Mandag: Tilbake til normalen

Endelig er mandag her, og ettersom jeg bestemte meg for å reise hjem sent, sent, sent i går, kunne uken starte som planlagt. Jeg var ikke hjemme før langt over midnatt, det var så vanskelig å løsrive seg fra jentene! Jeg ville aldri reise fra dem. Og nå blir det å gjøre som alltid: Krysse fingrene for at det ikke blir lenge til neste gang vi møtes. Men hvem er det vi prøver å lure? Alle vet jo at det i hvert fall går en måned, for sånn er det å bli voksen. Men jeg er veldig stolt av at vi holder sammen til tross for avstandene og alle årene hvor vi har gjort så forskjellige ting, som fort kunne skilt oss fra hverandre. Men det er jo nettopp det ekte vennskap er, å holde sammen uansett sted, vær, vind og avstander ♥

Uken min startet for en del timer siden, og jeg har rukket å pakke ut av weekend-bagen, lufte hundene og støvsuge hele første etasje. Nå skal jeg sitte her noen timer og komme a jour som alltid en mandag, og det kjennes så godt å være på plass. Hundene er her, kaffekoppen er her, frokosttallerken er skrapet og mannen er sendt avgårde til trening. Akkurat som det skal være. Senere i dag venter en løpetur på denne kroppen, det ble 9 kilometer i skogen i går og bakkene kjentes litt tyngre enn de pleier. Til tider ganske mye tyngre, samtidig som jeg kjente det konstante presset mot blæra mi non stop. Mon tro om ikke den lille luringen i magen kan ha noe med dette å gjøre. Men det er helt i orden, altså. Jeg er så forferfelig forelsket i henne at jeg aldri i verden kunne irritert meg over noe sånt ♥

En deilig mandag ønskes alle, og en bra start på en ny uke!

65 kommentarer

 1. Michelle

  Ja, det er dessverre sånn at man ikke kan samle hele gjengen så ofte når man er voksen som når man var barn. Men sånn er det jo bare, sykt gøy og gode minner blir det når man først får samlet alle 😀 Jeg startet også mandagen med husvask, nå er huset helt vasket og rent, deilig start på uken!!
  God mandag <3

 2. Ser du omtrent har sluttet å bruke sminke i det siste. Så morsomt, og uvant 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette ble jo tatt klokken halv åtte i dag 🙂 Jeg orker ikke sminke så tidlig på morgenen i hvert fall, og om sommeren er det jo så deilig å la huden få puste litt i solen 🙂

   1. Du trenger jo ikke å bruke sminke, du er like pen, egentlig penere uten 🙂

   2. Fotballfrue

    🙂

   3. Jeg syns du ser mye yngre og freshere ut uten sminke!

    En gang i måneden, skulle ønske vi fikk til det i gjengen vår, men her er vi spredd i flere land og mange byer 🙂

 3. Vet at du/dere har nevnt at dere er relativt sikre på navnet til den vesle nå, men likevel kan jeg vel nevne at Konstanse hadde vært et fint navn? 🙂

 4. Silje :)

  For et herlig bilde av fine deg <3 Kjenner igjen dette presset på blæra, ja. Her har lillebror begynt å gi fra seg små spark mot blæra allerede. Ikke særlig behagelig, men bare koselig likevel 😀 Er så deilig å kjenne liv <3

 5. Rart hvor avhengig man blir av deg, altså! 🙂 Jeg har sittet og nærmest trippet, venta på et innlegg. Og når det kommer, er det lykke hele veien! Hvertfall frem til jeg skjønner at heeei, nå må jeg jo vente alt for mange timer på neste innlegg… Haha :p Du stråler for tida, ingen tvil om at du kler å være gravid 🙂 Håper virkelig du klarer å overse negative kommentarer, for det klarer ikke jeg, får jo lyst til å kaste tang(bare fordi det er sommer og tang er ekkelt) på alle sammen, selvom det er din blogg :p

  Keep the always good work going!

  1. Fotballfrue

   åååå, så koselig 😀 håper du har en kjempefin start på uken <3

  2. ENIG med deg Charlotte. Elsker bloggen din Caroline 😉

   1. Fotballfrue

    Det er så koselig å høre, tusen takk 😀

 6. Hei, jeg forstår hvis du ikke vil dele det, men jeg lurte på om du vet hvor mye du har gått opp i vekt (hvis du har gått opp i vekt såklart!) hittil i graviditeten? Også et kanskje ikke like ømt tema, har du tatt uke for uke bilde av magen din for å se hvor stor forskjell det blir med en ekstra? 🙂 Hvis du har det, er det noe du kommer til å dele med oss på ett tidspunkt tror du?
  Du ser strålende og vakker ut, men det har du jo alltid gjort. 🙂

 7. Ønsker deg en fantastisk uke!! 🙂

  Synes det begynner å glinse «mamma» fra Caroline nå.
  Elsker å følge med bloggen din. Du skriver så godt å gjør alt så godt.

  Fortsatt lykke til videre. Du er fantastisk 😀

 8. Du er så uendelig vakker Caroline! Ble skikkelig glad når jeg leste at du venta en liten bebi! Dere kommer til å bli skikkelig gode foreldre!

  Kjøpte forresten appen din til iPhone. men må si jeg ikke synes den er verdt pengene når jeg begynte å bruke den :/ Hver gang jeg vil kommentere eller loade flere kommentarer blir jeg hevet ut av appen! og kommentarene blir ikke sortert slik at svaret ditt kommer med..

  Ha en fin dag! <3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk 🙂

   Så leit angående appen, jeg skal pushe på utvikler ang. dette, så håper jeg problemet forsvinner fortløpende 🙂

   Klem!

 9. Jenta di kommer til å få verdens beste mamma! Ha en fin mandag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 10. Kan du ikke avsløre navnet på den lille? :):)

 11. Herlig innlegg! <3 Og herlige deg! <3 Og kos deg masse uten sminke, du som er så heldig at du er like fin uten som med 😀 Og apropo det.. Jeg bare lurer på om du kanskje har noen tips eller noe om hva man kan gjøre for å bli kvitt kvisene "for godt"? Eller hvertfall fått redusert det endel..? Jeg har prøvd alt av kremer og diverse snart. Men syntes ikke det er noe som hjelper noe særlig. Men hadde håpet at du kanskje hadde noen tips/forslag/idéer til hva man kan gjøre, spise eller smøre på? 🙂
  Håper på svar 🙂 Kleem <3

  1. Fotballfrue

   Jeg er ingen hudpleier, så jeg vil ikke gi råd akkurat her :/ Jeg har vært heldig med huden min og har aldri hatt noen problemer utover en kvise her og der, og jeg håper jo at det er gode gener i tillegg til produkter som har holdt problemet unna 🙂 Jeg sverger til Ole Henriksen selv, har gjort det i ca. 3 år 🙂

   Klem!

   1. Speaking of: Lurte på om du kunne gi meg en anbefaling på rens og toner fra Ole Henriksen?:) Er så mange forskjellige å velge mellom, og hvertfall når jeg går inn på f.eks. Coverbrands så syns jeg at produktbeskrivelsene er nokså like. Har det man kaller blandingshud og er plaget av litt porer på nesen. Ut fra det du har skrevet tidligere har nok du et par hakk renere hud enn meg, men velger å spørre deg om råd for det. Du sier jo selv at du har brukt produktene trofast i 3 år og har også sett at du har prøvd mye annet før det, så ser på deg som en liten ekspert hva angår Ole Henriksen;) Og et lite spørsmål til. Når bruker du truth serum? Da jeg bestilte det fra Coverbrands stod det i beskrivelsen at man bør påføre det på morningen etter rens og toner. Men på flasken står det kveld…:S Håper du kan få til en ny rabattrunde med Ole henriksen snart, er alltid gull verdt når du gir oss litt rabatt:)
    Ha en god kveld videre!

 12. Ja det er så verdt det 🙂 De siste ukene før fødsel er mye værre 🙂 Da kan du gå x-antall ganger på dagen og natta 🙂 Etter fødsel blir man som før igjen, bare fryd og gammen 🙂 Fantastisk å ha baby 😉 Man trodde aldri man kunne bli så glad i en liten skapning før 🙂 Gled dere. Dere blir flotte foreldre til en nydelig prinsesse 😉 Ha en fin uke 😉

 13. Altså.. jeg skjønner liksom ikke hva jeg gjør galt.
  Frokost: Yoghurt, salat med kylling eller tunfisk, knekkebrød med kyllingfilet eller frukt (ikke alt på en gang altså, en av delene)
  Lunsj: Smoothie, salat eller omelett
  mellommåltid: Nøtter eller frukt
  Middag: Fisk eller hvitt kjøtt med brokkoli og stekte grønsaker
  kvelds: bær, nøtter, salat eller smoothie….
  Og så har jeg baby som vil på trilletur om dagen, så jeg går tur på ca en time hver dag. Men sist jeg veide meg så hadde jeg jo gått OPP! og føles som om buksa bare blir trangere 🙁 Og magehuden som henger, den aner jeg ikke hvordan jeg skal få strammet opp. Vokste en del de siste 4 mnd av svangerskapet, så det ble strekt en del kan man si.. Hjelp?

 14. Jeg er helt enig angående venninner, det er så flott å komme hjem etter måneder fra hverandre og se at alt er akkurat det samme! Ekte vennskap <3

 15. Anja Marie

  Hei fruen:) Må bare få si at bloggen din er såå utrolig hjelpsom for tiden! Har akkurat lagt om til ketolyse kuren og jeg har prøvd masse god mat herfra,spesielt lagde jeg lavkarbo scones her om dagen..herregyd så gode! Du er utrolig flink! 😀

  1. Fotballfrue

   Så bra å høre 😀

 16. Hei Caroline!
  Litt off topic dette her, men lurer på hvor mye du måtte betale i toll/moms + frakt når du bestilte din Philip lim pashli satchel fra Barneys? Har leeenge siklet på denne vesken, og har endelig bestemt meg for at den skal bli miiin! *HURRA*!!! Har sett at de også har den på ShopBop,com, og Net-a-porter.com, og lurer på om du har noen erfaringer med å bestille fra disse nettsidene? Den var nemlig litt billigere der enn på Barneys! Håper på svar!
  Gratulerer forresten såå mye med den lille i magen, dere kommer til å bli fantastiske foreldre! :)))
  Klem fra fast leser som ikke er så flink til å kommentere! <3

  1. Fotballfrue

   Husker at den kom på litt over 7000,- totalt i hvert fall 🙂 Det blir det samme å handle fra net-a-porter, men jeg trooor at de på Shopbop allerede legger til moms og toll, at du ikke får regning i ettertid 🙂

   Stor klem!

 17. Jannicke

  Hei 🙂 kan hende du allerede har fått dette tipset i ett hav av kommentarer, men jeg såg diverse greier med uglemotiv hos Jysk, blant annet gardiner, sengesett og håndkle. Veldig søte 🙂

 18. Hei Caroline.

  Jeg får masse inspirasjon og gode tips av deg og bloggen din.
  Men det jeg lurer på hvordan du gjør er føttene.
  Mine er «slitne» nå etter masse barfot denne sommeren, tørre og fæle.
  Gode tips?

  På forhånd takk.

  Line.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Mitt beste råd er et fotbad med noen dråper Ole Henriksen lavendelolje, føttene blir så myke! Smør dem gjerne inn med fotkrem fra burt’s bees etterpå, helt nydelig 😀

   Klem!

   1. Får du disse produktene på Coverbrands?

   2. Fotballfrue

    Ja 🙂 Her er et innlegg om nettopp disse produktene, selv om jeg her har skrevet det i forbindelse med vordene mødre 😉 http://fotballfrue.no/2013/06/30/pleieprodukter-til-den-vordende-mor/

 19. Lizbethosnes.com - Blir mamma i august ♥

  Så herlig bilde, du ser virkelig fantastisk ut! Du er i alle fall uten tvil i besittelse av «gravid-gløden», mon tro om du ikke har stjålet den som egentlig skulle ha gått til meg også 😉 Og ja, jeg kjenner VELDIG igjen presset på blæren! Nå har jenta mi lagt seg skikkelig til rette i bekkenet, noe som faktisk har hjulpet en del på tissetrangen 🙂 Det er bare å glede seg til det skjer, hihi!

  ♥ Lizbethosnes.com

  1. Fotballfrue

   Å, det høres utrolig behagelig ut! Krysser fingrene for at det skjer her også 😉 Masse lykke til med siste innspurt hos deg, like før nå <3

   Stor klem!

 20. Du er så vakker og elsker bloggen din!
  Hvor har du kjøpt pysj boksen!?

 21. Hvor har du kjøpt pysj boksen! ❤❤❤

  1. Fotballfrue

   Den er fra H&M 🙂

 22. Caroline

  Er det som er så utrolig deilig med ekte venner. Det kan gå lang tid mellom hver gang man ses, men det føles som man så hverandre i går og skravla går i ett.
  Finfin uke til deg også 🙂

 23. Hei Caroline
  Det har ikke noe med dette innlegget og gjøre, men jeg lurte på hvor du har kjøpt det sengesettet som vi så i et innlegg for en stund siden.. Det var sån gyldent med fargede blomster på.. Kjempefint!
  Klem

  1. Fotballfrue

   Trooor det er Princess 🙂

 24. Kristine

  Hei Caroline!
  Jeg har lest bloggen din helt siden du startet, og du inspirerer og sprer så mye glede! Og du er så vakker!

  Jeg har et lite spørsmål. Da dere giftet dere så skrev du i et innlegg at du mest sannsynlig skulle dele noen filmer fra bryllupet deres. Jeg har så inderlig lyst til å se noen filmer fra dagen(e) deres 🙂 Kan dere legge ut noen filmer, eller syns dere kanskje det blir litt for privat?

  Ha en fin kveld! 🙂

  Klem fra Kristine <3

  1. Fotballfrue

   Vi bestemte oss i ettertid for at vi ønsket å holde det for oss selv 🙂

   Takk for at du følger med 😀

   Stor klem!

 25. Cecilie

  Du virkelig GLØDER om dagen! Det er noe med det å være gravid, man får liksom en helt ny og annerledes gnist virker det som! <3 ååå, flott er du! Og for en kropp! Den ser jo bare bedre og bedre ut 😉 og til alle de som kommenterer stygt og unødvendig nedverdigende her: skaff dere et liv. En skal lete langt etter mer barnslige mennesker enn dere. Mer har jeg ikke mer å si om det, så langt nede er enkelte av disse kommentarene.

  Kos deg videre med graviditeten og tider framover, Caroline. <3

  1. Fotballfrue

   :O Tuuusen takk, det skal jeg ta til meg og huske i tiden fremover <3

 26. Viktoria

  «Jeg er så forferfelig forelsket i henne at jeg aldri i verden kunne irritert meg over noe sånt ♥»
  For ei fantastisk fin setning! Du kjem til å bli ei kjempe god mor 🙂 🙂 🙂
  Ha ei fin veke!
  Stor klem 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 27. Hei 🙂 Litt ut av det blå, men sitter her og vurderer hvilket produkt fra Sunspa jeg skal bestille. Lurer derfor bare på hvordan du syntes moussen var i forhold til 3 day lotion? Hadde satt stor pris på svar!
  Klemmer til deg!

  1. Fotballfrue

   Jeg foretrekker 3 day lotion 🙂

   Klem!

 28. satt å bladde i arkivet ditt tilfeldig, kom over denne videoen http://fotballfrue.no/2010/06/10/caroline-tipser-7/
  Haha så vittig 😀

  1. Fotballfrue

   Hehehehe 🙂

 29. Lillian

  Så koselig med venninner – jeg har egentlig hatt inntrykk av at du mest brukte tiden på arbeid og at du kanskje ikke hadde så mange venner. Godt at du har det!

  1. Fotballfrue

   Da har du ikke lest bloggen min, tror jeg 🙂 Dette er min venninnegjeng, men Lars-Kristian og jeg har mange felles venner som vi treffer titt og ofte. Hadde jo mange på rekeaften her for bare to-tre uker siden, blogget om det 🙂

 30. Jannicke

  Hei.

  Dette er et spørsmål ang den mintgrønne maxikjolen du hadde på deg på Rhodos. Jeg fant ikke igjen innlegget så skriver her 🙂
  Hvor har du kjøpt det båndet du har i livet? Jeg har den kjolen og den så jo så mye bedre ut med det båndet 🙂

  Super blogg du har,Caroline. Masse lykke til med graviditeten! 🙂

  1. Fotballfrue

   Båndet henger jo på kjolen 😀 Det er de to lange som henger ned foran, som jeg har viklet rundt livet 🙂

   Klemmer 🙂

 31. Heiii!! 🙂 kan du ikke please gi oss ett liiiite hint på en eller annen måte på navnet til den lille:-) ? ♡ f. Eks forbokstaven tkl de navnene dere har tenkt på. Eller si hvilkene navn dere tenkte på som ikke ble noe likevell? Det med navn er jo bare så gøy!! Dagdrømmer om navnet til barna mine som jeg håper at jeg snart kan begynne å planlegge;) stor klem

  1. Fotballfrue

   Avslører det jo uansett i november / desember, er ikke så lenge til 😉

   Klem!

 32. Å få til å samles alle i en gjeng er så og si umulig, så det er ganske så bra med 1 gang i mnd, dere er kjempeheldige 🙂 Men, så er det vel slik med gode venner at når man møtes igjen, så er alt slik som vanlig. Praten bare går og man glemmer at man ikke har sett hverandre på en stund. Deilig med slike venner 🙂 Har en sånn gjeng selv.

 33. Marlene Bråthen

  Så utrolig vakker du var her<3

  1. Fotballfrue

   Å, takk 😀 Det er koselig for en trøtting å høre 🙂

   Klem!

 34. Jannike

  Hei 🙂 Litt utenfor tema, men jeg lurer på om Ole Henriksen har en god sminkefjerner som du kan anbefale? Har et par andre produkter fra OH som jeg er helt avhengig av 🙂 Ellers må jeg si at du gløder om dagen, vakre Caroline 🙂
  Klem

 35. Did I mention that I like you without make up? ^^ Have a nice week!

  1. Fotballfrue

   :O Thank you 😀

 36. Du ser så flott og fresh ut naturell, heldige deg! Kos deg videre med graviditeten! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *