Barnevogn

I dag var vi en tur i Brekkeparken, og etterpå dro vi for å se på barnevogner, så stas! Vi har vært veldig sikre ganske lenge nå, og etter litt trilling og kikking i butikken, er vi 100 prosent sikre på at det blir en Emmaljunga Mondial Duo, men etter å ha sett dem live, ble jeg plutselig litt usikker på om vi skal gå for Espresso Leatherette eller Vanilla Leatherette. Begge to går til den nydelige stellevesken min fra Louis Vuitton, og det er Espresso vi hele tiden skulle ha, men vanilla var jo SÅ fin i virkeligheten, så nå må vi tenke litt til. .

Dette er citycross-vognen til Emmaljunga, altså ikke den vi skal ha.

I tillegg er dette med understell noe herk, jeg leser så mye forskjellig at jeg blir grønn. Jeg har mest lyst på Classic fordi det rett og slett er finest og fordi kurven her er i stål og dermed ikke kan bli skitten, noe jeg er rimelig sikker på at Chassi-understellene lett kan bli siden kurvene der er i stoff. Men Classic har jo ikke svingbare hjul. Lars-Kristian er skråsikker på at vi MÅ ha svingbare hjul, så det spørs om det ikke blir Chassi, men vi får vel tenke litt til på dette også.

Se på kjekken min, kommer til å bli den beste pappan i verden ♥

Så har vi sett på bilsete, bæresele, stol, seng og litt annet utstyr. Har det meste klart, så snart er det bare å klikke på bestill-knappen. Gleder meg så til å få alt i hus, jeg må nesten klype meg i armen.

Her venter tidlig middag for en gang skyld, og så blir det en sen joggetur i dag også 🙂 Håper dere har hatt en fin dag ♥

235 kommentarer

 1. Vi kjøpte Mondial og har ikke angret på det. Elsker den! Har i creme Leatherette, eller vanilla som den heter nå.. Genialt å bare kunne tørke av all slags søl som måtte komme. Har sport understell siden vi bor litt landlig til..

  Masse lykke til!

  Klem

 2. Charlotte

  Hei!
  Som mange andre her har jeg et lite tips til vogn 🙂
  Flere skriver dere bør tenke nøye gjennom valget av vogn, samt «testkjøre» de…og ja de har alle helt rett 🙂
  Jeg er selv mamma til to små jenter (en på 2 år og som er 11 uker). Jeg har hatt flere vogner. Jeg har hatt vognen dere ønsker (white leather). Det er en god vogn. Stabil. Behagelig for deg og barnet, samt sportsdel som kan være vendt mot deg. Men du er aktiv og liker jogge/løpe. Da er ikke denne vogen god..den er tung, og tung å svinge, samt ingen bremser. Og kurven under i «stål» faller alt ut av. Jeg savnet virkelig håndbrems, og en lettere vogn da jeg gikk og løp turer. Jeg har nå en TFK joggster twist. Den har tre hjul, som både er svingbar og kan låses. Den har håndbrems (fantastisk) og den er LETT. Sportsdelen som følger med gjør at baret er vendt fra deg, noe jeg synes er dumt. Men TFK har nå kommet med en babybag-del som kan gjøres om til sportsdel. TFK multi x carry cot. Den er genial. Super enkel å bruke og ta med seg, samt barnet kan sitte mot deg den første tiden i sportsdel. Du endrer den enkelt mellom ligge og sittestilling. Så min anbefaling er å velge denne. Du vil ikke angre. Og a vi har i tillegg prøvd 2 andre vogner, men ingen slår denne. Lykke til. Følger spent med på utviklingen. Heldige dere 🙂

  1. Kunne ikke vært mer enig! Til førstemann på snart 3 år (hjelp, hvor ble tiden av?!?) skulle vi overhodet ikke ha trehjuling, for de trodde vi var så innmari lett å velte. Så vi kjøpte en firhjuling. Greit not nok når ungen er liten å lett, men jo eldre han ble, jo mer tungvint ble det. Til slutt fikk vi prøve en trehjuling og jeg fatter ikke at vi noen gang valgte fire hjul altså. Til lillesnuppa på 5 måneder har vi nå en TFK joggster twist med multix-bag. Den er helt genial nå som hun synes at det er kjedelig å ligge våken i vogna, men fortsatt er for lita til sportsdelen.

 3. Caroline

  Åh, dere kommer til å bli fantastiske foreldre 🙂

 4. Det er best å ha store hjul både bak og forran, fordi svingbare hjul er helt umulige i snøen om vinteren 🙂

 5. Har selv en Emmaljunga Mondial Duo White Leatherette med classic chrome understell, og er så fornøyd med den! Den er overhode ikke tung å løfte slik som flere andre her har skrevet. Verdens beste vogn å trille, jeg triller mye på grusvei her jeg bor, og det er ingen problem:-) Gode dempere og lunt og deilig til den lille som ligger oppi vogna:-) Når jeg kjøpte vogna var det mange som sa at den kom til å bli fort møkkete fordi den var hvit, men de få flekkene som har kommet, har jeg bare tørket bort med en fuktig klut. Null problem:-) Så om du går for den lyse vogna, skal du ikke være redd for flekker.
  Masse lykke til med valget, du kommer uansett til å bli kjempefornøyd 😀

 6. Vi hadde denne vognen, men måtte kjøpe en ny fordi den ble alt for stor og tung for meg å hanskes med alene. Gikk på bsbysvømming på dagtid og da måtte jeg ha hjelp til å være jenta mi inn i denne bagen. Og jeg tør selv påstå at jeg er rimelig sterk 🙂 God og solid på vinterføre da – det er viktig. Kjøpte en TFK joggster twist i tillegg og er kjempefornøyd. Lett og en drøm å jogge med. Emmaljungaen har derimot blitt en fin sovevogn i barnehagen. Dersom du får en jente med litt vondt i magen så vil Emmalunga med classic understell være fin. God fjæring gjør vognen lett å rugge på. Min anbefaling er ttrehjulinger med låsbart fremhjul. TFK har store hjul (med luft/slange) og den er strålende, men uansett har vi alle forskjellige preferanser. Det viktigste for deres del er å teste den ordentlig. Det innebærer å ta den ut på gata og også legge den inn i bilen (det må av og til skje fort med en gråtende baby :)). Legg 5-7 kg oppi og løft bagen. De har ulike balansepunkt – Mountainbuggy ble feil for meg da. Når jeg holdt i snorene ble den så skrå at den ble vanskelig å løfte i trapp.

 7. Ai, baby shopping. And did you get anything? 🙂

  1. Fotballfrue

   Not yet 😉

 8. Hei!
  Fyst må eg berre sei at eg æ dagleg lesar av boggen din, søøø mykje bra du skriv om! 🙂
  (Og ja, eg skriv på dialekt, å håpar du skjønnar det ;p )

  Men det eg egentleg skulle kommentere her, va seng…Vi anbefale deg Stokke Sleepi, den æ genial. Å gørr-fin! Sjekk ut 🙂

 9. Det er et bra valg av vogn! Vi har også Emmaljunga Mondial, men med sportsunderstell. Det som er veldig fint med den er at bagen er veldig romslig, vår datter på 1 år og 9 måneder sover fortsatt i den, så den kan brukes lenge. Det er også en stødig og god vogn å trille. Har også fått tilbakemelding fra barnehagen om at vogna er veldig bra, og de som jobber der vet jo litt om sånt. Noen synes kanskje den kan være litt tung, men jeg er ikke spesielt sterk og har aldri hatt noen problemer med det. Jeg bærer lett inn bagen med min datter i uten at det blir for tungt. Og du som trener mye vil helt sikkert ikke få noen problemer med det. Og så er jo vogna veldig fin å se på da, det har også litt å si synes jeg. Vi har den i mørkeblått, det er både en fin og praktisk farge.

 10. Vi har emmaljunga mondial duo i samme fargene som den du har på bildet!! For en knall vogn, vi er super fornøyd! Med classic chrome understell.. Ser ut som samme butikk som vi kjøpte våres også. Barn-og utstyr i Skien :-))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *