Walking on flowers

(adlinks) Pumps Asos / Shorts Asos / Topp Asos / Veske Goodnightmacaroon / Smykke Hasla / Ring Hasla 

I dag flyter jeg rundt på mine nye ponder point pumps fra Asos, er de ikke nydelige? Bare mønsteret og fargen i seg selv kan få meg til å smile, også er de så gode å gå på i tillegg! Jeg føler meg også usedvanlig lett i dag, og jeg tror det kan ha noe å gjøre med teksten jeg satt og jobbet med i går. Noen ganger er det så deilig å få ting ned på papiret, selv om dette tross alt ikke kan kategoriseres som papir, men noe i nærheten blir det uansett. Å sette ord på følelser hjelper, og så føler jeg meg ekstra modig de gangene jeg velger å publisere tekstene mine.

Nå skal jeg sitte noen arbeidstimer til foran dataen, og i kveld håper jeg på en sen joggetur før solen går ned. Rakk ingen økt tidligere i dag, og når jeg utsetter det har jeg lett for å heller ta en fridag. Jeg trives så absolutt best med å starte dagen med trening, det er vel egentlig det jeg verdsetter mest med hele dagen, men det er jo ikke alltid det lar seg gjøre. Aaaanyway, jeg skal stoppe plapringen, få unnagjort det jeg må og deretter starte på dagens middag: Kyllingsalat med pesto, valnøtter og akaziehonning. Mmmmm 🙂

138 kommentarer

 1. Kjempe søttttttt <3
  Er disse alle oppskrifter fra deg skjøl? Eller du ser noe steder?

 2. Så utrolig nydelig antrekk! Skikkelig sommerlig og enkelt. Skoene falt ikke helt i min smak, men dunker jo det meste uansett!
  Du skal være stolt av den fine teksten du postet ja, var nok mange som ble rørt av den.
  Ha en fin dag med jordmorkontroll og trening 🙂

  1. Ups, det skulle jo stå: DU KLER det meste uansett 😀

 3. Du stråler virkelig om dagen, har faktisk aldri sett deg vakrere enn de siste månedene (selvom du alltid er nydelig) =) Jeg vet du har fått det spørsmålet tusen ganger før, men kunne du kjapt fortalt fargekodene på hårfargen du har nå? Synes den er så utrolig fin! Ha en fin dag =)

  1. Fotballfrue

   :O Så snill du er, tusen takk 😀 *rødme* Du kan sjekke dette innlegget for info. http://fotballfrue.no/2013/07/12/hendrix-hair-2/

   Klem 🙂

 4. Kulås-parken 😀 skal ta modellbilder der selv med fotografen min de nærmeste dagene:) takk for inspirasjonen, pene deg <3 Må også legge til at jeg elsker klesstilen din og du har helt lik min klesstil og personlighet ut i fra klærne du har på deg 🙂 ha en fin dag.

  1. Fotballfrue

   Dette er Brekkeparken, jeg bor jo i Skien / Siljan 🙂 Men Kulåsparken er også fin, er flere år siden jeg var der, så jeg vet ikke om den har endret seg? 😉

   Tusen takk for fine ord <3

 5. victoria

  filtrerer du dine comments- har skrevet noen ganger men ser de blir fjernet?

  1. Fotballfrue

   Du har skrevet en veldig lang kommentar som jeg avventer å svare på, det er bare å vente, så kommer det etter hvert 🙂 I tillegg skrev du at du ønsket svar på epost, så jeg hadde ikke tenkt til å svare deg her?

   Jeg godkjenner så og si alle kommentarer, men ikke på løpende bånd, da jeg også har andre ting som må gjøres 🙂

 6. Margrethe

  Yndlingsbloggen min- te tross for aldersforskjellen vår, hehe 🙂
  Håpe du får ein strålende dag!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   Klemmer!

 7. Hei, dette er sikkert et veldig uhøflig spørsmål, men hvilken str bruker du i shortsen? Har relativt smal midje, men noe stor rumpe, så lurer på om den vil bli for trang i str 4:P

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker alltid strl. UK6 fra Asos, det tilsvarer xs 🙂 Denne har jeg i UK8, hvis ikke får jeg den ikke igjen over magen 😉 Men jeg ville satset på 6 om du er som jeg var før 🙂

   1. Hehe, tja. Kanskje. Bare med fotballegger og appelsinhud.

    Prøver 6! 🙂

   2. Fotballfrue

    Du er nok feiende flott 🙂

   3. Klart jeg er. Nå skal jeg ut og stråle <3

    Du er kul. Ha en fin dag!

 8. Må si du er utrolig fin med litt fyldigere rompe. Det kler deg!!

  1. Fotballfrue

   Det har jeg alltid hatt, har vært snakk om denne rumpa siden barneskolen :p Takk for det 🙂

   1. Mener den ser litt fyldigere ut nå, fint!

   2. Men det er den ikke.

 9. Tanja Veronica

  Du er bare så nydelig! 🙂 Og for ett hærlig antrekk!

 10. Wauw – smukke sko! (-:

 11. Hei:)
  Du har utrolig mye fine klær:) Lurte på om du hadde et tips til en nettside på nett som har fine priser, fotside kjoler til brylløp og som ikkje har for lang leveringstid? Har sjekka alle nettbutikkene jeg komme på men det er jo umulig å oppdrive:s

  Håper på svar, takk på forhånd:)

 12. Du ser smashing ut! 😀 Fantastisk å tenke på at du snart skal bli mamma og jeg gleder meg over hvert eneste «baby-innlegg» du skriver 🙂 Jeg selv er 28+1 og har termin 26. oktober.
  Har du fått noe vann i kroppen? Håper for din del at du slipper unna med tanke på at du er så glad i høye hæler 🙂

  Ønsker dere masse lykke til videre <3

 13. Stilig antrekk 😀
  Men jeg lurer på en liten ting 😉
  Hvordan klarer du å gå i høye hæler når du er gravid ? Jeg selv fikk vondt i ryggen av høye hæler når jeg gikk med guttungen .

  🙂

  1. Fotballfrue

   Med tanke på størrelsen på magen, så er det ikke akkurat noe annerledes enn tidligere 🙂 Det føles helt på samme måte, men vi får se hvordan det blir mot slutten 😉

   1. Karoline

    Jeg lurer på hvordan du klarer å gå i høye hæler i det hele tatt, jeg! Det er jo så utrolig lekkert, men jeg får alltid så vondt i beina når jeg prøver meg på en dag i et par pene pumps for eksempel. Enten blir jeg bare sliten, eller så får jeg gnagsår, og da ser man ikke mye lekker ut lenger der man halter avgårde… Har du noen triks å dele?

 14. Dwightinha

  Som du skjønner gjør jeg et lite sveip på bloggen din. De skoene gjør ALT!!! (elsker sko og har en enorm samling, men sko kan virkelig «make or break» an outfit). Sansen har du definitivt.

 15. i den nydelige parken tok jeg brylluppsbilder av min tante og onkel i fjor sommer 🙂 litt gøy og se det igjen 😉

 16. Hei! 🙂

  Hvem er det som tar bilder av deg? Slike bilder som dette osv? Fine bilder!!

 17. Carolinee!! har så utrolig lenge lett etter en slik type shorts. vet de hadde denne på asos, men min strl var utsolgt så fikk aldri kjøpt den. vet du hvor jeg kan finne lignende som denne?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *