Eksklusiv rabattkode på salget hos Nelly.com

annonselenker

Nelly.com har lenge hatt så mye som 70 prosent rabatt på en rekke varer i nettbutikken, og nå har jeg fått lov til å gi leserne mine en rabattkode som gir ytterligere 20 prosent oppå disse 70. Da snakker vi en mengde varer til under 200-lappen, og det er jo ikke dårlig når det snart er på tide med litt nytt i høstgarderoben. Rabattkoden du bruker er fotballfrue, og denne varer kun til midnatt i dag. Hele salget finner du her.

1. Trench fra Sisters Point 2. Sko fra NLY Shoes 3. Jakke fra Sisters Point 4. Bukse fra Nowhere 5. Dressjakke fra Bruuns Bazar 6. Maxikjole fra Jeane Blush 7. Sko fra NLY Shoes 

Over er noen av mine litt fornuftige favoritter fra salget, det kan lønne seg å kjøpe inn varmere jakker og sko i tidløse farger allerede nå, for høsten nærmer seg med stormskritt. I tillegg måtte jeg ta med den mørkeblå maxikjolen, den er så fin og også veldig passende i for eksempel bryllup.

Happy shopping! Senere kommer oppskriften på gårsdagens middag: Kyllingwrap 🙂

23 kommentarer

 1. Er ikke utringningen litt for stor til å kunne bruke den i en Kirke?

  1. Fotballfrue

   Du kan med fordel velge bunad i kirken eller et sjal som dekker hele overkroppen 🙂

   1. Haha 😉

 2. Kristin

  Åh, helt topp!! 🙂
  Bloggen din er forresten helt fantastisk, leser den hver dag og gleder meg til hvert innlegg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig, Kristin! Tusen takk 🙂

 3. Ingrid Nordal

  Perfekt! Da har jeg allerede sendt en bestillingen på to kjoler som jeg skal bruke i bryllup om en måned. Skal jeg takke deg eller Nelly? 😉

  1. Fotballfrue

   Begge to :p 🙂

   1. Ingrid Nordal

    Da sier jeg tuuuusen takk til deg først og fremst 🙂 Det er jo alltid deilig med rabatt, men dessverre litt skummelt også. Jeg skulle jo bare ha en kjole, men det ble noen flere plagg i handlekurven 😉

 4. Elisabeth

  Herlig! Den jakken fra sisters point har jeg siklet etter lenge. Det henger en som er nesten prikk lik på Vero Moda som koster 1200,- og det ville jeg ikke ta meg råd til akkurat nå. Men så klarte jeg ikke å holde meg nå, så da er den på vei hjem til meg 😀 TUSEN TAKK for fin rabattkode 🙂
  Forresten så har jeg fulgt bloggen din nå de 3 siste årene, er ikke så flink å kommentere, men det skjer innimellom 🙂 Det å lese bloggen din er blitt et fast gjøremål om dagen, og jeg titter innom flere ganger per dag for å se om du har skrevet noe nytt og spennende 🙂

  Håper du får en strålende dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra at den kom godt med 😀 Og tusen takk for fine ord, snille deg <3 Håper du får en fortsatt deilig sommer 🙂

   Stor klem!

 5. Fruen du fruen!

  Fantastiske Caroline. Du skal vite en ting om deg selv; du er ufattelig tøff og har virkelig bein av det sterkeste metall i nesa! Jeg digger at du tør å legge ut det du føler er rett for deg, og at du kjører din stil selvom du så godt vet at flere kommer til å reagere negativt på det. Se på vesken, eller maten dere spiste i Frankrike. Jeg kan ikke tro at folk kan være så frekke, men igjen så var jeg ikke litt overrasket en gang. Det som gjør meg glad er at du fortsatt gjør det, du står for den du er, det du liker og det er så vanvittig beundringsverdig!! En skal være sterk den som tåler all den kritikken, og det ser man virkelig at du er! Jeg er overbevist om at den lille tulla deres kommer til å få en helt fantastisk oppvekst og hun er heldig som har foreldre som virker så tvers igjennom snille, dere begge lyser av godhet og det er godt å se at det enda finnes mennesker med rene og gode intensjoner!

  Selv har jeg nylig blitt singel og sitter å lurer på om jeg noen gang vil føle den samme lykken som den du bærer på nå, men allikevel så kan jeg ikke annet enn å bli glad av å lese bloggen din og glad på din (deres) vegne. Jeg blir så inspirert, du gir meg lyst til å bli bedre! Det er merkelig å si det sånn, men det er nå sånn det er :)) Ta vare på deg selv fruen, det er en grunn til at du er på toppen, husk det!!

  Og ps: Jeg er nå noen hundrelapper fattigere, takk for «gaven» 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk til deg for nydelige ord, jeg blir så glad <3

   Og tro meg, du kommer til å finne lykken igjen, selv om det virker håpløst når du nettopp har blitt singel <3 Ta tiden til hjelp og nyt å være litt alene også 🙂

   Stor klem <3

 6. Madelen

  Da var to bikinier bestilt til under 200-lappen 😀 woopwoop!
  Ha en strålende dag og takk for rabattkoden 😀

 7. Også har jeg shoppe stopp… This hurts! Men takk skal du ha, haha 🙂

 8. Jeg får ikke rabattkoden til å virke 🙁

 9. Michelle

  elsket nr 3 og 6. ja takk!! 😀

 10. maria sanni

  Rabattkoden virker kun på sko hos meg.. får ikke ekstra avslag på noen kjoler eller andre klær 🙁

 11. borghild

  Åh, tusentakk! 😀

 12. Koden fungerer ikke for meg..? Prøver å bestille et par sko med 60% på fra før av, så skriver jeg inn fotballfrue som rabattkode, men får ikke noe mer rabatt fordet..

  1. Fotballfrue

   Det må være i 70 prosent-salget 🙂

 13. Hvilken skriftstype bruker du på tekstene på bildene? den er så fiin

 14. Hei fotballfrue!! Tusen takk for enda mer rabatt!! Nå har jeg nettopp kjøpt inn en hel haug med klær og sko, noe jeg har trengt i lang tid til lite penger! Er så ufattelig glad nå,, og føler plutselig at trenings-motivasjonen kom tilbake etter litt shoppingterapi. 🙂

  Vil legge til at jeg elsker bloggen din; alle de inspirerende innleggene! Du har ihvertfall oppfordret meg til å spise mye sunnere! Ikke bry deg om kritikerne som sier du oppfordrer til spiseforstyrrelser: hvis folk ikke kan lese om noe sunt og se en tynn og sprek jente så har de virkelig ikke noe der å gjøre. Jeg håper du står på videre, og jeg vil ønske deg lykke til med et snartkommende medlem i familien!

 15. Hei! Jeg får heller ikke koden til å fungere på varer med 70 % :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *