Konkurranse: Vinn oval sirkel-ring fra Hasla

Helt siden den gangen vi startet nettbutikk og bestemte oss for å ta inn det norske designermerket Hasla, som produserer smykker i ekte sølv i en liten smide i Valle i Setesdal, har dette blitt en av mine favoritter på accessoarfronten. Det er ikke et eneste antrekk som blir kjedelig når et smykke, øredobber eller en ring fra Hasla får pryde deg, de har så mye lekkert! Min absolutte favoritt er oval sirkel-ringene, og det har jeg vel bevist mange ganger gjennom antrekkene mine:

Nå har Hasla lyst til å gi bort hele 3 slike ringer til heldige lesere av bloggen min. Hurra for giveaway! Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen, er å like Hasla på Facebook her, og deretter legge igjen en kommentar under denne bloggposten når det er gjort. 

Jeg trekker 3 vinnere og hver får én ring i valgfri farge: Rosenkvarts, rosa / Phrenite, grønn / Bergkrystall, klar / Naturstein, lyseblå / Ametyst, lilla eller Pyritt som er gråbrun – se nederste bilde til høyre.  

Alle kommer i sølv, og verdien på en ring er 1 555,-

♥ Legg igjen riktig navn og epost, så jeg kan kontakte den heldige. Husk også å skrive hvilken ring du ønsker deg! Hasla kommer forresten med ny kolleksjon like rundt hjørnet, nærmere bestemt i august, så det er bare å glede seg!

Masse lykke til, konkurransen varer ut fredagen ♥

1560 kommentarer

  1. Rebecca

    Rebecca C. Gudbrandsen

    rebeccasolskinn@hotmail.com

    Jeg ønsker meg ringen i farge Phrenite, grønn:-)

Kommentarfeltet er stengt.