hva som er grammatisk korrekt og ikke, ironisk nok, ettersom begge kunne tatt en time eller to for å lære dere bla. kommaregel, da/når-regelen, og/å-regel, OG hvor og når bindestreker skal brukes!:)
    Forresten, Kaja: et sitat er et sitat, det er forfatteren sin feil i så fall, ikke Caroline sin. Det bør du vite hvis du skal rette på andre..

 9. Hei Caroline!
  Leste artikkelen du linka til på kk.no igår, og de grusomme kommentarene under. Det var en del av de som gikk løs på ekteskapet mellom deg og Lars-Kristian, noe jeg synes var helt på tryne urettferdig. For saken er at eksteskapet deres, måten dere lever sammen, virker så perfekt! Jeg synes det ser ut til at dere har det såååå fint, og at alle følelser er der 110%. Tenk det da, etter så lang tid, så ser både du og han like forelska ut! Det vil jeg også ha. Hver gang jeg og kjæresten krangler, eller ting føles litt feil, tenker jeg bare på hvordan dere ville løst det. «What would MacGuyver do? = What would Caroline do?» haha!

  Du, eller dere, er et fantastisk forbilde 😀

 10. Så herlige bilder! Ha en fantastisk fredag, Caroline 🙂

 11. Håper du får ein fin dag 😀 Jeg har fått med meg at du er veldig glad i peanuttsmør? Det er såå godt 😀 Kjøpte det på meny, og ble veldig overrasket over hvor godt det var 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, det er sikkert det samme som jeg spiser 😀 Økologisk, crunchy. Nam 🙂

 12. Christine

  Ville bare ønske deg en god helg, du stråler og inspirerer som alltid 🙂

 13. Hei,
  Du burde absolutt lese https://www.pregnantfashionista.com/
  Det er en fantastisk webside for gravide med sans for fashion.
  Blogger er Caroline Nolan mor til 5 på 6 år.
  Selvom siden er amerikansk kan mye kjøpes/bestilles til Norge
  H

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 🙂

   1. Helene

    Ligger helt i din gate med designer graviditetstøj
    Caroline ville elske om du nevnte henne i din blog 🙂
    God weekend

 14. Hvor er vesten kjøpt?:D

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, fikk den tilsent i fjor en gang 🙂 Den er fra J.O.T.T 🙂

 15. Vil bare få ønske deg en fin fredag og helg! Beundrer og respekterer deg for måten du står i det når de negative kommentarene kommer. Det kan ikke være lett, men viktig å la det positive få oppmerksomhet. Det inspirerer du meg til stadig vekk, og takk for det fine du <3

 16. Det hadde vært veldig.. Hva er ordet jeg leter etter.. Morsomt? Underholdende? ..om du også tok for deg de «ikke fullt så glamorøse sidene» ved det å være gravid, annet enn det å være avhengig av å ha et toalett i umiddelbar nærhet. De sidene er det nemlig nok av 😛 Nå kan det jo være at du rett og slett ikke har opplevd dem enda, men du har mye å glede deg til 😉 Forøvrig glemmer jeg aldri den gangen da jeg la ut på joggetur i skogen med bikkja og måtte stoppe 5 ganger på turen for å tisse. Bikkja skjønte ingenting da jeg skvettet like mye som han, og han mannen vi traff oppe i Tveterskauen skjønte vel ikke stort han heller….
  Og apropos løp; jeg har termin om 10 dager og gleder meg stort til å ta fatt på treningen igjen etter et altfor langt opphold, og i den forbindelse lurte jeg på hvilke asics du har på bildet her? Det er den typen jeg ser etter nemlig 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er cumulus 🙂 Enn så lenge har det ikke vært noe negativt i forbindelse med gravidteten, heldigvis, men om det kommer, så deler jeg det også. 🙂

  2. 2. tri mester er jo ofte den beste tiden av graviditeten, selv glemte jeg innimellom at jeg var gravid, spesielt med nr 2 🙂 Nyt tiden Caroline, småplager kommer nok etter hvert, men de er fullt levbare 🙂

 17. Hei 🙂 Kan ikke se at den forrige kommentaren min ble godkjent? Skrev jeg noe feil? :/

  1. Fotballfrue

   Den hadde lagt seg i spam, svarer deg nå 🙂

 18. Kos dere masse i kveld flottinger 🙂

  Hadde med meg lille mor på Norway Cup i går, sånn er det å ha en fotballspiller som far. Hehe

 19. Livet ditt høres så fantastisk ut. Du er virkelig heldig! 🙂

 20. Cathrine

  Hei Caroline og Lars Kristian.

  Jeg må bare si hvor imponert jeg over dere. Leste nettopp kommentarene under artikkelen til KK som omhandeler din mage.
  At dere klarer å holde dere så rolig å sakelig mot de anonyme personene som bare er ute ette å lage kvalme er imponerende. Tror ikke jeg hadde klart å holde meg like rolig. 🙂

  Du, søteste Caroline er slik som jeg ser det, en sterk, oppegående, fornuftig, flott ung dame/jente, og jeg håper virkelig at du klarer fremover å heve deg over de stygge kommentarene, slik du har gjort frem til nå:)

  Gratulerer så mye med lille tulla, som ligger god og trygt i magen din.
  Gleder meg til å fortsette å følge dere fremover:):)

  Fredagsklem fra meg:)

  Cathrine.

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke sett denne diskusjonen selv, og det ønsker jeg heller ikke. Men tusen takk, snille du <3

 21. hei – Så vakker du er 🙂
  Hvorfor har du forresten ikke med begge hundene når du løper?

  1. Fotballfrue

   Ronaldo har passeringsproblemer, og det er noe som ikke fungerer på løpetur 🙂

 22. Hei,

  Jeg blir så sjokkert over hvor «stygg» folk kan være, hva er det som driver dem ?? og det merkeligste er at det er ikke nødvendigvis sjalu jenter men også menn ?? Det virker som om de har en fritidssyssel med å sette «slenge dritt» på nett … (?) og jeg er og overrasket over all «kunnskapen» de tilsynelatende har… skjønner ingenting jeg.. at de gidder ? Med all mulig respekt Caroline, jeg liker å lese bloggen din, gleder meg over nye inlegg og synes du er en proff blogger. Utover det så «stopper» min interesse… at noen skal gidder å harslere med deg og din kjære, og hvordan dere lever virker så rart. Og nettopp av den grunn så tror jeg kanskje ikke at dere/du lar det gå inn på deg heller da du skjønner at disse menneskene ikke kan ha det så bra. Phu, men jeg skjønner at du kan bli skremt… men hjelper er det noe vits å forsvare seg selv mot disse ? Tror kanskje aldri de vil skifte mening og i neste øyeblikk så er de i «hælene» på en annen kjent person. hmm, lurer på om det har blitt utført noen studier på disse som kommenterer på sosiale medier.. ville ha vært interessant å vite hva som driver dem !

 23. Ja, innlegg om øvelsene 🙂 Vi prøver selv og bli gravide og det hadde vært topp 🙂

 24. You are THE BEST, Caroline!! <3

 25. Hei:-) Har du skrevet et annet innlegg om selen til Hugo? Jeg mente du la ut et innlegg når du kjøpe den, men jeg finner det ikke igjen. Kunne tenkt meg å sett litt nærmere på den:-)

 26. Flotte, spreke gravide deg! 😉 Du holder deg kjempe bra! Heldig med ett så bra og problemfritt svangerskap! Er like heldig selv! Er i uke 25 å kanikke klage på så mye mer enn litt (mye) humørsvingninger og litt andpustenhet mer enn normalt (Har alltid trent mye selv, men nå blir e sliten av veldig lite anstrengelser) Men men,,,, det kunne vært såååå mye verre. Håper på ett innlegg om bekkenøvelser og trening for gravide. Min mage er skytt ut nå, så de vanlige 2xu tightsene mine er for stramme over/under magen nå. Har du funnet noe treningstøy(bukser) for gravide? For det hadde vært ypperlig! Behag, behag, behag 😉 Ha en finfin dag

 27. Selv gravid

  Kjære, vakre Caroline.. Først av alt, misunner deg (på en inspirerende og positiv måte) din flotte gravide (og ikke gravide kropp) og din styrke til å holde ut med alle kommentarene og meningene om deg. Jeg er selv i uke 15 og synes ikke starten har vært noen dans på roser – akkurat på grunn av alles meninger om meg som gravid.. Da er man plutselig «fritt vilt» og alle har rett til å mene noe om deg og ikke minst fortelle hvordan deres svangerskap var – som en fasit! Så takk for at du er en inspirasjon og et positivt forbilde 🙂 du er med på å gjøre mitt svangerskap til en større glede for meg <3

  Også til innlegget, jeg vil gjerne at du har et innlegg om mage/ bekkenøvelser – treningen har dessverre uteblitt hos meg siden graviditeten.. Noe på grunn av latskap og noe på grunn av svært lite overskudd – men nå er overskuddet tilbake.. Og jeg er klar for noen øvelser a'la Fotballfrue 🙂

  Takk for en svært god blogg! Jeg er innom siden din altfor mange ganger daglig 🙂

  1. Fotballfrue

   Godt å høre at overskuddet er tilbake! Jeg var jo ganske lost mellom uke 6 og 9 selv, utrolig sliten og mye kvalm om morningen :/ Men fra uke 9-10 kom alt tilbake som før og der har det holdt seg *bankibordet* Så det vil nok gå over for din del også, selv om du er litt lenger, det kan jo variere 🙂 2. trimester skal jo være det beste, alle sier det og det er også min erfaring hittil, føler meg bedre enn noen gang 🙂 Bekkenøvelser må vi gjøre, viktig i tiden fremover 😀

   Masse lykke til videre med svangerskapet <3

   Stor klem!

 28. Hei Caroline. Gratulerer med lille Prinsesse i magen. Du har mye glede deg til fremover. Har selv en sønn på 3 år. Ett stort mirakel. Vi er på ferie i Alghero Sardinia nå. Vet du har hatt ett innlegg om den byen før men kan ikke finne det igjen. Har du noen resturang anbefalinger blir vi veldig glad. Den som hadde en Michelinstjerne er lagt ned. Ha en flott fredag og kos deg med hvert eneste spark fra lille i magen

 29. Ikke helt god engelsk det der fotballfrue. «Be with the one who makes you smile» er et mye bedre alternativ 🙂 Ikke for å være pirkete.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke mine ord, men en quote av Rachel Ann Nunes 🙂

   “Do what makes you happy, be with who makes you smile, laugh as much as you breathe, and love as long as you live.”

   ― Rachel Ann Nunes

 30. Tror virkelig at jeg kunne ha hopper rett inn i livet ditt og så ville alt ha vært akkurat som jeg ønsker! For en inspirasjonskilde du er, det burde du være stolt av! Jeg beundrer den positive holdningen din som du alltid har, selv gjennom perioder der ting er tungt. Jeg har fulgt deg veldig lenge, og du skal vite at du har lært meg og inspirert meg utrolig mye!
  Gratulerer så mye med graviditeten, måtte resten av svangerskapet gå like fint som det har gjort hittil 🙂

  1. Fotballfrue

   Med tiden vil ditt liv bli akkurat som du ønsker også 🙂

   Stor klem din vei 🙂

 31. Hei Caroline! Så flotte bilder (som alltid).
  Jeg syns shortsen og toppen du har på deg her var veldig stilige, kan jeg spørre hvor du har kjøpt/bestillt dem?

  Jeg er også så utrolig imponert over hvordan du opprettholder treningen din nå som du er gravid, og det er så flott å se at du fokuserer på sunn og riktig trening for gravide. Det er helt tydelig at du har lest mye og kan mye om dette! Stå på, du er en sann inspirasjon!

  Klem fra Elise

  1. Fotballfrue

   Begge deler er dessverre noe jeg har hatt en stund, vesten er fra J.O.T.T og shortsen fra Nike 🙂 Shortsen bestilte jeg på et Nelly-salg høsten 2011, om jeg ikke husker feil, men de har jo shortser fortsatt og sikkert tilsvarende 🙂

   Stor klem 🙂

 32. Du er så flott! Nettopp oppdaget bloggen din og blitt en fast leser de siste ukene 🙂 Mye inspirasjon å hente her innen trening,mat, mote- ja det meste egentlig 😉 Ha en god helg!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig koselig å høre! Velkommen skal du være 🙂

   Klem til deg og god helg 🙂

 33. Lika vacker som alltid. Varje gång jag går in och läser här (dagligen) får jag bara lust att krama dig. Du är så lik min syster, en person man bara tycker om vid första ögonkastet. Du motiverar också till träning och hälsa. Själv har jag genom hård träning och god sund mat gått ner 25 kilo nu sedan våren, och mitt liv är helt fantastiskt nu. Nu känner jag mig, och kroppen sig, redo att skaffa barn:). Största kramen och trevlig helg <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Og så utrolig flink du er, virkelig utrolig bra jobba!

   Ønsker deg en kjempefin helg med både trening og kos 🙂

   Stor klem <3

 34. Hei skjønne Caroline 🙂
  Ville bare si at jeg synes du er fantastisk! Er fast leser av bloggen din, men kommenterer svært sjeldent. Tenkte å legge igjen en kommentar nå, da jeg har sett litt på diverse kommentarer og anklager du og din mann har fått både her på bloggen, nettartikkel om din graviditet og instagram.
  Stå på! Du inspirerer meg hvertfall : ) Og det er trist å se negative mennesker komme med falske anklagelser og negative drittkommentarer.
  Du er vakker, og positiviteten din er gull verdt.

  Ha en fin dag videre! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk for fantastiske ord! Håper du vet at jeg setter stor pris på at du legger igjen et spor <3

   Stor klem!

 35. Dette har ikke noe med dette innlegget, men jeg må bare skrive det til deg. Har sett på magebildet du la ut her, og ja, magen din er fin! Men det vakreste med bildet var de UTROLIG stolte øynene! Det var bare noe helt spesielt med blikket ditt der. Morskjærligheten lyser igjennom! Ingen tvil om at den jenta er elsket!

  1. Fotballfrue

   <3

 36. Du stråler virkelig på alle bilene, Caroline! Jeg har så lyst til å høre din mening når det gjelder høy kvinne med en lavere mann. Vi kler virkelig ikke hverandre, men er dønnforelska. Føler alle ser og reagerer når vi går hånd i hånd. Hva kan et slikt par gjøre? Det å stenge alt, er lettere sagt enn gjort. Hvor vanlig er dette? Har du noen lignende par i vennekretsen din?

  1. Fotballfrue

   Det synes jeg du skal blåse en lang marsj i! Jeg kjenner ingen med stor høydeforskjell, i hvert fall ikke såpass at jeg har tenkt noe over det. Er man forelsket, så er man forelsket, og jeg synes virkelig ikke du skal tenke på hva alle andre måtte mene 🙂

   Håper du finner ut av det, og at du følger hjertet ditt 🙂

   1. Ikke tenk på det da! Det blir mer og mer vanlig at kvinnen er høyere enn mannen (og eldre også…). Her i Oslo ser jeg det daglig, og jeg tenker alltid, at det er to sterke personligheter som går for kjærligheten og ikke for normer og uskrevne ‘regler’. Lykke til videre med kjærligheten!! ♥

 37. Du er så fiin! Elsker treningsklærne du hadde på deg her 🙂

 38. Du er så inspirerende og vakker <3
  Håper du får en fantastisk dag, og at solen skinner der du befinner deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Solen har dessverre latt vente på seg i dag 🙁 Ser ikke ut til at den stikker innom før til uken igjen :O

   Klem!

 39. Ny kjole??? 😉 Jeg gleder meg også til å se 🙂

  1. Fotballfrue

   Gleder meg til å vise, den er så fiin 😀

 40. Really like your shoes!

 41. Hei!
  Digger stilen din! Du minner meg faktisk litt om bestevenninda mi!
  Hun er alltid så solbrun og fin, og elsker rosa!
  Jeg er en ganske ny leser av bloggen din, og titter innom hver dag nå!
  Synes det er koselig å følge graviditeten din, siden jeg nettopp har vært gjennom en selv.
  Men jeg lurer på en ting…hihi…om det er lov å spørre?
  Er det Lars-Kristian som tar bilder av deg, bruker du stativ eller har du med deg fotograf?
  God fredag, og kos deg med mannen din på restaurant i kveld!
  Klem fra Julie 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg 🙂 Det er Lars-Kristian som tar antrekksbildene av meg 🙂

   Klem!

 42. Ingebjørg

  Heii du fine!
  Du har kanskje sett det allerede men jeg ville bare tipse deg om at på Kappahl har de litt søtt babytøy med ugle på til den lille. blant annet denne : https://www.kappahl.no/article/body_500314
  Ha en fin dag : )

  1. Fotballfrue

   Aw, så søtt 😀

 43. Sofia Elise

  Jeg vil også gjerne gi en stemme for at du skriver en del om graviditeten og opplevelser rundt den (jf bekkenøvelser). Vi er nok mange lesere som er eller planlegger å bli gravide, og som naturlig nok suger til oss alt vi kan om emnet 🙂 Lykke til videre!

 44. Hei på deg:) lurte på om du hadde noen gode tips på resturanter i Cannes? Dere var jo nettopp der. Ser du har anbefalt en i gammelbyen. Håper du har noen gode tips!

  Ha en fortsatt fin dag og god helg skjønne deg:

  1. Fotballfrue

   Ja, dit MÅ dere dra 😀 https://fotballfrue.no/2013/07/17/le-salon-des-independants/ Ellers har Gamlebyen i seg selv nesten bare hyggelige restauranter, så det er bare å ta turen gjennom, og velge en koselig plass 🙂

   Good tur 🙂

 45. Wow, du er så utrolig vakker! Kule treningsklær 🙂

 46. Hei 🙂 bare lurer på hva du tenker om abort?

  1. Fotballfrue

   Abort må tas i betraktning av hver enkeltes situasjon. Jeg synes verken det er riktig eller galt, det kommer helt an på den det gjelder og hvor i livet denne personen er, samt hvordan vedkommende har blitt gravid.

 47. Har trening alltid vært viktig for deg? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en livsstil for meg, og det har det vært i 10 år 🙂 Har vokst opp med aktive foreldre som i tillegg har vært opptatt av kosthold, så det er rett og slett en del av hele meg 🙂

 48. Hei! Lurer på om du kan skrive noe om hvilke treningsformer du drev med da du var yngre?

  1. Fotballfrue

   Jeg startet å trene regelmessig da jeg var 16, før dette var jeg mest aktiv i gymtimene, gikk på teater og spilte piano 😉

 49. Jaaaa, til innlegg om mage og bekken trening for gravide 😉 Kos dere i kveld og god helg:) Klem

 50. KristineN

  Kjære fotballfrue. Jeg leste akkurat igjennom kommentarfeltet under artikkelen «dette er magen alle snakker om», og ble mildt sagt ganske så frustrert. Frustrert over at mennesker kan være så bedrevitende, så nedlatende og slemme mot andre! Jeg håper verken du eller LK bryr dere om hva som blir skrevet! Du er en eneste stor inspirasjonskilde i hverdagen!
  Jeg velger å lese bloggen din fordi jeg liker den du er. Du er en blogger, du skriver om mat, trening, interiør, hverdagen og om alt annet som krysser din vei (med måte selvsagt) og jeg elsker å være en del av det. Jeg gleder meg til å se tulla di, og hvordan livet blir fremover. Og jeg håper nesten at du blogger til du flytter inn på eldresenteret.

  God helg!

  – Fast Leser

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for utrolig gode ord, kjære deg! Jeg setter så stor pris på det <3

   Stor klem!

 51. Kamilla E

  Hei, apropo høst, trenger nye vinter sko og lurer på om du har noen tips? Trenger også en jakke/kåpe som passer til, hadde blitt super glad for tips. Synes det er så utrolig vanskelig, og du er jo så flink når det kommer til klær og mote 🙂

 52. Elisabeth L

  Jeg synes absoulutt at du skal gå for den rosa 😀 den er kjempe søt og ikke minst lekker. En perfekt mamma kåpe synes jeg, og kan jo brukes senere etter svangerskapet også! syns antrekket du satt sammen med den rosa jakka minner meg veldig om et av Kate Middletons antrekk da hun var gravid med den lille prinsen, bare at jakka hennes var mer lyse oransje-rosa aktig, hihi 😀

 53. Mtp at du og mannen din har høyt fokus på kropp og mat; hvordan vil det bli for dere om dere får ei jente som er over 4kg ved fødselen, og fortsetter å være tyngre enn gjennomsnittet? Hva med babylubbenhet og «valpefett» før kroppen når tenårene og jenta får pupper, hofter og rumpe? Vil det være vanskelig for dere som er så opptatt av det «perfekte» kroppsbildet og akseptere det?

  Har dere i det hele tatt tenkt tanken at med to foreldre som er så kost og treningsbevisst kan indirekte forårsake spiseforstyrrelser til ei tenåringsjente?

  1. Nå tror jeg du feilbedømmer vårt fokus på kropp og helse ganske mye.

  2. Du skriver som om det C og LK driver med er en form for slanking som vil videreføres? Treningen og kostholdet deres er en livsstil, og om deres treningsglede og sunne livsstil skulle føres over på deres datter, så er det vel ingenting som er bedre enn det? Det viktigste er hvordan kroppen ser ut på innsiden og ikke utsiden, og verken C eller LK har gjort noe som helst tegn på at det er det ytre som teller. Jeg ville vært mye mer bekymret for de foreldrene som ikke holder barna i noen form for aktivitet og som fôrer de daglig med usunn mat.

   Caroline, du er ikke annet enn en utrolig inspirerende person. Du viser at alt går an med nok viljestyrke og du motiverer andre til å ville være bedre. En veltrent og sunn kropp kommer ikke servert på et sølvfat og hva du har oppnådd og jobbet for er virkelig imponerende!

   1. Fotballfrue

    <3 <3

  3. Det er faktisk ikke helseskadelig for barn å bevege seg og ha et sunt kosthold – merkelig at du kan komme med en sånn påstand, Mina!! Regner med DU hadde følt deg bedre om Caroline og mannen hadde levd på potetgull og sjokolade, og sittet spikra i sofaen hele døgnet…? Vi leser til stadighet her på bloggen at Caroline og mannen både dropper trening og skeier ut fordi de også prioriterer den type kos, så du kan da umulig ha fulgt med på denne bloggen særlig lenge.

 54. Hei Caroline!
  Jeg synes det er så kjedelig at alle ska mene noe om graviditeten og magen din- det viktigste er jo at dere begge har det bra og ikke hvordan den ser ut.
  Jeg er selv gravid og magen min syntes også ganske sent og dette «beskymret» mange og de skulle hele tiden kommentere det, veldig slitsomt. Jeg syns de siste par innleggene dine har vært så fine og jeg syns det er utrolig viktig og flott at du setter fokus på at alle svangerskap og mager er ulike!

  Det virker som om du har mange gravide lesere og kanskje det kunne vært en ide å oppfordret dem til å sende et bilde av de flotte magene sine og så kunne du laget et collage som en fin hyllest til alle gravide? Dette er jo også en fin måte å vise alle disse «uvitende» der ute at forskjellige størrelser på mager er helt normalt.

  Synses det hadde vært flott av deg å gjort noe slikt, selv om jeg vet at du ikke vil at dette skal være en gravid/babyblogg.

  Ha en fin kveld, og kos deg med den fine magen din <3

  Mona

 55. Väldigt fin fru och lika fin omgivning. 🙂

 56. Hei skjønnheta! Kunne du, når du føler for det, skrive et innlegg om løpeskoene dine? Hvem som er best å løpe i når det gjelder lange distanser, intervaller, rolig jogging.. osv? 🙂 Hadde hjulpet så mye!

 57. Love the title so true! And for sure your sweet puppies do it:) You look adorable, you are a beauty inside and outside:) xo

 58. Gratulerer med svangerskapet og med babytulla som kommer til å ligge i armene deres om bare noen måneder 🙂

  Som spesialist i barnefysioterapi, og spesielt da som fysioterapeut, synes jeg det er veldig positivt at du opplyser leserne dine om at bekkenbunnstrening inngår i dine faste treningsrutiner for tiden. Dette er jo så viktig trening både før og etter fødsel. Tommel opp fra meg!! 🙂

  Inspirerende og ærlig blogg. Ønsker deg lykke til videre i svangerskapet og med treningen!

 59. Ok, her må jeg bare kommentere ellers klarer jeg ikke sitte stille noe mer i dag. Ikke gjort noe som helst tegn på at det er det ytre som teller?????? Hallo!?? Jeg leser denne bloggen for at jeg syns den er en av de beste, så godt gjennomarbeidet. Kostholdet er perfekt etter min mening og perfekt for barn å vokse opp med. Trening og aktivitet er aldri feil. Holdninger og verdier virker sunne og fornuftige. Men å skrive som Merethe gjør, om at ikke det ytre teller i det hele tatt, det blir litt for dumt….ville bare få det ned på papiret.

 60. Hei! Kan ikke se at kommentaren min har blitt godkjent? Skrev den for et par dager siden og du har godkjent flere hundre etter den… Skrev jeg noe galt eller? :/

  1. Fotballfrue

   Finner ingen kommentarer fra deg, den siste er denne:

   Submitted on 2013/07/30 at 12:18 | In reply to Fotballfrue.
   Dobbelt så mye eller halvparten så lite 🙂 Bare siden det var snakk om skrivefeil 😛 Hehe

   🙂

   Kanskje lagt seg i spam?

 61. Hei! 🙂

  Hvem er det som tar alle bildene av deg?

 62. Anne Skyliholdt

  Kos deg masse med trening, og middagen ikveld!! Men hvor er skoene dine fra,
  og hvilken modell er det? 🙂

 63. Hei..:) hyggelig å følge bloggen din..:)
  Jeg vil gjerne høre mer om bekkenøvelsene du tar.. Er selv gravid i uke 30, og trenger noen gode tips..:)
  Gleder meg også til å se hvordan babygymmen din blir..:)

 64. Kathrine

  Hei Caroline.Jeg lurer på om du har noen gode tips for trening av mage. Lenge misunnet magemusklene dine. Føler liksom jeg vil bli kvitt den lille kulen under navlen. Kan du noen øvelser for det? Har trent mye med sit-up, planke og treningsring. Føler det hjelper, men ikke for å fjerne det lille som ligger under navle.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *