Skalldyraften

God søndag, dere ♥ Gårsdagen hilste oss med regn, men da vi skulle legge oss var månen stor og gul og himmelen fri for skyer. Jeg er så glad for at været kan snu i løpet av 12 timer, og da jeg hentet Anette i 16-tiden var det heldigvis opphold. Vi spiste reker og skalldyr på bryggekanten og fikk nok en gang kjenne på den deilige, norske sommeren. Måtte den aldri ta slutt!

Det er så synd at tiden går altfor fort, og nå er vi snart i august allerede. Jeg er selvfølgelig litt glad for det også, ettersom vi har så mye å glede oss til og over fremover, men sommeren kan likevel aldri bli for lang. Det å skrape bilruter med neglespreng og hakkende tenner, virker ganske fjernt her jeg sitter i dag og titter utover vakre Skjebergkilen, med solen som speiler seg i havet.

Her kommer noen bilder fra gårsdagen, pappa og Lars-Kristian spilt dart i minst 3 timer tilsammen, og klare aldri å bli enige om hvem som vant flest ganger *haha* Jeg vant over mannen til slutt da 😉

Nå skal jeg vekke Lars-Kristian, som ble her til i dag i stedet, så skal vi gå en tur med hundene og deretter blir det frokost før han må avgårde til Skien og før jeg må ta skogen fatt. Håper på en 1 mil med løp i dag 🙂

Nyt søndagen, så sees vi senere ♥

32 kommentarer

 1. Åh så koselig, elsker sommer<3
  Fant forresten noen utrolig søte putetrekk med ugler på, og tenkte med det samme på deg. Gleder meg så mye til å se det ferdige barnerommet, tror det kommer til å bli kjempefint!
  http://www.zalando.no/rjb-stone-three-owls-pynteputer-flerfarget-rj371a00r-917.html

 2. mathilde

  Søsteren din er veldig vakker!

 3. Birgitte

  Det så ut som en koselig dag 🙂
  Tror ikke jeg har kommentert her før(isåfall er det lenge siden), men jeg vil bare si til deg at jeg ser virkelig «opp» til deg! Jeg synes ting/livet er litt vanskelig i disse dager, men så titter jeg inn på bloggen din og ser at det er virkelig mulig å gjøre seg selv lykkelig! Jeg må jobbe for det, men det går ann! Du inspirerer meg 🙂
  I tillegg er jo den positive innstillingen din utrolig smittsom

 4. Hellu 🙂 ser du har hatt en deilig og avslappende helg med familien.
  Elsker sånne helger med familie,venner eller naboer.
  Her i Grenland har det vært strålende vær og veldig varmt!
  Denne helgen har gått til forberedelse til at min datter igjen drar til USA.
  Hun har byttet fotball lag så nå skal hun til San Diego.
  Så kursen går snart innover til Gardermoen.
  Ha en fin fin søndag C 🙂

 5. God søndag til dere og!
  Koselig innlegg på en søndagsmorgen:)). Jeg har ett spørsmål som ikke har noe med innlegget å gjøre: den dagboken din/ ukeplan er det en fra LV?

 6. Jeanette

  helt skummelt å tenke på at vi snart er i august ja! Hvor blir dagene av?

 7. Fin søndag til deg også… 🙂 Måtte du fortsette å fortelle oss om alle gledene i og rundt graviditeten din.. Jeg gleder meg til å bli inspirert, holder selv på å planlegge oppussing av jenta mi på 2,5 år sitt rom 🙂

 8. Så koselig 😀 Den kaka såg foressten himmelsk ut!
  Har du delt oppskrift på den før? 🙂

 9. Jeg er super imponert over at du løper en hel mil så langt inn i svangerskapet!!! Jeg hadde null energi fra uke 8- ca 25 og da begynte kynnerne så fysisk aktivitet var nesten umulig. Så stå på 🙂

 10. Jannike Lyngøy

  God morgen vakre deg<3
  Har aldri lagt igjen en kommentar, men gjør det nå.
  Ville bare titte innom for å si at jeg leser dine
  koselig oppdateringer hver dag. En venninne som tipset meg om bloggen din. Glad hun gjorde det!!
  Er noe eldre enn deg. 38 og mamma til tre fra 13 til 18.
  Gled deg til din lille prinsesse kommer! Det største under i verden.
  Mange gode råd du får på bloggen. Men du vet best selv, sånn er det bare:-D
  Lykke til med å være gravid!! Klem

 11. Hei Caroline,
  Du er så flink å oppdatere, ta deg litt fri nå, du fortjener det. God sommer. 🙂

 12. Kjersti

  Hei!

  Lagde både ostekaka og knekkebrødene dine i går – begge deler ble suksess! Da jeg serrverte kaka forsvant hele på et blunk og flere sa at neste gang må jeg lage to 😀

  Takk for supre oppskrifter og god insp!

 13. Helt enig med deg! Sommeren kan aldri bli for lang:) Ligger hytta di langt fra Løkkevika? Vi har hytte der men klarer ikke å kjenne igjen området rundt hytta di ut fra disse og tidligere bilder du har lagt ut, så er litt nysgjerrig på hvor den ligger:) God sommer til deg og dine og nyt tiden fremover med voksende mage og babyforberedelser.

 14. Henriette

  Hei 🙂 Åå, for en nydelig hund du har. Er det Ronaldo eller Hugo som er din, og hvilken er det som er Lars-Kristian sin? Nyt sommeren videre <3 På vei til Tyrkia her.

 15. Så utrolig koselig! Ha en fin søndag du og, Caroline <3

 16. Vilken fin blogg du har. Tycker de är jätteroligt att kika in här varjedag och läsa (föröker i allafall, det är lite svårt med norska 😉 )

  kram Sandra

 17. Ahh det ser så idyllisk ut der! Det er bare å nyte sommeren så lenge den varer 🙂 Jogger du i strekk når du jogger så langt, eller tar du deg noen pauser?

 18. oppskrift på kaken? 🙂

 19. Ville bare s at jeg elske rblogg din, Caroline! Alltid like velskrevet og inspirerende. Gleder meg til å se den lille, krysser fingrene for at hun blir like vakker som sin mor 🙂

 20. I dag startet jeg morningen med å løpe meg en tur i skogen, og jeg var så kry!! Det har jo aldri skjedd før. Tenkte at nå skulle fotballfrue ha sett meg, Også løp jeg i fire sanger og så ble jeg lei.. da tenkte jeg, nå skulle ikke fotballfrue ha sett meg!! 🙂 Haha. Hatten av for løpingen din, den er insane.

 21. Hei! Ligger din episode av fire stjerners middag på nett? 🙂

 22. Christina

  Så utrolig fin solen var på det siste bildet!!! 🙂 nydelig! Hvordan kake er det der!? ser ekstremt god ut 🙂

 23. Angelica

  Karoliiiiiine, jeg har fulgt bloggen din lenge. Omtrent siden starten av – UTEN at jeg har lagt igjen noen kommentarer.. men på tide nå. Først av alt, gratulerer så MYE med graviditeten! For det andre, så kan alle haters pelle seg ut av denne bloggen. Hva gjør dere her? HVorfor slenger dere dritt? Slutt med det. La være.

  Denne bloggen må være en av de mest ryddige, og spennende å lese! Du er RÅ 🙂

 24. Ååå, så koselig det så ut! Er litt trist at sommeren er snart over, men det er jo alltids andre ting å se frem imot : ) ihvertfall for deg !
  Et spørsmål, går det bra å spise skalldyr og sjømat når du er gravid? Har lurt litt på dette, tenker du har dette klart da, vet det er noe med rå mat.

  Ha fortsatt en god sommer, og nyt de solskinnsdagene vi får her i Norge ^^ <3

 25. Du stråler som aldri før <3

 26. dwightinha

  Å der kommer den fine rekebåten igjen! Så fin på bordet.
  Kjempefine Bilder, nå savnet jeg plutselig Uggsene jeg kastet tidligere i sommer….

 27. Camilla

  Hei solstråle! Jeg elsker hundene, personligheten syns godt gjennom bildene 🙂 Lurte på hvor du/dere har kjøpt «rekebåten»? Den er så tøff 🙂

 28. martine

  Så innmari like du og søsteren din er! 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes vi blir mer og mer like jeg også 🙂

 29. Du skal jo ikke spise reker og skalldyr når du er gravid

  1. Fotballfrue

   Joda, det kan du spise 🙂 Det er så synd at folk gå rundt og tror at det er så mye man ikke kan spise, for noe tull. Leit for de som er gravide og ikke setter seg inn i dette. Det du ikke kan spise kan du lese her:

   DETTE BØR DU UNNGÅ:

   Rakfisk (bakterier).
   Selkjøtt (fremmedstoffer).
   Blåkveite over tre kilo (fremmedstoffer).
   Ferskvannsfisk av typen: All gjedde, abbor over 25 cm, ørret over en kilo, røye over en kilo (fremmedstoffer).
   Eksotisk fisk som: Hai, sverdfisk, skater og fersk tunfisk. Tunfisk på boks er helt trygt (fremmedstoffer).
   Fiskelever og produkter med fiskelever, som for eksempel Svolværpostei og Lofotpostei (fremmedstoffer).
   Brunmat i krabbe og hummer, fordøyelseskjertelen i kamskjell og nyren i o-skjell (fremmedstoffer).

   🙂

 30. hvor har du kjøpt den «rekebåten»?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *