Etter trening: Vaniljelatte Iskaffe

God morgen, dere! Jeg var nettopp på vei ut døren til jordmorkontroll, 23 uker i dag, noe som betyr at jeg i morgen går inn i graviditetsuke 24 allerede – hjelp! Tiden går fort, men den må gjerne gå enda fortere. . Her er ukens treningsøkt nummer to gjennomført, har kjørt intervaller og rolig jogg om hverandre på morgenkvisten, tilsammen 5 kilometer. Vil ikke dra på for mye fart i dragene, så jeg har heller på en god oppoverbakke og blir minst like sliten av det, men pulsen kommer liksom ikke like høyt, det er mer styrken i beina som får gjennomgå. Dette var dagens første økt av to, for i kveld skal jeg få lagt inn litt styrke om jeg rekker, håper det lar seg gjøre.

Lagde meg en fantastisk sak inspirert av min favoritt Vanilla Latte fra Starbucks til etter trening i dag, og denne oppskriften MÅ jeg dele med dere, ettersom jeg kunne drukket meg ihjel på den! Dette er ikke en varm variant, så den blir mer som en slags vanilje-iskaffe.

Du trenger: ♥ 5 isbiter ♥ 2 dl. soyamelk ♥ 2 store ss. vaniljekesam ♥ 1 dobbel espresso ♥ noen dråper stevia vanilje

Ha isbitene i en blender først og knus dem. Tilsett deretter soyamelk, vaniljekesam, steviadråper og tilslutt den doble espressoen som skal være avkjølt. Bland godt, hell i glasset og forvered deg på ren fest i munnen. NAM!

Lag den, kos deg og ha en fantastisk dag ♥ Og ja, jeg hadde forresten sett feil på kalenderen og skal ikke til jordmor før på torsdag, så plutselig fikk jeg litt god tid. Noen ganger kan vel graviditetståka være kjekk å ha 🙂

227 kommentarer

 1. wow looks delish…

 2. For en deilig start pa dagen. Vi har vaert paa morgenjoggings langs pieren i Heraklion, spist meg i hjel paa gresk yoghurt og frukt og naaer det shopping paa timeplanen. Aaaah, feriemodus 🙂 xo

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Du er fremme 😀 Kos deg!

   Stor klem 🙂

 3. Denne oppskriften skal definitivt testes ut:)
  Så koselig med babyen, blir de beste foreldrene ett barn kan ha❤

  Ha en fin tirsdag videre❤

  1. Fotballfrue

   Jeg håper du har rett 🙂 Vi gleder oss masse til fremtiden 🙂

   Stor klem!

 4. Nam, men er all den kaffen bra for babyen? 🙂

  1. Fotballfrue

   All denne kaffen? Hva mener du? :/

   1. Det er åpenbart at Caroline har full kontroll over kaffemengder og alt annet man skal passe på når man er gravid, så bare senk skuldrene Ina. Jeg har vært gravid to ganger og vet hvor slitsomt det er med alle som skal passe så sykt på og blande seg inn i hva man gjør. «Skal du på spinning? Er det lov?» «Drikker du kaffe?» «Har ikke du liten mage?», «har ikke du veldig stor mage?». Ikke alle klarer å passe på kroppen når de er gravide dessverre (mange som dessverre røyker og drikker (!)), men Caroline er definitivt av sorten som passer på babyen sin som en hauk.

    Lykke til videre, c! Kos deg med magen, og nyt dagene! Hilsen tobarbsmamma

   2. Tuva85

    Off,selvfølgelig kom en slik kommentar. Mann kan da drikke kaffe. D gjorde jeg å min tre åring er en perfekt skapning 🙂 men du Caroline,nå må dere bynn med prosjekt barnerom å gi oss mer snek peak… E så nysgjerrig. Måten du presentere framgangene på,gir vann i munnen. Vil se 🙂 til lykke med resten av svangerskapet,dt går så aaaalt for fort!

   3. Du nevner jo kaffedrikking i flere av innleggene dine, så er det jeg mente med «all den kaffen». Tenkte bare i forhold til hva koffein gjør under svangerskapet.Ettersom blodårene trekker seg sammen, og dermed hindrer tilførselen av næring til fosteret. Men detter er jo sikkert noe du vet 🙂 Og sier heller ikke at du ikke har kontroll på hva man bør passe på.

   4. Fotballfrue

    Jeg drikker 1-2 kopper om dagen, så de gangene jeg nevner det er det kanskje i et frokostinnlegg? Drikker alltid en kopp til frokost og kanskje en utover dagen, men som regel ikke noe mer enn denne ene. Jeg vet jo hva som er bra og ikke bra, jeg bærer tross alt på et barn 🙂

   5. Man skal være forsiktig med koffein, men 1-2 kopper er å anse som trygt 🙂

 5. Hvorfor har du lagt ned butikken?

  1. Fotballfrue

   Fordi vi ikke ønsket å satse på dette i fremtiden, vi har helt andre interesser som driver oss 🙂

 6. the tray also would gladly took:)

 7. Hei <3
  Kunne du ha skrevet litt om hvordan mat du bruker å spise til lunsj, middag, frokost og kveldsmat?
  Skal kanskje begynne på lavkarbo, men sliter med å finne oppskrifter og slikt, da jeg er litt kresen!

  1. Fotballfrue

   Det er bare å spise det du vanligvis spiser, men at du kutter ut de raske karbohydratene og spiser mer fett og grønnsaker til hvert måltid i stedet 🙂 Har en del oppskrifter liggende ute under «mat» 🙂

 8. Hvilken jordmor går du til? Går du privat eller offentlig?

  1. Fotballfrue

   Det føler jeg ikke for å utdype 🙂

 9. Hei Caroline,
  Det er alltid inspirerende og morsomt å lese om treningen din:) Jeg prøver også å komme meg ut på en tidlig okt om morningen, men jeg sliter litt med batteriene underveis..
  Har du noen tips til hva man kan få i seg som ikke fyller magen og gjør økten ubehagelig, men fremdeles gir god energi for å holde ut 6 km før frokost?
  -Janne-

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 😀 Noen osteskiver og litt nøtter sammen med vann og kaffe kanskje? 🙂 Eller litt cottage cheese med bær på toppen? Så spiser du frokost etterpå 🙂

   Klem!

 10. Namnamnam! dette så skikkelig godt ut. Iskaffe er fantastisk på varme dager! Tror du det funker like godt med mager vaniljekesam?

  Ønsker deg en strålende dag, Caroline!

  1. Fotballfrue

   Ja, det vil jeg tro 😀 Men den smaken er ikke like rund, så kanskje du skal ha i 3 ss.?

   Klem 🙂

 11. Elisabeth

  Å, så deilig! Jeg har fri fra jobb i dag og skal blant annet lage haugevis med rundstykker, boller og annet som kan fryses ned, så da kan jeg kose meg med denne iskaffen imens! Jeg elsker min vanlige kaffe med fløte, men vanilje, NAM, det hørtes godt ut!
  Elsker disse koselige innleggene dine 😀 ønsker deg og den lille en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Så deilig med fridag 😀 nyt både det, bakingen og iskaffen 🙂

   Klemmer 🙂

 12. Tror du det er like godt å bruke vanlig kaffe? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lag den litt liten og sterk bare, så funker det sikkert 🙂 Bør ikke være mer enn 1 dl. ca 🙂

 13. Hei søte deg! Hvor har du fått tak i den Starbuck koppen? Sånn vil jeg også ha 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er så fiiin! Kjøpte den på Gardermoen 🙂

   Klem!

   1. elisabeth h

    Staarbucks åpner i Oslo snart, så da er det sikkert mulig å få kjøpt der også.

   2. elisabeth h

    oops, de er alt åpnet! Oslo city!

   3. Fotballfrue

    Ja, og snart kommer det en til i sentrum så jeg 🙂

   4. Det kommer en i bogstadveien til høsten:) nesten opptil majorstukrysset!

 14. Oi, du har jammen mange skrivefeil! Både i innlegg og svar. Kansje tåka har noe med det å gjøre?

  1. Fotballfrue

   Hvor har jeg skrivefeil i innlegget? Det har jeg faktisk svært sjelden 🙂 I kommentarfeltet er det kanskje fort gjort, det tenker jeg ikke over i samme grad, og ofte svarer jeg fra mobilen med autocorrect 🙂

   1. «Bland godt, hell i glasset og forvered deg på ren fest i munnen. NAM!»

    Det er ikke så svært sjelden som du påstår:)

   2. Fotballfrue

    Å, nei! Ja, dette må nesten kunne kategoriseres som mange feil! Nå må jeg nesten ta et kurs i norsk :O Tenk at jeg klarte å skrive forvered i stedet for forBered :O B er jo aaaltfor tett på V på tastaturet! Kanskje jeg skal saksøke Mac for dette. Takk for at du gjorde meg oppmekrsom . . nei. . oppmerksom, på denne horrible feilen, det skal aldri, aldri, aldri gjenta seg!

   3. hahahah, jeg ELSKER deg, Caroline 😀 fydæven så bra du er!

   4. Fotballfrue

    Noen ganger er det godt å svare med samme mynt 🙂

    <3

   5. Hahahhahah ler meg i hjel! Elsker svarene dine Caroline <3

   6. Jeg må si du tar kritikk svært dårlig Caroline. Når du har en blogg er det lov å kommentere at du har skrivefeil hvis det er tilfelle. Du har forøvrig skrevet smide og ikke smie i forrige innlegg, hvis du tenker på hva en smie er og hva den består av vil det være naturlig å skrive smie og ikke smide. Når du har drukket vin har du også blandet druer og hvor vinen kommer fra-som er helt forskellige ting. Bare sier det, det er vel lov det 😉 Ikke så hyggelig at du svarer lesere dine frekt tilbake, bare fordi du ikke liker hva de skriver. Rama skrev ikke en frekk kommentar.

   7. Fotballfrue

    Kritikken som til tider kommer på bloggen tar jeg veldig bra, så her er jeg uenig med deg 🙂 Kommentaren du sikter til blir ikke sett på som kritikk fra min side, da «kritikken» ikke henger på greip med virkeligheten, vedkommende skriver at jeg har mange skrivefeil, og det stemmer jo rett og slett ikke. Dette er åpenbart en kommentar vedkommende har skrevet kun for å pirke. Det er fryktelig trist, og i dag følte jeg virkelig for å svare med samme mynt tilbake, noe jeg svært sjelden gjør. Dessverre orker jeg ikke å smile med store øyne og være hyggelig absolutt hele tiden. I am only human 🙂

    Og det du skriver om vin? I rest my case.

    God sommer!

   8. kine malen

    Herregud, Caroline..dette tilgir jeg deg aldri for. Hahaha! Ler meg ihjel.

   9. Fantastisk fornøyelig kommentar! Har sagt det før, elsker å få glimt av denne herlige hu(s)moren 😀

   10. Det lange ( og helt tullete ) svaret ga egentlig ingen mening. Det er jo din egen feil, ikke mac sin. Du har flere skrivefeil i tidligere innlegg også.

   11. Fotballfrue

    Det var jo ment som en spøk, og som en slags morsomhet til den like tullete kommentaren din 😉 Selvsagt er det min feil, men det var snakk om en tastefeil, da b og v faktisk er ved siden av hverandre på tastaturet. Og ettersom de er det, kan man kjapt taste en bokstav feil i ny og ne.

    Vel, så har jeg mange skrivefeil på bloggen. Men dette er i dine øyne, ettersom jeg ikke klarer å se dette selv. Så da får vi bare være uenige ang. dette 🙂

   12. Hahaha, fantastisk svar! 😀 Folk henger seg opp i sååå utrolig mye rart. Trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at b og v ligger ved siden av hverandre, og at vi alle kan ha en slurveleif innimellom! Men du vet, noen er jo så perfekte at de aldri har gjort en feil i hele sitt liv 😉

   13. Astrid

    Hahah, dauer! Det var da også noe å henge seg opp i. Morsomt svar, Caroline!

   14. Elisabeth Øvretveit

    Haha.. Folk har jo så lite og bry seg om.. Henger seg opp i alt. Rart at de er inne på bloggen i det hele tatt. . Merker folk har vært endel negative i det siste.

    Klem til deg 🙂

   15. Kanskje greit å skille mellom åpenbare skrivefeil (som dessverre med en s) fordi vedkommende ikke vet bedre og slurvefeil? Jeg er selv norsklærer og naturlig nok meget opptatt av rettskrivning. Tro meg, Caroline skriver veldig sjelden feil (ja, jeg leser ALLE innlegg), men hun har selvfølgelig slurvfeil. Hvem av oss har ikke det når man skriver fort?
    Jeg syns du skriver godt, Caroline. Fortsett gjerne med lange setninger, det gir språket mer liv 🙂

   16. Fotballfrue

    Hurra, tusen takk 😀

   17. Jeg må si meg helt enig her. Jeg er også opptatt av rettskriving, og ser veldig sjelden noe her. En i ny og ne må man regne med, enten det er en liten tastefeil eller ikke!! 🙂

   18. Helt enig! Norsklærer her selv, og ofte går det fort unna på tastaturet. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Jeg elsker å lese kommentarfeltet i denne bloggen nesten like mye som jeg liker å lese selve innleggene til Caroline! All den energien folk bruker på å være stygge, pirkete, bedrevitende osv, jeg ler meg i hjel!

   19. Ærlig talt, å påstå at denne bloggen har mange skrivefeil blir jo helt absurd!
    Jeg leser bloggen hver dag, og som norsklærer gleder jeg meg over språkføringen her. Språket som brukes er variert, og teksten er omtrent fri for skrivefeil.
    Til Rama vil jeg bare si: man finner feil hos alle, for det er heldigvis ingen som er perfekt. Du graver nok dypere etter slike feil enn de fleste andre, jeg er bare glad du ikke skal grave hos meg – hadde blitt fulltidsjobb det faktisk!

   20. karoline med K

    Å i gjøsse navn da folkens!! Dette var jo dagens humorinnslag. Ta det som et kompliment Caroline, de har ikke mer å «ta deg på» enn at du hadde to GEDIGNE skrivefeil… Må være trist å bruke tiden sin på å grave i andres liv for å finne feil.
    Synest du er en drit tøff dame Caroline! 🙂

    PS: pept navn har du og!

   21. Marianne

    Satt du klar med lupa og lette etter sprivefeil, unnskyld meg, skrivefeil, eller?? At det går an.

  2. Kjære Rama. Flere som er i tåka kanskje? For det heter faktisk KANSKJE og ikke kansje:) Siden du klandrer Caroline for å skrive feil mener jeg:) Synes du er flink jeg Caroline. Å bomme på en tast er vel for guds skyld ingen krise. Flott blogg:) Takk for masse god inspirasjon.

  3. Litt farlig å kritisere når en ikke skriver korrekt selv….. «kansje» eller «kanskje» ??

  4. Man bør KANSKJE lese autokorrektur på seg selv først, før man klager på skrivefeil hos
   andre.

  5. Kanskje du burde lære deg forskjellen på én og mange?

   1. Ofte har du noen slurvefeil i innleggene dine men det har vel alle 🙂

  6. KamillaM

   HAHAH!! Ler HØYT av sånne mennesker som deg, Rama! Henge seg opp i en sjelden skrivefeil? :p En ting hadde vært om Caroline hadde skrivefeil i hvert bidige innlegg, men det har hun da altså ikke, så hvorfor gidde å kommentere det? Kjenner jeg blir så frustrert over mennesker som absolutt må peke med fingeren så fort det dukker opp en «feil»!
   Skal innrømme at jeg blir oppgitt når mennesker skriver feil hele tiden og rett og slett misbruker det norske språk, men dette er da bare en filleting.

   Caroline – Jeg rett og slett forguder deg og bloggen din <3 Er innom kanskje 5-10 ganger om dagen og koser meg med hvert innlegg. Og spesielt etter du fortalte at dere ventet barn, syns bloggen din har blitt bedre siden det 🙂 Gleder meg masse til å følge dere de siste ukene – de kommer til å gå fort!

   Sender deg en stor klem <3

  7. For det første så har ikke Caroline mye skrivefeil her på bloggen. Den er veldig velskrevet med et godt språk. Og noen slurvefeil gjør ALLE. Hva slags person gidder å ta seg bryet med å kommentere slik tull? Tydelig at du bare leter etter feil bare for å kommentere det og føle deg viktig! Og svaret Caroline ga deg lenger ned her er bare så på sin plass! Hvorfor i alle dager skal ikke hun kunne ta igjen, det er hennes jobb og arbeid du kritiserer. Digger deg, Caroline 🙂 🙂 PS. RAMA……: Det skrives KANSKJE!!

   1. Av og til lurer jeg faktisk på om folk har seriøse fritidsproblemer! 🙂 At det går an!

 15. Mmm, den så utrolig god ut 🙂

 16. Hei, den iskaffen så bare så god ut, må prøves!! 🙂 Men tror du man kan bruke vanlig melk istedet for soyamelk? Og bruke vaniljeessens istedet for vanilje stevia? (hvor får du egentlig kjøpt vanilje stevia?haha)

  1. Fotballfrue

   Det får du kjøpt på helsekosten eller på funksjonellmat.no 🙂 Smaken i stevia vanilje er dobbelt så god som i den vanlige essensen du får på butikk, så jeg anbefaler jo den 😉 Går fint med vanlig melk, men soya gir en mye bedre smak, så jeg er redd den kan bli noe tam uten :/

   1. Må bare skyte inn noe her, har selv dilla på iskaffe om dagen:D er også gravid og lurer på om dette blir min ‘mat hangup’ gjennom svangerskapet!:)jeg lager min med isbiter, espresso shot(fra nespresso), kanel og en liten dæsj sukrin melis, som jeg deretter topper opp med skummet melk og det smaker helt nydelig om jeg må si det selv!:) hva slags melk du bruker kommer jo bare ann på hva slags melk du vanligvis liker;) nå er ikke min variant med vanilje smak (men med kanel smak isteden) så er den vel i tillegg mer lavfett en lavkarbo som Caroline går for. Hver sin smak, men sikker på at de er like gode for det!:D

   2. Fotballfrue

    Den hørtes god ut 🙂 Kan jo bare brukte helmelk i stedet, så er den low carb også 😉

 17. Hvilken skrifttype bruker du på tekstene på bildet?

  1. Fotballfrue

   Jeg husker dessverre ikke hva den heter, kjøpte den online og lastet den ned for en god stund siden 🙂 Finnes mange fine skrifttyper som kan kjøpes på nett om du googler litt 🙂

 18. Jeg elsker iskaffe! Det kan redde en skikkelig dårlig dag 😀 Jeg pleier bare å bruke H-melk og vaniljestevia med isbiter og espresso.
  Er det sukker i den soyamelken? Jeg kjøpte nemlig den alprosoyaen uten smak her en dag fordi at jeg trodde den var sukkerfri, men så så jeg på inholdsfortegnelsen at den ikke var det likevel. -kjipt!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er også veldig godt 🙂 Det er dobbelt så lite sukker i alpro soya per 100 ml. som i helmelken 🙂

   Klem!

   1. Mariell

    Dobbelt så mye eller halvparten så lite 🙂 Bare siden det var snakk om skrivefeil 😛 Hehe

   2. Halvparten så lite, frøken «aldri stave- eller skrivefeil» 😀 😀

    Tror du burde øve deg litt på bruke ordbok og lære deg å slå opp idiomer, det florerer av feil i innleggene dine og det gjorde det også før du ble gravid.

   3. Fotballfrue

    Jada, det skal jeg gjrøe . . gjøre 🙂

   4. Spiller det egentlig noen stor rolle om ho har skrivefeil ,slurvefeil osv ? Er vel ikke derfor dere leser bloggen hennes?så lenge dere forstår hva det står skulle det jo ikke by på store problemene?

   5. Dobbelt så lite er jo utrolig dårlig norsk… Det burde man vite etter å ha fullført grunnskolen..

   6. Fotballfrue

    Gikk vel litt fort i svingene, da 🙂

   7. Maren: Din kommentar vitner om utrolig dårlig folkeskikk – ser ut som du har gått glipp av en hel del elementær kutyme!?!

   8. Kristin

    Seriøst? Her skal man pirke på alt! Blir lei meg jeg. Hver eneste dag er det en eller annen diskusjon i kommentarfeltet.. Jaja, ikke alle har fått like god oppdragelse ihvertfall. Har man ikke noe pent å si så kan man like godt ikke si noe 🙂 Du er fantastisk nydelig Caroline, og du er utrolig flink med alt som har med bloggen din å gjøre (og sikkert ellers :-D) !

   9. Cecilie

    Hjelpes hva folk henger seg opp i……La vær og les bloggen da, dersom det plager dere. Jeg har lest bloggen i mange år og ikke lagt merke til skrivefeil, men nå leser jeg ikke bloggen med lupe bare for å spy opp dritt slik mange tydeligvis gjør…..

   10. Lene Marie

    «Dobbelt så lite» er jo veldig vanlig å si i Norge, her er det virkelig pirking på gang. Alle skjønner jo hva Caroline mener, herregud. 😉

   11. Du verden, det må føles godt og både få briljere OG kritisere i en og samme kommentar, gjør det ikke!?! Jeezeez!!

   12. «å bruke», siden vi først er inne på dette med å rette på andres feil, Mette. Stein i glasshus, bare nevner det 😉

   13. Ragnhild

    Trur at Mette må sjekka sin eigen kommentar for skrivefeil fyrst. Det manglar ein -å i fyrste del av den lange setninga di.

   14. Martine Akselsen

    »Tror du burde øve deg litt på bruke ordbok»

    Når vi nå snakker om skrivefeil så mangler du en »å» før »bruke» 😉 Hohoho!

    Caroline har lite skrivefeil, og sammenlignet med andre bloggere er skrivingen hennes en drøm 🙂

    Stå på, lady C!

 19. Hei! Dette må jeg prøve! Men jeg lurte på hvor du har kjøpt starbucks koppen? Jeg har letet nesten overalt, men finner den ikke! ..

  Lykke til med svangerskapet 🙂 Gleder meg til å følge bloggen din vidre!

  1. Fotballfrue

   Fant den på Starbucks på Gardermoen, hadde mange der i flere strl. 🙂

 20. Hei Caroline!

  Jeg hadde satt uendelig mye pris på om du kunne skrevet litt om dette med lavkarbo+graviditet og lavkarbo+amming. Jeg har en sønn på 5 mnd, fullammer, og har fått streng beskjed fra «alle» rundt meg at lavkarbo-livvstilen må jeg holde meg langt unda så lenge jeg ammer. Det er ganske deprimerende, ikke minst demotiverende og bare høre/lese negativt om lavkarbo. Har fulgt deg i 3 år nå og må nesten kalle deg den norske Queen of Lowcarb, håper på utfyllende svar/innlegg

  1. Fotballfrue

   Selv har jeg aldri spist streng lavkarbo, men moderat lavkarbo, dvs. at karboinntaket mitt ligger på rundt 100 gram om dagen 🙂 Jeg har aldri vært og har heller ingen planer om å være i ketose, og så lenge du ikke er det, er det ingen fare med lavkarbo under verken graviditet eller amming 🙂 Jeg spiser som jeg har gjort de siste årene, og babyen min vokser og har det bra 🙂 Ikke minst er formen min helt knall, og jeg har heller ikke kjent på disse «cravingsene» som så mange prater om, mon tro om det kan være pga. kostholdet 😉

   Masse lykke til 🙂

   Klem!

   1. hei! må bare si at jeg ikke har merket noe som helst til noe cravings jeg heller (er gravid). skjønner ikke helt hva folk prater om, og har lurt på om jeg har cravings uten å vite/skjønne om det selv. hehe 😛
    jeg følger ikke noe lavkarbokosthold nå, så det ser ut som det går an å hoppe over cravings for oss uten noe spesielt kosthold også 🙂
    synes det høres utrolig rart ut og våkne på natten og bare MÅTTE ha vaniljeis for eksempel. klarer ikke i min villeste fantasi se for meg at det kan skje meg.. 🙂

   2. Camilla

    Jeg spist heller ikke lavkarbo, og cravet ikke noe mat i det hele tatt.. Det jeg derimot gikk helt amok av var lukten av grus, asfalt, bensin, kjeller, jif og mur 😛

   3. Fotballfrue

    Hahaha, kanskje det er lukt som skal være greia her også 😀 Håper i så fall det er en god lukt :p

   4. haha jeg sniffet tøymykner 😉

 21. NAM! Det så godt ut! Tror jeg jammen meg jeg skal lage etter trening 😀 Digger at du ikke alltid legger ut LCHF-oppskrifter som er fulle i fett sånn at vi som ikke spiser lavkarbo også kan prøve! 😀 ha en fortsatt super dag! 😀

 22. Line Hansen

  Jeg er 12 uker i dag og kjenner det skal bli godt å komme over den «magiske grensen».. Kommer til å være superglad for hver dag som går over 12 uker…. Du er så kjempeflink til å trene selv om du er gravid.. Jeg pleide å trene 3-4 ganger i uken før jeg ble gravid, nå har jeg ikke trent på 3 måneder… Sliter med lavt/høyt blodtrykk i hytt og vær og mye kvalme……….. Så dumt, ettersom jeg savner å trene, men enten besvimer jeg når pulsen stiger ellers spyr jeg, så ikke så lett…. :-/

  Håper snart det går over da! Superkjekt å motiverende å lese bloggen din! Den har alltid vært superbra, men liker den også enda bedre nå som du skriver litt om graviditeten også 😉 Stå på Caroline!

  1. Fotballfrue

   Uff, så leit! Men vi får satse på at det gir seg og at formen kommer tilbake når du trer inn i 2.trimester 🙂

   Klemmer!

  2. jeg har hatt det akkurat som deg! tre måneder så å si helt uten trening, helt grusomt 🙁
   etter jeg passerte 12 uker ble formen noe bedre, men blir fortsatt veldig svimmel hvis jeg for eksempel tar i (som når man trener styrke) eller lignende. jeg har så vidt begynt å trene igjen nå, da jeg føler at energien er litt tilbake, men gurimalla for en form! enten har jeg blitt i helt ufattelig usannsynlig dårlig form av 12 uker med mindre trening, eller så er det noe riktig galt med kroppen.
   håper du kommer i gang med treningen igjen snart line 🙂

 23. Synne Hilanmo

  Hei, lurer på en ting, hvor kan jeg kjøpe den dobbel espresso? Elsker starbucks kaffe, så må jo prøve denne! 😉

  1. Fotballfrue

   Du må lage dobbel espresso selv hjemme 🙂 Gjerne om du har en kaffemaskin, da er kapselen som er avbildet her kjempefin å bruke til dette 🙂 Hvis ikke kan du lage 1 dl. ekstra sterk kaffe eller kjøpe pulverkaffe ala espresso, men det er ikke så veldig godt 😉

 24. Hei!;-)
  hvor kan jeg kjøpe denne dobbel espresso?!:-)

  1. Fotballfrue

   Det må du lage selv 😉

 25. TIPS: ikke ha såå lange setninger. Nesten slitsomt å lese 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er derfor det finnes kommaregler 🙂 Men takk for tips, skal ha det i bakhodet neste gang 🙂

   1. Punktum er vel bedre å bruke. Prøv å bruk punktum flere ganger. Jmf bøker og artikler.

   2. Fotballfrue

    Foretrekker komma, jeg 🙂 Men punktum er også veldig kjekt. Det spørs hvor du ønsker å dele setningen din 🙂

   3. Å lese en tekst med alt for mange punktum er jo mye mer slitsomt enn å lese en setning med mange komma. Jeg liker måten du skriver på jeg Caroline!

   4. jordmor

    Ønsker deg bare en trivelig kveld:-) Sitter og «humrer» litt over alt folk mener noe om, godt du kan svare for deg.

   5. Isabella

    Jamfør forkortes «jf.» 😉

    Ikke stusset så mye på lange setninger i innleggene dine, Caroline! Syns du faktisk (det er mange bloggere som burde tatt et ekstra norskkurs….) er ganske flink til å skrive! Noen slurvefeil blir det jo, men så lenge man vet hvordan det faktisk skrives, er det ikke så farlig..

    Hilsen nok en norsklærer som faktisk også har slurvefeil…

 26. Student

  Hei:)

  Syns du skriver en veldig bra blogg, og skulle ønske du slapp all kritikken og negative kommentarer. Du er til veldig inspirajson for meg. Håper du får en fantastisk dag!

  1. Fotballfrue

   Konstruktive kommentarer er velkommen, men latterlige beskyldninger og påstander som ikke henger på greip og som åpenbart blir postet fordi vedkommende har lite å gjøre, er jeg fryktelig mett på :p

   Tusen takk 🙂 Håper du får en fantastisk dag også 🙂

 27. Nam, dette skal eg teste 😀

 28. Hvor redigerer du bildene dine? De er så lyse og fine,
  er en glede å lese bloggen din med så fine bilder!
  Ønsker deg en fin dag, du er en inspirasjon for oss alle!
  Lykke til i mammarollen, du er super! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Disse er ikke redigert, men tatt i godt lys med de rette instillingene på kamera 🙂

 29. Hei, jeg er også gravid. Men jeg syns det går raskere med deg enn med meg, morro!:D men hvordan regner du egentlig ukene? En vennnine av meg skal ha rundt samtidig som deg, men hun er 22 uker. Så jeg skjønnner ikke helt at du da skal være 24 uker?:) du ser iallefall utroliiiig bra ut!!! Fine deg! Håper du fortsetter sånn, utrolig kjekt å se! Ha en fin dag! Klemmer

  1. Fotballfrue

   I dag er jeg 23 uker på vei. I morgen er jeg 23+1 dvs. at jeg da går inn i 24 svangerskapsuke 🙂

   Klem!

 30. Caroline, du kan ha så mange setningar du vil (for ja, du har rett – det er difor det fins kommareglar!) Og om det er ein skrivefeil på bloggen din kvart 20. innlegg, så bør ikkje det vere noko problem for lesarane. Eg antek lesarane dine les aviser og liknande, så då bør dei no vel klare et par linjer på bloggen din utan å bli slitne 😛 Kjenner at eg syntest du får altfor mykje «py» og merkelege og intime spørsmål i blant.
  Eg syntest i vart fall bloggen din ser heilt flott ut, eg. Null skrivefeil, oversiktleg, og så likar eg at du har litt tekst slik at det ikkje berre blir ein haug med bilete og ein kort biletekommentar under. Du har den flottaste bloggen, spør du meg.
  Elles så syntest eg du ser heilt nydeleg ut for tida, og som lesar er eg utruleg glad på deg og familien din sine vegne om den lille. Håpar du veit det er mange som syntest du er heilt topp, og som sikker ler like mykje som deg av mange dei tåpelege kommentarane du får.
  Stå på, du er nydeleg!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Tiril! Jeg vil klemme deg!

   Stor klem 🙂

  2. ElisabethH

   Helt enig med Tiril. Jeg har lest bloggen din hver dag i årevis, og det er jammen ikke mange skrivefeil jeg har lagt merke til – og når jeg har lagt merke til det har det vært snakk om helt tilgivelige tastefeil. Og dette kommer fra en skikkelig ‘grammar nazi’. 😉
   Du skriver veldig bra, du legger ut fantastiske bilder, og du framstår generelt hyggelig, høflig og oppegående i tillegg til at du er en sann inspirasjon når det gjelder kosthold, trening og syn på livet. Ikke bry deg om smålige kommentarer. Som du sier, kritikk og tips er en ting, men når folk skriver et innlegg kun for å kunne ta deg på en tastefeil, da hadde jeg svart på akkurat samme måte som du gjør over her. Du skal ikke behøve å finne deg slikt, så det er bra du sier fra!

   Heia deg! 🙂

 31. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Åh, det så godt ut! 🙂 Jeg lurte forresten på om du har tenkt på å skrive et slikt «slik ser jeg for meg at det blir» type innlegg angående det å bli mor? Jeg har selv skrevet et slikt innlegg, som helt sikkert kommer til å bli utrolig artig å se tilbake på når jeg har blitt vant med mammarollen (du kan gjerne lese innlegget her, uten å mene å reklamere for det: https://lizbethosnes.com/mine-tanker-om-a-bli-mamma-kommer-jeg-til-a-se-tilbake-pa-dette-innlegget-og-le-av-meg-selv/).

  Jeg nevnte både i tittelen og flere ganger i innlegget at jeg selvfølgelig ikke har bestemt meg for noe som helst, men at dette bare er tanker jeg har gjort meg. De fleste gjør seg vel opp tanker og meninger allerede før barnet kommer til verden, også er det jo moro å se hva man går fullstendig tilbake på 🙂 Bare ett forslag, det hadde vært artig å lese!

  ♥ Lizbethosnes.com

 32. Herlig! Denne må prøves 🙂 Du vil tro det ikke fungerer like godt med vanlig melk kanskje?
  Jeg kunne ønsket at du kunne slippe alle de teite og latterlige kommentarene. Det er virkelig ikke noe du fortjener. Det er jo greit for alle å få tilbakemeldinger som man kan forbedre seg av, men noe av dette er virkelig helt latterlig. Ikke la det ta knekken på deg. Men sånn som jeg kjenner deg gjennom bloggen, virker du mer enn sterk nok til å ikke la deg knekke.
  Takk for at du skriver så innmari bra og med så få skrivefeil :))
  Klem!

 33. Hei! Jeg lurte på en ting, hvordan klarer du å skrive inn tekst på bildene dine? Det er så utrolig smart, det ser så bra ut!! Bruker du et spesielt program, isåfall hva heter den type skrift du bruker?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker photoshop 🙂

   1. Sophia

    Hva heter skriften?

 34. Du skriver feil, trener for mye, bruker for mye penger, spiser for lite, drikker for myr kaffe..gosh! Hvorfor gidder noen å lese bloggen din i det hele tatt? Huff, håper du kan le av det, Caroline, for mye av kritikken blir bare helt komisk! Leser bloggen din stort sett hver dag og du inspirerer, engasjerer og provoserer (på en god måte) akkurat slik en god skribent skal gjøre 🙂 TAKK! Ønsker deg en flott dag og uke 🙂 Fortsett å være deg selv, synes det er koselig at du balanserer innholdet så godt; personlig, men ikke privat 🙂 Klem til deg!

 35. Hei Caroline!
  Må bare si at bloggen din ikke var så uinteressant som jeg først trodde. Har ikke vært inne her før i går (En gang for et halvår siden, men så bare masse reklame, dagens antrekk og løping, derav ingen flere besøk fordi det ikke interesserte MEG selv om du har en bra blogg).
  Helt fantastisk å se på alle de kritiske kommentarene i flere innlegg.. Det er noen ganger jeg lurer på hvorfor folk kommenterrer og irriterer seg, da er det vel bare å la være å lese bloggen da?
  Lykke til videre med graviditeten, håper å være der selv igjen snart… Jeg har også navnene klare, så krysser fingrene;-)
  Har forresten endel lavkarbo/proteinrike oppskrifter i bloggen min.
  Ha en fin dag, og ja – det er klart du må svare tilbake med samme mynt, det hadde jeg også gjort!
  Kommer nok til å følge deg nå:-)

  1. Fotballfrue

   Velkommen skal du være 🙂 Skal klikke meg innom deg også, kan aldri få nok inspirasjon i matfronten 🙂

   Klem!

   1. Sant det! Mange muligheter uten hvetemel og sukker 😉

 36. løpemagebaby

  Jeg forstår ikke at man absolutt skal løpe når man er gravid. Det er antakelig veldig risikabelt med en hoppende og sprettende mage. Håper du vil poste bilder av magen din etter fødselen, er spent på hvor bra en mage kan se ut etter en fødsel og tipper du ser myyye bedre ut enn Kate Middleton f.eks. 🙂 Personlig synes jeg du foreløpig er altfor selvopptatt og umoden til å bli mor. Tenk å satse på noe sånt når man ikke er sterk nok økonomisk i seg selv til å klare seg dersom mannen skulle falle fra. Kvinner i dagens samfunn blir rådet til å ta en utdannelse slik at de er økonomisk sterke dersom man ender opp alene, ikke at det er sannsynlig å skje deg… Du er en kjempeflink jente og nå får du ikke muligheten til å ta noen utdannelse, i alle fall ikke på noen år. Skal dere lære barnet deres å gå på skolen og ha så lite igjen for det at man velger en kort utdannelse man ikke får jobb med? Kan du si noe om hva som kreves for å få journalist? Jeg kjenner til en som jobber som journalist (ikke særlig skoleflink), men hun fikk jobb i lokalavisa. Tror du du ville få det samme? Hva skjedde med Trine Grung-matprosjektet? Mannen din er også merkbart sent ute med utdannelsen sin. Det virker som dere lever litt på flaksen. Tenk om han ikke får forlenget kontrakten sin? Jeg tenker altså worst case scenario. Jeg vet mannen studerer, men jeg tenker på slik situasjonen er nå – nå som dere får barn. Tviler på at dere har råd til å bo i det dyre huset og leve slik dere gjør hvis hans inntekt forsvant.Det kunne vært fint om du innførte «økonomi» som et nytt felt på bloggen. Jeg lurer på hva det koster å ha barn i månedlige utgifter. Du er heldig som blir mor da 🙂 Blir nok en veldig søt unge 🙂

  1. Iq er en fin bil…. Takk for dagens mest fantastiske underholdning 😀

  2. Jeg forstår ikke at man absolutt skal løpe når man er gravid. Det er antakelig veldig risikabelt med en hoppende og sprettende mage.

   Man må ikke absolutt løpe når man er gravid, men det er fullstendig uproblematisk så lenge det ikke medfører noen plager, og man ikke pusher seg for hardt. Nå har ikke akkurat jeg hoppende og sprettende mage enn så lenge heller.

   Personlig synes jeg du foreløpig er altfor selvopptatt og umoden til å bli mor.

   Du kjenner meg ikke, så du vet ingenting om jeg er selvopptatt eller umoden.

   Tenk å satse på noe sånt når man ikke er sterk nok økonomisk i seg selv til å klare seg dersom mannen skulle falle fra.

   Jeg vil nok ikke oppleve økonomiske problemer om jeg og Lars-Kristian skulle skille lag. Om det ikke er kjent for deg, så tjener jeg faktisk mer enn han, til tross for at han har en relativt bra inntekt.

   Du er en kjempeflink jente og nå får du ikke muligheten til å ta noen utdannelse, i alle fall ikke på noen år. Skal dere lære barnet deres å gå på skolen og ha så lite igjen for det at man velger en kort utdannelse man ikke får jobb med?

   Jeg har utdannelse, og har ingen problemer med å få jobb med den. De jeg har kontakt med fra studietiden har alle jobber relatert til utdannelsen. Jeg har ingen umiddelbare planer om å jobbe i en lokalavis, selv om jeg selvsagt ikke skal utelukke det i fremtiden. Om jeg ønsker videreutdanning i nærmeste fremtid, så tror jeg nok at jeg skal få det til selv med et barn.

   Mannen din er også merkbart sent ute med utdannelsen sin. Det virker som dere lever litt på flaksen. Tenk om han ikke får forlenget kontrakten sin?

   Lever på flaksen? Lars-Kristian bestemte seg som 12-åring for at han skulle bli proff, og trente flere timer hver dag. Han har lykkes med det pga hardt arbeid, ikke pga flaks. Jeg har ikke Norges meste leste blogg pga flaks, men fordi jeg jobber hardt med den hver eneste dag. Lars-Kristian er sent ute med utdannelsen sin fordi han har satset alt på å bli så god som mulig i fotball, noe han har lykkes ganske bra med. Han har tjent godt og drevet med hobbyen sin som var en barndomsdrøm.

   Jeg vet mannen studerer, men jeg tenker på slik situasjonen er nå – nå som dere får barn. Tviler på at dere har råd til å bo i det dyre huset og leve slik dere gjør hvis hans inntekt forsvant.

   Om Lars-Kristian sin inntekt fra fotballen skulle falle bort fordi han ikke får forlenget kontrakten sin, så klarer vi oss fint på min inntekt. I tillegg, siden det ikke ser ut som du vet det, så har Norge ganske bra ordninger for de som er midlertidig arbeidsledige. Så selv om han ikke får forlenget kontrakten sin, vil han ikke miste all inntekten sin. Men dette er jo svært hypotetisk og uansett klarer vi oss fint på min inntekt. Du trenger nok ikke bekymre deg for huset, det er ikke spesielt dyrt om man sammenligner med prisene i de store byene.

   Takk for dagens kommentar!

   1. Liker best at kommentaren avsluttes med «Du er heldig som blir mor da 🙂 Blir nok en veldig søt unge :)». Som om du kommer til å overse en sånn idiotisk kommentar på grunn av den hyggelige avslutningen.

   2. Sintus

    Dagens rareste innlegg 🙂 Men godt svart, Caroline 🙂

   3. Haha tenkte det samme!

   4. Knis. Det der må være den rareste kommentaren jeg har lest på bloggen din, Caroline. Moden og reflektert.

    «Du er nok for umoden til å bli mor, men jeg er spent på hvor bra en mage kan se ut etter en fødsel. Du kommer til å se mye bedre ut enn Kate» (fritt oppsummert).

    håper ikke du tar det ille opp, Caroline, men kommentarfeltet ditt er tidvis ekstremt underholdende 🙂

   5. Skjønner ærlig talt ikke hvorfor du gidder svare på sånt.

   6. Fotballfrue

    Noen ganger blir det bare for dumt 🙂 Du hadde sikkert gjort det samme.

   7. Enig. Er jo bare en som er ute etter å terge.innlegget er kokt sammen i håp om å få en reaksjon. Og det ble det jo..

   8. Haha, stakkar Caroline, nå sitter jeg her og tenker at det ikke bare er jeg som har hatt en hard dag på jobben. For noen kommentarer du får idag ^^ Denne tok virkelig førstepremie i frekkhet. Forstår godt at du må svare for deg på en litt «krassere» måte innimellom…. 🙂

   9. Hei Caroline 🙂
    Jeg har lest bloggen din fast i tre år nå, og aldri kommentert. Men når jeg leste denne kommentaren klarer jeg ikke å dy meg. Det er helt utrolig hva folk kan henge seg opp i, og ikke minst hva folk kan legge seg bort i. Jeg vet du ikke lar deg «pille på nesen» av slike kommentarer, men jeg må få lovt å si at dette blir for dumt for deg å svare på engang! Om du har noen skrivefeil, eller om du ønsker å løpe når du er gravid, ja hva så? Jeg ønsker å si at du fremstår som et fantastisk menneske, og du går virkelig frem som et godt eksempel! Det har du alltid gjort, både før og nå som du er gravid. Vi er mange som både ser opp til deg og beundrer deg for alt du klarer å prestere! Fortsett sånn Caronline, og ikke la andre som er sjalu på deg ødelegge dagen din. Dette fortjener du virkelig ikke! Håper du får en fantastisk solskinnsdag, og vet du hva? Fuck Janteloven og stå på 😀

   10. Kristine

    Altså, etter å ha jobbet mange år i hjelpeapparatet for de som har psykiske problemer og rusproblematikk, så må jeg bare si at her tror jeg vi har vi en som åpenbart ikke er helt ved sine fulle fem.. Her var det så mye svada og tåkeprat at det minner meg om en schizofren person på amfetamin. Ikke bry deg om dette Caroline, det er dessverre mye gale folk der ute og sånt som det her stammer bare fra misunnelse og behov for selvhevdelse 😉

   11. camilla

    Kristine: Du kan umulig ha jobbet mange år i hjelpeapparatet for psykisk syke og rusavhengige dersom du, på bakgrunn av en kommentar på en blogg konkluderer med at vedkommende som skrev kommentaren er «en schizofren person på amfetamin». Kommentaren er riktignok helt tullete og det som blir skrevet er selvsagt frekt, men å kaste rundt seg med diagnoser bidrar jo bare til å latterliggjøre diagnoser som burde tas på alvor, noe som du, siden du jobber i helsevesenet burde holde deg for god for.

   12. Er vel aldri for sent å ta utdanning vel? Eldste i klassen min på Bachelor i sykepleie er 52 år! 😉
    Kate Middelton ser forresten fantastisk ut 🙂

    Og til Caroline, elsker måten du skriver innleggene dine og svarer leserene dine på! Stå på, skjønne du 🙂 Gleder meg til å følge dere videre 🙂

   13. superficiaal

    Leste bare at du tjente 400 000 kroner i fjor, det stod i en kjendisartikkel om bloggerne og hva de mest kjente tjener. Hvis en fotballspiller ikke får kontrakt mister han en god del av lønnen – som alle andre. Jeg har selv vært arb.ledig og fikk da 60 % av inntekten. Koster ikke huset deres 5 millioner kroner?? jeg kjenner ett par som tjener 1 million kroner til sammen og de har så vidt klart å skaffe seg et hus til ca. 4 millioner kroner og de lever ikke som grever ellers… Er det galt å spørre hva du tjener? Du hevder du lett får jobb som journalist siden de andre fra klassen din gjorde det, men du startet jo å blogge nettopp fordi du ikke fikk annen jobb.. du jobbet som ekstrahjelp i side2s nettavis med lav stillingsprosent. Så fikk du en annen journalistrelatert jobb hos Erik og Samuel? og den varte heller ikke lenge. I tillegg virker det som du ikke har rett til å kalle deg journalist siden ingen fra nkf støttet opp om deg. Du trenger ikke bli fornærmet, det er ikke meningen. Jeg tipper du kan leve godt på bloggen noen år til, men ikke etter du nærmer deg 40 år. Tviler på at fjortisjentene logger seg inn for å se deg fotografert i dine flotte antrekk når du når en viss alder. I en forherligende video sa du rett ut at du trodde bloggen ville åpne andre muligheter for deg. Tjente du godt på oppskriftsboken? Vær så snill å ta til deg litt kritiske spørsmål og ikke kall dette for kritikk. Det er bare noen spørsmål.

   14. Leste bare at du tjente 400 000 kroner i fjor, det stod i en kjendisartikkel om bloggerne og hva de mest kjente tjener

    Den inntekten var basert på skattelistene. Det er sjeldent den listen viser reell inntekt. Jeg tar ikke ut mer lønn fra firmaet vårt enn hva jeg trenger 🙂

    Hvis en fotballspiller ikke får kontrakt mister han en god del av lønnen – som alle andre. Jeg har selv vært arb.ledig og fikk da 60 % av inntekten

    Det stemmer.

    Koster ikke huset deres 5 millioner kroner??

    Net, det kostet 3,2.

    Er det galt å spørre hva du tjener?

    FOr å være helt ærlig så liker jeg ikke å snakke om hva jeg tjener :/

    Du hevder du lett får jobb som journalist siden de andre fra klassen din gjorde det, men du startet jo å blogge nettopp fordi du ikke fikk annen jobb.. du jobbet som ekstrahjelp i side2s nettavis med lav stillingsprosent. Så fikk du en annen journalistrelatert jobb hos Erik og Samuel? og den varte heller ikke lenge.

    Jeg begynte å blogge rett før jeg var ferdig med skolen. Det var midt i finanskrisen, og svært få fikk jobb som journalist da de fleste magasiner og aviser var nødt til å si opp ansatta pga økonomi. Jeg hadde noen ekstrajobber, som den i Side2 og hos Emil og Samuel for å få jobberfaring. På den tiden tjente jeg ikke spesielt mye på bloggen, og ønsket derfor å komme meg ut i arbeidsmarkedet. Jeg sluttet selv i begge jobbene da det ikke var noe jeg trivdes med.

    I tillegg virker det som du ikke har rett til å kalle deg journalist siden ingen fra nkf støttet opp om deg.

    Nei, det var ikke det de sa. De var kritisk til hvordan jeg drev som blogger, da jeg hadde journalistutdanning. De var blant annet kritisk til at jeg ikke fulgte de samme reglene som journalister må følge. I og med at jeg driver en blogg, og ikke skriver artikler for et magasin eller en avis, er ikke det så veldig rart.

    Jeg tipper du kan leve godt på bloggen noen år til, men ikke etter du nærmer deg 40 år. Tviler på at fjortisjentene logger seg inn for å se deg fotografert i dine flotte antrekk når du når en viss alder

    Nå er ikke fjortiser i min hovedmålgruppe, men heller jevnaldrende. Så hvis jeg blogger når jeg er 40, er det nok ikke så kritisk om fjortisene ikke klikker seg inn 😉

    I en forherligende video sa du rett ut at du trodde bloggen ville åpne andre muligheter for deg

    Bloggen har åpnet mange muligheter for meg, og jeg får oppleve veldig mye som jeg ikke hadde fått gjort uten den.

    Vær så snill å ta til deg litt kritiske spørsmål og ikke kall dette for kritikk. Det er bare noen spørsmål.

    Ha en fortsatt fin kveld 😉

  3. Dette må jo være en dårlig spøk? Maken til oppgulp!!

   1. Er det virkelig mulig å skrive en slik kommentar når man så tydelig ikke vet hva man prater om!! Jeg kjenner heller ikke Caroline, men ser da veldig godt gjennom bloggen at det denne personen skriver i denne kommentaren er helt bak mål!! Når jeg kom til det om Kate og magen så bare gapte jeg!! Håper virkelig ikke du har barn eller har tenkt å få barn i nærmeste fremtid, slike gener trenger man ikke å føre videre 😉
    Du er bare kul, Caroline, som tar med disse kommentarene og det er så bra at du svarer slik på dem 🙂 Dette kommentarfeltet her gjorde dagen veldig munter plutselig 🙂
    PS…husk og fest noe rundt magen din neste gang du løper a..så den ikke spretter så fælt………erre muuuulig??? 🙂 hehehe

   2. Isabelle h

    Det er bare helt vanvittig hvor frekke noen mennesker er! Du er så utrolig sterk og inspirerende Caroline:) misunneligheten lenge leve.. Jeg tipper personen som la igjen kommentaren ang inntekt bare er skikkelig misunnelig. Er
    Synd ikke folk kan se seg for gode til å legge igjen slike ekle kommentarer.. Stå på Caroline, jeg elsket bloggen din, og det er så gøy å følge graviditeten din:)
    Stor klem fra isabelle

  4. Dette må jo være spøk????

  5. Mamma Be

   Haha, kan lett se at du ikke har hodet skrudd helt riktig sammen 😀

   1. Kristin

    Æsj, finnes det ikke spamfilter for slike kommentarer? Eller for alle de latterlige kommentarene som kommer inn her? Morsomt for oss å lese, men æsj for en møkkajobb å svare på kommentarene! Skjønner godt at du svarer, hvem ville ikke gjort det. Du er helt rå Caroline og den jenta kommer til å bli den heldigste i hele verden 😀 (Selv om LK begynte å studere aaaalt for sent og du baaaare er utdanna journalist som kun kan få jobb i lokalavisa….. LER)

  6. Nå trodde jeg et lite øyeblikk at det var 1 April. Noen folk..hahah

  7. Denne kommentaren tar bare kaka! Jeg trudde at skriveleif kommentaren skulle bli dagens, men så feil kan man ta 😛 Fantastisk å tro at du vet så mye om Caroline?

   »Du er en kjempeflink jente og nå får du ikke muligheten til å ta noen utdannelse, i alle fall ikke på noen år.» Okey, denne påstanden henger ikke på greip i det hele tatt. Jeg har store planer om å fullføre min påbegynte utdannelse som barneskolelærer, selvom jeg nå er gravid med termin om en måned. Et år med svangerskapspermisjon fra skolen, og så er det på’n igjen 🙂

   »Tenk å satse på noe sånt når man ikke er sterk nok økonomisk i seg selv til å klare seg dersom mannen skulle falle fra.» Hallo? Skal man hele tiden gå rundt å tenke at man ikke kan gjøre det og det fordi de rundt deg kan falle bort? Gir ingen mening what so ever, da kan man like så godt slutte å leve… Kan du »løpemagebaby» (awesome nick btw) gå ut døra egentlig? Kan jo hende du detter ned trappa og brekker nakken?

   Nei, denne kommentaren kunne jeg kommentert i det uendelige kjenner jeg 😛 …Og når det er sagt, når passer det egentlig å få barn? Egentlig »aldri», eller?

  8. .. skal man le eller gråte nå?

 37. Hei Caroline 😀
  Har du funnet oppskriften på nettet eller har du mikset selv? 🙂
  Drakk meg nesten ihjel på Mango Passion Fruit når jeg var i Oslo forrige uke, og rekner med det tar litt tid før Starbucks åpner i Trondheim..

  1. Fotballfrue

   Denne har jeg bare mikset selv, pleier å linke til det aktuelle nettstedet om jeg finner inspirasjon et annet sted 🙂

   Å, den har jeg ikke smakt. Kanskje på tide? 🙂

   Klem!

   1. Okei, får vell prøve å lete mer på nettet etter inspirasjon selv 🙂
    Ja, den anbefales virkelig på en varm sommerdag! 😀
    Ha en fin dag videre:)

 38. Cathrine

  Digger, nesten elsker måten du svarer de utrolige teite kommentarene på! Er det en ting alle legger merke til på bloggen din så er det at den er utrolig bra gjennomført og dermed lite feil 🙂

 39. Så veldig god ut! 🙂

  Jeg våknet for 20 minutter siden jeg, sykt!
  Jeg la meg til å sove 00:30, og sovnet kanskje 10 min etter det, og våknet igjen i 4-tiden, men sovnet igjen like fort. Jeg hadde alarmen på 9 for å nyte dagen, men jeg våknet ikke av den, og sov helt til 13:20!! Sykt…
  Haha 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, noen ganger er det godt å sove og sove og sove 😉

 40. Michelle

  NAM, den hørtes veldig god ut!

 41. victoria

  hei, kan du anbefale en flink negldesigner i Skien eller Porsgrunn?

  1. Fotballfrue

   Jeg går selv til Katrine Glenna hos Supernals and Body, hun er kjempeflinK 🙂

 42. Ååå, iskaffe er verdens beste drikk på varme sommerdager<3<3 Hvor er det du kjøper de kapslene med espresso? De finnes ikke her hvor jeg bor og jeg finner dem heller ikke i Oslo..

  1. Fotballfrue

   Disse kjøpte jeg på nærbutikken her i Siljan 🙂 Det er en Spar-butikk 🙂

 43. Hei Caroline! 🙂 Har ikke kommentert på lange tider nå, jobber fullt opp med et prosjekt hele sommeren, så ingen ferie her! Men det jeg egentlig ville si var at jeg leste de andre kommentarene over her og blir helt matt. En av grunnene til at jeg syns din blogg er en av de beste er fordi du skriver så godt, med ekstremt få skrivefeil. De feilene som en sjelden gang dukker opp er tydelige slurvefeil, ikke mangel på kunnskap. Jeg studerer journalistikk og er veldig opptatt av godt språk. Stå på videre, lykke til med alt og takk for en fantastisk blogg. Du er bra! Kelm.. Jeg mener Klem 😉

 44. Therese

  Huff Caroline, jeg blir litt matt jeg av de teite kommentarene og all pirkinga du får til tider. Noen mennesker må virkelig finne feil ved ALT. Men heldigvis så virker det som at du får mer positive kommentarer og feedback enn negativt, og det er jo det positive du virkelig fortjener! Du kan virkelig det du gjør, de som sier noe annet kan rett og slett ikke være særlig fornøyde med seg selv. Men som du sier, konstruktiv kritikk er greit, det må man tåle. Og det gjør du jo!:)
  Jeg heier på deg og ønsker deg alt godt i både graviditeten og i den nye rollen som mamma!:)
  Og ja, du ser helt fantastisk ut! Stå på videre, du er et flott menneske 🙂

 45. Hei!

  Sidan skrivinga di er eit lite tema idag visst så vil eg også legge inn mi meining om dette. I det store og det heile skriv du godt og engasjerande. Personleg tykkjer eg at lange setningar gir god leseflyt, gitt at det er naturleg. Klart at dei som har vanskar med å lese vil foretrekke kortare setningar, men eg veit av eigen erfaring at trening også hjelper på dette området.

  Slurvefeil har vi alle, og dei er ikkje alltid så lett å oppdage sjølv om ein korrekturles det ein skriv. Litt verre å skrive (eller seie for del) dobbelt så lite då det rett og slett er feil, om enn ein vanleg feil å gjere.

  Eg set pris på bloggen din, Caroline! Skjønar meget godt at du av og til vil svare på ein humoristisk måte. Desverre er humor i skriftleg form ofte vanskeleg då ulike mennesker vil lese ei og same seting med ulikt tonefall og dermed forskjellig tyding.

  Klem.

 46. Madeleine

  Den vanilje iskaffen så bare heeeeelt nydelig ut! Gleder meg til å prøve den! 😉 Må bare si du ser helt nydelig ut om dagen, du kler virkelig å være gravid!! Du har fått den gløden alle snakker om at gravide får! Gleder meg til å følge deg videre å se magen vokse enda mer enn den allerede har gjort!! 🙂 Helt redd for å ha noen skrivefeil her jeg nå, da blir jeg vel slaktet!! :p hehe!!

 47. Jeg er en fast leser, men dette er første gang jeg legger igjen en kommentar ettersom jeg følte for å gi deg noen oppmuntrende ord. Jeg er sjokkert over hvor latterlig enkelte mennesker oppfører seg. Det sier litt om hvor fantastisk du blogger, og hvor utrolig flott person du virker som, når folk ikke har annet å klage på enn at du treffer nabotasten en sjelden gang. Faktum er at folk som leter etter feil vil alltid finne det, og det må være slitsomt å hele tiden være ute etter å «ta» andre mennesker. Du har jo til og med journalist-utdannelse, og skulle gjerne likt å vite disse menneskenes egne kvalifikasjoner for å bedømme andre sitt språk. Stå på, Caroline! Både du, språket ditt, og bloggen er super! Takk for at du på en daglig basis inspirerer meg, noe en sjelden tastefeil aldri vil kunne ødelegge.

  Stor klem til deg 🙂

 48. Hjelpes! Du får mye rar og unødvendig kritikk Caroline :/ Iskaffen høres forøvrig kjempe god ut, må prøves! 🙂 Ha en fortsatt strålene dag, du stråler som gravid! 😀

  1. Kanskje fordi hun siler ut det meste av den konstruktive? 🙂

   1. Ingen siling her, h 🙂 Så lenge kommentaren er saklig får den stå.

   2. kan jeg igjen få en forklaring hvorfor du velger konsekvent å blokkere meg fra kommentarfeltet??

   3. Konsekvent er vel å ta litt i, finner mange godkjente kommentarer fra deg.

    At noen ikke godkjennes kan vel ha noe med sakligheten du legger deg på.

  2. Se her ja.. Skriveleifen kom på besøk gitt.. Mener så klart STRÅLENDE! 😉

   1. Siden du blokkerte reply så får jeg svare her under Linn, men hva var det som var så galt med den jeg postet i stad som du valgte å slette? jeg var vel ikke noe verre enn noen av de andre her i kommentarfeltet i dag?

   2. Jeg har ikke blokkert reply, det blir slik når det er mange kommentarer under hverandre.

 49. Skjønner ikke hvorfor folk syns det er så viktig og morsomt å pirke på en liten skrivefeil… Nesten som om de bare er nødt til å bevise at du ikke er perfekt eller for å prøve å være bedre enn deg.. Syns du er flink til å skrive jeg, og jeg la ikke merke til noe skrivefeil! Morro at du tar igjen litt også 🙂 Håper jeg kan få et like fint liv som deg! Du får meg til å smile på den dårligste dag.. Du kommer til å bli en kjempeflink mamma!

 50. Må bare få si at jeg synes blogger din er en av de få blogger som faktisk klarer å være like kjekk å klikke innom hver eneste dag 🙂 fulgt deg i mange år allerede, og har enda til gode å kjede meg av innleggene dine. Syns det til tider kan være noen som poster innlegg bare for å poste, og det blir fort litt litt lite inspirerende. Lykke til med bebis og livet som foreldre, you’re gonna love it 😀 og så til de som må hakke, jeg ble oppdratt til at om en ikke har noe fint å si, så kan man jamnt holde munn 😉

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig at du synes det, tusen takk 😀

 51. Mmmm ! Ser veldig godt ut, er stor fan av vanilla latten på Starbucks så vil veldig gjerne prøve denne. Men jeg har melkeallergi, så jeg bruker soyamelk i veldig mye. Men den vaniljekesamen, finnes den laktosefri ? 🙂
  Du ser helt strålende ut ! You go girl !!! 🙂
  Ha en fortsatt fin dag, fine deg ! <3
  Klemmer !

  1. Fotballfrue

   Håper den faller i smak 🙂 Jeg har ikke sett en laktosefri variant, men jeg har heller ikke sett etter det. Det burde jo absolutt finnes 🙂

   Klemmer!

  2. Hvis du har «tilgang» til Sverige, anbefaler jeg deg å ta en titt i de laktosefrie avdelingene der. Masse digg, som laktosefri cottage cheese ++ 🙂

 52. Ååå dette hørtes godt ut! Det skal jeg prøve 🙂

 53. Karoline

  Hehe, vil tro de som klager på for lange setninger ikke hang heeelt med i norsktimene selv :p
  Skriv som det passer deg, Caroline! Er ikke vanskelig å se at du er utdannet journalist 😉

  Ønsker deg en fin dag 🙂 klemmer

  1. Fotballfrue

   Ha en strålende dag, søte deg <3

 54. Liker bloggen din, men noen ganger er kommentarfeltet nesten mer underholdende! 🙂

  Vil anbefale en bok; trening for kule mager av Jill Jahrman. Apropos trening og graviditet.

  Gleder meg til innlegg om hvordan du lagde babygymmen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Den har jeg hørt om! Skal sjekke den ut 🙂

   Klem!

 55. Hei
  Jeg lurte på om du begrenser deg ifht puls når du trener intervaller? Sist jeg var gravid lest jeg at man bør holde seg under 80%, men nå ha jeg lest 70%. Det er jo veldig lite, og begrenser treningen veldig. Kjedelig! Har du noen gode kilder til info om dette som du kunne tenke deg å dele? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, som jeg skriver i teksten, så gjør jeg det. Har lest det samme som deg, 80 og ikke 70, uten at jeg vet om det stemmer, men tenker at det er greit å holde jevnt tempo og ikke presse seg i denne perioden 🙂

 56. Glede meg t å fylla de siste 16 graviditetsukene dine, spennane
  å lesa om andre sine graviditeter 🙂 stå på 🙂

 57. Hei Caroline..
  Du har sikkert skrevet om dette før på bloggen din, men jeg lurer på hvor får jeg kjøpt disse steviadråpene? Helsekost?
  Ellers lykke til med graviditeten:)

  1. Fotballfrue

   Helsekosten eller funskjonellmat.no 🙂

 58. Coco-Roon

  Herlig! Selv satte jeg meg akkurat ned i godstolen med kaffe og en nyåpnede pakke Coco-Roons Brownie fra iherb, men da jeg skulle sette tenna i en bit så jeg tydelig noen hvite pelsdotter på den! Det må da være mugg :-/ de har jo lagt på posten en stund, men alikevel….har du opplevd det?

  1. Fotballfrue

   JA! Jeg skulle ha meg en da vi kom hjem fra ferie og de var jo blitt til hybelkaniner! Skikkelig trist, jeg hadde ikke hatt dem så lenge heller 🙁

 59. Jannike

  Åh, denne så virkelig god ut! Perfekt på en varm sommerdag som dette:) Jeg blir alltid så inspirert av å lese bloggen din, du er så flink! Litt utenfor tema, men jeg lurer på om du har en god sminkefjerner fra OH du vil anbefale? Har OH sin walnut complexion scrub, etter anbefaling fra deg her på bloggen, og denne er jeg blitt helt avhengig av. Den er fantastisk! Ellers ønsker jeg deg en strålende fin dag, vakre du! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, den er så god! En favoritt her også 🙂 Jeg synes alle hans ansiktsrenser fungerer kjempebra som sminkefjerner, og er i tillegg veldig glad i serviettene, de er knallgode 🙂 Og lukter så godt!

   klem 🙂

 60. Caroline, tiden kommer til å fly! Husker jeg var så utålmodig:p ville bare se lille nurket, og tiden kunne ikke gå fort nok! Men plutselig var fødselen igang og nå er hun litt over 1 år, og jeg spør meg selv: hvor har tiden blitt av? Herlighet, det går så fort, enda fortere når man har fått barn!. Dere er så nydelige, du er virkelig den søteste og mest jordnære bloggeren jeg vet om<3 ønsker dere alt godt og masse lykke til. Er innom her flere ganger om dagen!. Stor klem <3

 61. Er det mulig? For en syk kommentar. Lyser sjalusi lang vei….. Helt utrolig hva enkelte bruker tiden sin på. Synes det skulle være unødvendig for deg Caroline og svare dette mennesket.

  1. Fotballfrue

   Vanligvis ville jeg ikke svart, men noe i meg i dag kunne ikke la være. Kanskje det er graviditeten :p

 62. Liker at du lager så gjennomførte innlegg, slik som bildet med ingrediensene for eksempel 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 63. Persille

  HVA skjer med PIRKETE og NEGATIVE folk i kommentarfeltet? Alle dere er ute etter å ta EN person!! FY skam dere. OG på grunn av skrivefeil???? Er det mulig? Folk som dere får meg til å tenke på hvor glad jeg er i livet mitt <3

  Jeg tenker med en gang sjalusi. I mine øyne, som bloggleseren din, har du alt Caroline, og det fortjener du. Det fortjener alle, til og med dere raringer. Vær glad for andre, ikke driv å spy ut grønn gugge over kommentarfeltet. Det slår bare tilbake på dere selv.

  Hallelujah og god påske.

 64. Jeg synes du skriver vidunderligt 🙂 er ganske vist dansk, så forstår mig ikke på det norske sprogbrug eller norsk grammatik, men når jeg som dansker kan læse og forstå hvad du skriver- både korte og lange sætninger, så kan du kun være velskrivende 🙂 keep up the good work 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre 🙂

   Klem til Danmark <3

 65. I love this starbucks cup! xx

  http://www.danceonflour.com

 66. Karoline

  Hmm, nå har jeg lest igjennom alt. Jeg dør litt
  av det! Her snakker vi Misunnelse med stor
  M. Skrivefeil har du veldig lite av og ikke noe
  jeg legger merke til. De som skriver slikt,
  har ikke et godt liv. Må pirke å rakke
  ned på andre for å føle seg bedre. Håper
  de vokser opp!
  Du skriver godt , det er det ingen tvil om.

  Du kommer til å bli en fantastisk mor
  Caroline:).
  De hadde foresten litt ugle ting på jysk og en fin ugle lampe på kremmerhuset.

  Håper du ikke tar til deg noe av det tullet,
  etter den dagen her med slike kommentarer.
  Hadde jeg slettet bloggen. Jeg tåler mye,
  men det viser hvor sterk du er :).

  Lykke til i fremtiden!

 67. At en liten iskaffe kan skape slik debatt:-)

  Så koselig morgeninnlegg dette var, jeg liker så godt slike innlegg som dette her! Tar av meg hatten for kreativiteten din Caroline! Denne iskaffen så alldeles nydelig ut, gleder meg til å prøve å lage den.

  Tusen takk for at du deler oppskriften med deg!

 68. Hei 🙂 tror du det går fint å lage denne drikken med vanlig melk og bare sterk pulverkaffe? Og så vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din, du har en perfekt utstråling og er superpen! Vet at du og LK kommer til å bli fantastiske foreldre! Er så gøy å få lov til å være med på denne fantastiske reisen deres ! 😀 klem fra meg <3

 69. Men herrefredda folkens! Hva skjer med manglende folkeskikk og oppdragelse? Konstruktiv kritikk er en ting, men kommentarene på dette innlegget tok jo bare kaka. For noen nek. Håper for din del (og regner med at dette er noe dere hsr trnkt nye igjrnnom) at du blir veldig restriktiv med hva du deler av mini-deg når hun kommer, for gjett om du kommer til å få høre alt du gjør «galt» som mamma også. :/ Kan live deg det er en stor nok påkjenning følelsesmessig å være nybakt mamma, uten hundrevis av idioter som påpeker alle småfeil.
  Håper du klarer å le av alle de dumme kommentarene! <3

 70. Sterke og varme ord! For meg er dette noe av det beste, vakreste og fineste du har skrevet etter å ha lest det meste siden høsten 2009.
  Har tenkt litt på hvordan du komme til å takle morsrollen og det å faktisk være mamma og ta vare på, og oppdra et barn. Etter å ha lest dette er jeg helt sikker på at denne babyen fra første stund kjenner at den blir elsket og alltid kan være trygg på det.

  Du stråler Caroline, tusen takk for at jeg også får oppleve litt av gleden du bærer på i disse tider. Nyt hvert sekund, for disse sekundene kommer du til å tenke tilbake på og savne, men samtidig ha som de beste minnene i ditt liv.

  Du bærer på et mirakel, et mirakel som kommer til å gjøre livet deres flottere, deiligere, vanskligere, artigere, slitsommere og gladere.
  Lykke til i tidene fremover til dere begge!

  Varme klemmer<3

 71. Kristin

  Hei! Jeg lurte på om det er noe annet man kan bruke i stedet for vaniljekesam, som blir omtrent like bra? Bor i Australia, så er ikke så heldig å ha kesam her…

 72. Jeg husker at jeg syntes tiden gikk så innmari sakte mens jeg var gravid, men når jeg så tilbake, så skulle jeg ønske jeg koste meg mer, slappet av og «nøt» tiden uten en liten krabat som trenger en 24/7 🙂 Finnes ikke noe mer fantastisk enn barn, men du skjønner hva jeg mener 🙂 Takk for oppskriften, den skal jeg prøve! Ha en fin dag 🙂

 73. Ingvild

  Hei!
  Jeg har også Dolce Gusto kaffemaskinen, og ble veldig gira på å teste ut denne oppskriften! Når du sier en dobbel espresso lager du to omganger av espresso intenso, eller bruker du bare en? Tenkte på at den heter intenso, og kanskje derfor regnes som en dobbel shot? Har aldri vært borte i denne kapselen, så spent på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   med dobbel mener jeg 2 hakk / streker på maskinen 🙂

   1. ingvild

    aah, tusen takk!

 74. Sikker på at du er gravid?:-) (Ser ikke noe mage)

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg bare later som.

 75. Uhm det lyder lækkert og ser rigtig indbydende ud! Jeg kender dog ikke «Vanilje Kesam» (jeg tror ikke vi har det i Danmark) – gad vide om vi har noget tilsvarende; det må jeg have undersøgt (-:

 76. Ser kjempe godt ut og vil gjerne prøve selv, men jeg finner ikke stevia vanilje. Hvilke butikk får du kjøpt det på i Oslo?

  1. Fotballfrue

   Jeg bor jo i Skien, så i Oslo vet jeg ikke, men vil tro helsekosten har det 🙂 Ellers kan du bestille online 🙂

   Klem!

 77. Virker veldig godt men pass på koffeininntaket i svangerskapet 🙂

  Babyen deres blir nok nydelig 🙂

 78. Julianne

  Heei! Jeg har ikke samme kaffemaskin som deg, jeg har en fra tassimo. Vet du hvor mye jeg skal ta da? og kan jeg bruke helmelk i stedet for soyamelk. Jeg så på den gamle oppskriften din når jeg kjøpte inn varer:(

  1. Fotballfrue

   Hvilken oppskrift sikter du til når du sier den gamle? Du kan helt fint bruke helmelk, jeg tror bare ikke at det vil bli en like god smak 🙂 Bre lag en dobbel espresso ut fra din egen maskin 🙂

   1. Julianne

    Med den gamle mente jeg en oppskrift som du skrev en gang i 2012:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *