Walk-in: Utfordringene med skråtak

Siste endring i walk-in skapet, og nå tror jeg jammen at det ikke er plass til så mye som en øredobb til her inne, for hjelpes jord, nå er det jammen fullt! Dette ble en nødløsning og kanskje egentlig litt for rotete, men jeg var nødt til å ha en plass hvor jeg kunne henge noen av de større veskene mine, for til nå har de hengt på en kleshenger inne på kottet, og det er ikke særlig hyggelig for dem. Så nå har noen fått komme ut i lyset, og løsningen ble en knaggrekke jeg fant på Kremmerhuset for en tid tilbake.

Clutchene mine har fast plass mellom skjørt og bluser:

Så må jeg vise dere dette skiltet, for det er jo så sant 😉

Synes det ble ganske fint med knaggrekken, men håper i fremtiden at skapet vårt kan bli på et rom som ikke har skråtak, for det ville gitt så mye mer plass! Ja, jeg vet. Små problemer, men absolutt hverdagslige og noen ganger er det fint med litt interiørsnakk 🙂 Klikk gjerne her for flere bilder av skapet.

90 kommentarer

 1. Martine Akselsen

  Tenkte bare å slenge inn en kommentar her, noe jeg gjør så altfor sjeldent! Men du fortjener å høre noe positivt.

  I det siste har jeg begynt å lese kommentarene du får på innleggene, i og med at det der står svar på en god del som det lures på. Men hjelpes, SÅ mye negative kommentarer du får, jeg er helt målløs, jeg.. Trodde virkelig ikke at folk kunne være så.. uopplyste, gemene og noen rett og slett ondskapsfulle. Nei, vettu hva, vi lever i en syk, syk verden.

  Men du skal vite, Caroline, at for mange er det en lise å kunne klikke seg inn på bloggen din flere ganger om dagen og lese små ting om hverdagen din, samt hente tips, lese om mote, interiør, fashion, trening, kosthold – og nå også den lille du venter! Jeg er så glad på deres vegne, og gratulerer så masse! Du ser fantastisk ut om dagen, virkelig stråler gjør du 🙂 For meg, og mange andre, er du en inspirasjonskilde uten like, og jeg elsker å lese det du skriver. Bildene dine er kvalitet til tusen, og det vises på formuleringene dine at du er utdannet journalist!

  Pjuh, det var dagens gode ord! Fortsett i din stil, stå på vakre deg 🙂

  – Martine Akselsen, mediajente på 17 år

  1. Fotballfrue

   For en fantatsisk fin kommentar, tusen takk, snille deg <3

   Ønsker deg alt godt og en fortsatt varm og fin sommer!

   Stor klem 🙂

   1. Martine Akselsen

    Fortsatt god sommer til deg og, skjønne!

    Superklem <3

 2. Du har det såå fint! Jeg har også walk-in med skråtak, men det er mye lavere enn ditt for å si det sånn! Mindre rom også, har bare plass til to klesstativ og to skohyller, men det funker hvertfall! Drømmer også om et rom uten skråtak, vi får drømme litt sammen!

  1. Fotballfrue

   Det får vi gjøre 😀 Tusen takk 🙂

 3. Så fint walk-in du har og Gud så mye sko!;) håper for din del at det ikke skjer det samme med deg som med meg. Gikk opp en skostr når jeg var gravid… Så ingen av skoene mine passer lengre:/

  1. Fotballfrue

   Haha, uff, nei det får vi ikke håpe :p

   1. Ragnhild

    Det skjedde med meg &! Hørt at det er ganske vanlig.

   2. Hææ, er det virkelig mulig?? For har følt skoa mine har vært så trange i det siste!! :O Har en gutt på 5 mnd…

   3. Ja, det er dessverre vanlig 🙁
    Brukte selv 37 før graviditeten, 38&39 etter? Hvordan er det mulig!?

   4. Fotballfrue

    Jeg tror ikke det er mer eller mindre vanlig, ingen av de jeg kjenner som har gått gravid har opplevd dette 🙂

   5. Marianne

    Tror ikke det er så vanlig. Etter 3 fødsler har jeg akkurat de samme pailabbene som før 🙂 Det samme med min datter.

   6. Martine

    Det jeg har hørt er at når man blir gravid skjer det noe med hormonproduksjonen, slik at bindevev blir mer «tøyelig», og at fotrotsknoklene sklir litt mer fra hverandre, og at foten dermed blir større/bredere.

  2. Tenkte akkurat det samme! Er sånne finurlige ting man ikke tenker over kan forandre seg…:) Hadde aldri hørt om det før en venninne sa hun måtte kaste alle conversene sine etter at hun fikk datteren sin,, Søsteren min gikk fra str.36 til 38 under svangerskapet, hun er nede i str 36 1/2 – 37 nå ett år etter… Krysser fingrene for at du slipper 😉

   1. Skjedde med meg og:-/ Kjempe kjedelig…

  3. Trodde slikt bare var midlertidig, pga vann i kroppen… men jeg har hørt at føttene vokser hele livet…. Så skostørrelsen man hadde når man var 20 trenger ikke være den samme når man er 40 for å si det sånn.
   Men noe jeg merket etter at jeg fikk barn er at jeg ikke orker så mye høye hæler lenger, foretrekker komfortable sko. Det begynte med at jeg var gravid og ville forebygge bekkenløsning og vond rygg, så jeg gikk med lave sko, så følte jeg det mer praktisk med lave sko når jeg skulle gå lange trilleturer… så jeg har rett og slett blitt vant til lave sko 🙂 Og det er mye bedre for ryggen…… så får jeg heller variere til fest 🙂
   Misunner den walkin’ garderoben da, det skulle jeg hatt. Har altfor mye klær og sko, skulle gjerne organisert dem mer.

 4. Hei 🙂 Ville bare si at jeg elsker å lese om hverdagen din med baby i magen! Jeg la merke til at noen hadde kommentert at de ikke ville det skulle bli en typisk mammablogg, men hallo… Det er jo din hverdag. Har de ikke interesse i det kan de lese noe annet. Vil gratulere deg og Lars-Kristian så mye! Dette blir spennende!! Har fulgt deg hver dag siden planleggingen av bryllupet så dette er bra stas 🙂 Klem fra meg!

 5. beautiful…but do you get to wear all of them 🙂

 6. Pauline

  Så pent! Er kjempesjalu.. Likte veldig godt kleshengerne dine <3

 7. Fint system du har:) kjenner til skråtakproblemene selv.. små problemer, men fryktelig irriterende.. Jeg sitter nå på miramare beach hotell og hører bølgene bruse og ser utover havet, mens jeg leser guiden du skrev om området her. Den var helt topp og gode tips! Takk:)
  Klem fra Rhodos til deg♥

  1. Fotballfrue

   Å, så herlig! Der er det fint 😀 Nyt!

   Stor klem 🙂

 8. Nå vet ikke jeg hva du har av gulvplass, men hva med en stumtjener til veskene dine?

  1. Fotballfrue

   Er ikke plass, dessverre 🙁

 9. Det er jo fint da. Hvor har du kjøpt det sko skiltet? Hilsen anja

  1. Fotballfrue

   Fikk det i gave av noen venninner for noen år tilbake 🙂

  2. Camilla

   Jeg har likt, kjøpte det på Kremmerhuset i 2010 🙂

 10. Hei sweet!!! Hvorfor har du saa utrolig mange sko???????

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg liker sko 😀

   1. Marianne

    Samme her. Sko kan man aldri få for mange av. 🙂

 11. Marita Ø

  Fy fasan! Jeg elsker walk-in garderoben din 😀 Her skal jeg jammen meg hente mye inspirasjon til mitt eget hus en gang i fremtiden.. Og veskene dine :O Si fra den dagen du skal selge noen av de, hihi! Og forresten, bildene av deg på forrige innlegg: gorgeous! Du er flott, og jeg syns du blir vakrere for hver dag som går 🙂 Håper kvelden deres er fin!

  1. Fotballfrue

   Uæææ, tusen takk, skjønne deg <3

   Stor klem 🙂

 12. Det ser veldig flott ut da 😀

 13. Hannelore

  Søte deg! Lurer på hvordan du har råd til så utrolig mye klær og sko??

  1. Kristina

   Lurer på om det er fordi hun jobber?

 14. lille meg

  Hei!

  Du har en aldeles nydelig walk-in closet men ser problemet med skråtak!
  Jeg skal på ferie til Oslo i neste mnd. Så lurte jeg på om du kunne være så snill og anbefale noen klesbutikker eller steder som er et must å gjøre når man er der?
  Hadde satt stor pris på svar på det siden jeg ikke er så kjent i Oslo 🙂

  Ha en strålende kveld videre 🙂

 15. Hei! Jeg har lagt merke til at du er opptatt av ugler for tiden. 🙂 Jeg var også det når jeg var 26-30. Jeg har noen små uglefigurer som jeg lurer på om jeg skal sende til deg. Er veldig sikker på at du liker to av dem. 🙂 Du bestemmer jo selv hva du gjør med dem. Her går de nok i søpla ellers.. Hilsen Karin

 16. Nydelig samling av sko!! Det med aa gaa opp i skostörrelse etter graviditeten, er visst ikke saa uvanlig. Skjedde med meg ogsaa. Jeg hadde ikke saa mange par som det du har, men noen favorittpar var det jo som plutselig var for smaa. Krysser fingrene for at det ikke skjer med deg. Lykke til videre med svangerskapet. Kjempefin blogg du har.

 17. https://www.side2.no/helse/article3582401.ece

  Fant en artikkel om hvor vanlig det er aa gaa opp en skostörrelse. Staar at dette skjer i svangerskapets förste maaneder, saa du er forhaapentligvis over «faren».

  1. Fotballfrue

   *phew* krysser fingrene (og tærne) for at det stemmer 😉

 18. men WOOOW!

 19. du kor fint og kor mye fint du har — litt misunnelig ja 😉

  nyt dagene – monika

 20. Cecilie

  Hei.har lest tidligere at du fikk tak i gummi som du bruker på hjulene du har på stolene fra tm design. Jeg trenger å kjøpe slike:) hvor har du fått tak i disse? Mvh cecilie

  1. Fotballfrue

   Vi bestilte fra Skeidar 🙂

   1. Cecilie

    Takk:)gratulerer så mye med graviditeten. Har 2 gutter selv,det beste som har hendt meg. Det er da man forstår den ekte kjærligheten og hengivenheten. Du forstår hva jeg mener når du ser ditt barn for første gang:)))) lykke til.

 21. Det er jo en drøm av et walk in closet du har! Og det må absolutt gå an å si at man ville forandret på noe selv om det allerede er bra, gjør ikke vi alle det?;) Du ser fantastisk ut for tiden (som alltid), og jeg koser meg så med bloggen din. Den er et herlig avbrekk i hverdagen som er hellig her i huset! Masse lykke til med mirakelet i magen, jeg er helt sikker på at dere kommer til å bli fantastiske foreldre:) fulgt bloggen i 3-4 år, og du virker som ei som har ting på stell, så det kommer til å gå så fint. Klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre, tusen takk for så fine ord <3

   Stor klem!

 22. Oh O.o! My eyes are sparkling!:) Can I move there just for a bit?:D Is a dream, congrats Caroline! Is really so tidy and so classy and gorgeous as you!:) Kisses, have a goodnight!:)

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you, sweetie <3

 23. Anna Sofie

  Sikke noget rod med det skråtag, kan sagtens se hvor meget mere plads du kunne få hvis væggen var lige! Men Gud, din garderobe, skråtag eller ej er jo TO DIE FOR! Haha! Lagde særligt mærke til de fine bøjler med perler på. Hvor har du fået fat i dem henne??

  Store knus fra Danmark, og endnu engang tillykke til dig og herren i huset med den lille!

  1. Fotballfrue

   De er fra Lisbeth Dahl, hun er jo dansk 😀

   Klem!

 24. Åå, nå savner jeg alle skoene mine. Hadde ikke plass til de i leiligheten så alle (utenom noen få) brant opp med boden på loftet.
  Men takket være god forsikring har jeg masse skopenger ^^
  For en drøm av et walk-in-closet dere har!

 25. Ragnhild :)

  See, jeg fant en babygym med ugler! https://www.sofiesvilla.no/productdetails.php?product=8592

  1. Ragnhild :)

   Og enda litt flere ugler 🙂 https://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=58

  2. Fotballfrue

   Ja, denne har jeg sett, men jeg synes fargene er litt kjedelige :/

 26. Tror dere må få et annet hus når lille mini-Caroline vil ha skoene sine ved siden av mammaen sine sko:) Håper hun ikke får samme skostr som deg…… Her har begge jentene samme skostr som meg, og de kidnapper skoene mine i hytt og gevær! Skikkelig kjipt når jeg har tenkt meg ut en regnværsdag og ikke finner hverken Ilse Jackobsen eller Hunter-støvlene mine…………og jentene har tjuvlånt de på skolen (har egentlig en regel om at de må spørre før de får låne…….men «fort» gjort å glemme).

  Mannen min er av og til passe oppgitt over tre stk «damer» i heimen som er relativt begeistret over klær, vesker og sko……(bør vel og nevne at katten og vofsen også er av hunnkjønn, så han føler seg nok litt ensom som hannkjønn av og til…)

 27. Jeanett

  Heihei, Caroline!

  Ville bare gratulere deg med den lille i magen… Dere kommer nok til å bli noen supre og fantastiske foreldre! Lurte bare på om du kunne vise rommet der dere planlegger at den lille sitt rom skal være? Slik at vi får et bilde av hvordan det så ut før dere begynnte og innrede?
  Etter all den fantastiske interiøren jeg har sett i huset deres, så tror jeg nok at det babyrommet kommer til å se praktfult ut!
  Hvilken sko størrelse bruker du forresten? tihi!

  En stor stor klem til deg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal vise dere bilder av barnerommet underveis 🙂 Jeg bruker både 38 og 39, kommer an på skoen 🙂

   Klem!

 28. Det syns jeg var en kjempefin løsning til veskene! Selv har jeg mine stående i en bokhylle sammen med sko, og de aller største henger på klesstativet som står åpnet i rommet, i tillegg til at et par dessverre må stå i skapet. Drømmer om et walk-in-closet en dag, men det blir nok ikke i en studentleilighet i London, hehe 🙂

 29. hvor har du kjøpt kleshengerne? Utrolig fine!!!

  1. Fotballfrue

   De er fra Lisbeth Dahl 🙂

 30. First World Problem, LOL. Minnet meg om denne https://www.buzzfeed.com/lukelewis/middle-class-problems som fikk meg til aa le veldig mye 🙂
  Her er det freddan og det er digg, paa Soendag sitter jeg paa et fly til Hellas – tar bare 24 timer herfra! Tjohei!

  1. Fotballfrue

   Haha, I know 😉 Å, nå reiser du snart 😀 God tur og nyt det . . selv om du skal gjennom litt av en flytur først :O 🙂

   Klemmer!

 31. Emilie Aamodt Øysæd

  Så flott du har fått det, og jeg ønsker deg mye lykke til som mamma når barnet kommer! har ikke fått skrevet det enda 🙂 .. Ser også hvor mye negativitet som kommer fra lesere, og synes det blir helt feil. Du er flink ! 🙂

 32. Karoline

  D hær innlegge må æ bærre vis kjæresten min! Hn sir æ har masse sko! Hihi 🙂
  Ælska bloggen din, har læst den fast i fleire år nu, og beundra dæ masse! Du har inspirert mæ te så mykje, når det kommer te mat, træning og faktisk d å bruk farge på klærn ( æ brukte kun svart og kvit før).
  Gratulerer så masse me dn lille og ønska dæ alt vell!
  Gleda mæ te å læs kor d går! 🙂

  Klæm!

 33. Herlig skilt 🙂 Og så utrolig mange fine sko <3

 34. Hva med slike»knagger» man fester på døren? Slik som er festet over selve døren, men likevel gjør at den går igjen? Jeg har det, der selve knaggene fremme er hvite perler(store). kjempegreit og praktisk:)

  1. enig! jeg og hadde tenkt å foreslå det.
   LyV: HVOR får man fatt i med perler fremme? Mine er bare sånne kjempekjedelige kroker…

 35. Det er vel et tegn på at du har nok klær/sko?

 36. Ann Kristin

  Det kan finnes en mulig løsning på skråtakproblemene, det er mulig å bygge en slags romdeler i midten helt opp til skråtaket, og dermed få hylleløsninger på begge sider. Klart det blir litt mindre gulvplass men samtidig så mye mer hylleplass 🙂

 37. Har en super løsning, om det blir for lite plass kan du bare gi meg halve skapet 😀 (neiida, eller…)
  Men du har et nydelig skap, og superfine ting. Digget de søte kleshengrene 🙂

 38. Åå drømmerommet 😀 såå fint! Og oversiktlig, det må være deilig å gå inn der når du skal finne ut hva du skal ha på deg!

  1. Fotballfrue

   Likevel kan det være så vanskelig til tider, haha :p

 39. Tipper dere kommer til å kalle den lille jenta dere for Filippa, eller Nova 😉

  1. Ellers takk. Filippa er opptatt!

   1. Anonym

    Jeg tror iallefall Filippa 😉 Fint navn det.
    Eller kanskje Celine, Adriana….

 40. Hei Caroline! Jeg har nettopp vært på ferie og må bare fortelle om en liten ting som minnet meg såå mye om deg. Vi var innom en chocolate factory som produserer og selger sin egen sjokolade i små søte poser, og her snakker vi ikke bare to typer lys og mørk sjokolade – de har sjokolade med seriøst alle smaker du kan tenke deg! Den ene vi kjøpte var – hold deg fast – mørk sjokolade med kokos og lime! Fy søren, den var enda bedre enn den høres ut, tro det eller ei. Tenkte på at denne sjokoladen måtte vært perfekt for deg 😉

 41. Hei:) jeg har lest bloggen din en stund, men har ennå ikke lagt igjen noen kommentar. Du gjør en hod bloggjobb og det et beundringsverdig hvordan du takler all den ufortjente pepperen du får. Det er virkelig trangsynte mennesker ute å går som virkelig tror at det du skriver om her er HELE livet ditt. Man bør jo kunne klare å forstå at det er en liten del av deres liv som blir lagt ut på nett. Og at du har kjøpt en LV stelleveske, og så da? Fin & praktisk;) Misunnelse er roten til mye vondt, og jeg tipper du får kjenne på det ofte. Stå på videre og fortsett å heve deg over de som prøver å trykke deg ned. De kan umulig ha det bra med seg selv eller fornøyd med egen livssituasjon, men det er ikke din feil!

  Fortsatt god sommer og lykke til i svangerskapet til deg og mannen din:)

 42. ville ikke kalle det et walk-in SKAP, heller mer som et rom etter min mening, heh 🙂
  Men har du ikke et vindu der? Isåfall hadde det blitt utrolig fint med ei smal hylle over vinduet, og der får du jo litt ekstra plass! 🙂 Eller evt. over døren?

  1. Fotballfrue

   Jo, klikk deg inn på innlegget jeg har linket til nederst, så ser du hele skapet / rommet 🙂 Er dessverre ikke plass til hylle over, men det hadde jo vært kjempefint 🙂

 43. Wow your dressing is amazing !!!!

 44. Anne A.

  Hei! Jeg er innom bloggen din daglig, og må bare si at du er en stooor inspirasjon! Utrolig kjekt å følge deg i denne spennende tiden fremover! Tenkte med det samme å tipse deg om en ryddig måte å oppbevare veskene dine på 🙂 Det finnes noe som heter «Jokari Purse Rack». Jeg har det selv og er kjempe praktisk.

  https://www.amazon.com/Jokari-Purse-Rack-2-Pack/dp/B003UBXTMW%3FSubscriptionId%3DAKIAIAA4MWUJXHBYFRNQ%26tag%3Dsquid960175-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB003UBXTMW

  De selges overalt på nettet, og er veldig billige 🙂 Klem!

 45. Susanne

  Hehe «for det er jo ikke så hyggelig for dem!» ;D

 46. Hei.
  Må si du har et inspirerende hjem:)
  Mulig dette er foreslått, jeg har ikke lest alle kommentarene…
  Men det første som slo meg var en slik klesstang som går utover i rommet, kanskje egentlig brukt mest i butikker. Men da henger hvertfall veskene pent og pyntelig etter hverandre..?
  Masse lykke til med graviditet og fødsel forresten, det finnes ikke noe større enn å bære frem barn – klisje, men sååå sant ;P

 47. Kristine

  Hei Caroline!
  Veldig fin bladkasse:) hvor har du kjøpt den?

  1. Fotballfrue

   Fikk den i bryllupsgave 🙂

 48. Er så morsomt å se tilbake på, masse inspirasjon 😀
  Den hvite fothyllen nederst i skråtaket til alle skoene, var den der når dere flyttet inn? 😀

 49. Takk for svar:D Er det dere som har kjøpt? :* Dere har vært kjempeflinke!

  1. Caroline

   Ja 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *