Bøkenes verden

Bare en liten update fra denne kanten, ville stikke innom og si god morgen før jeg dykker inn i Fasandreperne igjen. Bare et par kapitler til, så er den omsider utlest. Skal si det har tatt sin tid, det er aldri lett å finne noen ledige minutter til å nyte en bok, og denne boken er virkelig en sånn som er verdt å nyte i fred og ro. Den har vært helt fantastisk, og nå er jeg så spent på hvordan den ender! Etter denne skal jeg endelig ta fatt på Jo Nesbøs siste, Politi. Stor glede!

Kaffekoppen har blitt både kald og halvfull, og kroppen var klar for joggetur for nesten to timer siden, men jeg har ikke klart å løsrive meg. Så planen er å lese den ut, og så skal jeg jogge 🙂 Nå startet det nettopp så smått å blåse opp til en liten regnskur virker det som, men da får jeg heller bli litt våt. .

Senere skal jeg hente storesøster i Gamlebyen, hun blir 31 år i dag, tenk det! Gratulerer så mye til den beste søstra jeg noen gang kunne hatt ♥ Vi skal ha skalldyraften og feire henne, så da hadde det jo vært en bonus om sola tittet frem. Så skal jeg kjøre henne tilbake igjen før kvelden tar oss. Jeg har jo nesten blitt TaxiCaroline de siste månedene, gleder meg til desember, da legges sjåførhatten på hylla 😉

Ha en deilig dag, fine lesere ♥

89 kommentarer

 1. Hvor er de joggeskoene fra? Elsker de! <3

 2. Kirsten

  Hei Caroline!
  Leser bloggen din ofte, og du inspirerer i hverdagen. Nå hadde jeg ikke vært innom bloggen din på noen dager, og da jeg var i Tyskland i går så jeg plirtselig at jeg hadde kjøpt samme joggesko som du har avbildet i dette innlegget. Så jeg har veldig lyst til å spørre hva din opplevelse er av disse? Jeg har som regel kjøpt Asics Gel Nimbus. Løper mye.
  Og gratulerer med baby på vei! Ønsker lykke til fremover 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes de er veldig gode, fin demping og ikke for tunge 🙂

 3. Hei:)!
  Hvor har du kjøpt de skoene??? Akkurat sånn jeg er på jakt etter! Pliiiiis svar:-D !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *