Prosjekt Baby nr. 1 er i gang

Hei fra sola! Den bestemte seg visst for å dukke opp i dag likevel, det hadde jeg aldri trodd etter det uværet som ble servert oss i går. Det blinket og ristet i hele huset, jeg ble jo nesten redd der jeg lå. Jeg kom nettopp hjem fra en tur i byen med Lars-Kristian, vi møttes etter trening for å ta litt bilder og for å kjøpe maling til det første prosjektet til den kommende babyen vår. Tok 15 minutter og hver vår iskaffe mocha med 70 prosent sjokolade på Stockmand også, anbefales! Den var farlig god 🙂

Men ja, da er jeg i gang med babygymmet til den vesle. Jeg holder jo på å røpe navnet hennes hele tiden, for her hjemme og for kommende besteforeldre går hun under det hun (mest sannsynlig) kommer til å hete, så det har blitt en vanesak for meg å bruke det ofte. Men jeg vil jo ikke avsløre det helt ennå. Flere har spurt meg, både her og på instagram, hva et babygym egentlig er, og det kan jeg forklare: Det er enkelt og greit et stativ med leker som du setter over babyen mens den ligger på gulvet. Dette skal engasjere barnet over tid, og hjelper det også til å gripe etter ting, i tillegg til at fargene på lekene som henger der skal stimulere den lille. Viktige ting å tenke på er at det ikke må henge for mye over hodet på barnet, og at lekene skal kunne flyttes på slik at barnet ikke blir liggende med hodet i samme stilling over tid. Det finnes mange ferdige og få kjøpt, men ingen har falt i smak hos noen av oss, så da må man bruke kreative sanser. Har hamstret vakre og fargerike leker fra etsy, og det ramler pakker ned i posten her hver dag, så snart er det meste på plass. Viser dere resultatet når det er helt ferdig 🙂

Hårbåndet finnes her 🙂

Og ja, det er fortsatt noen som spør hvor langt jeg er på vei: I dag er det 22+2, altså 22 uker og 2 dager. Måtte tiden fly avgårde ♥

170 kommentarer

 1. Hva er det med folk å være så forbanna negative og legge seg inn i hva dere gjør? Og de som klager på at det er en mammablogg? Tenk å sitte inne med så mye negativitet om andre? Dette kan jo umulig være mennesker som har det særlig bra med seg selv.. Jeg kan forstå at folk er kritiske, men må si meg helt enig med mange av kommentarene til Lars-Kristian; det er faktisk forskjell på hva og hvor mye som blir lagt ut. Jeg personlig hadde digget å få sett bilde av den lille med tilhørende navn til, men jeg respekterer da deres valg om å gjøre det eller ei – for det er tross alt dere som bestemmer over dette lille knøttet som kommer om noen mndr. Makan!!

  Når jeg leste innlegget så satt jeg og tenkte for meg selv at «åh, se så glad hun er når hun sitter ute i gresset og ordnet med ting til bebisen og eeeeer det en litt større bump en vanlig som syns når hun sitter i den stillingen?» Også leser jeg over kommentarene og blir så lei meg.

  Dere får så mye ufortjent kritikk at jeg blir helt målløs! 🙁

  1. Fotballfrue

   Stor klem til deg, Dina <3

 2. Føler du helt ufortjent får kritikk for noe folk føler de kan «ta deg på». Det er delte meninger om å dele bilder av små barn på nettet. Men faktum er at det er fullt og helt ens eget valg! At noen velger å ikke gjøre det tror jeg er av prinsipp. For om man tenker seg om så påfører man ikke barnet noe som helst skade! Jeg kommer selv til å dele bilde på facebook av min datter når hun blir født i oktober. De som mener jeg er en dårlig mor av den grunn får mene det. Personlig synes jeg det er på sin plass å kunne vise frem sin stolthet til andre mennesker 🙂

  Masse lykke til Caroline! 🙂

 3. Er det mulig? Ja, Caroline må regne med positive og negative tilbakemeldinger når hun blogger, for folk er rare. Selv leser jeg denne bloggen hver dag, men det er slett ikke alltid jeg syns blogginneggene er interessante eller jeg er enig i det som skrives. Det kunne ikke falle meg inn å bruke tid på å skrive en kommentar da. Hvorvidt deres kommende datter blir eksponert eller ikke gir jeg blanke i. Ikke har jeg noe med det og ikke blir det mitt problem.
  Jeg har troen på at de fleste mennesker, herunder Caroline og Lars-Kristian, selv vet hva som er best for seg og sin familie.

 4. Jeg syntes ikke det gjør noe at du blogger om mirakelet som dere venter på!:) Du har jo delt bryllupet, reisene deres.. For det er jo slikt livet ditt er! Hvor uekte blir det ikke om du aldri skulle nevnt babyen? Det er jo dette som er livet ditt. Liker bloggen din veldig godt, finner masse inspirasjon er innom her nesten hver dag.
  Lykke til videre med den lille vakre du!<3

 5. Jeg liker å følge med på postene dine om babyen:)) er selv gravid med nr to, så du har mye å se frem til <3

  Mitt beste babytips er bæresjal:) spesielt mobywrap!:)

 6. Hi Caroline, i think that i can see a little baby belly <3 how old is he/she/are they? 😀

  1. Oh now i see (when i translated.. :* ) thats sooooooo sweet, youre gonna be a perfect loving mum, i am sendind happiness and health

 7. Wow, Caroline, du stråler mer og mer for hver dag! Har sikkert nevnt det minst et par ganger…. haha.. nyyydelig på håret forresten!! Så laidback men likevel så kledelig! Du kan virkelig dette å kombinere!

 8. Emmelie

  Jeg tror navnet er Veslemøy :))

 9. Jeg må begynne med å si: for noen nydelige bilder av deg! Så søt 🙂
  Også må jeg si at jeg måtte smile litt da jeg leste dette innlegget. Det minner meg om historien jeg har hørt igjen og igjen siden jeg var liten. For da bestemor hadde planer om å kjøpe et slik babygym til meg da jeg var baby, hadde pappa insistert på å lage det selv. For å få bestemor enda mer nervøs, løy han og sa at materialene skulle være staur og ståltråd. Da holdt bestemor på å gå i bakken! Men jeg klarte meg fint under pappas hjemmelagde babygym for nesten 25 år siden. Måtte bare nevne det da jeg så dette innlegget.
  Jeg er så innmari spent på navnet, tror nok det blir noe litt utenom det vanlige. Jeg synes det er fint da folk bruker eldre, norske navn på barna sine. Og oppkallelse er jo gøy 🙂
  Takk for at du deler så mye om graviditeten din 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, så nydelig 😀

 10. Åå, herlighet! Jeg måtte bare gi deg en positiv kommentar blant denne dritten! Du er helt fantastisk! Jeg er så glad for at du deler det du deler med oss, men er også glad for at du ikke deler «hele» deg! Du er inspirerende til 1000! Mye av grunnen til at jeg nå endelig har fått meldt meg inn på treningsstudio er takket være deg! Jeg elsket å lese om når du skulle gifte deg, når du gav ut bok, alle de spennende tingene og turene du får oppleve! Og nå elsker jeg å lese om din tid som gravid og gleder meg til jenta kommer! Jeg bare vet at dere kommer til å bli fantastiske foreldre til ei frisk nydelig jente! Du gløder om dagen! Klem fra trofast leser gjennom mange år som er innom hver eneste dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 11. Natalie

  Ååååh, jeg synst bare du er sååå vakker Caroline. Du kommer til å bli en så utrolig flink og nydelig mor, barnet kommer til å bli helt perfekt, en blanding av deg og Lars K. er slettens ikke verst. Må si jeg er utrolig glad i mammaen min, og hun er verdens beste, men jeg tror du kommer på en definitivt god 2. plass!!! <33
  Klem i fleng til den flotteste kvinnen. :*

  1. Fotballfrue

   Snille du <3

 12. Så utrolig flinke dere er!!! Kreative sjeler!

 13. http://lekmer.no/leker/babylek/babygym-o-lekematter/skip-hop-treetop-friends-babygym
  Denne må vell være perfekt for dere? 🙂 🙂 vær gang jeg ser ugler nå, tenker jeg på dere. Hahaha :p

 14. Jeg holder en knapp på Sofia;)

 15. Personlig synes jeg det er utrolig givende og spennende å følge bloggen din Caroline, fra mat, trening, mote, reise og ikke minst baby. Det er DU som bestemmer hva som skal legges ut og om det er riktig eller ikke. Ikke ta det bør av alle bedreviterne der ute som slenger med leppa til deg og mannen din. Jeg synes dere virker helt fantastiske og unner dere og den lille Prinsessa alt godt. Jeg føler virkelig at dere har jobbet hardt for det dere har, og da mener jeg også at dere må få kunne unne dere akkurat hva dere har lyst på om dere har råd.Jeg gleder meg til å lese fortsettelsen på hva du gjør i hverdagen din og håper virkelig ikke dere lar noen av disse spydige kommemtarene ødelegge for det! Masse klem fra Lena!

 16. Jeg legger så og si aldri igjen kommentarer på blogger jeg leser, og må innrømme at jeg rimelig nettopp begynte å lese bloggen din Caroline, men med alle disse negative kommentarene synes jeg nesten at dere fortjente litt «godord» oppi alt det negative.
  Jeg har sett mang en mammablogg, og synes på ingen måte at dette har blitt nettopp dette. Jeg synes det er kjempefint (og naturlig) at du lar dine lesere også ta del i denne delen av livet ditt, og som mamma vet jeg akkruat hvor fantastisk spennende denne tiden er!! Jeg synes også du inspirerer med dine innlegg om mote og trening, til tross for graviditeten 🙂
  Tilslutt må jeg få si at jeg synes det virker som den kjærligheten du og Lars-Kristian har for hverandre er noe helt unikt og bunnsolid som dere er veldig flinke til å ta vare på. Husk å gjøre dette også etter fødsel, da man gjerne mister fokuset på hverandre litt når man har nå helt fantastisk, unikt noe som opptar det aller meste av tiden. Jeg tror dere blir helt fantastiske foreldre og at den lille jenta deres vil få uendelige mengder med kjærlighet <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord, kjære deg <3 Det setter jeg stor pris på 🙂

 17. Fine du.
  Så synd at et slikt feelgood innlegg blir ødelagt av andres sure oppstøt. Håper du har evnen til å se forbi det negative og suge til deg det positive. Nyt tiden. Og ta godt vare på hverandre, alle 3….

  Lite tips til en mobil babygym; elastisk bånd med klyper til å henge opp div ting. Genialt å ha i vesken om du er på besøk hos noen som ikke har barn. Da knytter du den bare opp slik at barnet har noe å drive med mens du nyter en kopp te med ei venninne.

 18. Åå, jeg er så spent på å få vite navnet. Tror dere kommer til å velge et nydelig, søtt, litt tradisjonelt, norsk navn, noe sånn som Sophie 😀 hihi

 19. Hei.
  Skulle bare tipse om at det finnes mange fine ugle-ting på butikken «Ting» hvis du har den i nærheten 🙂
  Ha en fin dag!

 20. Jeg vurderer selv å bestille noe fra etsy, hvilke erfaringer har du med leveringstid? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det kommer helt an på hvem du bestiller fra, det er jo litt som ebay 🙂 Jeg har ventet i alt fra 1-2 uker 🙂

 21. Gratulerer til dere begge! <3

  Syns det er så godt å lese hvordan dere svarer og få innblikk i hvordan dere tenker ifht lille prinsessa! Skulle trodd dere hadde gjort det før 😉 Da jeg gikk gravid med nr 1 hoppa jeg i salaten med begge bena først mange ganger. Med tanke på sånn skal jeg ikke gjøre osv osv. Dere er svarer helt ærlig; det må vi nesten ta som det kommer 🙂

  Syns forresten det er veldig kjekt at du er så "tidlig" ute med ting, for jeg har nemlig en babygutt på 6 mnd som jeg kan herme etter dine ting til 😉 bare i blått såklart 😉

  Håper å få høre mer om jenta, syns det er veldig koslig 🙂 Og i motsetning til andre skjønner jeg hvor godt det er å dele litt av denne store begivenheten! Men en ting vil jeg bare forberede deg på, du tror, tenker, drømmer og planlegger, men i det øyeblikket og dagene etter jenta er her blir mer fantastisk enn noen kan forestille seg! <3 Det beste du noen gang kommer til å oppleve har du halvveis nådd, og det med STIL! Og til slutt, om du tror du elsker din kjære nå, vent til dere er blitt foreldre! Det er bare herlig, slitsomt og fantastisk på en og samme tid <3

 22. Jeg begynner å bli lei av all kritikken du får. Det står jo alltid noe «stygt» til de i kommentarfeltet!
  Jeg håper på enda mer babyblogg jeg!:D jeg er selv gravid i uke 16 og syns det er kjempe spennende å følge med på andre gravide!:)

 23. Charlotte

  My precious little baby
  I have loved you from the start
  You are a tiny miracle
  Laying closely to my heart

  Each day I feel your presence
  Each day I feel you grow
  Each day you heart beats softly
  As only I could know

  So I’ll keep this in a special place
  And remember each year through
  Of this very special time in my life
  The moment I carried you

 24. Hei! Du har så supetfine solbriller, som du kler uyrolig godt 🙂 Hvilket merke er de? Klem Grete

 25. OJ så underbart ni bor! Vilken dröm! Det är underbart att du bloggar om graviditeten, det strålar om dig och jag längtar så tills det är min tur. Du är en förebild som fortsätter ditt liv som vanligt – graviditet är ju inte en sjukdom. Stort lycka till med er lilla flicka och allting, det kommer nog bli underbart. Kram!

 26. Hei Caroline,
  Takk for en kjempe kjekk blogg! Koselig å følge deg disse ukene i svangerskapet.
  Skal også ha en liten i oktober, så det er spennende å se hvilke prosjekter du holder på med. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt stativet til babygymen? Har dere laget det også selv? Hadde i tilfelle vært kjekt å sett hvordan 🙂 lykke til i ukene som kommer:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *