Oh so girly

Rosa dress Zara / Topp Zara / Hollywood Heeled Sandals Asos (adlink) / Clutch AILA (adlink) / Armbånd Hermès / Øredobber Rhodos / Solbriller Le Specs 

Elsker disse øredobbene, fant dem frem i går da jeg ryddet i skapet, de hadde havnet nederst i smykkeskrinet av en eller annen grunn, men disse må henge foran alt annet, for de skriker jo sommer! Jeg fant dem i en accessoar-butikk i Rhodos, det er et merke som fører utrolig mye lekkert, men jeg husker dessverre ikke hva det het. Noen som vet? Rop ut, for jeg vil ha mer! De hadde så mye fint!

Nok om det, jeg vil egentlig bare ønske dere en god helg ♥ Her står trening og jobb på planen, før jeg skal ta bilen ut til hytta i Skjeberg. 3 timer kjøring, utrolig kjedelig, men så verdt det! Jeg har digre, flaksende sommerfugler i magen, for i dag skal jeg klemme på pelsdottene mine igjen! Å, det blir så deilig! Gleder meg som et barn 🙂

Sender alle en god fredgasklem, nyt helgen ♥

98 kommentarer

 1. Jeg så deg i går på Stockmand i dette flotte antrekket, og håpet på å se bilder av deg i dagens antrekk fra den japanske hagen i bakgården på Sockmand, men den gang ei. Selv elsker jeg å sitte der. Det føles som å være i en hemmelig hage, midt i sentrum av byen!

  1. Fotballfrue

   Oi, det var jeg ikke klar over! Skal sjekke ut det neste gang 🙂

 2. Gratulerer så mye med en baby på vei! Snakk om å stråle om kapp med sola. Du bobler jo over av lykke om dagen ser det ut til, og det er en fryd å lese bloggen din om dagen! 🙂 Dere har, som du sikkert allerede skjønner, alt i verden å se frem til.
  Du ser kjempesunn og frisk ut! Bra at du er aktiv under svangerskapet. Jeg var det selv, og holdt det meste av bekkenproblemer og plaget borte
  🙂 Du ser helt fantastisk ut, og den begynnende bebismagen kler deg veldig godt 😀

  Jeg bor selv i området (Porsgrunn), og fikk en liten gutt i fjor 🙂 Siden jeg er nybakt mor i samme område, så husker jeg hvordan det var med svangerskapskurs og andre tilbud til gravide her. Vi har forresten også hund, og fikk endel veiledning til hvordan vi burde gå frem for å unngå sjalusi mellom hunden og babyen fra dag en. Dette funket helt supert, så jeg kan gjerne forklare nærmere. Alle kommer jo med råd og tips til deg, noe som må være ganske overveldende selv om de fleste såklart mener det godt. Jeg gidder derfor ikke å legge ut masse her, men du kan jo heller kontakte meg om du faktisk vil høre mine tips.. 🙂 Mailadressa står vel der:)

  Forresten jeg måtte le når jeg leste innlegget om hvordan du fortalte mannen om graviditeten. Fordi det var HELT LIKT her. Jeg vekte han på morgenen med å omtrent putte testen inn i øyet hans. Haha han fikk jo omtrent sjokk et lite øyeblikk! 🙂

  Stor klem til deg, og lykke til videre! 🙂

 3. Beklager å si det, men syntes stilen din var mye finere før. Ser så stivt ut nå..

  1. Så flott at du sier ifra Helene!! Jeezeez…

 4. You are every time so gorgeous!!:) And now you really glowing <3 🙂

 5. Kristin S

  Heisann!

  Jeg synes du var kjempe fin på håret på bildene 🙂
  Lykke til med graviditeten, og kos deg med magen. Å være gravid er helt fantastisk <3

  Hilsen en trebarns mamma fra Sunnmøre

 6. Berit Theresa

  Kan du lage en flm om hvordan du får de krøllene du har der ?

  1. Fotballfrue

   Ligger allerede ute 😀 søk etter mast vol 2 🙂

 7. Wow! Nydelig antrekk, her var du virkelig fin! Skoene dine er superlekre. Tommel opp 🙂

 8. Dwightinha

  De buksene har jeg i løpet av sommeren vurdert 100 ganger! Men etter å ha sett dem på deg, forsvant all tvil. Så lekkert til brune ben.
  Elsker at du fortsetter din egen delikate stil også i graviditeten.

 9. du er såååå vakker

 10. Så søt og veldig liten mage! 🙂

 11. Stine Elise

  Kan det ha vært Birgittas Bijouterie du fant øredbobbene på? De har ihvertfall det overalt.

 12. ååh, nok en gang beundrer jeg bildene dine og hele deg! 🙂

  så fantastiske krøller!

  Kan du være snill og lage et innlegg hvor du forteller og viser alt du pleier håret ditt med?
  feks; oljer, shampoo, balsam, kur, sprayer, glans-produkter, varmebeskyttere (evt solfaktor for håret)
  hva slags extension og hvilke krølltenger du bruker? 🙂 veit at søsteren min også er på leting etter en krølltang som gir store flotte krøller, sånn som dine 🙂

  Venlig hilsen Caroline, 21, Sarpsborg 🙂

 13. Er de skoene dine komfortable ( behagelige)? Ser veldig bra ut. Er de vanlige i størrelsen? Vanligvis bruker jeg 40, anbefaler du a bestille det samme?

  1. Fotballfrue

   Ja, de er normale i strl., så du kan fint velge 40 (som vel blir uk7?) 🙂

   1. Takk for svar, det tror jeg -uk7;) Ha en fin kveld

   2. Betaler du toll i tillegg til frakt, hvis f.eks skoene koster 500nok fra ASOS?

   3. Fotballfrue

    På skoene betaler du kun moms, det er ikke toll på sko 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *