Gjensynsglede

Å, hjertet mitt har offisielt smeltet! Det var helt fantastisk å se hundene igjen, måtte det bli evigheter til neste gang vi skilles ♥

♥ klemmeitusenbiter ♥

Nå kom nettopp Lars-Kristian hit også, de har jo alltid fri dagen før kamp, så han blir her til i morgen. Sommerlykke! Så nå blir det snart middag her på hytta, og så håper vi på solskinn i morgen også. Søndag skal det jo bøtte ned med regn, men jeg har planer om å møte jentene på Månefestivalen i Gamlebyen og få med meg den siste konserten, så det hadde jo vært fint med opphold 🙂

Håper dere koser dere masse i kveld, det gjør vi! Pelsdottlykke!

51 kommentarer

 1. Anna (:

  Idyll! =) Tenker meg det er en helt stor bølgene følelse over å se hundene igjen. Jeg var likedan med katten min (:

 2. Åh, hundene deres er så skjønne:) Nydelige bilder som alltid!

 3. I think that pregnacy makes You even more shiny and happy, take care and keep up with good work!

  Greetings from Estonia
  http://www.dodolce.blogspot.com

  1. Fotballfrue

   Thank you so much 😀

   Hugs!

 4. What’s your Tracksuits?

  1. Fotballfrue

   Victoria’s Secret 🙂

 5. Vil bare få ønske deg og dine ei riktig fin helg 🙂

 6. Hei 🙂 Jeg er ikke den som kommenterer oftest, men er allikevel en fast leser som klikker meg innpå bloggen din hver dag. Selv om jeg ikke spiser lavkarbo selv, får jeg masse inspirasjon både til mat og andre ting. Selv satser jeg hardt på min idrett. Men ville bare si at det er så utrolig koselig å se hvor glad du er i hundene dine. Da kommer du uhvertfall til å bli en helt fantastisk mor, og ønsker deg all mulig lykke!

  Mange klemmer

  1. Fotballfrue

   Hundene er toppen av lykke, de betyr så mye for oss <3

   Takk for at du titter innom 🙂

   Stor klem!

 7. Herlige bilder!

 8. Elisabeth L

  Du er så pen med det hårbåndet og fargen på kosedressen kler deg virkelig 😀 godt å se hundene igjen på bloggen også!

 9. nyydlige bilder :)) hvor er kosedressen fra? kjempe fin farge 😀

  1. Fotballfrue

   Fra Victoria’s Secret 🙂

 10. Hei 🙂
  Vakre bilder 🙂
  Kan tenke meg det var herlig ja å møte de igjen ♥
  Har bare katter vi, men merker at man savner de fælt når man er borte
  Ønsker deg en strålende helg ♥

  Klem fra Elisabeth

 11. Isabelle h

  Jeg er helt lik.. Hater å reise fra babyen(les:hunden) min.. Vet at han alltid har det bra hos foreldrene mine…men er så vondt å reise fra han selvom.. Tror ikke samboeren min er like bekymret;)
  Du stråler virkelig om dagen Caroline:)
  Klem fra isabelle

 12. For noen nydelige bilder 😀 Du stråler!

 13. NicolineSofie

  Ville bare si hvor fantastisk du ser ut og hvor godt graviditeten kler deg! Bloggen din er virkelig en inspirasjon, og jeg gleder meg til å følge med videre,
  Ha en fortsatt herlig og strålende sommer:)
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk, skjønne deg!

   Klemmer 🙂

 14. Hundene deres er så nydlige altså! Og du så klart, elsker hårbåndet 😀 Men jeg bare tenkte på den ting; har dere erfaring med hundene deres og småbarn fra tidligere? Mamma og pappa hadde en hund da jeg ble født, men den prøvde å bite meg da jeg bare var noen mnd gammel, så de måtte gi den fra seg til mormor… Har dere bestemt dere for hva dere ville gjort om et sånt senario oppsto? Ellers håper jeg du har en strålende sommer videre! Gleder meg sååå mye til å følge deg, graviditeten og babyen videre <3

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke tenkt på en slik situasjon, håper selvfølgelig at det ikke vil skje, og får ta slike ting som det kommer 🙂

   Klem!

 15. God helg, søte Caroline!

  Jeg og kjæresten min er på bilferie nå. Har vært i Sandefjord på camping siden i går, og drar videre til Sverige i morgen. Satt på et svaberg helt for oss selv og så på solnedgangen i kveld. Så idyllisk! Håper du får det fint på hytta, ser helt fantastisk ut der! Du ser forøvrig også helt nydelig ut! 🙂

  Klem ♥

  1. Fotballfrue

   Så herlig <3 Fortsatt god ferie til dere begge 🙂

   Stor klem!

 16. Cathrine R

  Så utrolig søt du er, Caroline 🙂 Kos deg med familien din 🙂

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 God helg <3

   Klem!

 17. Ååå, ingenting er som å komme hjem til huden(e) etter en stund borte fra de! Det er så utrolig koselig. Jeg savner min så masse mens jeg er i London, og han blir såå glad når jeg kommer hjem <3

 18. Gratulerer så masse til dere begge som vordende foreldre!:) Har lest bloggen din en stund nå, og må si den har hjulpet meg masse! I 2012 fikk mamma brystkreft og jeg mistet min kjære pappa brått. Han ble 55 år. Jeg har selv 2 små gutter og følte at verden var vond og urettferdig! Hadde mest lyst til å ligge under dyna og la verden gå sin gang. Ved hjelp av viljestyrke og din blogg begynte jeg og trene igjen! Energien er på vei tilbake og jeg prøver å tenke positivt. Så takk til deg for inspirasjon og optimisme:) Lykke til som mamma!:)

  1. Fotballfrue

   Så leit å høre 🙁 Du er fantastisk sterk som har kommet deg igjen! Sender deg en stor klem <3

 19. Den største gleden, nesten, er å komme hjem fra ferie og få igjen hundene!

  Ser babybumpen litt på de siste innleggene, og gleder meg til å se deg strutte med magen de siste ukene:)

  Blir lettere irritert på din vegne ang hysteriet at du ikke er større enn du er……England har nettopp fått en ny tronarving på nesten 4kg, og Kate hadde nesten ikke mage før på slutten av svangerskapet…

  Enkelte burde tatt seg en bolle….eller to.

 20. KamillaM

  Åh! Kjenner igjen det der! Gleder meg like mye hver dag til å komme hjem til lille vofsen min <3 Og hver dag er det like stor gjensynsglede, men ekstra mye når man har vært fra hverandre en stund. Rart hvor glad man blir i de pelsdottene! Herlige vesener <3 De lyser opp livet på en måte som ikke et menneske kan gjøre.

  Nyt helgen med pelsdottene og familien, det skal hvert fall jeg 🙂

  Ønsker dere alle en flott helg!

 21. Hei er du gravid?
  Hvor mange mnd er du på vei?
  Btw; kjempe fine bilder 😀

  1. Fotballfrue

   Hei! Ja, det er jeg 🙂 Jeg er i uke 23, snart 6 mnd. 🙂

 22. Inga Helene

  Det er veldig lenge siden jeg har kommentert her hos deg nå. Måtte ta meg helt fri fra pc for en periode. Men har fulgt med litt,og fått med meg at dere venter barn,Caroline. Det gjorde meg så glad da jeg leste det. Gratulerer til dere begge to som vordende foreldre ! Du ser så godt ut som jeg aldri før har sett deg. Jeg mener,din lykke stråler av deg,og også din mann. <3 Du er så fabelaktig vakker Caroline! Og bildene over her fikk meg faktisk til å grine litt … sterke,svært rørende og 3 nydelige skapninger som er så veldig veldig glad i hverandre. <3 Ønsker deg all lykke til videre i svangerskapet ! Kos deg,ta deg tid til masse egenomsorg og pleie,det som er godt for deg. ( jeg kommer til å følge deg videre framover nå ) Og God Helg til deg og dere ! 🙂

 23. Åh, jeg skjønner akkurat hva du mener! Ingenting er som den koseoverdosen jeg får når jeg kommer hjem etter 14 dager på jobb.:) Kos deg masse på hytten, skjønner deg! Og forsatt god sommer!

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig 😀

   1. *skjønne deg, skulle det være.:)

 24. Kan være du har sett det tidligere, men jeg tenkte på deg når jeg så det;
  http://www.ravelry.com/patterns/library/owl-obsession

  1. Fotballfrue

   Hihi 🙂

 25. For noen nydelige bilder! Må smile her jeg sitter:) Ekte gjensynsglede! Pelsdottlykke, hihi! Den følelsen kjenner jeg:)

 26. Hei!

  Så nydelige hunder=)
  Jeg lurer bare på hvor det vakre bandana hårbåndet er kjøpt?
  Stå på! Fantastisk blogg;) så gøy at 2 snart blir 3;)
  Klem fra Julie

  NB: elsker stilen din! <3<3

  1. Fotballfrue

   Det er fra Asos, har linket det et par innlegg ned 🙂

   Tusen takk 😀

   Klem!

 27. Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men er det flere enn meg som har problemer med app`en til mobilen? Jeg får «unknown error» når jeg skal poste en kommentar. Når jeg trykker «load more» for å se flere kommentarer uner et innlegg, så blir jeg kastet ut fra app`en. Jeg er intet geni va innstillinger angår, så det kan godt hende det bare er meg 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er dessverre en feil med den og jeg har mast på utvikler i et halvt år uten å få noe svar tilbake 🙁 Får starte å pushe litt på ham igjen, for det kan ikke være sånn!

   🙂

 28. så fantastisk gjensyn! du stråler! og SÅ fine og koselige bilder! #goodfeeling# hvro kan ma finne denne joggedressen du har på deg? håper på svar! 🙂 ha en flott dag! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, den er fra Victoria’s Secret 🙂

   Klem!

 29. Åå jeg blir så glad av å lese bloggen din! Du er så skjønn 🙂 Kos dere masse på hytten og nyt sommeren! Gleder meg masse til å følge deg videre, stå på!

 30. ÅÅ der var de igjen 😀 Hærlige bilder, dere er super søte alle 3 😉 hehe, ha ei toppen helg! 🙂
  Klemmer fra sørlandet 😀

 31. Jeg skjønner deg slik! Var vekke fra min hund i litt over 2 uker for første gang, var helt utrolig flott å se han igjen!!

 32. Camilla

  Du har gløden! Du stråler jo. Ha en nydelig lørdag <3

 33. Du er såå søt!

 34. Du ser like lykkelig ut som jeg føler meg! : )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *