Update: Jordmorkontroll og den voksende mage

Neida, jeg lover å ikke overøse dere med babysnakk, men jeg håper de av dere som synes dette er kjedelig, kan forstå at dette er en stor del av min hverdag for tiden, og at det derfor blir naturlig for meg å skrive litt om. Jeg fortsetter med bloggen i samme stil som før, men litt krydder av baby nå og da vil dere nok oppleve. Litt over snittet blir det i dag, for vi var jo en tur hos jordmor tidligere, og jeg vet det er flere som er nysgjerrige på hvordan det gikk, så da vil jeg jo gjerne oppdaterer dere 🙂 Og for å sitere jordmor: Alt er perfekt. Det er alltid en lettelse å høre dette, spesielt når jeg får så mange kommentarer på magen min og størrelsen på den fra enkelte her på bloggen eller på instagram, for selv om jeg vet at ingen svangerksap er like, har man fort gjort for å bekymre seg litt ekstra når man bærer på et lite liv. Vi målte symfyse-fundusmål i dag, og jeg ligger faktisk akkurat på streken. Med utgangspunkt i termindatoen 01.desember, er jeg 23 uker på dagen i dag. Så får vi bare håpe at den lille vokser i takt med grafen 🙂

Grovt oppsummert har svangerskapet mitt vært en drøm hittil, og jeg føler meg utrolig heldig. Den lille er svært aktiv for tiden, jeg har kjent liv daglig i nesten 4 uker nå og vi har både sett og kjent henne sparke begge to. Utrolig stas! Jeg spiser som jeg alltid har gjort, har ingen cravings og ikke minst: Jeg kan fortsatt trene som før. Intensiteten i øktene blir noe redusert ettersom jeg må løpe på do hvert tiende minutt, men likevel. Akkurat dette punktet har vært noe jeg har lurt på i lang tid før en graviditet var påtenkt, for trening er så viktig for meg, og en livsstil hvor dette måtte utelukkes hadde vært utrolig kjedelig og leit.

Så var det magen, og joda, den har vokst. En morgen da jeg våknet i Frankrike var den plutselig der, og nå har den vel kommet for å bli. Kanskje er den ikke så altfor synlig for mange, men tatt i betraktning hvor utrolig smal jeg var fra siden tidligere, er dette en stor forandring for min del. Og som dere ser av målene vi tok i dag, holder magen standard, så det at den er liten har virkelig ingenting å si. Den synes mye bedre når jeg ligger på ryggen, enn når jeg står oppreist. Det er akkurat som den trekker seg tilbake når jeg reiser meg opp, veldig fascinerende. Her spiller trening før svangerskapet en sentral rolle, og jeg som er såpass godt trent fra før av, har magemuskler som holder alt tilbake, derfor kommer den altså senere og kanskje blir den ikke så veldig stor i det hele tatt. Men med 17 uker igjen av svangerskapet (!!!) gjenstår det å se hvor stor den kommer til å bli. Når det er sagt: Vær så snill og aksepter at ingen svangerskap er like og at alle mager er forskjellige. Det er så trist å få beskyldninger for det ene og det andre når alt faktisk er som det skal være, og når jeg lever akkurat som jeg skal, er frisk og sunn. Prøv heller å fokusere på at den lille har det bra, at hun får det hun trenger og at hun vokser seg stor og sterk nok til å møte denne verden. Ikke fokuser på magestørrelsen, for det har virkelig ingenting å si.

Kk.no har skrevet en sak om dette i dag, hvor en jordmor uttaler seg om disse forskjellene. Både Halle Berry, Kate Middleton og jeg er med i saken. Les den gjerne her.

Så! Det var dagens, ukens og kanskje månedens babyinnlegg-update ♥

400 kommentarer

 1. Jeg syns du er flott jeg. 🙂 Nyt graviditeten og alt det spennende som skjer!

 2. Camilla

  Farmoren min har alltid vært tynn, og i begge hennes svangerskap syntes ikke magen. Likevel fikk hun to over gjennomsnittet store gutter!

 3. Ser godt at magen vokser, ja! 🙂 Du ser veldig godt ut. Og så syns jeg det er herlig at du fronter en aktiv livsstil også som gravid!

 4. Linn Christine

  Kjære Caroline, det er så hyggelig at du skriver om svangerskapet! Jeg har fulgt bloggen din i 4 år nå, og har ventet lenge på denne dagen, og jeg er så glad på deres vegne 🙂 Og jeg må bare si at kroppen din er så vakker, den viser at den bærer frem et barn, og det er helt nydelig. Som du sier, alle er forskjellige, og det håper jeg alle respekterer 🙂

  Kos deg videre med den lille i magen, det blir så spennende å følge dere tre fremover. Håper du skriver mer om graviditeten 🙂

  Klem fra meg.

 5. Magen din er fantastisk, Caroline! Dette er et godt eksempel på hvordan er sunn og sterk gravid ser ut. Og det er ingen som kan fortelle deg hvordan magen din skal være, for den er 100% tilpasset deg, og kun du vet hvordan den passer. 🙂

  Lykke til videre!

 6. Ida-kristine

  Tenk at du er 23 uker på vei, men fortsatt har du en mage mange ønsker seg uansett. Det er utrolig og flott 🙂

 7. Veldig artig å høre hvordan det går med svangerskapet. Min brors kone har veldig lik kropstype som deg (også veltrent) og det tok lang tid før magen kom til syne og den ble heller ikke spesiellt stor. Som du sier – alle er forskjellige og så lenge alt er bra med mor og barn er det ingen ting som er bedre!

 8. Elisabeth

  Jeg kjenner at jeg blir provosert av folk som legger ut negative meninger om ditt svangerskap. TENK så heldig du er som er gravid, og får lov å bære fram et nydelig, friskt og sunt barn! Det er ikke en selvfølge for alle å få barn, og selvfølgelig skal du være takknemlig for det da. Samme om barnet vises godt eller ikke! Det viktigste er jo, som du sier, at barnet er friskt og har det bra i din mage.
  Folk har bare ikke nok med seg selv, og må rakke ned på andre.
  Jeg ønsker at du skal glede deg over det mirakelet som snart kommer ut i verden. Jeg er 100% sikker på at du kommer til å gjennomføre morsrollen kjempebra – uten at jeg kjenner deg da 🙂
  Lykke til videre, Caroline! Du er et stort forbilde for meg:)

 9. vildegard

  Du ser så nydelig ut at jeg blir rørt! <3

  Jeg fatter ikke hvorfor folk sier at du er for tynn, for det er du ikke! Du er akkurat passe slik du skal være. Du er slank, ja, men det er jo bare bra. Tynn? Nei, det er du ikke!
  Jeg ser veldig opp til deg, og liker måten du lever på. Selv spiser jeg sånn som deg(men ingen gluten eller melkeprodukt), men trener ikke så mye som deg… Likevel, så har jeg det så mye bedre med meg selv både psykisk og fysisk. Elsker kroppen min og elsker hvor fin hud og hvor fint hår jeg har fått.

  Magen din vokser slik det er naturlig for den, noen syns det fortere og lettere på enn andre, men sånn er det bare. Gleder meg til å se den lille ugla <3 (selv om jeg er skeptisk til å legge ut bilder offentlig av den lille … )

 10. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt sjalu på magen din.
  Jeg er gravid i uke 17 og jeg har lagt på meg 1,5 kg. (Føles som 7 kg)
  Jeg føler meg stor som et fjell og mange av buksene mine er trangere.
  Men som du sier, alle mager er forskjellig og man må bare godta
  At noen får mage fortere enn andre. Det viktigeste er at baby’n inni magen
  Vokser som den skal og er sunn og frisk!

  Lykke til videre!:D
  Ps. Håper på mer babyblogging!:)

 11. Camilla

  Jeg må bare si at du stråler som aldri før, og er bare blitt enda vakrere..
  Jeg har lest bloggen din siden 2010 og er innom flere ganger om dagen for å se etter nye innlegg. Du ser fantastisk ut med den fine magen! Og jeg må si det igjen, som du STRÅLER i graviditeten! Jeg gleder meg til å følge med på den spennende tiden du har forann deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Tuuusen takk <3

 12. Kristina =]

  Spennende! 😀 du ser fantastisk flott ut og det er så kult at magen din endelig begynner å vokse. Gleder meg til å se mer fremover 🙂 og masse masse lykke til!

 13. Samantha

  Caroline….!
  Mååå bare slenge inn en komentar (om d går), er 26 uker på vei, har ikke økt en kilo, det vises knapt, symfysemålene er toppers, og vi offentliggjorde dette forige uke!! Ingen som trodde jeg var komt lenger enn 10-12 uker!

  det finnes mager i alle fasonger og str! Ikke bry deg 😀 er bare glad den er liten, så holder både rygg og bekken lenger 😉

  Smile and be happy :)!!

 14. Hei Caroline! Etter å ha fulgt deg i flere år, og ikke minst den siste tiden må jeg si jeg er mektig imponert over at du i det hele tatt orker bloggen når det finnes så mange tapere der ute! Hadde noen snakket vondt om meg under mitt svangerskap hadde jeg grått hele tiden og gjemt meg bort til jenta mi var 10 år, selv om jeg hadde visst at de tok feil. Du er virkelig sterk! Stå på <3
  Håper på masse svangerskap-blogging! 🙂

 15. Jeg fikk ikke mage før det var 12 uker igjen av svangerskapet..den kommer! og det er normalt (jeg var absolutt ikke trent eller hadde magemuskler) den ble rimelig stor til slutt og ungen var 3900 7 dager før termin 😉

 16. heleneb

  Caroline !!! du er helt pefekt ! ikke bry deg om hva andre sier, de er bare sjalu.. er det selv.. jeg så ikke så flott ut da jeg var gravid.( selv om jeg har aldri følt meg mere flott å sexy en da jeg gikk gravid, selv om jeg la på meg 25 kg.. veide før jeg ble gravid 45 kg å nå 50 kg , men det er 4 år siden jeg gikk gravid).. Ett spørsmål: hva syntes Lars- Kristian om bloggen din, å at du skriver om han ? vet du ikke hadde gjort det uten han tilatelse men hva føler han om bloggen?
  Hilsen fast leser 🙂

 17. For å være helt ærlig er jeg litt lei av alt snakket om den lille magen.
  Det er vell ikke unormalt å ha en liten mage i første svangerskap. Det er et hav av jenter som har det, så ingen stor sensasjon der. Så forstår virkelig ikke hvorfor man behøver å snakke noe mer om det. Des mer det skrives om det dess mer kommentarer får man. nå er det på vell snart tide å høre om noe annet?

  Det man skal bry seg om er den lille skatten som ligger inni og alle koselige ting som kommer med «rugekasse» tiden 😉 jeg har ingenting imot å lese om svangerskapet ditt og alle mulige andre babyting. Men for min del er det mye fokus på den lille magen din om dagen. Skjerpings folkens! På tide med noe nytt å fokusere på.

 18. Jeg synes du er tøff som blogger deg igjennom graviditeten din 🙂 magen din er kjempefin og akkurat lik DIN mage skal være når DU er gravid. Blås i de som ikke skjønner det!
  Kunne ønske folk hadde nok med seg selv, men alle har en mening om min graviditet. Folk orteller meg hva som er best for meg hele tiden, fryktelig slitsomt!

  Stå på og kos deg med mann og bebis i magen!

 19. Er ikke så vanskelig å skjønne at de som henger seg opp i nettopp din babymage er sjalue for at du ser så utrolig flott ut til å være gravid i uke 23!
  Er så unødvendig at de skal henge seg opp i det.

  Alle er jo så forskjellige når det kommer til graviditet. Noen forandrer kroppen helt, andre ikke. Alt henger jo sammen med hva man putter i munnen, og hva en gjør ut av trening både før, under og etter en graviditet slik jeg har forstått det.

  Du ser jo helt fantastisk ut! Skulle ønske jeg så like bra ut når min tid kommer.

  Gratulerer så mye <3 Også så fint å lese at den lille ”ugla” som du så fint kalte babyen har det bare bra 🙂

  Og for all del, blogg så mye du vil om den lille. Babyen er jo en del av livet ditt nå, og jeg tror ikke jeg snakker for meg selv når jeg sier dette, men vi liker å lese om det. <3

  Nyt den fine tiden som er nå, og som kommer. 🙂

  Klemmer

 20. Du skal ikke tenke på de negative kommentarene du får rundt den lille, søte magen din, altså! Alt bunner i sjalusi. Jeg hadde akkurat like liten mage som deg. Alle sa: «den kommer tidsnok», men jeg fikk aldri oppleve skikkelig gravidmage 🙂 Jeg jobbet med en kollega i åttende mnd, hu gjetta ikke at jeg var gravid. Herman var frisk som en fisk, og veide 3390 g da han ble født, så ingenting å slenge stygge kommentarer rundt. 🙂 Kos deg videre i svangerskapet! Synes forresten at det er sååå koselig å lese om graviditeten, så håper ikke du lar de få stygge kommentarene ta knekken på de søte innleggene dine <3

 21. The Hungarian Girl

  altfor fin mage til en gravid, det er defor folk snakker:)
  Jeg er en student og babysnakk er det aldri for mye om, dette er ditt liv, din blogg, og du er gravid da s nakker du selvfölgelig om mirakelet, dette er deg!
  forstor jeg ikke hva de tenker

 22. Synes det er kjempegøy med babyoppdateringer!! Utrolig kjekt å lese og se bilder 😀

 23. Jeg synes det er kjempekoselig at du skriver om babyen 😀 tror de fleste er enige i det! Så det må du bare fortsette å skrive om 🙂
  Og du og magen er akkurat like nydelig som dere er! Størrelse teller ikke, og som du sier alle svangerskap er forskjellige, det viktigste er jo at babyen vokser og har det fint 🙂

  Lykke til videre i svangerskapet, og fortsatt god sommer, stor klem 🙂

 24. Du stråler virkelig! Det er så koselig med baby oppdateringer – så fortsett med det! <3 Håper det kommer ofte oppdateringer på deg og magen, med fine magebilder og vi får se litt av planleggingen til baby jenten kommer!

  Utrolig trist at så mange må kommentere magen – både for deg som har liten mage og for andre som har stor mage! Det er ikke noe kjekt å få kommenntarer på kroppen sin, spesielt ikke som gravid (eller rett etter en graviditet)! Man er forskjellige, og man bærer barnet ulikt 🙂 Magestørrelsen har ikke nødvendigvis noe med symfysemål eller babyens vekt/størrelse å gjøre.

  Har nettopp gått igjennom to tette svangerskap – der jeg ble fort dårlig med bekkenløsning begge gangene. Måtte slutte av med trening veldig fort med første svangerskap (og var ikke kommet i gang igjen med skikkelig trening ved andre) for fikk smerter i ledd ved belastning og var tidlig og lenge sykemeldt! Det var ikke noe kjekt, og det ble veldig tungt å gå hjemme – man blir isolert, nedfor og føler seg ikke noe bra! I tillegg ble det litt ekstra kg og større forandring på kroppen enn gjerne nødvendig. Så virkelig nyt å være i så god form – kos deg med treningen! Synes du er heldig som kan holde et så høyt aktivitetsnivå (missunlig 😉 ).

 25. Dwightinha

  Du husker sikkert ikke at jeg antydet at jeg trodde det ble en jente pga mageform og størrelse, og så bekreftet du det rett etterpå. Men du må ha den minste lille magen «ever». Min mor påstår at hun var like liten da hun bar frem meg. Dessverre forble jeg liten som voksen også ha, ha. Du er SÅ flott Caroline og et godt forbilde for kvinner «everywhere». Også de gravde!

 26. Det er egentlig ganske fasinerende hvor lite størrelsen på magen har å si! Jeg og en veninne fikk barn ca samtidig. Magen hennes var ikke engang halvparten av min. Og vi har ganske like kropper. Men begge babyene var nesten nøyaktig like store! 🙂

  Og jeg tror de fleste setter pris på babyprat! Utifr kommentarene du får, så kan jeg ikke se noe annet. Så fortsett sånn! Du er nydelig <3

 27. Mamma og gravid

  Kjempe fin 🙂 utrolig hyggelig når du skriver om graviditeten.
  Skulle ønske du blogget mer om den 🙂

 28. Personlig er det vanskelig for meg å se at du er gravid – men det er jo fordi kroppen din er så utrolig flott og godt trent! Det skjer jo stadig vekk at kvinner finner ut at de er gravide langt ut i svangerskapet fordi det ikke har vært mulig å se det, så at du har liten mage er jo ikke unikt for deg. I noen svangerskap ligger barnet på en sånn måte inni magen at det ikke syns så veldig på utsiden, og i tillegg så har jo du magemuskler som holder det tilbake. Jeg syns du er kjempeflott, og du kan bare være stolt av deg selv som har disiplin og treningslyst til å holde deg så bra i form. Det er ofte de som er godt trent som kommer best ut av svangerskap og fødsler, så du kan bare klappe deg selv på skuldra 🙂

  PS. Om du hadde hatt en megasvær gravidmage, så hadde du fremdeles sett super fabulous ut! 🙂

 29. Du ser nydelig ut. Ser jo magen jo, akkurat passelig ifht til lengden. Jeg var relativt godt trent selv da jeg ble gravid, og brukte de vanlige klærne mine til jeg var ca 26 uker uten problemer. Folk har så mange meninger når man er gravid- så lenge du og babyen har det fint så er det ikke nøye.

 30. Fine, fine deg! Er veldg kjekt å få høre om graviditeten. Vil også si at du er utrolig pen når du ikke bruker så mye sminke! (Selvom du er det med sminke også). Lykke til videre 🙂

 31. Du er så utrolig flott Caroline! Og det magen – ALLE er forskjellige! Jeg elsker å lese bloggen din og er innom hver dag! <3 du skal bare være glad for at du kanskje ikke får den største magen (for det er tungt på slutten,det er det jo uansett) men kjempe gøy å lese at lille tulla har det så bra i magen 😉 du ser helt fantastisk ut

 32. Charlotte

  Du er amazing Caroline. Har lest bloggen din lenge og jeg synes du er helt fantastisk!! Du er deg selv og står for det.. Det er akkurat sånn det skal være 🙂 Du har en flott mage og blir verdens fineste mamma !! Klem

  1. Fotballfrue

   Tusent akk, snille du <3 Stor klem din vei!

 33. Karoline

  Jeg har lest noen av kommentarene du har fått om livstilen, magen og graviditeten din her på bloggen før også leste jeg noen av komentarene i kk-saken og jeg blir så skuffet over folk. Jeg vet jo at det sitter mange og spyr opp ekle kommentarer på internett, men dette her er virkelig ikke koselig. Sånn man kjenner deg fra bloggen er du jo så godt forberedt både fysisk og mentalt som man kan bli for å bli mamma, du er sunn og glad og denne bebisen kommer jo ikke til å mangle noe. og uansett omdu ikke var det så har du vel ikke bedt om terningkast og kritikk fra alle idioter på internett! Håper du tar til deg alle fine kommentarer og bruker så lite energi du klarer på de stygge, du er tøff, smart og fin og du blir en super mamma!
  PS. Babyblogging er spennede selv for meg som er langt unna babytanker:)

 34. Kjære Caroline.
  Ikke bry deg om hva alle andre føler og mener om deg og din kropp. Jeg hørte selv når jeg var gravid at magen min var så liten, og stakkars meg som hadde så liten mage at ingen forstod jeg var gravid. Det er veldig sårende, fordi man føler jo man vokser masse og ser forandring, selv om ingen andre gjør det. Prøv å ikke ta det til deg, og bare nyt tiden som gravid! Ta til deg de gode kommentarene, og ikke les de negative. Du stråler virkelig, og er helt utrolig nydelig som gravid..og generelt! Blogg om lillemor så mye du vil, for er kjempe hyggelig å lese om!
  Sender deg en klem, og håper virkelig du bare nyter tiden. Du får jo bekreftet av både jordmor og lege at alt står bra til med dere to, og det er det som er viktigst, ikke hvor stor eller liten magen er!

 35. Anette Cecilie

  Heia =)

  Jeg har begynt å interessere meg noe veldig i bloggen din, du skriver om mye som jeg virkelig ikke tenker så altfor hardt på (ja, det er veldig flaut).
  Angående mage og det å være i graviditet så tror jeg mange liker å kose med den store kulen på magen, eller å ha noe å se på. Jeg er fullstendig enig med deg om når det kommer an på person til person, og om man ønsker å gjøre slik du gjør, trene og holde deg frisk og rask. Og ja, så lenge den lille er frisk og sunn, så spiller det INGEN rolle om hvor stor/liten magen er.

  Fortsett med det du gjør, du er et sunt forbilde for mange unge kvinner her ute, deriblandt meg 😉 Haken opp, på med smilet og vær deg selv! <3

 36. Venter bare på når det skal komme innlegg om barnerom jeg 🙂 Du ser godt ut, jeg har ei datter på 16 mnd, veide 49 kg når jeg ble gravid, og magen spratt fram. var 60kg når jeg var høygravid, og to dager etter fødselen hadde magen trekt seg inn og jeg var nede i 47 kg 🙂 Det er en fordel å være sunn og sprek under svangerskapet, jeg gikk skole samtidig, og gym læreren min fikk meg til å ta armhevninger 3 uker før jeg fikk henne 🙂 vistnok ikke på alle fire men oppetter veggen 🙂 det er bare å fortsette med treningen og livsstilen din, du vil nok komme til et punkt der du ikke orker en periode , men det går fort over 🙂 !

 37. Hvilket merke er toppen du har på deg? Så kjempe deilig ut å ha på seg;)

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

 38. Mitt symfyse -fundusmål er på 22 og hennes er på 21. Jeg har mage, men det er fordi min ikke blir holdt tilbake av muskler jeg ikke har 😛 pluss at jeg har litt overflødig fett på kroppen.. Men poenge mitt er at selv om hennes mage ikke vise slik som min gjør så har vi omentrent like mål uansett hvordan magene våre ser ut. Heller jeg som skulle fått litt kritikk for at jeg ikke har tatt vare på kroppen min og bare latt den forfalle. Så det så 🙂

 39. Ps. Dessuten hos enkelte er det nå magen virkelig begynner og vokse. Noe sier jo at når du er i 3 mnd så kan du ikke skjule at du er gravid. Tull sier jeg. Har sett flere det ikke vises på i 3 mnd inkludert meg selv. Hadde jo skyhøye forhåpninger om at magen villle vises da, men ble skuffa da det ikke var slik.

 40. Ikee tenk på dette med magen, jeg var halvveis med tvillinger, men var nesten helt flat.. Men magen den kom, fikk en fin liten rund kul etterhvert og to friske barn…
  Dette er ganske vanlig, jenta de ligger jo perfekt på kurven :o)

 41. Du er helt nydelig Caroline! Du har så flott kropp, og magen din er jo til å kutte av seg en arm for. Man trenger ikke være en stor ballong bare fordi man er gravid. Jeg har da hørt om jenter som ikke har visst selv at de var gravide en gang, før de plutselig fødte et barn på normal størrelse.
  Lykke til som mor, Caroline! Gleder meg til det er min tur! 🙂

 42. Du har en fin kropp det vil eg først si 🙂

  Men må og sei at ein trenger ikke være topp trent
  For at magen ikke skal vise, min mor reiste til «syden»
  med nr 4 i magen og 24 uker på vei, og ikke en skjel viste at hun faktisl var gravid.. og ho har aldri trent. Og etter svangerskapet er hun like tynn og ser kjempe sprek ut sixpack og greier og har det enda og er faktisk 41år! Er faktisk noen som bare er slik! Så alle som skriver at det er fordi du er trent osv, er ikke sikkert det hadde vært noe andreledes om du ikke hadde trent 🙂
  + har eg nett våre gravid selv og gikk opp heeeile 2 kilo! Og når babyen var komt ut var eg 8kg mindre en når eg blei gravid og fikk akkurat samme kropp som «alle» har såå lyst på, tynn og vell trent (som deg) men veit du ka.. eg har no stressa rævo av meg i 6mnd.. for å gå opp de 8kg, for og faktisk føle meg vel, for eg syns ikke det er noe fint å se sånn ut! Og enda har eg ikke klart 2 kg opp en gang, så kan ikkje sei at du et så heldig som ikke får litt mage, ender bare med at du blir enda tynnere etter svangerskapet, så er faktisk litt lurt å få de ambefalte kg i svangerskapet, for så å se bra ut etter på igjen 🙂

  Men lykke til 🙂
  kos deg med spark og alt som fører med! Er så nydelig og hærlig 🙂

 43. Hei!!

  Jeg har fulgt med på bloggen din siden du startet, og elsker den!!
  Jeg var på ferie og fikk ikke med meg dette dramet du fikk med å legge ut magebildene dine, så måtte google dette for å finne det!
  Syns absolutt ikke du skal ta deg nær av det folk skriver negativt om magen din og størrelsen på den!!! Du har fått deg en nydelig mage, uansett om folk synes den er for liten eller du er for tynn!! En helt perfekt baby mage har du fått deg! Graviditeten har gjort under på deg og Lars Kristian!! Dere gløder begge to!!
  Dere har en fantastisk tid i vente!! Så håper dere vil la oss faste følgere få et innblikk av deres fantastiske tid og ikke minst den lille prinsessen deres!!

  Håper og at du vil legge ut flere bilder av magen din, det er virkelig fantastisk å få følge noen som får gleden av å være gravid, å se hvordan kroppen endres når dette lille perfekte mennesket formes!!
  Vet ikke om du får lest denne kommentaren siden det er på et gammelt innlegg, men håper at du får gjort det! <3

  Håper virkelig det kommer flere bilder av magen din, og kanskje et familiebilde med deg, LK, de søteste vovvene og magen så prinsessen også får vært i fokuset <3

  Masse lykke til i resten av graviditeten din, gleder med til å følge deg videre underveis å etterpå!! Nyt tiden til det fulle!!

  Stor klem! 🙂

 44. Så fin og trent mage du har. Hva eter du til måltider og hva trener du for å være så slank?;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *