Vakre kjoler under 350,-

annonse

August er kanskje den siste måneden hvor vi kan kle oss i luftige sommerkjoler uten noe særlig mer over, så det å kjøpe en hel del dyre kjoler akkurat nå, er kanskje ikke et sjakktrekk. Derfor er det jo kjempefint at kjoler som allerede er rimelige, har blitt satt ned med ytterligere 20 prosent! Nelly.com fører et merke som heter Club L og fra og med i dag, til og med mandag klokken 10, får du 20 prosent på hele kolleksjonen deres. Det er så utrolig mye lekkert og en bonus er at det finnes lekre kjoler for tiden fremover også, som jul, valentine’s day og andre anledninger – sånn i tilfelle du liker å planlegge – som meg *kremt*  Her finner du hele utvalget, og her mine favoritter:

Hvit kjole med strass / Hvit kjole med blomsterdetaljer / Blomstrete kjole (stooor favoritt) / Burgunder kjole (utrolig lekker rygg på denne) / Sort kjole med hjerter / Sort kjole med blondedetaljer 

. . og det beste av alt, de fleste av disse koster faktisk under 200 kroner  ♥ Forresten, om det hadde vært garantert at jeg fikk beholde midjen fremover, hadde jeg med glede klikket hjem den blomstrete kjolen øverst til høyre. Det er så utrolig nydelig og yndig! Men, det får nok vente til neste år. Happy dress hunting!

44 kommentarer

 1. Hvilket kamera bruker du?

  1. Fotballfrue

   🙂

 2. Hva program bruker du for sånn fin tekst over bildene dine? 🙂

  1. Fotballfrue

   Photoshop 🙂

  2. Blomsterkjolen finnes bare i størrelse M:/

   Du får legge ut noen gamle kjoler for salg neste gang du rydder skapet, Caroline. Det hadde vært interessant!

 3. Kjære Caroline,

  Du er så fantastisk! En herlig inspirasjonskilde full av gode og gjennomtenkte ord. Du har alt. Huset, mannen, jobben, viljen, modigheten, utseende, en liten en i magen og ikke minst personligheten. Du er en strålende sol. Mange av oss andre kan bare drømme om å ha det som deg. Men det er akkurat det noen av oss kan trenger i blant. En inspirasjon eller en motivasjon til å drømme om, og tenke at, selv om ikke alt dette er mulig så må jo noe være mulig. Det å sette seg treningsmål for eksempel. Eller å prøve ut et nytt skjønnhetsprodukt, unne seg selv mer tid. Og kanskje lage sunnere måltider i hverdagen.

  Å lese bloggen din er som et å lese et perfekt kvinneblad som har alt. Du har et luksusliv noen av oss andre ikke har råd til, men du har jo også mange innlegg for oss med mindre lommebok og hus også. Både når det gjelder klær, mat og produkter så er det alltid noe vi andre kan klikke hjem eller løpe å kjøpe også. Du har også mange ideer og gode forslag til forbedring som vi alle kan klare. Og drømme har vi alle råd til uansett.

  Og jeg må innrømme at jeg drømmer virkelig om å ha en jobb som deg. Selv om jeg ikke iver etter å ha en blogg kanskje, så ELSKER jeg å skrive. Både historier, dikt, filmmanus og filmideer. Og tenk å være så heldig å kunne livnære seg på noe man elsker å drive med. Du er virkelig heldig. Og det vet du sikkert selv også. Men jeg vil at du skal vite hvor mye du livnærer enkelte av våre leseres drømmer, og hvilken herlig pause bloggen din er i hverdagen.

  Beklager lang «kommentar», men følte for å få dette ut, og takke deg nok en gang for et flott menneske du er! Ønsker deg all godt med barn og fremtiden.

  (P:S. Boktips til kommende mor: Mini Shopaholic av Sophie Kinsella. Siste boken i serien om Shopaholic. Kanskje ment for en yngre målgruppe men jeg synes den er veldig morsom, selv om jeg er langt fra å bli mor, eller ikke har barn)

  Klemmer fra Østfold

  1. Fotballfrue

   Kjære, gode deg! Jeg sitter helt stum igjen etter å ha lest kommentaren din og vet ikke hva jeg skal svare deg, for jeg har ikke ord. Jeg blir både rørt og glad og klarer ikke si annet enn tusen takk! Jeg er så takknemlig for at det finnes slike som deg, og at du er en av leserne mine. Du er et godt menneske og kommer til å oppnå målene dine, det er jeg helt sikker på!

   Tusen takk for boktips, elsker jo shopaholic-bøkene, så den må jeg lese 🙂

   Stor klem og god helg <3

 4. Nydelige kjoler!
  Og en liten kommentar på forrige innlegg; det er utrolig leit at folk er så lite opplyst. Jeg hadde det på andre måten; fikk mage svært fort og fikk en slengbemerkning om at «ja, du er jo diger allerede». Og dette fra en voksen dame.

  Den lille kulen er flott og lille frøken har det bra, de som ikke forstår slikt kan ta seg ei bolle! 😀

  1. Fotballfrue

   Helt utrolig hva folk kan få seg til å tro er greit å si til andre. Veldig trist. Men oss det gjelder er jo såpass voksne og oppegående at vi klarer å se forbi slike ting, håper du hadde et flott svangerskap til tross 🙂

   Klemmer!

 5. Mina Sofie

  Hei! 🙂
  Kan du kanskje lage en video om hvordan man trener pilates, eller bare hvordan man trener med pilatesball? Syns å huske at du har laget det allerede.. Og hvis du har det, kan du gi meg en link? Det hadde vært til stoor hjelp. 😀
  En liten ting til.. Har du noengang vært med på maraton eller liknende?

 6. Christina

  Hei! Feil innlegg og kommentere på, men blåser i det.. Vil bare si at jeg er en av dem som fikk synlig mage når jeg var i uke 31. La på meg 4 kg under hele svangerskapet og veide 4 kg mindre enn før jeg var gravid. Fikk stadig høre kommentarer som at jeg burde spise mer, om barnet kunne ha det bra når jeg ikke la på meg, at jeg måtte huske å tenke på barnets beste osv.. Jeg spiste vanlig mat, (akkurat som tidligere, ikke tullet om at jeg måtte spise 2-3 brødskiver mer), jeg drakk masse vann, tok mine vitaminer og tenkte på barnets beste HELE tiden. Var på flere ultralyder som tydet på at barnet hadde det ALLE TIDERS! Hun kom ut i januar med ti fingre og ti tær, 3350 g og 50 cm lang, frisk som en fisk og enda ikke hatt så mye som litt snørr i nesa.. Jeg hadde også utrolig mye melk i brystene, noe jeg tror er svært viktig for barnets immunforsvar og vekst 🙂 Så nei, INGEN svangerskap er like.. Da jeg ble gravid veide jeg 67 kg, i dag veier jeg 57. Hun har snart spist meg opp, hun veier nemlig snart 10 kg! Godt over gjennomsnittet… 🙂 Lykke til videre i svangerskapet og nyt tiden, kos maaasse med magen. Tiden raser avgårde når hun er ute, plutselig ikke så interessert i å kose hele tiden!

  Klem fra meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Godt å høre at alt stod bra til hele veien 🙂

   Ønsker deg en deilig helg 🙂

   Stor klem!

 7. hva merke er den blomstrete kjolen? mååå jo bare ha den (fant han ikke)

  1. Fotballfrue

   Det er Club L, alle kjolene er derfra 🙂 De har den i annen farge også, ser ut til at akkurat denne ble fort utsolgt :/

   Klem!

 8. Må bare sende en stor klem i din retning, for herregud så slemme mennesker kan være. Når voksne mennesker skriver slik om andre, ja, da er det noe som er veldig galt. Sitter her, paff, og ekstremt målløs av slemme kommentarer om graviditeten, og livet deres som kommer her på bloggen og kk.
  Håper virkelig at du klarer å heve deg over alt, stor klem til dere begge! <3

  1. Fotballfrue

   Stor klem <3

 9. Da jeg gikk gravid kjøpte jeg en del kjoler på asos (tror jeg det var) de at en helt nydelig materity kolleksjon 🙂 fant en julekjole i vinrød som jeg fikk mye skryt for! Er så mye fint å pynte magen med ! Særlig kjoler synes jeg er helt perfekt for å vise frem magen mot slutten! :))

  1. Fotballfrue

   Ja, der har de mye fint 😀 Skal klikke meg innom etter hvert 🙂

   Klem!

 10. Christine

  Det ser ut som den blomstrete kjolen allerede er utsolgt 🙁 Skikkelig surt siden jeg hadde tenkt å bestille den. Jeg får se om jeg finner noe annet fint i stede da 🙂
  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Den finnes i annen farge også, så du den? 🙂

   Klemmer!

   1. Christine

    Ja, jeg så den. Men jeg likte den liksom ikke like godt. Men tusen takk for svar<3
    God helg!

 11. Er det til kl 10 på fredags kveld eller? 🙂 Måtte bare høre for å være sikker 🙂 PS: Stor eller liten. Magen din ser smashing ut. Det setter virkelig motivasjonen for å trene enda høyere til det er min tur 😀 Ha en fin kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Klokken 10 på morgen 😉 Og dte er på mandag, jeg skrev feil!

   Klemmer 🙂

 12. Hei!
  Har nettopp lest artikkelen om magen din, og så gjennom både kommentarfeltet der og her på bloggen din. Syns utrolig synd på deg som får slengt så mange slemme kommentarer, og kanskje spesielt nå som du er gravid og har hundre ting å tenke på i forhold til hvordan det blir å være mamma å det å ta vare på et annet liv. Håper virkelig at du klarer å ta til deg de positive kommentarene også, for det er de som teller! Blir litt oppgitt av enkelte kommentarer, og lurer på om de i det hele tatt har lest det du skriver eller hva kk skriver.. At noen kan fortsette å kritisere magen din etter at du har bevist at kontrollen er normal, at en jordmor har forklart hvorfor det er som det er, og de har et eksempel på en annen person som også var smal lenge og som likevel gjennomførte en normal fødsel, er mer enn jeg forstår. Synes det er kjempefint at du fortsetter å holde deg i form og trene, det er en kjempemotivasjon for oss som følger deg når man ser hvor dedikert og interessert du er! Man skal jo ikke bare sitte på rumpa selv om man er gravid, spesielt ikke når det virker som om svangerskapet ditt går uten store problemer. Håper uansett du får en fin tid videre i svangerskapet og som gravid, det er nok en spesiell tid som jeg håper du koser deg med! Også gleder jeg meg til å se oppdateringer fra barnerom, og til å lese om når den lille jenta er kommet ut 🙂
  (Vil bare legge til at jeg også blir oppgitt over at folk kritiserer at LK «forsvarer» deg. Selvfølgelig gjør han det, han er jo ektemannen din og støtter deg jo. Dere virker som et flott par, håper jeg en gang finner en som er like støttende som din mann 🙂 )

  1. Fotballfrue

   Jeg leser aldri diskusjoner om meg selv, det har ingen hensikt, for det er som du sier, fullstendig håpløst. Folk sporer helt av og diskuterer helt andre ting enn sakens kjerne og dikter opp det ene etter det andre. Det er så trist, og jeg vil bare ikke ha noe av det i hodet mitt, så ja. Jeg holder meg unna 🙂 Lars-Kristian leser det og jeg ser han sitter ved siden av meg her og skriver mens han kikker på meg og stryker meg på beinet, men jeg vil ikke spørre hva det dreier seg om, selv om jeg skjønner det 🙂 Han er bare god og jeg hadde gjort det samme i hans situsjon 🙂

   Tusen takk for ordene dine <3

   Stor klem!

   1. Magen din er fantastisk, haha! Jeg synes det er kjempefint og ha liten mage, i allefall foreløpig, det sier mye om hvor veltrent du er, noe som er en KJEMPEMOTIVASJON for alle andre! De som ikke innrømmer det, befinner seg i en ren sjalusi.

 13. Hei Caroline 🙂
  Har enda ikke fått gratulert deg og Lars-Kristian med det voksende vidunderet deres. Så gratulerer sååå masse!
  Du stråler, om mulig ENDA mer enn før, vakreste deg! Myten om at jentebabyer stjeler skjønnheten fra mor stemmer vertfall ikke i dette tilfellet! 🙂
  Sitter å ser på min elskede skatt på 6 uker og tenker på hvor utrolig heldige dere er som skal få oppleve det samme om få måneder! Dere har så utrolig mye å glede dere til 🙂 Er sikker på dere kommer til å meste foreldrerollen helt strålende, for det er DERE som vet hva som er rett for DERES barn, og ingen andre. Det er jo såklart noe jeg strengt tatt ikke trengte å fortelle deg, for det merker du etterhvert. Men når jeg leser at du tenker (som alle andre kommende mødre garantert tenker) «hvordan vet jeg hva som er rett og hva du trenger» så vil jeg bare at du skal vite at du (dere) kommer til å mestre det med glans! Nyt de siste månedene du har igjen av svangerskapet, og fortsett å bruk verdifull tid sammen bare dere to før vidunderet kommer!
  Gleder meg sånn på deres vegne!
  Håper dere får en fantastisk helg 🙂
  Klemmer fra Anita <3

 14. Hadde jeg vært halvparten så vakker som deg hasde jeg kjøpt alle kjolene!

  1. Fotballfrue

   Snille deg 🙂

 15. Hei, jeg lurte på hvordan du fikset disse bildene, med sånne små hjerter og fint skrift på? KJempefint!

  1. Fotballfrue

   jeg fikser det i photoshop 🙂

 16. Hvilke sider får LK se av deg? 🙂 Og hvordan er han egentlig, seriøs eller kan han være tullete og? 🙂
  Bare lurer, siden vi sikkert får helt ensidige inntrykk av dere her inne på bloggen!

  1. Fotballfrue

   Vi er mann og kone, bestevenner, kjærester og samboere. Vi har vært sammen nesten hver dag i ovr 6 år. Du kan jo tenke deg selv. Det er vel ikke en eneste siden han ikke har sett av meg. Han er seriøs og tullete, alt til sin tid, men det er vel den tullete siden jeg ser mest av 😉

   Dette er en blogg, så jeg har ikke tenkt til å eksponere verken meg eller oss noe mer enn det som allerede blir gjort 🙂

   1. Takk for svar! 🙂

 17. Har du forresten tenkt på å starte ditt eget tv-show? Ser for meg du kan bli den nye Ricky Lake eller noe…. Der du intervjuer kjendiser, snakker om sminke, mote, kosthold, trening og dagens rett hvor du kokkelerer på kjøkkenet 🙂

 18. Thank you for your collection! (:
  Love your choice!

 19. marianne johansen

  Hei på deg igjen.Ja,du ser like flott ut,og nå begynner du å få mage også.Hva er flottere
  enn gravide,sier nå jeg.Du er like sporty, og trener og står på,,beundringsverdig.
  Flott at du vil dele alt dette med oss,vi følger deg i spenning for hver mnd som går.
  Et spørsmål,,,har du fått dilla på noe,,dvs plutselig trang til å spise grønne epler eller
  noe sånt? Ha en flotters helg-)

  1. Fotballfrue

   Nei, det har ikke kommet noen cravings ennå 🙂

   Tusen tak for fine ord <3

 20. Lise Kristin

  Jeg har et problem med slike korte kjoler som vist i dette innlegget; jeg er 51 år gammle, vier 8 kg for mye, men elsker den type kjoler!!! Jeg har nettop kjøpt (på salg) en lyse beige kjole bestående av ettersittende underkjole med stropper i bomul og heklet rett overkjole – begge slutter 15 cm over kneet. Noen ganger er det upassende at eldre damer går med så korte kjoler – hva kan jeg gå med under for å gjøre antrekket mer tekkelig? Tigths? Tykkere nylonstrømpebukser?

 21. Hei Caroline! Kunne du ha skrevet prisen på bildene av klærne du legger ut? Slik som i dette inkegget her for eksempel? På forhånd takk <3

  1. Fotballfrue

   Det er jo bare å klikke seg inn for å se 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *