Dress that bump: Sailorstyle

Det er helt utrolig hva et antrekk kan gjøre med en som er gravid, spesielt når magen er såpass liten som min. Jeg kan egentlig selv velge om jeg vil at graviditeten skal synes eller ikke, alt avhenger av hva jeg tar på meg og hvilken vinkel som fotograferes. I går var vi som sagt ute for å se på barnevogner, så jeg hadde lyst til å strutte litt og valgte derfor det strammeste skjørtet i garderoben – da må jo magen synes! Dette fant jeg i Paris i en butikk som fører så utrolig mye lekkert, de har en onlinestore, men de frakter dessverre ikke til Norge. BcbgMaxazria heter butikken. Dette skjørtet fantes i alle mulige farger og jeg hadde så lyst på et lyserosa, sånn for graviditetens skyld, men det var dessverre utsolgt i min størrelse. Så dersom noen vet om et sted hvor de selger lignende skjørt, rop ut!

Bluse Asos / Skjørt BCBG / Armbånd H&M / Veske Tommy Hilfiger / Pumps J.W Andersen Aldo (adlinks) 

Det regner her i dag! Håper virkelig det gir seg. Jeg skal snøre på meg joggeskoene nå, rakk dessverre aldri det i går, var så godt i gang med prosjekt rydde-i-skapet at jeg ikke klarte å gi meg. Men det er jo nesten en treningsøkt i seg selv 😉

Ha en kjempefin torsdag ♥

131 kommentarer

 1. Vanvittig flotte bilder, du ser smashing ut! Og fra nå av bør det være slutt på alle «hvor er magen»-kommentarene, for det er helt tydelig noe på gang der inne:-) Flotte klær, flotte omgivelser, og flott dame. Lykke til videre og fortsatt god sommer.

  1. Fotballfrue

   Klart det er noe på gang 😀 I dag er jeg 22+2 og jeg merker mer og mer til magen, spesielt hun som ligger inni der, veldig stas 😀

 2. Marita Ø

  Du er like vakker, hver gang! Nydelig antrekk forresten 🙂 Håper solen kommer til dere også, her har det vært strålende i flere dager nå, også i dag, så her er bikinien på allerede 🙂 Joggeturen er unnagjort ute, så nå er jeg klar for en solfylt dag på terrassen! Hihi 🙂

 3. BCBG er et ganske velkjent merke, fås kjøpt hos bl a Nordstrom 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg vet det er et kjent merke, men har aldri funnet det online før :/ Da sjekker jeg hos Nordstrom, de har jo onlinebutikk 🙂

   1. De har det på shopbop.com også. Og DET er en fin side å netthandle fra det! Rask levering, og all moms etc inkludert når du betaler.
    Anbefaler!

   2. Rannveig

    Til «Moms» (eller andre som vet): betyr det at man ikke får regning på 25 % moms hvis man bestiller fra shopbop? :O Hva med 10 % toll da, må man betale det?

   3. Persille

    Toll må man betale fra shopbop, kommer i etterkant.
    🙂

   4. Shopbop legger på alle utgifter i kassen. Hvis det viser seg at du har betalt for mye får du tilbake differansen. Jeg har aldri fått noe ekstraregning fra Shopbop.com.

   5. Så flott du er 😀 revolveclothing.com har bedre utvalg av merket enn shopbop.com 🙂

 4. Hei! Du som har vært i gamet litt… Har du noen tips til gode gravidblogger der ute? Har testet positivt, er 30, helt grønn og skrekkslagen 😉

  1. http://www.siljemilf.blogg.no vil jeg si er en god mammablogg i hvertfall 🙂 Kan såklart lese om graviditetene hennes også 🙂
   Lizbethosnes.com
   Linneliise.blogg.no – Gravid for andre gang. Første skjønnheten døde under fødselen. Ung, men har vært gjennom graviditeten to ganger 🙂

 5. Alle department-stores i London f0rer det merke, saa kanskje du kan sjekke hjemmesidene til Harrods, Harvey Nichols eller Selfridges? Harrods shipper iallefall til Norge 🙂

 6. Ser tydelig en liten babymage her 😉 Er jo nå fremover de vokser som mest, så skal nok se magen dukker opp fortere og fortere fremover! 😉 Lykke til med resten av svangerskapet og ikke minst med tiden etterpå 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

 7. Great look! You look so pretty!
  Have a nice day
  DaisyLine

 8. WOW! Sexy mama, eller sexy mom-to-be. I elsker den røde leppestiften og alt ved dette antrekket. Du stråler til tusen. Du er hands down den VAKRESTE gravide jeg noen gang har sett. Ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   :O Tusen takk, snille deg <3

   1. Christina

    Enig!

 9. Nydelig antrekk, Caroline! Elsker skjørtet!

 10. Nydelig som vanlig:)! Du er en flott inspirasjon!

 11. Du er så fin, Caroline! Og for en skjønn liten mage<3
  Jeg skal på ul idag, og forhåpentligvis vil den lille vise oss kjønnet sitt! Er SÅ spent!!

  1. Fotballfrue

   Msse lykke til 😀 Det er så spennende!

   1. Det blir en liten gutt 😀 Stor stas!!

   2. Fotballfrue

    Å 😀 gratulerer så mye <3

   3. Takk<3 Utrolig å mye mer virkelig det hele blir når man vet hva man bærer på:D

 12. Så koselig å se at magen virkelig begynner å vises! Selv er jeg 38 uker på vei med mitt andre barn og er rimelig klar for litt action snart!

 13. Elisabeth L

  Nydelig antrekk, nydelig baby mage og nydelig mom to be:D

  1. Fotballfrue

   <3

 14. Du ser helt fantastisk ut!!! Håper dere fant fram i «barnevognjungelen»! 😉 Takk for at du deler så mye med oss, du både inspirerer og sprer glede! Fortsatt god sommer! 🙂

 15. Du gløder og det lyser «mamma» av deg! Ser helt fabelaktig ut! Definitivt en av de vakreste profilerte mom-to-be 🙂

 16. Ser jeg en liten mage på det ene bilde der? 😀 åå, det blir så bra for dere å få en datter! Jeg ble så utrolig glad på deres vegne når jeg fikk vite du var gravid! Du og Lars Kristian kommer til å bli så flinke foreldre 😀 Lykke til ♥♥

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Tusen takk 😀

 17. Karoline

  Tenkte å tipse deg om denne så ser du hvordan «bumpen» vokser:) https://www.dbtv.no/?vid=2562843603001

 18. Du ser så flott ut! 🙂

 19. Pleier vanligvis ikke kommentere noe særlig, men nå måtte jeg bare skrive at du ser helt FANTASTISK ut! Du har virkelig en flott glød om dagen, og det antrekket så helt smashing ut på deg! Spesielt det siste bildet fikk meg til å smile skikkelig, virkelig vakker!

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, jeg blir så glad 😀

 20. Tone R.

  Kjempe stilig! :o)

 21. Aldeles nydelig skjørt, på flott dame selvsagt! 🙂
  Si veldig gjerne ifra om du finner ut hvor det kan bestilles på nett, for det vil jeg og gjerne få tak i 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fant en del av dem på ebay, ingrid a-line skirt heter det 😀

 22. Åååå magekos 😀
  Du er så fin, Caroline! Liker den gode stemningen i bildene.

  1. Fotballfrue

   Tuusen takk, skjønne deg <3

 23. Så utrolig fint antrekk! Shopbop fører det merket, tror jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør de 😀 Fant skjørtet i dusty pink i min strl. på ebay, så nå er det på vei hjem 😀

   Klem!

 24. Så fin mage! 🙂

  Har du kjøpt klær designet for gravide enda, eller satser du på oversized og passende «normale» klær? Og vil du oppdatere oss på bedre-føre-var-enn-ettersnar-kremene for å hindre strekkmerker? Jeg tenker å prøve noe slikt selv, skal trappe opp treningen og har muskler som vokser veldig fort. Har selv en del ballerina-strekkmerker 😉

  Forresten, jeg ser og hører folk klager over at det blir mye babysnakk på bloggen, men jeg synes bare det gjør bloggen interessant på en ny måte, selv om jeg personlig er milevis unna å få egne barn. Mer babysnakk, tusen takk!

  1. Fotballfrue

   Nei, det har ikke vært nødvendig ettersom alle de vanlige klærne mine fortsatt passer 🙂 Jeg kan gjerne oppdatere dere på kremfronten etter hvert, men det er kanskje litt tidlig ennå, ettersom jeg nettopp har begynt å få mage 🙂 Har i hvert fall ingen strekkmerker noen plass så langt *bankibordet* Bruker en olje og deretter en krem fra mama mio hver dag og natt og er veldig fornøyd med det, selv om det er kjeeedelig å stå 10 min. å smøre seg morgen og kveld 😉 Satser på det er verdt det 🙂

   Klem!

 25. Therese Jacobsen

  Her i flekkefjord er det 24 grader og strålende sol, skal sende noe over til dere 😉
  Nydelig anntrekk, men det kan man vel si om alt du eier av klær ♥

  1. Fotballfrue

   Sola har kommet hit også 😀 Lykke!

 26. Du ser så utrolig nydelig ut, utstrålingen din er bare helt fantastisk❤
  Er så glad på deres veier❤
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, skjønne deg! Tusen takk 🙂

 27. Du er utrolig nydelig!

 28. Så nydelig du er! Jeg sender deg sol fra Grimstad. Treningsfri idag og ingenting som må gjøres, så tenkte å daffe innendørs med film, men får så dårlig samvittighet når det er sol ute.

 29. Have missed your outfit posts! Caroline, you look outstanding! One of the most adorable nautical style I have seen so far! I like the striped blouse, it goes perfect with the skirt and the heels! Also the bag’s colors are very well matched with the whole combo, plus the straw hatngives a quirky touch to the look! You are really very stylish and look always flawless!:) Kisses, have a good day! xxo

 30. Hei! 🙂 Så fin du er. Elsker stilen din! Kjempeglad på deres vegne 🙂
  Lurer på en ting. Hvor har du redigert det bildet på krakken? Fargene var så nydelige!

 31. Du ser så flott ut 🙂 nyt svangerskapet ditt!

 32. Åh, så fine bilder! Spesielt det hvor du sitter på benken! Som i et eventyr på en måte 😉 Magen din er forresten skikkelig søt!
  Kan ikke du lage «Ti på topp steder å besøke»? Du reiser jo til så mange vakre steder, men en liste over de ti stedene du anbefaler mest. 🙂
  Stor klem Benedikte <3

 33. Michelle

  du er så vakker, nydelige bilder! Ha en strålende dag <3

 34. Camilla M

  NYDELIG!

  Bare så det er sagt så mener eg at man er mamma/mom/mama med en gang bebissen er i magen<3

  Til lykke med resten av svangerskapet kjære Caroline:-)

 35. Wow, du er bare NYDELIG;) kjempe fine bilder! Hvem tar dem? Ha en kjempe fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian er antrekksfotograf 😉 Flinke mannen <3

 36. Wow, du er bare helt NYDELIG<3 kjempe fine bilder;) hvem tar dem?? Ha en strålende dag!

 37. Katrine

  WOW, du er jo bare helt nydelig!!!
  Om jeg ser halvparten så bra ut som deg når jeg er i uke 22, så kommer jeg til å være overlykkelig!!:)
  Lykke til med resten av svangerskapet! <3

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   TAKK 😀

   Stor klem!

 38. Silje :)

  Smelt 😀 Du er så fin med babykul på magen! Artig å se den så tydelig som nå 😀 <3 Vakre du! Her kjenner og ser jeg spark daglig, og pappaen kjenner de også 😀 Den mest magiske følelsen <3 Her er jeg 20 uker idag 🙂 Endelig halvveis jeg også!

  1. Fotballfrue

   Ja, det er jo så gøy 😀 Og her har det virkelig blitt liv i leiren! Jeg kvekker til fordi hun beveger på seg, haha 😀 Og Lars-Kristian har både kjent og sett, så det er stas 😀 Klarer aldri å venne meg til disse bevegelsene, og kan tenke meg det er rart når de plutselig blir helt bort. Hurra for halvveis 🙂

   Stor klem <3

 39. Kjære Caroline!
  Lenge siden jeg har kommentert her inne nå. Men jeg er innom flere ganger om dagen;) gratulerer SÅ mye med lille jenta i magen! Så utrolig koselig! Jeg er bare så begeistret for deg og bloggen din. Du er så utrolig dyktig i alt du gjør! Jeg beundrer deg virkelig!! Jeg har slitt mye i noen år nå, og det å klikke meg inn på bloggen din, har vært så utrolig deilig! Folk klager over at alt er så perfekt, men jeg foretrekker heller å lese en positiv og «perfekt» blogg. Alle skjønner jo at du som alle har kjipe dager, men hvorfor fokusere på det? Jeg bare digger at du er så livsglad og positiv, for det smitter over på meg!! Og at folk klager på at du fremstiller alt så bra, syns jeg er trist altså! Man vil vel at folk skal være lykkelig og glad!? Nei, du må fortsette som du gjør. For du inspirerer meg så ufattelig mye, Caroline! Rart, men uten at du vet det, så har du bidratt til at jeg har endret innstillingen min og blitt meg positiv. Så TAKK!

  Ønsker deg en flott dag! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Lene, for at du er en så snill og god leser <3

   Stor klem!

 40. Julie Marie

  Kan nesten ikke tro at det er en baby inni der, og du er jo til og med halvveis, hehe 🙂
  Du er nydelig, tror ikke jeg noen gang har sett en så vakker og gravid kvinne før, babyen kommer til å få et kjempe herlig liv og er kjempe heldig som har dere til foreldre, virkelig 🙂 Flere mødre/gravide burde vært som deg, du sikrer jo barnet ditt en god fremtid med livsstilen din.
  Nå må du nyte de siste månedene fult ut, for det kommer til å bli slitsomt!
  Lykke til med graviditeten, Caroline! gleder meg virkelig til å se den vesle <3

  1. Fotballfrue

   Ja, og godt over det også 😀 Tiden går så fort 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

 41. Wow, du blir jo bare flottere og flottere, Caroline!! 🙂 Nesten så jeg blir litt sjalu 😛
  Leser svært sjelden blogger, men jeg må si at din sin har noe som bare…ja…. litt sånn » feel good» … :)!! Synes du er en stor inspirasjon- spesielt fordi du er en av de få kjendiser som virkelig tørr å være så rett frem ærlig, spesielt når det kommer til det med kropp/utseendet/mat…
  Bein i nesa liker vi!! 😉 ( selv om janteloven hater det)
  Stå på, du er bare herlig!! <3

  Klem

  1. Fotballfrue

   Neimen, hjelpes, tusen takk :O Jeg blir jo helt rød i toppen av alle disse fine kommentarene, skal si det gleder en gravid sjel 🙂

   Stor klem!

 42. Nydelige bilder, du er så flott!! 🙂

 43. Ser at det allerede er noen som har nevnt at det selges på Shopbop.com, men det er også overload av BCBG på eBay, har kjøpt en BCBG cardigan derfra for en stund siden, og virker prisen realistisk så er produktet somregel det også (i min erfaring).

 44. Elisabeth

  Du kommer til å være like slående vakker etter fødselen som hertuginne Kate, det er jeg sikker på! Du ser helt fantastisk ut!

  1. Fotballfrue

   Hun er så flott 🙂 Tusen takk 😀

 45. Anna :)

  Dette vet du helt sikkert allerede, men sofies villa har masse fint uglestæsj til barnerom 🙂 Og selvfølgelig, du ser fantastisk ut, og det er helt klart at du er lykkelig, for det syns så godt på bildene dine! 😀 Ønsker dere to og den lille prinsessa i magen, alt godt 🙂

 46. Josefine

  Du är så fantastiskt vacker!

  1. Fotballfrue

   Snille du, tusen takk <3

 47. shopbop.com fører merket!
  De har stort utvalg. Du kan velge at de tar skatt og avgifter på forhånd. Da slipper du at DHL eller andre tar ekstra for at de legger ut.
  Veldig raskt og alltid fornøyd med hva jeg bestiller.

 48. Jeg må helt ærlig si at jeg hadde aldri trodd du var gravid hvis jeg så deg, men folk er forskjellige og du har en utrolig søt liten mage som vokser så fort skal du se 🙂 Jeg syns du gløder som en sol og ser fantastisk ut! Syns det er bare spennende med babyprat og babyoppdateringer så keep it up! Gleder meg til tiden fremover 🙂

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, tusen takk 😀

 49. Hei 🙂
  Du ser helt fantastisk ut (som alltid). Du er en Stor motivasjon i hverdagen min !
  Klem ♥

 50. BCBG Max Azria har lenge vært en av mine favoritter! Sjekk ut nettbutikken til Saks Fifth Avenue, de fører BCBG. Elkstra pluss er at de regner ut toll og moms og inkluderer det i prisen før du trykker «KJØP» 🙂

 51. Wow! Du ser fantastisk ut…
  Jeg syntes jeg ser en liten kul på magen allerede!
  Vil gjerne tipse deg om et «interiørmerke» som helt sikkert ville passet perfekt inn på jenterommet.
  KIDS CONCEPT
  Her har de mye stilrene møbler, og i tillegg en hel masse ugleartikler!
  Du finner det meste på Jollyroom.no (link nedenfor)

  https://www.jollyroom.no/catalogsearch/result/index/?p=8&q=kids+concept

  Lykke til 😉

  1. Fotballfrue

   Ja, de har mye nydelig 🙂

   Jeg er i uke 23 nå, så jeg synes det er på høy tid med en liten kul 😉

   Klem 🙂

 52. Ingeborg

  Fine deg! Du kombinerer plagg og mønster så utrolig bra 🙂 Jeg lurer på hvor du har kjøpt den blå og hvite stripete shortsen din som du brukte i Paris? En slik må jeg ha! Stå på og lykke til videre med graviditeten. Du fortjener all suksess du kan få!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Den er fra Lindex 🙂

   Klemmer!

 53. You look amazing! 😉

 54. Hva mener du egentlig med overskriften? Dress that bumps? Eller skirt that bumps. Er forvirra, for det er et skjørt er det ikke? Eller mener du to dress altså å kle seg? Haha skjønte ikke helt den

  1. Fotballfrue

   Dress that bump = kle deg babymagen 😉 Ikke like fancy på norsk 😉

 55. for en nydelig dame i et nydelig antrekk! 🙂 du er så inspirerende Caroline 🙂

 56. Ragnhild

  Så flott du er Caroline!! Ha en nydelig dag:-) klem

 57. Anna (:

  Du ser helt nydelig ut og stråler !! 🙂 Også gøy å se magen vokse! Tenker meg hvor stort stas det er for deg!

  Også lurer jeg på om du kunne svare på spørsmålet mitt fra et par innlegg siden, ang mm på objektivene deres for kameraet? =)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne!

   På vidvinklen er det 55-200 er det og på telelinsen er det 10-20 🙂

   Klem!

   1. Anna (:

    Tusen takk! Driver og tenker å kjøpe en ny linse, fordi jeg har bare standard (18-55) og så er jeg usikker, og siden du tar helt nydelig bilder, tenkte jeg å finne tips og inspirasjon her!
    Hvis det er mulig, hva ville du anbefalt å kjøpe først vidvinkel eller telelinse? 🙂

    Klem! (:

   2. Fotballfrue

    Teleinse, absolutt 🙂

    Klemmer 🙂

   3. Anna (:

    Tusen takk, igjen! Hvis det er ikke for mye å spørre om (igjen), så har du tidligere skrevet om at du har lest litt forskjellige bøker om fotografi, gjennom hvilket du plukket opp en del ting for bedre fotografier. Er det en eller to slike bøker du kan anbefale?

    Tusen takk igjen for raske svar! =D og lykke til med prosjekt babygym!

   4. Nå er det vel 55-200 som er telelinsen og ikke omvendt 😉 Sånn at du ikke ender opp med å kjøpe feil 🙂 Forøvrig er det jo andre ting enn brennvidde som spiller inn på hvor bra bildene blir.

    Derfor finnes det også «samme» objektiv til 2500,- og 15 000,- 🙂

   5. Fotballfrue

    Ja, det stemmer at det er omvendt 🙂

   6. Rekommenderar verkligen ett 50mm f/1,8 till att börja med – bra objektiv till superpris! Alternativt den bättre och mer robusta varianten 50mm f/1,4 om du vill satsa lite högre direkt – perfekta vardagsobjektiv som funkar till det mesta och ger jättefina blder med kort skärpedjup 😀

 58. De selger BCBG på Shopbop og Macys.com, og begge shipper til Norge!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀 Nå har jeg bestilt skjørtet fra ebay 🙂

 59. Du ser fantastisk ut, Caroline! Håper jeg ser like bra ut når jeg en gang blir gravid 😀

  1. Fotballfrue

   Uæ, så koselig å høre 😀 hjertelig takk 😀

 60. Der kommer magen mer og mer ja 🙂 ser fantastisk ut! Går selv gravid, i uke 30, og sommeren er jo den beste tiden å gå gravid. Nyt det 🙂

 61. http://www.shopbop.com fører det merket 😉

 62. Utrolig fine bilder 😀
  Du er så utrolig vakker 🙂

 63. Så fin du er, Caroline! Gratulerer med magen 🙂 Jeg kjenner igjen følelsen av å ville velge det strammeste skjørtet så alle skal kunne se magen, gleden av når noen kommenterte den, og skuffelsen når ingen så den. Men tro meg, det kommer en tid hvor den ikke kan skjules lengre, hihi! Det er stas 🙂 Klem M

  1. Fotballfrue

   Det er så stas! Håper du trives i mammarollen, skjønne deg! Du kler den så godt <3

   Stor klem 🙂

 64. Nydelige Caroline! Jeg ser ikke at du er gravid en gang jeg…… Du ser helt fantastisk ut, blir så glad av å lese bloggen din. Stråler glede og lykke, og som du står på! Du er virkelig et menneske med drivkraft. Dere kommer til å bli fantastiske foreldre! Ha en nydelig helg 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, snille deg <3

   Stor klem!

 65. Magen min er større enn din, jeg er ikke gravid, bare normal…
  Håper jeg blir så tynn som deg en dag =)

  1. Fotballfrue

   Folk er skapt forskjellig, og det må vi bare akseptere 🙂

   1. Men du er nydelig da =)

 66. kristine

  WOW, årets mammablogg kanskje?? Eller den fitteste gravide? Til å være 22 uker på vei, er du utrolig heldig med magen. Ikke prøv å tren den vekk etter graviditeten, for det tror jeg ikke trengs.

 67. Nydelig skjørt! Ops, jeg ble så fristet og bestilte det selv i blek rosa. Kan jeg spørre hvilken størrelse du bestilte? Er usikker på om jeg har valgt riktig størrelse :-p

  1. Fotballfrue

   Jeg har xs 🙂

   1. Takk for svar :-)Vet du livvidden i cm i xs, eventuelt s (fant ikke ut på nettsiden ). PS: Utrolig at du kan bruke xs når du er gravid. Du ser smashing ut! 🙂

   2. Fotballfrue

    Det vet jeg dessverre ikke :/ Det er tøyelig da, så håperhåperhåper det kan passe noen mnd. til 😉

   3. <3

 68. Hey!
  Jeg synes den veska de er heeelt fantastisk fin! Vet du om man fortsatt kan få kjøpt den?

  1. Fotballfrue

   Dte vet jeg dessverre ikke :/

  2. Kjersti

   Hei. Jeg har faktisk den vesken til salgs nå, har den hjemme og den er helt ubrukt 🙂

 69. Du gløder skjønne deg. SkalBliMammaGlød tenker jeg det er 😉

 70. Henriette

  Du stråler og ser fantastisk ut! Blir helt rørt av å se på deg og den flotte magen! Gleder meg enda mer til å se den lille prinsessa når hu kommer:D

  Klem til dere begge <3

 71. Wow!! Du ser bare helt fantastisk nydelig ut!! Du stråler! Klem

 72. babyimagen

  hei, så fantastisk du ser ut som gravid og at den nesten ikke syns, har selv 10 uker igjen til termin og sliter med å få på meg sokker og det å bøye seg ned går rett og slett ikke,føler meg som en flodhest, men er jo helt fantastisk å være gravid 😀 du er heldig som ser så smashing ut 🙂 morsomt å lese om litt babyting og graviditeten din her på bloggen :):)

 73. marja dudas

  ooooh little baby bump, so cute :)))))

 74. Hei! jeg skrev et innlegg dedikert til deg og ellers alle gravide i omgangskretsen min…. jeg er veldig ny på blogging men, driver med utdannelsen Interiørkonsulent og har hatt skoleblogg i et år. Jeg har fulgt deg i ca. 3 år nå, syns du har en fantastisk blogg, layout og et utrolig deilig liv 😛 det hadde hvert utrolig hyggelig hvis du kunne kikket innom bloggen min, og lese innlegget dedikert til deg 🙂 https://amandainterior.blogspot.no/2013/07/innlegg-inspirert-av-fotballfrue-og.html

 75. Liten gravidmage er supert 🙂 Var ikke noe stor selv jeg, og først i uke 22-24 begynte magen å vokse litt. Jeg trente til dagen jeg skulle føde, skulle faktisk på spinning kl 0915, men vannet gikk kl 0650. Så kos deg med den lille bulen. Magen kommer mår den kommer 🙂

 76. Du er så nydelig! Tusen takk for skjørt-tipset! Jeg fikk levert ett i pink pale fra Saks Fitfth Avenue på døren denne uken og er så fornøyd! Kvaliteten på stoffet, fargen, lengden på skjøtet – alt! God helg! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *