Get Your Glow On!

annonse

Fin glød på huden ser bra ut uansett årstid, om sommeren når du skal blotte nakne, brune legger eller om vinteren når huden er litt gusten og trenger å stråle litt. Det finnes produkter for å fremheve både kinnbein, kragebein, lepper og legger og jeg har plukket ut mine absolutte favoritter:

Glo Highlighter: Denne er utrolig fin å klappe på kinnbeina og neseryggen for å fremheve og for å skape dybde i ansiktet, samt på amorbuen for å gi en illusjon av litt større lepper. Kan også blandes i foundation for glød i hele ansiktet. Dette har vært min favoritt i flere år, og er alltid fast produkt i min toalettveske.

Too Faced Oil Body Bronzer: Ny favoritt! Utrolig lekker for å skape litt farge, mye shimmer og glød på både legger, bryst, bein og ellers hvor på kroppen du ønsker. Som en bonus dufter den helt fantastisk av kokos ♥

Glo Starstruck Gloss: Kjempefin, men enkel, lipgloss med akkurat passe mengde bronseshimmer. Sitter godt og gir masse fuktighet til leppene.

Fnug Style Icon, Ciate Ladylike Luxe og Ciate Twinset & Pearls: 3 nydelige kombinasjoner for kjempefine, skinnende negler. Min favoritt er Twinset & Pearls, som jeg har på meg på bildet under her, den gir en veldig fin og skinnende effekt.

Youngblood Luminpus Creme Blush: Jeg har blitt veldig glad i kremblush den siste tiden, det gir en frisk look og er i tillegg veldig lett å påføre. Fargen Taffeta gir en passe uskyldig rosa glød til kinnnene, og sitter på i flere timer. Kombiner denne med å klappe litt Glo Higlighter over, det blir utrolig fint og sommerlig, og ikke minst. . glødende! Denne har jeg dessverre glemt å få med bilde av, men jeg har den på meg på det øverste bildet med Glo Highlight over.

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzing Powder: Too Faced har utrolig mange gode produkter og seiler opp som et av mine nye favorittmerker. Dette pudderet er kjempefint, gir en perfekt solkysset glød uten shimmereffekt, og dufter i tillegg av deilig sjokolade. Jeg bruker fargen Chocolate.

Nå får du 20 prosent rabatt på alle disse produktene hos Coverbrands ut 03. august, ved å bruke rabattkoden GLØD ♥ Get your glow on!

88 kommentarer

 1. Hei,utrolig bra blogg! jeg har et spørsmål: vet du om det er DHA i kroppsoljen? Eller er det slik at man kan vaske den av etter at den er brukt. og vet du om den er trygg å bruke når man er gravid? er den et bra alternativ til selvbruning? og smitter den av på klær?

  1. Fotballfrue

   Du vasker den bare av, den setter seg ikke på kroppen da det ikke er en selvbruner, men en olje ment for å gi glød til huden 🙂 Denne er trygg å bruke når du er gravid, jeg er jo det selv 😉 La den tørke godt før du kler på deg, den smitter av om du kler på deg mens huden er nysmurt.

   Klem 🙂

 2. hvor er båndet fra?:)

  1. Fotballfrue

   Det er mamma sitt, vintagefun fra storesøster 😉

 3. Charlotte

  Hvor har du kjøpt shortsen å skoene din? :-))

  1. Fotballfrue

   Shortsen er fra Lindex og skoene husker jeg ikke merket på :/ Lurer på om de er Tommy Hilfiger? Fra Nelly.com i hvert fall 🙂

 4. så pen du er! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 5. Charlotte

  Det står ingenting om hvilken nettside det er ifra…. Coverbrands? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har linket til hvert enkelt produkt 🙂

 6. Så utrolig fin du er!! 🙂 Jeg lurte på om den too faced oil body bronzer er veldig shiny? Sånn at den glitrer noe voldsomt? 🙂 Skal være forlover i et bryllup, og vil gjerne ha litt mer glød og farge, men er ikke så veldig fan av å glitre som et juletre! Klem til deg!!

  1. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂 gir en veldig rolig all over glød, ikke noe glitrende 🙂 Prøv deg frem til passe mengde, ikke bruk for mye, du kan blande den i vanlig bodylotion også 🙂

   Stor klem!

  2. Fotballfrue

   Nei, absolutt ikke 🙂 gir en veldig rolig all over glød, ikke noe glitrende 🙂

   Stor klem!

 7. Jeg blir helt satt ut av skjønnheten din :O WOW!

  1. Fotballfrue

   :O Tuuusen takk, snille!

 8. Så mye fint! 🙂

 9. Hei, jeg lurte på hvilken av fargene du har på too faced chocolate soleil matte brownzing powderet?

 10. Vakker du er!:) flink du er til å alltid stå på, bloggen er alltid oppdatert! Gøy. Lurer på om hvordan du klarer å holde vekten uten å miste for mye når du trener og løper så mye? Selv glad i løping og trening, men ikke pent å bli eller være for tynn. Du er liten selv, og da kanskje en utfordring… Uansett, takk for tips eller råd, og takk for bloggen!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Det er viktig å spise riktig ved siden av treningen, med energibalanse vil du ikke miste vekt 🙂

   Klem!

 11. Stilig!:)

 12. Ingeborg

  Gratulerer så mye med graviditeten!:-) Bloggen din er super, veldig inspirerende! Lurte på om du kunne lagt et innlegg om hva du bruker av hudpleieprodukter?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 På disse sidene finnes en del innlegg om hudproduktene jeg bruker http://fotballfrue.no/?s=ole+henriksen 🙂

 13. Hei 🙂 Er glo highlighter kommet i ny forpakning ? jeg har en som er gjennomsiktig med pumpe.. Er dette den samme som i dette innlegget? Vet at du har brukt den jeg har,fordi jeg kjøpte den etter tips fra deg 🙂
  Ha en fin dag :))

  1. Fotballfrue

   Du har den samme, forpakningen er ny 🙂

 14. Hei 🙂
  Den too faced oil body bronzer er den lik den glo minerals body bronzer?

  1. Fotballfrue

   Nei, det synes jeg ikke, men begge gir fin glød 🙂

 15. Skodilla

  Hei! Hvor er de blå skoene fra? Ønsker meg sånne;))

 16. Mulig jeg er litt gammeldags eller rar, men jeg tenker at naturlig er best. Møt sommeren med den hudfargen du har, og få glød fra smilet ditt.
  Om malen blir at alle bruker solpudder, falske negler, øyevipper, bleka tenner og innlegg her og der, ja, så glemmer en kanskje at naturlig skjønnhet er det vakreste. -I hvert fall i mine øyne/etter min mening.

 17. Nekter å tro at det er alt du trenger for å se så bra ut, Caroline! Nesten litt urettferdig, hehe. Men må nok teste ut de produktene. Så brun du har blitt, foresten 🙂 Fineste deg!

  Sandra/reisedagboka.net

 18. Blir helt paff jeg, du er jo like lekker hele tiden! Med og uten sminke, pyntet eller i treningsklær, du er hot! Definisjonen av naturlig skjønnhet er deg det Caroline <3 For ei dame, og for en fantastisk mamma du kommer til å bli :-))
  Jeg digger deg, du er rett og slett awesome <3
  Stooor klem!

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk <3

 19. Du er vakker! <3

 20. Hei! Vet dere er hemmelighetsfulle mtp babyene navn… Men hva het mormoren din? Var det ikke det hun var? Hun du kalte Mimmi. Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Mimmi het Inger-Johanne 🙂

   1. Tipper det blir Ingrid! Og blir ikke denne kommentaren godkjent, ja så vet jeg at jeg har rett

 21. God morgen, Caroline 🙂 Angående glow: Sun Spa, er det dumt å spraye seg før man skal på ferie i syden? Kan selvbruning på noen måte «ødelegge» ekte brunfarge? Klønete formulert, men jeg håper du forstår hva jeg mener.. Det er ikke ok å komme på stranda og være melkehvit…

  Jeg har forresten aldri sett deg så nydelig som nå – DET er glow, det! Babyglow! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke det skal ha noe å si for brunfargen du får 🙂

   TAKK 😀

   Stor klem og god tur 🙂

 22. Haha, det øverste bildet så jo bare helt teit ut, hvem sitter sånn og tar på seg leppestift?

  1. Fotballfrue

   Jeg, tydeligvis 😉

   1. Sandra

    Syns det bildet var helt nydelig jeg 😀

   2. Fotballfrue

    🙂

   3. Tina A

    Å? Jeg syntes det bildet var stilig! Fikk litt sånn 60s-følelse av det 😀

  2. Avocado

   Utrolig teit kommentar! Har du ikke noe pent å si så hold det inni deg;)

   Caroline, du ser fantastisk ut!

 23. Kan du lage en sminkevideo:D ?

 24. Det här är den finaste bilden som tagits på dig. Du strålar av glädje och skönhet. Grattis till babylyckan. Lycka till med allt. Du är värd det bästa <3 Stor kram

  1. Fotballfrue

   Snille deg, tusen takk <3

   Stor klem tilbake 🙂

 25. SiljeHH

  Fy søren, lekkert! Fant meg en lignende body lotion og smurte meg inn, føler meg fin i dag ja! Si meg, har du fått utrolig mye lenger hår etter sist du var hos frisøren? Du er en av få som kler så langt hår, synes jeg!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Ja, nå er det ca. 60 cm. 🙂

 26. Ville bare si ifra om at det ene stearinlyset på det øverste bildet står litt skjevt.

  1. Fotballfrue

   :O

   1. Stine Jensen

    Hi,hi. Tenkte det samme når jeg så bildet MP fordi jeg er et lite petimeter som liker å ha ting rett og på stell. Synes det var merkelig at Caroline ikke hadde sett det, siden jeg tror hun er ganske lik meg på akkurat det området ;o) Lo godt nå ja, av smiley`en til Caroline! Priceless 😀

   2. Fotballfrue

    Litt kjedelig å se det etter at bildene er tatt, da får det heller være 😉

 27. Hei! Rakk å bestille Elle + Lulu’s før det ble tomt, men har enda ikke fått noe. Sto at jeg skulle motta første blad + faktura med en gang. Egentlig ikke noe stress, men håper bare jeg får det siden vi fikk jo ikke noe bekreftelse på mail. Vet du noe? 🙂

  ha en fortsatt super sommer! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet dessverre ikke noe om dette :/ Anbefaler deg å kontakte kundeservice 🙂

   Klem!

 28. Karoline

  For en utrolig vakker glød! Den genseren så digg ut, hvor er den fra?

  1. Fotballfrue

   Fra Lexington 🙂

 29. Åh, du har så fin kropp! Viste du at det sjokoladepudderet er spiselig? 😀

  1. Fotballfrue

   Det tviiiler jeg på at det er :p Haha! Takk 😀

 30. you look beautiful! I discovered your blog recently and I am charmed you! I will definitely be a frequent visitor 🙂
  Greetings from Polish
  -K-

 31. Caroline

  Kjempe flott innlegg!! 🙂

  Ser du nevner ett produkt fra Youngblood. Jeg vurderer å handle deres liquid foundation men er veldig usikker på farge. Lurte derfor på om du kanskje hadde prøvd denne og eventuelt hvilke farge; om du hadde noe formening om fargen. Ser de har et ganske lite utvalg så det ville isåfall vært til stor hjelp. 🙂

  1. Fotballfrue

   Har dessverre ingen erfaring med foundation fra Youngblood :/

 32. Hvilken farge har du i creme blus og i solpuddere?

  1. Fotballfrue

   Det står i teksten, tafetta og chocolate 😉

   1. Ja da gjer da jo, hehe.. Men er den fargen på solpuddere veldig mørk? Vil den passe til lys hud

   2. Fotballfrue

    Da ville jeg gått for milk chocolate 🙂

 33. Pauliina

  Hello! New reader from Finland! 😉 I love your hair! Are they your own or do you have extensions? Where did you buy those lovely shoes? 🙂 Have a nice day! 🙂

  1. Fotballfrue

   Welcome 😀

   It’s extension 🙂 The shoes are from Nelly.com 🙂

 34. Hei!

  Hvor er genseren fra? Hvilken strl har du i den og shortsen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Genseren er fra Lexington og shortsen fra Lindex, har strl. S i genseren og xs i shortsen 🙂

 35. Litt kort shorts 😛

  1. Ååh neei, verdens undergang Maja! Nå må Caroline slette det og ta et nytt bilde av seg selv i en burka, siden du mener at shortsen er kort til tross for at det faktisk er.. SOMMER..?

   Du ser megafantastiskflott ut, C 😉

   1. Fotballfrue

    TAKK, skjønne deg 😀

 36. Tusen takk for tipsene. Dette skal jeg forsøke.

  By the way: Har fått ny veske i dag jeg og er spent på hva folk synes om den… (www.moffeliten.blogspot.com)

 37. Lisa Fay Molvig

  Nyttige tips! 🙂 Bra skrevet. Hvilken skrifttype bruker du på tekstene på bildene? <3

  1. Pliis svar!!???

 38. Camilla

  Tipper på at navnet på den lille blir noe kjempe jentete.. Kanskje Emma ?

 39. HOLY HOT MAMA! :O Så godt du ser ut, Caroline! Du gløder like mye som ei sol, om det skyldes produktene eller ei, så ser du helt smashing ut til en hver tid. Må bare få rose deg for ditt flinke arbeid, oppstillingene av produkter, lys og kvalitet på bildene er fantastisk. Vit at du gjør en fantastisk god jobb, alltid! 🙂 Håper din uke startet slik du ville og jeg ønsker deg en flott kveld videre 🙂 Stor klem til deg og lille magebeboer <3

  1. Fotballfrue

   Å, jeg blir så glad 😀 Tusen takk for fantastiske ord, de varmer <3

   Stor klem og ønsker om en fin uke 😀

 40. Christine

  Hvor er de blå skoene dine fra? de skoene du har på bilde:) Skoene var helt nydelige!! 😀

  1. Fotballfrue

   De er fra Nelly.com, kjøpte dem på salg for en stund tilbake, tror de er utsolgt :/

 41. Heisann!!

  Takk for fin lesning og insprasjon 🙂 Lurer på hvor du har kjøpt dem lysene du har på bordet? Spesiell farge på dem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er hytta til mamma og pappa, så jeg vet dessverre ikke :/

 42. I have your slip ons too hehe 🙂 you look so pretty xx

  http://www.danceonflour.com

 43. tak til fodboldfruen /// Charlotte Fnug Munksgaard

 44. Martine

  Du får så fine bilder og digger stilen din! 🙂

 45. Kristine

  Heihei, nydelig bilde! Hvor er skoene fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *